SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

endokrynolog testosteron

  • Endokrynolog, testosteron - Warszawa

    Temat
    Informator MAZOWIECKI

    Serwus wszystkim! Poszukuję rzetelnego i konkretnego endokrynologa/androloga znającego się na terapii hormonalnej (testosteron). Przewałkowałem już masę tematów osób z problemami z poziomem testosteronu i w większości przypadków ludzie trafiają do lekarzy nie mających o tym pojęcia. Czy ktoś z Was może polecić kogoś godnego zaufania? S. Zmieni

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4709 Data: 2014-04-29 14:08:29 Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron, lekarz endokrynolog z Krakowa

    Temat
    Doping

    e . Nigdy nie brałem SAA , ćwiczę 5 lat Forma jest w miarę Ok ale stoję juz przynajmniej rok w miejscu Chciałbym cos zrobić z tym niskim testosteronem , mam skierowanie do endokrynologa , Czy moze ktoś polecić jakiegoś kumatego w Krakowie ? Ewentualnie jaka drogę wybrać przy takich wynikach ? /SFD/2017/2/3/5663c9b3720543d68b558f31a7015156.jpg

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 705 Data: 2017-02-03 18:34:01 Liczba szacunów: 0
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    ycek normalnie wygląda, tzn nie jest zaokrąglony od dołu, czy coś, raczej męsko tłusty, ale sutek strasznie napuchnięty jak gorąco itd. jak zimno okej jest.. byłem ostatnio u endokrynologa i mam wyniki badań (w nawiasie norma dla mężczyzn): Estradiol: 10 (<20-56) FSH: 2.1 (0,7-11.1) LH: 3,4 (0,8-7,6) PRL: 12.2 ( 7,3 / 4,04-15,2/) Testosteron: 9,72

    Odpowiedzi: 3982 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-02-22 02:12:36 Liczba szacunów: 0
  • Poradnik- Jak zwiększyć WZROST vol.2

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    djkg6 Jaki był Twój początkowy wzrost, tzn przed kuracją? Miałeś RTG nadgarstka? Jak tak to co wyszło? Mi endokrynolog przepisał lobamine cysteine (sprowadzane z Francji bo w Polsce tego nie idzie dostać). Po tym coś niby urosłem, na pewno nie mało bo około 3 cm w 2 miechy? Lecz to i tak za mało, ponieważ mam 160 cm wzrostu ;/ Gdy lobamina się skoń

    Odpowiedzi: 2439 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-08-20 19:02:50 Liczba szacunów: 0
  • Poradnik- Jak zwiększyć WZROST vol.2

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Witam! Mam 20lat i mierzę jedynie 165cm wzrostu. Jakiś rok temu brałem AOL (tak zaleciła endokrynolog) przez miesiąc ale nie dało to żadnego efektu. Ogólnie wyglądam bardzo młodo (na 15lat!) mam wysoki głos i jestem lichej postury. Robiłem badania na testosteron i wyszło mi ledwie 180, gdzie norma to 200-800. Jednak moja mamusia mierzy ledwie 150

    Odpowiedzi: 2439 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-13 19:20:43 Liczba szacunów: 0
  • Izotek/Roaccutane itp. - długookresowe skutki uboczne

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Jak seksuolog z testosteronem? Chyba raczej endokrynolog. Seksuolog jest bardziej od sfer psychicznych seksu. Jeśli seksuolog wykluczy przyczynę psychiczną, to bierze się za testosteron, prolaktynę i czasami estrogeny. Zleci wykonania badania na testosteron, prolaktynę , LH itp. Tych informacji nie wyczytałem na jakimś forum czy generalnie w inter

    Odpowiedzi: 102 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-05 20:35:24 Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    Ja też mam wielkiego stracha ze coś sobie uszkodze podczas iniekcji. U mnie testosteron potrzebny jest leczniczo - przepisał mi endokrynolog maść. Nie biorę bo jest za droga a jak juz zacznę to nie ma odwrotu. Może przy okazji tego tematu ktoś by miał pomysł na inne formy testosteronu. W poniedziałek mam wizytę u Endo facet jest na tyle ok ze pr

    Odpowiedzi: 939 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-04 08:47:43 Liczba szacunów: 0
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    . Wiek 19, BMI w okolicach 19 lub 20, sylwetka w miarę okej poza klatką (zwisów nie ma, ale nie jest płaska i suty chociaż nie są ogromne są większe niż przeciętne). Wizyta u endokrynologa była grana, USG tarczycy i sutków, tarczyca wporzo, co do sutków powiedział, że to nie jest typowa ginekomastia i zalecił badania hormonalne. Estradiol - 25,91

    Odpowiedzi: 3982 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-07-01 19:14:26 Liczba szacunów: 0
  • GINEKOMASTIA cz. 4

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    bez wzgledu na to czy gino sie powiększalo czy nie, skoro jest to znaczy ze coś było i może nadal być nie tak. Leszczu jeśli mam być szczery to żaden lekarz rodzinny a nawet endokrynolog nie zinterpretuje dobrze wyników badań. Jeśli będziesz miał wyniki w tzw. "normach" to odeśle Cie do domu a problem nadal zostanie. Główne badania to : testostero

    Odpowiedzi: 3982 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-08-14 13:19:04 Liczba szacunów: 0
  • Redukcja 100kg

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    - tsh - cukier Prywatnie: - ft3 - ft4 - kortyzol - testosteron wolny i całkowity - poziom witaminy D (25OH) - anty tpo, anty tg - estradiol - progesteron - LH - FSH Plus pani endokrynolog zwiększyła mi dawkę euthyroxu na 50mg -.- Niezbyt pocieszające wolałbym spadać z tą dawką niż ją podwyższać. Kazała mi porobić różne badania w tym USG tarczycy al

    Odpowiedzi: 452 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-07 19:33:08 Liczba szacunów: 0
  • Izotek/Roaccutane itp. - długookresowe skutki uboczne

    Post
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Seksuolog nie pomoże, bo będzie kombinował z testosteronem, prolaktyną, ewentualnie z estrogenami, a nie tu leży przyczyna. Jak seksuolog z testosteronem? Chyba raczej endokrynolog. Seksuolog jest bardziej od sfer psychicznych seksu. Na forach wyczytalem ze tylko prochy na głowe i na libido od seksuologa innej rady nie ma. Ja juz leczylem to od kaz

    Odpowiedzi: 102 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-05 17:02:56 Liczba szacunów: 0
  • Trudny przypadek, proszę o pomoc.

    Post
    Ladies SFD

    czynnosc tarczycy. Przepisala na to Diane35, Eltroxin 50, Jodid, Bromergon - po tygodniu myslalam ze zejde z tego świata po tej mieszance&#8230;.i odstawilam. Poszukałam endokrynologa i ta przepisala znowu diane 35 euthyrox i glucophage. Zrobiła też usg tarczycy z którego wynikalo ze jest w idealnym stanie i nie ma się do czego przyczepić. ATP

    Odpowiedzi: 151 Ilość wyświetleń: 11990 Data: 2011-09-06 21:46:00 Liczba szacunów: 0
  • *** ODBLOKOWANIE CZYLI ŁAGODNY POWRÓT DO NORMALNOŚCI ***

    Post
    Doping

    Mam pytanko. Endokrynolog rok temu zalecił mi przyjęcie 2 razy testosteronu co 2 tygodnie (raz>2 tygodnie>raz(koniec))(ginekomastia, mialem 15 lat okolo albomniej, powiedział że można sprobowac tescia, a ze konowalow duzo w polsce...) nie pamiętam jaka to była dawka, chyba dwie albo nawet 3 ampułki o ile wam coś to mówi. No ciągle ćwiczyłem n

    Odpowiedzi: 189 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-25 00:19:08 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik Agnieszki - projekt zdrowie, harmonia i spokój

    Post
    Ladies SFD

    i insulinooporności (ale...ja mam ale...mam cukier nad czo od ponad 2 lat ZAWSZE minimum 99 max 106 się zdarzyło) po godzinie i dwóch spada ładnie. To już oznacza IO? - Pani endokrynolog - ginekolog zaleciła zażywania przez 2 lata glucophage XR 750mg 1x1 do obiadu, po 2 latach zbadać glukozę i insulinę z obciążeniem (??!!) - to będę konsultować z

    Odpowiedzi: 319 Ilość wyświetleń: 13656 Data: 2017-01-24 10:12:24 Liczba szacunów: 0
  • Hipogonadyzm hipogonadotropowy - moja walka z chorobą

    Post
    Zdrowie i Uroda

    , wynik jest taki że przysadka czysta.Poza tym badania: tarczycy , trzustki , jąder wyszło wszytko ok. W styczniu końcem roku robiłem badanie powtórnie (z godnie z zaleceniem endokrynologa) TSH -3,75 (0,27-4,20) FT3 -4,13 (2,70-4,30) FT4 -1,15 (1,00-1,70) Prolaktyna -12,2 (4,0-15,2) Testosteron -1,49 (2,8-8,0) Kortyzol -27,0 (5,27-22,49) Czyli pr

    Odpowiedzi: 180 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-28 10:53:39 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    e, ale wolny był w śladowej ilości. Estradiol podobnie, patrząc po zakresie ref. Taka rada ode mnie: dopóki nie masz wdrożonego leczenia, to lepiej daj sobie spokój z siłownią. Szkoda przemęczać i nadwyrężać swój organizm, a pakowanie bez testo to jak gazowanie na jałowym biegu, jak to ładnie moja endokrynolog ujęła ;-) Pozdro i wypoczywaj tam ;-)

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-18 19:32:06 Liczba szacunów: 0
  • Niski testosteron - zaburzone funkcje życiowe u 28 latka

    Post
    Zdrowie i Uroda

    ąc na zwolnieniu, diagnoza niespełna od tygodnia. W 2004 roku zacząłem mieć poważne problemy okulistyczne, dermatologiczne, na dzień dzisiejszy dołączyły objawy ortopedyczne, endokrynologiczne, neurologiczne, laryngologiczne. Objawy okulistyczne - piekły mnie oczy, czułem piasek po powiekami, wszystko mnie raziło, ciągle miałem przekrwione oczy, za

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 15229 Data: 2008-12-13 20:50:01 Liczba szacunów: 1
  • DT nolose - poszukiwanie swojej drogi

    Post
    Ladies SFD

    ić, jak tam po miesiącu po zmianie z powrotem na Novo (może też miałaby wpływ na brak sił i kiepskie samopoczucie. I tak a propos, to ewentualnie mam w zanadrzu jeszcze jedną endokrynolog, zastanawiam się jeszcze, czy się do niej zarejestrować; najbliższy termin to styczeń.) Po pierwsze jesli naprawdę wlosy lecą garściami a nie trochę bardziej wyp

    Odpowiedzi: 549 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-30 11:31:40 Liczba szacunów: 2
  • Jak interpretować wyniki badań lekarskich

    Post
    Doping

    niedoboru testosteronu bo zarosto też mam raczej słaby. Moje wyniki badań : PRL 15,73 norma 3-25ng/ml estradiol 47,24 norma 7,63-42,6 testosteron 8,39 norma 2,8-8 Pani doktor endokrynolog na razie nic nie ustaliła dała jesze skierowanie na DHEA-S jeszcze raz kontrolnie ale jak nic mi nie przepisze i powie że wszystko w porządku to i tak coś będę br

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-07-24 22:48:53 Liczba szacunów: 0
  • DT/filonka/podsumowanie str. 120/nowy str. 133

    Post
    Ladies SFD

    k, co nie?, jak zostały ustalone ich ilości i pory brania i jak zostało skontrolowane ich działanie? O to mi chodzi z tym ogolnie Iza, te dawki to no nie do końca ot tak, u endokrynologa znalazlam się jakieś 7-8 lat temu, kiedy pod schudnięciu do 54 kg, odstawiłam hormony, z zamiarem schudnięcia jeszcze z 2-3kg przez 3 kolejne miesiące jakie sobi

    Odpowiedzi: 1714 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-09-19 20:34:21 Liczba szacunów: 0