SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

efedryna opinie

  • efedryna opinie

    Temat
    Doping

    co sądzicie o efedrynie czy daje takiego speeda jak feta? jak wpływa na serce?gdzieś czytałem że efka ma dużo krótsze działanie euforyzujące od amfy , natomiast na dłużej niż ona powoduje wzrost ciśnienia tętniczego , prosze was o opinie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2275 Data: 2003-09-04 09:32:50 Liczba szacunów: 0
  • Zion Labs t5 Opinie. skład efekty uboczne doświadczenie (efedryna)

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Tak jak w tytule. Zastanawiam się nad stosowaniem t5. Korzystałem wcześniej z manscorch. Co sądzicie o składzie i doświadczeniach.

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 17826 Data: 2016-08-09 13:00:09 Liczba szacunów: 12
  • 20 winstrol depot 50mg/1ml 5 sustanol 250mg/1ml efedryna i clen wasze opinie??

    Temat
    Doping

    siemanko:) przed cyklem zaczalem brac efedryne po ok. 30 tabletkach zaczalem brac winko i sustanon... skonczylem wlasnie 100 tabletek efedryny i zmienilem na clenbuterol i CALY CZAS JESTEM W TRAKCIE CYKLU... zostalo mi jeszcze 12 wina i 2 susty... jak powinno wygladac odblokowanie po takim cyklu( czy powienienem sie odblokowac po sustanonie jak sie

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 2570 Data: 2008-04-21 12:18:13 Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    ialbym wyrazic swoja opinie to clen i dnp to w ogole bym nie ruszal. nie wychodzisz na scene, a zdrowie jedno. jak najbardziej wrzuc sobie pod koniec johimbine i przeplataj z efedryna po 2 tygodnie, bo taki jest najlepszy potencjal johimbiny, pozniej z kazdym tygodniem jej dzialanie maleje, stad 2 tyg on 2tyg off. tylko proponuje Ci zalatwic sobie

    Odpowiedzi: 1068 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-23 09:27:01 Liczba szacunów: 1
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    ialbym wyrazic swoja opinie to clen i dnp to w ogole bym nie ruszal. nie wychodzisz na scene, a zdrowie jedno. jak najbardziej wrzuc sobie pod koniec johimbine i przeplataj z efedryna po 2 tygodnie, bo taki jest najlepszy potencjal johimbiny, pozniej z kazdym tygodniem jej dzialanie maleje, stad 2 tyg on 2tyg off. tylko proponuje Ci zalatwic sobie

    Odpowiedzi: 1068 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-23 09:31:52 Liczba szacunów: 0
  • 50 lat i sterydy

    Post
    Doping
    PRO

    ialbym wyrazic swoja opinie to clen i dnp to w ogole bym nie ruszal. nie wychodzisz na scene, a zdrowie jedno. jak najbardziej wrzuc sobie pod koniec johimbine i przeplataj z efedryna po 2 tygodnie, bo taki jest najlepszy potencjal johimbiny, pozniej z kazdym tygodniem jej dzialanie maleje, stad 2 tyg on 2tyg off. tylko proponuje Ci zalatwic sobie

    Odpowiedzi: 1068 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-23 09:41:04 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać vol.11

    Post
    Doping

    Panowie jakaś pewna efedryna? Czy odpuścić i kupić tussipect? Tussi przeciez daje rade. Ja wale rano o 7 i nakrecony chodze do 11. Szkoda tylko ze tak zabija apetyt no ale to efka przeciez jednak ja lubie jesc :-) Właśnie redukuje ponad miesiąc i apetyt mam jak kon,dlatego lubię efke wrzucić bo nie mam takiego ssania,na czczo biore i wtedy robię

    Odpowiedzi: 53520 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-04-23 23:13:48 Liczba szacunów: 0
  • Therma Pro

    Post
    Doping

    Czy efedryna jest bezpieczna? Efedrynę stosowano w leczeniu chorób układu oddechowego do ponad 5 tysięcy lat. Sok zwany soma, robiony z mahuang, był przez setki lat napojem na długowieczność i wzmianki o nim pochodzą z wczesnych hinduskich świętych ksiąg. Preparaty oparte o efedrynę stanowią ponad jedną trzecią wszystkich preparatów sprzedanych na

    Odpowiedzi: 6543 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-09-12 12:30:57 Liczba szacunów: 0
  • TEST: Ester Stack + Thermal Blast Xtreme by saib__ - PODSUMOWANIE str. 129

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ja bym TYLKO polecał tego Thermal BLAST Extreme , dla osób naprawde obeznanych w temacie redukcji, którzy mają już dośc długą styczność z efedryną ! Dla tych co chca zacząć zabawe , polecam albo Thermal Pro , albo wersje Evolution ! Bo BLAST Extreme , jest naprawde HARDCORE ! Jak dla mnie BLAST Extreme to naprawdę niezły hardcore. Bardzo dużo fajny

    Odpowiedzi: 2225 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-01-09 23:47:20 Liczba szacunów: 0
  • Efedryna - DOPING (wbrew naturze!?)

    Post
    Odżywki i suplementy

    WANE LABORATORIA MKOI MUSZĄ ZAMIESZCZAĆ WYNIKI OKREŚLONYCH ZWIĄZKÓW W RAPORTACH kofeina > 12 mikrogramów/mililitr karboksy-THC > 15 nanogramów/mililitr katyna (norpseudoefedryna) > 5 mikrogramów/mililitr efedryna > 10 mikrogramów/mililitr epitestosteron > 200 nanogramów/mililitr metylefedryna > 10 mikrogramów/mililitr morfina >

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 2812 Data: 2001-04-21 17:21:36 Liczba szacunów: 0
  • SWOLE V.3 ... ??

    Post
    Odżywki i suplementy

    aj.... się pocę. Zero drżenia rąk i jakiś dziwnych palpitacji. Dzisiaj kupiłem na www.nutrition-shop.pl produkt BETA 3. Dzwonił do mnie kolega, który już go ma, że działa jak efedryna. Daje kopa i niezłe poty. Jak go dostanę to podam wam swoją opinię. Oby nie robił tak zwanego "doła". 7 dni jadę na nitrous. Rewelacja - jestem na pełnej pi

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 2884 Data: 2005-12-22 20:53:31 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    Czesc napisze jeszcze kilka słow o stimulant x rozdalem okolo 20 saszetek grupa testowa wiek 20-40 lat znający eca z efka zalecene stosowanie (moje) pierwsza porcja 2szt kolejne po 1caps po 4-5h nie przekraczac 4caps na dobe Cel porownawczo do preparatow eca z efedryną pobudzenie niemniejsze spora chec do dzialania, aktywnosc znacznie dluzszy czas

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-01-28 18:52:41 Liczba szacunów: 0
  • USA - Co kupować ??!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    nadal tłumi glód i daje niesamowitego kopa. uzywam amp jako boost do treningu masowego. Jest to suplement bardziej do redukcji i opinie innych ktorzy brali są takie ze nawet efedryna tak nie spala fatu, ale ja robie na nim mase bo treningi na AMP robie tak potęzne ze gdyby nie roznica w sile to na wytrzymalosc i intensywnosc Pudzianowskiego kłade

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-01 15:42:28 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Zlecenie na Bonda pods.str.45

    Post
    Odżywki i suplementy

    saib__: Chyba obejrzę, w końcu, Casino Royale... Podoba mi się sposób, w jaki prowadzisz testy, tzn. lubię czytać długie i przejrzyste wypowiedzi, dlatego będę zaglądał. Dlaczego wybrałeś Herbalean ? Imo można było dokonać dużo lepszego wyboru w sprawie spalacza... i wcale nie mówię o efedrynowym hrhrh. W sumie, jednak, ciekawe, na co stać ten supl

    Odpowiedzi: 514 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-02-05 07:02:18 Liczba szacunów: 0
  • Letnia redukcja, porady, opinie, wskazówki mile widziane

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    No więc, zależy jak będę się czuła- nic na siłę. Dietę robię przed rozpoczęciem ćwiczeń. Nie jestem masochistką ani wariatką Miałam 2 mies przerwy, przytyłam 5 kg i czuję się tak fatalnie i ociężale, że na samą myśl o ćwiczeniach robi mi się słabo. Niestety mam bardzo dużą skłonność do tycia i najmniejsza przerwa w ćwiczeniach powoduje u mnie drast

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 3060 Data: 2008-06-22 10:07:14 Liczba szacunów: 0
  • Stacki,propozycje-sogi

    Post
    Odżywki i suplementy

    ejszego niz 2xHP.Nic z efedryną nie za baredzo sie orientuje czy efka jest również dodawana do jakis stacków kreatynowych czy tylko do reduktorów tłuszczu w każdym bądz razie efedryna bardzo paskudnie na mnie działa kłopoty z cisnieniem,problemy ze snem także efka odpada. Bardzo zaciekawiły mnie 4 stacki niektóre polecane przez was,jeden zczaiłem z

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1586 Data: 2007-07-26 19:55:55 Liczba szacunów: 0
  • Potreningowe wykorzystanie BCAA - czy to naprawdę działa?

    Post
    Odżywki i suplementy

    doszedł do 200mg na raz? jak narazie rekord 125mg a po 2 godzinach spałem jakbym cąły dzien spedzil na rowerku..), stosuje dla zachamowania głodu - i tylko do tego słuzy mi efedryna, wiec chyba sie rozumiemy. po 3. suplementacja to tylko dodatek - oczywiście zgadzam się w koncu kto kiedys naprowadził mnie na dobrą drogę.. (ciekawe kto wieczorami

    Odpowiedzi: 171 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-07-23 01:39:38 Liczba szacunów: 0
  • Trec - Life EnerGGy

    Post
    Trec

    h itp. Produkt naprawdę ekologiczny, można na nim robić nawet redukcję i to "bezboleśnie", zawsze też można coś do tego dodać, np. zielona herbata, karnityna, nawet efedryna. Produkt zwiększa pobudzenie dłużej niż kofeina, choć łagodniej od niej działa, przedłuża wytrzymałość, dłużej można robić aeroby bez uczucia dyskomfortu, myślę że po

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-01-22 13:24:21 Liczba szacunów: 0
  • CO POWIEDZĄ RODZICE? NOWY KONKURS TREC'a ! ! !

    Post
    Trec

    skład. Jak mi później powiedział szukał czy nie ma tam efedryny. Wytłumaczył mi, że powoduje ona wzrost ciśnienia i przyśpieszone bicie serca. Jego opinia o tym była taka, że efedryna powoduje zawały i kategorycznie zabroniłby mi brać taki termogenik. Nie znalazł. Była tam, co prawda synefryna, ale w małych dawkach. Moja mama w tej kwestii była w p

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 5888 Data: 2008-11-10 14:53:42 Liczba szacunów: 0
  • APTEKA INFO - saa w PL / EU / WORLD

    Post
    Doping

    odwiedzę przelotem Kair Jak bedzie czas to zajde do apteki,myślałem właśnie nad jakimś stano Ciekawe jak cenowo Cidosteron zadko podróbki bywaja bo za tani jest...rok temu kupowałem i było ok, efanol polecam również czyli lek z efedryna...w tym roku będę celował w suste ale czytam różne opinie ....

    Odpowiedzi: 3154 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-06-04 01:28:16 Liczba szacunów: 0