Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: działanie virecta opinie

Strona 1 z 543

  • Universal GH 180 tabs opinie ?

    z uwagi, ze nie dziala mi wyszukiwarka, oraz, ze w dziale opinie i zdjecia o suplach nie bylo zbytnio informacji n/t universal gh max 180 tabs, chcialbym dowiedziec sie od was nieco

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1869| Data: 2009-09-07 00:34:43| Liczba SOGów: 0
  • Black Bulldog - opinie

    to na czym mi zależy to informację jak to wchodzi, czyli czy nie siedzi w żołądku. jak z argininą czuć jej działanie słyszałem wiele dobrego o argininie z tej firmy. jeszcze mam pytanie o kre alkalyn to jest ta sama co professional kre

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 6664| Data: 2013-03-03 21:52:25| Liczba SOGów: 0
  • Trec Lipo x Pack opinie

    preparat szczególnie polecany jest kulturystom i innym sportowcom w okresie kształtowania rzeźby mięśni. działanie preparatu dodatkowo wspomaga dieta niskokaloryczna oraz umiarkowany wysiłek, które znacznie intensyfikują spalanie tłuszczu

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7698| Data: 2011-04-03 18:23:34| Liczba SOGów: 0
  • beta 3/syntrax --> opinie

    beta3 dzieki oktoplaminie hcl która jest notabene głównym składnikiem 500mg/caps cena może i wysoka a działanie podobno uwarunkowane ilością ww receptorów u stosującego, jestem jednak ciekaw waszych odczuć już po zastosowaniu.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1252| Data: 2007-03-19 17:39:55| Liczba SOGów: 0
  • SULBUTIAMINE , kto stosował, opinie, działanie, dawki

    czesc, posiadam w swojej apteczce sulbutiamine, prosze o wasze opinie co do tego supla. jakie daje efekty, w czym pomaga, jakie dawki stosować , skutki uboczne, czy warto w necie jakoś mało o tym piszą. zapraszam i pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 9056| Data: 2009-11-10 07:28:14| Liczba SOGów: 0
  • masteron opinie

    witam mógł by ktoś wyrazić swoją opinię na temat tego środka jak działanie przy jakiej diecie,z jakim testem. jakie dawki są odpowiedni na pierwszy kontakt nie wstawiam ankiety bo nie chce dawki dla siebie tylko dawki od do 3 z góry dzięki.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7587| Data: 2011-07-12 08:39:28| Liczba SOGów: 0
  • glutamina i hmb opinie

    siema.czytalem juz kilka wszelakich artykułów o tych środkach.co wy o tym sądzicie czemu te opinie odbiegają od siebie jedni promują super działanie tych suplementów,drudzy wbrew przeciwnie.pozdro

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1703| Data: 2012-02-08 10:24:22| Liczba SOGów: 0
  • Białko - Sandi,opinie,komentarze

    witam, chciałem zapytać o białko firmy sandi, czy stosował to ktoś w ogole, jakie sa opinie na temat tego produktu ewentualne działanie szperałem coś,ale wszystkie komenty starej daty,wiec dlatego pytam pozdro

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1817| Data: 2013-04-08 21:45:54| Liczba SOGów: 0
  • vanadyl-opinie??

    co sadzicie o vanadylu macie jakies sugestie slyszalem ze mocno wspomaga dzialanie kreatyny na ile jest to prawdziwe

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1761| Data: 2005-05-21 13:04:26| Liczba SOGów: 0
  • Działanie testosteronu

    witam! mam pytanie,otóż czy może być taka sytuacja że poprostu może nie zadziałać steryd chodzi głownie o testosteron ,jak we wcześniejszych cyklach stosowało się zbyt duże dawki np. 1 5 1000mg omnadrenu czy wbijając po 4 5 ampułek prolongatum

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3348| Data: 2007-11-28 00:22:03| Liczba SOGów: 0
  • Jakie działanie? HMB i KREATYNA

    witam, chciałbym żebyście dali swoje opinie na temat tych suplów, jakie efekty mogą być przy braniu ich razem pozdrawiam hmb:

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1181| Data: 2009-03-30 14:57:52| Liczba SOGów: 0
  • Boldenox Flor Medico Laboratories WASZE OPINIE

    siema!!! walił ktoś moze tego bolda jak działanie daje rade mam 1 butle i chce zacząć na niej pierwsze 4 tyg, na pozniej mam 2 butle bolda z alchemi. boje sie zeby nie z***ać cyklu;]

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1156| Data: 2010-09-22 17:10:29| Liczba SOGów: 0
  • "Tajskie Delicje" LOT 453029 działanie na dzień dzisiejszy.

    zrobić badania teścia całkowitego i wolnego, wyniki z 6 tyg eod na testolicu z lot 453029 na dzień po iniekcji. więc opinie do osób, że niby coś się zmieniło, nie działa, czy seria wałowana to jednak działa. oto wyniki, mam nadzieje że się przyda.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1368| Data: 2011-01-02 21:12:21| Liczba SOGów: 0
  • Genesis opinie

    panowie interesują mnie wszystkie środki z tej firmy wiem że to co lata po pl ori nie jest ale interesuje mnie działanie sam testowałem propa działał, winko dostałem wałka kumpel dostał oki chciałbym wiedzieć co statystycznie moge

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3647| Data: 2011-01-30 15:14:38| Liczba SOGów: 0
  • kings labs opinie

    siema mam pytanie odnosnie firmy kings labs. chodzi mi konkretnie o mix z tej firmy oraz deke. jak dzialanie, czy bole po injekcji sa duze, jhak ze stezeniami, ogolnie czy warto w to inwestowac kase czy lepiej wziąc cos innego

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1105| Data: 2011-05-27 18:59:51| Liczba SOGów: 0
  • bp pharma OPINIE?

    podobno dobry lab , mój jeden z dili twierdzi że działanie kosa. moze ktoś potwierdzić lub zaprzeczyć mało jest info na necie.

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 8682| Data: 2011-08-19 11:37:49| Liczba SOGów: 0
  • MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

    witam.jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje prohormolnalna na poczatek.jw muscle test od burneiki.jest to niby mix dymethazine podwojnie metylowanego ph podobno jednego z mocniejszych ph na rynku

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 36091| Data: 2012-03-24 23:23:13| Liczba SOGów: 0
  • Opinie na temat disziejszego Trenadrola.

    sprzedaży 2 3 lata temu nie chodzi mi o skład, bo ten na etykiecie jest pewnie ten sam, chodzi mi bardziej o działanie x zmieniony przez sexorcist w dniu 2012 03 29 19:37:58

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1982| Data: 2012-03-29 19:37:23| Liczba SOGów: 0
  • Tianesal - opinie

    tianesal, psychotrop mający na celu zwiększenie wyrzutu endorfin. chwalony od bałtyku, aż po tatry za swoje działanie które nie otumania jak większość tego typu leków, a wręcz przeciwnie dodaje energii. stosował ktoś z was na ogólną zamułe tianesal

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 14607| Data: 2013-07-15 21:43:48| Liczba SOGów: 0
  • Test i opinie Sci-MX X-PLODE HARDCORE

    treningowym x plode hardcore http://www.sfd.pl/sklep/sci mx_x plode_hardcore opis29016.html opisujemy działanie produktu w skali 1 5 nazwa pompa pobudzenie smak rozpuszczalność ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3234| Data: 2013-08-29 06:50:19| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}