[...] ->270 kcal, 14g B / 10g T / 35g W 14-15:00 Obiad: Makaron lub ryż + chude mięso wołowe lub piersi z kurczaka/ indyka duszone z warzywami LUB: ziemniaki , filet rybi duszony bez panierki , szpinak lub brokuły lub fasolka szparagowa -> 550 kcal, 90g B / 28g T / 73g W 16:30 Podwieczorek Owoc: 2 kiwi lub pomarańcza lub banan -> 50-100 [...]
[...] - bukiet warzyw - mieszanka meksykanska - leczo 2. potrawka z wolowiny z warzywami . Do wolowiny najczesciej biore leczo. 3. pulpety z piersi indyka, czasem z grzybami 4. kotlety z ziarna soi . 5. filet z mintaja duszony , do tego fasolka szparagowa albo szpinak. I juz, tydzien obskoczysz Zmieniony przez - Uka P. w dniu 2005-05-04 13:35:04