Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dr stodolny opinie pacjentów

Strona 9 z 432

  • Stanozolol genesis - jadł ktoś taki? Jakie opinie?

    jadł/miał ktoś taki w takim opakowaniu jakie opinie ps. 3 hologramy 2 na pudełku, jeden na słoiczku. widziałem wersję z napisem stanozolol tablets usp, albo z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7504| Data: 2010-06-22 17:15:08| Liczba SOGów: 2
  • EAP-opinie paru srodkow !

    aloha ! ost. duzo mozna poczytac o firmie eap...ale interesuje mnie opinia paru srodkow tej firmy ....a wiec: propio testbolon testabolon czekam na opinie

    Odpowiedzi: 147| Ilość wyświetleń: 6819| Data: 2006-07-14 19:17:28| Liczba SOGów: 2
  • OBWÓD PASA!!!-OPINIE FACHOWCÓW

    witam chciałbym poznać wasze opinie na temat zmniejszernia obwodu pasa obecnie waże 102kg i mam 104 w pasie brzuch robie 4 razy w tygodniu brzuszki

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1427| Data: 2010-02-04 11:14:37| Liczba SOGów: 0
  • Orteza stawu kolanowego firmy DonJoy - opinie

    witam! zmagam się z kontuzją stawu kolanowego. po skręceniu kolana mam uszkodzone w około 50% procentach acl. uprawiam czynnie sport tj. futbol amerykański i ćwiczę na siłowni. lekarz polecił mi ortezy firmy donjoy. chciałbym poznać opinię osób,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5476| Data: 2012-10-16 15:19:05| Liczba SOGów: 0
  • M1T -OPINIE

    kiedys 1ad i nic mnie nie kopnęło, a zzaraz potem wziąłem no2 i efekt był widoczny przynajmniej na treningu. dajcie opinie bo chce coś łyknąć a nie wiem co.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 5354| Data: 2005-01-02 17:51:32| Liczba SOGów: 2
  • kreatyna + białko + bcaa opinie

    1200g a teraz mam możliwość kupna bcaa scivation xtend 1130g za rozsądną cenę i się nad tym zastanawiam. proszę was o opinie na temat samych odżywek oraz takiego zestawu tzn czy się opłaca dodawać jeszcze te bcaa czy nie. celem mojej suplementacji

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 5375| Data: 2012-03-13 18:13:21| Liczba SOGów: 1
  • Potrzebuje opinie na temat Crea9 Xtreme oraz S.A.W'a

    witam! chcialbym dowiedziec sie od pewnych osob, opinie na temat kreatyny crea9 xtreme http://katalog.trec.pl/pl/show/148 oraz przed treningowki s.a.w.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7276| Data: 2012-10-31 19:40:59| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna Hi-tec Powder- proszę o opinie!!

    siemka!! proszę o opinie na temat kreatynki f my hi teca powder ... pozdrawiam każdy dobry ruch, jest nawozem sukcesu

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 9288| Data: 2003-08-07 13:43:38| Liczba SOGów: 0
  • Moja silownia.. czekam na opinie :)

    to juz chyba wszystko 5 komentujcie.. jak chcecie dodam wiecej fotek.. czekam na opinie .

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3245| Data: 2007-04-13 20:28:34| Liczba SOGów: 6
  • XYLO - opinie?

    witam, muszę dokupić kilka gryfów i obciążeń, miał ktoś do czynienia z produktami marki xylo jeżeli tak, bardzo proszę o opinie http://allegro.pl/listing/user.php us_id=22553737

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 9154| Data: 2012-06-01 19:09:37| Liczba SOGów: 0
  • SULBUTIAMINE , kto stosował, opinie, działanie, dawki

    czesc, posiadam w swojej apteczce sulbutiamine, prosze o wasze opinie co do tego supla. jakie daje efekty, w czym pomaga, jakie dawki stosować , skutki uboczne, czy warto w necie jakoś mało o tym piszą. zapraszam i pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 9118| Data: 2009-11-10 07:28:14| Liczba SOGów: 0
  • X-tren - jaki odblok , opinie , konkrety,trwanie cyklu

    witam wszystkich.zdecydowałem się na x tren competitive edge labs solo . proszę o konkretne opinie tych co stosowali, czy rzeczywiście efekty są podobne do deci. jakie przyrosty zanotowaliście. oraz w co

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7063| Data: 2011-06-29 22:43:48| Liczba SOGów: 0
  • Bardzo proszę o opinie na temat mojej sylwetki

    moje pytanie chyba kompletnie są one nawet nie potrzebne. podkreślam chyba : . więc do rzeczy. bardzo was proszę o opinie na temat mojej sylwetki, która jest na zamieszczonych ponizej zdjęciach. chciałbym abyście mi poradzili nad czym powinienem

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 6744| Data: 2008-06-13 11:20:03| Liczba SOGów: 2
  • Verte Club - opinie

    witam! mam pytanie, czy ktoś chodzi może do verte. fitness club to jest na municypalnej, przy rudzkiej. jakie są wasze opinie szukam w miarę dobrej siłowni w okolicy, ale najpierw chciałem poznać wasze zdanie.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 8987| Data: 2008-05-24 00:40:37| Liczba SOGów: 0
  • boldenon EC - opinie?

    witam, probowal ktos boldka z eurochemu jesli tak to prosze o opinie oraz takie male pytanko:p stosowanie go bez tescia to chyba zly pomysl

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 5568| Data: 2006-09-03 11:39:52| Liczba SOGów: 3
  • 5 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 5 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 6431| Data: 2015-03-04 16:01:02| Liczba SOGów: 2
  • Jakie opinie o TREC NUTRITION???

    jakie opinie o trec nutrition witam. ciekaw jestem czy to dobra firma i czy od firmy produkującej odżywki tak wiele zależy,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7658| Data: 2006-03-15 23:27:49| Liczba SOGów: 1
  • Opinie o Pure Fitness

    witam szukam opinie o pracy w pure fitness... moze ktos cos podrzuci za wszelkie info bede wdzieczny

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 8620| Data: 2011-03-09 20:00:51| Liczba SOGów: 0
  • Trec Nutrition opinie o produktach ( białka i inne)

    fajne http://trec.com.pl/esklep/koszulka damska woman gold nowosc p 462.html wystarczy napisać szczerą, rzetelną opinie o jakimkolwiek produkcie treca i 20 pierwszych ladies otrzymuje koszulkę o wybranym rozmiarze i kolorze. bez nawijania

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 5101| Data: 2011-10-25 20:00:34| Liczba SOGów: 3
  • DIETA CKD -proszę Was o opinię

    i 2 x tyg bieżnia 1h przedstawiam dietę którą sobie rozpisałem ckd , mam zamiar zacząć od poniedziałku.prosiłbym o opinie i jakieś korekty. dzięki . pozdrawiam dzień 1 3 5 1. 3 jajka na twardo,ser gouda 50g,sałata,oliwa z oliwek 30g

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3451| Data: 2008-02-23 20:44:35| Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}