Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dr stodolny opinie pacjentów

Strona 9 z 434

  • USBlabs Jack3d wasze opinie i rady

    mało wiedzą o tym co mi kupili % dlatego proszę o odpowiedzi na powyższe pytania i ogólne rady odnośnie jack3d, opinie + i . pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 3398| Data: 2012-02-07 23:07:17| Liczba SOGów: 1
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    przy mojej wadze podjadanie do diety jest chyba wskazane 3 czy dobrze ułożyłem czekam na jakięś konstruktywne opinie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1112| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • Mój (eksperymentalny) trening - proszę o opinie:)

    i wielu moim kolegom nie podoba sie mój trening bo za duzo serii, bo za mało na bicka itp. ale licze na waszą opinie : dodam że trening robie 3 tydzień i już widzę poprawę używalnego obciązenia oraz czucia mięśni pierwszy mój plan w którym

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1418| Data: 2008-01-12 23:26:57| Liczba SOGów: 1
  • Cykl wasze opinie

    na ciśnienie nie mam tendencji do zatrzymywania wody i ginekomasti więc proviron tylko w przypadku. wasze opinie

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 1918| Data: 2005-07-11 19:03:52| Liczba SOGów: 1
  • Centrum Odchudzania Konrada Gacy w Lublinie--Opinie

    witam zastanawiam się nad skorzystaniem z tego centrum ale słyszałam na jego temat dużo różne opinie może ktoś ma wiedzę jak jest naprawdę czy warto czy to tylko marketingowy show. ceny podobno są bardzo wysokie.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5857| Data: 2012-11-13 21:37:21| Liczba SOGów: 0
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 11727| Data: 2008-08-20 15:21:06| Liczba SOGów: 0
  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    to ten spalacz. malo o nim jest opinii. nie chce ich laczyc wf i tb tylko wrzuc jeszcze pozniej i chodzi mi o opinie na jego temat. kupilbym odrazu oba i spokojnie by czekal na swoja kolej. rok temu bralem jakc3d, poza nim nic z 1,3 nie bralem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3007| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 13268| Data: 2008-06-19 17:14:30| Liczba SOGów: 1
  • Opinie SWG4000

    piszczcie opinie na temat nowego gainera olimpa a mianowicie: który smak najlepszy ja kupilem bananowy ale na razie go nie używam

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2546| Data: 2003-07-18 15:35:31| Liczba SOGów: 2
  • TRENBOLON MIX PHENOM PHARMACY - OPINIE!!!

    siema! wpadły mi w łapki dwie butle tego trena! ktoś może testował ogólnie firma łapie dobre opinie moja seria to 006. warto przyładowac tego trena myślałem jeszcze o testo mixie z tej firmy. jak opinie pozdro i duże thx!!!

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4472| Data: 2011-01-03 18:40:45| Liczba SOGów: 0
  • Scitec Big Bang - Opinie

    tak jak w temacie, czy brał ktoś ów suplement interesuja mnie opinie ludzi, ktorzy go brali. ostatni booster przedtreningowy jaki bralem to mesomorph, wiec zastanawiam się czy klepnie mnie on równie mocno. 3

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 13205| Data: 2010-08-09 14:34:48| Liczba SOGów: 0
  • Czy to odpowiedni trening? Proszę o opinie.

    mam 17 lat ważę ok. 65 kg i mam 171cm wzrostu, trenuje boks od 3 miesięcy 2 razy w tygodniu. chciałbym prosić was o opinie porady, jakieś korekty odnośnie mojego treningu, osób które znają się na rzeczy. nie jestem wysoki więc ustosunkowuje się do

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 1562| Data: 2012-03-08 09:34:50| Liczba SOGów: 0
  • (5) Test i Opinie dla X-pomp - Mutant Noxx z Anabolik Legions

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21 20:03:28 zmieniony przez remik7 w dniu 2012 06 21

    Odpowiedzi: 79| Ilość wyświetleń: 5418| Data: 2012-06-21 20:03:02| Liczba SOGów: 2
  • MRM Smart Blend, opinie?

    na ten preparat ponizej, co o nim myslicie, no i czy warty swojej ceny, bo nie mam grubego portfela:d przydatne beda opinie czlowiekow, co to uzywali,ew. moze jakis zastepnik smart blend to mieszanka niezbędnych kwasów tłuszczowych. produkt

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1109| Data: 2006-06-05 01:05:59| Liczba SOGów: 0
  • chinskie hgh vs apteka(opinie)

    191a hormonu wzrostu . po kolsultacji z kims bardzo kumatym z polskiego swiata kulturystyki slyszalem tak sama opinie , ze warto stosowac chionskie hgh bo nie odbiega ono jakoscia tak bardzo jak cena . bylo by za***iscie jak by osoby ktore maja cos

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3175| Data: 2011-07-16 18:24:06| Liczba SOGów: 0
  • JAKIE BCAA NAJLEPSZE? 3 rodzaje - OPINIE

    cześć chciałbym poznać wasze opinie na temat 3 bcaa które najlepsze według was 15 : 1 hi tec amino anabol professional 2 trec anabolic bcaa system 3 universal amino 1900

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 10961| Data: 2009-04-22 14:52:55| Liczba SOGów: 0
  • HOT SPORT DRINK - wasze opinie i komentarze

    kto już dostał i spróbował niech opisuje swoje odczucia i opinie

    Odpowiedzi: 81| Ilość wyświetleń: 10125| Data: 2008-08-07 12:29:39| Liczba SOGów: 3
  • ZDJECIA WSZYSTKICH SRODKOW NA CYKL prosze o opinie

    ltd. jest to nowe zrodlo nigdy nic od tego kolesia nie bralem dlatego wklejam fotki i prosze o jakies opinie co na ten temat sadzicie jak waszym zdaniem to wyglada facet ogulem wygladal spoko kolo 40 lat i widac ze cwiczy i ma pojecie co

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5235| Data: 2007-10-12 23:42:49| Liczba SOGów: 1
  • Trenig 3bojowy- opinie

    i cwiczenia czesto dobieram intuicyjnie i czesto sa zmieniane a to tylko taki zarys to wszystko licze na pomoc i opinie z gory dzieki wszystkim pozdrawiam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1225| Data: 2005-07-11 13:48:31| Liczba SOGów: 1
  • Stanozolol genesis - jadł ktoś taki? Jakie opinie?

    jadł/miał ktoś taki w takim opakowaniu jakie opinie ps. 3 hologramy 2 na pudełku, jeden na słoiczku. widziałem wersję z napisem stanozolol tablets usp, albo z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7568| Data: 2010-06-22 17:15:08| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}