Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dr stodolny opinie pacjentów

Strona 9 z 858

  • Real Pharm Real Isolate 100 opinie

    0,5g 0,15g testował ktoś to białko jakie opinie macie zmieniony przez tomq mag w dniu 2016 01 27 13:58:04

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1221| Data: 2016-01-27 13:52:47| Liczba SOGów: 0
  • .: Dr Ellis :. - ukladanie diety na jego zasadach

    przeczytalem porady, wskazowki niektorych osob, ktore przeczytaly jego ksiazki w internecie, a takze serwisie tym i innych , samych ksiazek nie jestem w stanie moj angielski dopiero sie rozwija. chce sprobowac zyc na jego diecie opartej na

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 4778| Data: 2005-06-28 14:37:54| Liczba SOGów: 1
  • HIIT czy Tabata - wasze opinie

    witam. co waszym zdaniem jest skuteczniejsze hiit czy tabata może ktoś stosował jedno i drugie.lub ma swoje zdanie na ten temat.piszcie swoje opinie lub przemyślenia. ps.sorry jeśli nie ten dział.nie wiedzialem gdzie zacząć watek.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 26323| Data: 2011-04-26 16:29:33| Liczba SOGów: 2
  • [S] Beats by dr. Dre

    słuchawki beats tour odcinają hałasy dobiegające z zewnątrz by zapewnić lepsze wrażenia ze słuchania muzyki, niż standardowe słuchawki douszne. w zestawie znajduje się pięć par wkładek: trzy pary stożkowe i dwie pary trójwarstwowe dla jak

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1730| Data: 2012-12-29 10:08:45| Liczba SOGów: 0
  • drętwienie rąk

    ostatnio pojawił sie u mnie problem związany z drętwieniem rąk w nocy...budzę się w srodku nocy i nie czuje palcy u rąk dopiero jak poruszam chwile to jet ok..kumpel doradzil mi ze to od silowni i zalecil brac magnez...biore go na wieczor i jest ok

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 98235| Data: 2005-05-13 16:26:52| Liczba SOGów: 1
  • Fitness Authority - Whey Protein. Opinie

    ponieważ jeszcze nie było o tym białku przynajmniej nie znalazłem takich . więc krótko, co o nim sądzicie, wasze opinie jak jest ze smakiem, rozpuszczalnością, jakością oczywyście proszę o wypowiedzi tylko tych, którzy je już stosowali.

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 22457| Data: 2010-03-21 11:48:00| Liczba SOGów: 0
  • DRĄŻEK W DOMU-głupie pytanie!!!

    witam!mam bardzo głupie pytanie, ale licze na zrozumienie 1 naprawde nie wiedziałem w którym dziale to umieścić. ostatnio sie przeprowadziłem.na starym mieszkaniu miałem metalowe futryny i szalałem na drążku 1 w nowym mieszkaniu wszystkie futryny

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 16092| Data: 2007-10-09 08:36:19| Liczba SOGów: 0
  • Budowa własnego drążka stacjonarnego

    witam wszystkich, mam nadzieję że dobrze trafiłem. chciałbym sobie sprawić sprzęt taki jak na poniższym filmiku: https://www.youtube.com/watch v=p6lvj8cvsmy jest to drążek do podciągania stacjonarny. konkretnie widać o co mi chodzi od ok.

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2798| Data: 2014-08-25 18:52:09| Liczba SOGów: 1
  • Yohimbine HCl ? Jakies opinie ...

    primaforce a ogolnie ktore spalacze z yoha lub bez polecacie i jakie byly u was efekty chodzi mi o konkretne opinie . teraz koncze powoli lykac thermo speeda nie pierwszy raz zreszta ale duzego wrazenia to on na mnie nie wywarl dlatego

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 31049| Data: 2007-11-14 17:02:56| Liczba SOGów: 2
  • drętwienie skóry na głowie

    witam. mam pytanie do was. dzisiaj po przebudzeniu się poczułem ból w głowie, a dookoła tego drętwienie skóry na głowie wokół tego miejsca bólu. później w ciągu dnia ból minął, ale uczucie drętwienia pozostało do teraz. macie pojęcie czym to może

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 15841| Data: 2008-03-09 21:00:45| Liczba SOGów: 2
  • drżenie mięśni podczas ćwiczeń (brzuszków)

    od 2 miesięcy ćwiczę callanetics 2 4 razy w tygodniu. ostatnio pojawił się problem.ostatnio drżą mi mięśnie brzucha podczas ćwiczeń na tą partię. nie jestem zmęczona, łatwo mi przychodzi robienie tych 100 powtórek, ale to drżenie przeszkadza mi w

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8069| Data: 2010-03-23 19:53:28| Liczba SOGów: 0
  • Pompki+drążek, jak ćwiczyć??

    witam serdecznie, potrzebuje porady w sprawie treningu, zależy mi na zwiększeniu siły i masy klatki piersiowej, grzbietu oraz przedramion; nie wiem czy to dobrze trenuje, dlatego proszę o pomoc, jak trenować i jak często ćwiczę co 2 3dni,

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 12600| Data: 2008-08-24 23:25:26| Liczba SOGów: 0
  • Euro-Pharmacies opinie

    w turcji, w stambule. euro pharmacies jest głównym dostawcą wujka zet uncle z na zachodzie, popatrzyłem na opinie i rzeczywiście chwalą sobie. mają 2 linie iniekcji, apteczną z niskimi stężeniami, 5x2ml i linię ugl o wysokich stężeniach.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5919| Data: 2011-09-30 11:37:09| Liczba SOGów: 0
  • ból nogi/drętwienie - przepuklina jadra miazdzystego

    2009/20090301202901 witam . mam od roku problem z plecami odcinek lędźwiowy. dokładnie obniżenie wysokości przestrzeni międzykręgowej. cechy niestabilności kręgosłupa na poziomie l5 s1, z przesunięciem kręgu l5 ku tyłowi o około 4mm.

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 24131| Data: 2009-03-01 20:29:02| Liczba SOGów: 0
  • Drążek i bieganie a masa mięśniowa.

    witajcie. proszę was w tym poscie o radę odnośnie drążka. po skończonym liceum wybieram się do szkoły państwowej straży pożarnej gdzie na zaliczenie z maksymalną ilością punktów jest wymagane minimum 24 podciągnięcia. pytanie jak to osiągnąć. mam 3

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1264| Data: 2009-03-09 13:54:02| Liczba SOGów: 0
  • Drążek rozporowy niespodziewany obrót sprawy

    urwał mi się drążek rozporowy w czasie podciągania witam od jakiegoś czasu podciągam się ostro na drążku, zwykle robię kilkakrotnie 10 powtórzeń wpierw 9kg a od tygodnia 20kg, posiadam drążek rozporowy umieszczony na drewnianej futrynie drzwi

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1902| Data: 2013-10-25 18:57:54| Liczba SOGów: 0
  • kontuzja barku - prośba o opinie

    siemasz: mam mały problem,decyzje w sumie już podjąłem ale chciałbym również poznać waszą opinie otóż mam kontuzje barku staw wyskakuje mi z panewki tego nie da się wyleczyć aha i jest to prawdopodobnie efekt

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3461| Data: 2008-08-10 16:46:40| Liczba SOGów: 0
  • Ławeczka se stojakami na stałe czy osobno wasze opinie.

    siema chciał bym poznać wasze opinie co do ławeczek, które wam bardziej pasują ze stojakami doczepionymi na stałe czy osobno piszcie co wam w nich nie pasuję i co wam pasuje, wady i zalety, i co tam jeszcze macie do powiedzenia 41

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3371| Data: 2010-10-20 18:00:01| Liczba SOGów: 0
  • Co sądzicie o treningu na drążku??

    kończę właśnie trening navy seal s, jeszcze tylko 1 tydzień, później regeneracja a następnie chcę wykonywac trening który sam ułożyłem co o nim sądzicie: poniedziałek: podciąganie się na drązku podchwytem, na szerokość barków : *3 serie x10

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1434| Data: 2004-02-17 20:51:10| Liczba SOGów: 1
  • ---//DO ZNAWCÓW- Trening na mase do oceny!!!- tylko sztangielki i drążęk//----

    ocencie moj trening na mase. moj starz raczej zerowy. do dyspozycji mam tylko sztangielki i drązek.wszelka konstrukywna krytyka mile widziana.acha, cwicze w domu wiec od razu mozna sobie darowac kometntarze i rady typu idz na silownie!!doradzcie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1000| Data: 2005-01-04 16:39:21| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}