Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: dieta wodna opinie

Strona 1 z 5000

  • dieta wodna

    nawet 8 litrów...opinie na temat tej diety były bardzo pozytywne, podobno mozna sporo schudnąć..ale czy taka dieta jest bezpieczna czy nadmiar wody nie szkodzi i jak długo być na tej diecie, zeby nie zaszkodziła...proszę o odpowiedzi!!

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 11376 | Data: 2007-04-27 09:11:31 | Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na przemian z plasterkami

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1560 | Data: 2005-02-28 00:35:42 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta, poprawki opinie

    oto moja dieta proszę o poprawki ew opinie ograniczam węgle i tłuszcze. zależy mi na redukcji tkanki tluszczowej. poniedziałek

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 575 | Data: 2010-03-23 14:59:38 | Liczba SOGów: 0
  • Trening+Dieta+Wasze opinie (Pierwsze HST, prosze o pomoc)

    chcę aby moje przedramiona w szczególności aby nadgarstki nabrały na objętości, mam na ich punkcie bzika . no i dieta b białko, t tłuszcze, w węglowodany, ~ około 07:30 śniadanie 1 kubek mleka z kasza manną, chleb z czymś, 2

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 965 | Data: 2008-12-28 14:07:13 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta ocena, opinie, korekty.

    witam. chcialbym prosic o sprawdzenie ocene opinie i w miare mozliwosci korekty ulozonej przezemnie diety. dieta po przebudzeniu: glutamina,bcaa posilek 1 3 cale jaja 2 plastry ananasa z puszki 50g platkow owsianych 5g

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 571 | Data: 2009-06-07 22:05:40 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta Masa, opinie, poprawki, porady

    się za nią konkretnie. prosiłbym o ewentualne poprawki i opinie waga 90kg, tendencja do ociekania tłuszczykiem ; dieta śniadanie. płatki owsiane 100g b12g/t7g/w62g mleko 0,5% 300g b11g/t2g/w15g kefir 2% 250g b9g/t5g/w12g

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 356 | Data: 2011-10-27 17:38:24 | Liczba SOGów: 0
  • Moja pierwsza dieta (redukcja), opinie

    od ok. 7 mies, niestety bez diety a więc brak mi doświadczenia jak i upragnionych efektów. zalezy mi na tym aby dieta była skuteczna a więc będę wdzięczny za opinie sugestie.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 248 | Data: 2014-05-20 22:18:29 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcja opinie

    witam.dieta na redukcje waga 70kg wzrost 165 wiek 18 staz 2 miechy na mase teraz redukcja. b 175 w 130 t 65 kcal 1800

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 1498 | Data: 2011-04-04 10:21:22 | Liczba SOGów: 0
  • Moja Dieta - Wasze opinie, rady.....

    100g ser twarogowy, półtłusty 120g rzodkiew 40g czekam na wasze opinie 3

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 645 | Data: 2008-06-04 16:47:30 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna - opinie, ocena.

    *24 * aktywność wyszło mi około 2460. wziąłem pod uwagę drugi wynik i stworzyłem na jej podstawie dietę. proszę o opinie [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/ec4d2c281f054822b97953826deace4c.png[/img]

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 517 | Data: 2014-01-05 16:50:39 | Liczba SOGów: 0
  • "DIETA" MASOWA [OPINIE]

    waga: 60kg wzrost: 173cm dieta na mase śniadanie: 7:00 7:40 przed zajęciami płatki owsiane z mlekiem + bakalie lub same rodzynki placek

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 778 | Data: 2011-01-21 17:34:28 | Liczba SOGów: 1
  • dieta redukcyjna.Opinie.

    zamierzam się zważyć wiec wtedy dopiero bd wiedziec ile mam kalorii jesc, ale chcialabym wiedziec wstepnie czy taka dieta jest ok czy moze jednak nie ;p daje link do jrj zdj ;p http://img5.imageshack.us/i/dietaplan/

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1148 | Data: 2011-03-20 19:13:30 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta amatora - opinie

    witam za profesjonalna dietę, będę mogł się wziaść dopiero po wakacjach październik . czy taka dieta dla amatora do tego czasu bedzie dobra cel to masa i posiłek: płatki owsiane/ od czasu do czasu musli mleko

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 591 | Data: 2009-06-03 14:00:16 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta - poprawa, opinie

    dieta dzień bez treningu 1 jaja szpinak migdały sok pomidorowy warzywa 2 wpc oliwa z oliwek sok

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 501 | Data: 2010-09-09 15:30:47 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta Redukcyjna -(opinie,korekty,odzywki)

    witam moim celem jest zzucenie 15 kg wiek 22 waga 108/110 kg staz 2 lata wiecej w ankiecie pomoc dieta + odzwyki.... posiłek 1 8:00 płatki owśiane 50 g orzechy włoaskie 10 g mleko uht 1,5 % 250 g jaja

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 878 | Data: 2008-08-18 13:17:55 | Liczba SOGów: 0
  • ja i moja dieta, ocena, opinie, sugestie

    tez poza normalnymic wiczeniami robie cwiczenia aero. czyli bieganie 45 min. rowerek 30 min lub wiosła. moja dieta śniadanie 8.00 zupa mleczna z płatkami owsianymi ewentualnie musli, siemię lniane, orzechy + 2 kanapki ciemne pieczywo,

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 602 | Data: 2009-01-01 16:42:16 | Liczba SOGów: 0
  • Brzuch, trening, dieta - pomoc/opinie

    wydaje mi się, iż optymalna waga dla mnie to 75 76 kg. stosuję dietę, chodzę na siłownię, biegam oraz basen. dieta posiłki 5, godziny 8, 11, 14, 17, 20 1. 3 kromki ciemnego pieczywa, chuda szynka raz w tygodniu żółty serw +pomidor/ogórek,

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 259 | Data: 2014-05-08 17:43:20 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta sokowa - opinie

    a co wy o tym myslicie http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie i zdrowie dieta sokowa zalety i wady/f9tvt

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 162 | Data: 2014-02-18 21:42:14 | Liczba SOGów: 0
  • gsmt-dieta pytania opinie

    [url=http://imageshack.us/photo/my images/443/dieta20130211.png/][img]http://img443.imageshack.us/img443/4048/dieta20130211.png[/img][/url] moje zapotrzebowanie wynosi ok 3k kcal, jestem glownie endo i mam tendencje do tycia. stad chce

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 158 | Data: 2013-03-02 11:41:41 | Liczba SOGów: 0
  • ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

    byłam mało rozsadna bo zaczelam stosowac rozne diety cud owocowo warzywna, kapusciana,jablkowa, 3dniowa, wodna chałwowa my god! , 500kcal. przyszedl czas ze chcialam zostac modelka i jadlam po 700kcal na dzien przed ładne kilka miesiecy.

    Odpowiedzi: 461 | Ilość wyświetleń: 32469 | Data: 2008-09-03 10:18:37 | Liczba SOGów: 12

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}