Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta wodna opinie

Strona 1 z 1645

  • dieta na wycinke

    witam, od jakiegos czasu kombinuje z redukcja...metoda prob i bledow. raz dieta byla, ale efekty slabiutke wiec ulozylem nowa.licze na uwagi. 1.owsianka, mleko 2.chleb razowy, mozzarella 3.ryz,

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 8593| Data: 2011-03-27 14:50:54| Liczba SOGów: 0
  • dieta wodna

    nawet 8 litrów...opinie na temat tej diety były bardzo pozytywne, podobno mozna sporo schudnąć..ale czy taka dieta jest bezpieczna czy nadmiar wody nie szkodzi i jak długo być na tej diecie, zeby nie zaszkodziła...proszę o odpowiedzi!!

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 11628| Data: 2007-04-27 09:11:31| Liczba SOGów: 0
  • Dieta wodna

    dietę wodną stosować może praktycznie każdy. warto wykorzystywać ją również w połączeniu z innymi planami żywieniowymi. istotnym plusem jej działania jest ciągłe uczucie sytości spowodowane spożywaniem dużych ilości wody. warto również wspomnieć o

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 4791| Data: 2013-05-11 07:42:21| Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na przemian z plasterkami

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1742| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Trening+Dieta+Wasze opinie (Pierwsze HST, prosze o pomoc)

    chcę aby moje przedramiona w szczególności aby nadgarstki nabrały na objętości, mam na ich punkcie bzika . no i dieta b białko, t tłuszcze, w węglowodany, ~ około 07:30 śniadanie 1 kubek mleka z kasza manną, chleb z czymś, 2

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1088| Data: 2008-12-28 14:07:13| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcja opinie

    witam.dieta na redukcje waga 70kg wzrost 165 wiek 18 staz 2 miechy na mase teraz redukcja. b 175 w 130 t 65 kcal 1800

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 1981| Data: 2011-04-04 10:21:22| Liczba SOGów: 0
  • dieta redukcyjna.Opinie.

    zamierzam się zważyć wiec wtedy dopiero bd wiedziec ile mam kalorii jesc, ale chcialabym wiedziec wstepnie czy taka dieta jest ok czy moze jednak nie ;p daje link do jrj zdj ;p http://img5.imageshack.us/i/dietaplan/

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1746| Data: 2011-03-20 19:13:30| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na każdą kieszeń by k3ho

    osób rezygnuje ze stosowania diety biorąc pod pretekst jej wysoką cenę. dlatego teraz obalę ten mit i pokaże, że dobra dieta wcale nie musi być droga. jest to przykładowa dieta dla jasia, który rozpoczyna dopiero swą „kulturystyczną karierę.

    Odpowiedzi: 459| Ilość wyświetleń: 223198| Data: 2005-01-31 20:42:44| Liczba SOGów: 297
  • Zbilansowana dieta redukcyjna

    głodni czy przez następne 2 3 godziny nie odczuwacie głodu jeśli taki posiłek daje wam satysfakcję na dłużej, to ta dieta będzie dla was właściwa. drugi aspekt to aktywność fizyczna jeśli macie w swym planie 2 3 treningi siłowe i 3 5 treningów

    Odpowiedzi: 463| Ilość wyświetleń: 598722| Data: 2005-11-04 11:40:17| Liczba SOGów: 229
  • Dieta odchudzająca - komponowanie posiłków, znaczenie odpoczynku

    1 kcal . zapotrzebowanie organizmu najczęściej podawane jest w kcal, ze względu na wielkość tego zapotrzebowania. dieta sposób odżywiania. są różne rodzaje diet, które stosuje się w zależności od stawianego sobie celu, w zależności od stanu

    Odpowiedzi: 116| Ilość wyświetleń: 88886| Data: 2008-04-10 07:45:19| Liczba SOGów: 149
  • Dieta kopenhaska

    się do jakiego takiego wyglądu, a potem albo z powrotem utyć, albo trwale zmienić nawyki żywieniowe. mimo tego, że dieta obiecuje trwałe podniesienie metabolizmu, nie udaje się to wszystkim. teraz jednak postanowiłem wypróbować ją na etapie rzeźby,

    Odpowiedzi: 4818| Ilość wyświetleń: 1071187| Data: 2003-05-06 14:44:26| Liczba SOGów: 134
  • Dieta masowa dla "opornych"

    i ciężkich prac 4 krótkie i intensywne sesje treningowe o umiarkowanej ilości w tygodniu rozwiązania : 1 dieta ektomorfika powinna składać się z prawdziwej góry kcal i sięgać nawet 70 kcal na kg wagi ciała, to dużo naprawdę dużo kcal .

    Odpowiedzi: 233| Ilość wyświetleń: 198572| Data: 2007-02-07 23:27:55| Liczba SOGów: 156
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9150| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • dieta Montignac

    cześć ludziska. chcę się podzielić moim doświadczeniem. zauważyłam, że stosowana przeze mnie od półtora miesiąca dieta michela montignac, jest rewelacyjna na rzeźbę, przynajmniej ja to zauważyłam. nie miałam zamiaru chudnąć, gdy

    Odpowiedzi: 2640| Ilość wyświetleń: 328113| Data: 2002-07-05 17:13:52| Liczba SOGów: 106
  • ROZWALONY METABOLIZM / dieta redukcyjna - HELP !!!!!!

    byłam mało rozsadna bo zaczelam stosowac rozne diety cud owocowo warzywna, kapusciana,jablkowa, 3dniowa, wodna chałwowa my god! , 500kcal. przyszedl czas ze chcialam zostac modelka i jadlam po 700kcal na dzien przed ładne kilka miesiecy.

    Odpowiedzi: 461| Ilość wyświetleń: 39040| Data: 2008-09-03 10:18:37| Liczba SOGów: 12
  • Opinie o MRI - Black Powder

    ważną rolę w utrzymaniu prawidłowej reakcji mięśni na bodźce i przepuszczalności błon komórkowych. kreatyna be wodna wodorochlorek etylowgo estru kreatyny mieszanka dwóch rodzajów kreatyny. kreatyna wpływa na szereg czynników

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 8715| Data: 2009-03-10 10:24:33| Liczba SOGów: 2
  • Dieta LOW-CARB - artykuł dla początkujących

    tłuszczy. postaram się jasno i rzetelnie pokazać jak bardzo bezpieczną i skuteczną w walce z tkanką tłuszczową jest dieta nisko węglowodanowa. początek, czyli o co tutaj chodzi najpierw określimy ile tak naprawdę oznacza „niska

    Odpowiedzi: 733| Ilość wyświetleń: 169803| Data: 2010-10-06 18:52:17| Liczba SOGów: 43
  • Co wazniejsze dieta czy trening? DO MLODYCH!

    materialem jest bialko, narzędziami zas cwiczenia silowe. co się stanie, gdy trenowac będziemy prawidłowo, a dieta nasza będzie uboga w „material odpowiedz jest prosta nie będzie rozbudowy miesni. a co się stanie, gdy treningi nasze nie będą

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 24356| Data: 2005-01-16 13:16:14| Liczba SOGów: 82
  • Dieta Ketogeniczna (KETOZA) by pudzian89

    nie chcą tego tu i zadecydują o przeniesieniu tematu do odżywiania to nie ma problemu 3 do rzeczy... z grubsza dieta ketogeniczna jest dietą redukcyjną, pozwalającą chyba w najszybszy sposób spalać tłuszcz spośród innych diet bazujących na

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 26693| Data: 2009-12-06 00:00:06| Liczba SOGów: 17
  • ZBILANSOWANA MASOWA DIETA

    wiec nie bierzcie sobie wszystkiego tego co jest tam napisane do siebie 3 jak sie okazuje dieta jest najważniejszym elementem całej tej układanki. pożywienie jest najlepszym dla ludzkiego organizmu anabolikiem

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 46232| Data: 2005-03-18 19:17:03| Liczba SOGów: 71

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}