Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta dr budwig opinie

Strona 1 z 1657

  • Dieta dr Budwig

    oceń dietę http://diety.sfd.pl/diety/opis/45 dieta dr budwig w swoich założeniach opiera się na specyficznych właściwościach oleju lnianego wysoko linolenowego, a

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 27483| Data: 2010-10-06 12:45:38| Liczba SOGów: 0
  • Dieta ketogeniczna - Dr Atkins

    pozwalam sobie zacytowac ciekawy artykul o tej diecie z listy dyskusyjnej pl.misc.dieta z tego co pamietam ktos juz tutaj o niej pisal zalecenia dr.atkinsa dotyczą głównie osób otyłych, chcących

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 15038| Data: 2002-01-31 23:05:47| Liczba SOGów: 0
  • Zabójcza kwasica dr Kwaśniewskiego

    dieta dr atkinsa, znana u nas jako dieta dr kwaśniewskiego, może być śmiertelnie niebezpieczna. pisze o tym w najnowszym numerze prestiżowe czasopismo medyczne lancet . dieta dr kwaśniewskiego czy też dr atkinsa to dieta niskowęglowodanowa.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 11072| Data: 2006-03-17 22:48:45| Liczba SOGów: 1
  • Dieta dla starszej osoby z "zepsutym" metaboilizmem

    suplementów : chyba tak, stosowane wcześniej diety : 4 x glodowki 1000kcal 2 x 2 tyg wczasy odchudzajace dieta dr. kwasniewskiego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1926| Data: 2007-10-21 22:23:25| Liczba SOGów: 1
  • "Dieta Dr atkinsa tłuszczowa Z DOŚWIADCZENIA"

    kilka za i przeciw i ostrzeżeń oraz wnioski wyciągnięte z przygodą korzystania z tytułowej diety. a więc dieta tylko dla najtwardszych , zmobilizowanych i nie ulegających pokusą !!!!!!! dlaczego wystarczy pół jabułka jeden cukierk

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2026| Data: 2009-05-11 15:26:53| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : póki co kompletny, za miesiac tylko bedzie brak dostępu do smith a dieta : opisze ponizej przeciwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : opisze ponizej ostatnio przerabiany plan: też

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1201| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2696| Data: 2004-04-05 19:47:20| Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta - proszę o opinie

    dodam, że bardzo zależy mi na wyrzeźbieniu mojej sylwetki, ostatecznym celem jest zarys kaloryferka na brzuszku : dieta i dzień śniadanie 1 chleb żytni razowy 50g margaryna miękka 5g schab pieczony 25g pomidor 100g sałata zielona

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1154| Data: 2012-01-08 15:58:41| Liczba SOGów: 0
  • Dieta, czy dobra? (Nie stricte)

    ok 21:00 i czasami jak nie zapomnę kupić to przed snem jadam trochę twarogu. jest to w miarę znośna/zdrowa dieta czekam na opinię, pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 1573| Data: 2013-08-21 10:43:57| Liczba SOGów: 0
  • DIETA - PROSZE O OPINIE

    sesje na silowni bill starr glenn pendlay 5x5 i do tego 3xhiit w dni bez silowni prosze o ocene tej diety, opinie komentarze itp zmieniony przez men.expert w dniu 2009 05 30 01:09:40 zmieniony przez men.expert w dniu 2009

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1086| Data: 2009-05-30 00:51:56| Liczba SOGów: 0
  • Dieta - prośba o opinie i poprawki

    http://img194.imageshack.us/img194/1887/p1080739 http://img360.imageshack.us/img360/2298/p1080740 dieta jest rozpisana tak aby środkowe posiłki były możliwe do przygotowania i wzięcia ze sobą studia . ze swoich doświadczeń wiem

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1156| Data: 2009-10-06 18:29:09| Liczba SOGów: 1
  • Trądzik - dieta moje artykuły

    będzie nie pokolei ale będzię wszystko co nazbierałem 3 jadyyymyyy tłuszcze czynnik utlenione tłuszcze : dieta niezbędne i zbędne dla skóry tłuszcze tłuszcz jest podstawowym surowcem do wytwarzania ścianek komórek skóry, łoju sebum

    Odpowiedzi: 191| Ilość wyświetleń: 53545| Data: 2008-12-27 00:54:40| Liczba SOGów: 27
  • dieta South Beach

    ctrl+c , ctrl+v 7 dieta south beach obiecuje jedzenie dużych porcji smacznych potraw, a jednocześnie stawanie się zdrowszą i szczuplejszą.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 23832| Data: 2004-09-18 11:53:18| Liczba SOGów: 1
  • po ciążowy plan redukcji do oceny - wielka prośba :)

    3x30 nogi + brzuch brzuch: podciąganie kolan w oparciu na łokciach 3x30 martwy ciąg 3x25 a teraz jeszcze dieta podstawa diety: • wołowina, wieprzowina schab, polędwica • pierś kurczaka + indyka • ryby najlepiej – dorsz,

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 3617| Data: 2012-06-27 09:51:24| Liczba SOGów: 0
  • Dieta zgodna z grupą krwi - podstawowe informacje

    od grupy krwi też oglądałem makłowicza 7 poszukałem trochę i wklejam co znalazłem 31 ******* 31 dieta dla grupy krwi a 31 grupa a rozkwita na dietach wegetariańskich jest to spadek po przodkach rolnikach prowadzacych

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 291135| Data: 2003-03-09 11:57:12| Liczba SOGów: 47
  • [ART] Ciekawy art na temat NNKT, omega 3, interesach producentów i raku

    wśród eskimosów nie ma ludzi otyłych. spożywają głównie mięso, niewiele ryb i praktycznie nie jedzą warzyw. jest to dieta wysokobiałkowa z zawartością świeżych nieprzerobionych nnkt. jednak amerykanie czy europejczycy, którzy próbowali naśladować

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1639| Data: 2012-07-20 18:23:06| Liczba SOGów: 4
  • Dieta proteinowa (Dukana)

    oceń dietę http://diety.sfd.pl/diety/opis/1 dieta proteinowa dukana osobom, które mają trudności ze schudnięciem, w sytuacji gdy większość diet okazuje się być

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 29933| Data: 2010-10-06 12:11:57| Liczba SOGów: 1
  • Dr Andrzej Bryl podobno niezły killer

    /20040204230303 słyszelisc o dr andrzeju brylu jest on twórcą systemu bas 3, nie wiem czy dobrze ale kiedys w super expressie w weekendzie był artykuł o nim. przedstawili go jako faceta ze stali, podobno zrobił pokazówke = stał w miejscu a

    Odpowiedzi: 161| Ilość wyświetleń: 68242| Data: 2004-02-04 23:03:03| Liczba SOGów: 8
  • Bioflax - Olej Lniany

    na każdy układ biologiczny człowieka. olej lniany jest składnikiem wielu diet, m.in. diety dla sportowców czy dr budwig ponadto znajduje zastosowanie w przemyśle i malarstwie. zalecane dawkowanie można przyjmować 1 łyżeczkę oleju do

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 7701| Data: 2013-05-17 00:06:46| Liczba SOGów: 0
  • Dieta z allegro: Jak jeść normalnie i chudnąć 10kg miesięcznie (nie polecamy)

    ktorym sie nie chce wydawc tych 10 zł ; oczywiscie jesli ktos chce sie wypowiedziec to prosze o opinie ; ... dieta „jak jeść normalnie i chudnąć 10kg miesięcznie dieta jest bardzo prosta. tak prosta, że w zasadzie mało kto wpadł na

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 49103| Data: 2005-07-11 17:53:40| Liczba SOGów: 6

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}