Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: dieta dr budwig opinie

Strona 1 z 5000

  • Dieta dr Budwig

    oceń dietę http://diety.sfd.pl/diety/opis/45 dieta dr budwig w swoich założeniach opiera się na specyficznych właściwościach oleju lnianego wysoko linolenowego, a

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 24989 | Data: 2010-10-06 12:45:38 | Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : póki co kompletny, za miesiac tylko bedzie brak dostępu do smith a dieta : opisze ponizej przeciwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : opisze ponizej ostatnio przerabiany plan: też

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 909 | Data: 2013-08-24 20:44:59 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta porady i opinie

    warunkach domowych co drugi dzień do tego dwa razy w tyg biegam mój cel to osiągnięcie fajnej wakacyjnej :p rzeźby.oto dieta śniadanie twarożek ziarnisty bez tłuszczu wmieszany z tuńczykiem lub koktajl z jogurtu naturalnego bez tłuszczu jeden

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 501 | Data: 2012-04-25 08:58:23 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 2380 | Data: 2004-04-05 19:47:20 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta i Trening Opinie

    niedlugo chce zaczasc przygode z silownia i chcialbym prosic was o opinie o mojej diecie i dobranym treningu . dieta 7.00 sniadanie 100g platków lub 100g ryzu 300ml mleka 0,5% 50g twarogu chudego trening

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 408 | Data: 2010-02-11 15:06:15 | Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta - proszę o opinie

    dodam, że bardzo zależy mi na wyrzeźbieniu mojej sylwetki, ostatecznym celem jest zarys kaloryferka na brzuszku : dieta i dzień śniadanie 1 chleb żytni razowy 50g margaryna miękka 5g schab pieczony 25g pomidor 100g sałata

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 872 | Data: 2012-01-08 15:58:41 | Liczba SOGów: 0
  • Waga stoi + Trening i Dieta do oceny - Opinie i Rady

    sztangielki, w cholerę ciężaru, modlitewnik, wyciąg, worek treningowy, i to coś do nóg co przyczepia się do ławki. dieta : wpier*alam dość porządnie, daję przykład żarcia z poniedziałku dzień treningowy » 07:00 l glutamina 4 gram

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 684 | Data: 2011-04-03 17:07:56 | Liczba SOGów: 0
  • dieta-masówka;opinie/rady

    wiek;18 wzrost;181 waga;63 dieta siłownia 3/4 razy w tygodniu prosze o opinie i ewentualne rady co do diety [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/da0075e7508345e6915b87b1dc82f7d2.png[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 212 | Data: 2013-09-28 14:57:07 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA - PROSZE O OPINIE

    sesje na silowni bill starr glenn pendlay 5x5 i do tego 3xhiit w dni bez silowni prosze o ocene tej diety, opinie komentarze itp zmieniony przez men.expert w dniu 2009 05 30 01:09:40 zmieniony przez men.expert w dniu 2009

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 848 | Data: 2009-05-30 00:51:56 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta-pomoc i opinie

    sprzet: domowa siłka z kupowanym sprzętem. inne zajęcia: pohasanie na podwórku. chciałbym uzyskać jakieś opinie i rady co do diety. czytałem wiele artykułów żywieniowych, jednak jakoś nie mogę się do nich dostosować. bilans energetyczny

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 595 | Data: 2011-06-17 14:55:37 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia w domu +bieganie + dieta/ proszę o opinie

    .. teraz konkrety: wzrost : 171cm waga : 78kg zapał : ogromny chęci : ogromne czas : głównie wieczorami dieta : redukcyjna cel : rozciągnięcie / redukcja masy / rzeźba czas ćwiczeń : 6dni w tygodniu wiek : 18 lat to tak w sierpniu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 965 | Data: 2010-10-12 22:06:27 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta proszę o opinie

    albo twaróg. chodzi mi o dietę na masę b/t/w tylko jeszcze nie wiem co z tłuszczami ale jak narazię tyle. proszę o opinie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 282 | Data: 2011-09-01 20:38:28 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta - proszę o opinie co dodac/zmienic

    pomóc szybko i skutecznie przybrać na wadze. z racji tego, że jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie proszę was o opinie na ten temat. posilek i platki owsiane + 500 ml jogurtu pitnego + banan. posilek ii serek wiejski + filet z makreli

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 221 | Data: 2012-10-25 17:54:33 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA NA MASE-OPINIE

    witam amm ogromna prosbe czy mógłby ktos rzucić okiem na tą dietę i ewentualnie ja poprawić jest to dieta na masę bo to własnie chciałbym uzyskac : z góry wiekie dzieki pozdro : posiłek 1: omlet biszkoptowy z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 811 | Data: 2004-03-29 17:54:51 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do oceny

    siemka, jest to moja dieta na której chce aktualnie utrzymać swoją wage i jednocześnie spalić troche fatu. mam 181 cm wzrostu, 87,5 waga , 81

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 243 | Data: 2013-09-16 14:21:47 | Liczba SOGów: 1
  • dieta - proszę o opinie, pomoc, krytyke

    i nie wiem kompletnie co po hiicie jesc... wieczorem piję zieloną herbatę rano i wieczorem lykam tran: i z dieta mam duzy problem, jezeli mozecie jakos poradzic to zrobcie to co mam tu zmienic bede bardzo wdzieczny, link do mojego

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 618 | Data: 2008-12-28 17:37:01 | Liczba SOGów: 1
  • DIETA-Prosze o opinie.

    talia: 96cm ramie: 40.5cm przedram: 33.5cm udo: 57.5cm lydka: 40cm kark: 43cm wspolczynnik aktyw; 1.2 dieta diete ukladalem sam a obliczenia z tabeli vitalmaxu. zapotrzebowanie energet; 2436kcal bialko: 190gr 2.0 ,

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 551 | Data: 2010-09-22 18:59:21 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta, prosze o opinie

    witam... moim zamiarem jest przybranie na masie.. o to dieta .. bardzo prosze o pomoc i uwagi: i posiłek ok godziny 9 omlet z 3 jaj + mleko z płatkami owsianymi o godzinie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 521 | Data: 2007-06-23 17:53:04 | Liczba SOGów: 0
  • poprawiona dieta

    kiełbasa żywiecka ser żółty pomidor, ogórek 03.30 ser biały, półtłusty, 50g omega3 to jest poprawiona dieta proszę o opinie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 496 | Data: 2009-01-20 14:15:41 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta proszę o opinie i ewentualną korektę

    korektę diety i planu treningowego. jak już się wypowiecie obiecuję przysiąść nauczyć się i rozpisać posiłki. dieta 1164 kcal w tym 106 b, 140 w, 20 t. 5 posiłków co 4 godziny pierwszy o 7:15 ostatni o 22:45 1.posiłek 7:15 40 b, 0 w, 0 t

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 484 | Data: 2012-02-15 21:52:13 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}