Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta dr budwig opinie

Strona 1 z 1675

  • Dieta dr Budwig

    oceń dietę http://diety.sfd.pl/diety/opis/45 dieta dr budwig w swoich założeniach opiera się na specyficznych właściwościach oleju lnianego wysoko linolenowego, a

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 27593| Data: 2010-10-06 12:45:38| Liczba SOGów: 0
  • dieta na wycinke

    witam, od jakiegos czasu kombinuje z redukcja...metoda prob i bledow. raz dieta byla, ale efekty slabiutke wiec ulozylem nowa.licze na uwagi. 1.owsianka, mleko 2.chleb razowy, mozzarella 3.ryz,

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 9228| Data: 2011-03-27 14:50:54| Liczba SOGów: 0
  • Dieta ketogeniczna - Dr Atkins

    pozwalam sobie zacytowac ciekawy artykul o tej diecie z listy dyskusyjnej pl.misc.dieta z tego co pamietam ktos juz tutaj o niej pisal zalecenia dr.atkinsa dotyczą głównie osób otyłych, chcących

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 15127| Data: 2002-01-31 23:05:47| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : póki co kompletny, za miesiac tylko bedzie brak dostępu do smith a dieta : opisze ponizej przeciwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : opisze ponizej ostatnio przerabiany plan: też

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1223| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Zabójcza kwasica dr Kwaśniewskiego

    dieta dr atkinsa, znana u nas jako dieta dr kwaśniewskiego, może być śmiertelnie niebezpieczna. pisze o tym w najnowszym numerze prestiżowe czasopismo medyczne lancet . dieta dr kwaśniewskiego czy też dr atkinsa to dieta niskowęglowodanowa.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 11111| Data: 2006-03-17 22:48:45| Liczba SOGów: 1
  • Dieta dla starszej osoby z "zepsutym" metaboilizmem

    suplementów : chyba tak, stosowane wcześniej diety : 4 x glodowki 1000kcal 2 x 2 tyg wczasy odchudzajace dieta dr. kwasniewskiego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1941| Data: 2007-10-21 22:23:25| Liczba SOGów: 1
  • Moja dieta - proszę o opinie

    dodam, że bardzo zależy mi na wyrzeźbieniu mojej sylwetki, ostatecznym celem jest zarys kaloryferka na brzuszku : dieta i dzień śniadanie 1 chleb żytni razowy 50g margaryna miękka 5g schab pieczony 25g pomidor 100g sałata zielona

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1169| Data: 2012-01-08 15:58:41| Liczba SOGów: 0
  • "Dieta Dr atkinsa tłuszczowa Z DOŚWIADCZENIA"

    kilka za i przeciw i ostrzeżeń oraz wnioski wyciągnięte z przygodą korzystania z tytułowej diety. a więc dieta tylko dla najtwardszych , zmobilizowanych i nie ulegających pokusą !!!!!!! dlaczego wystarczy pół jabułka jeden cukierk

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2042| Data: 2009-05-11 15:26:53| Liczba SOGów: 0
  • DIETA - PROSZE O OPINIE

    sesje na silowni bill starr glenn pendlay 5x5 i do tego 3xhiit w dni bez silowni prosze o ocene tej diety, opinie komentarze itp zmieniony przez men.expert w dniu 2009 05 30 01:09:40 zmieniony przez men.expert w dniu 2009

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1104| Data: 2009-05-30 00:51:56| Liczba SOGów: 0
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2707| Data: 2004-04-05 19:47:20| Liczba SOGów: 0
  • Dieta - prośba o opinie i poprawki

    http://img194.imageshack.us/img194/1887/p1080739 http://img360.imageshack.us/img360/2298/p1080740 dieta jest rozpisana tak aby środkowe posiłki były możliwe do przygotowania i wzięcia ze sobą studia . ze swoich doświadczeń wiem

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1173| Data: 2009-10-06 18:29:09| Liczba SOGów: 1
  • Dieta, czy dobra? (Nie stricte)

    ok 21:00 i czasami jak nie zapomnę kupić to przed snem jadam trochę twarogu. jest to w miarę znośna/zdrowa dieta czekam na opinię, pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 1580| Data: 2013-08-21 10:43:57| Liczba SOGów: 0
  • Dieta

    jeśli się nie bedzie podobał albo jest zły to prosze moderatora o skasowanie tego tematu z góry dziękuje. dieta na mase chciałbyś zdobyć dodatkowe kilogramy miesni jak i tluszczu niestety ,mam swiadomosc ze zdobice 1 kg miesni jest

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 13128| Data: 2008-05-22 18:47:32| Liczba SOGów: 1
  • Dieta odchudzająca - komponowanie posiłków, znaczenie odpoczynku

    1 kcal . zapotrzebowanie organizmu najczęściej podawane jest w kcal, ze względu na wielkość tego zapotrzebowania. dieta sposób odżywiania. są różne rodzaje diet, które stosuje się w zależności od stawianego sobie celu, w zależności od stanu

    Odpowiedzi: 116| Ilość wyświetleń: 89319| Data: 2008-04-10 07:45:19| Liczba SOGów: 149
  • Trądzik - dieta moje artykuły

    będzie nie pokolei ale będzię wszystko co nazbierałem 3 jadyyymyyy tłuszcze czynnik utlenione tłuszcze : dieta niezbędne i zbędne dla skóry tłuszcze tłuszcz jest podstawowym surowcem do wytwarzania ścianek komórek skóry, łoju sebum

    Odpowiedzi: 191| Ilość wyświetleń: 53868| Data: 2008-12-27 00:54:40| Liczba SOGów: 27
  • Dieta zgodna z grupą krwi - podstawowe informacje

    od grupy krwi też oglądałem makłowicza 7 poszukałem trochę i wklejam co znalazłem 31 ******* 31 dieta dla grupy krwi a 31 grupa a rozkwita na dietach wegetariańskich jest to spadek po przodkach rolnikach prowadzacych

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 292180| Data: 2003-03-09 11:57:12| Liczba SOGów: 47
  • [ART] Ciekawy art na temat NNKT, omega 3, interesach producentów i raku

    wśród eskimosów nie ma ludzi otyłych. spożywają głównie mięso, niewiele ryb i praktycznie nie jedzą warzyw. jest to dieta wysokobiałkowa z zawartością świeżych nieprzerobionych nnkt. jednak amerykanie czy europejczycy, którzy próbowali naśladować

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1666| Data: 2012-07-20 18:23:06| Liczba SOGów: 4
  • Dieta Redukcyjna stworzona dla konkretnej osoby.

    ogólne zalecenia 1. w czasie stosowania diety należy trzymać się ilości produktów podanych w jadłospisie, gdyż dieta jest wyliczana przez specjalistyczny program dietetyczny, dostosowany do wieku, wzrostu, a co najważniejsze do

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4551| Data: 2010-05-27 22:32:02| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na każdą kieszeń by k3ho

    osób rezygnuje ze stosowania diety biorąc pod pretekst jej wysoką cenę. dlatego teraz obalę ten mit i pokaże, że dobra dieta wcale nie musi być droga. jest to przykładowa dieta dla jasia, który rozpoczyna dopiero swą „kulturystyczną karierę.

    Odpowiedzi: 459| Ilość wyświetleń: 223925| Data: 2005-01-31 20:42:44| Liczba SOGów: 297
  • Zbilansowana dieta redukcyjna

    głodni czy przez następne 2 3 godziny nie odczuwacie głodu jeśli taki posiłek daje wam satysfakcję na dłużej, to ta dieta będzie dla was właściwa. drugi aspekt to aktywność fizyczna jeśli macie w swym planie 2 3 treningi siłowe i 3 5 treningów

    Odpowiedzi: 463| Ilość wyświetleń: 601570| Data: 2005-11-04 11:40:17| Liczba SOGów: 229

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}