Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 5000

  • dieta-masówka;opinie/rady

    wiek;18 wzrost;181 waga;63 dieta siłownia 3/4 razy w tygodniu prosze o opinie i ewentualne rady co do diety [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/da0075e7508345e6915b87b1dc82f7d2.png[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 220 | Data: 2013-09-28 14:57:07 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3000-kcal

    witam. dodaje diete do poprawy. wczesniejsza dieta brak trening push pull split staz rok z przerwami zapotrzebowanie 3100 kcal [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/87fb85f6958743e590df47b66908a9da.png[/img]

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 563 | Data: 2013-03-23 20:04:09 | Liczba SOGów: 0
  • dieta - redukcja

    poniedzialek i piatek chodze na 60 minutowe treningi mma, bardzo intensywne. na podanej powyzej stronie wyszla mi dieta 2600 kcal czy nie jest to troche za duzo przy redukcji 1 posilek: płatki owsiane 50g mleko 400g orzechy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 524 | Data: 2011-01-04 00:01:14 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta a kcal

    mi znajomy waga x 24 godz. x współczynnik od 1.1 do 1.5 wychodzi mi dzienne zapotrzebowanie troche powyzej 1700 kcal dałem współczynnik 1,3 natomiast w kalkulatorach na roznych stronach internetowych gdzie podac trzeba wiek 19 lat

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 302 | Data: 2014-08-24 21:48:55 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4000 kcal + Rosnący brzuch + Niedoczynność tarczycy

    : 2 3 lata z dużymi przerwami uprawiane inne sporty : piłka nożna dostęp do sprzętu : sztanga/sztangielki dieta : niżej wymieniona przeciwwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : carbo, sfd mass activator ostatnio

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 438 | Data: 2014-02-21 17:32:04 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta-pomoc i opinie

    sprzet: domowa siłka z kupowanym sprzętem. inne zajęcia: pohasanie na podwórku. chciałbym uzyskać jakieś opinie i rady co do diety. czytałem wiele artykułów żywieniowych, jednak jakoś nie mogę się do nich dostosować. bilans energetyczny

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 606 | Data: 2011-06-17 14:55:37 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do oceny 18lat wzrost 176 waga 62 kg

    witam! więc tak jak w temacie prosił bym o ocenienie mojej diety i jeśli ktoś by podpowiedział mi drobne poprawki oto dieta posiłek 1: 100g płatków żytnich+2 całe jajka smażone na 20ml oliwy z oliwek posiłek 2: 100g makaronu+150g

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1193 | Data: 2010-03-21 18:09:57 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta 3500 kcal

    którego chcę układać dietę. wiek: 17 wzrost: 185 masa: 64 ekstremalny ektomorfik zapotrzebowanie dzienne: 3500 kcal cel: masa w 50% b 30% t 20% na cały dzień: 437,5g w 262,5g b 78g t na 1 z 5 posiłków: 87,5g w 52,5g b

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 994 | Data: 2014-06-22 17:04:53 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta do skorygowania :D

    zrzucic zealegajacy w tych okolicach tluszcz nie tracac przy tym uzyskanej do tej pory masy miesniowej. oto moja dieta . 3100 kcal 450 = 2650 kcal zapotrzebowania sniadanie jajko gotowane chleb zytni pelnoziarnisty poledwica z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 380 | Data: 2010-05-09 20:22:15 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia w domu +bieganie + dieta/ proszę o opinie

    .. teraz konkrety: wzrost : 171cm waga : 78kg zapał : ogromny chęci : ogromne czas : głównie wieczorami dieta : redukcyjna cel : rozciągnięcie / redukcja masy / rzeźba czas ćwiczeń : 6dni w tygodniu wiek : 18 lat to tak w sierpniu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 981 | Data: 2010-10-12 22:06:27 | Liczba SOGów: 1
  • Gotowa dieta ~ 3600 kcal

    nisko budżetowej o kasy zbytnio nie mam. ćwiczę na siłce rok i bez diety, chciałbym dietę na mase. gdzies na 3600 kcal waze 68 kg węglowodany 55% 1706.1 kcal = 426.54gram białko 15%% 465.3 kcal = 116.33gram tluszcz 30% 930.6 kcal =

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 951 | Data: 2013-11-02 11:29:27 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - dieta, ile kcal itp. itd.

    chyba o to chodzilo : [code]współczynnik bmr 1690.59 aby utrzymać wagę kalorie 2916.27 węglowodany 55% 1603.9 kcal = 400.99gram białko 15%% 437.4 kcal = 109.36gram tluszcz 30% 874.8 kcal = 97.21gram[/code] jestem ekto. od ilu kcal

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 310 | Data: 2012-06-29 15:14:19 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta proszę o opinie

    albo twaróg. chodzi mi o dietę na masę b/t/w tylko jeszcze nie wiem co z tłuszczami ale jak narazię tyle. proszę o opinie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 288 | Data: 2011-09-01 20:38:28 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta - proszę o opinie co dodac/zmienic

    pomóc szybko i skutecznie przybrać na wadze. z racji tego, że jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie proszę was o opinie na ten temat. posilek i platki owsiane + 500 ml jogurtu pitnego + banan. posilek ii serek wiejski + filet z makreli

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 227 | Data: 2012-10-25 17:54:33 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA NA MASE-OPINIE

    witam amm ogromna prosbe czy mógłby ktos rzucić okiem na tą dietę i ewentualnie ja poprawić jest to dieta na masę bo to własnie chciałbym uzyskac : z góry wiekie dzieki pozdro : posiłek 1: omlet biszkoptowy z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 820 | Data: 2004-03-29 17:54:51 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4100 kcal ektomorfik

    100g b:26 t:10 w:76 posiłek 7: ser twarogowy chudy 125g oliwa z oliwek 15 ml b:24 t:16 w:4 kcal 4080 białko 178 tłuszcz 130 wegly 577 prosze o korektę. zmieniony przez bazylisz w dniu 2010 05 25

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 610 | Data: 2010-05-25 21:32:02 | Liczba SOGów: 0
  • dieta 3000 kcal 91g białka 440g węglowodany 72g tłuszczu

    moja dieta

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1191 | Data: 2010-05-13 20:56:48 | Liczba SOGów: 0
  • Redukcja dieta 2400 kcal

    czy warzywa wliczać do zapotrzebowania low carb b=2g kg/m ciała w=3g kg/m ciała t=1g kg/m ciała 2400 kcal jeszcze jedno czy makaron durum na redukcji jest przeciwwskazany zostaje sam ryż

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 493 | Data: 2014-02-25 15:34:25 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta, obciecie kcal

    tabsow i tamo 20 tabsow zaczne zaraz nastepnego dnia po ostatnie tabletce dianabolu. i wiadomo, ze na pct obetne kcal i tu mam wlasnie pytanie. na cyklu bedzie w sumie 3500 400 kcal dziennie 300 g bialka z piersi kurczaka, jaj, twarogu

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 487 | Data: 2007-09-04 13:40:15 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na rzezbe do oceny

    witam. dieta chciałbym troszke sie wyrzezbic, ulozylem diete na poziomie mojego zapotrzebowania kalorycznego. jak nic nie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 667 | Data: 2012-07-26 10:32:36 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}