Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 spośród 5000 stron dla zapytania: dieta 1500 kcal opinie

  • Dieta do oceny 18lat wzrost 176 waga 62 kg

    witam! więc tak jak w temacie prosił bym o ocenienie mojej diety i jeśli ktoś by podpowiedział mi drobne poprawki oto dieta posiłek 1: 100g płatków żytnich+2 całe jajka smażone na 20ml oliwy z oliwek posiłek 2: 100g makaronu+150g

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1155 | Data: 2010-03-21 18:09:57 | Liczba SOGów: 1
  • Gotowa dieta ~ 3600 kcal

    nisko budżetowej o kasy zbytnio nie mam. ćwiczę na siłce rok i bez diety, chciałbym dietę na mase. gdzies na 3600 kcal waze 68 kg węglowodany 55% 1706.1 kcal = 426.54gram białko 15%% 465.3 kcal = 116.33gram tluszcz 30% 930.6 kcal =

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 772 | Data: 2013-11-02 11:29:27 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - dieta, ile kcal itp. itd.

    chyba o to chodzilo : [code]współczynnik bmr 1690.59 aby utrzymać wagę kalorie 2916.27 węglowodany 55% 1603.9 kcal = 400.99gram białko 15%% 437.4 kcal = 109.36gram tluszcz 30% 874.8 kcal = 97.21gram[/code] jestem ekto. od ilu kcal

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 297 | Data: 2012-06-29 15:14:19 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3500 kcal

    którego chcę układać dietę. wiek: 17 wzrost: 185 masa: 64 ekstremalny ektomorfik zapotrzebowanie dzienne: 3500 kcal cel: masa w 50% b 30% t 20% na cały dzień: 437,5g w 262,5g b 78g t na 1 z 5 posiłków: 87,5g w 52,5g b

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 691 | Data: 2014-06-22 17:04:53 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta proszę o opinie

    albo twaróg. chodzi mi o dietę na masę b/t/w tylko jeszcze nie wiem co z tłuszczami ale jak narazię tyle. proszę o opinie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 278 | Data: 2011-09-01 20:38:28 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta - proszę o opinie co dodac/zmienic

    pomóc szybko i skutecznie przybrać na wadze. z racji tego, że jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie proszę was o opinie na ten temat. posilek i platki owsiane + 500 ml jogurtu pitnego + banan. posilek ii serek wiejski + filet z makreli

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 212 | Data: 2012-10-25 17:54:33 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA NA MASE-OPINIE

    witam amm ogromna prosbe czy mógłby ktos rzucić okiem na tą dietę i ewentualnie ja poprawić jest to dieta na masę bo to własnie chciałbym uzyskac : z góry wiekie dzieki pozdro : posiłek 1: omlet biszkoptowy z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 804 | Data: 2004-03-29 17:54:51 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4100 kcal ektomorfik

    100g b:26 t:10 w:76 posiłek 7: ser twarogowy chudy 125g oliwa z oliwek 15 ml b:24 t:16 w:4 kcal 4080 białko 178 tłuszcz 130 wegly 577 prosze o korektę. zmieniony przez bazylisz w dniu 2010 05 25

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 593 | Data: 2010-05-25 21:32:02 | Liczba SOGów: 0
  • dieta 3000 kcal 91g białka 440g węglowodany 72g tłuszczu

    moja dieta

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1173 | Data: 2010-05-13 20:56:48 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta, obciecie kcal

    tabsow i tamo 20 tabsow zaczne zaraz nastepnego dnia po ostatnie tabletce dianabolu. i wiadomo, ze na pct obetne kcal i tu mam wlasnie pytanie. na cyklu bedzie w sumie 3500 400 kcal dziennie 300 g bialka z piersi kurczaka, jaj, twarogu

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 474 | Data: 2007-09-04 13:40:15 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na rzezbe do oceny

    witam. dieta chciałbym troszke sie wyrzezbic, ulozylem diete na poziomie mojego zapotrzebowania kalorycznego. jak nic nie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 639 | Data: 2012-07-26 10:32:36 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 2900 kcal

    poprawiłem, uzupełniłem braki. jak wyszło waga: 90, wzrost: 180 cel: redukcja aby utrzymać wagę: 3581 kcal trening: http://www.sfd.pl/plan_ t975808.html

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 424 | Data: 2013-10-06 20:23:26 | Liczba SOGów: 1
  • Redukcja dieta 2400 kcal

    czy warzywa wliczać do zapotrzebowania low carb b=2g kg/m ciała w=3g kg/m ciała t=1g kg/m ciała 2400 kcal jeszcze jedno czy makaron durum na redukcji jest przeciwwskazany zostaje sam ryż

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 398 | Data: 2014-02-25 15:34:25 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3850 kcal do oceny

    zdarzenia. chciałbym od razu wystartować z porządną dietą. zapotrzebowanie żeby utrzymać wagę wychodzi mi ok. 3450 kcal dorzuciłem do tego 400 i wyszło mi taka jak na załączonym obrazku. chciałbym w miarę możliwości budować suchą masę mięśniową,

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 363 | Data: 2013-01-23 21:35:16 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta do poprawki.

    tzn bez zbednego balastu bede obserwowal co sie dzieje i moze pokusze sie jeszcze o mala redukcjeale bardzo mala dieta 2800 kcal proporcje: bialko ok 2,3 g 220 g tluszcze 1 g 95 g ww ok 2.8 moze odrobine mniej 260g dieta posilek.1 4

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 533 | Data: 2010-01-12 18:52:45 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta, prosze o opinie

    witam... moim zamiarem jest przybranie na masie.. o to dieta .. bardzo prosze o pomoc i uwagi: i posiłek ok godziny 9 omlet z 3 jaj + mleko z płatkami owsianymi o godzinie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 514 | Data: 2007-06-23 17:53:04 | Liczba SOGów: 0
  • poprawiona dieta

    kiełbasa żywiecka ser żółty pomidor, ogórek 03.30 ser biały, półtłusty, 50g omega3 to jest poprawiona dieta proszę o opinie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 489 | Data: 2009-01-20 14:15:41 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do oceny

    siemka, jest to moja dieta na której chce aktualnie utrzymać swoją wage i jednocześnie spalić troche fatu. mam 181 cm wzrostu, 87,5 waga , 81

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 238 | Data: 2013-09-16 14:21:47 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta. Prosze o Opinie i Pomoc

    38 cm przedramię 31 cm udo 61 cm łydka 39 cm kark 39 cm cwicze 3 meisiac bez przerwy witam... moja obcna dieta na poprawienie masy... prosilbym o pomoc w jej ulepszeniu/modyfikacji... pracuje 10h dziennie na w budownictwie glownie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 431 | Data: 2009-12-09 22:14:06 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta, apetyt, kcal - pytanie.

    rosły. i tu pojawia się problem zbyt duży apetyt. okazuje się, że jestem o wiele bardziej głodny niż przewiduje to dieta sprawdziłem kilka razy i okazało się, że aby zaspokoić mój apetyt musiałbym jeść około 460 kcal 470 kcal dziennie. i

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 817 | Data: 2008-02-11 20:55:04 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}