Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 1841

  • Dieta do oceny na formę na lato 2011

    witam. dieta będzie miała zastosowanie w moim dzienniku tutaj : http://www.sfd.pl/basstian_dziennik_forma_na_lato_2011

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1773| Data: 2011-01-01 02:31:58| Liczba SOGów: 1
  • Nowe życie, nowi my - dieta redukcyjna i plan treningowy do oceny

    preparaty : brak czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej diety : vitalia, dieta 30 dni dieta dla mnie mężczyzna : 24 lata, endomorfik, 175 cm wzrostu. bmr= 9.99 x 88 kg + 6.25 x 175 cm

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4145| Data: 2009-12-27 23:50:46| Liczba SOGów: 1
  • dieta i trening do oceny

    sobie na powiedzmy dwa cukierki dziennie i jakiś owoc, ale to działa na mnie raczej motywująca, a nie chcę, żeby dieta to była dla mnie kara i żebym nie mogła sobie pozwolić na nic słodkiego. obliczyłam, że potrzebuję 1235 kcal co mi się

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1123| Data: 2015-11-27 18:01:13| Liczba SOGów: 0
  • Dieta Michaela Phelpsa - 12 000 kcal !!!

    to bardzeij ciekawostka, niż konkretna dieta ale na mnie zrobiła ogromne wrażenie: śniadania mistrzów dieta phelpsa 12 tysięcy kalorii dziennie michael

    Odpowiedzi: 98| Ilość wyświetleń: 52370| Data: 2008-08-15 19:19:58| Liczba SOGów: 1
  • Kompletny cykl do oceny. (dieta, trening, suple, doping)

    przy ułożeniu tego wszystkiego. proszę o opinie i poprawki : wszystkie komentarze mile widziane. d i e t a : dieta na pn, śr, pt posiłek i 09.00 [51b 17t 63w] 60 kcal 100g jajek całych + 250g białek + 100g owsianki trening

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1360| Data: 2010-05-21 16:51:56| Liczba SOGów: 4
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13064| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • czarny kot ma odstawić hormony tarczycy i schudnąć. ale jak?

    przy lekko podwyzszonym tsh subkliniczna i czylam sie super, chudlam. ale cwiczylam silowo na niskich weglach i ok 1500 kcal badania po drodze powtarzaly to co wczesniejsze, az do marca, kiedy wyszlo o dziwo tsh w normie, ale ft3 i ft4 juz

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1143| Data: 2015-07-10 00:45:01| Liczba SOGów: 0
  • [DT] Redukcja, dlaczego nie ma efektów?

    fitness bs, atb, itd. stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak stosowane wcześniej diety : 3 lata temu dieta 1500 1700 kcal moja sylwetka: jestem typową gruszką, mam szerokie biodra i masywne uda. wydaje mi się, że jestem doysc

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1419| Data: 2015-01-21 22:08:26| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na Mase Instrukcja obłsługi

    chleb pełnoziarnisty źródła tłuszczy : tłuste ryby, olej lniany, oliwa z oliwek, oliwa z pestek winogron nasza dieta powinna się składać głównie z tych produktów ! bierzemy się za rozpisanie diety: ustalamy pory jedzenia posiłków to

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4311| Data: 2005-10-22 21:43:30| Liczba SOGów: 2
  • Dieta na masę do korekty, endo 3600/2700kcal

    więc na endomorfika choć nie mam typowych grubych kości , postura poza oponką raczej ektomorficzna... jeśli dieta przyjęta dla endomorfika nic nie da, zwiększę nadwyżkę kaloryczną i zobaczymy. dotychczasowa dieta stosowałem dietę

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1399| Data: 2013-01-02 17:58:55| Liczba SOGów: 1
  • Pomocy - nie wiem w którą strronę

    przez jakiś czas, póżniej schudłam dodatkowe 7 8 kilo i przez jakieś 5 lat moja waga wahała się między 65 75. *** dieta ************************************************ jak wygląda twoje odżywianie obecnie różnie, mniej więcej od

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 6706| Data: 2015-03-21 23:52:58| Liczba SOGów: 3
  • Postęp w leczeniu cukrzycy...

    5 godzinach przestają działać. analogi o przedłużonym działaniu pozostają pod skórą ponad dobę. równie ważna jest dieta i ruch diabetolodzy przestrzegają: nie pomogą nawet najlepsze preparaty, jeśli chory na cukrzycę nie zmieni diety i

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5187| Data: 2006-08-23 20:08:05| Liczba SOGów: 1
  • Zbilansowana dieta, FBW, aeroby - co dalej? Potrzebuję zrzucić koło 15 kg.

    możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej diety : niskowęglowodanowa, niskokaloryczna dieta i posiłek 8:00 placki owsiane z powidłami śliwkowymi 150g płatki owsiane 50g, jaja 55g, mąka żytnia 20g, miód 5g,

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1394| Data: 2012-02-24 19:19:08| Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na przemian z plasterkami

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1798| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Diety "cud" - diety bardzo niskokaloryczne i głodówki

    tyko jabłka kuracja jabłkowa jedz tylko jajka, twaróg i mięso kuracja białkowa jedz tylko tłuszcze dieta kwaśniewskiego jedz tylko ananasy kuracja ananasowa jedz tyko świeże i suszone owoce kuracja owocowa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3623| Data: 2006-07-25 17:56:14| Liczba SOGów: 1
  • Dieta do oceny

    jadlam tez sporo czekolady...jestem chyba typem ektomorficznym, bo wyliczylam,ze w ostatnim roku jadalam po 2000 3600 kcal dziennie w 2 posilkach i podjadaniu i zero ruchu tylko sprzatanie i gotowanie w domu pracuje nieregularnie w domu

    Odpowiedzi: 68| Ilość wyświetleń: 3761| Data: 2010-04-09 23:12:57| Liczba SOGów: 2
  • Redukcja Hani/ pods. str. 19

    w styczniu podjęłam decyzję, że mam już dosyć bycia grubą i podjęłam już pierwsze kroki. od 9 stycznia jestem na diecie 1500 kcal od 3 tygodni trochę ćwiczę. schudłam z 92,5 kg do 88 ale nie chcę być sflaczała więc zaczęłam ćwiczyć. treningi

    Odpowiedzi: 265| Ilość wyświetleń: 16708| Data: 2014-02-20 13:47:32| Liczba SOGów: 2
  • dieta na mase + redukcja tluszczu

    w tanie takze biegac jezeli to konieczne prosze o pomoc w jaki sposob pozbyc sie tej tkanki tluszczowej. to moja dieta godzina 0800 0900 platki owsiane z mlekiem i orzechami laksowymiwloskimimigdalami ser wiejski 150g pomidor jeden

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1392| Data: 2011-03-31 12:51:34| Liczba SOGów: 0
  • Lekka redukcja i ładna rzeźba Rafy Koralowej

    a śr. tmt trening raczej interwalowy, wydolnościowy czw. /aero pt. /aero s. siłowy b n. zumba jako aero dieta od pewnego czasu odżywiam się wg mnie dośc dobrze i przestrzegam większości reguł z forum. nie chcę stosować

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1638| Data: 2014-01-25 09:40:00| Liczba SOGów: 2
  • Redukcja + trening ..: Dieta do oceny:..

    fizyczna :mała zapotrzebowanie wyszło: 2655 kcal 220,5 g białka 136,5 g tłuszczy 136 g węglowodanów dieta 1 posiłek 9.00: jajecznica 200g orzechy włoskie 30g pomidor 100g chleb żytni pełnoziarnisty 40g tran 5g w sumie b 28

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1055| Data: 2010-03-16 20:34:14| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}