Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 5000

  • Dieta redukcyjna dla kobiety

    witam, chciałam prosić o przygotowanie przykładowej diety redukcyjnej dla kobiety. dieta 1633 kcal 50% węglowodany : 816 kcal 30% białko: 545 kcal 20 % tłuszcze: 326 kcal z góry dziękuję, pozdrawiam ;

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 363 | Data: 2014-10-24 22:21:04 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA DO POPRAWY (poraz drugi)

    preparaty : nie było. czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : nie wiem. stosowane wcześniej diety : dieta 1000 kcal dieta kopenhaska, dieta 1200 kcal

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 553 | Data: 2009-08-20 11:20:35 | Liczba SOGów: 0
  • Waga stoi + Trening i Dieta do oceny - Opinie i Rady

    sztangielki, w cholerę ciężaru, modlitewnik, wyciąg, worek treningowy, i to coś do nóg co przyczepia się do ławki. dieta : wpier*alam dość porządnie, daję przykład żarcia z poniedziałku dzień treningowy » 07:00 l glutamina 4 gram

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 737 | Data: 2011-04-03 17:07:56 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta ~3200 kcal Ekto

    zwykła 10g tuńczyk w wodzie 100g / ser biały 100g + szynka 20g + warzywo btw: 2,7 2,9 / 1,9 / 4,5 4,7 kcal 3100 3300 waga: 66 wzrost 177 cel: masa zmieniony przez schareazar w dniu 2011 01 24

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1651 | Data: 2011-01-24 15:01:12 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta"Tysiaca kcal"

    co sadzicie o diecie tysiaca kcal

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1610 | Data: 2006-10-23 15:09:59 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta + Trening do korekty

    chciałaby m zrzucic jeszcze ok. 4 6 kg.moja dieta wyglada nastepujaco: pobudka 6.20 i posiłek 7.10 50 g platków owsianych+ 3 jajka+ 10 g rodzynek/rabarbar/czeresnie

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 806 | Data: 2010-07-16 10:29:36 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3500 kcal

    którego chcę układać dietę. wiek: 17 wzrost: 185 masa: 64 ekstremalny ektomorfik zapotrzebowanie dzienne: 3500 kcal cel: masa w 50% b 30% t 20% na cały dzień: 437,5g w 262,5g b 78g t na 1 z 5 posiłków: 87,5g w 52,5g b

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1599 | Data: 2014-06-22 17:04:53 | Liczba SOGów: 1
  • DIETA 1000 KCAL - POMOC

    mam pytanie czy to mozliwe ze na diecie 1000 kcal waga jednego dnia pokazuje np 55,a drugiego juz 56 czy np jak zje sie przed snem to rano mozna wazyc wiecej kiedy najlepiej sie wazyc

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1572 | Data: 2007-07-13 23:35:07 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc z dieta

    duzo sie ruszam i duzo spalam do tego pracuje na stojaco; pytania dodatkowe to: 1.jak pogodzic trenning poranny z dieta która sobie ulozylem,tzn na razie przestawilem sie z trennningami pod ta diete ale chyba wole z ranna,czy wtedy radykalnie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1491 | Data: 2005-08-01 14:06:49 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4600 kcal problem!

    sam nie potrafię dobrze ułożyć diety na mase czyli ok. 4600 kcal na dzień. z tego co ułożyłem dwa miesiące temu moja dieta wynosi gdzieś 3400 kcal i tu rodzi się problem bo stoję w miejscu z wagą 88kg chce do lutego przytyć jeszcze z 4 5 kg jeśli

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 292 | Data: 2014-11-13 00:07:41 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę. Ocena itp.

    moja zapotrzebowanie wygląda następująco: kcal 3117,7 ww 428,69 b 116,9 t 103,92 obecna dieta oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kcal oo ww oo b ooo t i śniadanie 8:00 500 ml mleka 1,5 %

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 663 | Data: 2012-06-27 15:34:40 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta 3000-kcal

    witam. dodaje diete do poprawy. wczesniejsza dieta brak trening push pull split staz rok z przerwami zapotrzebowanie 3100 kcal [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/87fb85f6958743e590df47b66908a9da.png[/img]

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 844 | Data: 2013-03-23 20:04:09 | Liczba SOGów: 0
  • Gotowa dieta ~ 3600 kcal

    nisko budżetowej o kasy zbytnio nie mam. ćwiczę na siłce rok i bez diety, chciałbym dietę na mase. gdzies na 3600 kcal waze 68 kg węglowodany 55% 1706.1 kcal = 426.54gram białko 15%% 465.3 kcal = 116.33gram tluszcz 30% 930.6 kcal =

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 1361 | Data: 2013-11-02 11:29:27 | Liczba SOGów: 0
  • Tyłam,chudłam...Jaka dieta i ruch?

    witam! mam na imie agnieszka,27 lat,165 cm i az 100 kg wagi.w ciagu ostatnich 3 lat odchudzalam sie dieta 1000 kcal wiem ,ze za malo kcal : .niestety nie raz mialam jojo,zapewne wskutek zbyt małej ilosci kalorii.w lipcu 05

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 757 | Data: 2006-02-05 11:03:25 | Liczba SOGów: 0
  • dieta do sprawdzenia i pytanie o suplementy

    : zadnych czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak zastanawiam sie stosowane wcześniej diety : dieta new mayo clinic dieta 1200 kcal

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1467 | Data: 2008-06-05 14:22:46 | Liczba SOGów: 0
  • dieta-masówka;opinie/rady

    wiek;18 wzrost;181 waga;63 dieta siłownia 3/4 razy w tygodniu prosze o opinie i ewentualne rady co do diety [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/da0075e7508345e6915b87b1dc82f7d2.png[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 242 | Data: 2013-09-28 14:57:07 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia w domu +bieganie + dieta/ proszę o opinie

    .. teraz konkrety: wzrost : 171cm waga : 78kg zapał : ogromny chęci : ogromne czas : głównie wieczorami dieta : redukcyjna cel : rozciągnięcie / redukcja masy / rzeźba czas ćwiczeń : 6dni w tygodniu wiek : 18 lat to tak w sierpniu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1037 | Data: 2010-10-12 22:06:27 | Liczba SOGów: 1
  • dieta - redukcja

    poniedzialek i piatek chodze na 60 minutowe treningi mma, bardzo intensywne. na podanej powyzej stronie wyszla mi dieta 2600 kcal czy nie jest to troche za duzo przy redukcji 1 posilek: płatki owsiane 50g mleko 400g orzechy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 622 | Data: 2011-01-04 00:01:14 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4000 kcal + Rosnący brzuch + Niedoczynność tarczycy

    : 2 3 lata z dużymi przerwami uprawiane inne sporty : piłka nożna dostęp do sprzętu : sztanga/sztangielki dieta : niżej wymieniona przeciwwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : carbo, sfd mass activator ostatnio

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 597 | Data: 2014-02-21 17:32:04 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta a kcal

    mi znajomy waga x 24 godz. x współczynnik od 1.1 do 1.5 wychodzi mi dzienne zapotrzebowanie troche powyzej 1700 kcal dałem współczynnik 1,3 natomiast w kalkulatorach na roznych stronach internetowych gdzie podac trzeba wiek 19 lat

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 369 | Data: 2014-08-24 21:48:55 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}