Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 5000

  • Czas nabrać porządnej rzeźby

    ile serii i powtórzeń, ile przerwy, jaki ciężar i czy mam powiązać z tym moje brzuszki, przysiady, bieg itp. oraz czy dieta 1500 kcal była by dobra

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 403| Data: 2011-04-25 21:37:16| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia dieta i słabe fekty

    po 100 110 minut na orbitreku, 65% 72% tetna maksymalnego najniższe obciązenie duza ilość powtorzeń posiłki od 1200 1500 kcal posiłki co 3 4 godziny śniadanie: omlet z 2 jaj+pomidory, wafle ryżowe+kefir ii śniad: jabłko/jogurt/baton musli

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 401| Data: 2013-10-20 22:42:01| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna, kobieta 50+

    brokóły połowa paczki 2 ziemniaki 2 łyżeczki masła kolacja: kefir dowolnie wybrany owoc razem około 1500 kcal 84 g białka, 94 g węglowodanów, 82 g tłuszczu chcę zrzucić stopniowo około 10 kilo.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 392| Data: 2013-12-05 22:37:04| Liczba SOGów: 0
  • Dieta do oceny

    o ocene diety mam 186 cm waga 91 kg , cel : wyrzezbienie , poprawa jakosci miesnia :p , jestem po drastycznej diecie 1500 kcal od marca zrzuciłem 27 kg dlatego na spokojnie w diecie stopniowo bd zwiększał ww pon. i otręby 10 g , płatki owsiane

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 367| Data: 2015-06-09 20:57:53| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna- do oceny .

    3 g rano tcm w dt. 10g dnt 5g aakg 10g przed treningiem tribustallion dt przed treningiem dnt przed snem [img]dieta_2015 06 10.png[/img] [img]/sfd/images/2015/6/10/9e911f86fb994ccfa55db6706169ba49[/img]

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 345| Data: 2015-06-10 16:36:30| Liczba SOGów: 0
  • redukcja ze 100kg, dieta 2500kcal, waga stoi albo rośnie

    [ 3x fbw + 24min aero +2 min na tydzień ] + [ 1 x 30min aero w dnt ] + [ 1 x hiit w dnt ] odżywianie : od lipca dieta 2500 kcal b/t/w w proporcji około 3/3/4 dokładnie 180g / 265g / 80g. zrzut z potreningu załączony cel : redukcja

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2339| Data: 2015-08-04 11:43:32| Liczba SOGów: 0
  • Poskładana dieta- czy może ktoś ocenić?

    biore się panowie od marca ostro za trening i chciałym mieć dietę dopiętą na ostatni guzik. oto moja dieta proszę o opinie 1. posiłek 100g płatki owsiane 200ml mleka 3 całe jajka 2 kromki razowego 15ml

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 325| Data: 2011-02-25 04:03:25| Liczba SOGów: 1
  • Perwsza dieta do poprawki

    wprowadzenie suplementów : niekoniecznie jesli ktos poleci cos dobrego niema sprawy stosowane wcześniej diety : 1500 kcal tragedia

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 318| Data: 2011-01-12 19:31:12| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja, plan treningowy + dieta

    waga: 76 kg obwód w pasie: 90 cm obwód w udzie: 54 cm obwód w bicepsie: 35 cm od miesiąca czasu stosuję dietę: ok 1500 kcal zapotrzebowanie 2000, b: 150g, w: 162g, t: 83g . jednak nie mam rozpisanych dokładnych posiłków na cały tydzień, tylko

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 295| Data: 2015-05-02 01:03:54| Liczba SOGów: 0
  • mała pomoc :-)

    witam, obecnie chodzę na siłownie od jakiś 3 miesięcy. mam 16 lat, 180 cm i wagę 83 kg. od marca jestem na redukcji, dieta 1500 kcal schudłem już 12 kg, bo wcześniej ważyłem 95 kg. obecnie jestem jeszcze na redukcji, ale to maksymalnie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 249| Data: 2014-05-31 08:40:12| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna- do oceny

    3 g rano tcm w dt. 10g dnt 5g aakg 10g przed treningiem tribustallion dt przed treningiem dnt przed snem [img] dieta_2015 06 10.png [/img]

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 235| Data: 2015-06-10 16:33:41| Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4500 kcal i spadki...

    rusztowania ale zazwyczaj jest to wykończeniówka, więc nie jest nazbyt ciężko.trenuję 4 razy w tygodniu. oto cała dieta : 6:30 śniadanie 100g chleba żytniego 204 kcal b: 7,80 g ww: 38 t: 2,60 3 jajka 283,56 kcal b: 25,5 ww: 1,5 t: 19,0 2

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1111| Data: 2014-11-04 15:48:45| Liczba SOGów: 0
  • Dieta masowa do sprawdzenia przy 17% poziomie t. tluszczowej

    waga: 70 kg wzrost: 180 cm wiek: 18 dieta = 2700 kcal 154 g białka = 616 kcal /2,2x70 350 g węglowodanów = 1456 kcal /5,2x70 70 g tłuszczy =630 kcal /1x70

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 905| Data: 2006-05-13 18:16:58| Liczba SOGów: 1
  • Dieta redukcyjna do oceny - Zabrzanin !

    kalorie: 2566 kcal na kg masy ciała: białko: 206 g 2,0 tłuszcze: 103 g 1,0 węglowodany: 204 g 2,0 przykładowa dieta 400 kcal deficyt i śniadanie: 1. jajko średnie 60 g x 3 szt. 180g 12 b, 9 t, 1 ww, 131 kcal 2. oliwa z oliwek 10g

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1059| Data: 2008-01-16 16:59:41| Liczba SOGów: 1
  • Dieta 3500 kcal

    którego chcę układać dietę. wiek: 17 wzrost: 185 masa: 64 ekstremalny ektomorfik zapotrzebowanie dzienne: 3500 kcal cel: masa w 50% b 30% t 20% na cały dzień: 437,5g w 262,5g b 78g t na 1 z 5 posiłków: 87,5g w 52,5g b

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3794| Data: 2014-06-22 17:04:53| Liczba SOGów: 1
  • Dieta i plan treningowy do oceny

    mam miesiączki. za radami osób, które ćwiczą i mają jakieś doświadczenie postanowiłam jeść 1700 kcal na dobę. oto dieta do oceny. proszę o wszelkie poprawki i uwagi,ponieważ nie znam się zbytnio na tym. 1 posiłek: mleko 2% około 130 kcal

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 493| Data: 2014-08-24 10:24:25| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki : póki co kompletny, za miesiac tylko bedzie brak dostępu do smith a dieta : opisze ponizej przeciwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : opisze ponizej ostatnio przerabiany plan: też

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1191| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • dieta - proszę o opinie, pomoc, krytyke

    i nie wiem kompletnie co po hiicie jesc... wieczorem piję zieloną herbatę rano i wieczorem lykam tran: i z dieta mam duzy problem, jezeli mozecie jakos poradzic to zrobcie to co mam tu zmienic bede bardzo wdzieczny, link do mojego

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 781| Data: 2008-12-28 17:37:01| Liczba SOGów: 1
  • dieta na mase-opinie i ewentualne poprawki.

    5:00 śniadanie taka mam prace dlatego o tej h śniadanie% 80g płatków owsianych 300g mleka 2% 30g wpc 80% kcal b t ww 565 44 13 67 8:00 śniadanie 2 80g kaszy kuskus 300g mleka 2% 50g tw półtłustego 491 30 9

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 263| Data: 2013-02-04 12:24:28| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę - proszę o sprawdzenie

    waga: 66 kg wzrost: 180 cm wiek: 17 dieta = 2700 kcal 106 g białka = 420 kcal /1,6x66 260 g węglowodanów = 1450 kcal /5,5x66 100 g tłuszczy =850 kcal /1,5x66

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 800| Data: 2006-03-18 19:41:14| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}