Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 5000

  • Dieta dla sprinetera.

    makrela 24g b, 1g w, 31g t / 23g b. 15g t twaróg 100g 18g b, 3g w, 4gt razem: 42g b, 4g w, 35g t cała dieta razem: kcal 3567, w tym: 167g b, 395g w, 147 t bardzo prosze o opinie ; zmieniony przez foxxyx w dniu 2010

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 441 | Data: 2010-06-30 16:46:05 | Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta masowa, prosze o sprawdzenie

    to z miernym skutkiem konczylem po okolo 2 tygodniach . mam nadzieje ze teraz dam rade i bede sie jej trzymal. dieta = 2850 kcal 150 g białka 370 g węglowodanów 90 g tłuszczy i posiłek śniadanie 6:00 albo 7:00 mleko 1,5% 350

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 783 | Data: 2006-08-30 18:31:28 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta 1500 kcl + ćwiczenia

    witam, bardzo proszę was o podzielenie się swoimi doświadczeniami z dietą 1500 kcl. obecnie ważę 69 kg i mam 164 65 cm wzrostu. od miesiąca jestem na diecie plus od 15 października wyrabiam na

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 360 | Data: 2015-11-07 19:44:59 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3900 kcal.Czy nie to przesada?? Sprawdzcie prosze

    przy intensywności wysokiej .a kalorie spalane ze względu na intensywność określiłem jako intensywność wysoką czyli 9 kcal na miute i epoc czyli kalorie spalane po wysiłku na 7 % neat czyli pozostałe kalorie, które spalamy podczas

    Odpowiedzi: 25 | Ilość wyświetleń: 2356 | Data: 2008-03-28 17:04:20 | Liczba SOGów: 0
  • Zwiększyć kcal czy zostawić jak jest?

    miskę wprowadziłam w życie 2 miesiące temu zaczynając z wagą 61. na dzień dzisiejszy waga waha się między 57 58. dieta 2000 kcal 120g białko, 200g węgle, 80g tłuszcze. i teraz pytanie jest następujące: czy podnieć kcal jak tak to o ile czy

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 1929 | Data: 2015-04-30 22:05:10 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta mojej siostry - opinie prosze

    problemy z wypróżnianiem. doradziłem jej więcej kasz i owoców. na pierwszy rzut oka brakuje również białka. prosze o opinie fachowców. aktywność fizyczna: wtorek 2 w f sroda zapasy i pol godzinki grania w kosza w sumie 2 godz piatek 1 w f i

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 2674 | Data: 2004-04-05 19:47:20 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do sprawdzenia.

    witam. jutro robie sobie dzien wolny i ładuje się węglami i od poniedziałku zaczynam. dieta bardziej potrzebna mi pod sporty walki. zacznę od 300 kcal i bede obserwował co się dzieje, jeżeli bedzie trzeba to

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 453 | Data: 2012-06-17 02:23:28 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta oraz trening do oceny + dobór suplementów

    aerobach, to nie mniej jak 149 oraz nie więcej jak 163. ale przechodząc do sedna. niby wszystko mam ogarnięte...dieta, siłownia, wiosło, odpowiednie tętno, ale chciałem się podzielić tym planem z większą ilościom osób, aby oceniły czy wszystko

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 838 | Data: 2013-06-19 04:45:26 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta i trening na budowę masy mięśniowej - pomoc

    wpc czy stosowałaś do tej pory jakieś diety jakie/kiedy/jak długo : w 2010r. w 2 3 miesiące schudłam ponad 20 kg dieta 1000 kcal jadłam głownie nabiał, jajka, kurczaka, warzywa, owoce sporadycznie, unikałam tłuszczy . zero ćwiczeń. gdy

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 1023 | Data: 2015-10-05 23:47:03 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta na Siłe

    żeby na siłowni przy kolegach pokazać ze jestem silniejszy od nich proszę abyście mi pomogli z góry dziękuję dieta = 2700 kcal 106 g białka = 420 kcal /1,6x66 260 g węglowodanów = 1450 kcal /5,5x66 100 g tłuszczy =850 kcal /1,5x66 i

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1373 | Data: 2008-03-18 17:27:27 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta do oceny - ektomorfik 55kg, 181 cm, 21 lat

    śniadanie :p wiek: 21 lata wzrost: 183cm. waga: 55kg. typ: ektomorfik dieta = 3000 kcal białko = 2,0 g zw. węglowodany = 7,0 g

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 364 | Data: 2015-08-31 00:44:59 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na redukcje CKD

    tluszczowej.html ponieważ mi bardzo odpowiada. dzień pierwszy łącze z klatką dlatego 4 dni oto moja ułożona dieta proszę o opinie [img width=725 height=660]/sfd/images/2016/5/1/8028b9c832e249008c3d9a74f4631dae[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 153 | Data: 2016-05-01 13:55:04 | Liczba SOGów: 0
  • dieta dla 34, która biega

    stosowane wcześniej diety : dukan 3 lata temu zrzut 12 kg, jojo 6 kg , 2012 od grudnia do 2013 do czerwca dieta 1400 kcal zrzut 11 kg, jojo 1 kg aktualnie dziennie spożywam ok 1600 kcal 120 g białek, 90 g tłuszczy, 60 g węglowodanów. waga

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 915 | Data: 2013-09-13 15:17:55 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na redukcję, co poprawić

    oto dieta mam 19 lat, 80 kg, 185 cm diete robię na zapotrzebowanie na 2,1k kcal w tygodniu: 4 razy trening siłowy, 3 x

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 686 | Data: 2013-05-13 13:50:56 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA braki kcal - MASA

    napisałem dietę masową daje tutaj do spr , tylko mam jeden problem w ostatnim posiłku muszę dać jeszcze jakieś 400 kcal i nie wiem co. sami spójrzcie na zapotrzebowanie i ile mi wyszło 3 . zapotrzebowanie: 315 kcal 118 g/dobę b 98 g/dobę t

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 843 | Data: 2010-10-24 20:16:06 | Liczba SOGów: 1
  • dieta -1000 kcal do oceny

    witam podaję moją diete redukcyjną do oceny i korekty dane: 19l 171 cm wzrostu 80kg dieta jest na 1000 kcal doszedłem do tej liczby stopniowo mam toporny organizm jeśli chodzi o spalanie wcześniej po woli

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 1160 | Data: 2013-03-07 16:40:39 | Liczba SOGów: 0
  • dieta redukcyjna dla kobiety do oceny

    chciałabym spróbować z dietą 1800 kcal znalazłam w internecie coś takiego: http://mbrzegowy.************/2015/06 dieta 1800 kcal przykadowy zdrowy.html albo to: http://mbrzegowy.************/2015/03 dieta 1800 kcal kolorowy jadospis.html

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 527 | Data: 2015-07-24 21:36:00 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA NA REDUKCJE 75 kg DO OCENY

    kalorie 3237.57 po odjeciu 200 kalori wychodzi mi 3037,57 kalori. białko 30 % węglowodany tłuszcze dieta śniadanie; kcal b w t banan 143 2 33 0 150g jogurt naturalny

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 298 | Data: 2014-04-23 14:29:22 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta z programem?

    niezdrowe rzeczy, chociaz czasami mam ochote na cos slodkiego da sie cos z tym zrobic 40 no więc do rzeczy. dieta wg tego pogramu wygląda tak: http://img98.imageshack.us/img98/465/55876600ie6 a tutaj jej spis: 1.sniadanie 7:00 płatki

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 679 | Data: 2008-02-20 19:55:14 | Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta do oceny i ewentualnej poprawy ;]

    godzinę w dni nietreningowe 2x/tydz, lub interwały 1min truchtu, 20s sprintu do wyczerpania ok. 5 7 interwałów dieta dieta wg 10 przykazań żywieniowych dr berardiego 1.należy spożywać 6 7 posiłków co 2,5 3 h 2. należy w każdym posiłku

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 878 | Data: 2009-05-09 19:03:28 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}