Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 1846

  • Babskie szlifowanie sylwetki ;) dieta + ćwiczenia do oceny

    info z bloga. moja przygoda z siłownią zaczęła się w styczniu 2007. w ciągu roku schudłam 24kg [siłownia + aeroby + dieta ok 1800 kcal 5 6 posiłków dziennie, zdrowo, rozsądnie, nieprzetworzone, warzywa, chude mięso, ryby itp]. apetyt rośnie w

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1334| Data: 2008-06-16 16:48:47| Liczba SOGów: 0
  • Dieta zgodna z grupą krwi - podstawowe informacje

    od grupy krwi też oglądałem makłowicza 7 poszukałem trochę i wklejam co znalazłem 31 ******* 31 dieta dla grupy krwi a 31 grupa a rozkwita na dietach wegetariańskich jest to spadek po przodkach rolnikach prowadzacych

    Odpowiedzi: 64| Ilość wyświetleń: 291636| Data: 2003-03-09 11:57:12| Liczba SOGów: 47
  • PROBLEM ZE ZRZUCENIEM WAGI

    i tłuszczy. staram się codziennie przyjmować inną ilość kcal np. poniedziałek, wtorek 140 kcal czwartek, sobota: 1500 kcal itp. owszem obwody nieznacznie mi zmalały, ale mimo wszystko wydaje mi się, że przy takiej intensywności już powinnam

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1542| Data: 2013-03-29 12:41:32| Liczba SOGów: 3
  • Dieta na masę! DO oceny, kilka pytań

    razem wszystko: ok. b:150g ; t:76g ; w:323g 270 kcal czyli jakies 500 kcal wiecej. a teraz pytania; 1. czy ta dieta będzie dobra ogólnie chodzi mi o opinie oraz porady. 2. będe brał tran w płynie ile mam tego brać waga: 60kg 3. w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1513| Data: 2006-10-23 15:37:44| Liczba SOGów: 1
  • Dieta na mase 65kg/182cm/20lat

    niestety mialem dluga przerwe. wracam do silowni jak i do diety na mase . czwicze 3x w tygodniu planem fbw. ogolnie dieta zostala zrobiona na bazie wiedzy, ktora zdobylem jakis tam czas temu siedzac tutaj bardzo czesto . jako, ze poki co pracuje

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2413| Data: 2013-11-19 22:37:08| Liczba SOGów: 0
  • Bilans kalorii raz jeszcze - pytanie do rozstrzygnięcia

    dietę i zintensyfikowaniu trenigów okazało się, że spalam ten sam pulsometr średnio na aerobach raz w tygodniu 1500 kcal a na siłowni dwa razy w tygodniu 1659 kcal dodatkowo jeżdżę rowerem trasy od 20 do 100 km kilka razy w miesiącu . przy

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 5902| Data: 2012-08-15 14:25:38| Liczba SOGów: 5
  • Dieta

    jeśli się nie bedzie podobał albo jest zły to prosze moderatora o skasowanie tego tematu z góry dziękuje. dieta na mase chciałbyś zdobyć dodatkowe kilogramy miesni jak i tluszczu niestety ,mam swiadomosc ze zdobice 1 kg miesni jest

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 13089| Data: 2008-05-22 18:47:32| Liczba SOGów: 1
  • Dieta JEM/NIE JEM - testował Mawashi, opracował Biniu

    do 16 17, kiedy to przystępujemy do treningu. później zaczyna się najmilsza część dnia i wieczoru. jemy 31 moja dieta i suple wyglądają tak: po przebudzeniu 1 kaps żeńszeń olimp przed treingiem 15 gr bcaa w trakcie 10 gr bcaa po treningu

    Odpowiedzi: 3004| Ilość wyświetleń: 214518| Data: 2010-10-13 21:57:26| Liczba SOGów: 60
  • Vivi się kurczy// redukcja początkującej

    szczególnie te boczki mnie denerwują... w dalszej kolejności jędrne, delikatnie wymodelowane ciałko. lajfstajl + dieta studiuję i pracuję, jestem dość zabiegana. w tygodniu nie mam za bardzo czasu na gotowanie, więc zazwyczaj przygotowuję

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1390| Data: 2013-12-29 18:14:10| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja z 90 do trzydziestki

    z piłką by stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak stosowane wcześniej diety : diety niskokaloryczne, dieta montignaca przez kilka miesięcy, ostatnio od października 2013 do ok. lutego br. dieta 1500 1600 kcal schudłam 8 kg z 94 do

    Odpowiedzi: 254| Ilość wyświetleń: 13032| Data: 2014-08-31 14:27:10| Liczba SOGów: 1
  • Proszę o pomoc w dopracowaniu diety i treningu - split !!

    moje cele to: redukcja tkanki tłuszczowej ujędrnienie ciała ogólna poprawa estetyki sylwetki dieta co do dziennego zapotrzebowania obliczyłam je korzystając z pracy konkursowej której autorką jest meraviglia

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1234| Data: 2011-04-01 21:39:53| Liczba SOGów: 0
  • DIETA MASOWA DO OCENY

    , łączę wątki, dochodzę do wniosków. wiadomo, jeszcze wiele nauki przede mną,ale przez ostatnie 2 tygodnie czytałem o dietach masowych i na podstawie tego co wyczytałem i diety, która miałem do tej pory stworzyłem rozpiskę pod siebie. jako, że

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1153| Data: 2014-09-30 15:53:16| Liczba SOGów: 0
  • Łukasz - dziennik treningowy

    . jest to mój kompleks, na siłowni ćwiczę tylko w spodniach dresowych. jednak akurat tego nie mogę przeskoczyć ; dieta trzymam czystą szamę i dość monotonną więc niestety nie uraczę was zdjęciami : jem 6 posiłków dziennie. aktualnie

    Odpowiedzi: 150| Ilość wyświetleń: 3869| Data: 2015-01-27 18:07:28| Liczba SOGów: 0
  • co o tym myslicie???

    to posilek ten powinien byc czysto bialkowy ale naprawde nie wiem co bym mogla zjesc...biorac pod uwage ze mam diete do 1500 kcal a po treningu ide na 9 godzin do szkoly... biore zawsze 3 kanapki z ciemnym chlebkiem i jablko czyli 6 skibek... 14 a

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1475| Data: 2003-04-23 21:51:54| Liczba SOGów: 1
  • slaids - ogromne problemy z redukcją.

    kompletnie nie chudnę. prosze o jakiekolwiek sugestie i pomoc, bo mam wrazenie, że w moim wypadku proste stwierdzenie dieta + ćwiczenia nie mają racji bytu. pozdrawiam serdecznie! zmieniony przez slaids w dniu 2012 09 27 17:49:21

    Odpowiedzi: 56| Ilość wyświetleń: 3287| Data: 2012-09-27 17:28:00| Liczba SOGów: 1
  • Dieta na masę do sprawdzenia, 4000 kcal, 80kg.

    kcal = 4000 kcal siłownia w tygodniu pon,śr,pt. poniedziałek i piątek ok 16:30 środa ok godz. 8 10. poniższa dieta jest na dni z treningiem popołudniowym czyli pon. i pt. może będzie się wam wydawało że te 4000 to zbyt dużo ale stosowałem

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 12366| Data: 2014-03-27 13:47:54| Liczba SOGów: 2
  • Dziennik treningowy Gwiazdki

    wiem czy diety ale na pewno zawsze przyglądałam się swojemu talerzowi i chyba na zdrowie mi to nie wychodzi. *** dieta ************************************************ jak wygląda twoje odżywianie obecnie od 2 miesięcy zgodnie z planem od

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 2170| Data: 2015-05-12 11:14:33| Liczba SOGów: 0
  • Dieta Redukcyjna 95 kg do oceny!!

    białka 224 gram tłuszcze 80 gram ww 324 gram czekam na wasze opinie porady i krytyke.to moja pierwsza dieta tego typu.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2208| Data: 2013-09-30 16:28:34| Liczba SOGów: 0
  • Zdrowa redukcja

    ze względu na hashi, aktualnie czekam na dostawę czy stosowałaś do tej pory jakieś diety jakie/kiedy/jak długo dieta redukcyjna od dietetyczki 1500 kcal maj lipiec efekty bardzo zadowalające, mój błąd – dużo zajadanego stresu i brak wyjścia

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1785| Data: 2015-03-28 22:18:00| Liczba SOGów: 0
  • Lekka redukcja i ładna rzeźba Rafy Koralowej

    a śr. tmt trening raczej interwalowy, wydolnościowy czw. /aero pt. /aero s. siłowy b n. zumba jako aero dieta od pewnego czasu odżywiam się wg mnie dośc dobrze i przestrzegam większości reguł z forum. nie chcę stosować

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1582| Data: 2014-01-25 09:40:00| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}