Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 5000

  • DIETA 1000 KCAL - POMOC

    mam pytanie czy to mozliwe ze na diecie 1000 kcal waga jednego dnia pokazuje np 55,a drugiego juz 56 czy np jak zje sie przed snem to rano mozna wazyc wiecej kiedy najlepiej sie wazyc

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1538 | Data: 2007-07-13 23:35:07 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4600 kcal problem!

    sam nie potrafię dobrze ułożyć diety na mase czyli ok. 4600 kcal na dzień. z tego co ułożyłem dwa miesiące temu moja dieta wynosi gdzieś 3400 kcal i tu rodzi się problem bo stoję w miejscu z wagą 88kg chce do lutego przytyć jeszcze z 4 5 kg jeśli

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 261 | Data: 2014-11-13 00:07:41 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc z dieta

    duzo sie ruszam i duzo spalam do tego pracuje na stojaco; pytania dodatkowe to: 1.jak pogodzic trenning poranny z dieta która sobie ulozylem,tzn na razie przestawilem sie z trennningami pod ta diete ale chyba wole z ranna,czy wtedy radykalnie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1410 | Data: 2005-08-01 14:06:49 | Liczba SOGów: 0
  • Tyłam,chudłam...Jaka dieta i ruch?

    witam! mam na imie agnieszka,27 lat,165 cm i az 100 kg wagi.w ciagu ostatnich 3 lat odchudzalam sie dieta 1000 kcal wiem ,ze za malo kcal : .niestety nie raz mialam jojo,zapewne wskutek zbyt małej ilosci kalorii.w lipcu 05

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 739 | Data: 2006-02-05 11:03:25 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3000-kcal

    witam. dodaje diete do poprawy. wczesniejsza dieta brak trening push pull split staz rok z przerwami zapotrzebowanie 3100 kcal [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/87fb85f6958743e590df47b66908a9da.png[/img]

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 617 | Data: 2013-03-23 20:04:09 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3500 kcal

    którego chcę układać dietę. wiek: 17 wzrost: 185 masa: 64 ekstremalny ektomorfik zapotrzebowanie dzienne: 3500 kcal cel: masa w 50% b 30% t 20% na cały dzień: 437,5g w 262,5g b 78g t na 1 z 5 posiłków: 87,5g w 52,5g b

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1180 | Data: 2014-06-22 17:04:53 | Liczba SOGów: 1
  • dieta do sprawdzenia i pytanie o suplementy

    : zadnych czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak zastanawiam sie stosowane wcześniej diety : dieta new mayo clinic dieta 1200 kcal

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1441 | Data: 2008-06-05 14:22:46 | Liczba SOGów: 0
  • dieta-masówka;opinie/rady

    wiek;18 wzrost;181 waga;63 dieta siłownia 3/4 razy w tygodniu prosze o opinie i ewentualne rady co do diety [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/da0075e7508345e6915b87b1dc82f7d2.png[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 226 | Data: 2013-09-28 14:57:07 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia w domu +bieganie + dieta/ proszę o opinie

    .. teraz konkrety: wzrost : 171cm waga : 78kg zapał : ogromny chęci : ogromne czas : głównie wieczorami dieta : redukcyjna cel : rozciągnięcie / redukcja masy / rzeźba czas ćwiczeń : 6dni w tygodniu wiek : 18 lat to tak w sierpniu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1003 | Data: 2010-10-12 22:06:27 | Liczba SOGów: 1
  • Gotowa dieta ~ 3600 kcal

    nisko budżetowej o kasy zbytnio nie mam. ćwiczę na siłce rok i bez diety, chciałbym dietę na mase. gdzies na 3600 kcal waze 68 kg węglowodany 55% 1706.1 kcal = 426.54gram białko 15%% 465.3 kcal = 116.33gram tluszcz 30% 930.6 kcal =

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 1104 | Data: 2013-11-02 11:29:27 | Liczba SOGów: 0
  • dieta - redukcja

    poniedzialek i piatek chodze na 60 minutowe treningi mma, bardzo intensywne. na podanej powyzej stronie wyszla mi dieta 2600 kcal czy nie jest to troche za duzo przy redukcji 1 posilek: płatki owsiane 50g mleko 400g orzechy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 538 | Data: 2011-01-04 00:01:14 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta a kcal

    mi znajomy waga x 24 godz. x współczynnik od 1.1 do 1.5 wychodzi mi dzienne zapotrzebowanie troche powyzej 1700 kcal dałem współczynnik 1,3 natomiast w kalkulatorach na roznych stronach internetowych gdzie podac trzeba wiek 19 lat

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 322 | Data: 2014-08-24 21:48:55 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 4000 kcal + Rosnący brzuch + Niedoczynność tarczycy

    : 2 3 lata z dużymi przerwami uprawiane inne sporty : piłka nożna dostęp do sprzętu : sztanga/sztangielki dieta : niżej wymieniona przeciwwskazania medyczne : brak zażywane suplementy : carbo, sfd mass activator ostatnio

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 482 | Data: 2014-02-21 17:32:04 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do oceny 18lat wzrost 176 waga 62 kg

    witam! więc tak jak w temacie prosił bym o ocenienie mojej diety i jeśli ktoś by podpowiedział mi drobne poprawki oto dieta posiłek 1: 100g płatków żytnich+2 całe jajka smażone na 20ml oliwy z oliwek posiłek 2: 100g makaronu+150g

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1221 | Data: 2010-03-21 18:09:57 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta-pomoc i opinie

    sprzet: domowa siłka z kupowanym sprzętem. inne zajęcia: pohasanie na podwórku. chciałbym uzyskać jakieś opinie i rady co do diety. czytałem wiele artykułów żywieniowych, jednak jakoś nie mogę się do nich dostosować. bilans energetyczny

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 624 | Data: 2011-06-17 14:55:37 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta do skorygowania :D

    zrzucic zealegajacy w tych okolicach tluszcz nie tracac przy tym uzyskanej do tej pory masy miesniowej. oto moja dieta . 3100 kcal 450 = 2650 kcal zapotrzebowania sniadanie jajko gotowane chleb zytni pelnoziarnisty poledwica z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 393 | Data: 2010-05-09 20:22:15 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - dieta, ile kcal itp. itd.

    chyba o to chodzilo : [code]współczynnik bmr 1690.59 aby utrzymać wagę kalorie 2916.27 węglowodany 55% 1603.9 kcal = 400.99gram białko 15%% 437.4 kcal = 109.36gram tluszcz 30% 874.8 kcal = 97.21gram[/code] jestem ekto. od ilu kcal

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 321 | Data: 2012-06-29 15:14:19 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta proszę o opinie

    albo twaróg. chodzi mi o dietę na masę b/t/w tylko jeszcze nie wiem co z tłuszczami ale jak narazię tyle. proszę o opinie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 296 | Data: 2011-09-01 20:38:28 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta - proszę o opinie co dodac/zmienic

    pomóc szybko i skutecznie przybrać na wadze. z racji tego, że jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie proszę was o opinie na ten temat. posilek i platki owsiane + 500 ml jogurtu pitnego + banan. posilek ii serek wiejski + filet z makreli

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 237 | Data: 2012-10-25 17:54:33 | Liczba SOGów: 0
  • DIETA NA MASE-OPINIE

    witam amm ogromna prosbe czy mógłby ktos rzucić okiem na tą dietę i ewentualnie ja poprawić jest to dieta na masę bo to własnie chciałbym uzyskac : z góry wiekie dzieki pozdro : posiłek 1: omlet biszkoptowy z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 828 | Data: 2004-03-29 17:54:51 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}