Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: dieta 1500 kcal opinie

Strona 10 z 1865

  • Nie chudnę :<

    kcal ale to były raczej dziecięce trzydniowe pseudoodchudzania więc właściwie wychodziło normalnie, w 2007 gdzieśtam dieta 1500 ale conajmniej dziwna, zresztą opisana ..

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 5763| Data: 2008-02-08 19:19:07| Liczba SOGów: 1
  • Moje odchudzanie

    na zdrowe i trwale odchudzanie. czytałam juz pare postow i na ich podstawie ulozylam sobie taka diete i trening. dieta ok 1300 1500 kcal 6.00 lub 8.00 zaleznie od ktorej mam zajecia musli z jogurtem = 300 kcal 10.00 jablko i kromka

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1932| Data: 2003-10-19 19:45:08| Liczba SOGów: 0
  • Skuteczna Dieta 14kg w 2tygodnie

    ktora nie na mnie , ale na znajomym ktory ja przeprowadzil , naprawde zadzialala bez skutku jojo , jest to tzw. dieta norweska , polecam te dietke , poniewaz nawet jak sie nie schudnie 14kg , to ona tak zmniejsza apetyt i poprawia

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 309934| Data: 2003-08-21 14:44:57| Liczba SOGów: 1
  • Dieta do oceny na formę na lato 2011

    witam. dieta będzie miała zastosowanie w moim dzienniku tutaj : http://www.sfd.pl/basstian_dziennik_forma_na_lato_2011

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1742| Data: 2011-01-01 02:31:58| Liczba SOGów: 1
  • Nowe życie, nowi my - dieta redukcyjna i plan treningowy do oceny

    preparaty : brak czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej diety : vitalia, dieta 30 dni dieta dla mnie mężczyzna : 24 lata, endomorfik, 175 cm wzrostu. bmr= 9.99 x 88 kg + 6.25 x 175 cm

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4103| Data: 2009-12-27 23:50:46| Liczba SOGów: 1
  • dieta i trening do oceny

    sobie na powiedzmy dwa cukierki dziennie i jakiś owoc, ale to działa na mnie raczej motywująca, a nie chcę, żeby dieta to była dla mnie kara i żebym nie mogła sobie pozwolić na nic słodkiego. obliczyłam, że potrzebuję 1235 kcal co mi się

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1081| Data: 2015-11-27 18:01:13| Liczba SOGów: 0
  • Dieta Michaela Phelpsa - 12 000 kcal !!!

    to bardzeij ciekawostka, niż konkretna dieta ale na mnie zrobiła ogromne wrażenie: śniadania mistrzów dieta phelpsa 12 tysięcy kalorii dziennie michael

    Odpowiedzi: 98| Ilość wyświetleń: 50547| Data: 2008-08-15 19:19:58| Liczba SOGów: 1
  • Kompletny cykl do oceny. (dieta, trening, suple, doping)

    przy ułożeniu tego wszystkiego. proszę o opinie i poprawki : wszystkie komentarze mile widziane. d i e t a : dieta na pn, śr, pt posiłek i 09.00 [51b 17t 63w] 60 kcal 100g jajek całych + 250g białek + 100g owsianki trening

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1347| Data: 2010-05-21 16:51:56| Liczba SOGów: 4
  • czarny kot ma odstawić hormony tarczycy i schudnąć. ale jak?

    przy lekko podwyzszonym tsh subkliniczna i czylam sie super, chudlam. ale cwiczylam silowo na niskich weglach i ok 1500 kcal badania po drodze powtarzaly to co wczesniejsze, az do marca, kiedy wyszlo o dziwo tsh w normie, ale ft3 i ft4 juz

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1101| Data: 2015-07-10 00:45:01| Liczba SOGów: 0
  • [DT] Redukcja, dlaczego nie ma efektów?

    fitness bs, atb, itd. stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : brak stosowane wcześniej diety : 3 lata temu dieta 1500 1700 kcal moja sylwetka: jestem typową gruszką, mam szerokie biodra i masywne uda. wydaje mi się, że jestem doysc

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1396| Data: 2015-01-21 22:08:26| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na Mase Instrukcja obłsługi

    chleb pełnoziarnisty źródła tłuszczy : tłuste ryby, olej lniany, oliwa z oliwek, oliwa z pestek winogron nasza dieta powinna się składać głównie z tych produktów ! bierzemy się za rozpisanie diety: ustalamy pory jedzenia posiłków to

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4273| Data: 2005-10-22 21:43:30| Liczba SOGów: 2
  • Dieta na masę do korekty, endo 3600/2700kcal

    więc na endomorfika choć nie mam typowych grubych kości , postura poza oponką raczej ektomorficzna... jeśli dieta przyjęta dla endomorfika nic nie da, zwiększę nadwyżkę kaloryczną i zobaczymy. dotychczasowa dieta stosowałem dietę

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1373| Data: 2013-01-02 17:58:55| Liczba SOGów: 1
  • Postęp w leczeniu cukrzycy...

    5 godzinach przestają działać. analogi o przedłużonym działaniu pozostają pod skórą ponad dobę. równie ważna jest dieta i ruch diabetolodzy przestrzegają: nie pomogą nawet najlepsze preparaty, jeśli chory na cukrzycę nie zmieni diety i

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5163| Data: 2006-08-23 20:08:05| Liczba SOGów: 1
  • Odchudzenie -> dieta oraz trening do oceny

    twarogowy chudy 250 g + 20 g oliwy z oliwek 1.białko 50 g 2.tłuszcze 20 g 3.380 kcal tak wygląda moja dieta oczywiście na pewno czegoś tutaj brakuje np warzyw także proszę o korekty co zmienić oraz co dodać i ile.

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1898| Data: 2010-08-26 01:18:56| Liczba SOGów: 2
  • Diety "cud" - diety bardzo niskokaloryczne i głodówki

    tyko jabłka kuracja jabłkowa jedz tylko jajka, twaróg i mięso kuracja białkowa jedz tylko tłuszcze dieta kwaśniewskiego jedz tylko ananasy kuracja ananasowa jedz tyko świeże i suszone owoce kuracja owocowa

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3566| Data: 2006-07-25 17:56:14| Liczba SOGów: 1
  • Dieta do oceny

    jadlam tez sporo czekolady...jestem chyba typem ektomorficznym, bo wyliczylam,ze w ostatnim roku jadalam po 2000 3600 kcal dziennie w 2 posilkach i podjadaniu i zero ruchu tylko sprzatanie i gotowanie w domu pracuje nieregularnie w domu

    Odpowiedzi: 68| Ilość wyświetleń: 3675| Data: 2010-04-09 23:12:57| Liczba SOGów: 2
  • Redukcja Hani/ pods. str. 19

    w styczniu podjęłam decyzję, że mam już dosyć bycia grubą i podjęłam już pierwsze kroki. od 9 stycznia jestem na diecie 1500 kcal od 3 tygodni trochę ćwiczę. schudłam z 92,5 kg do 88 ale nie chcę być sflaczała więc zaczęłam ćwiczyć. treningi

    Odpowiedzi: 265| Ilość wyświetleń: 16511| Data: 2014-02-20 13:47:32| Liczba SOGów: 2
  • Jak w końcu schudnąć przy rozwalonym metabolźmie?

    pół kilo. na 1100 to tycie sie zatrzymało. od tej pory próbowałam wszystkiego zeby to zgubić, albo chociaż wrócić do 1500 kcal a tylko tyłam! raz nawet na 5 tygodni wyrzuciłam z menu prawie wszystkie węgle zero ciemnego pieczywa, ryżu, makaronu.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2045| Data: 2013-01-05 22:46:15| Liczba SOGów: 1
  • Zbilansowana dieta, FBW, aeroby - co dalej? Potrzebuję zrzucić koło 15 kg.

    możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak stosowane wcześniej diety : niskowęglowodanowa, niskokaloryczna dieta i posiłek 8:00 placki owsiane z powidłami śliwkowymi 150g płatki owsiane 50g, jaja 55g, mąka żytnia 20g, miód 5g,

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1376| Data: 2012-02-24 19:19:08| Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na przemian z plasterkami

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1758| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}