Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: detonator opinie

Strona 1 z 2

  • Extreme Detonator wasze opinie

    ponieważ bardzo pozytywnie zaskoczył mnie produkt extreme napalm planuję na dniach zacząć eksperyment z detonatorem,z racji tego,że nie ma jeszcze w dziale opinie firmy fa,wrzuciłem artykuł tutaj,proszę was o wpisywanie wrażeń

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4548| Data: 2010-05-20 09:01:59| Liczba SOGów: 0
  • DETONATOR - PEAK INTERNATIONAL - ZDETONUJ SWOJE MIĘŚNIE

    2009/20091231132631 detonator o firmie i produktach http://www.sfd.pl/peak_international__linia_6_hardcorowych_produkt%c3%93w

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 15771| Data: 2009-12-22 16:38:22| Liczba SOGów: 3
  • obalamy mit! Napalm + Detonator

    witam wszystkich, na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że chciałbym obalić mit dotyczący dawkowania napalma + detonatora, widzę, że tematów typu jak łączyć jak brać jak dawkować jak będzie najlepiej czemu tak lepiej jest

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1436| Data: 2013-12-03 19:50:00| Liczba SOGów: 0
  • Cykl Pomoc - Detonator/HyperFusion/TST

    budowy : do tycia, endoformik 9. czy masz dietę : tak i własnie: 1. zestaw który zamiezam kupic: detonator + hyperfusion + bcaa tst + thermo fusion + vosobolan 2. czy jest sens brania vosobolan w tym cyklu oraz te tabletki

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1019| Data: 2010-02-09 21:16:14| Liczba SOGów: 1
  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    czesm mam pytanie odnosnie extreme napalm + extreme detonator czy ktos z was je stosował i czy był z nich zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy warto , z tego co

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7817| Data: 2011-06-15 14:12:28| Liczba SOGów: 0
  • Ocena diety na spalenie! + Grenade Thermo Detonator

    images/821/trx8/][img]http://imageshack.us/a/img821/3433/trx8.th[/img][/url] na spalanie grenade thermo detonator plus woda do picia z pluszami multiwitamina, mg. jeśli ktoś ma doświadczenia z tym spalaczem to tez prosze o opinie może

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1034| Data: 2013-08-29 20:13:15| Liczba SOGów: 0
  • Cykl SAA+ odżywki - proszę o opinie

    mutant mass 6,8kg 4.hi tec bcaa powder 500g x2 5.optimum whey gold standard 2270g 6.trec cm3 powder 500g 7.fa detonator 800g 8.trec zma 90kaps jeśli mam coś wyrzucić lub zmienić to czekam na opinie

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 1355| Data: 2013-03-10 20:42:36| Liczba SOGów: 1
  • detonator vs shotgun

    ja planuje wziąć zestaw vpx no sythesize i ni shotgun a ale teraz tak przeglądam tematy,stronki opinie i ten detonator bardzo wiele pochlebnych opinii zebrał a i sam skład robi wrażenie ale tam aż chyba za dużo tego wszystkiego napchane jest 15

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1188| Data: 2010-05-03 17:19:33| Liczba SOGów: 0
  • cykl napalm detonator hi anabol protein carbonox bcaa, proszę o opinie i rozpisanie

    witam, tak jak w temacie posiadam napalm 1000 g detonator 850 g hi anabol protein 2500 g carbonox 1000 g i bcaa z glutamina 1000 g, jak brac najlepiej i kiedy trenuje od 2

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 449| Data: 2015-04-04 07:20:58| Liczba SOGów: 0
  • FITNESS AUTHORITY Detonator 834g Zobacz !!!

    siemano ! mam do was wszystkich pytanie :p czy ktos kiedys jadl to fitness authority detonator 834g jak jadl to prosze o opinie i tego produktu poniewaz chce jutro zaczac to jesc z mass xxl.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1263| Data: 2010-11-11 11:31:07| Liczba SOGów: 0
  • Detonator opine

    detonator opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1850| Data: 2012-12-19 21:27:42| Liczba SOGów: 0
  • Detonator czy Green Magnitude

    witam : zastanawiam się nad jednym z tych stacków. o ile czytałem i słyszałem dobre opinie o gm, to jednak o detonatorze za dużo się nie pisze. więc pytanie dla tych co coś wiedzą w tej kwestii co lepsze pytam o wasze opinie i

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 842| Data: 2012-01-22 19:44:57| Liczba SOGów: 0
  • Plan Do oceny prosze o opinie

    tran rano cynk poludnie wit c poludnie magnes wieczor carbo po siłowni antykatabolik po siłowni creatyna detonator w dnt rano na czaczo i kolo 16 w dt na czacz i po treningu z carbo i antykatabolikiem flex poludnie dieta białko 2,5

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 416| Data: 2010-06-17 12:43:15| Liczba SOGów: 0
  • Dieta plus suplementacja - 10 tyodni ( prosze o opinie)

    w nietreningowe przed 4 posiłkiem activlab whey authentic gainbody po treningu w nietreningowe wogole detonator po przebudzeniu, po treningu w nietreningowe po przebudzeniu napalm przed treningiem olimp mzb przed snem uni liver

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1117| Data: 2010-02-21 15:01:40| Liczba SOGów: 0
  • FITNESS AUTHORITY XTREME DETONATOR 500G

    jadł ktoś,jakieś opinie skład ciekawy zamierzam zobaczyć jak będzie działał jako przedtreningówka z arginina l lizyna l ornityna + coffa.

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 577| Data: 2014-05-09 00:36:59| Liczba SOGów: 0
  • Anadrox/Vapor/Jetfuel/Novedex/Detonator

    zastanawiam się nad jednym z nich czytałem dogłębnie mają zróżnicowane opinie co wprowadziło mi zamęt: szukam zwiększenia siły,masy plus spalania tkanki tłuszczowej większość z tych produktów zapewnia moje założenia a co wy byście wybrali

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1514| Data: 2010-02-24 11:54:06| Liczba SOGów: 1
  • Xtreme detonator

    siemano. chcialbym zakupic xtreme detonatora co o tym mysliscie czy sa jakies skutki uboczne jego po przestaniu brania czy nie + ludzie pisza ze jest dobry z napalem co to jest proszeo opinie ;

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 2175| Data: 2012-10-26 20:22:34| Liczba SOGów: 0
  • xplode nt, crack, detonator

    witam! tak jak w temacie zastanawiam się co wybrać z tych trzech przed treningowych produktów. planuje to połączyć z jakimś stakiem. jeżeli ktoś stosował któryś z tych produktów i ma porównanie to proszę o opinie pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1310| Data: 2010-02-05 17:29:44| Liczba SOGów: 0
  • Shock i Storm vs Napalm i Detonator

    witam. czy jest wśród was ktoś, kto brał oba zestawy i może powiedzieć coś na ten temat może słyszeliście opinie i doszliście do jakiegoś wniosku. mam zamiar kupić któryś z zestawów i włączył się dylemat dlatego proszę o

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 842| Data: 2012-07-21 09:34:02| Liczba SOGów: 0
  • Napalm+Detonator+Kreatyna.

    witam, mam pytanie, odnoście połączenia napalmu, detonatora i kreatyny. czy jest sens wrzucać do n+d kreatyne ogólnie wiadomo, że oba te suplementy posiadają kreatynę. ktoś

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 356| Data: 2014-12-14 20:23:47| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}