Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 916

  • kathy78- zyje sie tylko raz ;)

    witam wszystkich; postanowilam zaczac pisac blog a bo zawsze cenilam opinie i rady osob siedzacych w temacie . jestem rowniez pewna,ze bedzie to moja dodatkowa motywacja do treningu i

    Odpowiedzi: 1117 | Ilość wyświetleń: 35982 | Data: 2009-07-16 09:13:52 | Liczba SOGów: 19
  • Aerobiczna "6" Weidera to jedno wielkie oszustwo?

    witam! chciałem rozpocząć ćwiczenia dla początkujących na brzuch. po szybkim rozeznaniu tematu wybór padł na a6w. opinie w internecie na ten temat są sprzeczne. jedni mają super rezultaty, inni twierdzą, że to jest do niczego.

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 41323 | Data: 2009-08-05 20:59:03 | Liczba SOGów: 0
  • orzechy laskowe vs włoskie

    wszędzie widze opinie że orzechy włoskie są lepsze od laskowych. właściwie sądze, że większość głosi takie tezy opierając się na intuicji

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 25886 | Data: 2009-08-13 21:07:25 | Liczba SOGów: 1
  • Dymatize - Viper

    przewyższać moc niedozwolonych środków zawierających efedrynę. czy się udało wystarczy poczytać internetowe opinie na temat efektywności preparatu bądź spróbować samemu i doznać prawdziwego szoku. viper proszę państwa to ścisła czołówka wśród

    Odpowiedzi: 94 | Ilość wyświetleń: 41222 | Data: 2009-08-27 00:00:35 | Liczba SOGów: 1
  • Ciekawe systemy treningowe - FBW/5x5/HST/i inne

    5 serii i 5 powtórzeń w każdym ćwiczeniu. cel takiego treningu przede wszystkim wzrost siły, choć także spotyka się opinie iż ten trening wpływa korzystnie na wzrost masy mięśniowej. najciekawszy post traktujący o tematyce 5x5 jest autorstwa

    Odpowiedzi: 131 | Ilość wyświetleń: 26702 | Data: 2009-09-02 15:06:33 | Liczba SOGów: 35
  • Banan - 15 lat

    wrzucam zdjecia mojej sylwetki, mialem przerwe ok 3 miesiecy, zero cwiczen jak i diety, piszcie swoje opinie o mnie: wiek: 15 lat waga: ok 73 wzrost: 172 staz: od wrzesnia 2007 zmieniony przez banan69 w dniu 2009 09 11 17:42:57

    Odpowiedzi: 70 | Ilość wyświetleń: 31846 | Data: 2009-09-11 17:41:57 | Liczba SOGów: 18
  • Razak - opinie (temat zbiorczy)

    ... zmieniony przez krzykacz w dniu 2013 12 03 17:18:09

    Odpowiedzi: 305 | Ilość wyświetleń: 26985 | Data: 2009-09-22 09:26:27 | Liczba SOGów: 17
  • TEST/EKSPERYMENT - Masa żarcia !! Masa cwiczeń !! by TrakaShi podsumowanie str.22

    dawno tego nie bylo 7 bylo to spowodowane lenistwem ale tez kontuzja prawej nogi. moj eksperyment zebral negatywne opinie na forum i wiem ze nie przekonam was do niego ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje : prosze tylko o doping a nie wbijanie

    Odpowiedzi: 273 | Ilość wyświetleń: 25044 | Data: 2009-10-04 21:19:45 | Liczba SOGów: 22
  • Jack3d -Opinie

    wiem,że to nowy suplement u nas, opinii o nim niewiele ale może ktoś kto już go stosował i podzieli się wrażeniami

    Odpowiedzi: 47 | Ilość wyświetleń: 42547 | Data: 2009-12-22 22:23:29 | Liczba SOGów: 3
  • IFBB Phoenix Pro 2010

    , zaplanowany wstepnie na 7 stycznia w los angeles. wracajac do wlasciwego tematu, poczatkowo panowaly opinie o dosc slabej obsadzie imprezy i byc moze z tego wzgledu na liste startujacych wskoczylo pare znanych nazwisk po, jak sie okazuje, nie

    Odpowiedzi: 220 | Ilość wyświetleń: 21583 | Data: 2010-02-05 22:55:56 | Liczba SOGów: 15
  • NOWOŚCI - NOWE SPRZĘTY HOME I HEAVY - NOWE SIŁKI - str 84

    potrzebujesz dużo miejsca. w najbliższym czasie będziemy publikować kolejne nowości z tej linii. czekam na wasze opinie : a tymczasem fotki i link do aukcji. linka do aukcji allegro ] http://allegro.pl/search.php

    Odpowiedzi: 874 | Ilość wyświetleń: 50852 | Data: 2010-02-27 23:29:25 | Liczba SOGów: 13
  • carbon91 / J-NJ / Haipe-Haope eNigiedeigrek eSteope

    za podstawowy. zielona herbata głównie pro zdrowotnie, a podobno nieznacznie wspomaga też metabolizm. tauryna różne opinie krążą na ten temat, uważam że na pewno nie zaszkodzi, a i może przyniesie efekt pozytywny, lepsze to zamiast bcaa niż nic..

    Odpowiedzi: 1885 | Ilość wyświetleń: 52284 | Data: 2010-03-23 17:52:29 | Liczba SOGów: 34
  • Naleśniki śniadaniowo- przekąskowe

    eksperymentu widać na załączonym obrazku . smacznego!! ok 470 kcal b: 49g t: 10g w: 47g ps. proszę o opinie d

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 25470 | Data: 2010-03-28 22:34:09 | Liczba SOGów: 23
  • ** NAJCIEKAWSZE W DZIALE !! **

    t509372.html ** opinie o produktach ** http://www.sfd.pl/od%c5%bcywka_%3d_opinia__s%c5%82%c3%b3w_kilka_o_suplach_activlab_u%2c_kt%c3%b3re_stosujesz t401154.html http://www.sfd.pl/opinia_o_otrzymanych_pr%c3%93bkach t405780.html

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 27161 | Data: 2010-05-24 11:38:33 | Liczba SOGów: 1
  • Przysiad z przysłowiowym palcem w doopie - żadnych wymówek Panowie i Panie

    tak mogę robić czucie potrzeby moze byc iluzoryczne, najlepiej zebyktos fachowo ocenil trajektorie ruchu i wydal opinie rzeczywiscie nie kazdy potrzebuje podstawek pod piety, szczegolnie jesli masz dlugie podudzia i krotkie uda.... i

    Odpowiedzi: 301 | Ilość wyświetleń: 64085 | Data: 2010-06-04 15:16:39 | Liczba SOGów: 179
  • SNiZ

    w kategorii do 75 kg. wielu kolegów kulturystów mówi,żebym startował w tym roku w październiku. chciałbym znać waszą opinie na ten temat. czy mam jakieś szanse na debiut w którejś z kategorii oto fotki:

    Odpowiedzi: 1673 | Ilość wyświetleń: 293090 | Data: 2010-08-01 22:06:01 | Liczba SOGów: 119
  • ARAS FOTKI DO OCENY :DDDDDDDD

    lat + sporty walki wiek: 24 biceps:44 klata:125 udo:62 wzrost:182 cm przyjmuje do wiadomosci kazda negatywna opinie ;p pozdrawiam

    Odpowiedzi: 283 | Ilość wyświetleń: 42737 | Data: 2010-09-01 11:06:39 | Liczba SOGów: 42
  • Anapolon Balkan Pharmaceuticals - jakie opinie?

    2010/20101021121026 towar prosto z mołdawi.

    Odpowiedzi: 284 | Ilość wyświetleń: 26387 | Data: 2010-10-21 12:10:26 | Liczba SOGów: 8
  • Delicious Whey Protein - OPINIE

    2010/20101104152042.png specialny temat w ktorym mozecie pisac swoje opinnie o obecnie najlepszym bialku na rynku delicious whey protein cross flow filtrated cmf and ultra filtrated uf whey protein up to 85% protein

    Odpowiedzi: 372 | Ilość wyświetleń: 29085 | Data: 2010-11-04 15:20:42 | Liczba SOGów: 6
  • >>>KONCEPCJA I REGULAMIN DZIAŁU<<<

    odzywkach http://www.sfd.pl/ t474893.html – informacja o spalaczach http://www.sfd.pl/od%c5%bcywki_i_suplementy_ opinie 2c_zdj%c4%98cia f154.html leksykon odzywek http://www.sfd.pl/ t666389.html opinie i polecane odżywki białkowe dla

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 92929 | Data: 2010-11-11 15:36:48 | Liczba SOGów: 22

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}