w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "derma roller opinie"

Strona 51 spośród 876  stron dla zapytania: derma roller opinie

lejdiG/DT/pods.str.28,50

; bonusowo dorzucam napinki, a co. szału nie ma... stąd czas na ogarnięcie michy! wszystkie rady, sugestie, opinie mile widziane. pozdrawiam! zmieniony przez lejdig w dniu 2012 05 15 20:10:28 zmieniony przez lejdig w dniu

Data: 2012-05-15 20:09:26 | Dział: Ladies Fit | Autor: lejdiG | Liczba SOGów: 15 | Trafność: 1620 |

Hyper Pump

http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i opinie sam się może na niego skusze we wrześniu/październiku. pozdro

Data: 2012-08-27 15:12:29 | Dział: Robert Burneika - Hardcorowy Koksu | Autor: Bad Breed | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1620 |

Doping bez środków dopingujących-opinie, spostrzeżenia

podwalanie z ang. halfaping zachowanie seksualne mężczyzn polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych, lecz w przeciwieństwie do masturbacji walenia nie kończące się orgazmem i ejakulacją. techniki podwalanie nie różnią się zbytnio od

Data: 2012-10-09 21:33:45 | Dział: Doping | Autor: Choiniarz | Liczba SOGów: 4 | Trafność: 1620 |

Biosira Ltd Indie tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

jak wiadomo inj są dwie wersje jasne flakony bez op to podróbka: http://www.sfd.pl/temat896929 oryginalna biosira to ciemne flakony w op + ulotka: [img]http://i48.tinypic.com/r9iveh[/img] tbl jest tyko jedna oryginalna wersja w

Data: 2013-01-03 11:14:58 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: krzykacz | Liczba SOGów: 24 | Trafność: 1620 |

Bioniche Pharma (real white version) tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

miałem okazję oglądać kilka środków z tej firmy i okazuje się, że oryginał bioniche pharma jest w białych amp nie spodziewałem się także fotki są 2 i w dodatku słabej jakości – w niedługim czasie wrzucę wyraźne :

Data: 2013-03-16 13:00:23 | Dział: Doping - zdjęcia | Autor: krzykacz | Liczba SOGów: 16 | Trafność: 1620 |

Mr. Olympia 2008 - Dyskusja po zawodach

zakladam ten temat zeby uslyszec przeczytac wasze opinie odnosnie tegorocznych zawodow. w temacie o relacji zrobil sie lekki chaos, wiec chcialbym zeby pojawialy sie tutaj

Data: 2008-09-28 10:33:38 | Dział: Aktualności - Kulturystyka i Fitness | Autor: scR | Liczba SOGów: 8 | Trafność: 1619 |

MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

witam.jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje prohormolnalna na poczatek.jw muscle test od burneiki.jest to niby mix dymethazine podwojnie metylowanego ph podobno jednego z mocniejszych ph na rynku

Data: 2012-03-24 23:23:13 | Dział: Doping | Autor: Pracus1988 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1619 |

Mniejszy ciężar, więcej powtórzeń = większa masa?

badani unosili ciężarki 30 proc. co najmniej 24 razy, zanim poczuli wyczerpanie. proszę o komentarze i wasze opinie ile według was powinno być serii i ilep powturzeń

Data: 2012-02-18 14:03:27 | Dział: Badania Naukowe | Autor: sznurek94 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 1618 |

facet i depilacja ??

się pod pachami ]dla jednych jest to normalne ] inni uważają zę włosy pod pachami to oznaka potęgi opinie facetów jeżeli możecie to wypiszcie wsyztkie za i pzreciw takiej formy dbania o włąsne pachy pozdro i czekam na odpowiedzi ;]

Data: 2004-06-28 09:30:44 | Dział: Uroda | Autor: user 1985 | Liczba SOGów: 6 | Trafność: 1616 |

NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących cissus donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

Data: 2009-06-23 11:14:09 | Dział: FITMAX | Autor: PawelSzEvc | Liczba SOGów: 11 | Trafność: 1615 |

Sprzedam sciagi ma mature

12. dom 13. heroizm w literaturze 14. humanizm wiara człowieka w swoje siły 15. jacy jesteśmy naprawdę opinie młodego polaka o naszych narodowych wizerunkach utrwalonych w literaturze 16. kobieta 17. krajobraz jako motyw literacki

Data: 2004-12-01 13:05:16 | Dział: Targowisko | Autor: ziomalo777 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1615 |

Antidral gdzie kupic??

potowe, moze w aptece zrobia taki roztwor na zamowienie. musze to jeszcze sprawdzic. ale was prosze o jakies porady i opinie pozdrawiam

Data: 2007-05-29 11:52:06 | Dział: Uroda | Autor: SZYMON-V | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 1615 |

Sprzęt do MMA! Pytania i opinie - rękawice, ochraniacze, rashguardy itd.

w tym temacie zadajemy pytania na temat wszelakiego sprzętu oraz odzieży do treningów mma. zainteresowanych kupnem rękawic do mma piąstkówek przed zadaniem pytania odsyłam pierw do przejrzenia tego tematu:

Data: 2012-12-11 10:27:45 | Dział: Scena MMA i K-1 | Autor: SFD | Liczba SOGów: 7 | Trafność: 1614 |

Kreatyna CM3 - opinie

chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po cyklu, ile wyciskaliście a ile wyciskacie itd. mam nadzieje że temat wzbudzi

Data: 2007-05-23 22:48:27 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: djbartas | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1614 |

Nasza Siłka (Pitt Bull & Luk4sz)!

siemka postanowislismy ze nadeszla pora by pokazac nasza silke swiatu 7 , z gory dziekujemy za opinie te dobre oraz te zle napewno takie sie znajda ... pzdr. pitt bull , luk4sz zmieniony przez pitt bull w dniu 2007 08 23

Data: 2006-09-02 13:57:00 | Dział: Po siłowni, o siłowni | Autor: Pitt Bull | Liczba SOGów: 68 | Trafność: 1614 |

Carbo - zestawienie by Piter_1988

najpopularniejsze carbo dostepne na naszym rynku. będzie duzo ciekawych informacji, zdjęcia, ceny, smaki oraz opinie uzytkowników sfd. wczesniejszy post nie wypalił i poprosiłem o usunięcie go ze względu na brak informacji, poprostu było ich

Data: 2006-07-03 20:35:23 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Piter_1988 | Liczba SOGów: 55 | Trafność: 1613 |

INSULINA

bezsensowny. w wielu kręgach kulturystycznych panuje przekonanie, że jest to środek całkowicie bezpieczny. tego typu opinie biorą się najczęściej z faktu, iż insulina postrzegana jako środek ratujący życie, a nie preparat mogący zagrozić zdrowiu.

Data: 2004-07-05 11:33:07 | Dział: Doping | Autor: Kazam | Liczba SOGów: 22 | Trafność: 1613 |

Thermal Pro - Test by PEPS19 pods. str.10

się wyjaśni 3 tak naprawde o firmie produkującej thermal pro niewiele wiadomo, niektórzy nawet postawili opinie o tym środku cena nie idzie w parze z jakością jedno jest pewne dawniejszy thermal pro kopał niemiłosiernie, był bardzo

Data: 2006-10-07 19:40:46 | Dział: Suplementacja - NASZE TESTY i promocja | Autor: peps19 | Liczba SOGów: 9 | Trafność: 1613 |

Dieta warzywna

można jeść ile wlezie i sie chudnie. moja znajoma w 6 tygodni zrzuciła 8 kg bez zadnego treningu itp. czekam na wasze opinie pozdrawiam. p.s. po wiecej info zapraszam na priv. prosze nie stosować diety, bo jest ona spisana przezemnie z pamieci

Data: 2004-09-23 04:56:59 | Dział: Odżywianie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 1612 |

Wyznanie hardgainera, czyli jak budować masę!

stosunkowo dobrze reagują na trening, czy wtedy, gdy nie możecie w żaden sposób wyśrubować optymalnej formy. czytam opinie że nie warto korzystac ze starszych suplementów i stopniowo przechodzić na lepsze, bo to strata czasu, skoro na rynku są tak

Data: 2006-08-29 13:51:35 | Dział: Trening dla zaawansowanych | Autor: Hardened | Liczba SOGów: 52 | Trafność: 1612 |

Ostatnio wyszukiwane: derma roller opinie | jedzenie zupy przed snem | betaserc tabletki | najtańszy skateshop online forum | ile bialka w paszy dla swin | Prosto Bluza Kl Sweatshirt Klasyk VII Black | masa ciała | jak zrobic sownice | bjj debica | srodki przeciw opuchliznie | jedzenie o innej godzinie | brak witamin a wypadanie włosów na całym ciele | zdejmowanie naskórka laserowe | bol kregoskupa w odcinku piersiowym | zastrzyki clexane podawanie | testosteron wykrywalnosc | aminokwasy kreatyna po treningu | uniwersal animal stak2 | saw trec plus kreatyna | interpretacja badan moczu