Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 368

  • Test i Opinie DS Craze oraz BSN N.O. Xplode 2.0 (od strony 10-tej)

    [size=big][color=blue]witam, w dniu dzisiejszym ruszamy ze szczęśliwą, siódmą już edycją testu pre supli. a będą nimi, rozsławiony ostatnimi czasy: http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._ds_craze opis27922.html oraz v2 legendy:

    Odpowiedzi: 132| Ilość wyświetleń: 11174| Data: 2012-10-23 22:52:53| Liczba SOGów: 4
  • DZIŚ (PIĄTEK) WŁĄCZAMY NATIONAL GEOGRAPHIC!

    siłacz niektórzy ludzie charakteryzują się niespożytą energią, ogromną siłą i niezwykłą szybkością. w programie opinie ekspertów na temat tych cech, które zwykle posiadają bohaterowie filmów. 22:00 superczłowiek sztuczna siła

    Odpowiedzi: 96| Ilość wyświetleń: 9246| Data: 2008-05-23 15:40:03| Liczba SOGów: 26
  • moja silownia

    u was silownie. mialo to duzo wspolnego z remontem. no ale silka juz jest, nawet przetestowana, wiec czas wyrazic opinie kelton drążek do ściany hd2 to nie jest drążek, który montuje się w drzwiach. no i własnie szkoda, ze sie go w ten

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1519| Data: 2009-01-10 09:21:28| Liczba SOGów: 0
  • Sterydy a CrossFit

    z małymi przerwami lub zmianami dyscyplin przechodzę teraz do sedna sprawy...będę zaczynał cykl i chciałbym o opinie i pomoc jak najlepiej to zrobić.. cykl tabletki ochronne na watrobe +estrogen regulator w trakcie cyklu 1 7tydzien

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2853| Data: 2014-09-28 14:32:28| Liczba SOGów: 0
  • refluks żołądkowo-przełykowy a suple

    mono albo nitrobolonii z białkiem i nie chce zeby mi sie cos gorzej z głosem działo. dziekuje z góry za wszelkie opinie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 30105| Data: 2006-12-14 16:38:36| Liczba SOGów: 1
  • kolejna dieta redukcyjna - wegetariańska - kobieta

    proszę o porady i pomoc, jestem jedną z tych początkujących i byłoby mi niezmiernie miło, gdybym mogła usłyszeć opinie ludzi znających się na rzeczy... przejdę do szczegółów. . wiek : 21 . waga: 65 . wzrost 164 . współczynnik bmr 1481.86

    Odpowiedzi: 92| Ilość wyświetleń: 6872| Data: 2012-03-30 12:23:25| Liczba SOGów: 2
  • Test i Opinie San Fierce Domination, Hi-Tec A.M.G, Muscle Meds NO Bull, IHS Iron Pump

    [color=green][size=big]witam, w dniu dzisiejszym ruszamy z kolejną akcją testową którymi będą aż 4 pre workouty: http://www.sfd.pl/sklep/san_fierce_domination opis3046.html http://www.sfd.pl/sklep/hi tec_nutrition_a.m.g opis28515.html

    Odpowiedzi: 100| Ilość wyświetleń: 9959| Data: 2013-08-16 12:09:09| Liczba SOGów: 2
  • Czy istnieje terapia hormonalna zwiększająca łaknienie ??

    łaknienia. przymierzałem się również do kupna dibencozide magnum od megabola, ale poczytałem trochę o tym w necie i opinie ludzi są skrajne jak znam życie, to ten środek również na mnie nie podziała, bo widocznie jestem uodporniony na placebo

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3130| Data: 2006-07-30 16:24:06| Liczba SOGów: 0
  • Antyterroryści

    sie że może to byc ogolnie temat o jednostkach antyterrorystycznych,jezeli sie ktos nie zgadza to niech wyglosi swoja opinie na forum [ nie bylo raczej takiego temaciku jak byl to prosze o linka ]: ps. chcialbym sie spytać czy sport walki jakim

    Odpowiedzi: 157| Ilość wyświetleń: 41879| Data: 2003-09-29 16:04:59| Liczba SOGów: 7
  • Aerobiczna "6" Weidera to jedno wielkie oszustwo?

    witam! chciałem rozpocząć ćwiczenia dla początkujących na brzuch. po szybkim rozeznaniu tematu wybór padł na a6w. opinie w internecie na ten temat są sprzeczne. jedni mają super rezultaty, inni twierdzą, że to jest do niczego.

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 46800| Data: 2009-08-05 20:59:03| Liczba SOGów: 0
  • kurs angielskiego Callana

    przez 15 lat prowadziła prace badawcze związane z jej doskonaleniem i sprawdzaniem. metoda zyskała bardzo pozytywne opinie wśród największych autorytetów zajmujących się nauczaniem języka angielskiego. 12 600 słów na godzinę lektor callana

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2280| Data: 2005-01-09 19:13:28| Liczba SOGów: 0
  • Czy to dobry plan na schudnięcie?

    rygorystycznych założeń. staram się nie jeść słodyczy, chleba lub ciemny właśnie jaki chleb jest najlepszy, bo opinie są różne , ziemniaków to najciężej i zwykle chociaż jedną łyżkę nakładam , jem więcej warzyw, wypijam 1,5 litra wody. jem

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1933| Data: 2012-07-23 23:19:16| Liczba SOGów: 1
  • BCAA REAL PHARM pytanie czy ktoś stosował

    brzmi czy ktoś już je stosował może się ktoś wypowiedzieć ponieważ w google ciezko znaleźć jakieś opinie nic tylko oferty sprzedaży

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 10844| Data: 2015-04-11 22:08:46| Liczba SOGów: 0
  • Mniejszy ciężar, więcej powtórzeń = większa masa?

    badani unosili ciężarki 30 proc. co najmniej 24 razy, zanim poczuli wyczerpanie. proszę o komentarze i wasze opinie ile według was powinno być serii i ilep powturzeń

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 32004| Data: 2012-02-18 14:03:27| Liczba SOGów: 1
  • jak sprawdzic jakosc suplementu

    produktow jesli nie to gdzie mozna zbadac jakosc suplementu i ile kosztuje taki test z gory dziekuje za wszelkie opinie i komentarze.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1347| Data: 2006-05-03 02:25:31| Liczba SOGów: 0
  • Test i Opinie - Scivation Psycho , PNI Prodigy , Arnold Schwarzenegger Iron Pump

    [color=green][size=big]witam, w dniu dzisiejszym ruszamy z kolejną akcją testową: http://www.sfd.pl/sklep/scivation_psycho opis29644.html http://www.sfd.pl/sklep/pni_prodigy opis29877.html

    Odpowiedzi: 82| Ilość wyświetleń: 11842| Data: 2013-11-08 14:45:21| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja Trening Siłowy+HIIT+Aeroby ale są też wątpliwości.

    i będzie łatwiej tłuszcz spalić. boję się jednak iż tak samo dużo mięśnia poleci dlatego pytam się ekspertów o opinie oraz czy jeśli jest prawdopodobieństo iż będę palił mięśnie na aerobach po wysiłku siłowym czy np odżywka białkowa pomiędzy

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1694| Data: 2012-03-29 17:24:02| Liczba SOGów: 0
  • troszku mnie...

    ,ale jestem na masie więc nie patrze raczej na to!rzeźbe planuje zacząć robić luty marzec 2006. z góry dziękuje za opinie pozytywne jak i negatywne :d

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 7625| Data: 2005-05-27 19:28:33| Liczba SOGów: 28
  • Czemu wycofują Buildup ??

    czy.....czy moze byl tam jakis wałek z tym produktem, jakas wpadka o ktorej niedoczytalem zna ktos jakies opinie na temat buildupa, opinie ludzi ktorzy go stosowali jakies linki wczesniej planowalem robic cykl kreatynowy, ale sie

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2585| Data: 2009-10-30 20:31:15| Liczba SOGów: 0
  • OPINIA NA TEMAT POTRENINGU.PL

    spróbować dla świętego spokoju czy to serio jest tak jak myślałem wcześniej... znalazłem potreningu.pl poczytałem opinie przemyślałem sobie wszystko jeszcze raz , chociaż nadal byłem niedowiarkiem, że bez chodzenia na siłownie i kontaktu na niej z

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1904| Data: 2015-03-03 14:52:58| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}