Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 995

  • ARAS FOTKI DO OCENY :DDDDDDDD

    lat + sporty walki wiek: 24 biceps:44 klata:125 udo:62 wzrost:182 cm przyjmuje do wiadomosci kazda negatywna opinie ;p pozdrawiam

    Odpowiedzi: 283| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-09-01 11:06:39| Liczba SOGów: 42
  • Pas Neoprenowy

    ze pytanie o ten pas juz kiedys wystapilo na forum, nie wiem tez czy w dobrym dziale pisze, ale bardzo prosze o opinie na temat jego stosowania. czy komus, kto chce zrzucic tluszcz, po treningu na mase duzo on da ja z kolei mam troche tluszczu w

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-05-14 12:43:38| Liczba SOGów: 2
  • Aerobiczna "6" Weidera to jedno wielkie oszustwo?

    witam! chciałem rozpocząć ćwiczenia dla początkujących na brzuch. po szybkim rozeznaniu tematu wybór padł na a6w. opinie w internecie na ten temat są sprzeczne. jedni mają super rezultaty, inni twierdzą, że to jest do niczego.

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-08-05 20:59:03| Liczba SOGów: 0
  • Hemoroidy a siłownia

    właśnie ją znaleźć. może wypowie się też ktoś kto trenuje a miał też podobne problemy. z góry dziękuje i czekam na opinie specjalistów i nie tylko.

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2002-06-03 17:14:57| Liczba SOGów: 4
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    widać w wielu tematach gdzie pojawia się trzyliterowa nazwa tego kotrowersyjnego środka, zainteresowanie i sprzeczne opinie na jego temat ciągle się pojawiają, postanowiłem zamieścić kilka wyników badań z jego udziałem, przeprowadzonych na

    Odpowiedzi: 72| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-01-16 16:08:22| Liczba SOGów: 49
  • TREC S.A.W. potrzebne opinie

    stosował to już ktoś z was jak odczucia dobra pompka zastanawiam się nad kupnem no boostera przed treningowego i zainteresowała mnie ta nowość z trec a...

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-08-14 19:18:11| Liczba SOGów: 3
  • kathy78- zyje sie tylko raz ;)

    witam wszystkich; postanowilam zaczac pisac blog a bo zawsze cenilam opinie i rady osob siedzacych w temacie . jestem rowniez pewna,ze bedzie to moja dodatkowa motywacja do treningu i

    Odpowiedzi: 1117| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-07-16 09:13:52| Liczba SOGów: 19
  • Prośba o ocenę - 20 latek po 3 latach ćwiczeń

    jednak proszę o ocenę mojej ciężkiej pracy,jaką doszedłem do takiego a nie innego wyglądu... z góry dziękuje za opinie również te krytyczne... aha i prosze nie pytać czy coś brałem niech każdy sobie to sam indywidualnie zinterpretuje :

    Odpowiedzi: 142| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-07-14 00:00:31| Liczba SOGów: 44
  • [ART] Twoja redukcja na suplementach by faftaq

    do poprawy estetyki sylwetki pomagając usunąć nagromadzoną podskórną wodę. popularność tego typu preparatów i opinie na ich temat świadczą o ich wysokiej przydatności. warunkiem jednak jest, że dokonamy właściwego wyboru. co do dawkowania to jest

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-07-01 23:15:18| Liczba SOGów: 30
  • DT kleine-hexe vol.2

    tak 3 4 razy w tygodniu w domu posiadam regulowane hantle 4x2,5 kg, 4x1,25 kg, 8x0,5 kg , taśmy gumowe oraz foam roller o ile szefostwo nie miałoby nic przeciw, wolałabym ćwiczyć splitem. lubię czuć, jak dana część ciała jest

    Odpowiedzi: 915| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2015-03-13 14:07:54| Liczba SOGów: 22
  • =BIOTATUAŻ= Co o tym sądzicie ?? Ma ktoś coś takiego ??

    witam! 1 ..szukałem w wyszkukiwarce,ale bez efektów.. chodzi mi dokładnie o wasze opinie czy warto robić sobie biotatuaż interesuje mnie konkretnie zrobienie tribala na ramieniu, czy ktoś z forumowiczów

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-05-04 19:00:20| Liczba SOGów: 0
  • "NOWA" JELFA - ZBIÓR / OPINIE / SPOSTRZEŻENIA

    metanabol 5mg x 20tbl http://i43.tinypic.com/33f6g7t ]]] http://www.sfd.pl/temat483489/ [[[ omnadren 250mg x 5amp http://i39.tinypic.com/2hh3uki ]]] http://www.sfd.pl/temat496529/ [[[ testosteronum

    Odpowiedzi: 366| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-06-10 17:52:33| Liczba SOGów: 27
  • Antyterroryści

    sie że może to byc ogolnie temat o jednostkach antyterrorystycznych,jezeli sie ktos nie zgadza to niech wyglosi swoja opinie na forum [ nie bylo raczej takiego temaciku jak byl to prosze o linka ]: ps. chcialbym sie spytać czy sport walki jakim

    Odpowiedzi: 157| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2003-09-29 16:04:59| Liczba SOGów: 7
  • Mutant Mass 15lb Resealable Bag ??

    http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant_mass opis3333.html witam co myślicie na temat tej odżywki słyszałem dobre opinie o niej ale może mi ktoś dokładnie opisać ile czego tam jest http://www.heavyweights.net/mutant mass 15lb resealable

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-02-28 18:22:32| Liczba SOGów: 4
  • lejdiG/DT/pods.str.28,50

    ; bonusowo dorzucam napinki, a co. szału nie ma... stąd czas na ogarnięcie michy! wszystkie rady, sugestie, opinie mile widziane. pozdrawiam! zmieniony przez lejdig w dniu 2012 05 15 20:10:28 zmieniony przez lejdig w dniu

    Odpowiedzi: 537| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2012-05-15 20:09:26| Liczba SOGów: 15
  • Tomek 25 lat cel debiuty 2011

    do sw.fotki będę wklejał w kolejności chronologicznej zaczynając od końcówki roku 2009 r. proszę o rzeczowe opinie i konstruktywną krytykę. pozdrawiam 3

    Odpowiedzi: 127| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-01-20 20:40:49| Liczba SOGów: 44
  • Białko Ostrowia - opinie.

    proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. dzięki z góry pozdro 31

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-08-27 00:34:44| Liczba SOGów: 11
  • Hyper Pump

    http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i opinie sam się może na niego skusze we wrześniu/październiku. pozdro

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2012-08-27 15:12:29| Liczba SOGów: 0
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących cissus donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-06-23 11:14:09| Liczba SOGów: 11
  • BLOG - bjj okiem judoczki

    na bjj zawitałam dzięki temu forum, gdyż 1 namawiali mnie do tego renegat i rafał_b, 2 często pojawiały się opinie że judo jest mniej skuteczne,niż bjj i chciałam to samodzielnie sprawdzić. myślałam,że skończy się na paru

    Odpowiedzi: 482| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-01-01 15:17:50| Liczba SOGów: 9

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}