Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 391

  • Grose/blog redukcja + trening

    zapotrzebowanie kaloryczne 1416 24 * waga jako że redukcja, spożywam ok. 1100 1200. no to czekam na opinie zwłaszcza od ekspertów, komentarze, słowa motywacji. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1391| Data: 2008-08-01 18:36:02| Liczba SOGów: 0
  • Dieta kopenhaska (duńska) co wy na to?

    /20031007175546 nie wiem czy znacie ta diete o ktora mi chodzi wiec moze przedstawie ja i wyrazicie swoja opinie na ten temat moze ktos to stosowal juz jest to podobno dieta na przyspieszenie przemiany materii.. czekam na opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 5430| Data: 2003-10-07 17:55:46| Liczba SOGów: 0
  • Ovovita - co mysliscie na temat tego bialka

    dla albuminy jaj z firmy ovovita czy generalnie białko jaja czy ktos moze z was to stosował, macie jakies opinie o tym produkcie albumina specyfikacja nr pt 02.03/1 z dnia 02.01.2009 roku dane producenta: ovovita prawda 60 95

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 5356| Data: 2009-07-22 12:54:39| Liczba SOGów: 0
  • OPINIE o produktach IRON HORSE SERIES

    http://i52.tinypic.com/2dtdk3l witam. będzie to główny temat do opiniowania marki golden lion & iron horse. każdy kto stestuje nasze produkty i zechce się z nami podzielić opinią może się tutaj wpisać. testy jak i konkursy będą w

    Odpowiedzi: 108| Ilość wyświetleń: 37323| Data: 2010-11-22 19:40:08| Liczba SOGów: 3
  • trening do mega-testu OLIMP //Massacra 2//

    pierwszą przygodę z hst sensowne byłoby podzielenie treningów na dwa różne treningi: trening a i trening b . proszę o opinie i komentarze. z góry dziękuję i pozdrawiam,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2621| Data: 2009-04-02 20:27:37| Liczba SOGów: 3
  • trening w domu

    witam mam próśbe o kilka rad i o opinie za pare tygodnie chce zacząć ćwiczyć w domu wlke , od razu mówie że zdaje sobie sprawe z tego że przez trening w

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 17185| Data: 2002-10-13 12:26:36| Liczba SOGów: 2
  • Prośba o podsumowanie czy wszystko jest ok

    wiek: 25lat staż: ok 4lata z przerwami/aktualnie 3 miesiąc waga ciała: 68 kg obwód przedramienia: 32 cm obwód bicepsu: 37 cm obwód łydki: 38 cm obwód uda: 55 cm obwód pasa: 84 cm obwód klatki piersiowej: 105 cm obwód

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 2056| Data: 2014-01-20 20:36:18| Liczba SOGów: 0
  • DAWKOWANIE ODŻYWEK I SUPLEMENTÓW - Masz problem - wejdz

    to chyba wszystkie jesli chodzi o najczesciej wspominane suple i odzywki. jesli chcecie dowiedziec sie jakie sa opinie uzytkownikow forum na temat danej odzywki/suplementu to nie piszcie nie potrzebnych tematow w dziale odzywki, suplementy

    Odpowiedzi: 66| Ilość wyświetleń: 8344| Data: 2008-10-13 19:34:22| Liczba SOGów: 9
  • IFBB Phoenix Pro 2010

    , zaplanowany wstepnie na 7 stycznia w los angeles. wracajac do wlasciwego tematu, poczatkowo panowaly opinie o dosc slabej obsadzie imprezy i byc moze z tego wzgledu na liste startujacych wskoczylo pare znanych nazwisk po, jak sie okazuje, nie

    Odpowiedzi: 220| Ilość wyświetleń: 23852| Data: 2010-02-05 22:55:56| Liczba SOGów: 15
  • Artroskopia barku co robic....?

    witam mam problem z barkiem w zasadzie od ladnych 4 lat ,bylem u roznych lekarzy rozne opinie glownie to: przeciazenie po silowni.teraz odwiedzilem klinike pod poznaniem i tam lekarz mi powiedzial ze moje objawy

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 38297| Data: 2008-04-25 18:51:09| Liczba SOGów: 0
  • Ocena 1.5rocznej pracy na sucho.

    swoją 1.5roczną pracę na siłowni i chciałbym prosić opinię co poprawić,nad czym popracować itd.. za wszelkie opinie będę bardzo wdzięczny. krótkie info: wzrost 1.8m waga 78kg wiek 19lat suplementacja:nigdy nic nie brałem...

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 10710| Data: 2010-01-15 22:17:47| Liczba SOGów: 15
  • czeste oddawanie moczu

    czestrzego oddawnia moczu dodam ze cwicze na silowni, czy moglem sobie cos tam zrobic za wszelka pomoc i opinie dziekuje

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 106065| Data: 2005-11-22 21:32:19| Liczba SOGów: 0
  • Łokieć vs pięść - co silniejsze?

    nurtuje mnie te pytanie i już nie raz o tym dyskutowaliśmy no to postanowiłem zrobić w końcu o tym oficjalny temat. tak wiemy że uderzenie z łokcia jest bezpieczniejsze dla uderzającego niż cios z pięści. wiemy też że pięść ma większy zasięg albo

    Odpowiedzi: 58| Ilość wyświetleń: 5958| Data: 2013-09-23 03:32:09| Liczba SOGów: 2
  • WD-40 i smarowanie łańcucha - jak to jest naprawdę!

    czytając opinie po różnych portalach rowerowych w których pisano że wd 40 nie nadaje się do łańcucha mimo że moje doświadczenia są

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 60225| Data: 2005-10-25 15:11:11| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon - opinie

    jak w temacie chciałbym poznać wasze opienie na temat nitrobolon treca czy używacie, czy warto, jak z efektami itp... pozdro

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 96722| Data: 2006-05-06 10:19:32| Liczba SOGów: 5
  • ANGIELSKI CALLAN METHOD !!!

    przez 15 lat prowadziła prace badawcze związane z jej doskonaleniem i sprawdzaniem. metoda zyskała bardzo pozytywne opinie wśród największych autorytetów zajmujących się nauczaniem języka angielskiego. 12 600 słów na godzinę lektor callana

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6477| Data: 2005-02-06 17:50:38| Liczba SOGów: 0
  • ,,Powrot,, Potrzeba pomoc przy redukcji

    byly dostarczone wszystkie wartosci jakies pomysly na to z czasem dawac mniej t i ww 7. prosze o ogolna ocene i opinie ponizej zamieszczam dziennik zywieniowy do oceny jaki stworzylem w ostatnie pare dni i zdj jak wygladalem po redukcji rok

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 1214| Data: 2013-01-22 17:33:30| Liczba SOGów: 1
  • Megabol STB simply the best - kilka pytań

    się nad wypróbowaniem w/w odżywki , tylko zastanawiam się czy jest wgl godna uwagi. jeśli ktoś używał to prosiłbym o opinie chciałbym się jeszcze zapytać czy można tego używać przez cały rok czy robić sb przerwy , ponieważ chciałbym włączyć na

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1240| Data: 2014-11-26 20:12:24| Liczba SOGów: 1
  • Suplementacja w sportach wytrzymałościowych

    sportach wytrzymałościowych postanowiłem zrobić zestawienie ulubionych produktów jakie ja i moi znajomi testowali. opinie te pochodż od około 15 osób zarówno kolarzy, biegaczy i piłkarzy. nie będę wgłębiał się dokładnie w składy czy opisy bo to

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 25387| Data: 2006-06-25 12:55:18| Liczba SOGów: 17
  • Przypadki biegacza.Ból śródstopia i inne dolegliwości.

    konto mam od niedawna, postanowiłam do was dołączyć :p szukałam trochę nt. regeneracji stawów glukozamina, jednak opinie co do tego wynalazku są podzielone, ze niby nie działa, że to placebo.pozatym mam niespełna 18lat, czy potrzebuje regeneracji

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 19800| Data: 2008-04-21 17:42:15| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}