Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 389

  • Antidral gdzie kupic??

    potowe, moze w aptece zrobia taki roztwor na zamowienie. musze to jeszcze sprawdzic. ale was prosze o jakies porady i opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 21247| Data: 2007-05-29 11:52:06| Liczba SOGów: 1
  • BĄCZEK aktualna forma 81kg

    2009/20090223172256 witam otwieram nowy temat bo w starym nie moge dodac fotek zrzucilem troszke tlusczyku od ostatniego razu nogi dalej słabo ale staram się je podciagnac czekam na opinie

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 5920| Data: 2009-02-23 17:22:56| Liczba SOGów: 15
  • Stack bez kreatyny

    razu zaczac brac jakis stack ale bez kreatyny... troche poszukalem i znalazlem kilka ciekawych produktow. proslibym o opinie o nich i ewentualnie co z czym polaczyc zeby uzyskac maxymalnie korzysci 3 srodki nad ktorymi sie zastanawiam to:

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3024| Data: 2008-04-28 18:07:16| Liczba SOGów: 2
  • contractubex / cepan / alcepan / solcoseryl

    chcialbym cos z nia zrobic 2. jak to dziala czy rozjasnia skore na okolo blizny obszar smarowania oczywiscie opinie boofiego i kratesa sa najbardziej pożądane ale licze rowniez na pomoc reszty uzytkownikow, szczegolnie znających temat.

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 24404| Data: 2005-11-12 23:28:56| Liczba SOGów: 1
  • ALERGIA vs. Biorezonans BICOM [Odczulanie]

    gazeta.pl, onet, różne strony dla młodych rodziców, czy stronach ściśle związanych z alergią i odczulaniem. opinie są skrajnie podzielone: połowa mówi, że to ściema, że efekt placebo, że to niemożliwe żeby trzymać metalowe płytki i przez

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 4040| Data: 2014-03-12 18:53:11| Liczba SOGów: 0
  • Zielona glinka - trądzik

    w tym temacie proszę wpisywać wasze opinie podczas używania zielonej glinki maseczki i kremy . ja przez 5 dni robiłem sobie maseczki z zielonej glinki.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 48489| Data: 2005-05-20 22:51:59| Liczba SOGów: 1
  • Aerobik a odchudzanie

    witam niedawno gdzieś wyczytałam pewną opinie mianowicie coś takiego: wszystkie aerobiki a juz zwlaszcza tae bo czy aeroboxing sa zbyt intensywne jak dla

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 5017| Data: 2009-03-04 15:26:42| Liczba SOGów: 0
  • kurs instruktora fitness

    wybieram się na kurs instruktora fitness organizowany przez warszawski tkkf, kurs będzie odbywał się na awf. czy może ktoś z was ukończył taki kurs i może wyrazić o nim jakaś opinię

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 24061| Data: 2004-03-04 13:29:32| Liczba SOGów: 0
  • Jakie rolki dla dziecka ?

    extreme inline... moja córa 11 lat jeździ od ok. 4 lat na rolkach. do tej pory były to fitnesowe, sznurowane rollerblady z regulacją wielkości topowy model fitness dla dzieci . niestety, jazda w nich w skateparku wrotkowisko powoduje ból

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 22684| Data: 2004-11-18 10:42:16| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po cyklu, ile wyciskaliście a ile wyciskacie itd. mam nadzieje że temat wzbudzi

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 26755| Data: 2007-05-23 22:48:27| Liczba SOGów: 0
  • Kawa zbożowa

    kawy jakieś witaminki...etc. jakie są pozytywy,a jakie negatywy jej spożycia wypowiedzcie się, czekam na wasze opinie i rady :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 32783| Data: 2005-11-05 15:37:56| Liczba SOGów: 0
  • dieta lowcarb

    witam wszystkich. chciałabym przedstawić mój przypadek i prosić o opinię osoby, które mają jakiś pomysł na to, żebym wyszła z błędnego koła. mam 26 lat, 164 cm wzrostu, waga 55 kg. kilka lat temu rozpoczęłam walkę z nadwagą . ważyłam 57 kg, w

    Odpowiedzi: 138| Ilość wyświetleń: 18328| Data: 2003-07-21 08:55:24| Liczba SOGów: 2
  • Dolne partie klatki piersiowej ... jak zbudowac

    klatki piersiowej ... slyszalem tez ze dobrze wyrzezbiony brzuch podnosi walory klatki ... wiec czekam na wasze opinie i porady pozdrawiam !!

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 17992| Data: 2006-12-17 00:44:57| Liczba SOGów: 0
  • Krosta na penisie

    jeśli można więc się obejść bez lekarza to zdecydowanie bym tę opcję preferował. pozdrawiam i czekam na opinie

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 14927| Data: 2011-01-12 21:02:38| Liczba SOGów: 1
  • Trimax49 jestem w ciemnej dupie...

    druga opcja byłaby taka aby kupić po prostu zwykłe mono i aakg do polepszenia jakości treningu ; jakie są sugestie, opinie rady czy w sklepie sfd można ingerować jakieś zniżki lub gratisy to będzie moje drugie zamówienie na kwotę około 250

    Odpowiedzi: 359| Ilość wyświetleń: 14178| Data: 2011-09-18 20:15:41| Liczba SOGów: 5
  • wyniki badań -opinie ekspertow proszę

    witam miałem ostatnio problemy z cisnieniem w krytycznym momencie mialem 180na100 bylo to po treningu znalazlem sie w izbie przyjeć.. myślalem ze mnie wyp** w kosmos. w zwiazku z tym incydentem porobilem sobie kompleksowe badania.. co do

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 11793| Data: 2006-12-21 16:57:56| Liczba SOGów: 8
  • Darmowa E.W.A. Czy sprawi, że będzie się chciało?

    wzrost mobilizacji na kilkadziesiąt minut. chętnie rozesłalibyśmy kilkanaście opakowań po 14 porcji i poznali opinie użytkowników. opis: http://www.megabol.pl/products/ewa/

    Odpowiedzi: 148| Ilość wyświetleń: 14197| Data: 2011-10-07 13:11:04| Liczba SOGów: 6
  • złamana pięta

    podszedl w koncu do mnie lekarz straszny cham i sie mnie pytal czy chce operacje czy nie,pytalem sie go o jego opinie czy jest konieczna on powiedzial zebym powiedxzial czy tak czy nie,to powiedzialem ze nie i wsadzili mi noge w gips cala noge . i

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4899| Data: 2009-07-25 20:51:44| Liczba SOGów: 0
  • Nowy porzadek swiata

    baaxter http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,sort,0,title,wybrani dostana szczepionke na grype ah1n1,wid,11468342 opinie html cos wiecej na temat firmy baxter http://www.youtube.com/watch v=giqxjooyg80 http://www.youtube.com/watch v=p9qpfd8fpde

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1820| Data: 2009-10-15 22:00:36| Liczba SOGów: 3
  • Proszę o ocenę dietki!

    o pomoc i o naniesienie poprawek! dietka jest na 4 dni, piątego dnia rozpoczynam cykl od nowa i dzień . czekam na opinie i pozdrawiam! ps: godziny posiłków są uzależnione od szkoły i treningu kiedy przypada! nie jestem w stanie napisać

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3846| Data: 2004-03-16 23:03:11| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}