Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 387

  • prv pare nowych

    http://img136.imageshack.us/img136/1450/zdjcie000assdjr4 czekam na opinie sory za jakosc ale wiekszosc robiona telefonem i samemu od lustra bo nie ma kto zorbic hehe.

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 11211| Data: 2008-01-26 16:33:14| Liczba SOGów: 36
  • CHRUPIĄCY KURCZAK - panierka

    osobiscie przygotowywuję piersi z kurczaka na cyklo jecie piecze za pomocą gorącego powietrza czyli bez tłuszczu i znalazłem taką panierkę firmy kamis chrupiący kurczak... spece prosze się wypowiedzieć na jej temat: panier pszenny,

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 11192| Data: 2004-05-24 15:43:53| Liczba SOGów: 0
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    kupienia mam gainer 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten gainer dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat firmy megabol! co sadzicie o tym produkcie gainer 737 i o firmie mgabol...jest sens kupowac dzieki

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11186| Data: 2006-06-12 22:34:11| Liczba SOGów: 1
  • Forma na lato powoli sie zbliza.. ;) - nowe fotki strona 5

    : na zdjeciach nie jestem dobrze napiety ..bo nie pozwalalo by mi to zrobic zdjęć : proszę o surową opinie ..no i szczera :]

    Odpowiedzi: 70| Ilość wyświetleń: 11171| Data: 2008-03-21 19:39:43| Liczba SOGów: 6
  • Sesja wstępna - Matek

    robie to dlatego iz chce zapytac nad czym i w jaki sposob mam najmocniej popracowac. z góry dziekuje za wszystkie opinie troche informacji o mnie: waga: 73kg wzrost: 178 biceps: 36 klatka: 104 udo: 55 zdjec narazie nie wstawiam

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 11160| Data: 2006-10-24 12:26:15| Liczba SOGów: 23
  • Po prędkości na Debiuty

    otwieram dziennik. postaram się wrzucać wpisy tak często jak będę mogła. mam na imię magda i pochodzę ze śląska. mieszkam z 7 letnią córką alicją w której próbuję zaszczepić bakcyla treningowego i pracuje zawodowo jako trener personalny. od 2 lat

    Odpowiedzi: 171| Ilość wyświetleń: 11149| Data: 2014-12-31 16:05:44| Liczba SOGów: 5
  • Trening Dwa Razy w Tygodniu - jak i co ćwiczyć?

    pewnie czytając to myślicie sobie poczytaj gościu atlas ćwiczeń...czytałem...ale chciałbym usłyszeć wasze fachowe opinie być może jest ktoś z podobna sytuacją do mojej i ma jakieś sprawdzone treningi na dwa dni w tygodniu. moim celem jest

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 11143| Data: 2010-02-15 15:18:08| Liczba SOGów: 0
  • ANDRO Laboratories - opinie (temat zbiorczy)

    witam przedstawiam wam mix testosteronu jednego z nowszych ug: na jeden ml: testosterone decatonate 100mg testosterone cypionate 100mg testosterone propionate 50mg data produkcji: 01.06.2013

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 11130| Data: 2013-07-09 23:54:13| Liczba SOGów: 2
  • MEGABOL CREATINE ALKALINE

    witam chciabym się zapytać co sądzicie o tej kreatynie bo z tego co ja wyczytałem została ona zrobiona zgodnie z patentem amerykańskim na czym się opiera kre alkalyn. czyli wychodzi z tego jest to samo tylko inna nazwa i polski odpowiednik.

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 11126| Data: 2007-03-26 16:26:03| Liczba SOGów: 1
  • COSMELAN-OPINIA!!!

    mam przebarwienia po tradziku spodowane zapewne sloncem czlowiek myslal ze tradziku pozbedzie sie sloncem:p opinie na temat cosmelanu sa rozne. czy moze wypowiedziec sie ktos kto robil sobie zabieg cosmelanem czy dziala na przebarwienia po

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 11112| Data: 2008-12-09 19:15:34| Liczba SOGów: 0
  • The Afterburn Effect ?!

    albo probowal testowac /cwiczyc w ten sposob, jak tak to z jakim efektem 3 czekam na wasze odpowiedzi i opinie na ten temat ; pozdroo :

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 11073| Data: 2011-06-29 21:19:25| Liczba SOGów: 1
  • gain bolic 6000

    witam ! zakladam tego posta poniewaz chcem sie powiedziec i zaczerpnac opinie o produkcie olimpu gain bolic 6000... wiem ze jest dzial o tym ale tam pisza o smaku i o roznych glupotach tu

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 11042| Data: 2008-05-11 15:47:11| Liczba SOGów: 2
  • Tyson vs Foreman 1990-Dlaczego nie doszło do walki ?

    w negocjacjach i byli w kręgach walki tyson vs foreman i wszyscy potwierdzili tą historię, każdy z nich. mam również opinie ludzi, którzy byli zaangażowani w promowanie foremana, w tym weathers rona, który promował kilka walk foremana w

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 8433| Data: 2010-06-04 18:16:17| Liczba SOGów: 2
  • Cała prawda o Synthol-u

    7,5% alkohol benzylowy do sterylizacji mieszanki mieszanka ta aplikowana jest do mięśniowo w żądaną partie ciała. opinie o tym, że wstrzyknięty olej pozostaje przez lata w muskulaturze, są fałszywe. około 30% oleju metabolizowane zostaje przez

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 11026| Data: 2007-04-23 14:35:06| Liczba SOGów: 29
  • CO MYSLICIE O MYPROTEIN.UK

    kiedys b50 pisal ze dobre sa owsiane mielone czy w jakos tak i ze mozna sobie dowolnie mieszas itd kupowal ktos z was cos z tej firmy jakies opinie

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 11028| Data: 2008-09-24 23:44:52| Liczba SOGów: 2
  • Aminostar BCAA Powder - opinie

    http://sfd2.static sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=2623&xy=650x650 opis proszek bcaa to kombinacja aminokwasów o rozgałęzionych łańcuchach l leucyna, l izoleucyna, l walina . przeznaczona dla profesjonalnych kulturystów i

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 11008| Data: 2011-01-07 09:21:52| Liczba SOGów: 3
  • Pieczarki

    czy macie jakieś przeciwsazania co do pieczarek uwielbiam takie przysmażane = , ale skoro to grzyby to chyba cięzko się je trawi, więc nie wiem czy ich nie wyeliminować. jakieś opinie

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 11007| Data: 2001-11-15 19:01:39| Liczba SOGów: 0
  • zarobki polskich i zagranicznych koszykarzy w ebl

    sa takie nieporozumienia ale tam ji tak mozna zarbiac malo a sie ma zycie jak w madrycie pozdro czekam na wasze opinie na temat zarobkow

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 10987| Data: 2005-08-04 13:21:13| Liczba SOGów: 0
  • Test i Opinie DS Craze oraz BSN N.O. Xplode 2.0 (od strony 10-tej)

    [size=big][color=blue]witam, w dniu dzisiejszym ruszamy ze szczęśliwą, siódmą już edycją testu pre supli. a będą nimi, rozsławiony ostatnimi czasy: http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._ds_craze opis27922.html oraz v2 legendy:

    Odpowiedzi: 132| Ilość wyświetleń: 10970| Data: 2012-10-23 22:52:53| Liczba SOGów: 4
  • Na pamięć... Owsianka :-)

    owsiane. dietetycy twierdzą jednak, że dodaje się do nich zbyt dużo cukru. zaciekawiło mnie to 31 jakie sa wasze opinie na ten temat artykuł zaczerpnięty : jakas stara gazeta kobieca, nie moge określić dokładnie jaka bo bez okładki była

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 10969| Data: 2005-08-01 21:34:57| Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}