Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 392

  • Albo mięśnie, albo dobry seks?

    kobiety, uważajcie na mężczyzn, którzy chodzą na siłownię! oni mają tendencję do zasypiania zaraz po stosunku udowadnia dr neil stanley z brytyjskiego uniwersytetu surrey żeby był dobrze zbudowany , i żeby nie zasypiał zaraz po seksie .

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4469| Data: 2005-02-24 17:36:05| Liczba SOGów: 1
  • Dziwny ból po injekcji. (Testosterone Enanthate 250mg/ml (Iran) PMP Steroids)

    jest ten sam, dupal boli niesamowicie, pierwszy pośladek już niemal minął. na forach udało mi się wygrzebać gdzieś opinie że test z pmp właśnie jest dość bolącym strzałem. i teraz moje pytanie, czy faktycznie teść z pmp ma to do siebie czy

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 8842| Data: 2012-10-16 15:32:24| Liczba SOGów: 0
  • Kilka uwag odnośnie produktów

    witam, nie bardzo wiedziałem, w którym topicu się wpisać, więc postanowiłem założyć swój. kilka słów wyjaśnienia obecnie pracuję za granicą, za jakiś czas planuję powrót do kraju i otworzenie własnej siłowni co z tego wyjdzie, czas pokaże. na

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1943| Data: 2008-08-16 23:05:21| Liczba SOGów: 2
  • Kolejny dziennik treningowy ( Taki zaawansowany ;)) . START

    duże znaczenie . nie wspomnę , że należało by także wyglądać jak człowiek 7 ... oczywiście liczę na małą pomoc i opinie . będę relacjonował przebieg treningu razem z rekordami i zdjęciami . zaczynamy !!! na początku zaczynam od

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 2318| Data: 2008-12-18 12:07:36| Liczba SOGów: 2
  • Suplementacja w sportach wytrzymałościowych

    sportach wytrzymałościowych postanowiłem zrobić zestawienie ulubionych produktów jakie ja i moi znajomi testowali. opinie te pochodż od około 15 osób zarówno kolarzy, biegaczy i piłkarzy. nie będę wgłębiał się dokładnie w składy czy opisy bo to

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 25703| Data: 2006-06-25 12:55:18| Liczba SOGów: 17
  • Staly ciezar w fbw

    na ktoryms z kolejnych treningow uda mi sie to zrobic, to na jeszce nastepnym dokladam ciezaru. chcialbym pozna wasze opinie by mysle ze plan jest sensowny i na 1 rzut oka moze okazac sie efektywny. moj priorytet to masa+sila trening a, b,

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1474| Data: 2012-02-28 22:13:02| Liczba SOGów: 0
  • 23 lata, rok stazu - ocena ?!

    witam, od dluzszego czasu przegladam forum postanowilem wrzucic moje fotki i poczekac na wasze opinie trening zaczelem w lutym ubieglego roku. mialem 3 miesiace przerwy w wakacje i we wrzesniu wrocilem na silownie.

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 30811| Data: 2011-02-10 15:46:16| Liczba SOGów: 3
  • Plany suplementacji...

    2 opakowania 8caps 30min przed treningiem starczy na 60 dni chce zwiekszyc dawke vasobolanu z 6 do 8caps czytalem opinie ze 6caps to troche malo ale prosze o ewentualna korekte... to chyba na tyle czekam za wszelkimi sugestiami, pozdrawiam

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2228| Data: 2005-12-12 17:56:27| Liczba SOGów: 2
  • "Odżywki nie działają, mięśnie flaczeją!?"

    wasze opinie o ponizszym art odżywki nie działają, mięśnie flaczeją! obiecują uzyskanie silnej muskulatury. jednak jakość

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2725| Data: 2008-05-09 11:32:50| Liczba SOGów: 1
  • Plan Tygodnia!!!

    witam! jestem nowy na forum i chciałem poznać wasze opinie na temat mojego rozkładu dnia. trenuje boks około roku i ćwicze na siłowni ponad 2 lata. gdy zaczołem trenować boks

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1376| Data: 2009-02-13 19:59:47| Liczba SOGów: 2
  • Stenadiol 3.0

    stenadiol 3.0 co to za produkt zestaw budujący masę i siłę mięśniową oraz zwiększający wytrzymałość krótka charakterystyka zwiększa siłę i masę mięśniową od lat jeden z najpopularniejszych zestawów w usa zwiększających masę

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3852| Data: 2007-12-02 00:23:52| Liczba SOGów: 0
  • Hutnik Kraków

    zaistniala sytuacje organizatorzy me czu obwiniali policje natomiast policja organizatorow.ponizej przeczytamy opinie przedstawicieli obu stron: nadkom.piotr styczynski,odpowiedzialny za zabezpieczenie meczu ze strony policji: ze swojej strony

    Odpowiedzi: 161| Ilość wyświetleń: 8938| Data: 2004-03-31 15:27:41| Liczba SOGów: 2
  • Robienie masy bez diety... Czy to wogóle możliwe?

    wszystkiego, ale oczywiscie z rozwagą więcej białkowych niz tłuszczowych produktów + uzupełniacze. proszę o opinie i wyrozumiałość. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 129| Ilość wyświetleń: 21673| Data: 2008-02-07 01:30:39| Liczba SOGów: 2
  • OPINIE o produktach IRON HORSE SERIES

    http://i52.tinypic.com/2dtdk3l witam. będzie to główny temat do opiniowania marki golden lion & iron horse. każdy kto stestuje nasze produkty i zechce się z nami podzielić opinią może się tutaj wpisać. testy jak i konkursy będą w

    Odpowiedzi: 108| Ilość wyświetleń: 37504| Data: 2010-11-22 19:40:08| Liczba SOGów: 3
  • MEGABOL CREATINE ALKALINE

    witam chciabym się zapytać co sądzicie o tej kreatynie bo z tego co ja wyczytałem została ona zrobiona zgodnie z patentem amerykańskim na czym się opiera kre alkalyn. czyli wychodzi z tego jest to samo tylko inna nazwa i polski odpowiednik.

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 11376| Data: 2007-03-26 16:26:03| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja - dieta, suple, trening do oceny

    podaje moją dietkę, suple i trening do oceny przez fachowców w tym dziale więc proszę o dokładne przeczytanie i opinie i ewentualne poprawki jakie mam wprowadzić. całąy czas będe opisywał postępy w dzienniku który założe po zatwierdzeniu mojego

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1518| Data: 2007-06-21 22:44:10| Liczba SOGów: 0
  • Mistrzostwa SFD !!

    ,starz treningowy ,wage i wymiary tego co pokazujecie na fotce 14 do roboty: no to wklejajcie i czekajcie na opinie forum !!...miłej zabawy mysle ze fotki będą napływac długo oceniających prosze o przyzwoite zachowanie 14 kryteria

    Odpowiedzi: 219| Ilość wyświetleń: 15519| Data: 2002-12-16 17:26:27| Liczba SOGów: 24
  • Test i Opinie Mayhem, Friction, Myo-Blitz od 8 strony

    witam, w dniu dzisiejszym ruszamy z akcją testową 3 produktów, którymi będą następujące suple: http://www.sfd.pl/sklep/ronnie_coleman_myo blitz opis27021.html http://www.sfd.pl/sklep/vpx_friction_ opis27389.html

    Odpowiedzi: 143| Ilość wyświetleń: 19314| Data: 2012-04-26 11:35:23| Liczba SOGów: 2
  • trening w domu

    witam mam próśbe o kilka rad i o opinie za pare tygodnie chce zacząć ćwiczyć w domu wlke , od razu mówie że zdaje sobie sprawe z tego że przez trening w

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 17206| Data: 2002-10-13 12:26:36| Liczba SOGów: 2
  • Propozycje rozwoju działu. Wejdź!

    wiem ze jest tu troche pasjonatow, ktorzy chetnie zrobia cos dla innych. 31 czekam zatem na wasze wypowiedzi i opinie oraz na opnie i wypowiedzi kolorowych w dziale na temat takiej inicjatywy. pozdrawiam serdecznie. edit: dodalem ankiete

    Odpowiedzi: 435| Ilość wyświetleń: 13875| Data: 2008-05-12 11:02:31| Liczba SOGów: 4

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}