Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 51 z 991

  • ROWER MAGNETYCZNY - KTORY?

    szukam czegos w granicach 400 600 zl, wylacznie do uzytku domowego. kupowal ktos taki sprzet na allegro prosze o opinie bo za kilka tygodni czeka mnie zakup i nie chce kupic jakies gowno 2 pozdro góral

    Odpowiedzi: 30 | Ilość wyświetleń: 27677 | Data: 2005-12-03 23:59:53 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza kreatyna na rynku

    ultimate nutrition, megabol, kaizen, olimp, vitalmax, multipower, inkospor, hi tec. z gory dzieki za wszystkie opinie 1

    Odpowiedzi: 85 | Ilość wyświetleń: 113503 | Data: 2005-12-06 19:54:47 | Liczba SOGów: 5
  • Ciemna strona boksu: Gerald McClellan

    roku gerald zadebiutował na zawodowych ringach... po rozpoczęciu kariery zawodowej mcclellan szybko zyskał opinie groźnego punchera , większość swoich pojedynków kończył przez nokaut już w 1 rundzie. rok później g man napotkał pierwsze

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 22937 | Data: 2005-12-30 10:24:21 | Liczba SOGów: 29
  • Przedłuzanie włosów

    cześć mam pytanie: czy ktoś przedłużał sobie włosy jeśli tak to jakie są tego efekty czy włosy wypadają proszę o wasze opinie

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 22515 | Data: 2006-01-21 10:32:26 | Liczba SOGów: 3
  • 100 PROBEK UNIVERSAL STORM I UNIVERSAL SHOCK THERAPY ROZDANE!!!

    shock therapy 20 min przed treningiem universal storm po treningu jest okazja zeby samemu wyrobic sobie opinie powodzenia!

    Odpowiedzi: 213 | Ilość wyświetleń: 24304 | Data: 2006-01-22 17:28:48 | Liczba SOGów: 7
  • Biosterol

    co sadziecie o tym produkcie fakt faktem jest nowy i planowalbym go zamowic lecz sie waham poniewaz opinie wszedzie sa podzielone: . dzieki za wypowiedzi

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 28045 | Data: 2006-02-05 10:28:05 | Liczba SOGów: 2
  • OGNIA!!!!

    aeroby na zmiane z hitem i zaczynam obcinac ww o 50g co 5dni a zastepowac kalorie bialkiem lub mct. poprosze o opinie osob temacie. poprosze bardzo o wypowiedz najbardziej zaawansowanych zarowno fizycznie jak i teoretycznie w saa 1

    Odpowiedzi: 452 | Ilość wyświetleń: 33061 | Data: 2006-02-06 23:20:56 | Liczba SOGów: 33
  • białka sojowe- cała prawda!! pomóżcie mi obalić mity!!!

    białkeim sojowym. w związku z tym wydaje się ono białkiem idelanym na noc!! wolno się wchłania itd. proszę o opinie często się też szłyszy o propozycji łączenia wpc + bialko sojowe na sen czy w swietle tych faktow ma to sens czy lepiej samo

    Odpowiedzi: 77 | Ilość wyświetleń: 84102 | Data: 2006-02-23 00:40:55 | Liczba SOGów: 4
  • LiDa / Meizitang - czy warto ryzykować?

    prodookt wspomagający redookcję o nazwie li da lida i/loob meizitang; prodookt zbiera oczywiście sooper pochlebne opinie ..oparty jest o rzekomo bezpieczne ekstrakty roślinne, pomagające tracić zbędne kg ploos rośline wypełniacze błonnik z

    Odpowiedzi: 46 | Ilość wyświetleń: 52730 | Data: 2006-03-02 22:29:05 | Liczba SOGów: 20
  • Nitrobolon - opinie

    jak w temacie chciałbym poznać wasze opienie na temat nitrobolon treca czy używacie, czy warto, jak z efektami itp... pozdro

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 91670 | Data: 2006-05-06 10:19:32 | Liczba SOGów: 5
  • Lumbaryzacja S1 - leczenie ? / zakazy / nakazy - dobry chirurg w krakowie

    ze jezdze na rowerze i chodze po gorach nie zakazal ww. sportow ani nic innego. chcialbym skonfrontowac jego opinie z jakims innym chirurgiem. czy znacie jakiegos dobrego lekarza najlepiej sportowego w krk. jakis dobry ordynator przyjmuje

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 28137 | Data: 2006-05-17 21:32:38 | Liczba SOGów: 0
  • Jak to jest z L-karnityna

    witam. interesuje mnie w jaki sposob przyjmowac l karnityne, zeby byly pozadane efekty. slyszalam i czytalam rozne opinie ze 45min przed treningiem, albo 1h przed treningiem , albo 3h przed treningiem... chcialabym sie dowiedziec ktora

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 60289 | Data: 2006-05-28 15:50:39 | Liczba SOGów: 1
  • Suplementacja w sportach wytrzymałościowych

    sportach wytrzymałościowych postanowiłem zrobić zestawienie ulubionych produktów jakie ja i moi znajomi testowali. opinie te pochodż od około 15 osób zarówno kolarzy, biegaczy i piłkarzy. nie będę wgłębiał się dokładnie w składy czy opisy bo to

    Odpowiedzi: 47 | Ilość wyświetleń: 24343 | Data: 2006-06-25 12:55:18 | Liczba SOGów: 17
  • Carbo - zestawienie by Piter_1988

    najpopularniejsze carbo dostepne na naszym rynku. będzie duzo ciekawych informacji, zdjęcia, ceny, smaki oraz opinie uzytkowników sfd. wczesniejszy post nie wypalił i poprosiłem o usunięcie go ze względu na brak informacji, poprostu było ich

    Odpowiedzi: 127 | Ilość wyświetleń: 20805 | Data: 2006-07-03 20:35:23 | Liczba SOGów: 55
  • adipex retard

    w zakresie medycyny pozostawia wiele do zyczenia bym mogl sobie sam poszukac w necie 3 tak wiec prosze o opinie i jakies informacje o tym srodku czy mozna go uzywac jako substytut efedryny a moze dzialanie tych dwoch srodkow jest

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 52805 | Data: 2006-07-08 17:41:02 | Liczba SOGów: 4
  • >>>Środki wspomagające trawienie<<<

    preparat enzymów trzustkowych oporny na działanie soku żołądkowego. środek dość niedrogi, zbierający dobre opinie wsrod uzytkownikow. cena w aptekach wacha sie od 6zł do 11 zł. 2 panzytrat 20kap. 16zł każda kapsułka panzytrat

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 21889 | Data: 2006-07-12 13:03:17 | Liczba SOGów: 9
  • czy bakterie e.coli i gronkowca zlocistego nalezy leczyc?

    bo opinie sa zbiezne, jedni mowia ze tak a drudze ze nie bo to naturalna flora bakteryjna czlowieka, jak to jest w koncu mi np

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 32947 | Data: 2006-07-31 20:10:09 | Liczba SOGów: 1
  • L-TYROZYNA - czyli co mowi farmaceuta :)

    7 13 jak aminokwas wystepujacy w organizmie moze byc do odblokowania tarczycy 7 maskara, prosze o wasze opinie bo mi sie slabo robi, chyba bedzie trza go zamowic w necie... pozdro :

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 35999 | Data: 2006-08-25 17:58:07 | Liczba SOGów: 1
  • Cwiczenia Oporowe [ definicja oraz info]

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 28745 | Data: 2006-08-26 20:57:27 | Liczba SOGów: 1
  • Białko Ostrowia - opinie.

    proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. dzięki z góry pozdro 31

    Odpowiedzi: 57 | Ilość wyświetleń: 39078 | Data: 2006-08-27 00:34:44 | Liczba SOGów: 11

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}