Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 50 z 947

  • Mutant Mass 15lb Resealable Bag ??

    http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant_mass opis3333.html witam co myślicie na temat tej odżywki słyszałem dobre opinie o niej ale może mi ktoś dokładnie opisać ile czego tam jest http://www.heavyweights.net/mutant mass 15lb resealable

    Odpowiedzi: 103 | Ilość wyświetleń: 38705 | Data: 2007-02-28 18:22:32 | Liczba SOGów: 4
  • Venom "Hyperdrive 3.0"

    co myslicie o tym srodku, podobno mocny dziala skutecznie i silnie, jakie macie opinie o tym dodam tylko ze w piątek zaczynam na tym jechac i w tym temacie napisze jakas relacje wady i zalety : jest to

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 34789 | Data: 2007-05-02 20:31:06 | Liczba SOGów: 1
  • Venom Hyperdrive 3.0

    witam proszę o opinie osób ktore miały mozliwośc wyróbowania albo stosowały wyzej wymieniony produkt.

    Odpowiedzi: 37 | Ilość wyświetleń: 27832 | Data: 2007-05-11 19:36:39 | Liczba SOGów: 3
  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po cyklu, ile wyciskaliście a ile wyciskacie itd. mam nadzieje że temat wzbudzi

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 23973 | Data: 2007-05-23 22:48:27 | Liczba SOGów: 0
  • Antidral gdzie kupic??

    potowe, moze w aptece zrobia taki roztwor na zamowienie. musze to jeszcze sprawdzic. ale was prosze o jakies porady i opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 20282 | Data: 2007-05-29 11:52:06 | Liczba SOGów: 1
  • AEROBOWA "6" WEIDERA

    witam, postanowiłem napisać o aerobowej 6 weidera, ponieważ na forum są różne opinie co na temat tego ćwiczenia.. osobiście uważam je za rewelacyjne, dyż jednocześnie pozwala wzmocnić nam mięśnie

    Odpowiedzi: 59 | Ilość wyświetleń: 153024 | Data: 2007-07-01 12:46:19 | Liczba SOGów: 3
  • JAKI STYL WALKI WYBRAĆ - przeczytaj zanim zadasz pytanie

    te same pytania, postanowiłem uściślić kilka podstawowych spraw, które poniżej wypunktuję. zaznaczam, że zawarte tu opinie są czysto subiektywne a zatem pozwolę sobie nie pisać za każdym razem „moim zdaniem , bo i pytanie jest zbyt obszerne, żeby

    Odpowiedzi: 391 | Ilość wyświetleń: 128661 | Data: 2007-07-27 12:38:37 | Liczba SOGów: 114
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    temat jest zalozony po to zeby nie twozyc nowych tylko wklejac tutaj swoje plany dietetyczne.i czekac na opinie , zmiany ,pomoc.

    Odpowiedzi: 3049 | Ilość wyświetleń: 158297 | Data: 2007-08-02 13:42:06 | Liczba SOGów: 149
  • AWF Biała Podlaska

    studiouje tam ktos : warto : koncze liceum w przyszlym roku i chce tam isc, poczytalem na stronce o szkole ale chce znac opinie tez jakiegos studenta:

    Odpowiedzi: 169 | Ilość wyświetleń: 25958 | Data: 2007-08-05 10:40:33 | Liczba SOGów: 3
  • Glyco A krem z kwasem glikolowym 12 % - czy warto ???

    czy stosował ktos z was krem o nazwie glyco a krem z kwasem glikolowym 12 % jesli tak to prosze o recenzje i opinie na jego temat... zadania jakie przed nim stawiam to zwalczenie 2óch podskórnych pryszczy kilku blizn na brodzie i zapobieganie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 26933 | Data: 2007-08-15 03:31:14 | Liczba SOGów: 0
  • TETRALYSAL - wasze opinie

    witam od niedawna dermatolog przepisał mi antybiotyk tetralysal na ostry trądzik. i tu mam taki pytanie do was...czy już ktoś stosował ten

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 40514 | Data: 2007-08-18 14:45:16 | Liczba SOGów: 0
  • do oceny

    http://img182.imageshack.us/img182/6388/nogimv7 http://imageshack.us/ czekam na opinie pozdrowienia

    Odpowiedzi: 121 | Ilość wyświetleń: 21862 | Data: 2007-08-26 22:41:55 | Liczba SOGów: 39
  • Ocencie wypociny z Londynu staz 4 lata

    jak dotad kreatynowe kolega zastanawia sie nad strydami aby nabrac wiekszych obwodow co o tym sadzicie # opinie mile widziane prosze sie wstrzymac przed komentowaniem dopuki nie umieszcze wszystkich zdjec napisze kiedy to zrobie

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 25385 | Data: 2007-09-09 13:48:47 | Liczba SOGów: 28
  • trenadrol opinie

    chciiał bym wysłuchac opini rad ktore beda pomocne podczas ccyklu z tym prohormonem bedzie on łaczony z winem i thermo pro. co ogolnie mozna o nim powiedziec jakie efekty i tak dalej...

    Odpowiedzi: 51 | Ilość wyświetleń: 56609 | Data: 2007-09-14 20:56:00 | Liczba SOGów: 1
  • HMB - OPINIE

    witam. czy jest wśród was choć jedna osoba, której hmb słuzy słyszałem o tym wiele negatywnych opinii. jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna z tussi , clenbuterol, thermal i wszystko to totalny shiy działało

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 79047 | Data: 2007-10-19 18:41:47 | Liczba SOGów: 0
  • [art] Dlaczego należy ćwiczyć plecy.

    na tronie szefa , poniewaz angazuja rownie duzo partii miesni i sa rownie efektywne, ale kazdy ma swoja indywidualna opinie i nie bedziemy teraz na ten temat dyskutowac bo gadamy tutaj o plecach , wiec dalej. martwy ciag angażuje niemal każda grupę

    Odpowiedzi: 84 | Ilość wyświetleń: 31346 | Data: 2007-12-16 15:42:58 | Liczba SOGów: 96
  • co sądzicie o mutant mass z PVL

    witam bardzo serdecznie jestem ciekawy jakie macie zdanie na temat tego produktu pvl mutant mass. proszę o opinie lub zaproponowanie jakieś opcji.dzięki!!! ps. ile gram panowie ma jedna miarka mutanta

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 68509 | Data: 2007-12-18 11:52:40 | Liczba SOGów: 3
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    osiągnięcie sylwetki takiej jak jarek dymek tak w skrócie o mnie a od jutra zaczynam relację z treningów. proszę o opinie tylko proszę o nie wypowiadanie się typu szału ni ma działa to na mnie jak płachta na byka i jest strasznie prostackie.

    Odpowiedzi: 1590 | Ilość wyświetleń: 50385 | Data: 2008-01-01 14:17:48 | Liczba SOGów: 66
  • TEST - ALRI / 3xJW + Restore / "ubijamy shit" by ripahza - pods. 54 str.

    redukcja.. była masa.. czas na ubijanie hehe od dłuższego czasu zastanawiałem się nad cukierkami alri.. czytałem opinie na forum, analizowałem wypowiedzi i doszedłem do wniosku ,że to coś dla mnie.. od wakacji zrobiłem parę kg masy.. więc teraz

    Odpowiedzi: 636 | Ilość wyświetleń: 69198 | Data: 2008-01-02 22:37:56 | Liczba SOGów: 51
  • Jak ukłądać dietę masa/redukcja

    powodzenia i soty za ort i literówki ale wiadomo...człowiek w biegu: i leniwy zeby spr. tyle textu: czekam na opinie !! zmieniony przez nofatuk w dniu 2008 01 09 12:03:02

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 21397 | Data: 2008-01-09 11:35:03 | Liczba SOGów: 29

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}