Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 50 z 907

  • Ciekawy wynik badań

    słyszałem opinie że na osoby młodsze nie działają zazwyczaj boostery testosteronu. przez 3 tyg. brałem codziennie przed snem 2 x

    Odpowiedzi: 198 | Ilość wyświetleń: 25989 | Data: 2008-12-23 13:27:28 | Liczba SOGów: 39
  • Trądzik - dieta moje artykuły

    were collected using a standardized questionnaire. a clinical evaluation of facial skin oiliness was carried out by a dermatologist at each centre. sebum secretion was measured on the forehead using sebumeter® sm810. statistical analysis multiple

    Odpowiedzi: 189 | Ilość wyświetleń: 45996 | Data: 2008-12-27 00:54:40 | Liczba SOGów: 27
  • BLOG - bjj okiem judoczki

    na bjj zawitałam dzięki temu forum, gdyż 1 namawiali mnie do tego renegat i rafał_b, 2 często pojawiały się opinie że judo jest mniej skuteczne,niż bjj i chciałam to samodzielnie sprawdzić. myślałam,że skończy się na paru

    Odpowiedzi: 482 | Ilość wyświetleń: 33069 | Data: 2009-01-01 15:17:50 | Liczba SOGów: 9
  • I po tradziku, ZA DARMO

    na przerozne leki jakies 10 tysiecy zlotych lacznie, a moi rodzice nie byli wcale jacys bogaci. oblazlem wszystkich dermatologow w swoim miescie, mialem do czynienia rowniez z wieloma zagranicznymi specjalistami. czuje nawet, ze sluzylem za krolik

    Odpowiedzi: 89 | Ilość wyświetleń: 22033 | Data: 2009-01-05 15:03:26 | Liczba SOGów: 10
  • PROHORMONY - wszystkie potrzebne informacje!

    dostępnych jest w różnych formach, które mogą być łączone w czasie podawania. znane metody przyjmowania to ustna, trensdermalna i sublimacyjna. metoda ustna jest najprostszą metoda jednak łączy się ona z niska bioaktywnością przyjmowanej

    Odpowiedzi: 89 | Ilość wyświetleń: 44591 | Data: 2009-01-13 22:06:15 | Liczba SOGów: 37
  • Skuteczność danej sztuki walki? Jaki styl wybrać?

    te same pytania, postanowiłem uściślić kilka podstawowych spraw, które poniżej wypunktuję. zaznaczam, że zawarte tu opinie są czysto subiektywne a zatem pozwolę sobie nie pisać za każdym razem moim zdaniem , bo i pytanie jest zbyt obszerne, żeby

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 27564 | Data: 2009-03-28 10:02:16 | Liczba SOGów: 10
  • Coca Cola

    co znów w połączeniu z kofeiną. może ktoś mądrzejszy wypowie się jeszcze na ten temat chętnie poznam jego opinie i przekona lub odwiedzie od picia “coli . dodam na marginesie, że jeśli wejdziecie na stronę jednego z producentów i

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 23908 | Data: 2009-04-06 08:17:07 | Liczba SOGów: 63
  • MASSACRA EPISODE 2 OPINIE

    2009/20090508205002 trening barki, kaptory, brzuch 3 smak: cytryna smak nawet dobry tylko pozostalosc w ustach maki hehe, po 30 minutach rozbolal mnie brzuch ale dalem rade cwiczyc jakis moze skladnik tak podzialal na moj zoladek, nie wiem

    Odpowiedzi: 283 | Ilość wyświetleń: 21052 | Data: 2009-05-08 20:50:02 | Liczba SOGów: 13
  • Thermo Stim - opinie

    cześć, jako, że został założony topik gdzie piszemy o odczuciach działania massacry postanowiłem założyć podobny temat, tylko inny produkt... dzisiaj na ogień poszły 2 kaps. thermo jakieś 30min. przed treningiem przed 14 , muszę przyznać,że na

    Odpowiedzi: 428 | Ilość wyświetleń: 39965 | Data: 2009-05-12 17:56:12 | Liczba SOGów: 23
  • Z04 - Ektomorfik po jakiś 9 miesiącach.

    nie obchodzą mnie obwody ani siła. waga 72 wzrost 182 konstruktywna krytyka mile widziana, pozdrawiam i czekam na opinie : zmieniony przez zo4 w dniu 2009 05 15 18:19:59

    Odpowiedzi: 128 | Ilość wyświetleń: 80337 | Data: 2009-05-15 18:15:30 | Liczba SOGów: 54
  • "NOWA" JELFA - ZBIÓR / OPINIE / SPOSTRZEŻENIA

    metanabol 5mg x 20tbl http://i43.tinypic.com/33f6g7t ]]] http://www.sfd.pl/temat483489/ [[[ omnadren 250mg x 5amp http://i39.tinypic.com/2hh3uki ]]] http://www.sfd.pl/temat496529/ [[[ testosteronum

    Odpowiedzi: 366 | Ilość wyświetleń: 34582 | Data: 2009-06-10 17:52:33 | Liczba SOGów: 27
  • NOWY PRODUKT!!! CISSUS - ODNÓW STAWY, ŚCIĘGNA I WIĘZADŁA !!!

    ścięgien i chrząstek. jeśli to prawda, stałby się on jeszcze bardziej pomocny dla kulturystów i sportowców. liczne opinie osób stosujących cissus donoszą o szybkim leczeniu długotrwałej choroby ścięgien. działanie prozdrowotne oprócz

    Odpowiedzi: 255 | Ilość wyświetleń: 23741 | Data: 2009-06-23 11:14:09 | Liczba SOGów: 11
  • kathy78- zyje sie tylko raz ;)

    witam wszystkich; postanowilam zaczac pisac blog a bo zawsze cenilam opinie i rady osob siedzacych w temacie . jestem rowniez pewna,ze bedzie to moja dodatkowa motywacja do treningu i

    Odpowiedzi: 1117 | Ilość wyświetleń: 34850 | Data: 2009-07-16 09:13:52 | Liczba SOGów: 19
  • Aerobiczna "6" Weidera to jedno wielkie oszustwo?

    witam! chciałem rozpocząć ćwiczenia dla początkujących na brzuch. po szybkim rozeznaniu tematu wybór padł na a6w. opinie w internecie na ten temat są sprzeczne. jedni mają super rezultaty, inni twierdzą, że to jest do niczego.

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 40771 | Data: 2009-08-05 20:59:03 | Liczba SOGów: 0
  • orzechy laskowe vs włoskie

    wszędzie widze opinie że orzechy włoskie są lepsze od laskowych. właściwie sądze, że większość głosi takie tezy opierając się na intuicji

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 25530 | Data: 2009-08-13 21:07:25 | Liczba SOGów: 1
  • Dymatize - Viper

    przewyższać moc niedozwolonych środków zawierających efedrynę. czy się udało wystarczy poczytać internetowe opinie na temat efektywności preparatu bądź spróbować samemu i doznać prawdziwego szoku. viper proszę państwa to ścisła czołówka wśród

    Odpowiedzi: 94 | Ilość wyświetleń: 40610 | Data: 2009-08-27 00:00:35 | Liczba SOGów: 1
  • Ciekawe systemy treningowe - FBW/5x5/HST/i inne

    5 serii i 5 powtórzeń w każdym ćwiczeniu. cel takiego treningu przede wszystkim wzrost siły, choć także spotyka się opinie iż ten trening wpływa korzystnie na wzrost masy mięśniowej. najciekawszy post traktujący o tematyce 5x5 jest autorstwa

    Odpowiedzi: 131 | Ilość wyświetleń: 25450 | Data: 2009-09-02 15:06:33 | Liczba SOGów: 35
  • Banan - 15 lat

    wrzucam zdjecia mojej sylwetki, mialem przerwe ok 3 miesiecy, zero cwiczen jak i diety, piszcie swoje opinie o mnie: wiek: 15 lat waga: ok 73 wzrost: 172 staz: od wrzesnia 2007 zmieniony przez banan69 w dniu 2009 09 11 17:42:57

    Odpowiedzi: 70 | Ilość wyświetleń: 31686 | Data: 2009-09-11 17:41:57 | Liczba SOGów: 18
  • Razak - opinie (temat zbiorczy)

    ... zmieniony przez krzykacz w dniu 2013 12 03 17:18:09

    Odpowiedzi: 305 | Ilość wyświetleń: 26209 | Data: 2009-09-22 09:26:27 | Liczba SOGów: 17
  • TEST/EKSPERYMENT - Masa żarcia !! Masa cwiczeń !! by TrakaShi podsumowanie str.22

    dawno tego nie bylo 7 bylo to spowodowane lenistwem ale tez kontuzja prawej nogi. moj eksperyment zebral negatywne opinie na forum i wiem ze nie przekonam was do niego ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje : prosze tylko o doping a nie wbijanie

    Odpowiedzi: 273 | Ilość wyświetleń: 24771 | Data: 2009-10-04 21:19:45 | Liczba SOGów: 22

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}