Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 50 z 943

  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po cyklu, ile wyciskaliście a ile wyciskacie itd. mam nadzieje że temat wzbudzi

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 23790 | Data: 2007-05-23 22:48:27 | Liczba SOGów: 0
  • Antidral gdzie kupic??

    potowe, moze w aptece zrobia taki roztwor na zamowienie. musze to jeszcze sprawdzic. ale was prosze o jakies porady i opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 20185 | Data: 2007-05-29 11:52:06 | Liczba SOGów: 1
  • AEROBOWA "6" WEIDERA

    witam, postanowiłem napisać o aerobowej 6 weidera, ponieważ na forum są różne opinie co na temat tego ćwiczenia.. osobiście uważam je za rewelacyjne, dyż jednocześnie pozwala wzmocnić nam mięśnie

    Odpowiedzi: 59 | Ilość wyświetleń: 152874 | Data: 2007-07-01 12:46:19 | Liczba SOGów: 3
  • JAKI STYL WALKI WYBRAĆ - przeczytaj zanim zadasz pytanie

    te same pytania, postanowiłem uściślić kilka podstawowych spraw, które poniżej wypunktuję. zaznaczam, że zawarte tu opinie są czysto subiektywne a zatem pozwolę sobie nie pisać za każdym razem „moim zdaniem , bo i pytanie jest zbyt obszerne, żeby

    Odpowiedzi: 391 | Ilość wyświetleń: 127953 | Data: 2007-07-27 12:38:37 | Liczba SOGów: 113
  • Tutaj poprawisz swoja DIETE

    temat jest zalozony po to zeby nie twozyc nowych tylko wklejac tutaj swoje plany dietetyczne.i czekac na opinie , zmiany ,pomoc.

    Odpowiedzi: 3049 | Ilość wyświetleń: 156961 | Data: 2007-08-02 13:42:06 | Liczba SOGów: 149
  • AWF Biała Podlaska

    studiouje tam ktos : warto : koncze liceum w przyszlym roku i chce tam isc, poczytalem na stronce o szkole ale chce znac opinie tez jakiegos studenta:

    Odpowiedzi: 169 | Ilość wyświetleń: 25664 | Data: 2007-08-05 10:40:33 | Liczba SOGów: 3
  • Glyco A krem z kwasem glikolowym 12 % - czy warto ???

    czy stosował ktos z was krem o nazwie glyco a krem z kwasem glikolowym 12 % jesli tak to prosze o recenzje i opinie na jego temat... zadania jakie przed nim stawiam to zwalczenie 2óch podskórnych pryszczy kilku blizn na brodzie i zapobieganie

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 26803 | Data: 2007-08-15 03:31:14 | Liczba SOGów: 0
  • TETRALYSAL - wasze opinie

    witam od niedawna dermatolog przepisał mi antybiotyk tetralysal na ostry trądzik. i tu mam taki pytanie do was...czy już ktoś stosował ten

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 39644 | Data: 2007-08-18 14:45:16 | Liczba SOGów: 0
  • do oceny

    http://img182.imageshack.us/img182/6388/nogimv7 http://imageshack.us/ czekam na opinie pozdrowienia

    Odpowiedzi: 121 | Ilość wyświetleń: 21801 | Data: 2007-08-26 22:41:55 | Liczba SOGów: 39
  • Ocencie wypociny z Londynu staz 4 lata

    jak dotad kreatynowe kolega zastanawia sie nad strydami aby nabrac wiekszych obwodow co o tym sadzicie # opinie mile widziane prosze sie wstrzymac przed komentowaniem dopuki nie umieszcze wszystkich zdjec napisze kiedy to zrobie

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 25336 | Data: 2007-09-09 13:48:47 | Liczba SOGów: 28
  • trenadrol opinie

    chciiał bym wysłuchac opini rad ktore beda pomocne podczas ccyklu z tym prohormonem bedzie on łaczony z winem i thermo pro. co ogolnie mozna o nim powiedziec jakie efekty i tak dalej...

    Odpowiedzi: 51 | Ilość wyświetleń: 56448 | Data: 2007-09-14 20:56:00 | Liczba SOGów: 1
  • HMB - OPINIE

    witam. czy jest wśród was choć jedna osoba, której hmb słuzy słyszałem o tym wiele negatywnych opinii. jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna z tussi , clenbuterol, thermal i wszystko to totalny shiy działało

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 78047 | Data: 2007-10-19 18:41:47 | Liczba SOGów: 0
  • [art] Dlaczego należy ćwiczyć plecy.

    na tronie szefa , poniewaz angazuja rownie duzo partii miesni i sa rownie efektywne, ale kazdy ma swoja indywidualna opinie i nie bedziemy teraz na ten temat dyskutowac bo gadamy tutaj o plecach , wiec dalej. martwy ciag angażuje niemal każda grupę

    Odpowiedzi: 84 | Ilość wyświetleń: 31075 | Data: 2007-12-16 15:42:58 | Liczba SOGów: 96
  • co sądzicie o mutant mass z PVL

    witam bardzo serdecznie jestem ciekawy jakie macie zdanie na temat tego produktu pvl mutant mass. proszę o opinie lub zaproponowanie jakieś opcji.dzięki!!! ps. ile gram panowie ma jedna miarka mutanta

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 68230 | Data: 2007-12-18 11:52:40 | Liczba SOGów: 3
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    osiągnięcie sylwetki takiej jak jarek dymek tak w skrócie o mnie a od jutra zaczynam relację z treningów. proszę o opinie tylko proszę o nie wypowiadanie się typu szału ni ma działa to na mnie jak płachta na byka i jest strasznie prostackie.

    Odpowiedzi: 1590 | Ilość wyświetleń: 50028 | Data: 2008-01-01 14:17:48 | Liczba SOGów: 66
  • TEST - ALRI / 3xJW + Restore / "ubijamy shit" by ripahza - pods. 54 str.

    redukcja.. była masa.. czas na ubijanie hehe od dłuższego czasu zastanawiałem się nad cukierkami alri.. czytałem opinie na forum, analizowałem wypowiedzi i doszedłem do wniosku ,że to coś dla mnie.. od wakacji zrobiłem parę kg masy.. więc teraz

    Odpowiedzi: 636 | Ilość wyświetleń: 68816 | Data: 2008-01-02 22:37:56 | Liczba SOGów: 51
  • Jak ukłądać dietę masa/redukcja

    powodzenia i soty za ort i literówki ale wiadomo...człowiek w biegu: i leniwy zeby spr. tyle textu: czekam na opinie !! zmieniony przez nofatuk w dniu 2008 01 09 12:03:02

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 21209 | Data: 2008-01-09 11:35:03 | Liczba SOGów: 29
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    widać w wielu tematach gdzie pojawia się trzyliterowa nazwa tego kotrowersyjnego środka, zainteresowanie i sprzeczne opinie na jego temat ciągle się pojawiają, postanowiłem zamieścić kilka wyników badań z jego udziałem, przeprowadzonych na

    Odpowiedzi: 72 | Ilość wyświetleń: 42416 | Data: 2008-01-16 16:08:22 | Liczba SOGów: 49
  • Gain bolic 6000- opinie

    chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego produktu olimpu

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 28755 | Data: 2008-01-25 20:42:19 | Liczba SOGów: 2
  • [art] Aeroby od A do Z i nie tylko.

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 29366 | Data: 2008-02-07 19:30:17 | Liczba SOGów: 70

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}