Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: derma roller opinie

Strona 50 z 938

  • trenadrol opinie

    chciiał bym wysłuchac opini rad ktore beda pomocne podczas ccyklu z tym prohormonem bedzie on łaczony z winem i thermo pro. co ogolnie mozna o nim powiedziec jakie efekty i tak dalej...

    Odpowiedzi: 51 | Ilość wyświetleń: 56267 | Data: 2007-09-14 20:56:00 | Liczba SOGów: 1
  • HMB - OPINIE

    witam. czy jest wśród was choć jedna osoba, której hmb słuzy słyszałem o tym wiele negatywnych opinii. jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna z tussi , clenbuterol, thermal i wszystko to totalny shiy działało

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 77155 | Data: 2007-10-19 18:41:47 | Liczba SOGów: 0
  • [art] Dlaczego należy ćwiczyć plecy.

    na tronie szefa , poniewaz angazuja rownie duzo partii miesni i sa rownie efektywne, ale kazdy ma swoja indywidualna opinie i nie bedziemy teraz na ten temat dyskutowac bo gadamy tutaj o plecach , wiec dalej. martwy ciag angażuje niemal każda grupę

    Odpowiedzi: 84 | Ilość wyświetleń: 30819 | Data: 2007-12-16 15:42:58 | Liczba SOGów: 96
  • co sądzicie o mutant mass z PVL

    witam bardzo serdecznie jestem ciekawy jakie macie zdanie na temat tego produktu pvl mutant mass. proszę o opinie lub zaproponowanie jakieś opcji.dzięki!!! ps. ile gram panowie ma jedna miarka mutanta

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 67965 | Data: 2007-12-18 11:52:40 | Liczba SOGów: 3
  • Wuchta34-blog(TS)-242,5kgx3powt-157str.

    osiągnięcie sylwetki takiej jak jarek dymek tak w skrócie o mnie a od jutra zaczynam relację z treningów. proszę o opinie tylko proszę o nie wypowiadanie się typu szału ni ma działa to na mnie jak płachta na byka i jest strasznie prostackie.

    Odpowiedzi: 1590 | Ilość wyświetleń: 49702 | Data: 2008-01-01 14:17:48 | Liczba SOGów: 66
  • TEST - ALRI / 3xJW + Restore / "ubijamy shit" by ripahza - pods. 54 str.

    redukcja.. była masa.. czas na ubijanie hehe od dłuższego czasu zastanawiałem się nad cukierkami alri.. czytałem opinie na forum, analizowałem wypowiedzi i doszedłem do wniosku ,że to coś dla mnie.. od wakacji zrobiłem parę kg masy.. więc teraz

    Odpowiedzi: 636 | Ilość wyświetleń: 68461 | Data: 2008-01-02 22:37:56 | Liczba SOGów: 51
  • Jak ukłądać dietę masa/redukcja

    powodzenia i soty za ort i literówki ale wiadomo...człowiek w biegu: i leniwy zeby spr. tyle textu: czekam na opinie !! zmieniony przez nofatuk w dniu 2008 01 09 12:03:02

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 20989 | Data: 2008-01-09 11:35:03 | Liczba SOGów: 29
  • HMB - wyniki badań dla zainteresowanych tematem

    widać w wielu tematach gdzie pojawia się trzyliterowa nazwa tego kotrowersyjnego środka, zainteresowanie i sprzeczne opinie na jego temat ciągle się pojawiają, postanowiłem zamieścić kilka wyników badań z jego udziałem, przeprowadzonych na

    Odpowiedzi: 72 | Ilość wyświetleń: 42149 | Data: 2008-01-16 16:08:22 | Liczba SOGów: 49
  • Gain bolic 6000- opinie

    chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego produktu olimpu

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 28542 | Data: 2008-01-25 20:42:19 | Liczba SOGów: 2
  • [art] Aeroby od A do Z i nie tylko.

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 29110 | Data: 2008-02-07 19:30:17 | Liczba SOGów: 70
  • Echinacea, niszczyciel infekcji - artykuł

    jeśli żadne oznaki choroby się nie rozwijają. jak długo powinniśmy brać echinaceę, biały cedr i dzikie indygo opinie ekspertów w tym aspekcie różnią się. większość rekomenduje branie ich przez okres czasu od 3 do 5 dni. jeśli symptomy wciąż

    Odpowiedzi: 49 | Ilość wyświetleń: 62272 | Data: 2008-02-22 20:42:31 | Liczba SOGów: 7
  • [ART]Największe mity suplementacji by faftaq

    wyższej skuteczności a taka była sugerowana nowszych form kreatyny nad monohydratem, wystarczy poczytać opinie przeciętnego konsumenta który miał okazje spróbować w/w preparatów czy samemu przetestować kilka rożnych form by stwierdzić, że nie ma

    Odpowiedzi: 74 | Ilość wyświetleń: 23900 | Data: 2008-03-02 18:13:10 | Liczba SOGów: 93
  • RAM,Broń gazowa bez zezwolenia,broń hukowa czy to działa?

    mało. jedynie, że coś takiego istnieje. wiem, że zaraz usłysze zajrzyj na gogle ale tutaj raczej chce usłyszeć wasze opinie co polecacie i co sami posiadacie przy waszym typie broni proszę podajcie cene. ja osobiście po przejżeniu legalnej oferty

    Odpowiedzi: 34 | Ilość wyświetleń: 31263 | Data: 2008-03-09 12:03:30 | Liczba SOGów: 3
  • Czy brac Bcaa w dni nietreningowe?

    witam 1 biore juz od pewnego czasu bcaa 14 dni i mam w zwiazku tym pytanie: bo opinie sa podzielone czy brac bcaa w dni nietreningowe czy tez nie bo sie bierze w porze okolo treningowej! jak mozna to

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 21256 | Data: 2008-03-25 08:36:26 | Liczba SOGów: 3
  • Odżywka = Opinia - słów kilka o suplach Activlab-u, które stosujesz

    na to ze malo sie tutaj dzieje chcialbym żebyście wpisywali jakie stosowaliscie suple firmy activlab i jakie macie opinie na temat tej odzwyki co braliscie.. moze ja zaczne :] nitro shock kolezka bierze i mowi ze kopie go niesamowicie tzn

    Odpowiedzi: 361 | Ilość wyświetleń: 58848 | Data: 2008-04-20 17:16:29 | Liczba SOGów: 10
  • TEST: Reductio maximo cum studio - jakub.ch, podsumowanie po TIGHTcie str. 22, 30

    tse, a wcześniej to róóóżnie było 1 opis suplementacji myślę, że dokładny opis działania suplementów i opinie na ich temat każdy zna, a jeśli nie, to sobie znajdzie. 7 cel: forma na lato 3 . porządna redukcja z lekkim ukłonem w

    Odpowiedzi: 318 | Ilość wyświetleń: 23764 | Data: 2008-04-23 19:08:56 | Liczba SOGów: 31
  • Artroskopia barku co robic....?

    witam mam problem z barkiem w zasadzie od ladnych 4 lat ,bylem u roznych lekarzy rozne opinie glownie to: przeciazenie po silowni.teraz odwiedzilem klinike pod poznaniem i tam lekarz mi powiedzial ze moje objawy

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 28027 | Data: 2008-04-25 18:51:09 | Liczba SOGów: 0
  • przyczyny trądziku badania hormonalne i wyniki!!!!

    młodzieńczych, to po ukończeniu 20 lat problem całkowicie zniknął no właśnie, mam 26 lat i od 7 miesiecy walczę.. po dermatologach którzy przepisują mi różne maści które nic nie dają, solarium daje na parę dni później jest gorzej ... teraz jestem

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 22857 | Data: 2008-06-10 16:42:27 | Liczba SOGów: 0
  • odyniec46 nowe str 29,33

    2008/20080613185512 elo elo .. postanowiłem sie pokazac :p czekam na opinie : moze najpierw cos o sobie bic 45 cm klata 124 cm przedramie 40 cm udo nie wiem :p łyda 43 cm waga z

    Odpowiedzi: 412 | Ilość wyświetleń: 90520 | Data: 2008-06-13 18:55:12 | Liczba SOGów: 70
  • Skuteczność paralizatora

    to sprzedaja to biora pewna odpowiedzialnosc za to i powinno to działać, ale jednak nie jestem pewny dlatego prosze o opinie tych co sie znaja niech napisza czy uzywali paralizatora tyle sekund, ile napisane powyzej. dzieki 5 zmieniony

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 39578 | Data: 2008-06-15 23:19:22 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}