Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: deca durabolin opinie

Strona 11 z 544

  • Jakie korzysci

    stworzyłem ten temat z zapytaniem jakie korzyści moge otrzymać z zastosowania następującego cyklu: 10 ampułek deca durabolin 200mg/1amp. 200 tabs. metanabol z jelfy 5mg/1tab. 14 tabs. clomid 50mg/1tab. tydzień 1: 1 amp deca

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1172| Data: 2006-08-12 18:19:08| Liczba SOGów: 0
  • chondromalacja rzepki moje doświadczenia

    3.kategoria coś tam pomaga glucozamina, msm 4. kategoria nic nie czuję kolagen 5. daje radę deca durabolin 6. działa jakoś no tyle środków razem to już chyba musi k....a ale powoli i raczej to chyba placebo połączenie

    Odpowiedzi: 112| Ilość wyświetleń: 87878| Data: 2004-10-06 09:40:49| Liczba SOGów: 8
  • Artrofia jąder po dece

    białko: 25% węglowodany: 50% tłuszcz: 25% 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 10 strzałów wina 8 strzałow deca durabolin alpha pharma 8. trening: 4 razy w tygodniu 9. cel cyklu: masa 10. ostatni cykl i odstęp czasowy od jego

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 3013| Data: 2015-10-18 15:12:59| Liczba SOGów: 8
  • teoria krótkie estry z długimi testosteron and nadrolon

    tygodni długie estry: 1 14 testosteron ethanate 300mg raz na 5 7 dni bite w 1 dzień tygodnia oraz w 5 dniu 1 12 deca durabolin decanoat nadrolonu 200mg raz na 7dni bite w 1 dzień tygodnia dodatkowo wchodzą tu krótkie estry 1 14

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 3978| Data: 2011-01-06 00:18:37| Liczba SOGów: 0
  • Najnowsze Cykle Sterydowe !!!!

    14 clenbuterol 120mcg / hcg 5000 i.u 15 20 clenbuterol 120mcg cykl wlacza dwie sterydowe kombinacje. metanabol i deca durabolin stack skuteczny dla szybkiej budowy sily i masy. aby usunac podwyzszony poziom estrogenu i nadmierna wodna

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 12518| Data: 2011-02-01 18:20:24| Liczba SOGów: 3
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9151| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • prosze o pomoc dla kolegi

    mu pomogli ,oto jest post : mam osiemnaście lat, jestem po jednym cyklu, który składał się z 10 deca durabolin 200mg, 25xsustanon 250 i 7xprimotestoviron depot. cykl był bezsensowny, bo wtedy o ćwiczeniu i sterydach nie miałem

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2532| Data: 2002-09-24 18:10:27| Liczba SOGów: 1
  • sucha masa :-D !!

    : sucha masa mmieśniowa ,siła co powiecie o tym 1 11 test propionate 10% 100mg c2d z lyka labs 1 10 deca durabolin 400 , 300, 200 i do konca ! grecja norma 1 6 winstrol z ip i bd tabsy 25/30mg dziennie ! winstrol

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 3886| Data: 2004-05-02 16:00:02| Liczba SOGów: 1
  • 4 cykl, winko na kicka?

    7.ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 5lat temu 10 prolongatum, 3 mies pozniej znowu 10 prolongatum, po roku 8 deca durabolin bez odbloku bo deca dicka nie bylo . 8.trening: silownia co drugi dzien na zmiane z treningami thai box 9.cel

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 1812| Data: 2007-09-09 18:42:32| Liczba SOGów: 0
  • Zostan zwierzakiem juz tej jesieni

    testosteron prolongatum 1 6 tyg w ilosci 100 mg co 4 dni deca durabolin 1 6 tyg w ilosci 300 mg co 4 dni super anabolon 1 6 tyg w ilosci 25 mg co 2 dzien bialko 2,5g na kg/wagi

    Odpowiedzi: 68| Ilość wyświetleń: 5275| Data: 2006-08-16 22:10:24| Liczba SOGów: 2
  • jaka deczka

    czołem panowie. co lepiej decaject z ec czy deca durabolin z organonu. organon zgodnie z ich ofertą nie produkuje deca durabolinu a inny kox tak

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1164| Data: 2007-11-08 13:49:42| Liczba SOGów: 0
  • STERYDY- PODRÓBKI

    prawdziwego amerykańskiego preparatu na czarnym rynku jest zerowa. 2 szczególną uwagę zwróćcie na parabolan, deca durabolin dianabol, zastrzyki testosteronu, oxandrolone i winstrol, bowiem często są podrabiane. 3 przypatrz się

    Odpowiedzi: 84| Ilość wyświetleń: 37526| Data: 2008-05-13 13:40:02| Liczba SOGów: 18
  • O ESTRZE W 1597 SŁOWACH

    związki takie jak testosterone cypionate, enanthate, propionate, heptylate, caproate, phenylopropionate, isocaproate, decanoate, acetate lista jest długa. we wszystkich przypadkach bazowym hormonem jest testosteron, który zostaje

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3561| Data: 2005-03-04 23:18:22| Liczba SOGów: 17
  • Equipoise (art.) mało popularny steryd

    obu środków są wyższe na testosteronie, a przyrosty siły mogą być porównywalne. najczęściej equipoise porównuje się do deca durabolinu. oba środki różnią się jednak budową i pochodzeniem. deca jest lepszym sterydem do budowy masy, zaś equipoise

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 5613| Data: 2006-11-03 09:20:28| Liczba SOGów: 20
  • CYKL NA LATO

    przyjemnością poznam wasze opinie i porady na jego temat.moje wymiary to 172cm waga 88 kg obw.bic 47cm.a oto cykl deca durabolin 20 szt. 50mg pol jakoś nie mam zaufania do hol/grec .dinabol 35mg dziennie .hgh 12 j.m tygodniowo.omnadren 250 10

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1685| Data: 2004-02-23 22:17:56| Liczba SOGów: 0
  • "Ciekawy wywiad..."

    będziesz duży, a może nawet wyższy o kilka centymetrów. ale na dobrą kurację wydasz ze 12 tys. zł. poleca deczkę deca durabolin , najlepsza jest holenderska. a przy okazji może załatwić lewą viagrę. marten z koksem się nie narzuca,

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 6093| Data: 2004-11-07 10:43:30| Liczba SOGów: 7
  • jaka roznica...

    jest miedzy deca durabolinem ktory jest oparty na nandrolone decanoate, a durabolinem ktory jest oparty na nandrolone phenylpropionate,

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 2617| Data: 2001-04-29 11:51:26| Liczba SOGów: 0
  • METANABOL

    formy testosteronu: testosteron prolongatum testosteron propionicum, omnadren 250. z preparatów zagranicznych: deca durabolin sustanon, testovir depot, winstrol depot, oxandrolone. dawka sterydów anaboliczno androgennych powinna być dobrana

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 9514| Data: 2005-05-13 14:44:28| Liczba SOGów: 7
  • Chce być fessss duży !!! :-)))))))))))) - CIEKAWY POST !!!!!

    kox i niewiem jakie mam brać sterydy . zzzobaczćie sobie mój profil. ale chcę bycbardzo duużym myślałem nad 20 strzałów deca durabolin /holenderska 2 ml , do tego 200 mety rusek i myslałem jeszcze wziąść winstrol ale niewiem ile , i coś jeszcze

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 9698| Data: 2002-09-26 10:13:11| Liczba SOGów: 51
  • STERYDY I INNE SRODKI DOPINGUJACE-WIEDZA OGOLNA,KLASYFIKACJA ITP

    5.primobolan, primobolan depot, primobolan s, metenolon metylandrostenolon 6.deca durabolin anadur, decabolin, durabolin dynabolon, retabolil, retabolin, superanabolon, nandrolon

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 41531| Data: 2007-03-27 22:00:16| Liczba SOGów: 10

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}