w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "deca durabolin opinie"

Strona 11 spośród 1237  stron dla zapytania: deca durabolin opinie

3 cykl deca + ????

witam all planuje sobie teraz zrobić jakis dobry cykl.napewno bedzie w nim deca durabolin organona 2ml/200mg.zastanawiam sie co do niego dołożyć.myslałem nad oxandrolonem tabsach.tylko cena jest

Data: 2003-12-03 19:28:38 | Dział: Doping | Autor: macpryw | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3576 |

Drugi cykl: metanabol + deca durabol + prolongatium

witam, panowie co sądzicie o tym cyklu maxymalne minimalne dawki 1 5 tyg metanabol jelfa 10mg / dzień 1 9 tyg deca durabolin holnadia 200mg / tydzień iniekcja co 7 dzień 1 10 tyg prolongatium 100mg/ co 5 dni w czasie cyklu

Data: 2010-12-09 21:05:43 | Dział: Doping | Autor: inspire | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3576 |

deca

mam zamiar kupić 6 strzałow deki.deca durabolin organon 1 amulka 2ml/200mg , jak ja stosowac z tego coi czytałem w archiwum , zalecane jest branie w

Data: 2003-08-17 22:58:58 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3576 |

DECA ile wziąć?

posiadam decabol 250 nandrolone decanoate 10ml british dragon nie wiem ile tego się bierze na początek i czy można to wziąć z

Data: 2009-02-27 19:04:17 | Dział: Doping | Autor: pietras86 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3576 |

PYTANIE DO SPECÓW (deca dep.+winstrol dep.)

dzięki za rady wcześniej w innym temacie! zaplanowałem sobie taki cykl na 8 tygodni: raz na tydz. 2ml/200mg deca durabolin 8 strzałów , do tego co trzy dni winstrol depot 50mg 10 strzałów . napiszcie mi proszę w jakich porach mam robić sobie

Data: 2004-01-24 13:48:58 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 3576 |

deca

a nie chce go uszkodzić lub jakąś kontuzje złapać przysiad :robie na maszynie pytanie: pytanie mam dotyczące deca durabolin 10ml 200mg/ml metanabol 10mg/1 tab ,100 tab , i teraz nie wiem czy do kupić testo enathate czy poprostu omke ,na

Data: 2008-11-19 19:45:40 | Dział: Doping | Autor: No-life | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3576 |

Deca durabolin

wiatm! mam male pytanie w zwiazku z grecka deca a mianowicie jak dietę powinienem mić podczas cyklu oraz po czym moge poznać czy to nie podróbka! z gory thx za odpowiedzi!! pozdrawiam!!!

Data: 2004-10-15 12:05:20 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3575 |

Deca+winstrol

witam!mam 38 lat i po raz pierwszy chcialbym zrobic jakis cykl deca durabolin winstrol bo na kreatynie i bialku nic juz nie moge wyciagnac.potrzebuje porady od ludzi ktorzy juz taki dop

Data: 2011-04-16 07:21:49 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

deca+ teść+ meta z alchemii

witam co myślicie o takim cyklu: 1 10 testosteron prolongatum 100mg e4d 1 10 deca durabolin 100mg e5d 1 8 metanabol 25mg ed cel cyklu masa i siła

Data: 2007-09-14 18:55:15 | Dział: Doping | Autor: xmar78 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3575 |

deca+winko+propionat

witam! czy bylby ktos taki dobry i tylko mi rozpisal cykl skladajacy sie z : 10ml deca durabolin 1ml 100mg organon holandia 100 tabletek stanozolol 10mg 1 tabletka organon argentyna 10 ml

Data: 2008-07-21 18:31:09 | Dział: Doping | Autor: shakecox | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

deca durabolin

witam, mam pytanko, czy dec durabolin nie powoduje skutkow ubocznych, bo czytałem, że jest najbezpieczniejszym sterydem zastanawiam się nad stosowaniem sterydów i właśnie nad deca się zastanawiam

Data: 2005-04-15 20:16:36 | Dział: Doping | Autor: Seba81 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

deca durabolin+...????

chcialbym sie dowiedziec z czym polaczyc teste cwicze od 3 lat i ok 2 lata temu mialem cykl deca z testa rezultaty byly zadawalajace ale testy ju z nie chce . z czym moge polaczyc jeszcze dece myslalem o winie ale

Data: 2005-03-17 12:18:50 | Dział: Doping | Autor: AgentXXX | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3575 |

deca + wino + enan/?

siema zastanawiam się nad czymś takim: 1 11 testosteron enanthate 300mg e5d 2 10 deca durabolin 200mg e7d 8 12 winstrol 50mg eod może być co ewentualnie zamiast enana winko mam z desmy, jaka deka

Data: 2009-12-12 23:03:27 | Dział: Doping | Autor: franek002 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3575 |

Cykl Test propionat Deca

witam, bardzo prosiłbym o pomoc fachowców w rozpisce cyklu testosteron propionat 20x + deca durabolin 10x . mój staż na siłowni to 2 lata, waga: 65kg, wzrost: 179cm, wiek: 21 lat, dieta: opracowana.

Data: 2012-04-04 13:05:57 | Dział: Doping | Autor: Luxusi | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 3575 |

Enanthate + Sustanon + Deca-Durabolin + Proviron + Tamoksifen + HCG /pomoc w rozpisce

witam posiadam następujące witaminki 12x 1 ml/250 mg enana z balkana 5x 1 ml/250 mg susta z balkana 10x 1 ml/200 mg deca z balkana 100 tabs/10 mg z balkana 80 tabs /25 mg proviron 60 tabs /20 mg tamoksifen 3x 5000j.m hcg na prawdę

Data: 2011-07-18 18:30:51 | Dział: Doping | Autor: dzoj | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

deca

ile kosztuje deca durabolin na czarnym rynku chodzi mi o te najnizsze ceny

Data: 2003-11-08 19:23:08 | Dział: Doping | Autor: gigancik | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

czy deca blokuje??

siemanko. pytanie: czy deca durabolin powoduje zablokowanie takie jak np.: omnadren czy tez po zakonczonej kuracji nie trzeba stosowac odbloku

Data: 2004-03-03 00:42:27 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 3575 |

CYKL 30 SUSTANON i DECA 30

siema proszę kogoś za***iście obeznanego o rozpisanie mi cyklu z 30 sustanon egipt i 30 deca durabolin , wczesniej mialem kilka cykli. odzywki kupione bialko wegle bcaa 3 płeć : mężczyzna wiek : 22

Data: 2011-08-04 14:59:34 | Dział: Doping | Autor: adis1989 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |

Pomoc do cyklu deca, enan, wino, prop

propionicum 100mg eod lub 1 12 testosteron enanthate 400mg e5d 1 4 testosteron propionat 75mg eod 1 11 deca durabolin 400mg e7d 7/8 13 winstrol 30 40mg ed skłaniam się ku pierwszej rozpisce, tylko pytanie czy dodać coś na kicka meta

Data: 2011-08-28 23:48:29 | Dział: Doping | Autor: SFD | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 3575 |

Trenabolone Enanthate 250 mg vs Deca Durabolin

witam , zastanawiam sie ostatnio i zarazem prosze was o wypowiedzi na ten temat. mysle nad polaczeniem trenu z deca ..co myslicie na ten temat jakie 3 19 28 czego mozna sie spodziewac dodam ze laczylem wczesniej tren razem z

Data: 2008-11-26 08:31:57 | Dział: Doping | Autor: trixo | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 3575 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Ostatnio wyszukiwane: sauna suit everlast | olimp activ | Danabol 10mg Balkan | dobry lek na pasożyty | 1000mg 10ml | trening interwałowy co jęść a czego nie | Ile może leżec w lodówce surowa pierś z kurczaka | co daje karta multisport | uszczerbek na zdrowiu pzu tabela powypadkowe stłuczenie kolana | kalkulator kalorii na mase | jak dobrze utrzyma form T | kawa a HIIT | pomiar bf metody arytmetyczne | mono carbo | Co jeść na kolacje na mase | kreatyna przechowywanie | naderwanie przyczepu mięśnia dwugłowego uda | czego nie kupowac | deca durabolin opinie | creatine monohydrate jak brac