SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

creatine opinie

  • FA Extreme Creatine opinie ?

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam chce zacząć pierwszy cykl kreatynowi i sprzedawca polecił mi FA Extreme Creatin. Jakie macie zdanie o tej marce ? na początek może być ? Wiem, że jest to samo mono ale zapytać nie zaszkodzi. I pytanie czy wystarczy mi jej na jeden cykl? Dawkowanie niby 3g po treningu ale ja bym brał 5g z rana przed śniadaniem i 5g po treningu. Z góry dzięki z

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 9419 Data: 2011-04-29 11:45:28 Liczba szacunów: 0
  • M3 creatine opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    witam chcial bym poznac opinie na temat tego preparatu czy jest dobry tej firmy dzieki poizdrawiam

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1992 Data: 2005-11-19 21:26:58 Liczba szacunów: 0
  • ActivLab Creatine - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, czy ktoś testował monohydrat powyższej keratyny? Dodam,że będzie to moje pierwsze spotkanie z kreatyną :)

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 448 Data: 2016-08-01 10:08:39 Liczba szacunów: 0
  • bio tech tri creatine - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    bral ktos moze? nie warto przeplacac za firme jak trec czy lepiej dolozyc ?

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 733 Data: 2012-03-15 14:44:06 Liczba szacunów: 0
  • muscle pharm - creatine opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Universal Nutrition - 100% Beef Aminos

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 464 Data: 2013-04-10 18:21:29 Liczba szacunów: 0
  • Wasze opinie o SCITEC Creatine 100% Pure 500g

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Chciał bym usłyszeć wasze opinie o kreatynie firmy Scitec "creatine 100% pure 500g". Zamierzam kupić tą kreatyne. Jest to moja pierwsza kreatyna. Chciał bym dowiedzieć się o waszych opiniach jedyny + jaki widzę co cena. Chce łączyć ją z gainerem SCITEC Jumbo 4400g + dieta oczywiście.

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 19187 Data: 2012-05-17 21:25:28 Liczba szacunów: 17
  • CREATINE XTRA - Wasze Opinie

    Temat
    ActivLab

    Skoro część z Was dostała już testery - podzielcie się swoimi odczuciami co do tego produktu. Dla przypomnienia słów kilka o produkcie: CREATINE XTRA Creatine Xtra to innowacyjny produkt zawierający kreatynę w najbardziej efektywnej postaci fosforanu kreatyny. Fosforan kreatyny jest magazynowany w mięśniach i stanowi źródło grup fosforanowych niezb

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 5030 Data: 2010-10-14 09:24:39 Liczba szacunów: 0
  • Cykl. Creatine Xplode. Proszę o opinie.

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam serdecznie, Bardzo proszę o ocenę sensowności poniższego cyklu, oraz godzin stosowania suplementacji. Preparaty wziąłem bezpośrednio ze Creatine Xplode. W październiku po ponad dwóch latach przerwy postanowiłem wrócić na siłownię. Niestety tylko do końca roku. Dlatego zależy mi na maksymalizacji efektów, przy zdrowym podejściu do tematu . Od

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3283 Data: 2011-09-03 22:02:06 Liczba szacunów: 1
  • prosze o opinie suplementacji CREATINE MULTIPOWER,GLUTAMINE OLIMP 1400,GAINERATOR

    Temat
    Odżywki i suplementy

    witam mam 21 lat waga 63...staz na silowni z przewami 4 lata.prosze was bardzo o opinie w razie czego jakies poprawki,posiadam kratyne multipower 5g, glutamine olimp 1400, gainerator 3200. kreatyne biore rano po brzebudzeniu na czczo z 3 tabletkami glut..., po 30 minutach jem sniadanie po odczekaniu wypijam na godzine przed treningiem gaineratora

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 694 Data: 2013-01-15 11:45:54 Liczba szacunów: 0
  • Creatine Nox Pure Select - opinie ??

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Miał ktos do czynienia z tym monohydratem ?? link usuniety Szukałem na internecie opinii, ale on jest chyba malo popularny, a kupilem go w Vitamin-Shop'ie na miescie. Ekspedientka bardzo go polecala :) Pozdro. Zmieniony przez - Remik7 w dniu 2014-12-17 15:26:43

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1532 Data: 2014-12-16 20:43:08 Liczba szacunów: 0
  • BIOTECH - Creatine Ethyl Ester // Wasze opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam Jakie sa Wasze opinie na tem tej kreatynki ?? Czy jakos stosowna do ceny ?? Czy sa ewentualnie jakie przyrosty siły/masy ?? Może ktoś łaczył z inna kreatyna/stakiem ?? Czekam na wasze opinie...

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2406 Data: 2007-11-01 16:38:22 Liczba szacunów: 0
  • TREC Creatine Micronized 200 Mesh 400 kaps ,Efekty ,opinie do tego produktu

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Jeśli był ten temat to sorry. A ja w takiej sprawie ,zamierzam se kupić TREC Creatine Micronized 200 Mesh 400 kaps ,no i to moja 1 kreatyna ,no i jakie są po niej efekty jak w temacie . Dziękuje !

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2048 Data: 2012-02-26 11:28:08 Liczba szacunów: 0
  • Creatine XXS Professional - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam. Zamówiłem ten sprzęt i z czystej ciekawości chciałbym zapytać osoby które miały z tym styczność czy towar jest godny uwagi. PS.. dietę i pojęcie o tym sporcie mam Ot zwykłe pytanko.

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1519 Data: 2007-09-02 06:56:12 Liczba szacunów: 0
  • Opinie na temat produktu MVP - Next Level Creatine

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam chcialem zapyatc co myslicie o tym produkcie czy stosowal juz ktos ten produkt prosze o opinie na temat tego dzieki za odp

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1888 Data: 2009-01-28 21:53:46 Liczba szacunów: 0
  • Amino Whey System TREC i Creatine 1000 OLIMP - opinie o połączeniu

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Co Wy Na Połączenie AMINO WHEY SYSTEM TREC-a z CREATINE 1000 OLIMP-a??

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2584 Data: 2005-03-01 23:00:39 Liczba szacunów: 0
  • Perfect Creatine Monohydrate firmy Perfect body - opinie

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Witam otóż zamówiłem sobie kreatynę "Perfect Creatine Monohydrate" firmy Perfect body. Widziałem wcześniej opinię pewnego gościa ale chciałbym was się dopytać czy jest ona pozytywnie rozpatrzona według was. Czekam na odpowiedź! :) Pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 566 Data: 2012-12-31 13:04:58 Liczba szacunów: 0
  • VITAMIN-SHOP 100% Creatine Micronized Opinie

    Temat
    Trec

    Witam co sądzice o tej kreatynie dobre efekty po niej /???

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1492 Data: 2009-08-16 09:42:37 Liczba szacunów: 0
  • Universal Nutrition - Creatine micronized powder - 500 g wasze opinie o tym produkcie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Siemka mam pytanie co sądzicie o tym produkcie,jakie macie z nim doświadczenia czy jest on dobry dla początkującego ? TU LINK DO PRODUKTU:http://www.sfd.pl/sklep/Universal_Nutrition_Creatine_micronized_powder-opis481.html

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 348 Data: 2014-02-06 09:53:39 Liczba szacunów: 0
  • Pure creatine - 500g opinie

    Temat
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Co powiecie na temat tej kreatynki ? Widzę że ludzie ją sobie chwalą a co powiecie wy ? :)

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1256 Data: 2014-08-25 11:12:56 Liczba szacunów: 0
  • COCKTAIL™ - CREATINE AKG + ZMA + HMB + AMINO ACIDS opinie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    COCKTAIL™ - CREATINE AKG + ZMA + HMB + AMINO ACIDS opinie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 916 Data: 2012-07-15 20:56:46 Liczba szacunów: 0