Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: creatine 100 trec opinie

Strona 1 z 2

  • Wakacyjny konkurs z firmą TREC (lipiec) by IneTheEnd - Beta-alanina

    8.56/ +16%8% ba 10.16/ +37% dodatkowe badanie na temat połączenia kreatyny i beta alaniny. effect of creatine and beta alanine supplementation on performance and endocrine responses in strength/power athletes 9 the effects of creatine

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 7582| Data: 2011-07-30 23:48:31| Liczba SOGów: 26
  • Pytanie dt. supli

    wspomagaczami w postaci kreatyny, itp. poczytałem troszkę opinie forumowiczów i dotarłem do kreatynki universal creatine monohydrate 100 oraz olimp dextrex juice i olimp bcaa 100 mega caps w pakiecie. dziś ktoś mi doradził abym do swojej listy

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 897| Data: 2013-06-15 03:12:04| Liczba SOGów: 1
  • Ja i moje odżywki - proszę o komentarz/opinie/ porady

    mój trening: 3xtydzien po 2 partie mięśni biceps triceps, klata plecy, barki moje odzywki: dymatize nutrition creatine micronized 100 pure pharmaceutical grade 500g 100 porcji po 5g; 1,2 porcje dziennie wg zaleceń trec nutrition

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 689| Data: 2009-03-24 14:34:38| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie na temat mojego wyboru

    to ok. 2 lata. mass activator http://www.sfd.pl/sklep/sfd_sfd_mass_activator opis26680.html trec creatine 100 http://www.sfd.pl/sklep/trec_creatine 100 opis568.html dni treningowe: 30 minut przed treningiem i od razu po, dni

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 671| Data: 2012-05-16 14:00:03| Liczba SOGów: 0
  • TREC Creatine Micronized 200 mesh + taurine + Dextrose

    dobra na 1 cylk i prosił bym o opinie i coś więcej o tek kreatynie. mam zamiar kupić ja po feriach razem z isolate 100 , vitargo , multipack i bcaa jeszcze nie wiem jakie doradzicie ;p brałem z activlab dieta jest obecnie nawet dobra ,ale

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1225| Data: 2012-01-21 22:43:11| Liczba SOGów: 1
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    badania: 7 steenge gr, simpson ej, greenhaff pl. protein and carbohydrate induced augmentation of whole body creatine retention in humans. j appl physiol. 2000 sep;89 3 :1165 71. z drugiej strony nadmiar węglowodanów może dać efekt w

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 162376| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335
  • ** NAJBARDZIEJ OPŁACALNE SUPLE **

    doskonała alternatywa dla tych którzy nie mają zbyt dużo pieniedzy na dobry cykl : b universal creatine micronized powder http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_creatine_micronized_powder opis481.html

    Odpowiedzi: 97| Ilość wyświetleń: 13663| Data: 2010-12-24 13:40:33| Liczba SOGów: 21
  • NAJTAŃSZE SUPLE - 2007

    zestawów. ceny podałem w przybliżeniu... monohydrat kreatyny w proszku małe opakowania do 40zł : trec creatine normal plus powder 300g 34zł http://www.sfd.pl/trec_creatine_normal_plus t294848.html megabol total creatine 250g

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 8398| Data: 2007-04-02 16:21:46| Liczba SOGów: 32
  • Kreatyny ranking

    się w sposób następujący: [spistresci] spis treści: [paragraf]1. trec cm3[/paragraf] [paragraf]2. allnutrition creatine muscle max[/paragraf] [paragraf]3. vitalmax creatine monohydrate 200 mesh[/paragraf] [paragraf]4. olimp creatine mega

    Odpowiedzi: 0| Ilość wyświetleń: 15567| Data: 2016-12-30 09:57:07| Liczba SOGów: 2
  • mk92 & KiKi1702 / BLOG / Zakład o pudło krety;)

    i owoce ile wlezie. raczej dużo płynów, zwłaszcza w okresie przyjmowania kreatyny. suplementacja: 1 x trec creatine micronized 200 mesh+taurine od połowy 2 go tygodnia 1 x vitalmax l 100 base glutamin od połowy 3 go tygodnia 1 x trec

    Odpowiedzi: 159| Ilość wyświetleń: 8167| Data: 2008-08-29 21:27:35| Liczba SOGów: 6
  • 5kondzio5/Dziennik/podciaganie, pompki, siła i wytrzymałość

    tyle ile trzeba. jakoś dotąd było dobrze to i wierze ze i teraz będzie. zestaw supli jaki mam to: olimp creatine magna power full olimp aakg extreme full universal uniliver jakies 100 sztuk zostało olimp dextro jucie 1300g i może

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 6347| Data: 2010-02-09 20:31:51| Liczba SOGów: 3
  • Trening oraz suplementacja

    sob. klata triceps brzuch nie. barki plecy brzuch suplementacja: bialko trec whey 100 3 dziennie creatine trec 100 1 porcja 30min przed treningiem 2 bezposrednio po treningu bcaa trec powder 1 porcja 30min przed

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 407| Data: 2016-06-06 19:48:04| Liczba SOGów: 0
  • Potrzebuje pomocy w rozpisaniu cyklu !!!!!!!!

    cyklach dlatego proszę o pomoc. w skład którego ma wchodzić: carbo nox olimp 8kg cell pump biogenix 540g creatine mega caps 1250 olimp mono 120tab. aakg olimp 120tab. machineman combo activlab 240tab. białko dynamize elite lub trec

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 349| Data: 2012-04-02 17:53:58| Liczba SOGów: 0
  • Cykl na mase

    który chciałbym zacząć w połowie stycznie. wczoraj tj. 20.12 zakończyłem cykl na monohydracie creatyny sfd pure creatine do tego dochodziło bcaa, zma, o3 i pod koniec cyklu dokupiłem s.a.w. teraz chciałbym ułożyć nowy cykl i zastanawiałem się

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1024| Data: 2011-12-21 12:44:46| Liczba SOGów: 1
  • cykl na czyste mięcho - do oceny

    może wogóle odpuścić olimp bcaa mega caps 30 kap. blister w sumie 900kapsów fitness authority xtreme creatine 500 g olimp taurine mega caps 120 kap. nie jestem przekonany fitness authority xtreme glutamine 500 g

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1168| Data: 2012-06-14 11:51:37| Liczba SOGów: 1
  • Suplementacja

    tydzień przerwy, bez odżywek i brać przez max. 5 tyg olimp system protein 80 3 dawki dziennie po 35g trec creatine ilość zalecana przez producenta z tym okresem początkowym do tego dalej własnie to hmb i olimp dextrex juice z

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 527| Data: 2010-01-14 21:42:21| Liczba SOGów: 0
  • potrzebuje pommocy w doborze odzywki

    saszetki 100 sasz. po 40 gram a moze lepiej vitalmax cfm gainer 20 saszetki 100 sasz. po 40 gram + olimp creatine mega caps® 300 kaps. plus tam jakies carbo co jest bardziej rozsądne i lepsze prosze o jakies opinie i pomoc w

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 792| Data: 2009-07-20 14:37:21| Liczba SOGów: 0
  • Suplementy - samopoczucie i zawroty głowy

    w tygodniu po 1h ławeczka + hantelki od 2 miesięcy. suplementy, które kupiłem 10 dni temu: scitec 100 pure creatine monohydrat activlab bcaa xtra megabol gainer 737 isostar koncentrat wpc łowickie suplementy, które kupiłem trzy dni

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 988| Data: 2013-07-21 10:05:25| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o pomoc w sumplementacji

    professional 2350g olimp carbonox 1 kg hi tec amino anabol professional 200 kaps. pharma freak creatine freak cf hcl 90kaps trec cla 200 kaps./ 1030 mg mam o tyle problem, że ważę sporo 95kg i w pewnym momencie zatrzymał się

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 403| Data: 2013-05-15 13:27:37| Liczba SOGów: 1
  • Odżywki

    kupić, proszę o opinie lub poradę co zamienić. 1 universal nutrition gain fast 4550g 2 universal nutrition creatine micronized powder 500g 3 hi tec nutrition bcaa powder 500g 4 trec whey 100 2275g 5 zma nie wiem czy jest mi

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 401| Data: 2016-07-06 13:11:50| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}