Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: creatine 100 trec opinie

Strona 1 z 1382

  • Trec - Creatine 100%

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/creatine_100_i568_d380x380[/img] creatine 100 trec 100 monohydratu kreatyny w proszku. kreatyna

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 9716| Data: 2011-05-15 15:47:44| Liczba SOGów: 0
  • creatine 100% Trec rozpuszczalność

    siema a mam problem kupiłem creatine 100 z trec i nie chce się ona rozpuszczać mieszam ją 2 min i nic po jakimś czasie i tak opada na dno szklanki jak u was z rozpuszczaniem kreatyn jest

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1831| Data: 2008-09-06 07:31:33| Liczba SOGów: 1
  • Creatine 100% Trec

    witam. mam zamiar kupić creatine 100 z treca. i w zwiazku z tym 2 pytanka ;]: 1. czy to dobry produkt 2. jak polecacie to brać treningi 3 razy w tygodniu, dieta jest, staż ok 1,5 roku a sumiennie 6 miechów, wiek 16 lat . pozdro 3

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2605| Data: 2008-09-27 11:01:02| Liczba SOGów: 0
  • Trec Magnum 5000

    co sadzicie o tym gainerze

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 11824| Data: 2005-03-18 00:10:49| Liczba SOGów: 5
  • Wasze opinie o SCITEC Creatine 100% Pure 500g

    witam. chciał bym usłyszeć wasze opinie o kreatynie firmy scitec creatine 100 pure 500g . zamierzam kupić tą kreatyne. jest to moja pierwsza kreatyna. chciał bym dowiedzieć się o waszych

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 15793| Data: 2012-05-17 21:25:28| Liczba SOGów: 0
  • Biogenix Cell pump 120 cap czy Trec Creatine 100% ??

    siema 3 nie wiem co wybrac: biogenix cell pump 120cap trec creatine 100 300g vitalmax mono 300g no i co mam wybrac 3

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1826| Data: 2009-05-12 20:13:35| Liczba SOGów: 1
  • Na początek Creatine 100%

    witajcie: jestem nowy w temacie i po rozważeniu ceny na początek kupiłem creatine 100 . pytanie moje brzmi: jakie efekty daje ten produkt po pełnym cyklu czy koniecznie trzeba ciężko trenować,

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1691| Data: 2010-02-03 15:31:59| Liczba SOGów: 0
  • [S/Z] WAZNE WHEY 100 TREC CZEKOLADA-SEZAM

    kupielm bialko whey 100 trec czekolada sezam i w moich kubkach smakowach smakuje jak kupa 2275g wzialem z tego 2 miarki jezeli chcialby ktos wziac po okazyjnej cenie priv

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1971| Data: 2013-05-07 23:23:41| Liczba SOGów: 1
  • Amino Whey System TREC i Creatine 1000 OLIMP - opinie o połączeniu

    co wy na połączenie amino whey system trec a z creatine 1000 olimp a

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2435| Data: 2005-03-01 23:00:39| Liczba SOGów: 0
  • Co sądzicie o tych specifikach białko : Trec - Whey 100 oraz kreatyna

    kreatyna : scitec nutrition 100 creatine białko: trec whey 100 podzielcie sie opinią... dziekuje

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1285| Data: 2012-11-26 17:29:06| Liczba SOGów: 0
  • CREATINE XTRA - Wasze Opinie

    testery podzielcie się swoimi odczuciami co do tego produktu. dla przypomnienia słów kilka o produkcie: creatine xtra http://62.111.156.90/sfd/creatinxtra creatine xtra to innowacyjny produkt zawierający kreatynę w najbardziej

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 4565| Data: 2010-10-14 09:24:39| Liczba SOGów: 2
  • Masscore Whey Protein 80 Plus Whey 100 Mass Bomb Redweiler

    kokos 140 zl ofra sport mass bomb 4 kg czekolada otwarty 80 zl redweiler zostalo 280 g z 480 40 zl scitec creatine 100 % zostalo 456 g z 500 25 zl bcaa powder grejpfrut zostalo 324 g z 500 40 zl aakg zostalo ok 50 kaps z 240 starta

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 9256| Data: 2013-09-07 14:16:50| Liczba SOGów: 8
  • Kreatyna Trec - słony smak

    kupiłem ostatnie kreatynę treca creatine 100 i co mnie zaniepokoiło to, że posiada ona strasznie słony smak czy ktoś spotkał się z podobna sytuacją,bo

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2282| Data: 2007-12-06 18:30:42| Liczba SOGów: 0
  • Atp Creatine czy cm3

    siemka, chcialem zaczac swoj 2 cykl pierwszy=mono i zastanawiam sie co wziasc. moja uwage przykulo vitaminshop atp creatine i trec cm3 1250. co moglibyscie mi powiedziec na temat tego pierwszego bo dosc ekonomicznie wychodzi i jest

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1908| Data: 2008-05-04 21:24:23| Liczba SOGów: 0
  • Creatine CM3 Trec dawkowanie

    witam. mam pytanie w sprawie dawkowania cm3 1250 treca, bo wydaje mi sie, ze trec przesadzil z sugerowanym dawkowaniem. mam 17 lat ,wzrost 178, waga 76. jakie dawkowanie mi polecacie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2594| Data: 2011-03-17 20:36:51| Liczba SOGów: 0
  • Whey 100 TREC

    witam. jakie są wasze opinie na temat tego białka zastanawiam się nad kupnem ponieważ trudno mi zjadać wystarczającą ilość białka z posiłków.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1236| Data: 2012-05-13 23:32:50| Liczba SOGów: 0
  • Przygotowania do MP 100% Trec

    całe przygotowania do mp w kulturystyce klasycznej wspomagane były suplementami trec ka, testuje już 6 rok odżywki tej firmy i stwierdzam, że jakość do ceny jest optymalne : bardzo polecam, przesyłam

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 4912| Data: 2013-03-10 00:50:00| Liczba SOGów: 6
  • Dieta i suplementacja (trec)

    2011/20111009181225 witam, mam pewien problem, waze 80kg chce przytyc ułożyłem sobie iete na mase i wyszło mi że będę spożywał

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1458| Data: 2011-10-09 18:05:53| Liczba SOGów: 0
  • Perfect Whey Protein TREC - opinie

    witam, jakie macie opinie na temat tego bialka, wczesniej stosowalem wpc treca po treningu i bylem bardzo zadowolony, ale wycofali z produkcji, co tym sadzicie lepsze gorsze, bo cenowo to tyle samo.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2629| Data: 2005-02-11 14:14:24| Liczba SOGów: 1
  • AMIX 100 Predator Opinie?

    mam sklep z suplami obok domu praktycznie i tam pan mi polecił takie tanie oto białko. ypowy profil aminokwasów w 100 g białka alanina 5 340 mg metionina * 2 110 mg arginina 3 100 mg * fenyloalanina 2 850 mg kwas l asparaginowy

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3047| Data: 2013-08-28 20:35:50| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}