Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm3 opinie

Strona 1 z 16

  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    witam wlasnie kupilem nowa kreatyne treca cm3 jak wiadomo jablczan kreatyny z duza iloscia krety w kapsulce 1250g/kaps no i zaczyna sie pierwszy problem zwiazany z

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 92384| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Kreatyna CM3 - wasze opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2075| Data: 2007-05-23 21:06:05| Liczba SOGów: 0
  • 2 cykl. Oparty na CM3....

    jak brać... jeśli macie jakieś sugestie odnośnie pkt. wyżej, piszcie śmiało. a więc zaopatrzony jestem w: 2x cm3 180tab trec tauryna mega caps 150tab olimp omega 3 120tab trec carbo 2kg trec wpc ok 2,5kg ostrowia

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2548| Data: 2007-03-04 17:08:09| Liczba SOGów: 1
  • nitrobolonII+ CM3+ białko. Jak zażywać ?????

    z ustaleniem pory kiedy powineiniem zażyć białko. przez trzy tygodnie zażywałem nitrobolon ii + jabłczan kreatyny cm3 1250 z hi teca. efekty są super. własnie mi sie skonczylo i zakupiłem ten sam zestaw nitroii i cm3 i dodatkowo białko trec

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1396| Data: 2007-11-17 14:45:37| Liczba SOGów: 0
  • Stack + mono/cm3

    witam chcę zacząć nowy cykl kreatynowy ostatni miałem na wakacje nitrobolon ii + cm3 z treca i mam problem z wyborem stacka. zastanawiam się nad xpand xtreme pump/fa xtreme detonator. zauważyłem, że xpand

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 830| Data: 2011-10-15 22:47:49| Liczba SOGów: 1
  • Dieta redukcyjna (BCAA+CM3+BIAŁKO+OLEJ MCT)+trójbój

    ilości 6x6powtórzeń, cardio na początek mam 3x 30min....co do suplementacji posiadam bcaa hitec powder, olej mct olimp, cm3 dymatize elite whey i whey c6, multiwitamina i mzb.....poniżej wrzuce diete do oceny, suple stosuje następująco... dt 5g

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 760| Data: 2014-02-08 11:00:52| Liczba SOGów: 0
  • CM3+AAKG+Amino Muscle+Universal uni-liver

    ktory mam rozpoczac w lutym prosze o opinie porady korekty itp. teraz go rozpisze co do dawkowania. dt: rano 4cap. cm3 do sniadania +4cap universal uni liver przed posiłkiem przedtreningowym 15ml amino z treca posiłek przedtreningowy

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2249| Data: 2009-01-29 12:44:09| Liczba SOGów: 2
  • Pierwszy cykl na CM3 - proszę o poradę.

    lepsze niż monohydrat. zdrowsze i tak właśnie się pytam czy nigdy nie robiąc cyklu na mono mogę zrobić cykl na cm3 chciałbym jeść cm3 z bcaa , moim celem jest rzeźba i większa twardość , wytrzymałość mięśni. diety nie mam specjalnie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2712| Data: 2010-11-24 11:11:31| Liczba SOGów: 0
  • cm3

    witam jakie macie opinie na temat cm3 .to dobra kreatyna wzrost siły i masy .można ją łączyć w cyklu ze stackiem kreatynowe .o opinie proszę tych co robili na niej cyklu lub ją biorą teraz.za opinie daje sogi.pzdr

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 499| Data: 2012-07-02 09:58:24| Liczba SOGów: 1
  • Nowy Cykl opinie...

    controled labs no bost green magnitude controled labs creatyna purple wrath controled labs amino cm3 trec kreta reanimator olimp 17 t sci mx na testosteron witaminki + omega 3 + joint ment stawy +

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 551| Data: 2010-02-14 15:12:37| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o tym zestawie

    witam wybrałem taki zestawik: mp assoult, mp recon, trec cm3 czy dobry zestaw czy lepeij cos zamienic assoult testowałem juz i jestem zadowolony, cm3 tak samo jedynie tego recona

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 657| Data: 2013-03-21 16:03:37| Liczba SOGów: 0
  • NB2/SAW/NE + cm3 na 2gi cykl po mono

    z geranium.. mam narazie troche czasu na dobre przemyslenie zakupu i wydaje mi sie ze najbardziej odpowiada mi nb2 cm3 do tego bialko,carbo i ewentualnie bcaa ale nie jestem przekonany gdyz bede robil mase.. co polecacie i jak o nb2 slyszalem

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 725| Data: 2011-10-28 00:10:08| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon Energizer + BCAA xtra + cm3

    kupione witam glownie chodzi mi o pomoc z dawkowaniu oraz o ilosc stosowania danego suplementu. jesli chodzi o cm3 biore 4cap z rana pozniej 30 min przed treningiem nitro 40gram zalecana dawka i w czasie treningu bcaa xtra z activ lab

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 597| Data: 2011-11-22 16:04:00| Liczba SOGów: 0
  • Połączenie Mutant mass + cm3 + Xpand

    witam. chciałbym poznać waszą opinie na temat tej mieszanki. mutant mass + cm3 + xpand. ćwiczyłem 8miesięcy i miałem 5miesięczną przerwe i znowu wracam do ćwiczeń tylko tym razem chciałbym brać

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1430| Data: 2013-01-19 12:59:06| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 27505| Data: 2007-05-23 22:48:27| Liczba SOGów: 0
  • Plan -->silka ...prosze o rady i opinie :]

    sobota/niedziela robie piramidke na drazku, 1 2 3 4 5 4 3 2 1 co do supli: codzien rano na czczo 3 caps. cm3 z treca, przed silka czyli dwa razy w tyg 2 miarki superpump 250, a po silce 2 miarki size on. w dni kiedy trenuje sw badz

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1170| Data: 2009-03-16 22:37:02| Liczba SOGów: 0
  • mp assault+cm3 1250 jak dawkować??

    siemka. jak w temacie, prosiłbym o pomoc z ustaleniem dawkowania. zakupiłem cm3 360kapsułek i mp assault. mniej więcej do marca chciałbym tego używać, czyli jeden pełny cykl na pewno będzie.sporo o

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 312| Data: 2014-12-25 21:30:48| Liczba SOGów: 1
  • Trec Cm3 - jak dlugi cykl??

    witam.. jak dlugo powinien trwac cykl na jablcznie trec cm3 . w sklepie ktorym kupowalem powiedziano mi ze 12 tyg, chcialbym to skonsultowac bo w necie trafian na rozne opinie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 5055| Data: 2011-07-04 19:46:17| Liczba SOGów: 0
  • CM3 Pyt Red

    zejść do 82. dietę będę mieć lada dzień , czekam aż mi ułoży ją dietetyk. odnośnie tematu.. czy jest wskazane stosowanie cm3 przy redukcji chodzi mi głównie o siłe, bo wraz z masą ona trochę na pewno spadnie. cm3 miałbym zamiar stosować po

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 393| Data: 2013-06-22 18:23:58| Liczba SOGów: 0
  • Cykl SAA+ odżywki - proszę o opinie

    glucosamine 180 kaps 3.pvl mutant mass 6,8kg 4.hi tec bcaa powder 500g x2 5.optimum whey gold standard 2270g 6.trec cm3 powder 500g 7.fa detonator 800g 8.trec zma 90kaps jeśli mam coś wyrzucić lub zmienić to czekam na opinie

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 1355| Data: 2013-03-10 20:42:36| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}