Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm3 opinie

Strona 1 z 447

  • CM3-Opinie

    witam, za parę dni po świętach lecę do sklepu po cm3 360caps+180 caps, jakie są wasze opinię o tej kreatynie, podajcie jakie mieliscie wyniki np. w wyciskaniu po niej 3 a i ile trwał wasz cykl i z ilu capsów

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9544| Data: 2009-12-24 19:50:25| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 26730| Data: 2007-05-23 22:48:27| Liczba SOGów: 0
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    witam wlasnie kupilem nowa kreatyne treca cm3 jak wiadomo jablczan kreatyny z duza iloscia krety w kapsulce 1250g/kaps no i zaczyna sie pierwszy problem zwiazany z

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 84760| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • 2 cykl. Oparty na CM3....

    jak brać... jeśli macie jakieś sugestie odnośnie pkt. wyżej, piszcie śmiało. a więc zaopatrzony jestem w: 2x cm3 180tab trec tauryna mega caps 150tab olimp omega 3 120tab trec carbo 2kg trec wpc ok 2,5kg ostrowia

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2418| Data: 2007-03-04 17:08:09| Liczba SOGów: 1
  • Połączenie Mutant mass + cm3 + Xpand

    witam. chciałbym poznać waszą opinie na temat tej mieszanki. mutant mass + cm3 + xpand. ćwiczyłem 8miesięcy i miałem 5miesięczną przerwe i znowu wracam do ćwiczeń tylko tym razem chciałbym brać

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1298| Data: 2013-01-19 12:59:06| Liczba SOGów: 0
  • CM3+AAKG+Amino Muscle+Universal uni-liver

    ktory mam rozpoczac w lutym prosze o opinie porady korekty itp. teraz go rozpisze co do dawkowania. dt: rano 4cap. cm3 do sniadania +4cap universal uni liver przed posiłkiem przedtreningowym 15ml amino z treca posiłek przedtreningowy

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2200| Data: 2009-01-29 12:44:09| Liczba SOGów: 2
  • Trec - CM3

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/cm3_1250_i1111_d380x380[/img] trec cm3 90/180caps opis cm3 1250 to suplement diety zawierający jabłczan

    Odpowiedzi: 658| Ilość wyświetleń: 237787| Data: 2007-03-02 13:34:15| Liczba SOGów: 17
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9090| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Pierwszy cykl na CM3 - proszę o poradę.

    lepsze niż monohydrat. zdrowsze i tak właśnie się pytam czy nigdy nie robiąc cyklu na mono mogę zrobić cykl na cm3 chciałbym jeść cm3 z bcaa , moim celem jest rzeźba i większa twardość , wytrzymałość mięśni. diety nie mam specjalnie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2537| Data: 2010-11-24 11:11:31| Liczba SOGów: 0
  • Test - xp,cm3,inne czyli atak na masę by pati pods.str.63/64

    i wyniki byly sprawdzane w maju: płaska 95 przysiad 70 martwy ponad 100 suple: dymatize xpand 925g trec cm3 180 caps olimp hmb mega caps® trec l glutamine extreme 200g trec bcaa powder 200g trec night protein blend 1500g

    Odpowiedzi: 728| Ilość wyświetleń: 48059| Data: 2007-09-10 18:54:56| Liczba SOGów: 29
  • Cm3 z czym łączyć?

    z czym łączyć cm3 zastanawialem sie nad glutamina, jakies sa wasze opinie

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3509| Data: 2011-01-25 17:54:48| Liczba SOGów: 1
  • cm3

    jakie są wasze opinie na temat cm3 i czy można sie czegoś dowiedzieć na ten temat

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 2234| Data: 2009-10-20 19:43:34| Liczba SOGów: 1
  • Cykl SAA+ odżywki - proszę o opinie

    glucosamine 180 kaps 3.pvl mutant mass 6,8kg 4.hi tec bcaa powder 500g x2 5.optimum whey gold standard 2270g 6.trec cm3 powder 500g 7.fa detonator 800g 8.trec zma 90kaps jeśli mam coś wyrzucić lub zmienić to czekam na opinie

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 1289| Data: 2013-03-10 20:42:36| Liczba SOGów: 1
  • cm3+hmb revolution + super omega 3 dobre połączenie?

    2007/20070410135544 witam chciałbym sie dowiedziec czy to cm3 + hmb revolution + super omega 3 bedzie dobrym połączeniem, cwicze juz okolo roku nigdy nie mialem wyznaczonej diety ale staram sie jesc dobrze prosze o opinie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2093| Data: 2007-04-10 13:55:44| Liczba SOGów: 0
  • APS-CREAMORPH czy CM3-TREC ??

    32 dni redukcji który produkt według was będzie lepsze na ostatni miesiąc redukcji aps creamorph czy cm3 trec z suplementów które przyjmuję teraz to : mp assault man pure pf3 według mnie creamorph dobrze by działał z

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1013| Data: 2014-05-12 16:41:49| Liczba SOGów: 0
  • HMBolon vs. HMB/AAKG/CM3 Trec - porównanie cena/ilość

    zakupu przez zdecydowanych na taką suplementacji. chcę przedstawić porównanie dwóch rozwiązań hmb/aakg cm3 w oparciu o mocno rozreklamowany hmbolon i oddzielne formy tych samych substancji w oparciu o ofertę firmy trec. porównanie w

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1431| Data: 2011-11-12 12:59:10| Liczba SOGów: 0
  • Wasze opinie na temat Jabłczanu Kreatyny cm3

    witam, chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto stosował tą odżywkę: jakie są efekty, wasze własne opinie na temat tej odżywki i czy warto inwetsować w w/w towar

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 12682| Data: 2007-12-12 19:40:07| Liczba SOGów: 0
  • cykl na siłe. XP + CM3 + BCAA

    dobry cykl na sile. czytałem troche o tym i ulożyłem taki zestawik i chciałbym się dowiedzieć czy jest on dobry xp + cm3 + bcaa . i do tego moze jakieś dawkowanie bo tu jest duza rozbieżność gdyż jedni piszą że xp rano a po treningu cm3 inni ze

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 3280| Data: 2010-01-27 17:00:09| Liczba SOGów: 1
  • cm3 + kreatyna mono, jak brac??

    , 91kg. mam za soba 3 cykle na mono, efekty byly spoko, dieta jest. teraz zakupilem mono z vitalmaxa 500g + 90kaps cm3 oczywiscie mam zamiar dokupic, tylko nie wiem czy jeszcze 90 czy 180 mam pytanko jak to dawkowac, myslalem zeby rozlozyc: dt

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2388| Data: 2008-08-11 20:07:51| Liczba SOGów: 1
  • S.A.W + CM3 pytanie dotyczące dawkowania

    witam. piszę w imieniu kolegi który chciałby rozpocząć niedługo cykl na s.a.w ie + cm3 znalazł w internecie informację ze saw ma 2,5 g kreatyny w porcji 10 g. w dt kreatyny trzeba przyjmować 10 g. w temacie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2242| Data: 2012-05-06 17:13:06| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}