Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm3 opinie

Strona 1 z 16

  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    witam wlasnie kupilem nowa kreatyne treca cm3 jak wiadomo jablczan kreatyny z duza iloscia krety w kapsulce 1250g/kaps no i zaczyna sie pierwszy problem zwiazany z

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 96106| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Kreatyna CM3 - wasze opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2266| Data: 2007-05-23 21:06:05| Liczba SOGów: 0
  • 2 cykl. Oparty na CM3....

    jak brać... jeśli macie jakieś sugestie odnośnie pkt. wyżej, piszcie śmiało. a więc zaopatrzony jestem w: 2x cm3 180tab trec tauryna mega caps 150tab olimp omega 3 120tab trec carbo 2kg trec wpc ok 2,5kg ostrowia

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2591| Data: 2007-03-04 17:08:09| Liczba SOGów: 1
  • nitrobolonII+ CM3+ białko. Jak zażywać ?????

    z ustaleniem pory kiedy powineiniem zażyć białko. przez trzy tygodnie zażywałem nitrobolon ii + jabłczan kreatyny cm3 1250 z hi teca. efekty są super. własnie mi sie skonczylo i zakupiłem ten sam zestaw nitroii i cm3 i dodatkowo białko trec

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1419| Data: 2007-11-17 14:45:37| Liczba SOGów: 0
  • Stack + mono/cm3

    witam chcę zacząć nowy cykl kreatynowy ostatni miałem na wakacje nitrobolon ii + cm3 z treca i mam problem z wyborem stacka. zastanawiam się nad xpand xtreme pump/fa xtreme detonator. zauważyłem, że xpand

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 848| Data: 2011-10-15 22:47:49| Liczba SOGów: 1
  • Dieta redukcyjna (BCAA+CM3+BIAŁKO+OLEJ MCT)+trójbój

    ilości 6x6powtórzeń, cardio na początek mam 3x 30min....co do suplementacji posiadam bcaa hitec powder, olej mct olimp, cm3 dymatize elite whey i whey c6, multiwitamina i mzb.....poniżej wrzuce diete do oceny, suple stosuje następująco... dt 5g

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 797| Data: 2014-02-08 11:00:52| Liczba SOGów: 0
  • CM3+AAKG+Amino Muscle+Universal uni-liver

    ktory mam rozpoczac w lutym prosze o opinie porady korekty itp. teraz go rozpisze co do dawkowania. dt: rano 4cap. cm3 do sniadania +4cap universal uni liver przed posiłkiem przedtreningowym 15ml amino z treca posiłek przedtreningowy

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2264| Data: 2009-01-29 12:44:09| Liczba SOGów: 2
  • Pierwszy cykl na CM3 - proszę o poradę.

    lepsze niż monohydrat. zdrowsze i tak właśnie się pytam czy nigdy nie robiąc cyklu na mono mogę zrobić cykl na cm3 chciałbym jeść cm3 z bcaa , moim celem jest rzeźba i większa twardość , wytrzymałość mięśni. diety nie mam specjalnie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2757| Data: 2010-11-24 11:11:31| Liczba SOGów: 0
  • cm3

    witam jakie macie opinie na temat cm3 .to dobra kreatyna wzrost siły i masy .można ją łączyć w cyklu ze stackiem kreatynowe .o opinie proszę tych co robili na niej cyklu lub ją biorą teraz.za opinie daje sogi.pzdr

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 537| Data: 2012-07-02 09:58:24| Liczba SOGów: 1
  • Nowy Cykl opinie...

    controled labs no bost green magnitude controled labs creatyna purple wrath controled labs amino cm3 trec kreta reanimator olimp 17 t sci mx na testosteron witaminki + omega 3 + joint ment stawy +

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 558| Data: 2010-02-14 15:12:37| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o tym zestawie

    witam wybrałem taki zestawik: mp assoult, mp recon, trec cm3 czy dobry zestaw czy lepeij cos zamienic assoult testowałem juz i jestem zadowolony, cm3 tak samo jedynie tego recona

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 673| Data: 2013-03-21 16:03:37| Liczba SOGów: 0
  • NB2/SAW/NE + cm3 na 2gi cykl po mono

    z geranium.. mam narazie troche czasu na dobre przemyslenie zakupu i wydaje mi sie ze najbardziej odpowiada mi nb2 cm3 do tego bialko,carbo i ewentualnie bcaa ale nie jestem przekonany gdyz bede robil mase.. co polecacie i jak o nb2 slyszalem

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 737| Data: 2011-10-28 00:10:08| Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon Energizer + BCAA xtra + cm3

    kupione witam glownie chodzi mi o pomoc z dawkowaniu oraz o ilosc stosowania danego suplementu. jesli chodzi o cm3 biore 4cap z rana pozniej 30 min przed treningiem nitro 40gram zalecana dawka i w czasie treningu bcaa xtra z activ lab

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 614| Data: 2011-11-22 16:04:00| Liczba SOGów: 0
  • Cm3 ?

    i potem znów wejść na masówke, uzupełniam braki białkowe ostrovit wpc 80, chciałbym dołożyć kreatyne, a konkretnie cm3 jako pierwsza krete właśnie wziałem cm3 cykl przebiegł lepiej niż myślałem ponad 4kg masy w trakcie cyklu, siła mocno w góre,

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 383| Data: 2017-01-28 11:46:08| Liczba SOGów: 1
  • Połączenie Mutant mass + cm3 + Xpand

    witam. chciałbym poznać waszą opinie na temat tej mieszanki. mutant mass + cm3 + xpand. ćwiczyłem 8miesięcy i miałem 5miesięczną przerwe i znowu wracam do ćwiczeń tylko tym razem chciałbym brać

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1475| Data: 2013-01-19 12:59:06| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna CM3 - opinie

    chciałbym aby każdy z was kto bierze juz cm3 lub skończył cykl wupowiedział się na temat działania tego środku na jego przykładzie ile ważyliście wcześniej a ile po

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 27574| Data: 2007-05-23 22:48:27| Liczba SOGów: 0
  • Plan -->silka ...prosze o rady i opinie :]

    sobota/niedziela robie piramidke na drazku, 1 2 3 4 5 4 3 2 1 co do supli: codzien rano na czczo 3 caps. cm3 z treca, przed silka czyli dwa razy w tyg 2 miarki superpump 250, a po silce 2 miarki size on. w dni kiedy trenuje sw badz

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1178| Data: 2009-03-16 22:37:02| Liczba SOGów: 0
  • mp assault+cm3 1250 jak dawkować??

    siemka. jak w temacie, prosiłbym o pomoc z ustaleniem dawkowania. zakupiłem cm3 360kapsułek i mp assault. mniej więcej do marca chciałbym tego używać, czyli jeden pełny cykl na pewno będzie.sporo o

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 333| Data: 2014-12-25 21:30:48| Liczba SOGów: 1
  • Trec Cm3 - jak dlugi cykl??

    witam.. jak dlugo powinien trwac cykl na jablcznie trec cm3 . w sklepie ktorym kupowalem powiedziano mi ze 12 tyg, chcialbym to skonsultowac bo w necie trafian na rozne opinie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 5082| Data: 2011-07-04 19:46:17| Liczba SOGów: 0
  • CM3 Pyt Red

    zejść do 82. dietę będę mieć lada dzień , czekam aż mi ułoży ją dietetyk. odnośnie tematu.. czy jest wskazane stosowanie cm3 przy redukcji chodzi mi głównie o siłe, bo wraz z masą ona trochę na pewno spadnie. cm3 miałbym zamiar stosować po

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 401| Data: 2013-06-22 18:23:58| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}