Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 1 z 1109

  • 3 cm W BICEPSIE W 30 dni !!!

    ..: wstęp :.. tak, tak wiem! myślicie, że to znowu jakaś szalona metoda jakiegoś szalonego gryzipiórka. na pewno dodanie trzech centymetrów do obwodu ramienia w takim tempie może się wielu wydawać fantazją, zwłaszcza tym, którzy w ciągu

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 61309| Data: 2005-04-30 14:38:35| Liczba SOGów: 3
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11321| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13055| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Knockout - Opinie - Poległem ! %-)

    google pokazło multum wyświetleń, więc klikam na jakiś sklep internetowy wraz z odsyłaczem do tego produktu. opinie które tam zobaczyłem totalnie mnie zniszczyły, mianowicie: 1 witam pełna rewelacja jaja mi urosły o 1 kg po prostu pełny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5693| Data: 2007-07-12 13:21:41| Liczba SOGów: 6
  • OLIMP Gain Bolic 6000 - opinie

    dlatego myślałem nad zakupem gainera olimp gain bolic. byłbym wdzięczny, gdybyście przedstawili mi swoje opinie na temat powyższej odżywki. obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył :

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 22846| Data: 2011-01-22 13:09:38| Liczba SOGów: 0
  • Split 5 dni w tygodniu, proszę o konstruktywne opinie

    ****dane podstawowe*************************************** nick: frsc płeć: m wiek: 22 wzrost: 188cm nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: 2lata, jade 3 rok ****paramtery obwodów************************************* waga ciała: 86kg

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1611| Data: 2012-01-14 04:42:20| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o opinie 39 lat, 186 cm, 130 kg

    2011/20110920131324 cześć, od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum, ale zarejestrowałem się dopiero dzisiaj. prośba o wasze zdanie czy popełniam błedy i gdzie. bia 20.09.2011 płeć: mężczyzna wiek: 39 lat wzrost: 186 cm waga: 130,2 kg

    Odpowiedzi: 102| Ilość wyświetleń: 17419| Data: 2011-09-20 13:13:24| Liczba SOGów: 5
  • Trening na mase z naciskiem na klatke:) prosze o opinie...

    33 cm klatka: 101cm wycisk na klate: 90 kg a oto moj plan... cwicze na nim od 2 miesiecy... lecz chcem uzyskac opinie specjalistow poniewaz ukladalem go sam do moich potrzeb: poniedziałek klata wyciskanie płasko leżąc 12,10,8,6

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1279| Data: 2010-03-25 20:23:37| Liczba SOGów: 1
  • MOJA DIETA - OPINIE I PRZEMYSLENIA DLA POCZATKUJACYCH

    w zycie przygotowana przez siebie diete. oczywiscie zanim to zrobilem przeczytalem sporo materialow w internecie, opinie na forach, przykladowe diety itp. mam 190cm wzrostu i wazylem 24.ix 80,2 kg mam cyfrowa wage i codziennie sie wieczorem przed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2484| Data: 2007-11-12 13:29:01| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy na masę - prośba o opinie.

    przekraczać tą granicę do np. 100 kg , czy po prostu zaopatrzyć się w nową ławeczkę czy mogę was prosić również o opinie w tej sprawie pozdrawiam, sebastian płeć : mężczyzna wiek : 21 waga : 82 wzrost : 187 cel

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1606| Data: 2010-08-22 18:26:22| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    witam, chciałbym przedstawić wam swoj plan treningowy, diete, suplementacje. licze z waszej strony na sugestie, opinie co mam zmienic, co dolozyc, co ograniczyc,co tak, co nie itd. bede wdzieczny za pomoc i opinie kazdego z was.

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1288| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Ławeczka- opinie

    witam, co myślicie o tej ławeczce: [img]http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/08/67/49/1908674988[/img] specyfikacja: regulacja kąta nachylenia oparcja 3 stopniowa odległóści otworów regulacji oparcia od najwyższeego : 1. 85

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1856| Data: 2011-11-11 15:43:34| Liczba SOGów: 2
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    tam ale przez premiera znajomość języka by dostać prace powiedzmy ze komunikatywny 15 bardziej rosyjski sie przyda. opinie o tej agencji nie są pozytywnie,niedawno na internecie była jakaś petycja bojkotująca poczynania tej agencji ale nie mogę

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10907| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • Miesien i masa- co na cykl? opinie o nandrolonie

    witam mam pytanie do grona osób posiadających doświadczenie i wiedzę. chciałbym w końcu ruszyć mięsień. od kilku miesięcy nie mogę przybrać na masie. chciałbym ruszyć mięśnie i zrobić krok do przodu. czytałem o nandrolonie i chciałbym wziasc go na

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 3477| Data: 2009-02-19 17:50:52| Liczba SOGów: 0
  • Powrot do cwiczen po pol roku - SUPLEMENTACJA - prosze o porady i opinie.

    witam. temat zakladam gdyz chce poznac wasze opinie porady badz uwagi dot. moich planow co do przyszlej suplementacji. zamierzam powrocic na silownie po ponad pol

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1625| Data: 2009-08-16 22:15:17| Liczba SOGów: 2
  • 39/40l - dieta, rower - prośba o opinie i pomoc

    cześć, mam 39 lat, ważę 78 79 kg przy prawie 180 cm wzrostu. w pasie 84 cm klatka wa wysokości sutków 102 cm biceps prawy 36 cm biceps lewy 35 cm uda 56 cm nie chodzę na siłownię brak czasu. robię pompki, brzuszki na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1423| Data: 2014-07-17 17:28:24| Liczba SOGów: 0
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 93162| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    staż treningowy to około roku ogólnie około 2,5 roku w ciągu 28 lat 3 , cwiczę niejako na wyczucie , które to opinie kolegów oraz mojej kobietki raczej do tej pory mnie nie zawodzi. poproszę o opinie co mógłbym dodac/ujac do listy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2451| Data: 2009-03-27 18:10:51| Liczba SOGów: 0
  • Napalm- opinie

    2009/20090729213221 nic nie mogę znaleść o tym specyfiku. jakieś opinie ktoś stosował z forum informacja zywieniowa wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9616| Data: 2009-07-29 21:32:21| Liczba SOGów: 1
  • PLAN TRENINGOWY W DOMU-PROSZE O OPINIE I PODPOWIEDZI

    mam 15 lat, w październiku tego roku skończę 16. postanowiłem wziąć się za siebie.jestem początkujący jednak już od ok. miesiąca ćwiczę trochę z expanderem, robię pompki, brzuszki, podciągam się na drążku, dużo jeżdżę na rowerze. ułożyłem sobie swój

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2243| Data: 2009-06-24 12:24:45| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}