Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 1 z 1109

  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9080| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • OLIMP Gain Bolic 6000 - opinie

    dlatego myślałem nad zakupem gainera olimp gain bolic. byłbym wdzięczny, gdybyście przedstawili mi swoje opinie na temat powyższej odżywki. obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył :

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 21828| Data: 2011-01-22 13:09:38| Liczba SOGów: 0
  • Knockout - Opinie - Poległem ! %-)

    google pokazło multum wyświetleń, więc klikam na jakiś sklep internetowy wraz z odsyłaczem do tego produktu. opinie które tam zobaczyłem totalnie mnie zniszczyły, mianowicie: 1 witam pełna rewelacja jaja mi urosły o 1 kg po prostu pełny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5552| Data: 2007-07-12 13:21:41| Liczba SOGów: 6
  • Ławeczka- opinie

    witam, co myślicie o tej ławeczce: [img]http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/08/67/49/1908674988[/img] specyfikacja: regulacja kąta nachylenia oparcja 3 stopniowa odległóści otworów regulacji oparcia od najwyższeego : 1. 85

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1691| Data: 2011-11-11 15:43:34| Liczba SOGów: 2
  • Trening na mase z naciskiem na klatke:) prosze o opinie...

    33 cm klatka: 101cm wycisk na klate: 90 kg a oto moj plan... cwicze na nim od 2 miesiecy... lecz chcem uzyskac opinie specjalistow poniewaz ukladalem go sam do moich potrzeb: poniedziałek klata wyciskanie płasko leżąc 12,10,8,6

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1251| Data: 2010-03-25 20:23:37| Liczba SOGów: 1
  • Uprzejmie proszę o opinię

    witam! jak jedna z wielu dziewczyn chciałabym zrzucić parę kilogramów, bo niestety tu i uwdzie jest mnie za dużo. bardzo proszę o kontrolę i ewentualną korektę planu jaki sobie ułożyłam. poniżej podaję dane, które myślę, że są niezbędne aby móc

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1054| Data: 2004-01-02 09:55:51| Liczba SOGów: 0
  • 39/40l - dieta, rower - prośba o opinie i pomoc

    cześć, mam 39 lat, ważę 78 79 kg przy prawie 180 cm wzrostu. w pasie 84 cm klatka wa wysokości sutków 102 cm biceps prawy 36 cm biceps lewy 35 cm uda 56 cm nie chodzę na siłownię brak czasu. robię pompki, brzuszki na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1361| Data: 2014-07-17 17:28:24| Liczba SOGów: 0
  • Wahania obwodów brzucha rano i wieczorem...nawet 5 cm :-/

    że wahania są i to normalne, ale aż 5 cm jak jest u was co zauważyliście na centymetrze wole fakty, a nie opinie 3 zmieniony przez detoxik w dniu 2010 06 22 20:58:24

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3045| Data: 2010-06-22 20:56:29| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o opinie 39 lat, 186 cm, 130 kg

    2011/20110920131324 cześć, od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum, ale zarejestrowałem się dopiero dzisiaj. prośba o wasze zdanie czy popełniam błedy i gdzie. bia 20.09.2011 płeć: mężczyzna wiek: 39 lat wzrost: 186 cm waga: 130,2 kg

    Odpowiedzi: 102| Ilość wyświetleń: 17221| Data: 2011-09-20 13:13:24| Liczba SOGów: 5
  • Miesien i masa- co na cykl? opinie o nandrolonie

    witam mam pytanie do grona osób posiadających doświadczenie i wiedzę. chciałbym w końcu ruszyć mięsień. od kilku miesięcy nie mogę przybrać na masie. chciałbym ruszyć mięśnie i zrobić krok do przodu. czytałem o nandrolonie i chciałbym wziasc go na

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 2739| Data: 2009-02-19 17:50:52| Liczba SOGów: 0
  • Powrot do cwiczen po pol roku - SUPLEMENTACJA - prosze o porady i opinie.

    witam. temat zakladam gdyz chce poznac wasze opinie porady badz uwagi dot. moich planow co do przyszlej suplementacji. zamierzam powrocic na silownie po ponad pol

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1590| Data: 2009-08-16 22:15:17| Liczba SOGów: 2
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    staż treningowy to około roku ogólnie około 2,5 roku w ciągu 28 lat 3 , cwiczę niejako na wyczucie , które to opinie kolegów oraz mojej kobietki raczej do tej pory mnie nie zawodzi. poproszę o opinie co mógłbym dodac/ujac do listy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2419| Data: 2009-03-27 18:10:51| Liczba SOGów: 0
  • gryf prosty 180 cm

    ale nie wiem czy mi sie opłąci bo nie mam ławki :/ moze kupic jakies mniejszy gryf np 160 cm jakie sa wasze opinie lepiej kupic mniejszy gryf czy wiekszy

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1608| Data: 2007-06-03 15:18:46| Liczba SOGów: 0
  • Split 5 dni w tygodniu, proszę o konstruktywne opinie

    ****dane podstawowe*************************************** nick: frsc płeć: m wiek: 22 wzrost: 188cm nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: 2lata, jade 3 rok ****paramtery obwodów************************************* waga ciała: 86kg

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1575| Data: 2012-01-14 04:42:20| Liczba SOGów: 0
  • MassMaker - opinie?!

    o kilka cm i ogolnie poziom bf sie obnizyl oraz nie mam natkiego wydetego bebecha jak po top masie jakie sa wasze opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3194| Data: 2009-06-04 22:12:03| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na rzezbe ilosc bialka, wegli i tluszczy, sporne opinie.prosze o odp

    odpowiednio zmienilem oczywiscie dorzucilem aeroby ale chodzi o diete czytajac to forum natknolem sie na rozne opinie co do tego ile powinna zawierac dieta, bialka na kilogram masy ciala i wegli...prosze o odp...bede korzystal z dziennika posilkow

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3147| Data: 2006-04-23 08:55:31| Liczba SOGów: 0
  • MOJA DIETA - OPINIE I PRZEMYSLENIA DLA POCZATKUJACYCH

    w zycie przygotowana przez siebie diete. oczywiscie zanim to zrobilem przeczytalem sporo materialow w internecie, opinie na forach, przykladowe diety itp. mam 190cm wzrostu i wazylem 24.ix 80,2 kg mam cyfrowa wage i codziennie sie wieczorem przed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2457| Data: 2007-11-12 13:29:01| Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 51307| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Redukcja - proszę o opinie i doświadczenia (czy warto) z suplami, które wymieniłem.

    sprawa ma się tak. zakończyłem właśnie cykl z mono. nieźle zadziałało, wymiarów jeszcze nie zdjąłem 3 więc w profilu nieaktualne dane są jedynie biko znam 1,5 cm w 7 tygodni na plus 7 teraz czas 3, 4 miesięcy chcę przeznaczyć na redukcję

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1257| Data: 2007-03-13 13:52:41| Liczba SOGów: 1
  • DIETA ODCHUDZAJĄCA PROSZĘ O OPINIE

    myslicie 10 kg dam radę czy raczej powinnam połowę jedzonka wyeliminować z góry bardzo dziękuję za wszystkie opinie : 3

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2254| Data: 2009-05-13 20:53:01| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}