Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 1 z 81

  • Knockout - Opinie - Poległem ! %-)

    google pokazło multum wyświetleń, więc klikam na jakiś sklep internetowy wraz z odsyłaczem do tego produktu. opinie które tam zobaczyłem totalnie mnie zniszczyły, mianowicie: 1 witam pełna rewelacja jaja mi urosły o 1 kg po prostu pełny

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 5941| Data: 2007-07-12 13:21:41| Liczba SOGów: 6
  • opinie na temat treningu

    czesc myślicie ze taki trenig jest dobry mam mało czasu już na cwiczenia i che do konca roku zwiekszyc ramie do 41 cm. znalazłem taki trening na necie gdzies, popatrzcie na moje wymiary czy moge brac sie za to czy odradzacie 3 thx za odp

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 585| Data: 2010-08-09 10:16:52| Liczba SOGów: 0
  • OLIMP Gain Bolic 6000 - opinie

    dlatego myślałem nad zakupem gainera olimp gain bolic. byłbym wdzięczny, gdybyście przedstawili mi swoje opinie na temat powyższej odżywki. obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył :

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 24167| Data: 2011-01-22 13:09:38| Liczba SOGów: 0
  • Dieta. Prosze o Opinie i Pomoc

    wiek 24 wzrost 174 cm masa ciała 84 kg klatka piersiowa 108 cm biodra 99 cm pas 92 cm ramię 38 cm przedramię 31 cm udo 61 cm łydka 39 cm kark 39 cm cwicze 3 meisiac bez przerwy witam... moja obcna dieta na poprawienie masy...

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 590| Data: 2009-12-09 22:14:06| Liczba SOGów: 0
  • Split 5 dni w tygodniu, proszę o konstruktywne opinie

    ****dane podstawowe*************************************** nick: frsc płeć: m wiek: 22 wzrost: 188cm nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: 2lata, jade 3 rok ****paramtery obwodów************************************* waga ciała: 86kg

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1661| Data: 2012-01-14 04:42:20| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o opinie 39 lat, 186 cm, 130 kg

    2011/20110920131324 cześć, od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum, ale zarejestrowałem się dopiero dzisiaj. prośba o wasze zdanie czy popełniam błedy i gdzie. bia 20.09.2011 płeć: mężczyzna wiek: 39 lat wzrost: 186 cm waga: 130,2 kg

    Odpowiedzi: 102| Ilość wyświetleń: 17811| Data: 2011-09-20 13:13:24| Liczba SOGów: 5
  • Trening na mase z naciskiem na klatke:) prosze o opinie...

    33 cm klatka: 101cm wycisk na klate: 90 kg a oto moj plan... cwicze na nim od 2 miesiecy... lecz chcem uzyskac opinie specjalistow poniewaz ukladalem go sam do moich potrzeb: poniedziałek klata wyciskanie płasko leżąc 12,10,8,6

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1336| Data: 2010-03-25 20:23:37| Liczba SOGów: 1
  • Trening na Rzeźbę - prosze o opinie i podpowiedzi

    gainery suplementacja: białko, bcaa dodatkowo proszę o podpowiedz na booster przedtreningowy. prosze o wasze opinie chce dodać ze mam za sobą masówkę od listopada styczen, silowy: luty marzec, rzezbe zacząłem od kwietnia. areoby także.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 767| Data: 2012-05-05 18:13:05| Liczba SOGów: 1
  • MOJA DIETA - OPINIE I PRZEMYSLENIA DLA POCZATKUJACYCH

    w zycie przygotowana przez siebie diete. oczywiscie zanim to zrobilem przeczytalem sporo materialow w internecie, opinie na forach, przykladowe diety itp. mam 190cm wzrostu i wazylem 24.ix 80,2 kg mam cyfrowa wage i codziennie sie wieczorem przed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2556| Data: 2007-11-12 13:29:01| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy na masę - prośba o opinie.

    przekraczać tą granicę do np. 100 kg , czy po prostu zaopatrzyć się w nową ławeczkę czy mogę was prosić również o opinie w tej sprawie pozdrawiam, sebastian płeć : mężczyzna wiek : 21 waga : 82 wzrost : 187 cel

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1654| Data: 2010-08-22 18:26:22| Liczba SOGów: 0
  • Własny Plan Treningowy_ Prosze O Wasze Opinie:)

    witam. chciałbym sie cos dowiedziec nowego od was w sprawie mojego treningu:d staz treningowy mam juz 4 lata. na tym planie treningowym cwicze juz 2 miesiace i za niedlugo trzeba myslec o jakims nowym lub o pewnych zmianach w planie wiec

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 415| Data: 2012-10-11 19:17:24| Liczba SOGów: 0
  • Czy mogę prosić o opinie na temat żywienia i treningu?

    oglądałam filmiki z ćwiczeniami, ułożyłam plan żywieniowy, plan treningowy i teraz chciałabym tylko prosić o opinie czy to co się dowiedziałam, dobrze przełożyłam na praktykę. póki co to waga leci, mam nadzieję że leci tłuszcz i że robię to

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 144| Data: 2017-01-22 20:11:47| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy prosze o opinie

    tak jak w temacie, moim celem jest siła, sucha masa mięśniowa, wytrzymałość poniedziałek: klatka piersiowa,grzbiet,brzuch super seria: wyciskanie sztangi na ławce poziomej 5 serii 10,8,8,6,4 powt. podciąganie na drążku szerokim

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 446| Data: 2009-08-19 14:13:35| Liczba SOGów: 0
  • Powrot do cwiczen po pol roku - SUPLEMENTACJA - prosze o porady i opinie.

    witam. temat zakladam gdyz chce poznac wasze opinie porady badz uwagi dot. moich planow co do przyszlej suplementacji. zamierzam powrocic na silownie po ponad pol

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1703| Data: 2009-08-16 22:15:17| Liczba SOGów: 2
  • Ławeczka- opinie

    witam, co myślicie o tej ławeczce: [img]http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/08/67/49/1908674988[/img] specyfikacja: regulacja kąta nachylenia oparcja 3 stopniowa odległóści otworów regulacji oparcia od najwyższeego : 1. 85

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2083| Data: 2011-11-11 15:43:34| Liczba SOGów: 2
  • Miesien i masa- co na cykl? opinie o nandrolonie

    witam mam pytanie do grona osób posiadających doświadczenie i wiedzę. chciałbym w końcu ruszyć mięsień. od kilku miesięcy nie mogę przybrać na masie. chciałbym ruszyć mięśnie i zrobić krok do przodu. czytałem o nandrolonie i chciałbym wziasc go na

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 3723| Data: 2009-02-19 17:50:52| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy (prosze o opinie)

    tak jak w temacie, moim celem jest siła i sucha masa mięśniowa poniedziałek: klatka piersiowa,grzbiet,brzuch super seria: wyciskanie sztangi na ławce poziomej 5 serii 10,8,8,6,4 powt. podciąganie na drążku szerokim uchwytem do karku

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 511| Data: 2009-08-18 22:49:48| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna dla kobiety - wasze opinie

    kalorii idzie do piachu ; .dodatkiem do diety bedzie lipo 6 black hers oraz kompleks witaminowy. czekam na wasze opinie i sugestie, poniżej przedstawiam rozpiske. pozdrawiam. dzien 1 1 posiłek 7 8 2 kromki pieczywa

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1231| Data: 2011-02-22 12:55:20| Liczba SOGów: 0
  • Cykl marzeń!!! - Proszę o opinie - każde spostrzeżenie jest wartościowe ;-D

    staż treningowy to około roku ogólnie około 2,5 roku w ciągu 28 lat 3 , cwiczę niejako na wyczucie , które to opinie kolegów oraz mojej kobietki raczej do tej pory mnie nie zawodzi. poproszę o opinie co mógłbym dodac/ujac do listy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 2561| Data: 2009-03-27 18:10:51| Liczba SOGów: 0
  • 39/40l - dieta, rower - prośba o opinie i pomoc

    cześć, mam 39 lat, ważę 78 79 kg przy prawie 180 cm wzrostu. w pasie 84 cm klatka wa wysokości sutków 102 cm biceps prawy 36 cm biceps lewy 35 cm uda 56 cm nie chodzę na siłownię brak czasu. robię pompki, brzuszki na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1517| Data: 2014-07-17 17:28:24| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}