Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 1113

  • biceps + triceps - opinie doswiadczonych

    i 3x maszyna gorne partie jest to tylko czesc mojego tygodniowego planu , ktory własnie zmieniam i prosiłbym o opinie i propozycje ew. modyfikacji ludzi ktorzy juz przedtem łaczyli trening bicepsa i tricepsa. dodam że trening ten wykonałem

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1320| Data: 2009-03-11 16:21:47| Liczba SOGów: 0
  • M DROL - opinie tych co brali

    jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro zmieniony przez czulenko w dniu 2013 04 03 17:58:23

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 9757| Data: 2013-04-03 17:57:42| Liczba SOGów: 1
  • Białko naturalne a białko w proszku proszę o opinie

    na obiad albo 3 jajek z rana można po prostu wypić odpowiednią ilość białka i da to taki sam rezultat proszę o opinie na ten temat obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : nie ma wiek : 20 waga : 75 wzrost :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3959| Data: 2010-01-29 19:45:21| Liczba SOGów: 0
  • Trec Nutrition opinie o produktach ( białka i inne)

    fajne http://trec.com.pl/esklep/koszulka damska woman gold nowosc p 462.html wystarczy napisać szczerą, rzetelną opinie o jakimkolwiek produkcie treca i 20 pierwszych ladies otrzymuje koszulkę o wybranym rozmiarze i kolorze. bez nawijania

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 5127| Data: 2011-10-25 20:00:34| Liczba SOGów: 3
  • Proszę o opinie

    bierze to mu nakopie do dupy tak, że****.k nie usiądzie chyba z tydzień na zadzie. no chyba, że się mylę. proszę o opinie szczególnie ekspertów i ludzi którzy się znają w temacie. pozdro.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1028| Data: 2004-05-21 20:57:44| Liczba SOGów: 0
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 10178| Data: 2010-08-11 11:24:53| Liczba SOGów: 0
  • Ustalenie %CM na 4 miesiące

    witam. jak ustalić obciążenie w przeciągu 4 miesięcy czy może być coś takiego: i miesiąc do 80%cm ii miesiąc do 90%cm iii miesiąc do 95%cm iv miesiąc 100%cm jeszcze jedno pytanie czy robiąc trening na poziomie nie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1008| Data: 2011-10-06 15:59:06| Liczba SOGów: 1
  • (6) Test i Opinie dla X-pomp - HEAT SEEKER - N.O. MONSTER - ???? -

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 09 10 14:37:04

    Odpowiedzi: 87| Ilość wyświetleń: 4595| Data: 2012-09-10 14:36:23| Liczba SOGów: 1
  • Hi Tec Whey Mass Gain 4500 g - sprawdzone opinie

    treonina 4,2 g tryptofan 1,5 g tyrozyna 3,4 g walina 4,4 g wszystko fajnie ale na forum widzialem przerozne opinie najczesciej wypowiadali sie ci co nie brali albo im sie opakowanie podobalo. mozna liczyc na jakies przydatne komentarze

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1164| Data: 2010-02-21 13:40:16| Liczba SOGów: 1
  • stacki kreatynowe opinie xD

    a mianowicie; no xpolde, dorian yates nox pump, gaspari superpump 800g,no shotgun albo nano vapor interesuja mnie opinie gosci co wcinali jakies z tych stack ów i moga napisac cos wiecej pozdro 3 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1496| Data: 2011-07-31 20:01:43| Liczba SOGów: 2
  • Sucha masa - meta+deca+enan+prop+wino Prosze o opinie

    25 27 clomid 100mg na początku cyklu skupiłbym się na suchej masie, a wchodzac na propa i wino redukcje. prosze o opinie i porady. pozdrawiam 1. wiek: 24 2. waga: na starcie 64, teraz 85 3. wzrost: 178 4. wymiary: biceps: na starcie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1144| Data: 2013-03-20 18:17:32| Liczba SOGów: 0
  • 50 cm w lapie.

    czesc wiem ze ten post powinienem raczej umiescic w dziale trening ale tu wchodzi wiecej osob. mam takie pytanie do doswiadczonych w temacie silowni. wczoraj w tvp emitowany byl program pt koksiarze , wystapil tam pewien czlenio ktory

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 6593| Data: 2002-11-28 17:24:09| Liczba SOGów: 0
  • Nietypowy trening - suplementacja, opinie..

    bardzo poważnie, rok czasu pozostał na przygotowania do większej imprezy me skif dlatego prosiłbym o rzetelne opinie z góry dzękuję. zmieniony przez endrió w dniu 2007 01 14 12:21:00

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1921| Data: 2007-01-14 12:11:43| Liczba SOGów: 2
  • Suplementacje redukcja PILNE opinie

    vita min multiple sport olimp mzb olimp oczywiscie dietal low carb areoby silownia pelen cykl. czekam na opinie co tu mam jeszcze dodac a co zmienic. dzieki za pomoc! płeć : mężczyzna wiek : 19 waga : 90 wzrost : 178

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1231| Data: 2008-02-20 21:25:15| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę do oceny (174 cm wzrostu, 55 kg)

    witam mam 17 lat, 174 cm wzrostu, ważę około 55 kg teraz może trochę mnie ze względu na grypę żołądkową, która mnie dopadła . moim celem jest przybranie na masie. czy poniższa będzie + trening act będzie dla mnie dobry śniadanie i płatki

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 5081| Data: 2008-05-05 13:57:41| Liczba SOGów: 3
  • Mass Freak - jakie opinie?

    cześć wszystkim, planuję zakup mass freak jednak wcześniej chciałbym się was zapytać jakie macie opinie na jego temat wiem, że stosunkowo jest to nowy supl jednak patrząc na skład napaja on nadzieją na dobry skok ;

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 11716| Data: 2011-04-04 00:14:18| Liczba SOGów: 0
  • Jak urosnąc 10 cm?!!!

    witam! mam 16,5 roku …1.91 wzrostu. chce uzyskać kilka porad. chciałbym się dowiedzieć jak mogę urosnąć te 10 13 cm. znalazłem w necie jakieś ćwiczenia które dają podobno 5/7 cm w 7 tygodni może ktoś z was stosował hormon wzrostu nie wiem co mam

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 7987| Data: 2011-01-14 13:42:38| Liczba SOGów: 0
  • Gryf 120 cm - opłaca się?

    mam takie pytanko, mam zamiar kupić gryf 120 cm, ma ktoś może taki chodzi o taką długość ponieważ moja piwnica ma na szerokość ok 140 i taki gryf byłby najlepszym rozwiązaniem. chodzi o to by postawić go na ławce. może na upartego dało rade by 140

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 3447| Data: 2008-12-21 14:09:53| Liczba SOGów: 2
  • Ile CARBO po treningu? prośba o opinie

    wadze 98 kg chodzi mi zarówno o trening siłowy jak i aerobowy. czytałem już z różnych źródeł różne pomysły słyszałem opinie 70g 40g jest na paczce jeśli dobrze pamiętam, pudzian przy swoim treningu przygotowującym do mma brał 20g jestem

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 5631| Data: 2009-05-06 16:00:08| Liczba SOGów: 0
  • Wasze opinie na temat Jabłczanu Kreatyny cm3

    witam, chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto stosował tą odżywkę: jakie są efekty, wasze własne opinie na temat tej odżywki i czy warto inwetsować w w/w towar

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 12693| Data: 2007-12-12 19:40:07| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}