Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 1119

  • Stanozolol genesis - jadł ktoś taki? Jakie opinie?

    jadł/miał ktoś taki w takim opakowaniu jakie opinie ps. 3 hologramy 2 na pudełku, jeden na słoiczku. widziałem wersję z napisem stanozolol tablets usp, albo z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7627| Data: 2010-06-22 17:15:08| Liczba SOGów: 2
  • Trenig 3bojowy- opinie

    i cwiczenia czesto dobieram intuicyjnie i czesto sa zmieniane a to tylko taki zarys to wszystko licze na pomoc i opinie z gory dzieki wszystkim pozdrawiam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1236| Data: 2005-07-11 13:48:31| Liczba SOGów: 1
  • Sztanga 182 cm czy 200 cm ? Którą wybrać ?

    witam, przymierzam sie do kupna sztangi 182 cm lub 200 cm ktorą kupic kupilem sobie taką ławke że ma rozstaw 110 cm stojakow pod sztange i jest przeznaczona dla sztang o dlugosci powyzej 180. wiec zastanawiam się czy ta sztanga 182 nie

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1792| Data: 2005-10-09 18:53:43| Liczba SOGów: 0
  • Ile CARBO po treningu? prośba o opinie

    wadze 98 kg chodzi mi zarówno o trening siłowy jak i aerobowy. czytałem już z różnych źródeł różne pomysły słyszałem opinie 70g 40g jest na paczce jeśli dobrze pamiętam, pudzian przy swoim treningu przygotowującym do mma brał 20g jestem

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 5706| Data: 2009-05-06 16:00:08| Liczba SOGów: 0
  • M DROL - opinie tych co brali

    jakie macie opinie na temat tego środka , czy faktycznie coś daje bo widziałem tylko relacje osób które ostro koksują a szukam wiarygodnych opinii dlatego ten temat , pozdro zmieniony przez czulenko w dniu 2013 04 03 17:58:23

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 9839| Data: 2013-04-03 17:57:42| Liczba SOGów: 1
  • biceps + triceps - opinie doswiadczonych

    i 3x maszyna gorne partie jest to tylko czesc mojego tygodniowego planu , ktory własnie zmieniam i prosiłbym o opinie i propozycje ew. modyfikacji ludzi ktorzy juz przedtem łaczyli trening bicepsa i tricepsa. dodam że trening ten wykonałem

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1324| Data: 2009-03-11 16:21:47| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę dla osoby: 65kg 176 cm

    dieta na masę dla osoby: 65kg 176 cm szkoła witam wszystkich użytkowników portalu sfd mam 176cm wzrostu, ważę 65kg, mój staż treningowy na siłowni to 2 lata cykle: siła masa i tak w kółko co 2 3 miechy mam takie pytanie

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 10126| Data: 2010-09-11 23:52:30| Liczba SOGów: 1
  • Białko naturalne a białko w proszku proszę o opinie

    na obiad albo 3 jajek z rana można po prostu wypić odpowiednią ilość białka i da to taki sam rezultat proszę o opinie na ten temat obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : nie ma wiek : 20 waga : 75 wzrost :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3975| Data: 2010-01-29 19:45:21| Liczba SOGów: 0
  • Trec Nutrition opinie o produktach ( białka i inne)

    fajne http://trec.com.pl/esklep/koszulka damska woman gold nowosc p 462.html wystarczy napisać szczerą, rzetelną opinie o jakimkolwiek produkcie treca i 20 pierwszych ladies otrzymuje koszulkę o wybranym rozmiarze i kolorze. bez nawijania

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 5165| Data: 2011-10-25 20:00:34| Liczba SOGów: 3
  • CM3-Opinie

    witam, za parę dni po świętach lecę do sklepu po cm3 360caps+180 caps, jakie są wasze opinię o tej kreatynie, podajcie jakie mieliscie wyniki np. w wyciskaniu po niej 3 a i ile trwał wasz cykl i z ilu capsów

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9668| Data: 2009-12-24 19:50:25| Liczba SOGów: 0
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 10236| Data: 2010-08-11 11:24:53| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie

    bierze to mu nakopie do dupy tak, że****.k nie usiądzie chyba z tydzień na zadzie. no chyba, że się mylę. proszę o opinie szczególnie ekspertów i ludzi którzy się znają w temacie. pozdro.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1032| Data: 2004-05-21 20:57:44| Liczba SOGów: 0
  • Ustalenie %CM na 4 miesiące

    witam. jak ustalić obciążenie w przeciągu 4 miesięcy czy może być coś takiego: i miesiąc do 80%cm ii miesiąc do 90%cm iii miesiąc do 95%cm iv miesiąc 100%cm jeszcze jedno pytanie czy robiąc trening na poziomie nie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1014| Data: 2011-10-06 15:59:06| Liczba SOGów: 1
  • (6) Test i Opinie dla X-pomp - HEAT SEEKER - N.O. MONSTER - ???? -

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie spam = ban zmieniony przez remik7 w dniu 2012 09 10 14:37:04

    Odpowiedzi: 87| Ilość wyświetleń: 4606| Data: 2012-09-10 14:36:23| Liczba SOGów: 1
  • Hi Tec Whey Mass Gain 4500 g - sprawdzone opinie

    treonina 4,2 g tryptofan 1,5 g tyrozyna 3,4 g walina 4,4 g wszystko fajnie ale na forum widzialem przerozne opinie najczesciej wypowiadali sie ci co nie brali albo im sie opakowanie podobalo. mozna liczyc na jakies przydatne komentarze

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1169| Data: 2010-02-21 13:40:16| Liczba SOGów: 1
  • stacki kreatynowe opinie xD

    a mianowicie; no xpolde, dorian yates nox pump, gaspari superpump 800g,no shotgun albo nano vapor interesuja mnie opinie gosci co wcinali jakies z tych stack ów i moga napisac cos wiecej pozdro 3 obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1501| Data: 2011-07-31 20:01:43| Liczba SOGów: 2
  • 50 cm w lapie.

    czesc wiem ze ten post powinienem raczej umiescic w dziale trening ale tu wchodzi wiecej osob. mam takie pytanie do doswiadczonych w temacie silowni. wczoraj w tvp emitowany byl program pt koksiarze , wystapil tam pewien czlenio ktory

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 6636| Data: 2002-11-28 17:24:09| Liczba SOGów: 0
  • Sucha masa - meta+deca+enan+prop+wino Prosze o opinie

    25 27 clomid 100mg na początku cyklu skupiłbym się na suchej masie, a wchodzac na propa i wino redukcje. prosze o opinie i porady. pozdrawiam 1. wiek: 24 2. waga: na starcie 64, teraz 85 3. wzrost: 178 4. wymiary: biceps: na starcie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1163| Data: 2013-03-20 18:17:32| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna + białko + bcaa opinie

    1200g a teraz mam możliwość kupna bcaa scivation xtend 1130g za rozsądną cenę i się nad tym zastanawiam. proszę was o opinie na temat samych odżywek oraz takiego zestawu tzn czy się opłaca dodawać jeszcze te bcaa czy nie. celem mojej suplementacji

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 5534| Data: 2012-03-13 18:13:21| Liczba SOGów: 1
  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy warto , z tego co słyszałem to niby dobre ale chcem zobaczyc wasze opinie bo nie chcem wydac kasy na darmo z gory wielkie dzieki za pomoc

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7730| Data: 2011-06-15 14:12:28| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}