Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 1109

  • Extreme Napalm + Extreme Detonator opinie

    zadowolony , mam zamiar je kiupic ale nie wiem czy warto , z tego co słyszałem to niby dobre ale chcem zobaczyc wasze opinie bo nie chcem wydac kasy na darmo z gory wielkie dzieki za pomoc

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7800| Data: 2011-06-15 14:12:28| Liczba SOGów: 0
  • Nietypowy trening - suplementacja, opinie..

    bardzo poważnie, rok czasu pozostał na przygotowania do większej imprezy me skif dlatego prosiłbym o rzetelne opinie z góry dzękuję. zmieniony przez endrió w dniu 2007 01 14 12:21:00

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1930| Data: 2007-01-14 12:11:43| Liczba SOGów: 2
  • Suplementacje redukcja PILNE opinie

    vita min multiple sport olimp mzb olimp oczywiscie dietal low carb areoby silownia pelen cykl. czekam na opinie co tu mam jeszcze dodac a co zmienic. dzieki za pomoc! płeć : mężczyzna wiek : 19 waga : 90 wzrost : 178

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1245| Data: 2008-02-20 21:25:15| Liczba SOGów: 0
  • 45 cm w łapie - wreszcie !!!

    2006/20060319152007 wreszcie jest 45 cm...

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 15565| Data: 2006-03-19 15:20:07| Liczba SOGów: 16
  • Wasze opinie na temat Jabłczanu Kreatyny cm3

    witam, chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto stosował tą odżywkę: jakie są efekty, wasze własne opinie na temat tej odżywki i czy warto inwetsować w w/w towar

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 12739| Data: 2007-12-12 19:40:07| Liczba SOGów: 0
  • Leucine Fusion-opinie

    witam ! mam pytanie o opinie na temat tego produktu czy ktos juz moze go testowal moze sa jakies lepsze aminokwasy, z czym najlepiej polaczyc leucine aby uzyskac jak najlepszy przyrost z gory gzieki za podpowiedzi

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 10268| Data: 2010-11-11 21:38:54| Liczba SOGów: 1
  • Potrzebuje opinie na temat Crea9 Xtreme oraz S.A.W'a

    witam! chcialbym dowiedziec sie od pewnych osob, opinie na temat kreatyny crea9 xtreme http://katalog.trec.pl/pl/show/148 oraz przed treningowki s.a.w.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 7507| Data: 2012-10-31 19:40:59| Liczba SOGów: 1
  • Boldenon, Cypionat, Sustanon, Testex z EP proszę o opinie

    witam proszę o opinie co sądzicie o tych produktach, pochodzą rzekomo z firmy ep: http://www.euro pharma.info/ firma założona w 2009 czyli

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3307| Data: 2010-04-23 23:52:30| Liczba SOGów: 0
  • BJJ - nowy :) + opinie sirius.

    poczytalem troche i wyniklo z tego, ze z sosnowca, katowic, bedzina, czeladzi, dabrowy to wlasnie w dg najlepsze opinie zbiera sirius. wiem, ze w katowicach jest bastion ale koszty wahy mnie zabija : . teraz mam pare pytan do cwiczacych lub

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3657| Data: 2010-04-30 23:40:32| Liczba SOGów: 0
  • Jak urosnąc 10 cm?!!!

    witam! mam 16,5 roku …1.91 wzrostu. chce uzyskać kilka porad. chciałbym się dowiedzieć jak mogę urosnąć te 10 13 cm. znalazłem w necie jakieś ćwiczenia które dają podobno 5/7 cm w 7 tygodni może ktoś z was stosował hormon wzrostu nie wiem co mam

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 8309| Data: 2011-01-14 13:42:38| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę dla osoby: 65kg 176 cm

    dieta na masę dla osoby: 65kg 176 cm szkoła witam wszystkich użytkowników portalu sfd mam 176cm wzrostu, ważę 65kg, mój staż treningowy na siłowni to 2 lata cykle: siła masa i tak w kółko co 2 3 miechy mam takie pytanie

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 10566| Data: 2010-09-11 23:52:30| Liczba SOGów: 1
  • M1T -OPINIE

    kiedys 1ad i nic mnie nie kopnęło, a zzaraz potem wziąłem no2 i efekt był widoczny przynajmniej na treningu. dajcie opinie bo chce coś łyknąć a nie wiem co.

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 5574| Data: 2005-01-02 17:51:32| Liczba SOGów: 2
  • Sztanga 182 cm czy 200 cm ? Którą wybrać ?

    witam, przymierzam sie do kupna sztangi 182 cm lub 200 cm ktorą kupic kupilem sobie taką ławke że ma rozstaw 110 cm stojakow pod sztange i jest przeznaczona dla sztang o dlugosci powyzej 180. wiec zastanawiam się czy ta sztanga 182 nie

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1802| Data: 2005-10-09 18:53:43| Liczba SOGów: 0
  • BIEZNIA ELEKTR BH FITNESS - opinie ?

    konkretnie rozni sie elektroniczna od magnetycznej magnetyczna to ta, ktorą sami napędzamy podczas biegu prosze o opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 10145| Data: 2007-02-16 14:06:23| Liczba SOGów: 0
  • przyszłoroczna kuracja - opinie i sugestie

    napewno jeszcze ulegnie wielu poprawkom ale to jest taki szkielet do dalszej pracy. co o nim sądzicie jakie są wasze opinie i sugestie gh nie jest pewnie, nie wiem czy jak przyjdzie co do czego nie będzie mi żal takiej sumy ale póki co wpisałem

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1173| Data: 2008-08-10 17:41:52| Liczba SOGów: 0
  • Verte Club - opinie

    witam! mam pytanie, czy ktoś chodzi może do verte. fitness club to jest na municypalnej, przy rudzkiej. jakie są wasze opinie szukam w miarę dobrej siłowni w okolicy, ale najpierw chciałem poznać wasze zdanie.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 9310| Data: 2008-05-24 00:40:37| Liczba SOGów: 0
  • JAKIE LEPSZE EFEKTY DAJE TRENING 3 CZY 4 RAZY W TYGODNIU(WASZE OPINIE)

    jakie lepsze efekty daje trening 3 czy 4 razy w tygodniu wasze opinie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 8523| Data: 2004-07-20 20:45:12| Liczba SOGów: 0
  • ANIMAL PUMP - OPINIE

    jakie są wasze opinie na temat animal pump firmy universal w stosunku do tego co podaje producent

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 9215| Data: 2012-06-11 14:42:00| Liczba SOGów: 1
  • prosze o wasze opinie...dietka

    mi venom 3.0, wczesniej brałem spalacz ale nie wiem czy tego wezme...moze wytestuje pare dni. ale głównie prosze o opinie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1798| Data: 2009-03-04 21:54:07| Liczba SOGów: 0
  • Ustalenie %CM na 4 miesiące

    witam. jak ustalić obciążenie w przeciągu 4 miesięcy czy może być coś takiego: i miesiąc do 80%cm ii miesiąc do 90%cm iii miesiąc do 95%cm iv miesiąc 100%cm jeszcze jedno pytanie czy robiąc trening na poziomie nie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1028| Data: 2011-10-06 15:59:06| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}