Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 1103

  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    to ten spalacz. malo o nim jest opinii. nie chce ich laczyc wf i tb tylko wrzuc jeszcze pozniej i chodzi mi o opinie na jego temat. kupilbym odrazu oba i spokojnie by czekal na swoja kolej. rok temu bralem jakc3d, poza nim nic z 1,3 nie bralem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2999| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • MET Rx - opinie o firmie

    witam, chcialbym zapytac was o opinie na temat produktow firmy met rx. wszedlem na ich stronke, ale o samej firmie niewiele sie dowiedzialem. to dobra

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 4260| Data: 2008-01-08 08:41:28| Liczba SOGów: 0
  • 170 kg mieśni i 190 cm - nowy SM

    być może lada miesiąc będzie nowa gwiazda w stongmenach. 190 cm i 170 kg to jego wizytówka okło 400 kg wyciska, wiadomo o kim mowa : tak tak, nie poszło mu w kulturystyce za wielki brzuch wiec nosi się z zamiarem wejścia na sm

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 5826| Data: 2004-05-15 21:35:45| Liczba SOGów: 2
  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    opakowania były naderwane co mnie lekko martwi :/ ktos tez tak miał jednak przegladajac inne posty przewazaja opinie ze sama oxa niewiele mi da siła, lekkie ubicie ale praktycznie bez zwiększenia masy. poza tym niewiele jest osób które

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2822| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • Ragnarok Millenium Sports - opinie

    podnosi poziom tlenowy organizmu!! ktos stosował ragnaroka bo jestem, nim bardzo zainteresowany! prosze o opinie !

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 4210| Data: 2009-01-22 11:12:54| Liczba SOGów: 1
  • Moje foto - opinie

    2005/20050307124908 cwicze od wrzesnia prosilbym o opinie nawet krytyczne i wypowiedzi co nalezaloby poprawic... z gory dzieki

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 4204| Data: 2005-03-07 12:49:08| Liczba SOGów: 1
  • Plany redukcji. Prośba o opinię i pomoc

    witam panowie wiek: 22 lata wzrost: 176 cm waga: 85 kg sport aktywnie uprawiam już od zawsze, jednak od zawsze również mam delikatne problemy z nadwagą. od dłuższego czasu również chodzę na siłownie, traktując to bardziej rekreacyjnie aby

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1180| Data: 2012-03-17 19:14:14| Liczba SOGów: 7
  • 190 cm / 65 kg <----jak to zmienić?

    190 cm / 65 kg [ jak to zmienić mam 25 lat, 190 cm wzrostu a waże tylko 65 kilo. próbowałem przytyć, ale nic z tego. może ktoś ma jakiś pomysł jak przy pomocy odżywek i innych suplementów poprawić mój stan kilogramowy : czytałem troche na

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 4576| Data: 2005-12-19 21:10:41| Liczba SOGów: 0
  • aakg i 3 cm w 30dni

    witam. czy jest sens spożywać aakg w dni nietreningowe chciałbym prosić was jeszcze o opinie na temat czy można robić treningi jednej partji mięśniowej 3 razy w tygodniu. w moim przypadku bic+tric ja osobiście

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1172| Data: 2009-06-28 23:54:56| Liczba SOGów: 1
  • Dieta na masę 180 cm 75 kg

    witam! jestem początkujący w temacie kulturystyki, mam 25 lat, 180 cm wzrostu i ważę 75 kg, typ budowy między ekto a mezomorfikiem, chciałem przybrać na masie tak do 90kg, czy ta dieta jest dla mnie dobra potrzebuję do tego jakiejś odżywki na

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5766| Data: 2010-09-26 15:12:28| Liczba SOGów: 0
  • Po diecie "na pałę" czas na dietę na masę OPINIE proszę :)

    mam 27 lat, 177 cm, ważę 71 kg, ektomorfik do niedawna ważyłem 62 . trenuję od blisko 2 miesięcy 3x na tydz prosty fbw dla początkujących, niedługo przechodzę na splita. jestem na etapie eksperymentów i wyczuwania swojego organizmu. na początku

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1165| Data: 2009-12-02 10:00:15| Liczba SOGów: 1
  • Mam 16lat 165 cm wzrostu i 40kg wagi jak przytyć bez gainerów???

    witam chciałbym się spytać jak jeść mając w wieku 16 lat 165 cm wzrostu i 41kg wagi. info: trenuje capoeirę i jem posiłki zawierające w miarę dużo białka i węglowodanów. szybka odpowiedź mile widziana :d

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 5760| Data: 2009-07-28 21:28:47| Liczba SOGów: 0
  • Dieta - prośba o opinie i poprawki

    nad opracowaniem tej diety troche siedziałem, ale z pomoca literatury jakoś poszło. stosowałem ją już raz i myśle że jest wporządku, chciałbym jednak wprowadzić pewne zmiany o których zaraz wspomne. spisałem wszystko w zeszycie więc wrzucam foty

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1156| Data: 2009-10-06 18:29:09| Liczba SOGów: 1
  • Ściemnianie RAVP-A czekam na opinie o tym gościu

    milczy na gg mówi że nie sprzedaje filmów a mieszkam za daleko aby mu to ręcznie wytłumaczyć wiec czekam na wasze opinie o tym gościu!!!!!!!!!

    Odpowiedzi: 134| Ilość wyświetleń: 4137| Data: 2004-05-16 17:52:17| Liczba SOGów: 1
  • Mam 178 cm wzrostu a chcem ...

    witam wszystkich! ! ! mam jedno male pytanko skierowane do specialisow! obecnie mam 178 cm wzrosu, mam 16 lat, nie pale papierosow i nie palilem [ moze z pol roku ale to ze 3 lata temu], nie siedze bez czynie [ czwicze boks]. moje pytanie brzmi

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3929| Data: 2003-09-18 21:08:19| Liczba SOGów: 0
  • Ultra Ripped?????Opinie

    dobry...w sklepie sfd 180tab.kosztuje 80zł.czy opłaca się go kupować czy występują jaieś skutki uboczne za wszystki opinie i odpowiedzi bardzo dziekuje! pozdro czacha001

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4106| Data: 2004-05-02 15:00:51| Liczba SOGów: 0
  • dieta redukcyjna- proszę specjalistów o opinie

    witam, jest to moja pierwsza dieta, którą sam ułożyłem i chcę stosować. mam 24 lata, wzrost 183 cm, waga 105 kg. tryb życia dosyć aktywny: poniedziałek środa piątek siłownia; wtorek czwartek bieganie, aeroby, basen. wyliczyłem, że moje

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1091| Data: 2009-05-25 18:31:16| Liczba SOGów: 0
  • OMEGA 3 na mase-opinie dotyczące produktu

    jakie sa waszeo opinie dotyczace tego produktu

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 4088| Data: 2006-02-11 19:48:37| Liczba SOGów: 0
  • Tabletki HGH, proszę o opinię

    witam mam niecałe 22 lata i ok. 171 cm wzrostu, od kilku miesięcy ćwiczę regularnie na siłowni. dowiedziałem się niedawno o istnieniu tabletek hgh, które nie zawierają, ale uwalniają somatotropinę, czyli hormon wzrostu z organizmu. tabletki te

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1074| Data: 2012-04-15 01:49:03| Liczba SOGów: 0
  • Siłownia + bieganie - sugestie - opinie

    ktoś będzie miał ochotę dołożę zdjęcie jak się zmieniła kiedy dołożyłem ćwiczenia siłowe dzięki za komentarze , opinie , porady , whatever http://img208.imageshack.us/img208/6744/bulwixd pozdrawiam zmieniony przez gdq w

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4071| Data: 2010-07-05 00:25:03| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}