Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 81

  • DANABOL 10mg Balkan. Porada.

    dziennie. do tego mam póki co esselive forte 300mg i planuję brac po 2 kapsy na tabletkę metki. co do odbloku różne opinie słyszałem no i mam dylemat czy brać clomid czy booster teścia wystarczy. cykl widziałbym na 5 tygodni. pod koniec kreatyna

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 21889| Data: 2011-11-14 23:46:35| Liczba SOGów: 0
  • Leniwy apollo/hobbystycznie/

    dzienników jeśli nie proszę o wyrozumiałość i wskazanie błędów postaram się je skorygować. zarazem proszę o opinie dotyczące diety jak i treningu, jestem otwarty na wszelakie zmiany i propozycje dotyczące tematu.z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 88| Ilość wyświetleń: 4741| Data: 2011-03-28 21:35:13| Liczba SOGów: 2
  • Prośba o ocene treningu łydek

    ludzi z wiedzą i doświadczeniem. liczę na pomoc. wiem, że tutaj chyba rozdaje sie sogi, czy jakoś tak. za pomocną opinie dam trylion bimbalionów sogów. pozdro 4 all. płeć : mężczyzna wiek : 26 waga : 102 wzrost : 182 cel

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2439| Data: 2010-08-10 23:48:42| Liczba SOGów: 1
  • Split podczas redukcji

    nóg w siadzie 12/10/8 uginanie nóg w leżeniu 15/12/10/8 wspięcia na palce stojąc 25/25/25 proszę o wasze opinie sugestie pozdro

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 428| Data: 2013-02-03 15:02:21| Liczba SOGów: 1
  • niedoczynna prosi o pomoc

    moja waga waha się między 67 75kg... pod koniec zeszłego roku wybrałam się do endokrynologa, babeczka miała dobre opinie ustaliła mi euthyrox 50 i za miesiąc miałam się pokazać z wynikami i usg tarczycy. ft3 miałam nadal obniżony więc zapisała 4

    Odpowiedzi: 203| Ilość wyświetleń: 10720| Data: 2015-07-19 23:33:28| Liczba SOGów: 2
  • Plan na masę, dieta - do sprawdzenia i poprawek

    negatywnie na masę mięśniową jeśli będę miał dostęp do aparatu to wyślę zdjęcia sylwetki. proszę o rady i opinie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 272| Data: 2013-03-10 12:22:58| Liczba SOGów: 0
  • ciezki come back po 2 latach,czyli jak byc zdrowym i wielkim

    zmobilizuje mnie on do ciezkiej pracy ,do kontynuowania mojej pasji zwiazanej z podnoszeniem ciezarow,licze na opinie ,rady,nawet negatywna kretyke ,jak kazdy chcialbym zbudowac symetryczna sylwetke. wiele osob doradzilo mi plan fbw czyli full

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 5422| Data: 2009-11-07 00:22:45| Liczba SOGów: 9
  • Angelika S - przygotowania do MPJ

    śledzenia jego dziennika http://www.sfd.pl/marcin_martini_piechota__droga_do_mpj_i_m%c5%9aj t961098.html. liczę na opinie od was, a także rady, które z pewnością okażą się pomocne biorąc pod uwagę mój treningowy staż. pomiary 27.08.13

    Odpowiedzi: 137| Ilość wyświetleń: 9935| Data: 2013-08-27 18:14:32| Liczba SOGów: 10
  • Problem z ułożeniem odpowieniej diety + GRUBE UDA ( 61cm ) Facet

    staram sie zjesc ostatni posilek 4 h przed snem do tego czasami jakis kiwi, pomaracznka sie zdarzy prosze o opinie o tej diecie, dodanie i odjecia jakis skladnikow, chodzi mi szczegolnie o gruba uda, na udach jest wyrazna tkanka tluszczowa

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3401| Data: 2010-02-16 13:29:11| Liczba SOGów: 1
  • [BLOG]PC/Jedz co chcesz, wyglądaj jak chcesz - redukcja

    mój pierwszy cykl na kreatynie. jako, że jestem na redukcji wybrałem jabłczan, żeby mnie nie podlało wodą. wiem, że opinie na ten temat są podzielone, ale wolałem nie ryzykować. [/color] życzcie mi powodzenia, pozdro!

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 7856| Data: 2014-05-21 22:39:51| Liczba SOGów: 2
  • Cykl sterydowy - prośba o pomoc w rozpisaniu i ustawieniu odbloku

    nie znam na klatę około 100 110 kg by poszło. klata: brak martwy ciąg: brak przysiad: brak są przeróżne opinie i zasady, każdy z nas się kieruje innymi wartościami i ideologią, każdy z nas ma inne życie i możliwości. wszak podjąłem

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 191| Data: 2016-11-23 14:03:10| Liczba SOGów: 0
  • 1 Trening do oceny...

    tam iż na rzeźbę potrzeba wiele serii i wiele powtórzeń aczkolwiek wydaje mi się iż będzie to zadużo ale poczekam na opinie stosowane ciężary to ok.50 60% cm ,czasem mniej : poniedziałek klatka główny cel to zbicie tkanki niestety mam taka

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 629| Data: 2006-02-17 09:58:05| Liczba SOGów: 0
  • W pogoni za masą...

    jest klatka oraz ramiona. niestety klatka stoi w miejscu i nie mogę znaleźć sposobu żeby ją ruszyć. bardzo proszę o opinie i komentarze. jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki, więc jeżeli coś jest do dupy to napisz 14 ale miło będzie jak

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 9097| Data: 2009-03-18 00:58:58| Liczba SOGów: 10
  • dieta redukcyjna;>? możecie ocenic:>?

    o tej diecie ćwiczenia wypisałam wcześniej więc raczej nie będę ich powtarzała 2 raz;] byłabym wdzięczna za wasze opinie z góry wielkie dzięki za wszystko; płeć : kobieta wiek : 18 waga : 52 kg wzrost : 165 cm obwód

    Odpowiedzi: 92| Ilość wyświetleń: 3495| Data: 2008-03-18 12:05:53| Liczba SOGów: 1
  • Nothing gonna be the same now ! - Regenat.

    , zacząłem od dziś biegać, od 1 czerwca chcę zacząć 2 3 tygodniowy fbw, później dorzucić jakąś odżywkę. wszelkie opinie krytyka, pomoc, bardzo mile widziania. poniżej wrzucam zdjęcie z 2008 roku. waga +/ 100 kg jeszcze nie 104.5 przy

    Odpowiedzi: 62| Ilość wyświetleń: 3042| Data: 2011-05-23 15:44:44| Liczba SOGów: 0
  • Masa czy redukcja ??

    połowy internetu na temat ćwiczeń, odpowiedniego treningu oraz diecie postanowiłem zapytać ludzi was o opinie tego co wydedukowałem z przeczytanych artykułów i postów. zacznę może tak: płeć: mężczyzna wiek: 26 lat waga: 87 kg wzrost: 187

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 553| Data: 2015-01-21 23:10:04| Liczba SOGów: 0
  • wsiok / DT / Lekka redukcja :D

    półtusty zamiast chudego. trening: obecnie mam taki plan, ale chyba zmienię na fbw 3/4 x na tyg. czekam na opinie innych na temat tego treningu, czy nie jest za dużo serii za redukcję i trenów,i czy lepiej jednak fbw na redukcję. a1

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1624| Data: 2011-05-19 00:12:52| Liczba SOGów: 0
  • maciej1408 - masa

    postanowiłem założyć dziennik, liczę że to mnie zmotywuje do treningów ; no i co tu dużo pisać, liczę na jakieś opinie ewentualnie poprawki itd. ; [color=orange]kilka informacji:[/color] wiek – 16 lat wzrost – 184 cm waga – 71 kg

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 4936| Data: 2012-07-27 22:06:53| Liczba SOGów: 1
  • Aktualne fotki - koniec zimy - końcówka masy :)

    coś fitness/kulturystyka 3 pewnie wiecie o co mi chodzi 3 no to pokolei lecimy 31 dzięki za wszelkie opinie i komentarze 31

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 9637| Data: 2006-02-26 13:27:25| Liczba SOGów: 5
  • Intensywny plan na mięśnie klatki ...

    wzrost objętości mięśni klatki i jej lepsze rozwinięcie, na sile mi nie zależy z góry dzięki wszystkim za przydatne opinie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 2740| Data: 2006-04-17 15:26:33| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}