Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: cm 3 opinie

Strona 13 z 81

  • Cheat Day

    witam. chciałbym poznać wasze opinie na temat tzw. cheat day / ew. cheat meal. ostatnio sporo na ten temat czytałem, opinie są różne, niekiedy całkowicie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1748| Data: 2013-01-08 12:52:30| Liczba SOGów: 0
  • Prośba o ocenę - 20 latek po 3 latach ćwiczeń

    jednak proszę o ocenę mojej ciężkiej pracy,jaką doszedłem do takiego a nie innego wyglądu... z góry dziękuje za opinie również te krytyczne... aha i prosze nie pytać czy coś brałem niech każdy sobie to sam indywidualnie zinterpretuje :

    Odpowiedzi: 142| Ilość wyświetleń: 45553| Data: 2005-07-14 00:00:31| Liczba SOGów: 44
  • {Dziennik Treningowy} Hard Max/Siła/Wytrzymałość/Turbo IZOMAN

    :d [url=http://www.fotosik.pl][img]http://images62.fotosik.pl/794/8ecbd3fcd942c307med[/img][/url] proszę o opinie sugestie i ciekawe rady. pozdrawiam izoman zmieniony przez izoman w dniu 2014 03 23 17:45:42

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 459| Data: 2014-03-23 17:36:31| Liczba SOGów: 0
  • RECENZJA

    z roznych 3 rodzaji gryfow troche wyklucza takie prawdopodobienstwo. liczylbym na jakis komentarz w tej sprawie lub opinie innych osob, ktore maja takie zaciski i je sprawdzały. gryf prosty 120cm rowniez jak powyzszy gryf prezentuje sie bardzo

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 996| Data: 2010-10-03 13:55:16| Liczba SOGów: 0
  • Leniwy apollo/hobbystycznie/

    dzienników jeśli nie proszę o wyrozumiałość i wskazanie błędów postaram się je skorygować. zarazem proszę o opinie dotyczące diety jak i treningu, jestem otwarty na wszelakie zmiany i propozycje dotyczące tematu.z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 88| Ilość wyświetleń: 4823| Data: 2011-03-28 21:35:13| Liczba SOGów: 2
  • Prośba o ocene treningu łydek

    ludzi z wiedzą i doświadczeniem. liczę na pomoc. wiem, że tutaj chyba rozdaje sie sogi, czy jakoś tak. za pomocną opinie dam trylion bimbalionów sogów. pozdro 4 all. płeć : mężczyzna wiek : 26 waga : 102 wzrost : 182 cel

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2460| Data: 2010-08-10 23:48:42| Liczba SOGów: 1
  • niedoczynna prosi o pomoc

    moja waga waha się między 67 75kg... pod koniec zeszłego roku wybrałam się do endokrynologa, babeczka miała dobre opinie ustaliła mi euthyrox 50 i za miesiąc miałam się pokazać z wynikami i usg tarczycy. ft3 miałam nadal obniżony więc zapisała 4

    Odpowiedzi: 203| Ilość wyświetleń: 10902| Data: 2015-07-19 23:33:28| Liczba SOGów: 2
  • Split podczas redukcji

    nóg w siadzie 12/10/8 uginanie nóg w leżeniu 15/12/10/8 wspięcia na palce stojąc 25/25/25 proszę o wasze opinie sugestie pozdro

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 444| Data: 2013-02-03 15:02:21| Liczba SOGów: 1
  • Plan na masę, dieta - do sprawdzenia i poprawek

    negatywnie na masę mięśniową jeśli będę miał dostęp do aparatu to wyślę zdjęcia sylwetki. proszę o rady i opinie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 279| Data: 2013-03-10 12:22:58| Liczba SOGów: 0
  • ciezki come back po 2 latach,czyli jak byc zdrowym i wielkim

    zmobilizuje mnie on do ciezkiej pracy ,do kontynuowania mojej pasji zwiazanej z podnoszeniem ciezarow,licze na opinie ,rady,nawet negatywna kretyke ,jak kazdy chcialbym zbudowac symetryczna sylwetke. wiele osob doradzilo mi plan fbw czyli full

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 5516| Data: 2009-11-07 00:22:45| Liczba SOGów: 9
  • Angelika S - przygotowania do MPJ

    śledzenia jego dziennika http://www.sfd.pl/marcin_martini_piechota__droga_do_mpj_i_m%c5%9aj t961098.html. liczę na opinie od was, a także rady, które z pewnością okażą się pomocne biorąc pod uwagę mój treningowy staż. pomiary 27.08.13

    Odpowiedzi: 137| Ilość wyświetleń: 10069| Data: 2013-08-27 18:14:32| Liczba SOGów: 10
  • [BLOG]PC/Jedz co chcesz, wyglądaj jak chcesz - redukcja

    mój pierwszy cykl na kreatynie. jako, że jestem na redukcji wybrałem jabłczan, żeby mnie nie podlało wodą. wiem, że opinie na ten temat są podzielone, ale wolałem nie ryzykować. [/color] życzcie mi powodzenia, pozdro!

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 8004| Data: 2014-05-21 22:39:51| Liczba SOGów: 2
  • Problem z ułożeniem odpowieniej diety + GRUBE UDA ( 61cm ) Facet

    staram sie zjesc ostatni posilek 4 h przed snem do tego czasami jakis kiwi, pomaracznka sie zdarzy prosze o opinie o tej diecie, dodanie i odjecia jakis skladnikow, chodzi mi szczegolnie o gruba uda, na udach jest wyrazna tkanka tluszczowa

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3425| Data: 2010-02-16 13:29:11| Liczba SOGów: 1
  • Cykl sterydowy - prośba o pomoc w rozpisaniu i ustawieniu odbloku

    nie znam na klatę około 100 110 kg by poszło. klata: brak martwy ciąg: brak przysiad: brak są przeróżne opinie i zasady, każdy z nas się kieruje innymi wartościami i ideologią, każdy z nas ma inne życie i możliwości. wszak podjąłem

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 218| Data: 2016-11-23 14:03:10| Liczba SOGów: 0
  • 1 Trening do oceny...

    tam iż na rzeźbę potrzeba wiele serii i wiele powtórzeń aczkolwiek wydaje mi się iż będzie to zadużo ale poczekam na opinie stosowane ciężary to ok.50 60% cm ,czasem mniej : poniedziałek klatka główny cel to zbicie tkanki niestety mam taka

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 634| Data: 2006-02-17 09:58:05| Liczba SOGów: 0
  • W pogoni za masą...

    jest klatka oraz ramiona. niestety klatka stoi w miejscu i nie mogę znaleźć sposobu żeby ją ruszyć. bardzo proszę o opinie i komentarze. jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki, więc jeżeli coś jest do dupy to napisz 14 ale miło będzie jak

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 9138| Data: 2009-03-18 00:58:58| Liczba SOGów: 10
  • dieta redukcyjna;>? możecie ocenic:>?

    o tej diecie ćwiczenia wypisałam wcześniej więc raczej nie będę ich powtarzała 2 raz;] byłabym wdzięczna za wasze opinie z góry wielkie dzięki za wszystko; płeć : kobieta wiek : 18 waga : 52 kg wzrost : 165 cm obwód

    Odpowiedzi: 92| Ilość wyświetleń: 3566| Data: 2008-03-18 12:05:53| Liczba SOGów: 1
  • Nothing gonna be the same now ! - Regenat.

    , zacząłem od dziś biegać, od 1 czerwca chcę zacząć 2 3 tygodniowy fbw, później dorzucić jakąś odżywkę. wszelkie opinie krytyka, pomoc, bardzo mile widziania. poniżej wrzucam zdjęcie z 2008 roku. waga +/ 100 kg jeszcze nie 104.5 przy

    Odpowiedzi: 62| Ilość wyświetleń: 3083| Data: 2011-05-23 15:44:44| Liczba SOGów: 0
  • Masa czy redukcja ??

    połowy internetu na temat ćwiczeń, odpowiedniego treningu oraz diecie postanowiłem zapytać ludzi was o opinie tego co wydedukowałem z przeczytanych artykułów i postów. zacznę może tak: płeć: mężczyzna wiek: 26 lat waga: 87 kg wzrost: 187

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 562| Data: 2015-01-21 23:10:04| Liczba SOGów: 0
  • wsiok / DT / Lekka redukcja :D

    półtusty zamiast chudego. trening: obecnie mam taki plan, ale chyba zmienię na fbw 3/4 x na tyg. czekam na opinie innych na temat tego treningu, czy nie jest za dużo serii za redukcję i trenów,i czy lepiej jednak fbw na redukcję. a1

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1659| Data: 2011-05-19 00:12:52| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}