Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: clenbuterol opinie

Strona 1 z 4

  • Clenbuterol - Genesis, proszę o pomoc.

    genesiss jakieś opinie na temat ich clenbuterlou będzie to mój pierwszy clen .. mam okazję kupić właśnie clenbuterol tej firmy a nigdy o niej nie słyszałem, więc proszę was o opinie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 464| Data: 2015-06-05 13:09:33| Liczba SOGów: 0
  • HMB - OPINIE

    negatywnych opinii. jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna z tussi , clenbuterol thermal i wszystko to totalny shiy działało ledwo lub wcale jednak na tle tego wszystkiego hmb jak brałem kiedyś to pamiętam

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 95777| Data: 2007-10-19 18:41:47| Liczba SOGów: 0
  • Clenbuterol Osłonki - cykl

    witam zaczynam cykl na rzeźbe z clenbuterol głównym tematem są osłonki reszte m.in dawkowanie itd itd juz wiem po przeglądaniu różnych tematów i opinii na

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2420| Data: 2010-02-18 17:32:27| Liczba SOGów: 0
  • Maso-Rzeźba. Metanabol+Propionat+Proviron+Clenbuterol+T3

    masteron drostanolon chodzi mi tutaj o ubicie sylwetki podkreconym metabolizmie i dobrym antyestrogenie. clenbuterol 160mg dziennie 2tyg on 2tyg off. obecnie juz jestem na 4tyg. chce dorzucic na offa t3 tak okolo 3 4tyg. niewiem bo

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1318| Data: 2014-07-18 22:02:50| Liczba SOGów: 0
  • Propionat+Winstrol+Clenbuterol

    witam. interesuje mnie wasza opinia co do cyklu: propionat+winstrol clenbuterol 1 8 prop 100mg eod 3 8 winko 10mg 3x1 ed 7 10 clen na przemian z efedryna+ketotifen 8 10 clomid lub

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 7140| Data: 2011-04-11 21:55:55| Liczba SOGów: 1
  • Izotek a Clenbuterol

    na forum opinie na temat laczenia izotretynoiny mocnej substancji na tradzik z sympatykimimetykami typu clenbuterol . ale nic nie znalazlem : byly juz tematy izotek a doping i tam odradzaliscie, bo rzecz jasna koksiczki powoduja tradzik..

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 927| Data: 2010-03-13 12:52:14| Liczba SOGów: 0
  • Clenbuterol - efekty uboczne

    odwiedzają regularnie ten dział ; . co do samych środków to jeszcze się nie zdecydowałem będzie to zapewne clenbuterol ewentalnie eca ... tutaj liczę na waszą podpowiedź. jednak sedno tematu tyczy się czegoś innego. zakładając że zacznę

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 3403| Data: 2013-03-24 02:31:15| Liczba SOGów: 0
  • Teściu 100mg Jelfa + meta 10mg + clenbuterol

    6 tygodni chciałem nie wiem jak na moją wagę ale widzę to mniej więcej tak. tst 4cm / tydz meta 30mg / dz clenbuterol właśnie nie wiem jak ... jakieś pomysły z tym cholerstwem :d taka ciekawostka *2 lata temu miałem nie przyjemny

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 508| Data: 2013-03-09 18:45:19| Liczba SOGów: 1
  • Pytanie o Clenbuterol

    czesc. mam pytanie o clenbuterol mieszkam w chicago a tutaj ceny clenu dochodza do 150$ za 100tab 0,02, takze zakupilem clen na internecie od

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 664| Data: 2008-05-03 02:08:53| Liczba SOGów: 0
  • clenbuterol opinie

    jestem 23letnia kobieta. chcialabym zrzucic jakies 10kg. czy clenbuterol bedzie w tym wypadku dobry jakie ma skutki uboczne i czy jest to srodek legalny: gdzie moge go kupic nie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 5549| Data: 2011-03-15 00:01:29| Liczba SOGów: 0
  • PCT II (opinie)

    nas w polsce wyglada inaczej i chcialbym podjac w miare ciekawa dyskusje co sadzicie o tym pct, jedni uwazaja ze clenbuterol sie przydaje inni ze nie bo gubi sie mase... clomid: 1 week 300mg ed 2 week 200mg ed 3 week 100mg ed 4 6 week

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1617| Data: 2010-05-14 12:44:30| Liczba SOGów: 0
  • Clenbuterol a ścięgna

    witam mam pytanko chłopaki w światku trójboistów clenbuterol poleca sie jako środek który wzmacnia ścięgna i przyczepy, po cyklu z winem mówi sieże jest nieodzwony czemy takie opinie wytłumaczy ktoś

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 887| Data: 2007-05-01 19:27:31| Liczba SOGów: 0
  • Clenbuterol - skutki uboczne

    czy to moze przez to, ze pomylkowo 1 szego dnia wzialem 4 tabletki 31 spac nie moglem do 3 rano. z gory dzieki za opinie nara

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 28770| Data: 2003-07-09 14:59:28| Liczba SOGów: 3
  • Clenbuterol opinie do artykulu MD

    jak wyzej.zbieram opinie na temat clenu wiadomo,ze swoja mam ale podlacze forum do artykulu futurebody

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 5074| Data: 2010-07-30 10:06:31| Liczba SOGów: 0
  • CLENOTABS opinie

    prosze o opinie czy ten clenbuterol jest ok [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/1053bbb01eba4a49965afa966e63b2d2[/img]

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2657| Data: 2012-01-19 21:43:48| Liczba SOGów: 0
  • Mial ktos odczynienia z takim środkami jak ?

    clenbuterol wasze opinie adipexs ... prosze o wasze opinie jakie skutki uboczne i jakie byly rezultaty

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 600| Data: 2012-11-16 14:28:09| Liczba SOGów: 1
  • clenbuterol db pharma- jakie opinie na dzień dzisiejszy?

    witam. jak w temacie, być moze wpadnie to niebawem w moje ręce. jakie obecnie opinie na temat tego produktu

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 736| Data: 2011-07-11 08:58:10| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o Strombafort

    treningowy 1 rok 5 cel cyklu spalenie masy tłuszczowej 6 stosowane już wcześniej suplementy : kreatyna , clenbuterol , dianabol 7 stosowane wcześniej spalacze : thermo speed extreeme , thermo speed , 8 suplement stosowane przez

    Odpowiedzi: 74| Ilość wyświetleń: 4887| Data: 2012-11-29 21:36:31| Liczba SOGów: 0
  • Clen pare pytań,wasze opinie.

    waga to obecnie 88kg, zleciałem 4kg , jestem endomorfikiem i mam problemy z redukcja.zamówiłem sobie clenbuterol balkan pharmaceuticals moldawia 0,04mg/tab i tu mam kilka pytań: 1.czy w czasie cyklu wrzucić gdzieś jeszcze jakieś aero

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1365| Data: 2012-05-03 22:37:17| Liczba SOGów: 1
  • Clenbuterol - wasze opinie.

    tak jak w temacie, prosilbym osoby, ktore mialy stycznosc z clenem o napisaniu swoich opini i wrazen. jak na was zadzialal ten srodek jak sie czuliscie na cyklu czy potwierdzicie rewelacyjne dzialanie powodujace utrate tk. tluszczowej i super

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7639| Data: 2003-05-31 18:53:14| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}