Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: charakterystyka kuchni regionalnych

Strona 1 z 34

  • [BLOG] MissInvincible w kuchni

    po małej namowie zdecydowałam się założyć bloga i pokazać jak to u mnie wygląda od kuchni : [size=small] nie trzeba było mnie długo namawiać, chyba wyczuliście, że cierpię na nadmiar wolnego czasu };

    Odpowiedzi: 447| Ilość wyświetleń: 25973| Data: 2016-01-07 16:36:47| Liczba SOGów: 41
  • Charakterystyka rodzajów kreatyny

    jest kilka rodzajów kreatyn. postaram się je pokrótce scharakteryzować i porównać. monohydrate charakterystyka zacznę od najczęściej stosowanej i najbardziej znanej kreatyny, czyli monowodzianu, znanego także pod nazwą monohydrate wzór

    Odpowiedzi: 96| Ilość wyświetleń: 66210| Data: 2004-12-27 20:19:45| Liczba SOGów: 64
  • Charakterystyka makroskładników

    charakterystyka makroskładników w prawidłowo ułożonej diecie powinny znajdować się odpowiednio dobrane do naszych potrzeb ilości białka, węglowodanów i tłuszczy. właściwe żywienie może powstrzymywać rozwój choroby/schorzenia a nawet doprowadzić

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 8412| Data: 2008-03-03 19:01:10| Liczba SOGów: 2
  • [BLOG] Ula w kuchni

    nie umrze. % lubię gotować, ale mistrzynią nie jestem, chciałabym by blog dawał mi motywację do rozwijania się w kuchni w poszukiwaniu nowych przepisów i smaków. aktualnie nie trzymam żadnego stałego rozkładu. szama bezglutenowa. [img

    Odpowiedzi: 199| Ilość wyświetleń: 15470| Data: 2016-01-29 12:03:10| Liczba SOGów: 23
  • Charakterystyka rodzajów kreatyny

    jest kilka rodzajów kreatyn. postaram się je pokrótce scharakteryzować i porównać. monohydrate charakterystyka zacznę od najczęściej stosowanej i najbardziej znanej kreatyny, czyli monowodzianu, znanego także pod nazwą monohydrate wzór

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 4959| Data: 2004-12-27 20:15:18| Liczba SOGów: 3
  • Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

    przepisach, nowoczesnych i tradycyjnych metodach kucharzenia, zakupach, zmywaniu garów i innych czynnościach rodem z kuchni 7 p.s. jeśli chcecie przedyskutować któryś z przepisów z tematu lady w kuchni http://www.sfd.pl/ t696301 s4.html ,

    Odpowiedzi: 3000| Ilość wyświetleń: 111953| Data: 2011-02-15 13:28:10| Liczba SOGów: 56
  • Przedstawienie i charakterystyka formuł w kick boxingu.

    temat: szczegółowe przedstawienie i charakterystyka formuł w kick boxingu, ze szczególnym uwzględnieniem różnic. 2008/20080706203331 w kick boxingu

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 6253| Data: 2008-07-06 20:33:31| Liczba SOGów: 9
  • Tłuszcze od kuchni, czyli jak przechowywać i do czego stosować ;)

    trochę wiedzy na temat możliwości zepsucia/właściwości tłuszczów, których używamy w kuchni to mój debiut,więc proszę o wyrozumiałość 3 zalecenia żywieniowe nakazują zwiększenie spożycia tłuszczów

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 8306| Data: 2008-04-02 23:24:33| Liczba SOGów: 3
  • Charakterystyka poszczególnych aminokwasów:

    charakterystyka poszczególnych aminokwasów: izoleucyna, leucyna aminokwasy rozgałęzione, występujące w kukurydzy i mleku. są wykorzystywane jako materiał budulcowy i energetyczny dla pracującego mięśnia. nie przechodzą przez wątrobę i dlatego

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4157| Data: 2005-11-12 10:01:33| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] gienus12 i zabawy w kuchni :)

    siemano, jako że wielu osobom w kuchni komentuje i się ślinie na ich posiłki to stwierdziłem ze założę swój temat, pokaże jak jem. jakiejś wielkiego bum

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 6710| Data: 2016-02-21 20:14:09| Liczba SOGów: 11
  • Antocyjany - charakterystyka i wpływ na zdrowie.

    aneta kopeć, teresa leszczyńska. żywność. nauka. technologia. jakość, 2011, 3 76 , 24 35. antocyjany – charakterystyka występowanie i oddziaływanie na organizm człowieka. 4. toufektsian mc, salen p, laporte f, tonelli c, de lorgeril m. j. nutr.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5464| Data: 2011-12-17 09:54:45| Liczba SOGów: 3
  • K_PS nowym doradcą w Kuchni SFD !

    k_ps , gratulacje ,zasłużenie zostałeś pogrubiony w kuchni ; d

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 1697| Data: 2015-11-03 15:29:13| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] Facet w kuchni - BacK52

    czasem wychodzą z tego kulinarne cuda, a czasem gafy:d lubię dania proste i szybkie, ale bywa i tak, że w kuchni spędzam więcej czasu. każdy z moich przepisów jest tylko propozycją, którą można modyfikować według własnego gustu i smaku do czego

    Odpowiedzi: 61| Ilość wyświetleń: 6462| Data: 2016-04-08 20:55:16| Liczba SOGów: 5
  • [BLOG] Pangalas & Tejtos czyli Julietta w kuchni

    witam wszystkich w moich skromnych progach }; . moja kuchnia jest jak mój nastrój @@ ... czasem dosłownie wszystko przerabiam na supersłodkie a czasem na megapikantne

    Odpowiedzi: 67| Ilość wyświetleń: 3589| Data: 2016-02-06 22:16:00| Liczba SOGów: 7
  • Co Polacy wiedzą o oleju i jego zastosowaniu w kuchni

    co polacy wiedzą o oleju i jego zastosowaniu w kuchni polacy do smażenia używają najczęściej oleju lub oliwy z oliwek 81% wskazań wynika z badania omnimas*

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6753| Data: 2005-02-26 16:52:40| Liczba SOGów: 2
  • KONKURS W KUCHNI SFD - SŁODKIE WYPIEKI GŁOSOWANIE + WYNIKI (zapraszamy do głosowania)

    po długiej debacie w gronie moderatorów kuchni sfd na temat wygranej w konkursie na słodkie wypieki

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 2279| Data: 2015-05-01 20:24:49| Liczba SOGów: 4
  • Praktyczne porady w kuchni - czyli jak zrobic zeby bylo najlepiej

    zastanawiałem sie gdzie dać ten temat czy w kuchni czy w odzywianiu ale zawsze mozna przenieść 3 tak więc idea jest taka każdy kto wie jakaś praktyczną poradę

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2782| Data: 2008-12-15 09:06:57| Liczba SOGów: 2
  • Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-) vol. 2

    kontynuacja dyskusji o kucharzeniu, gotowaniu, zmywaniu% , garach i pokrewnych tematach rodem z ladiesowej kuchni : poprzedni wątek: http://www.sfd.pl/lady_przy_garach%2c_czyli_lu%c5%bane_pogadanki_o_kuchni_i_nie_tylko_%3b_ t699560.html

    Odpowiedzi: 69| Ilość wyświetleń: 3608| Data: 2014-07-02 17:02:08| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] K_PS w kuchni

    witam wszystkich ... od dłuższego czasu regularnie wrzucałem w dziale fotki szamy, postanowiłem w końcu założyć swojego bloga. mam nadzieje, że będziecie wpadać zapraszam : na dobry początek kilka zdjęć, które przewinęły się

    Odpowiedzi: 1252| Ilość wyświetleń: 89248| Data: 2015-07-11 18:37:24| Liczba SOGów: 80
  • *** PODSTAWOWE INFO N/T SAA I INNYCH ***

    ginekomastii w takim stopniu jak inne estry testosteronu gdyż nie kumuluje się w organiźmie. niestety charakterystyka tego środka zmusza do częstych injekcji. aby utrzymać stałe stężenie środka w krwiobiegu należy wykonywać injekcje co około 2dni.

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 81175| Data: 2006-06-06 22:42:47| Liczba SOGów: 63

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}