Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: charakterystyka kuchni regionalnych

Strona 1 z 70

  • ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

    tłuszczową oraz poprawić sylwetkę. proces właściwej redukcji tkanki tłuszczowej odchudzania rozpoczynamy w kuchni układając dietę i menu. najlepsze rezultaty przynosi zastosowanie ujemnego bilansu kalorycznego, czyli spożywania mniejszej

    Odpowiedzi: 442| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2003-06-06 23:53:16| Liczba SOGów: 193
  • GOTOWANIE NA PARZE-przepisy i najważniejsze informacje

    poczekać 8 minut, po czym włożyć ją na talerz żeby nie było odpowiedniego sprzętu, ale on jest! i to w naszej kuchni wystarczy przecież garnek, metalowe sitko, żaroodporne naczynie, talerz i pokrywka! bardziej zaawansowani zaopatrzą się w

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-09-05 11:46:39| Liczba SOGów: 37
  • Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

    przepisach, nowoczesnych i tradycyjnych metodach kucharzenia, zakupach, zmywaniu garów i innych czynnościach rodem z kuchni 7 p.s. jeśli chcecie przedyskutować któryś z przepisów z tematu lady w kuchni http://www.sfd.pl/ t696301 s4.html ,

    Odpowiedzi: 3000| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-02-15 13:28:10| Liczba SOGów: 56
  • Charakterystyka rodzajów kreatyny

    jest kilka rodzajów kreatyn. postaram się je pokrótce scharakteryzować i porównać. monohydrate charakterystyka zacznę od najczęściej stosowanej i najbardziej znanej kreatyny, czyli monowodzianu, znanego także pod nazwą monohydrate wzór

    Odpowiedzi: 96| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-12-27 20:19:45| Liczba SOGów: 64
  • Jak schudnąć w 30 dni - skuteczność gwarantowana ! ;-)

    wieloletniego stażu treningowego w żadnym sporcie, którzy nie mają ochoty spędzać życia w siłowni, na ćwiczeniach i w kuchni ćwiczą i odchudzają się z musu bo sylwetki ich pozostawiają nieco lub wiele do życzenia. z tego też powodu program ten

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-11-04 13:50:47| Liczba SOGów: 32
  • [BLOG] MissInvincible w kuchni

    po małej namowie zdecydowałam się założyć bloga i pokazać jak to u mnie wygląda od kuchni : [size=small] nie trzeba było mnie długo namawiać, chyba wyczuliście, że cierpię na nadmiar wolnego czasu };

    Odpowiedzi: 211| Ilość wyświetleń: 16162| Data: 2016-01-07 16:36:47| Liczba SOGów: 29
  • Produkty fermentacji mlekowej - charakterystyka i klasyfikacja

    2008/20080703152844 ogólna charakterystyka i klasyfikacja. fermentacja mlekowa jest jedną z najstarszych i najbardziej rozpowszechnionych w

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 11629| Data: 2008-07-03 15:28:44| Liczba SOGów: 3
  • ------ Konkurs z kuchnią SFD B+T -------

    konkurs w kuchni sfd !!! na najsmaczniejszy posiłek białkowo tłuszczowy

    Odpowiedzi: 77| Ilość wyświetleń: 9797| Data: 2016-01-15 20:19:48| Liczba SOGów: 16
  • Charakterystyka makroskładników

    charakterystyka makroskładników w prawidłowo ułożonej diecie powinny znajdować się odpowiednio dobrane do naszych potrzeb ilości białka, węglowodanów i tłuszczy. właściwe żywienie może powstrzymywać rozwój choroby/schorzenia a nawet doprowadzić

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 8290| Data: 2008-03-03 19:01:10| Liczba SOGów: 2
  • Tłuszcze od kuchni, czyli jak przechowywać i do czego stosować ;)

    trochę wiedzy na temat możliwości zepsucia/właściwości tłuszczów, których używamy w kuchni to mój debiut,więc proszę o wyrozumiałość 3 zalecenia żywieniowe nakazują zwiększenie spożycia tłuszczów

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 8215| Data: 2008-04-02 23:24:33| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] Ula w kuchni

    nie umrze. % lubię gotować, ale mistrzynią nie jestem, chciałabym by blog dawał mi motywację do rozwijania się w kuchni w poszukiwaniu nowych przepisów i smaków. aktualnie nie trzymam żadnego stałego rozkładu. szama bezglutenowa. [img

    Odpowiedzi: 126| Ilość wyświetleń: 9376| Data: 2016-01-29 12:03:10| Liczba SOGów: 16
  • Przedstawienie i charakterystyka formuł w kick boxingu.

    temat: szczegółowe przedstawienie i charakterystyka formuł w kick boxingu, ze szczególnym uwzględnieniem różnic. 2008/20080706203331 w kick boxingu

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 6154| Data: 2008-07-06 20:33:31| Liczba SOGów: 9
  • W kuchni PLUSZKÓW gry i zabawy c.d. %-)

    jako że stary post musi zostać zamknięty http://www.sfd.pl/temat174551/ robimy ciąg dalszy spamu 31 zmieniony przez qazar w dniu 2007 02 23 23:36:25

    Odpowiedzi: 13496| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-02-19 12:18:51| Liczba SOGów: 66
  • Antocyjany - charakterystyka i wpływ na zdrowie.

    aneta kopeć, teresa leszczyńska. żywność. nauka. technologia. jakość, 2011, 3 76 , 24 35. antocyjany – charakterystyka występowanie i oddziaływanie na organizm człowieka. 4. toufektsian mc, salen p, laporte f, tonelli c, de lorgeril m. j. nutr.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5375| Data: 2011-12-17 09:54:45| Liczba SOGów: 3
  • Co Polacy wiedzą o oleju i jego zastosowaniu w kuchni

    co polacy wiedzą o oleju i jego zastosowaniu w kuchni polacy do smażenia używają najczęściej oleju lub oliwy z oliwek 81% wskazań wynika z badania omnimas*

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6722| Data: 2005-02-26 16:52:40| Liczba SOGów: 2
  • Charakterystyka rodzajów kreatyny

    jest kilka rodzajów kreatyn. postaram się je pokrótce scharakteryzować i porównać. monohydrate charakterystyka zacznę od najczęściej stosowanej i najbardziej znanej kreatyny, czyli monowodzianu, znanego także pod nazwą monohydrate wzór

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 4878| Data: 2004-12-27 20:15:18| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] gienus12 i zabawy w kuchni :)

    siemano, jako że wielu osobom w kuchni komentuje i się ślinie na ich posiłki to stwierdziłem ze założę swój temat, pokaże jak jem. jakiejś wielkiego bum

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 6145| Data: 2016-02-21 20:14:09| Liczba SOGów: 11
  • Charakterystyka poszczególnych aminokwasów:

    charakterystyka poszczególnych aminokwasów: izoleucyna, leucyna aminokwasy rozgałęzione, występujące w kukurydzy i mleku. są wykorzystywane jako materiał budulcowy i energetyczny dla pracującego mięśnia. nie przechodzą przez wątrobę i dlatego

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 4092| Data: 2005-11-12 10:01:33| Liczba SOGów: 3
  • [BLOG] Facet w kuchni - BacK52

    czasem wychodzą z tego kulinarne cuda, a czasem gafy:d lubię dania proste i szybkie, ale bywa i tak, że w kuchni spędzam więcej czasu. każdy z moich przepisów jest tylko propozycją, którą można modyfikować według własnego gustu i smaku do czego

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 5537| Data: 2016-04-08 20:55:16| Liczba SOGów: 5
  • Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-) vol. 2

    kontynuacja dyskusji o kucharzeniu, gotowaniu, zmywaniu% , garach i pokrewnych tematach rodem z ladiesowej kuchni : poprzedni wątek: http://www.sfd.pl/lady_przy_garach%2c_czyli_lu%c5%bane_pogadanki_o_kuchni_i_nie_tylko_%3b_ t699560.html

    Odpowiedzi: 69| Ilość wyświetleń: 3544| Data: 2014-07-02 17:02:08| Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}