Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: carbonox olimp opinie

Strona 1 z 701

  • Carbonox Olimp dla nastolatka w wieku 13 lat

    czy carbonox olimp jest przeznaczony i nie ma żadnych przeciwskazań dla nastolatka w wieku 13 lat i czy jest to dobre i zdrowe

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1918| Data: 2012-06-15 19:21:31| Liczba SOGów: 1
  • [S] 4kg WPC Ostrowia w wiaderku, 2 opakowania Carbonox Olimp, 2 shakery 0,7l

    witam, jak w temacie, mam do sprzedania: 4kg białka wpc ostrowia w wiaderku sprzedam za 150zł 2 opakowania carbonox olimp jedno całe, drugie prawie całe, za obydwa chcę 30zł 2 shakery 0,7l za obydwa chcę 12zł jak ktoś weźmie

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1031| Data: 2011-05-23 20:19:53| Liczba SOGów: 0
  • Optimum 100% Whey Gold Standard, kreatyna Olimp 1250, activlab bcaa, carbonox,

    glutaminą: dt: 10g przed i po treningu dnt: carbonox olimp dt: przed i po treningu dnt: odżywianie:

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1492| Data: 2012-06-23 22:32:40| Liczba SOGów: 0
  • CARBONOX - Wasze opinie, czy warto kupić, dla kogo przeznaczone ?

    witam czy opłaca sie kupic carbonox 4kg treningi: koszykowka wtorek, czwartek, piatek, sobota, niedziela silka poniedzialek, sroda, piatek

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2191| Data: 2012-02-04 15:21:44| Liczba SOGów: 2
  • Jaka kretka i dawkowanie carbonox+olimp taurine 1500mg 120 MegaCaps

    witam mam za sobą 4 miesiące treningu na siłowni. zakupiłem dziś carbonox 4kg i olimp taurine 120 kapsułek dokupuję jeszcze dziś kreatynę prawdopodobnie universala 500g 1. chciałbym się

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1098| Data: 2011-06-22 15:54:32| Liczba SOGów: 0
  • Olimp Creatine Xplode cykl 6tyg.

    tych preparatów na jeden cykl olimp creatine xplode 500g olimp creapure monohydrate powder 500g olimp carbonox olimp pure whey isolate 95 i oczywiscie witaminy jeśli możecie coś doradzić lub podmienic to bardzo chętnie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 10791| Data: 2011-11-30 23:05:19| Liczba SOGów: 1
  • CARBONOX OLIMP a masa

    panowie witam serdecznie oto moje pytanie: czy dobrze jest stosować carbonox lub coś podobnego po treningu w celu uzupełnienia węgli czy lepiej zjeść spokojnie 30 60min później posiłek po

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 4790| Data: 2011-09-01 19:23:01| Liczba SOGów: 0
  • Gainer MCT Olimp - opinie

    siema co sądzicie o tym gainerze olimp gainer mct nowa formuła

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2762| Data: 2004-02-26 07:41:25| Liczba SOGów: 0
  • Amino Whey System TREC i Creatine 1000 OLIMP - opinie o połączeniu

    co wy na połączenie amino whey system trec a z creatine 1000 olimp a

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2430| Data: 2005-03-01 23:00:39| Liczba SOGów: 0
  • Olimp - CARBONOX

    http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=2767&xy=350x350 olimp carbonox 1000g / 4000g opis olimp carbonox to nowoczesny preparat węglowodanowy z dodatkiem kompleksu witamin i

    Odpowiedzi: 127| Ilość wyświetleń: 76209| Data: 2010-09-28 00:55:05| Liczba SOGów: 1
  • Hmb + BCAA + Carbonox - dawkowanie

    jestem kolarzem. chciałybm się dowiedzieć jak dawkować te suple: olimp hmb mega caps + olimp bcaa mega caps + olimp carbonox i chciałbym wiedzieć, czy taki dobór jest dobry. ja myślałem o takim dawkowaniu : po 1 kapsułce hmb i bcaa rano, przed

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1404| Data: 2012-02-21 21:35:05| Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Creatine Xplode

    przyrostów masy mięśniowej, niniejszy produkt, potreningowo należy bezwzględnie łączyć z odżywką węglowodanową carbonox jak i odżywkami białkowymi np. mega strong protein lub whey protein complex 100%. w celu zwiększenia efektywności treningu

    Odpowiedzi: 128| Ilość wyświetleń: 73593| Data: 2011-01-27 11:56:23| Liczba SOGów: 5
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9106| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • CARBONOX - Carbo nowej generacj! Już w ofercie!

    2010/20100714152135 już jest! następca olimp carbo najlepszego preparatu węglowodanowego ostatnich kilkunastu lat. jeszcze lepszy, wzbogacony skład. carbonox w najważniejszych chwilach… energii ci nie zabraknie!

    Odpowiedzi: 185| Ilość wyświetleń: 10537| Data: 2010-07-14 15:21:36| Liczba SOGów: 8
  • carbonox a zespól jelita drażliwego

    bez dodatków i nie miałem po niej żadnych problemów. po glukozie też wydaje mi się, że nic mi nie jest. a po carbonox jest tragicznie. jeszcze jestem na etapie sprawdzania po czym mam problemy, a po czym nie. i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1057| Data: 2011-10-21 09:29:00| Liczba SOGów: 0
  • Olimp CarboNOX vs HI TEC Carbo Plus

    pierwsze pytanie: 1. tak jak w tytule które carbo będzie lepsze olimp carbonox vs hi tec carbo plus 2. powyższe carbo chcę połączyć z białkiem hi tec protein 80. sak carbo i białka to

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2376| Data: 2010-10-30 10:48:12| Liczba SOGów: 0
  • [S] OLIMP Carbonox 1KG + ACTIVLAB BCAA 100 400g

    witam, do sprzedania mam: 1. kilogramowe opakowanie carbo firmy olimp carbonox . zostało otwarte, zjedzone 3 porcje po 50 60g, zostało około 830 gram produktu. świetny smak ananasowy. data

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1963| Data: 2015-09-13 18:40:59| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja 104kg do 90kg

    jogurt 4. godz 17 makrela 250g trening: suplementy : hmb 5x, kre alalyn 3x , thermo speed extreme 3x, carbonox 50g 5. potreningowy 50g activlab muscle up protein 300ml mleko 1,5% / 0% często mi się zdarza jeść posiłek 6, 40 50

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1401| Data: 2011-06-05 11:18:04| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na masę do oceny (wstęp do masy)

    wiek: 21 waga: 70 trening: split 3 x w tygodniu pon/śr/pt staż: 3 miesiące suplementy: bcaa dymatize recoup, carbonox olimp jeszcze mogę je zmienić/wywalić, dopiero w połowie tygodnia lecę je kupić cel: powolutku masa :

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 1161| Data: 2011-05-30 19:42:00| Liczba SOGów: 1
  • Dawkowanie-Carbo,kreatyna, bcaa,bialko itd

    cykl na suplementach , które wymieniłem poniżej.prosze o pomoc w rozpisaniu dawkowanie tzn co kiedy i ile carbonox olimp creatune xplod olimp bcaa xplod olimp gold omega 3 olimp isogainer nutrabolies mega strong protein

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2064| Data: 2011-08-25 17:27:27| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}