Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: buty trekkingowe opinie

Strona 1 z 1098

  • [S] Nowe buty trekkingowe Nevados

    buty trekkingowe turystyczne nowe, rozmiar 41/42 firma nevados kupione na promocji za 140 zł odsprzedam za 80 zł http://images.okazje.info.pl/p/odziez i obuwie/6248/nevados buty meskie boomerang ii mid

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1165 | Data: 2012-08-14 09:30:57 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Nowe buty i ubrania Adidas w dobrych cenach

    updated_at=1365458745[/img] 5. damskie buty trekkingowe z gore texem kumacross gtx w 38 2/3, cena 230zł [img]http://img04.taobaocdn.com/bao/uploaded/i4/i1/12830020887075940/t1tnquxx0cxxxxxxxx_!!0 item_pic[/img] 6. damskie buty trekkingowe z

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 3466 | Data: 2013-08-21 21:00:11 | Liczba SOGów: 0
  • buty

    chce kupic buty trekkingowe duza ilosc tanio

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 346 | Data: 2012-11-18 19:11:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty Nordica cruise x60

    http://www.sportness.pl/produkt/2468/1/ posiada ktos takie buty jakies opinie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1744 | Data: 2011-02-10 23:18:37 | Liczba SOGów: 1
  • Dobre buty trekkingowe

    jak w temacie. znacie jakies konkretne modele dobrych butow trekkingowych mile widziane zdjecia.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 36530 | Data: 2004-08-03 16:26:49 | Liczba SOGów: 0
  • Buty GROM "PROTEKTOR"

    chcialbym uslyszec waszej opini o butach grom firmy protektor. na peewno nie ktorzy z was uzywali tych butow. interesuje mnie wytrzymalosc, wygoda, zachowanie ich w roznych warunkach. wszystkie opinie !! speed, aggression, surprise!

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 32312 | Data: 2003-06-17 10:57:00 | Liczba SOGów: 4
  • sposób na za duże buty...:-/

    witam! kupiłem za pośrednictwem zagranicznego sklepu internetowego buty w promocyjnej cenie, wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że buty okazały sie ciut z 1 2 rozmiary za duże 2 . jako,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 32276 | Data: 2006-08-01 10:16:31 | Liczba SOGów: 0
  • buty puma ferrari i nike shox tanio

    sprzedam buty puma ferrari czarne i nike shox czarno czerwone numer buta to 44 dla zainteresowanych mam foty buty sa nowe.cena jaka mnie interesuje to 150 zł od pary ale jest mozliwosc negocjacji.zapraszam i polecam.

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 19185 | Data: 2006-10-17 20:05:24 | Liczba SOGów: 2
  • buty Jordan

    mam zamiar kupic buty przez internet, no ale boje sie troche ze nie trafie w odpowiedni rozmiar... jesli macie buty z kolekcji air jordan

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 18840 | Data: 2004-09-10 15:52:33 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepsze buty do kosza do 450zł.??

    witam !!! jakie są waszym zdaniem najlepsze buty do kosza do 450zł.chodzi mi szczególnie o takie ,w których się dobrze skacze.z góry dziękuje za odpowiedzi!

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 21166 | Data: 2004-08-27 18:17:48 | Liczba SOGów: 4
  • Buty Goretex

    czy buty goretex maja prawo przemoknac, a jesli tak to czy odzyskaja po wysuszeniu czesc swoich wlasciwosci

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 32508 | Data: 2005-08-06 12:23:00 | Liczba SOGów: 1
  • Buty piłkarskie - porady

    tematy związane z butami postanowiłem stworzyć jeden w którym będe prowadzone rozmowy na ten temat 1 nie wiesz jakie buty kupić to pytaj w tym poście 31 zobaczymy czy się przyjmie ten post 1 zmieniony przez erulf w dniu 2005 11 23

    Odpowiedzi: 3001 | Ilość wyświetleń: 317619 | Data: 2005-11-23 17:49:27 | Liczba SOGów: 47
  • Jakie buty do siatkówki? Asics czy Mizuno???

    obecnie jestem w szkole sportowej. mam dylemat jaki rodzaj butów wybrać, bo treningów dużo i to już nie amatorskich, a buty to najważniejsza rzecz jestem na pozycji przyjęcie/atak więc z tego co się domyślam to podstawą jest dobra amortyzacja.

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 21028 | Data: 2010-01-09 20:47:36 | Liczba SOGów: 0
  • Buty na sztuczną nawierzchnię

    przetestować ten dar naszego rządu. i tu pojawia się moje pytanie. czy na taką sztuczną trawę trzeba kupić specjalne buty halówki będą okej, czy będę się ślizgał a korki, chyba najlepsze lanki

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 43218 | Data: 2010-04-16 16:13:28 | Liczba SOGów: 2
  • Śmierdzące buty - nie da się pozbyć zapachu

    witam kiedyś zawilgły mi trochę buty halówki adidas z syntetycznej skóry i coś się w nich musiało rozwinąć jakiś grzyb czy inny pieron 12 , że

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 41248 | Data: 2010-06-25 23:17:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty piłkarskie - porady vol.3

    zbyt długo, tylko leć do decathlonu, przymierz top flexy i kup je taniej na allegro. uwierz mi, że nie pożałujesz, te buty to istne błogosławieństwo, lepszych halówek nie znajdziesz. tyle z mojej strony.

    Odpowiedzi: 817 | Ilość wyświetleń: 109316 | Data: 2010-10-15 18:26:59 | Liczba SOGów: 14
  • Pronacja czy supinacja ? + buty pomoc

    chciałem kupić buty do biegania po asfalcie najwięcej ale też po lesie i po polnych drogach, czyli jak najbardziej uniwersalne, z tego co

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 17798 | Data: 2008-09-13 18:57:41 | Liczba SOGów: 0
  • buty w góry

    2004/20041120175402 gdzie w krakowie można kupić dobre buty najlepiej trapery. ze skóry, brązkowe i jakieś nie dla nowobogackich. takie jak miał mój stary w czasach kawalerskich

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 18403 | Data: 2004-11-20 17:54:02 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie Buty do biegania/siłownie

    to +/ 200zł. warunki w jakich będę biegać to 90% asfalt. stope mam pronującą płaskostopie więc wiem ze trzeba kupić buty z wzmocnieniami oraz z dobrą amortyzacją myślałem nad: reebok cruiseon

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 10102 | Data: 2012-09-23 21:28:39 | Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 49254 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}