Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: buty trekkingowe opinie

Strona 1 z 433

  • [S] Nowe buty i ubrania Adidas w dobrych cenach

    updated_at=1365458745[/img] 5. damskie buty trekkingowe z gore texem kumacross gtx w 38 2/3, cena 230zł [img]http://img04.taobaocdn.com/bao/uploaded/i4/i1/12830020887075940/t1tnquxx0cxxxxxxxx_!!0 item_pic[/img] 6. damskie buty trekkingowe z

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3519| Data: 2013-08-21 21:00:11| Liczba SOGów: 0
  • Dobre buty trekkingowe

    jak w temacie. znacie jakies konkretne modele dobrych butow trekkingowych mile widziane zdjecia.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 36610| Data: 2004-08-03 16:26:49| Liczba SOGów: 0
  • Buty GROM "PROTEKTOR"

    chcialbym uslyszec waszej opini o butach grom firmy protektor. na peewno nie ktorzy z was uzywali tych butow. interesuje mnie wytrzymalosc, wygoda, zachowanie ich w roznych warunkach. wszystkie opinie !! speed, aggression, surprise!

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 32466| Data: 2003-06-17 10:57:00| Liczba SOGów: 4
  • sposób na za duże buty...:-/

    witam! kupiłem za pośrednictwem zagranicznego sklepu internetowego buty w promocyjnej cenie, wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że buty okazały sie ciut z 1 2 rozmiary za duże 2 . jako,

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 32634| Data: 2006-08-01 10:16:31| Liczba SOGów: 0
  • buty puma ferrari i nike shox tanio

    sprzedam buty puma ferrari czarne i nike shox czarno czerwone numer buta to 44 dla zainteresowanych mam foty buty sa nowe.cena jaka mnie interesuje to 150 zł od pary ale jest mozliwosc negocjacji.zapraszam i polecam.

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 19228| Data: 2006-10-17 20:05:24| Liczba SOGów: 2
  • buty Jordan

    mam zamiar kupic buty przez internet, no ale boje sie troche ze nie trafie w odpowiedni rozmiar... jesli macie buty z kolekcji air jordan

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 19046| Data: 2004-09-10 15:52:33| Liczba SOGów: 0
  • Pronacja czy supinacja ? + buty pomoc

    chciałem kupić buty do biegania po asfalcie najwięcej ale też po lesie i po polnych drogach, czyli jak najbardziej uniwersalne, z tego co

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 17833| Data: 2008-09-13 18:57:41| Liczba SOGów: 0
  • Najlepsze buty do kosza do 450zł.??

    witam !!! jakie są waszym zdaniem najlepsze buty do kosza do 450zł.chodzi mi szczególnie o takie ,w których się dobrze skacze.z góry dziękuje za odpowiedzi!

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 21224| Data: 2004-08-27 18:17:48| Liczba SOGów: 4
  • Buty Goretex

    czy buty goretex maja prawo przemoknac, a jesli tak to czy odzyskaja po wysuszeniu czesc swoich wlasciwosci

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 32592| Data: 2005-08-06 12:23:00| Liczba SOGów: 1
  • Buty piłkarskie - porady

    tematy związane z butami postanowiłem stworzyć jeden w którym będe prowadzone rozmowy na ten temat 1 nie wiesz jakie buty kupić to pytaj w tym poście 31 zobaczymy czy się przyjmie ten post 1 zmieniony przez erulf w dniu 2005 11 23

    Odpowiedzi: 3001| Ilość wyświetleń: 319261| Data: 2005-11-23 17:49:27| Liczba SOGów: 47
  • Jakie buty do siatkówki? Asics czy Mizuno???

    obecnie jestem w szkole sportowej. mam dylemat jaki rodzaj butów wybrać, bo treningów dużo i to już nie amatorskich, a buty to najważniejsza rzecz jestem na pozycji przyjęcie/atak więc z tego co się domyślam to podstawą jest dobra amortyzacja.

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 21287| Data: 2010-01-09 20:47:36| Liczba SOGów: 0
  • Buty na sztuczną nawierzchnię

    przetestować ten dar naszego rządu. i tu pojawia się moje pytanie. czy na taką sztuczną trawę trzeba kupić specjalne buty halówki będą okej, czy będę się ślizgał a korki, chyba najlepsze lanki

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 49524| Data: 2010-04-16 16:13:28| Liczba SOGów: 2
  • Śmierdzące buty - nie da się pozbyć zapachu

    witam kiedyś zawilgły mi trochę buty halówki adidas z syntetycznej skóry i coś się w nich musiało rozwinąć jakiś grzyb czy inny pieron 12 , że

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 41809| Data: 2010-06-25 23:17:12| Liczba SOGów: 0
  • Buty piłkarskie - porady vol.3

    zbyt długo, tylko leć do decathlonu, przymierz top flexy i kup je taniej na allegro. uwierz mi, że nie pożałujesz, te buty to istne błogosławieństwo, lepszych halówek nie znajdziesz. tyle z mojej strony.

    Odpowiedzi: 817| Ilość wyświetleń: 110803| Data: 2010-10-15 18:26:59| Liczba SOGów: 14
  • Jakie Buty do biegania/siłownie

    to +/ 200zł. warunki w jakich będę biegać to 90% asfalt. stope mam pronującą płaskostopie więc wiem ze trzeba kupić buty z wzmocnieniami oraz z dobrą amortyzacją myślałem nad: reebok cruiseon

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 10458| Data: 2012-09-23 21:28:39| Liczba SOGów: 0
  • buty w góry

    2004/20041120175402 gdzie w krakowie można kupić dobre buty najlepiej trapery. ze skóry, brązkowe i jakieś nie dla nowobogackich. takie jak miał mój stary w czasach kawalerskich

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 18447| Data: 2004-11-20 17:54:02| Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 50722| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 62798| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • [S] Markowa odzież sportowa i codzienna Abercrombie, Nike itd.

    oddychać jednocześnie zapewnia dostęp powietrza, aby zachować ciało suche nawet w największy upał. cena: 45 zł. 2: buty trekkingowe karrimor, idealne w góry, na wycieczke, czy nawet na spacer lub do biegania. kupiłem dla siebie, ale okazały się

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2127| Data: 2014-07-09 13:24:01| Liczba SOGów: 0
  • Buty zapaśnicze

    ludziska podajcie mi namiary na sklepy w wawie gdzie mogę kupić buty zapaśnicze i w miarę niedrogo

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 16826| Data: 2005-05-13 01:43:58| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}