Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: buty trekkingowe opinie

Strona 1 z 1009

  • [S] Nowe buty trekkingowe Nevados

    buty trekkingowe turystyczne nowe, rozmiar 41/42 firma nevados kupione na promocji za 140 zł odsprzedam za 80 zł http://images.okazje.info.pl/p/odziez i obuwie/6248/nevados buty meskie boomerang ii mid

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 727 | Data: 2012-08-14 09:30:57 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Nowe buty i ubrania Adidas w dobrych cenach

    updated_at=1365458745[/img] 5. damskie buty trekkingowe z gore texem kumacross gtx w 38 2/3, cena 230zł [img]http://img04.taobaocdn.com/bao/uploaded/i4/i1/12830020887075940/t1tnquxx0cxxxxxxxx_!!0 item_pic[/img] 6. damskie buty trekkingowe z

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1957 | Data: 2013-08-21 21:00:11 | Liczba SOGów: 0
  • buty

    chce kupic buty trekkingowe duza ilosc tanio

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 243 | Data: 2012-11-18 19:11:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty Nordica cruise x60

    http://www.sportness.pl/produkt/2468/1/ posiada ktos takie buty jakies opinie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1574 | Data: 2011-02-10 23:18:37 | Liczba SOGów: 1
  • Dobre buty trekkingowe

    jak w temacie. znacie jakies konkretne modele dobrych butow trekkingowych mile widziane zdjecia.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 34740 | Data: 2004-08-03 16:26:49 | Liczba SOGów: 0
  • Buty GROM "PROTEKTOR"

    chcialbym uslyszec waszej opini o butach grom firmy protektor. na peewno nie ktorzy z was uzywali tych butow. interesuje mnie wytrzymalosc, wygoda, zachowanie ich w roznych warunkach. wszystkie opinie !! speed, aggression, surprise!

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 29950 | Data: 2003-06-17 10:57:00 | Liczba SOGów: 4
  • sposób na za duże buty...:-/

    witam! kupiłem za pośrednictwem zagranicznego sklepu internetowego buty w promocyjnej cenie, wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że buty okazały sie ciut z 1 2 rozmiary za duże 2 . jako,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 25312 | Data: 2006-08-01 10:16:31 | Liczba SOGów: 0
  • Buty Goretex

    czy buty goretex maja prawo przemoknac, a jesli tak to czy odzyskaja po wysuszeniu czesc swoich wlasciwosci

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 30702 | Data: 2005-08-06 12:23:00 | Liczba SOGów: 1
  • Buty piłkarskie - porady

    tematy związane z butami postanowiłem stworzyć jeden w którym będe prowadzone rozmowy na ten temat 1 nie wiesz jakie buty kupić to pytaj w tym poście 31 zobaczymy czy się przyjmie ten post 1 zmieniony przez erulf w dniu 2005 11 23

    Odpowiedzi: 3001 | Ilość wyświetleń: 281442 | Data: 2005-11-23 17:49:27 | Liczba SOGów: 47
  • Śmierdzące buty - nie da się pozbyć zapachu

    witam kiedyś zawilgły mi trochę buty halówki adidas z syntetycznej skóry i coś się w nich musiało rozwinąć jakiś grzyb czy inny pieron 12 , że

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 31835 | Data: 2010-06-25 23:17:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty piłkarskie - porady vol.3

    zbyt długo, tylko leć do decathlonu, przymierz top flexy i kup je taniej na allegro. uwierz mi, że nie pożałujesz, te buty to istne błogosławieństwo, lepszych halówek nie znajdziesz. tyle z mojej strony.

    Odpowiedzi: 780 | Ilość wyświetleń: 77830 | Data: 2010-10-15 18:26:59 | Liczba SOGów: 14
  • Najlepsze buty do kosza do 450zł.??

    witam !!! jakie są waszym zdaniem najlepsze buty do kosza do 450zł.chodzi mi szczególnie o takie ,w których się dobrze skacze.z góry dziękuje za odpowiedzi!

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 19845 | Data: 2004-08-27 18:17:48 | Liczba SOGów: 4
  • buty puma ferrari i nike shox tanio

    sprzedam buty puma ferrari czarne i nike shox czarno czerwone numer buta to 44 dla zainteresowanych mam foty buty sa nowe.cena jaka mnie interesuje to 150 zł od pary ale jest mozliwosc negocjacji.zapraszam i polecam.

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 18293 | Data: 2006-10-17 20:05:24 | Liczba SOGów: 2
  • Pronacja czy supinacja ? + buty pomoc

    chciałem kupić buty do biegania po asfalcie najwięcej ale też po lesie i po polnych drogach, czyli jak najbardziej uniwersalne, z tego co

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 17244 | Data: 2008-09-13 18:57:41 | Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 33400 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 46055 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 10
  • buty w góry

    2004/20041120175402 gdzie w krakowie można kupić dobre buty najlepiej trapery. ze skóry, brązkowe i jakieś nie dla nowobogackich. takie jak miał mój stary w czasach kawalerskich

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 17445 | Data: 2004-11-20 17:54:02 | Liczba SOGów: 0
  • buty Jordan

    mam zamiar kupic buty przez internet, no ale boje sie troche ze nie trafie w odpowiedni rozmiar... jesli macie buty z kolekcji air jordan

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 15581 | Data: 2004-09-10 15:52:33 | Liczba SOGów: 0
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 39145 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9
  • Gain Fast - TESt, UWAGI, OPINIE

    po treningu może mnie zapychac sprawdze jutro. kolejne smaki sprawdze jutro. piszcie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie zdr. ps. fa szykuje zmiany na przyszły rok. od stycznia ceny universala mają spaść w końcu, bo na razie są to produkty

    Odpowiedzi: 109 | Ilość wyświetleń: 25777 | Data: 2005-12-31 00:59:39 | Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}