Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: buty trekkingowe opinie

Strona 1 z 1051

  • [S] Nowe buty trekkingowe Nevados

    buty trekkingowe turystyczne nowe, rozmiar 41/42 firma nevados kupione na promocji za 140 zł odsprzedam za 80 zł http://images.okazje.info.pl/p/odziez i obuwie/6248/nevados buty meskie boomerang ii mid

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 889 | Data: 2012-08-14 09:30:57 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Nowe buty i ubrania Adidas w dobrych cenach

    updated_at=1365458745[/img] 5. damskie buty trekkingowe z gore texem kumacross gtx w 38 2/3, cena 230zł [img]http://img04.taobaocdn.com/bao/uploaded/i4/i1/12830020887075940/t1tnquxx0cxxxxxxxx_!!0 item_pic[/img] 6. damskie buty trekkingowe z

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2651 | Data: 2013-08-21 21:00:11 | Liczba SOGów: 0
  • buty

    chce kupic buty trekkingowe duza ilosc tanio

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 299 | Data: 2012-11-18 19:11:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty Nordica cruise x60

    http://www.sportness.pl/produkt/2468/1/ posiada ktos takie buty jakies opinie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1668 | Data: 2011-02-10 23:18:37 | Liczba SOGów: 1
  • Dobre buty trekkingowe

    jak w temacie. znacie jakies konkretne modele dobrych butow trekkingowych mile widziane zdjecia.

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 35580 | Data: 2004-08-03 16:26:49 | Liczba SOGów: 0
  • Buty GROM "PROTEKTOR"

    chcialbym uslyszec waszej opini o butach grom firmy protektor. na peewno nie ktorzy z was uzywali tych butow. interesuje mnie wytrzymalosc, wygoda, zachowanie ich w roznych warunkach. wszystkie opinie !! speed, aggression, surprise!

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 30961 | Data: 2003-06-17 10:57:00 | Liczba SOGów: 4
  • sposób na za duże buty...:-/

    witam! kupiłem za pośrednictwem zagranicznego sklepu internetowego buty w promocyjnej cenie, wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że buty okazały sie ciut z 1 2 rozmiary za duże 2 . jako,

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 29212 | Data: 2006-08-01 10:16:31 | Liczba SOGów: 0
  • buty puma ferrari i nike shox tanio

    sprzedam buty puma ferrari czarne i nike shox czarno czerwone numer buta to 44 dla zainteresowanych mam foty buty sa nowe.cena jaka mnie interesuje to 150 zł od pary ale jest mozliwosc negocjacji.zapraszam i polecam.

    Odpowiedzi: 41 | Ilość wyświetleń: 18744 | Data: 2006-10-17 20:05:24 | Liczba SOGów: 2
  • Najlepsze buty do kosza do 450zł.??

    witam !!! jakie są waszym zdaniem najlepsze buty do kosza do 450zł.chodzi mi szczególnie o takie ,w których się dobrze skacze.z góry dziękuje za odpowiedzi!

    Odpowiedzi: 31 | Ilość wyświetleń: 20666 | Data: 2004-08-27 18:17:48 | Liczba SOGów: 4
  • Buty Goretex

    czy buty goretex maja prawo przemoknac, a jesli tak to czy odzyskaja po wysuszeniu czesc swoich wlasciwosci

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 31524 | Data: 2005-08-06 12:23:00 | Liczba SOGów: 1
  • Buty piłkarskie - porady

    tematy związane z butami postanowiłem stworzyć jeden w którym będe prowadzone rozmowy na ten temat 1 nie wiesz jakie buty kupić to pytaj w tym poście 31 zobaczymy czy się przyjmie ten post 1 zmieniony przez erulf w dniu 2005 11 23

    Odpowiedzi: 3001 | Ilość wyświetleń: 297189 | Data: 2005-11-23 17:49:27 | Liczba SOGów: 47
  • Śmierdzące buty - nie da się pozbyć zapachu

    witam kiedyś zawilgły mi trochę buty halówki adidas z syntetycznej skóry i coś się w nich musiało rozwinąć jakiś grzyb czy inny pieron 12 , że

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 35735 | Data: 2010-06-25 23:17:12 | Liczba SOGów: 0
  • Buty piłkarskie - porady vol.3

    zbyt długo, tylko leć do decathlonu, przymierz top flexy i kup je taniej na allegro. uwierz mi, że nie pożałujesz, te buty to istne błogosławieństwo, lepszych halówek nie znajdziesz. tyle z mojej strony.

    Odpowiedzi: 812 | Ilość wyświetleń: 96370 | Data: 2010-10-15 18:26:59 | Liczba SOGów: 14
  • Pronacja czy supinacja ? + buty pomoc

    chciałem kupić buty do biegania po asfalcie najwięcej ale też po lesie i po polnych drogach, czyli jak najbardziej uniwersalne, z tego co

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 17541 | Data: 2008-09-13 18:57:41 | Liczba SOGów: 0
  • buty Jordan

    mam zamiar kupic buty przez internet, no ale boje sie troche ze nie trafie w odpowiedni rozmiar... jesli macie buty z kolekcji air jordan

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 17009 | Data: 2004-09-10 15:52:33 | Liczba SOGów: 0
  • buty w góry

    2004/20041120175402 gdzie w krakowie można kupić dobre buty najlepiej trapery. ze skóry, brązkowe i jakieś nie dla nowobogackich. takie jak miał mój stary w czasach kawalerskich

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 17925 | Data: 2004-11-20 17:54:02 | Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71 | Ilość wyświetleń: 39979 | Data: 2005-06-19 20:29:56 | Liczba SOGów: 7
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 57057 | Data: 2011-03-01 19:01:00 | Liczba SOGów: 11
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 41370 | Data: 2002-09-02 21:01:54 | Liczba SOGów: 9
  • ZMA - opinie?

    hej! jakie są wasze opinie na temat tego suplementu olimpu

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 22862 | Data: 2003-11-22 13:41:32 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}