Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: burn shape opinie

Strona 1 z 974

  • Lista osób w pierwszym teście IHS Burn&Shape + kilka informacji

    testerzy burn shape pitbull61 cvfdbkz harry33 bzykudg precedens loferne zouzelina martainn pietruch88 lukash_g

    Odpowiedzi: 400 | Ilość wyświetleń: 13289 | Data: 2011-08-18 09:42:28 | Liczba SOGów: 15
  • Iron Horse - Burn & Shape XTREME

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/burn__shape_xtreme_i27693_d400x400[/img] [size=big] burn & shape xtreme [/size] opis burn & shape xtreme preparat

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 8721 | Data: 2012-07-13 13:29:26 | Liczba SOGów: 0
  • Plażówka z Iron Horse Burn & Shape- Vexel. Start str. 3

    że od dnia 9 maja w dziale firmowym progressu przeprowadzę relację z testu na tytułowym spalaczu iron horse burn & shape którego na razie mam 2 opakowania, a kolejne jest w drodze wraz z kilkoma saszetkami iron pumpa, za co serdecznie dziękuję

    Odpowiedzi: 99 | Ilość wyświetleń: 7666 | Data: 2011-04-19 19:27:55 | Liczba SOGów: 1
  • 10 Burn Shape Extreme do przetestowania- tylko dla KOBIET :)!

    forum!: [color=blue]zgodnie z tematem mamy dla was w ten burzliwy przed plażowy okres [color=red]10 opakowań burn shape extreme[/color] , który ma was wspomóc przed uzyskaniem jeszcze lepszej letniej sylwetki. [/color] oczekujemy od was

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 6186 | Data: 2012-04-27 19:39:20 | Liczba SOGów: 1
  • Konkurs Body Building Magazine - do wygrania Burn & Shape

    : http://www.facebook.com/bodybuildingnews http://www.facebook.com/iron.horse.series do wygrania [size=big] burn & shape [/size]. [img]http://sphotos c.ak.fbcdn.net/hphotos ak ash4/420518_386935351375135_1351546865_n[/img]

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1915 | Data: 2012-10-19 21:40:12 | Liczba SOGów: 0
  • [K] (S) Burn Shape i High Kick Iron Horse

    tak jak w temacie mam dziś do zaoferowania produkty iron horse jakimi są burn shape spalacz tłuszu zostało w nim 80 kapsułek i high kick preparat przed treningowy w starej szacie waga z opakowaniem

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 408 | Data: 2013-02-10 22:12:53 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Spalacz IRON HORSE BURN SHAPE + próbki high kick

    witam mam do sprzedania burn shape a firmy iron horse 90caps. termin ważności upływa w październiku 2014r., opakowanie jest nowe, nie było

    Odpowiedzi: 25 | Ilość wyświetleń: 1089 | Data: 2013-01-30 14:38:03 | Liczba SOGów: 0
  • iron horse burn shape

    czy burn shape w dni nie treningowe z 1 caps przed posilkiem, moge zwiekszyc do 2 bo jak na razie bralem 1 przed sń,obiadem,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 204 | Data: 2014-09-17 10:52:46 | Liczba SOGów: 0
  • tse vs thermo shape - opinie

    yol interesuja mnie opinie ludzi co stosowali te spalacze, tse jadlem w dawkach 8 10 caps dziennie i ladnie dzialal. thermo shape tez dosc ciekawy i cena duzo lepsza bo ok 26 zl za 90 caps jadlbym pewnie tez 8 10 caps czekam na opinie pozdr 1

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 14388 | Data: 2006-12-27 10:38:12 | Liczba SOGów: 0
  • TEST 1- BURN&SHAPE 21 dni Start 19.09.11

    witam panie i panów! post przeznaczony na wasze opinie po 10 dniach testu oraz po zakończeniu czyli po 21 dniach. pozostałe wypowiedzi spekulacje, rozmowy

    Odpowiedzi: 109 | Ilość wyświetleń: 4229 | Data: 2011-09-19 13:44:34 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Burn Shape Extreme

    witam. mam na sprzedaż burna shape extreme z firmy ihs. nowe opakowanie, nieotwierane bardzo dobrego spalacza. cena 70zł! sprzedaję bo nie jest mi teraz potrzebne a pieniążki owszem :

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 738 | Data: 2012-09-01 14:07:03 | Liczba SOGów: 0
  • Prawda o dyma burn

    jak w temacie co sadzicie na temat dyma burn wasze opinie i wogole jakie daje to efekty i czy warto to stosowac i po ilu daje efekty

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1758 | Data: 2006-06-19 21:25:32 | Liczba SOGów: 0
  • VI MISTRZOSTWA MR SFD i IV MISTRZOSTWA MISS SFD - REGULAMIN i ZGŁOSZENIA

    marki: big zone, mr.big, pumpfood, vitalmax 3 miejsce nagroda : iron horse series: creaplus 500g + bcaa 150 tab. + burn shape + glutamine 400 4 miejsce 200zł , bon sklep sfd www.sfd.pl/sklep 5 miejsce 100zł , bon sklep sfd

    Odpowiedzi: 70 | Ilość wyświetleń: 39107 | Data: 2013-10-19 12:47:37 | Liczba SOGów: 3
  • TEST - PASIBRZUCHY 5 ' - ANKIETA!

    bcaa szejker [/size] [img]http://img404.imageshack.us/img404/6871/2miejscea.png[/img] [size=small]thermo pump burn shape test standard szejker[/size] [img]http://img545.imageshack.us/img545/5685/3miejsce.png[/img] [size=small]thermo

    Odpowiedzi: 826 | Ilość wyświetleń: 32355 | Data: 2013-03-03 10:47:03 | Liczba SOGów: 4
  • ActivLab - Thermo Shape Plus

    układ nerwowy do działania, jak i poprawa kondycji tak potrzebnej w okresie niedoboru kalorii. formuła b.i.s . burn intelligent system wykorzystuje synergię naturalnych składników o działaniu termogenicznym, czyniąc redukcję tkanki

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 21472 | Data: 2006-11-03 16:41:18 | Liczba SOGów: 0
  • WYNIKI VI MR SFD i IV MISS SFD - zapraszamy!

    pełny adres do wysyłki wraz z nr telefonu 3 miejsce nagroda : iron horse series: creaplus 500g + bcaa 150 tab. + burn shape + glutamine 400 proszę podesłać na pw pełny adres do wysyłki wraz z nr telefonu 4 miejsce 200zł , bon sklep

    Odpowiedzi: 206 | Ilość wyświetleń: 15196 | Data: 2013-12-14 22:11:13 | Liczba SOGów: 18
  • Dziennik pokonać własne słabości.....

    w miarę aktualne zdjęcie porównanie zrobię po skończeniu opakowania burn shape xtreme to tak za jakieś 2 tygodnie : . [size=big] trening [/size] zestaw a a 1. wyciskanie nad głowę stojąc sztangą 10 powtorzen , 10 sek przerwy a 2.

    Odpowiedzi: 339 | Ilość wyświetleń: 14867 | Data: 2012-07-26 00:09:14 | Liczba SOGów: 13
  • TEST SPONSOROWANY 50/50 - "Była masa, teraz szlif - z Iron Horse bedzie GIT!

    betalaktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, glikomakropeptydy oraz immunoglobuliny i laktoferynę. iron horse series burn shape 90tbl [img]http://www.nettyper.pdg.pl/iron burn /img] burn & shape xtreme jest złożonym z 12 substancji

    Odpowiedzi: 169 | Ilość wyświetleń: 10292 | Data: 2012-04-21 15:51:13 | Liczba SOGów: 3
  • IV MISTRZOSTWA "Mr SFD" i II MISTRZOSTWA "Miss SFD" - REGULAMIN i ZGŁOSZENIA

    1 miejsce 400zł 2 miejsce 250zł 3 miejsce 150zł + iron horse series progress 1 miejsce: 2x burn & shape 1x l karnityna. 1. czas i harmonogram trwania konkursu czas trwania konkursu: 02.10.2011 04.12.2011 termin

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 59871 | Data: 2011-10-02 17:35:47 | Liczba SOGów: 17
  • WYNIKI IV MISTRZOSTW SFD W KULTURYSTYCE oraz MISS SFD II !!

    sfd 1 miejsce 400 zł 2 miejsce 250 zł 3 miejsce 150 zł + od firmy iron horse dla zwyciężczyni moon 2x burn shape 1x l karnityna informacje odnośnie zamówień podeślę na maila do każdej z nagrodzony pań, a dodatkowo zwyciężczynie

    Odpowiedzi: 140 | Ilość wyświetleń: 25881 | Data: 2011-12-05 22:17:51 | Liczba SOGów: 12

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}