Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 639

  • l-carnityne myogenix i eavy fire - opinie

    kapsułki sterynian magnezu substancja przeciw zbrylająca ***i znowu moje zapytanie. stosował ktoś, jakieś opinie o tym produkcie zmieniony przez fenixpl w dniu 2009 05 22 16:32:48

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1285| Data: 2009-05-22 16:31:41| Liczba SOGów: 1
  • Nootropics np. PIRACETAM - opinie, relacje, osiągi, dawki

    opinii na ich temat. zapraszam więc do wspolnego stworzenia pouczającego materiału na temat tych substancji. opinie komentarze, działanie, dawkowanie, relacje, skutki uboczne, stosunek tych leków do siły u mnie powodowały spadki , czy

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 21751| Data: 2009-11-10 07:24:50| Liczba SOGów: 4
  • Kiedy najlepiej brac bialko ?

    tak jak w temacie o jakiej porze dnia najlepiej brac bialko.codzi o to kiedy najlepiej sie wchlania

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 20932| Data: 2008-01-26 20:07:29| Liczba SOGów: 1
  • Bialko Matrix 5.0 - 3 pytania

    jestem poczatkujacym i pije bialko po raz pierwszy w zyciu, glownie jako suplement diety redukcyjnej + uprawiam sport crosstrainer 1. kupilem bialko syntrax matrix 5.0. do tej pory 5dni pilem jakies bialko z rosmanna 2x dziennie zarowno

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2737| Data: 2009-06-09 13:44:45| Liczba SOGów: 0
  • DAA najnowsze opinie

    założyłem ten post aby poznać najświeższe opinie na temat daa. żeby nikt mi nie zarzucił to od 2 dni zagłębiałem się w temat na forum i przeczytałem naprawdę wiele

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 14264| Data: 2012-07-20 23:31:58| Liczba SOGów: 1
  • suplementacja jak brac (glutamina bcca wegle bialko )trening na utrate tkanki tluszcz

    witam chcialbym zrzuci kilka kilo okolo 5, obcena waga to 93 kg przy 179 cm, bodyfat 26%, zalezy mi zeby zrzucic fat z nog, starz na silowni od stycznia, trening 4 x w tygodniu przykladowy dzien 5 minut rozgrzewki na bieżni wyciskanie sztangi na

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1337| Data: 2011-09-29 02:16:10| Liczba SOGów: 0
  • jak brac bialko w dni nietreningowe

    witam mam pytanie: jak brac bialko ostrowia wpc80 w dni nietreningowe dodam ze cwicze 4 dni w tygodniu i wtedy biore 2 razy dziennie: godzinke po treningu i na noc... razem jakies 6 lyzek stolowych na chlopski rozum. co o tym myslicie czekam

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 28429| Data: 2008-02-06 20:08:22| Liczba SOGów: 0
  • Cykl - opinie i porady

    1.wiek:24 2.waga:92kg 3.wzrost:170cm 4.wymiary: biceps:44cm klata:118cm udo:63cm talia:95cm 5.staz na silowni:6 7 lat 6.dieta bialko:3g 1kg ciała weglowdany: tluszcz: 7.ile i jakie przebyte cykle

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1424| Data: 2007-10-15 12:49:06| Liczba SOGów: 0
  • Tanie bialko + dobra i tania kreta ;)

    witam : dostalem 200zl do wydania w sklepie sfd za aktywnosc na forum dzial pilka nozna zapraszam % . i tak sie zastanawiam co kupic :] na pewno konieczne jest bialko chcialem brac kilka opakowac ostrowii, ale widze, ze w promocji jest

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1298| Data: 2008-08-03 16:50:04| Liczba SOGów: 1
  • Bialko + Biosteron + Meta ?

    lepszego sprubowac niedlugo zeby kopnelo na maxa... kumpel ostatnio zakupil tribusteron + kreatyne... ale slyszalem opinie na silowni ze tribusteron jest lipa jak cholera i sie tego nie oplaca kupowac ... ze juz lepsze skutek da biosteron bo

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 3752| Data: 2004-08-14 22:52:11| Liczba SOGów: 0
  • bialko a kreatyna

    witam wszystkich uzytkownikow sfd. mam pytanie odnosnie stosowania bialka a stacku kreatynowego, mianowicie kupuje bialko optimum whey gold standard i storma. duzo slyszalem o tym ze bialka i kreatyny nie mozna stosowac w bliskich odstepach

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1007| Data: 2011-09-09 12:18:50| Liczba SOGów: 0
  • 3 lekarzy 3 opinie... ląkotka? gęsia stopka??

    stopki leczenie farmakologiczne i ćwiczenia problem polega teraz na tym co mam myśleć. trzech lekarzy trzy opinie operacje łatwo zrobić ale czy jest po co ingerować w to kolano tym bardziej że drugie też boli

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3172| Data: 2013-09-07 21:47:39| Liczba SOGów: 0
  • Fizogen Blast - bialko - (mono) ?

    siemanko. blast bialko mono z poprzedniego cyklu zostalo mi jeszcze jakies 300g jak optymalnie to wykorzystac mam kilka wersji: 1. dt: rano: na czczo 1 porcja blast, po sniadaniu bialko przedt: 1 porcja blast pot: bialko

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1249| Data: 2010-02-12 13:50:28| Liczba SOGów: 1
  • Opinie o CELL PUMP Biogenix

    witam wszystkich,chcialbym zasiegnac opini o cell pump biogenixa:jakie efekty z czym łaczyc.ile ma trwac kuracja i czy ogolnie sie sprawdza,jeszcze ogolnie pytanie o jabłczan kreatyny,czy on naprawde sie sprawdza a co myslicie o 3m1 creatin

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 9585| Data: 2004-10-09 22:06:03| Liczba SOGów: 0
  • bialko, jak i co do tego

    zakupilem sobie bialko treca ultimate protein 2750g mam pyanko jak to brac i z czym na opakowaniu jest: dziennie 80 120g w dawkach podizelonych na 2 3razy po 40g dt: 1 po przebudzeniu 2 bezposrednio po treningu w polaczeniu z weglowodanami

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1570| Data: 2006-04-13 22:54:00| Liczba SOGów: 0
  • Euromed tbl & inj 1ml - opinie (temat zbiorczy)

    master 1amp/100mg primka 1amp/100mg _____________________ tbl stan/meth/oxa od roku czy dwóch na rynku, opinie dobre: [img]http://i39.tinypic.com/5vdfno[/img] zmieniony przez krzykacz w dniu 2014 10 16 16:09:33

    Odpowiedzi: 212| Ilość wyświetleń: 31173| Data: 2013-11-12 11:36:08| Liczba SOGów: 5
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 100110| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • Bialko vs EAA

    tak z ciekawosci wyliczylem, ze biorac po treningu 40 gram bialka optimum whey gold standard a 20 gram eaa z activlab, korzystniej wychodzi eaa aminokwasy egzogenne bialko 40 gram/eaa 20 gram izoleucyna 2069/2000 leucyna 3330/3900 lizyna

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1971| Data: 2011-10-10 21:22:20| Liczba SOGów: 0
  • Termogeniki- prosze o opinie panie co braly

    prosze o opinie osoby najchetniej panie ktore stosowaly eca lub inne termogeniki w celu pozbycia sie zbednego tluszczu... chodzi

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 46609| Data: 2002-09-02 21:01:54| Liczba SOGów: 9
  • Kto sie odwzy i poda swoja opinie!!!???

    ze pelno malolatow sobie poczyta i zaraz nie wiadomo co sobie mysla. zarzucam tutaj swoj plan cwiczen i czekam na opinie profesionalistow zobaczymy co wy mi powiecie na to a pozniej wam powiem z kad go mam i tak dalej. plan jest rozpisany na 2

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1155| Data: 2006-03-30 05:32:30| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}