Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 198

  • Masa - stagnacja. Staż 3 lata. Jakieś sugestie?

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: monohydrat kreatyny + wpc UNS econo czy stosujesz spalacze/pobudzacze: kawa **************************************** obecny plan: i dzień niedziela klatka + triceps

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 501 | Data: 2014-01-18 20:17:42 | Liczba SOGów: 1
  • Czy mogę brac suple?

    siema mam 15 lat ćwiczę już okolo 8 miesięcy. chciałbym kupić suple pierwszy raz więc chce wypróbować. dietę mam, treningi wykonuje pod siłę. czy mogę już je brać mam na oku o nazwie białko UNS wpc 80 econo

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 436 | Data: 2011-05-14 10:25:18 | Liczba SOGów: 0
  • mam pytanie odnosnie białka prosze o odpowiedz

    witam czy jesli chce redukowac tkanke tłuszczowa moge pic bialko jako sumplement dokladnie to UNS wpc econo chodzi mi o to czy nie przeszkodzi mi w spalaniu tkanki tluszczowej z gory dziekuje za odpowiedz

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 383 | Data: 2012-04-17 18:08:00 | Liczba SOGów: 1
  • jakie białko??

    witam planuje kupic bialko i nie wiem które wybrać do wyboru mam 1 UNS wpc 80 econo 4300 209 zł 2 fa whey protein 4.5 kg 230zl 3 strovit wpc 80 eu 3600 179 zł które będzie najlepsze

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 368 | Data: 2013-10-30 16:11:13 | Liczba SOGów: 0
  • Jak stosować?

    czego każdy usuwa mój temat za naruszenie regulaminu 4 jak najlepiej brać gainera 10 mam go 4kg z vitala oraz białko mam go 1,8kg z wpc UNS econo 80 na cykl. dodam że diety nie mam i jestem o szybkiej przemianie materii.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 338 | Data: 2010-12-18 19:10:42 | Liczba SOGów: 1
  • BIAŁKO UNS CFM 80

    ostatnio znalazlem takie bialko. co o nim powiecie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 6240 | Data: 2009-01-20 22:58:05 | Liczba SOGów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 6213 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • Uns, któe białko najlepsze dla mnie...

    dietę o UNS blend 5 i jestem w zasadzie zadowolony z wyników. ćwiczę fbw 3x w tygodniu, a pracę mam biurową. piłem białko między trzecim i czwartym posiłkiem oraz przed snem czasem 3x na dzień . blend zawiera 5 rodzajów białek, czy nie lepiej

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 792 | Data: 2011-11-21 20:09:16 | Liczba SOGów: 2
  • Nareszcie!!!

    by adzik : zakupione bcaa z aminostara i cm3 kreta z treca. do tego dostałem od kumpla gainer mass activator i białko UNS wpc econo czy możecie mi pomóc jak najlepiej to wszystko połączyć czy cm3 stosować tylko tak jak pisze na opakowaniu

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 182 | Data: 2012-05-30 18:32:51 | Liczba SOGów: 0
  • dieta i trening do sprawdzenia

    siemka proszę o sprawdzenie diety oraz treningu. 1.dieta pierś kurczaka 467g ryż biały 238g 3 jajka 180g UNS econo 30g olej rzepakowy 38g jogurt naturalny 60g 2074kcal btw 2,2:0,85:2,5 i to wszystko podzielone na 3 posiłki.

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 144 | Data: 2013-10-18 13:12:12 | Liczba SOGów: 0
  • Które białko serwatkowe?

    polecalibyście wpc econo 700g UNS z allegro czy wpc protein plus z sfd to 1 chyba ma lepszy skład, ale nie wiem jak o smakach i wgl... co byście polecali pod względem smaku, składu aminokwasów i ogólnie :

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 139 | Data: 2013-03-09 18:01:01 | Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC ECONO VS SFD 6 protein

    pytanie proste. co lepsze na masie i co ma lepszy skład waszym zdaniem. cenowo się nie roznią wiele bo aż o 1 zł. 2000g za 108 109zł. białko stosowane jako uzupełnienie diety na masie.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 92 | Data: 2013-12-26 00:07:49 | Liczba SOGów: 0
  • SFD WPC Econo V2 - Pytanie [Smak]

    witam. ostatnio zamówiłem sobie sfd wpc econo v2, smak: cappuccino i malina. przed samym zakupem przeglądałem forum i używałem szukajki, odnosząc się do starych

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 262 | Data: 2014-08-02 19:38:56 | Liczba SOGów: 1
  • [S] [S][KRAKÓW] 4 x SFD WPC Protein Econo v2 = 3kg białka

    sfd wpc protein econo v2 750g nugat sfd wpc protein econo v2 750g biala czekolada sfd wpc protein econo v2 750g malina sfd wpc

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 1041 | Data: 2014-07-18 14:57:17 | Liczba SOGów: 0
  • WPC Protein Econo V2 a nerwica

    witam, jest to mój pierwszy temat na tym forum, piszę ponieważ mam pewien dylemat. zakupiłem białko wpc protein econo v2, nie zauważyłem iż w skład tego produktu wchodzą aminokwasy takie jak l arginina oraz l alanina.

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 144 | Data: 2014-03-23 13:53:28 | Liczba SOGów: 0
  • Pytanie odnośnie Białka SFD/WPC Protein ECONO

    miałem olimp whey protein complex 100% i napisane było że 4 miarki = 35g 5,5 płaskich łyżek stołowych a w wpc protein econo jest napisane że 30g=4 łyżki stołowe ale w miarce wychodzi to że to jest 1 pełna miarka nie za mało 1 miarka econo 30g a

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2057 | Data: 2011-07-01 18:57:43 | Liczba SOGów: 1
  • Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

    w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

    Odpowiedzi: 435 | Ilość wyświetleń: 8440 | Data: 2009-09-08 10:29:33 | Liczba SOGów: 25
  • Jakiej firmy Białko polecacie i smak?

    witam. zależy mi na białku dobrym w smaku, najlepiej czekolada, nugat, orzech lub cappuccino. cena w granicach 40 50zł za 600 750g. chciałbym znać wasze zdanie na temat białek jakie wy testowaliście. czy białka z UNS są rzeczywiście

    Odpowiedzi: 107 | Ilość wyświetleń: 4415 | Data: 2011-09-12 20:48:02 | Liczba SOGów: 1
  • Diete redukcyjna

    chciałem dać diete do sprawdzenia. dzień treningowy tutaj dołożyłem po treningu lub piłce nożnej 30g odżywki białkowej i banana aby podbic węgle . śniadanie 7:00 mleko uht 0% 150g musli z owocami suszonymi 50g białko UNS 30g 331 kcal

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 365 | Data: 2011-03-07 15:30:45 | Liczba SOGów: 0
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2532 | Data: 2011-01-31 12:33:58 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}