Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 1266

  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 63660| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • WPC Protein ECONO 80 czy Ostrowia

    paczek ostrowi i kilka nowego wpc. cenowo białka wychodzą tak samo cena/ilość czytałem kilka artykułów na temat econo chodzi mi głównie o skład. czy skład nowego wcp jest lepszy od ostrowi czy porównywalnie taki sam na rozpuszczalności

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1833| Data: 2010-12-28 13:46:08| Liczba SOGów: 0
  • Białko naturalne a białko w proszku proszę o opinie

    zastanawiam się czy np jest taka możliwość aby białko pochodzenia naturalnego można było by zastąpić białkiem w proszku np wpc 80 ostrowi czy da to takie same rezultaty,

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3976| Data: 2010-01-29 19:45:21| Liczba SOGów: 0
  • Badania na zawartość białka w SFD Econo

    na zawartość soi były wykonywane 4 próby zaś na łączna zawartość białka laboratorium miało wybrać losowo jedną próbkę econo oraz jedną próbkę activatora stąd w dwóch próbkach będą nie pełne wagi gdyż pozostała część próbki poszła do drugiego

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1893| Data: 2011-12-08 10:48:01| Liczba SOGów: 0
  • WPC Protein ECONO 80 ulepszony smak

    witam. na dniach będe zamawiał po raz kolejny to białko i chce się dowiedzieć, czy już smaki zostały poprawione. bo bull napisał kiedyś 2 tygodnie temu , że smaki mają

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 1840| Data: 2011-01-26 17:40:40| Liczba SOGów: 2
  • [NABÓR] TEST UNS RE LOADER (5 osób)

    poszukujemy pięć chętnych osoby do przeprowadzenia testu naszego nowego produktu, który doskonale sprawdza się przed i po treningu. UNS re loader do obowiązków testera należy: założenie dziennika w którym będą dodawane codziennie

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 6660| Data: 2014-11-03 22:57:42| Liczba SOGów: 0
  • UNS Bialka co sadzicie?

    czesc co sadzicie o produktach UNS o bialkach szczegolnie chodzi mi o UNS whay protein classic 80+

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1129| Data: 2012-01-19 20:20:32| Liczba SOGów: 0
  • NOWOŚĆ VITALMAX N.O. HARD PUMP ! - Opinie

    najwyższej jakości z najlepszych laboratoriów skład wartość energetyczna: w porcji 20 g: 15 kj / 3 kcal białko [0,5 g węglowodany 0,27 g tłuszcz [0,5 g beta alanina 3,3 g alfa ketoglutaran l argininy aakg 2,4 g jabłczan

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 9701| Data: 2014-08-20 10:24:07| Liczba SOGów: 1
  • Mój pierwszy cykl . Wasze Opinie ?

    kalorii. do tej pory zrobiłem 2 cykle na kreatynie mono i teraz zaczynam 3 : massakra + kreatyna mono białko 2 gramy białka na kilogram masy ciała węglowodany: 4 gramy na kilogram ii tłuszcz: 1 gram ii 7. ile i jakie przebyte cykle

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1072| Data: 2009-12-22 19:01:01| Liczba SOGów: 0
  • Opinie TEST NO Xplode XE + batony Syntha Edge

    plus komentarz no xplode ex 4 wrażenia treningowe , tzn. pompa, pobudzenie, koncentracja, itp no xplode ex opinie dajemy w tym temacie oraz w sklepie sfd okienko pod obrazkiem opinie w sklepie musza zostac zaakceptowane przez moda sklepu,

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 1922| Data: 2016-08-30 19:52:13| Liczba SOGów: 7
  • Ile gram ma łyżka stołowa białka SFD WPC Protein Econo V2

    witam.mam takie pytanie.mam miarke z poprzedniego białka firmy trec białko to było whey 100 i zostawiłem sobie po nim miarkę.pisało że 3 pełne miarki to 30g.jeżeli dobrze myślę to jedna miarka

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1639| Data: 2013-02-23 09:47:13| Liczba SOGów: 0
  • bialko+ryz+oliwa z oliwek

    witam taki mix da rade mi sie ladnie wchlanac w 3h czy beda jakies problemy bialko 40g UNS ryz 150g i 15 20g oliwy z oliwek +warzywa

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1688| Data: 2011-03-31 16:07:11| Liczba SOGów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7531| Data: 2003-02-02 00:55:37| Liczba SOGów: 2
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a UNS mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9953| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • KIEDY BRAĆ BIAŁKO ???

    witam mam pytanie kiedy najlepiej brać białko UNS bo słyszałem że najlepiej z samego rana,po treningu z carbo i na noc zamiast twarożku. co o tym myślicie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6017| Data: 2012-11-28 19:51:16| Liczba SOGów: 1
  • VITEX (NIEPOKALANEK) NA ZBICIE PROLAKTYNY - OPINIE

    napięcia przedmiesiączkowego bóle piersi klimakterium trądzik prolaktynozależny[/color] proszę o opinie ludzi którzy mieli z tym do czynienia. jak efekty, jakie dawki stosowaliście, jak samopoczucie. mile widziane byłoby

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 16192| Data: 2012-07-13 00:54:08| Liczba SOGów: 7
  • Jakiej firmy Białko polecacie i smak?

    witam. zależy mi na białku dobrym w smaku, najlepiej czekolada, nugat, orzech lub cappuccino. cena w granicach 40 50zł za 600 750g. chciałbym znać wasze zdanie na temat białek jakie wy testowaliście. czy białka z UNS są rzeczywiście

    Odpowiedzi: 107| Ilość wyświetleń: 5787| Data: 2011-09-12 20:48:02| Liczba SOGów: 1
  • WSZYSTKO DLA PIŁKARZA PROSZE O POMOC OPINIE ITD :)

    piątek: wolny sobota: mecz dieta:ok teraz troche mniej kalori musze troche spalic. ostatni posiłek do 19 20. białko aminokwasy, witaminy minerały. płeć : mężczyzna wiek : 21 waga : 82 wzrost : 178 cel treningowy :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1299| Data: 2011-09-13 22:54:12| Liczba SOGów: 0
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 69988| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    3. wzrost: 171 4. wymiary: biceps: 37 klatka: 105 udo: 64 talia: 86 5. staż na siłowni: 2 6. dieta: białko 3 węglowodany: 5 tłuszcz: około 70g 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 0 8. trening: split 9. cel cyklu: masa

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1120| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}