Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 207

  • Plan treningowy do oceny

    4 serie wznosów nóg prostych do drążka 3 s zwisów na drążku dodatkowo mam do dyspozycji kreatyne i białko wpc firmy UNS econo białka używam jako uzupełnienie jadłospisu mieszkam w internacie oprócz tego staram się kupować serki

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 270 | Data: 2013-09-20 21:26:18 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna do oceny/poprawy

    i ochrona stawów nutrend flexit wyliczenia arkusza z excela: kalorie 2594 tyle z mojej diety wyszło 2868 białko 220 tyle z mojej diety wyszło 216 tłuszcz 136 tyle z mojej diety wyszło 136 węglowodany 121 tyle z mojej diety wyszło

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 217 | Data: 2014-01-05 02:19:15 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna+ Białko - Co kupić?

    do zbudowania masy myślałem o kreatynie może tcm lub mega caps oraz białku wpc 80 łowickie lub UNS wpc 80 econo pytanie moje co kupić paradoksalnie dobre i tanie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 195 | Data: 2013-04-08 13:31:50 | Liczba SOGów: 0
  • białko

    które białko jest lepsze hi tec protein 80 czy UNS wpc econo

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 127 | Data: 2014-02-21 22:40:04 | Liczba SOGów: 0
  • Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

    w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

    Odpowiedzi: 435 | Ilość wyświetleń: 9261 | Data: 2009-09-08 10:29:33 | Liczba SOGów: 25
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 6659 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • Redukcja fatu proszę o ocene diety i treningów

    witam i proszę o ocenienie mojej diety w razie czego wskazanie poprawek. dt wt,czw,sob dnt pon,śr,pią,ndz plan dnia treningowego wygląda następująco : 8:00 pobudka 8:05 zażycie 2 tabs dyma burn extreme i 10g bcaa UNS 8 1 1 8:15 rowerek

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 405 | Data: 2011-06-23 22:16:43 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol quattro pro econo.

    http://www.sfd.pl/sklep/megabol_quattro_pro econo opis26506.html myślałem nad zakupem tego białka, moje pytanie czy ktoś stosował na forum i jak ocenia efekty, smak i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1203 | Data: 2012-01-08 14:19:45 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia, Łowickie czy może UNS

    zamierzam kupić sobie w miarę tanie białko co polecicie ostrowie, UNS łowickie wszystkie są w podobnej cenie, a może coś innego próbował już ktoś UNS jak to smakuje, rozpuszcza się, skład jest już potwierdzony

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3392 | Data: 2011-04-09 13:45:25 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - stagnacja. Staż 3 lata. Jakieś sugestie?

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: monohydrat kreatyny + wpc UNS econo czy stosujesz spalacze/pobudzacze: kawa **************************************** obecny plan: i dzień niedziela klatka + triceps

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 592 | Data: 2014-01-18 20:17:42 | Liczba SOGów: 1
  • Czy mogę brac suple?

    siema mam 15 lat ćwiczę już okolo 8 miesięcy. chciałbym kupić suple pierwszy raz więc chce wypróbować. dietę mam, treningi wykonuje pod siłę. czy mogę już je brać mam na oku o nazwie białko UNS wpc 80 econo

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 500 | Data: 2011-05-14 10:25:18 | Liczba SOGów: 0
  • jakie białko??

    witam planuje kupic bialko i nie wiem które wybrać do wyboru mam 1 UNS wpc 80 econo 4300 209 zł 2 fa whey protein 4.5 kg 230zl 3 strovit wpc 80 eu 3600 179 zł które będzie najlepsze

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 460 | Data: 2013-10-30 16:11:13 | Liczba SOGów: 0
  • mam pytanie odnosnie białka prosze o odpowiedz

    witam czy jesli chce redukowac tkanke tłuszczowa moge pic bialko jako sumplement dokladnie to UNS wpc econo chodzi mi o to czy nie przeszkodzi mi w spalaniu tkanki tluszczowej z gory dziekuje za odpowiedz

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 419 | Data: 2012-04-17 18:08:00 | Liczba SOGów: 1
  • BIAŁKO UNS CFM 80

    ostatnio znalazlem takie bialko. co o nim powiecie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 6378 | Data: 2009-01-20 22:58:05 | Liczba SOGów: 0
  • Jak stosować?

    czego każdy usuwa mój temat za naruszenie regulaminu 4 jak najlepiej brać gainera 10 mam go 4kg z vitala oraz białko mam go 1,8kg z wpc UNS econo 80 na cykl. dodam że diety nie mam i jestem o szybkiej przemianie materii.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 372 | Data: 2010-12-18 19:10:42 | Liczba SOGów: 1
  • [S] [S][KRAKÓW] 4 x SFD WPC Protein Econo v2 = 3kg białka

    sfd wpc protein econo v2 750g nugat sfd wpc protein econo v2 750g biala czekolada sfd wpc protein econo v2 750g malina sfd wpc

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 1217 | Data: 2014-07-18 14:57:17 | Liczba SOGów: 0
  • Nareszcie!!!

    by adzik : zakupione bcaa z aminostara i cm3 kreta z treca. do tego dostałem od kumpla gainer mass activator i białko UNS wpc econo czy możecie mi pomóc jak najlepiej to wszystko połączyć czy cm3 stosować tylko tak jak pisze na opakowaniu

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 213 | Data: 2012-05-30 18:32:51 | Liczba SOGów: 0
  • dieta i trening do sprawdzenia

    siemka proszę o sprawdzenie diety oraz treningu. 1.dieta pierś kurczaka 467g ryż biały 238g 3 jajka 180g UNS econo 30g olej rzepakowy 38g jogurt naturalny 60g 2074kcal btw 2,2:0,85:2,5 i to wszystko podzielone na 3 posiłki.

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 190 | Data: 2013-10-18 13:12:12 | Liczba SOGów: 0
  • Które białko serwatkowe?

    polecalibyście wpc econo 700g UNS z allegro czy wpc protein plus z sfd to 1 chyba ma lepszy skład, ale nie wiem jak o smakach i wgl... co byście polecali pod względem smaku, składu aminokwasów i ogólnie :

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 165 | Data: 2013-03-09 18:01:01 | Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC ECONO VS SFD 6 protein

    pytanie proste. co lepsze na masie i co ma lepszy skład waszym zdaniem. cenowo się nie roznią wiele bo aż o 1 zł. 2000g za 108 109zł. białko stosowane jako uzupełnienie diety na masie.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 126 | Data: 2013-12-26 00:07:49 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}