Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 200

  • DELICIOUS WHEY PROTEIN - Przepyszne Shak'owe Białko

    whey protein jakie były założenia przy tworzeniu delicious muscle building whey protein !!! stworzyć białko dla elity !!!!! jak ma smakować białko dla elity !! ma smakować jak super smaczny mleczny shake w gorące

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 7463 | Data: 2010-02-15 15:29:03 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol quattro pro econo.

    http://www.sfd.pl/sklep/megabol_quattro_pro econo opis26506.html myślałem nad zakupem tego białka, moje pytanie czy ktoś stosował na forum i jak ocenia efekty, smak i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1154 | Data: 2012-01-08 14:19:45 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - stagnacja. Staż 3 lata. Jakieś sugestie?

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: monohydrat kreatyny + wpc UNS econo czy stosujesz spalacze/pobudzacze: kawa **************************************** obecny plan: i dzień niedziela klatka + triceps

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 515 | Data: 2014-01-18 20:17:42 | Liczba SOGów: 1
  • Czy mogę brac suple?

    siema mam 15 lat ćwiczę już okolo 8 miesięcy. chciałbym kupić suple pierwszy raz więc chce wypróbować. dietę mam, treningi wykonuje pod siłę. czy mogę już je brać mam na oku o nazwie białko UNS wpc 80 econo

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 442 | Data: 2011-05-14 10:25:18 | Liczba SOGów: 0
  • mam pytanie odnosnie białka prosze o odpowiedz

    witam czy jesli chce redukowac tkanke tłuszczowa moge pic bialko jako sumplement dokladnie to UNS wpc econo chodzi mi o to czy nie przeszkodzi mi w spalaniu tkanki tluszczowej z gory dziekuje za odpowiedz

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 391 | Data: 2012-04-17 18:08:00 | Liczba SOGów: 1
  • jakie białko??

    witam planuje kupic bialko i nie wiem które wybrać do wyboru mam 1 UNS wpc 80 econo 4300 209 zł 2 fa whey protein 4.5 kg 230zl 3 strovit wpc 80 eu 3600 179 zł które będzie najlepsze

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 382 | Data: 2013-10-30 16:11:13 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia, Łowickie czy może UNS

    zamierzam kupić sobie w miarę tanie białko co polecicie ostrowie, UNS łowickie wszystkie są w podobnej cenie, a może coś innego próbował już ktoś UNS jak to smakuje, rozpuszcza się, skład jest już potwierdzony

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3169 | Data: 2011-04-09 13:45:25 | Liczba SOGów: 0
  • Jak stosować?

    czego każdy usuwa mój temat za naruszenie regulaminu 4 jak najlepiej brać gainera 10 mam go 4kg z vitala oraz białko mam go 1,8kg z wpc UNS econo 80 na cykl. dodam że diety nie mam i jestem o szybkiej przemianie materii.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 346 | Data: 2010-12-18 19:10:42 | Liczba SOGów: 1
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 6298 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • BIAŁKO UNS CFM 80

    ostatnio znalazlem takie bialko. co o nim powiecie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 6267 | Data: 2009-01-20 22:58:05 | Liczba SOGów: 0
  • Uns, któe białko najlepsze dla mnie...

    dietę o UNS blend 5 i jestem w zasadzie zadowolony z wyników. ćwiczę fbw 3x w tygodniu, a pracę mam biurową. piłem białko między trzecim i czwartym posiłkiem oraz przed snem czasem 3x na dzień . blend zawiera 5 rodzajów białek, czy nie lepiej

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 799 | Data: 2011-11-21 20:09:16 | Liczba SOGów: 2
  • Nareszcie!!!

    by adzik : zakupione bcaa z aminostara i cm3 kreta z treca. do tego dostałem od kumpla gainer mass activator i białko UNS wpc econo czy możecie mi pomóc jak najlepiej to wszystko połączyć czy cm3 stosować tylko tak jak pisze na opakowaniu

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 188 | Data: 2012-05-30 18:32:51 | Liczba SOGów: 0
  • dieta i trening do sprawdzenia

    siemka proszę o sprawdzenie diety oraz treningu. 1.dieta pierś kurczaka 467g ryż biały 238g 3 jajka 180g UNS econo 30g olej rzepakowy 38g jogurt naturalny 60g 2074kcal btw 2,2:0,85:2,5 i to wszystko podzielone na 3 posiłki.

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 157 | Data: 2013-10-18 13:12:12 | Liczba SOGów: 0
  • Które białko serwatkowe?

    polecalibyście wpc econo 700g UNS z allegro czy wpc protein plus z sfd to 1 chyba ma lepszy skład, ale nie wiem jak o smakach i wgl... co byście polecali pod względem smaku, składu aminokwasów i ogólnie :

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 142 | Data: 2013-03-09 18:01:01 | Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC ECONO VS SFD 6 protein

    pytanie proste. co lepsze na masie i co ma lepszy skład waszym zdaniem. cenowo się nie roznią wiele bo aż o 1 zł. 2000g za 108 109zł. białko stosowane jako uzupełnienie diety na masie.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 98 | Data: 2013-12-26 00:07:49 | Liczba SOGów: 0
  • [S] [S][KRAKÓW] 4 x SFD WPC Protein Econo v2 = 3kg białka

    sfd wpc protein econo v2 750g nugat sfd wpc protein econo v2 750g biala czekolada sfd wpc protein econo v2 750g malina sfd wpc

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 1094 | Data: 2014-07-18 14:57:17 | Liczba SOGów: 0
  • SFD WPC Econo V2 - Pytanie [Smak]

    witam. ostatnio zamówiłem sobie sfd wpc econo v2, smak: cappuccino i malina. przed samym zakupem przeglądałem forum i używałem szukajki, odnosząc się do starych

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 276 | Data: 2014-08-02 19:38:56 | Liczba SOGów: 1
  • WPC Protein Econo V2 a nerwica

    witam, jest to mój pierwszy temat na tym forum, piszę ponieważ mam pewien dylemat. zakupiłem białko wpc protein econo v2, nie zauważyłem iż w skład tego produktu wchodzą aminokwasy takie jak l arginina oraz l alanina.

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 154 | Data: 2014-03-23 13:53:28 | Liczba SOGów: 0
  • Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

    w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

    Odpowiedzi: 435 | Ilość wyświetleń: 8537 | Data: 2009-09-08 10:29:33 | Liczba SOGów: 25
  • Pytanie odnośnie Białka SFD/WPC Protein ECONO

    miałem olimp whey protein complex 100% i napisane było że 4 miarki = 35g 5,5 płaskich łyżek stołowych a w wpc protein econo jest napisane że 30g=4 łyżki stołowe ale w miarce wychodzi to że to jest 1 pełna miarka nie za mało 1 miarka econo 30g a

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 2080 | Data: 2011-07-01 18:57:43 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}