Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 1246

  • [KONKURS] POKAŻ NAM GDZIE JEST Z TOBĄ UNS

    mamy dla was kolejny konkurs !! w zasadzie ponawiamy to co już było i liczymy na sporą aktywność. zadanie jest bardzo proste : należy wykonać zdjęcie gdzie macie ze sobą UNS a : może to być zdjęcie zrobione w górach, w pracy, na jachcie itp.

    Odpowiedzi: 59| Ilość wyświetleń: 6406| Data: 2014-12-30 09:15:36| Liczba SOGów: 3
  • Węgle a białko - Michał Tombak

    naszych przodków. polega ona na tym, że pewne produkty żywnościowe powinny być spożywane oddzielnie. chodzi o to, że białko jest trawione w żołądku 2 4 godziny, a węglowodany 20 40 minut. podczas jedzenia spożywamy znacznie więcej w/w niż białka,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 12971| Data: 2007-03-23 23:08:28| Liczba SOGów: 3
  • Testosteron propionate Malay Tiger opinie !

    elo planuje cyklon i w jego sklad bedzie wchodzil m.in. jak w temacie ten propek. prosilbym o szczere opinie .. zalozylem drugi taki sam post bo nie da sie wejsc w poprzedni zalozony, ktory prosilbym usunac ...

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 12804| Data: 2007-06-24 22:22:28| Liczba SOGów: 2
  • 5 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 5 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 6402| Data: 2015-03-04 16:01:02| Liczba SOGów: 2
  • Pytanie do znawców - jakie białko polecacie?

    witam mam maly dylemat, a mianowicie czy kupic ostrowie, czy jednak zainwestowac w jakies inne bialko, a jesli tak to jakie dodam jeszcze ze smak nie jest tu najwazniejszy, mialem ostrowie natural i nie bylo tragicznie: licze na konkretne odp

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 13745| Data: 2006-12-11 19:33:45| Liczba SOGów: 1
  • Mega mass 4000 i białko-dawkowanie??

    czesc. mam pytanko. otóż zamówiłem sobie odżywkę mega mass 4000 weider a 4,4kg oraz białko serwatkowe z hitec a 1,5kg i nie zabardzo wiem jak to dawkować, ile porcji o jakich porach, tak żeby jak najlepiej

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 13743| Data: 2002-01-08 22:33:54| Liczba SOGów: 1
  • Po treningu-gainer, bulk czy białko i oddzielnie węgle np. z bananów

    glikemicznym, a więc takie, jakich należy dostarczyć wkrótce po treningu , czy rozsądniej jest obstawiać odzywkę białkową i uzupełnić ją po treningu o węgle z wymienionych powyżej źródeł jeszcze jedno: jakie białko polecilibyście na noc do

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 9913| Data: 2006-06-09 13:52:16| Liczba SOGów: 5
  • SFD WPC Protein ECONO v2 vs SFD Wpc protein plus

    się nad kupnem bialka sfd i tu jest zagadka, a mianowicie zauwazylem ze teoretycznie slabsze, tansze bialko econo zawierajace gorszy surowiec posiada lepszy profil aminokwasowy od teoretycznie lepszego sfd protein plus. econo zawiera np 7 g leucyny

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 3105| Data: 2012-09-04 22:33:43| Liczba SOGów: 2
  • Wasze opinie na temat Jabłczanu Kreatyny cm3

    witam, chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto stosował tą odżywkę: jakie są efekty, wasze własne opinie na temat tej odżywki i czy warto inwetsować w w/w towar

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 12660| Data: 2007-12-12 19:40:07| Liczba SOGów: 0
  • Odżywianie(Białko Weglowodany Witaminy Tłuszcze) kcl [art]

    współdecydującym o nabieraniu masy jest prawidłowe odżywianie. wielu początkujących kulturystów wybiera suplementy białkowe tj. odżywki zapominając o prawidłowym żywieniu. należy pamiętać, że nasz organizm do budowy masy potrzebuje wielu

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 12262| Data: 2009-02-14 19:16:36| Liczba SOGów: 4
  • Dieta nowojorska- białko dobre na odchudzanie?

    w najnowszym numerze miesiecznika joy jest dieta opracowana przez davida kirsha dietetyka gwiazd. zaleca on picie koktajli proteinowych na sniadanie i kolacje. w 2 tygodnie mozna schudnac nawet do 8kg! czy naprawde bialko jest dobre przy

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 13630| Data: 2008-04-01 10:32:28| Liczba SOGów: 0
  • jakie bialko polecacie

    witam jakie bialko polecacie cena w granicach 100 130 zł...za koło 2200kg ...bialko do uzupelnienia diety np.szejkow i do picia potrenigowo..

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 13024| Data: 2011-01-12 20:19:49| Liczba SOGów: 0
  • Jakie wybrac bialko z tych podanych?

    wazne zeby bylo dobre jakosciowo. wolalbym nie przekraczac 200zł. a wiec takie znalazlem oferty: UNS wpc 80 econo 4200g za 228 tak jak mowielm wolalbym 200zl nie przekraczac ale wstawilem bo niezla nawet oferta, rozne smaki wpc80 ostrowii

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1378| Data: 2012-04-20 20:06:59| Liczba SOGów: 0
  • Tanie dobre białko

    witam. chodzi o białko dobre i w miare możliwości tanie.do tej pory miałem treca whey 100. wiem że jest ono bardzo dobre i chwalone ale i nie tanie a chcialbym troche przyoszczedzic na inne rzeczy.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 13564| Data: 2014-01-13 17:43:06| Liczba SOGów: 0
  • Jak brać białko i BCAA ?

    przeniesione.. bcaa amino 1000 vitalmax mega caps białko wpc łowickie jak narazie biorę tak: dni nietreningowe: rano na czczo białko pare minut potem bcaa 30

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 12145| Data: 2010-03-22 21:01:34| Liczba SOGów: 3
  • dziurawa torba z białkiem

    że torba z białkiem UNS econo posiada dziurę w dolnym rogu, której nie było widać. dopiero po wyjęciu zauważyłem, że białko się wysypuje. cykam się, że dosypali mi tam jakiegoś szitu. czy ktoś z was miał taką sytuację pozdro

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1221| Data: 2015-10-03 17:00:34| Liczba SOGów: 0
  • Plan Ćwiczeń

    jest coś źle ułożone i jeszcze jedno pytanie w wieku 15 lat mogę brać coś takiego:http://allegro.pl/bialko UNS wpc 80 econo 750g lowickie ostrowia i1538459671.html#gallery z góry dziękuję za odpowiedz :

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 1157| Data: 2011-04-01 16:19:30| Liczba SOGów: 1
  • Białko (w diecie a zdrowie)

    białko w diecie a zdrowie wszystkie komórki organizmu potrzebują aminokwasów i azotu, których źródłem jest spożywane w pokarmach białko zapotrzebowaniu ustroju na białko jest bardzo zróżnicowane: zależy od masy ciała, stopnia dojrzałości

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 11514| Data: 2004-07-25 11:04:59| Liczba SOGów: 0
  • Witamina B12 - w zastrzykach - Wasze opinie tych co brali

    witamina b12 w zastrzykach jakie są wasze opinie tych co brali 1

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 12309| Data: 2009-10-18 14:15:24| Liczba SOGów: 0
  • Czy tt,hmb,białko,i inne suplementy mają wpływ na potencję ???

    z tego co wiem tt i zma działają na wzrost testosteronu inne środki jak białko hdroxycut, bcaa, aminokwasy, glutamina mają też duże znaczenie dla organizmu i stąd moje pytanie czy suplementy maja

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 9801| Data: 2002-08-07 13:15:13| Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}