w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy
Sortuj wg ilości SOGów  / Sortuj wg daty  / Sortuj wg trafności wyszukiwania  

Szukana fraza to: "białko UNS econo opinie"

Strona 11 spośród 188  stron dla zapytania: białko UNS econo opinie

Po treningu-gainer, bulk czy białko i oddzielnie węgle np. z bananów

glikemicznym, a więc takie, jakich należy dostarczyć wkrótce po treningu , czy rozsądniej jest obstawiać odzywkę białkową i uzupełnić ją po treningu o węgle z wymienionych powyżej źródeł jeszcze jedno: jakie białko polecilibyście na noc do

Data: 2006-06-09 13:52:16 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: mati76 | Liczba SOGów: 5 | Trafność: 2566 |

dieta i trening do sprawdzenia

siemka proszę o sprawdzenie diety oraz treningu. 1.dieta pierś kurczaka 467g ryż biały 238g 3 jajka 180g UNS econo 30g olej rzepakowy 38g jogurt naturalny 60g 2074kcal btw 2,2:0,85:2,5 i to wszystko podzielone na 3 posiłki.

Data: 2013-10-18 13:12:12 | Dział: Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie | Autor: squat | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

Które białko serwatkowe?

polecalibyście wpc econo 700g UNS z allegro czy wpc protein plus z sfd to 1 chyba ma lepszy skład, ale nie wiem jak o smakach i wgl... co byście polecali pod względem smaku, składu aminokwasów i ogólnie :

Data: 2013-03-09 18:01:01 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

BIAŁKO SFD WPC Protein ECONO v2

po zmieszaniu z mlekiem na masę wyczytałem to gdzieś i w sumie nie jestem teraz pewien. jeżeli macie lepszą odżywkę białkową w podobnej cenie to proszę o podanie. proszę o konkretne odpowiedzi :

Data: 2012-12-05 17:01:32 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: pawi123 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

UNS WPC ECONO VS SFD 6 protein

pytanie proste. co lepsze na masie i co ma lepszy skład waszym zdaniem. cenowo się nie roznią wiele bo aż o 1 zł. 2000g za 108 109zł. białko stosowane jako uzupełnienie diety na masie.

Data: 2013-12-26 00:07:49 | Dział: Szybkie pytanie | Autor: SFD | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

DELICIOUS WHEY PROTEIN - Przepyszne Shak'owe Białko

whey protein jakie były założenia przy tworzeniu delicious muscle building whey protein !!! stworzyć białko dla elity !!!!! jak ma smakować białko dla elity !! ma smakować jak super smaczny mleczny shake w gorące

Data: 2010-02-15 15:29:03 | Dział: Suplementacja - NASZE TESTY i promocja | Autor: jabolcokk | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2566 |

WPC Protein Econo V2 a nerwica

witam, jest to mój pierwszy temat na tym forum, piszę ponieważ mam pewien dylemat. zakupiłem białko wpc protein econo v2, nie zauważyłem iż w skład tego produktu wchodzą aminokwasy takie jak l arginina oraz l alanina.

Data: 2014-03-23 13:53:28 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Maaateusz1990 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2564 |

Gainer Magnum 8000, opinie i skutki uboczne.

witam, na dzień dobry chciałbym powiedzieć, że mam 16 lat, ćwiczę od 2 miesięcy na sucho, zdrowo się odżywiam no i w sumie przytyło mi się, a wręcz przybrało masy około 3kg, ważę około 58kg, zbytnio przy kości nie jestem... chciałbym to zmienić,

Data: 2011-04-05 21:17:50 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Pyno | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2564 |

UNS Mass Attacker, Pytanie ?

brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

Data: 2011-01-31 12:33:58 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: k4ngu | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2564 |

Białko OVOPOL - opinie

prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

Data: 2003-02-02 00:55:37 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: temppozera | Liczba SOGów: 2 | Trafność: 2563 |

Diete redukcyjna

chciałem dać diete do sprawdzenia. dzień treningowy tutaj dołożyłem po treningu lub piłce nożnej 30g odżywki białkowej i banana aby podbic węgle . śniadanie 7:00 mleko uht 0% 150g musli z owocami suszonymi 50g białko UNS 30g 331 kcal

Data: 2011-03-07 15:30:45 | Dział: Odchudzanie | Autor: zennek16 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2563 |

UNS WPC 80/100 BIAŁKO SERWATKOWE 4,5KG

ktos bral to i moglby wystawic jakas opinie na ten temat wartość odżywcza w 100g produktu wartości minimalne białko 80,1g węglowodany 4,0g tłuszcz 4,0g wartość energetyczna 355/1480 wartość energetyczna w 1 porcji 30g

Data: 2010-10-14 22:20:35 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Dewson | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2563 |

Pytanie odnośnie Białka SFD/WPC Protein ECONO

miałem olimp whey protein complex 100% i napisane było że 4 miarki = 35g 5,5 płaskich łyżek stołowych a w wpc protein econo jest napisane że 30g=4 łyżki stołowe ale w miarce wychodzi to że to jest 1 pełna miarka nie za mało 1 miarka econo 30g a

Data: 2011-07-01 18:57:43 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Kubinho7 | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2563 |

Alpha Male Masix 80-opinie

kupiłem to białko ,bo w sklepie sfd była promocja powyżej 100 zł za zakup kosztowało ono 29 zł. napewno jest gorsze od econo sfd owskiego. smak wanilia moja ocena 5/6 rozpuszczalność: tu jest gorzej, zostaje na dnie szejkera 3/6

Data: 2011-07-28 10:34:29 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: ted15 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2563 |

Jakiej firmy Białko polecacie i smak?

witam. zależy mi na białku dobrym w smaku, najlepiej czekolada, nugat, orzech lub cappuccino. cena w granicach 40 50zł za 600 750g. chciałbym znać wasze zdanie na temat białek jakie wy testowaliście. czy białka z UNS są rzeczywiście

Data: 2011-09-12 20:48:02 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: Arm_of_God | Liczba SOGów: 1 | Trafność: 2562 |

Dawkowanie jak i ile?

siemka. zakupilem sobie ostatnio kreatyne universal creatine powder oraz białko UNS cfm protein 80. jednak nie jestem do konca przekonany co do tego czy dobrze rozłozylem sobie dawkowanie. prosze

Data: 2009-08-14 17:25:09 | Dział: Odżywki, Suplementy | Autor: hexawob | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2562 |

[S] Białko SFD WPC ECONO

czekolada 627g czyli brakuje dwóch porcji sfd wpc econo smak bananowy 326g czyli połowa opakowania białko bardzo dobre, smak bananowy otwarty jakieś 2 tygodnie temu, smak biała czekolada 3 dni temu, sprzedaje z powodu braku

Data: 2014-01-15 14:20:58 | Dział: Targowisko | Autor: macieeek | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2562 |

B-dog/w drodze po sylwetke fightera

jak walnąłem błąd trudno:p przechodzę na lc. suple i inne: 1. gold omega 3 sport ediotion olimpa 2xdziennie 2. białko UNS uzupełnienie diety + po treningu 3. peak vitamins a z 2xdziennie sprzęt: sztanga prosta, ławeczka z możliwością

Data: 2012-01-14 02:24:52 | Dział: Dzienniki treningowe dla początkujących | Autor: B-dog | Liczba SOGów: 4 | Trafność: 2562 |

S białko

witam, sprzedam białko muscle up protein i sfd vitafit 80 econo białka ważyłem przed kilkoma minutami, nie mam wagi elektronicznej więc

Data: 2010-12-26 23:29:44 | Dział: Targowisko | Autor: grubasek19 | Liczba SOGów: 0 | Trafność: 2561 |

Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

Data: 2009-09-08 10:29:33 | Dział: ActivLab | Autor: ActivLab | Liczba SOGów: 25 | Trafność: 2561 |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Ostatnio wyszukiwane: namierz numer telefonu 693576799 | jad ospis dla ucznia | 161 | ile kosztuje paczka pocztowa pobraniowa | zdjęcie faraona bokiem | buraki czerwone wartości odżywcze | ile procent za złamanie łopatki | wafle tortowe suche kalorie | trec tribullus opinie | mma bjj szczecin | złotoryja wyciskanie sztangi 2011 | potrzebuje licecji lub kursu na ochraniaza za3atwic | ból szyi promieniujący do ucha i do łopatki | trening domatora ramiona i barki | ile po praniu skurczy sie kimono | najlepsi nba | co tojest oral | zdjącia mafi | pekajace piety i palce rak | łańcuchy ozdobne nierdzewne na szyję