Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepiej pasujące tematy

Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 212

  • Jakie białko ?

    witam, zastanawiam się nad kupnem białka, jakie polecacie tak aby cena nie przekroczyła 70zł i smak nie był najgorszy : moje propozycje: ostrovit wpc80.eu UNS wpc econo trec whey 100 activlab whey protein 95 czy coś innego

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 416 | Data: 2015-03-02 20:13:01 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta i trening do oceny

    2/2,5gb 4,5ww 1gt dieta 1. 7.30 4 jaja całe + 130 g chleba razowego + warzywa 2. 10.00 40 g wpc UNS econo 3. 13.00 150 g szynki z piersi kurczęcej + 200 g chleba razowego 4. 16.00 150 g kury + 100 g ryżu białego + warzywa 5.

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 393 | Data: 2013-03-18 19:48:34 | Liczba SOGów: 0
  • Białko Ostrowia

    witam chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej na temat tego bialka. ile kosztuje , gdzie je mozna kupic, jakies podpowiedzi i opinie tych ktorzy je brali. z góry dziekuje za odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 9550 | Data: 2005-06-26 22:02:38 | Liczba SOGów: 0
  • WPC z aminokwasami i kretą? Jakie najlepsze?

    witam. kończy mi się białko UNS a a co za tym idzie trzeba kupić nowe, sęk w tym, że smak mi się znudził i muszę kupić coś innego. jakie według

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 349 | Data: 2013-08-06 14:48:19 | Liczba SOGów: 0
  • dieta do oceny redukcja

    piersi kurczaka 100g ryż biały pomidor 150g jogurt naturalny 2% 50g trening rowerek 60min\hiit 4.banan 180g UNS econo 30g 5.tuńczyk w wodzie 120g kasza gryczana 50g kukurydza konserwowa 20g pomidor 100g 6.2 jajka 120g pomidor 50g 7.ser

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 301 | Data: 2012-04-29 17:47:34 | Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy do oceny

    4 serie wznosów nóg prostych do drążka 3 s zwisów na drążku dodatkowo mam do dyspozycji kreatyne i białko wpc firmy UNS econo białka używam jako uzupełnienie jadłospisu mieszkam w internacie oprócz tego staram się kupować serki

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 287 | Data: 2013-09-20 21:26:18 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna do oceny/poprawy

    i ochrona stawów nutrend flexit wyliczenia arkusza z excela: kalorie 2594 tyle z mojej diety wyszło 2868 białko 220 tyle z mojej diety wyszło 216 tłuszcz 136 tyle z mojej diety wyszło 136 węglowodany 121 tyle z mojej diety wyszło

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 231 | Data: 2014-01-05 02:19:15 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie białko polecacie ?

    tak aby cena nie przekroczyła 70zł i smak nie był najgorszy : moje propozycje: ostrovit wpc80.eu UNS wpc econo trec whey 100 activlab whey protein 95 czy coś innego ...

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 220 | Data: 2015-03-02 19:22:42 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna+ Białko - Co kupić?

    do zbudowania masy myślałem o kreatynie może tcm lub mega caps oraz białku wpc 80 łowickie lub UNS wpc 80 econo pytanie moje co kupić paradoksalnie dobre i tanie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 199 | Data: 2013-04-08 13:31:50 | Liczba SOGów: 0
  • Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

    w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

    Odpowiedzi: 435 | Ilość wyświetleń: 9380 | Data: 2009-09-08 10:29:33 | Liczba SOGów: 25
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 6779 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • białko

    które białko jest lepsze hi tec protein 80 czy UNS wpc econo

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 137 | Data: 2014-02-21 22:40:04 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia, Łowickie czy może UNS

    zamierzam kupić sobie w miarę tanie białko co polecicie ostrowie, UNS łowickie wszystkie są w podobnej cenie, a może coś innego próbował już ktoś UNS jak to smakuje, rozpuszcza się, skład jest już potwierdzony

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3498 | Data: 2011-04-09 13:45:25 | Liczba SOGów: 0
  • Nowe białko SFD - Super cena 29,90 zł !!!

    ilość porcji w opakowaniu 25 opakowanie 750g zawartość jednej porcji zaw: wartość energetyczna 120 kcal białko 24g węglowodany 1,5g tłuszcz 1,5g kupujcie bo warto ! 1

    Odpowiedzi: 118 | Ilość wyświetleń: 38 | Data: 2010-12-03 13:07:33 | Liczba SOGów: 5
  • Masa - stagnacja. Staż 3 lata. Jakieś sugestie?

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: monohydrat kreatyny + wpc UNS econo czy stosujesz spalacze/pobudzacze: kawa **************************************** obecny plan: i dzień niedziela klatka + triceps

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 639 | Data: 2014-01-18 20:17:42 | Liczba SOGów: 1
  • Megabol quattro pro econo.

    http://www.sfd.pl/sklep/megabol_quattro_pro econo opis26506.html myślałem nad zakupem tego białka, moje pytanie czy ktoś stosował na forum i jak ocenia efekty, smak i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1229 | Data: 2012-01-08 14:19:45 | Liczba SOGów: 0
  • Redukcja fatu proszę o ocene diety i treningów

    witam i proszę o ocenienie mojej diety w razie czego wskazanie poprawek. dt wt,czw,sob dnt pon,śr,pią,ndz plan dnia treningowego wygląda następująco : 8:00 pobudka 8:05 zażycie 2 tabs dyma burn extreme i 10g bcaa UNS 8 1 1 8:15 rowerek

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 419 | Data: 2011-06-23 22:16:43 | Liczba SOGów: 0
  • 2 test składkowy białek-opinie

    witam serdecznie w 2 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych smakach.nie

    Odpowiedzi: 151 | Ilość wyświetleń: 7750 | Data: 2014-10-31 12:35:04 | Liczba SOGów: 7
  • Czy mogę brac suple?

    siema mam 15 lat ćwiczę już okolo 8 miesięcy. chciałbym kupić suple pierwszy raz więc chce wypróbować. dietę mam, treningi wykonuje pod siłę. czy mogę już je brać mam na oku o nazwie białko UNS wpc 80 econo

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 522 | Data: 2011-05-14 10:25:18 | Liczba SOGów: 0
  • DAA najnowsze opinie

    założyłem ten post aby poznać najświeższe opinie na temat daa. żeby nikt mi nie zarzucił to od 2 dni zagłębiałem się w temat na forum i przeczytałem naprawdę wiele

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 7028 | Data: 2012-07-20 23:31:58 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}