Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 1253

  • Czy tt,hmb,białko,i inne suplementy mają wpływ na potencję ???

    z tego co wiem tt i zma działają na wzrost testosteronu inne środki jak białko hdroxycut, bcaa, aminokwasy, glutamina mają też duże znaczenie dla organizmu i stąd moje pytanie czy suplementy maja

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 9911| Data: 2002-08-07 13:15:13| Liczba SOGów: 5
  • 7 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 7 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 4731| Data: 2015-09-21 11:51:17| Liczba SOGów: 2
  • Muscle Up Protein - opinie

    bo nie cierpię wszystkiego co ma smak truskawka a tak nie smakuje wszelkie jogurty, lody itd , a tu psikus, białko mi posmakowało. fajny słodki i jednocześnie kwaskowy posmak: duży plus za miarkę w środku tu pytanie ile ma pełna miarka .

    Odpowiedzi: 171| Ilość wyświetleń: 26951| Data: 2010-12-02 12:52:43| Liczba SOGów: 5
  • dziwne bialko ostrowi na allegro prosze o opinie!!!

    b14 mozna to przyjac za normalna serwatke cena jest urocza na ostrowie tez nikt nie nazeka dlatego prosze o opinie czy warto zainwestowac w ten produkt daje linka do allegro zebyscie foty obczaili

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1423| Data: 2008-05-29 19:24:58| Liczba SOGów: 2
  • Jakie najlepsze bialko .... ? cenowo i jakosciowo

    jakie jest według was najlepsze bialko ... suple kupuje w herkulesie w czestochowie prosze o doradzenie jakie sa najlepsze offerty w tutejszym sklepie chodzi mi glównie o kreatyne / bialko

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 46645| Data: 2011-05-03 21:22:04| Liczba SOGów: 1
  • Białko spożywcze!!!

    w sklepie czy stosowanie takiego bialka jest bezpieczne i czy wogole jest oplacalne jesli chodzi o efekty czekam na opinie dzieki

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 3152| Data: 2003-12-14 22:21:02| Liczba SOGów: 0
  • VITALMAX CFM Whey Protein Isolate - opinie

    witam! mam prosbe do osob ktore braly ten produkt i o opinie na jego temat... czy warty jest swojej ceny bo nie wiem do konca czy warto wydac pieniadze na te bialko czy lepiej

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4027| Data: 2006-08-12 16:54:52| Liczba SOGów: 0
  • Białko - Sandi,opinie,komentarze

    witam, chciałem zapytać o białko firmy sandi, czy stosował to ktoś w ogole, jakie sa opinie na temat tego produktu ewentualne działanie. szperałem coś,ale wszystkie komenty starej daty,wiec dlatego pytam pozdro

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1831| Data: 2013-04-08 21:45:54| Liczba SOGów: 0
  • DELICIOUS WHEY PROTEIN - Przepyszne Shak'owe Białko

    whey protein jakie były założenia przy tworzeniu delicious muscle building whey protein !!! stworzyć białko dla elity !!!!! jak ma smakować białko dla elity !! ma smakować jak super smaczny mleczny shake w gorące

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 8806| Data: 2010-02-15 15:29:03| Liczba SOGów: 0
  • Jakie bialko ? Cena adekwatna do jakosci

    100 zl za 908g a druga sprawa chcialbym zaczerpac opinii profesjonalistow ! : z gory dziekuje za konstruktywne opinie komentarze !

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2478| Data: 2012-03-20 15:35:49| Liczba SOGów: 1
  • Które Białko najkorzystniejsze ?

    dlatego chce sie przezucic na cos tanszego, ale zarazem nie chce wcinac jakiegos badziewia. i tu moje pytanie, jakie białko jest dosyc dobre jakosciowo oraz w przyzwoitej cenie myslalem ciut o ostrowii, ale sa podzielone opinie na jej temat

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1261| Data: 2011-03-07 17:57:24| Liczba SOGów: 0
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    3. wzrost: 171 4. wymiary: biceps: 37 klatka: 105 udo: 64 talia: 86 5. staż na siłowni: 2 6. dieta: białko 3 węglowodany: 5 tłuszcz: około 70g 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 0 8. trening: split 9. cel cyklu: masa

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1110| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • Test i opinie GLOBALFITNUTRITION-PROTEUS SIX ANIMAL BLEND PRO

    temat tylko i wyłącznie dla osób testujących odżywke białkową . piszemy swoja opinie o białku nazwa smak rozpuszczalność ogólna opinia białko proteus six animal

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1052| Data: 2013-08-29 06:58:35| Liczba SOGów: 0
  • Cutting Edge USA LABS - prosze o konkretne opinie

    witam. kupiłam dzisiaj cutting edge usa sports labs 120 kapsulek 60zł w sklepie odżywkami . wybrać pomógł mi sprzedawca, podobno jest najskuteczniejszy z tych lżejszych specyfików jestem kobietą i bardziej zależy mi na zdrowiu niż

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 31348| Data: 2009-02-11 18:11:07| Liczba SOGów: 2
  • Gotowe tabale zapotrzebowania na bialko i ww.

    2004/20040425092149 witam! znalazlem na necie moim zdaniem calkiem fajne gotowe tabele zapotrzebowania na wegle i bialko zaleznie od wagi i cyklu masa/rzezba . co o nich sadzicie nie sa zbyt uogolnione czekam na wasze opinie :

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 8132| Data: 2004-04-25 09:21:49| Liczba SOGów: 4
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    drożdży piwnych z magnezem i witaminą b !! 3 tabletki !! 10:30 posiłek 2 · 1 pomarańcza · 1 napój białkowy przynajmniej 30g białka na bazie mleka beztłuszczowego lub soku może to być 1l mleka 0% + szczypta czosnku z cebulą.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1740| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Moj cykl metanabolem - prosze o opinie.

    witam wszystkich. 1 duzo czytalem juz artykulow o dopingu i suplementacji na forum sfd. wkoncu zdecydowalem sie na maly cykl metanabolem orginalny rosyjski reaktor 10szt w listakch z kodem, stare zapasy i chcialbym to jak najlepiej

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 11519| Data: 2005-11-19 13:25:21| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 45934| Data: 2006-04-06 19:07:38| Liczba SOGów: 12
  • Czyste BIALKO............

    male do mleka. noi wydaje mi sie ze muglbym rano to pic, a przed treningiem i po treningu treca massa. prosze o opinie z gory dzieki.

    Odpowiedzi: 36| Ilość wyświetleń: 5237| Data: 2004-04-25 21:07:22| Liczba SOGów: 2
  • bialko hi teca

    sklad hi tec protein skład białek: ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, kazeinian wapnia, białko pszeniczne, wartość energetyczna: 1577 kj / 372 kcal 394 kj / 93 kcal wartość odżywcza w: 100 g / 1 porcji 25g białko

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1279| Data: 2008-04-05 15:43:03| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}