Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 226

  • Popularne rodzaje białek i ich stosowanie

    W diecie sportowca białko stanowi szczególnie istotny składnik pokarmowy. Przyjmuje się, iż sportowcy dyscyplin siłowych powinni przyjmować ok. 1,7 - 2,5g na kg masy ciała. Sportowcy dyscyplin wytrzymałościowych i wytrzymałościowo-siłowych ok. 1,3 - 2g na kg masy ciała.

    Odpowiedzi: 999 | Ilość wyświetleń: 9999 | Data: 2016-06-08 08:06:08 | Liczba SOGów: 69
  • Jakie białko

    znać opinię tych co próbowali lub mają lepszą wiedzę ode mnie na ten temat. wiele osób mówi że wystarczy najtańsze białko że te droższe nie są wcale o wiele lepsze. mam tu małe zestawienie i prosiłbym o pomoc w wyborze : hi tec peak whey

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 465 | Data: 2012-10-10 23:48:59 | Liczba SOGów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 7445 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • Zaczynamy!

    20:00 – kolacja serek wiejski 200g, warzywa niedziela: w niedzielę chcę robić w jednym tygodniu przewaga białka białko sucha masa * 2,ogólna ilość węgi nie więcej niż 20g na dzień, a reszta kcal to tłuszcze; w kolejną niedzielę ładowanie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 438 | Data: 2013-03-28 10:15:52 | Liczba SOGów: 0
  • SFD - WPC Protein ECONO v 3

    składniki aktywne wpc protein econo zawartość jednej porcji zaw: wartość energetyczna 116 kcal białko 23,1g węglowodany 5g tłuszcz 0,4g profil aminokwasowy w porcji 33g : l kwas glutaminowy 3948mg l leucyna 2425mg l kwas

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 401 | Data: 2015-07-07 19:04:10 | Liczba SOGów: 0
  • Nowe białko SFD - Super cena 29,90 zł !!!

    ilość porcji w opakowaniu 25 opakowanie 750g zawartość jednej porcji zaw: wartość energetyczna 120 kcal białko 24g węglowodany 1,5g tłuszcz 1,5g kupujcie bo warto ! 1

    Odpowiedzi: 118 | Ilość wyświetleń: 954 | Data: 2010-12-03 13:07:33 | Liczba SOGów: 5
  • Dieta do oceny

    o ocene diety na redukcje z góry dzięki za odp ; : wiek ; 16 wzrost :187 waga :84 zapotrzebowanie kaloryczne : białko 155g, tłuszcze:83g . węglowodany:279g ,kalorie :2473kcal , energia : 8574.57 kj 1.śniadanie jajka kurze 2 sztuki

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 338 | Data: 2014-10-15 23:58:42 | Liczba SOGów: 0
  • Ocena diety

    20:00 – kolacja serek wiejski 200g, warzywa niedziela: w niedzielę chcę robić w jednym tygodniu przewaga białka białko sucha masa * 2,ogólna ilość węgi nie więcej niż 20g na dzień, a reszta kcal to tłuszcze; w kolejną niedzielę ładowanie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 332 | Data: 2013-03-28 09:51:35 | Liczba SOGów: 0
  • Wybór smaku białka serwatkowego.

    o smaku waniliowym i było spoko, potem łowickie kruche ciasto 1700g i jest niedobre wdg mnie. czy ktoś kupował to białko a jak tak to jaki smak by polecił i czy wgl by polecił te białko głównie chodzi mi o smak, mam na uwadze toffi, czekolada i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 331 | Data: 2013-03-09 11:56:16 | Liczba SOGów: 0
  • Potrzebna porada

    z polową puszki tuńczka 14:30 grahamka z polową puszki tuńczka 16:00 aminokwasy przed trening 17:15 banan + białko zaraz po treningu 30g 19:00 obiad jakies chude mięso ok 100g + warzywa+brazowy ryz/makaron pół woreczka ryżu 21:00 twaróg

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 470 | Data: 2014-07-29 19:53:11 | Liczba SOGów: 0
  • Zmiany w UNS Shocker

    odpowiednio dla danego smaku. bardzo zainteresował mnie ten hydrolizowany izolat białka wołowego. czekam na wasze opinie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 462 | Data: 2013-08-01 15:34:33 | Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    witam, zakładam ten temat ponieważ nic nie ma na temat tych odżywek w dziale odżywki i suplementy opinie i zdjęcia i ogólnie ciężko jest coś znaleźć na ich temat, a są to jedne z tańszych gainerów, lecz czy z cena idzie

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1450 | Data: 2011-04-09 11:11:30 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta na masę do oceny

    marchewka oliwa 10 ml b: 28g 20g zwierzęcego w: 62g t: 12g 18:30 19:30 trening 19:30 2 banany + białko b: 25g w: 45g t: 0g 20:00 tunczyk w wodzie 150g ryż 70g oliwa 20 ml b: 28g 24g zwierzęcego w: 55g t: 22g

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 437 | Data: 2012-06-11 03:52:02 | Liczba SOGów: 1
  • białko/gainer

    dieta jest i wg dietę chcę uzupełnić odżywką i zastanawiam się czy kupić odżywkę mass activator porcja 70 g białko 14g tłuszcz 1,4g węglowodany 46,2g czy może UNS wpc 80 econo porcja 40 g białko 31,6g węglowodany 2,5g tłuszcz

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 233 | Data: 2013-05-06 20:04:17 | Liczba SOGów: 0
  • Opinie o MRI - Black Powder

    0 mg sód 230 mg potas 450mg węglowodany 11 g błonnik 0 g cukry 1 g białko 0 g mieszanka size & recovery 3000 mg alfa ketoglutaran argininy wodorochlorek argininy mieszanka

    Odpowiedzi: 43 | Ilość wyświetleń: 8618 | Data: 2009-03-10 10:24:33 | Liczba SOGów: 2
  • Trening na masę 4 dniowy

    jako tako nie jestem nowicjuszem. chciałbym zbudować lepszą masę mięśniową. przymierzam się do kupna białka UNS wpc econo 80. posiadam własną bardzo dobrze wyposażoną siłownie. ławka, stojaki, modlitewnik, prasa do nóg, atlas z wyciągiem górnym

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 1353 | Data: 2015-12-03 09:59:17 | Liczba SOGów: 1
  • odżywianie około treningowe

    + porcja animal pak 18.30 trening 20.00 30g carbo + 10g bcaa + 10g kreatyny firmy universal 20.30 30g UNS białko wpc econo 21.00 20g ryżu + pierś z kurczka z warzywami / 20g. ryżu + sałatka na serwku wiejskim 150g z połową puszki

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 321 | Data: 2013-04-03 23:11:18 | Liczba SOGów: 0
  • Odzywki na mase

    siema cwicze juz na siłowni 2 lata jednak tylko raz brałem odżywki i było to białko UNS wpc econo nie mam zbyt duzo kasy dlatego ten wybór. jakie polecacie jeszcze tanie białko do tego chciałbym

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 311 | Data: 2013-10-18 16:55:10 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta 3500kcal na wakacje

    z oliwek 2.posiłek ryż 130g 3szklanki mleka ogórek/pomidor/sałata 3. makaron durum 130g wpc 30g UNS econo trening 4. posiłek ryż 130g piersi z kurczaka 150g 5. posiłek kasza gryczana 100g twaróg chudy 100g 1,5

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 1310 | Data: 2011-06-10 14:40:19 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia, Łowickie czy może UNS

    zamierzam kupić sobie w miarę tanie białko co polecicie ostrowie, UNS łowickie wszystkie są w podobnej cenie, a może coś innego próbował już ktoś UNS jak to smakuje, rozpuszcza się, skład jest już potwierdzony

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 4080 | Data: 2011-04-09 13:45:25 | Liczba SOGów: 0
  • suplementacja jak dawkowac

    : jabłczan kreatyny trec cm3 1250 anabolic bcaa system trec l glutamine t6 trec mass xxl trec białko UNS wpc econo co do białka to problemów nie mam moje pytania to: 1] czy zalecane jest branie bcaa z glutamina. jesli tak to

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 679 | Data: 2011-01-05 20:49:49 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}