Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 211

  • DELICIOUS WHEY PROTEIN - Przepyszne Shak'owe Białko

    whey protein jakie były założenia przy tworzeniu delicious muscle building whey protein !!! stworzyć białko dla elity !!!!! jak ma smakować białko dla elity !! ma smakować jak super smaczny mleczny shake w gorące

    Odpowiedzi: 21 | Ilość wyświetleń: 7791 | Data: 2010-02-15 15:29:03 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta i trening do oceny

    2/2,5gb 4,5ww 1gt dieta 1. 7.30 4 jaja całe + 130 g chleba razowego + warzywa 2. 10.00 40 g wpc UNS econo 3. 13.00 150 g szynki z piersi kurczęcej + 200 g chleba razowego 4. 16.00 150 g kury + 100 g ryżu białego + warzywa 5.

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 388 | Data: 2013-03-18 19:48:34 | Liczba SOGów: 0
  • Białko Ostrowia

    witam chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej na temat tego bialka. ile kosztuje , gdzie je mozna kupic, jakies podpowiedzi i opinie tych ktorzy je brali. z góry dziekuje za odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 9547 | Data: 2005-06-26 22:02:38 | Liczba SOGów: 0
  • WPC z aminokwasami i kretą? Jakie najlepsze?

    witam. kończy mi się białko UNS a a co za tym idzie trzeba kupić nowe, sęk w tym, że smak mi się znudził i muszę kupić coś innego. jakie według

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 347 | Data: 2013-08-06 14:48:19 | Liczba SOGów: 0
  • dieta do oceny redukcja

    piersi kurczaka 100g ryż biały pomidor 150g jogurt naturalny 2% 50g trening rowerek 60min\hiit 4.banan 180g UNS econo 30g 5.tuńczyk w wodzie 120g kasza gryczana 50g kukurydza konserwowa 20g pomidor 100g 6.2 jajka 120g pomidor 50g 7.ser

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 292 | Data: 2012-04-29 17:47:34 | Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy do oceny

    4 serie wznosów nóg prostych do drążka 3 s zwisów na drążku dodatkowo mam do dyspozycji kreatyne i białko wpc firmy UNS econo białka używam jako uzupełnienie jadłospisu mieszkam w internacie oprócz tego staram się kupować serki

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 282 | Data: 2013-09-20 21:26:18 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna do oceny/poprawy

    i ochrona stawów nutrend flexit wyliczenia arkusza z excela: kalorie 2594 tyle z mojej diety wyszło 2868 białko 220 tyle z mojej diety wyszło 216 tłuszcz 136 tyle z mojej diety wyszło 136 węglowodany 121 tyle z mojej diety wyszło

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 228 | Data: 2014-01-05 02:19:15 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie białko polecacie ?

    tak aby cena nie przekroczyła 70zł i smak nie był najgorszy : moje propozycje: ostrovit wpc80.eu UNS wpc econo trec whey 100 activlab whey protein 95 czy coś innego ...

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 216 | Data: 2015-03-02 19:22:42 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna+ Białko - Co kupić?

    do zbudowania masy myślałem o kreatynie może tcm lub mega caps oraz białku wpc 80 łowickie lub UNS wpc 80 econo pytanie moje co kupić paradoksalnie dobre i tanie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 197 | Data: 2013-04-08 13:31:50 | Liczba SOGów: 0
  • Piłka Nożna temat zbiorczy - Wasze komentarze i opinie.

    w związku z tym, że w sobotę z puli 5 zestawów, rozdaliśmy tylko dwa, przenosimy nagrody na następny mecz biało czerwonych. http://bi.gazeta.pl/im/9/5323/z5323289z i pytanie, czy znowu będziemy mieli zwieszone głowy jak w sobotni wieczór

    Odpowiedzi: 435 | Ilość wyświetleń: 9351 | Data: 2009-09-08 10:29:33 | Liczba SOGów: 25
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 6742 | Data: 2003-02-02 00:55:37 | Liczba SOGów: 2
  • białko

    które białko jest lepsze hi tec protein 80 czy UNS wpc econo

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 135 | Data: 2014-02-21 22:40:04 | Liczba SOGów: 0
  • Ostrowia, Łowickie czy może UNS

    zamierzam kupić sobie w miarę tanie białko co polecicie ostrowie, UNS łowickie wszystkie są w podobnej cenie, a może coś innego próbował już ktoś UNS jak to smakuje, rozpuszcza się, skład jest już potwierdzony

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3469 | Data: 2011-04-09 13:45:25 | Liczba SOGów: 0
  • Masa - stagnacja. Staż 3 lata. Jakieś sugestie?

    czy stosujesz doping/prohormony: nie czy stosujesz suplementy: monohydrat kreatyny + wpc UNS econo czy stosujesz spalacze/pobudzacze: kawa **************************************** obecny plan: i dzień niedziela klatka + triceps

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 627 | Data: 2014-01-18 20:17:42 | Liczba SOGów: 1
  • Megabol quattro pro econo.

    http://www.sfd.pl/sklep/megabol_quattro_pro econo opis26506.html myślałem nad zakupem tego białka, moje pytanie czy ktoś stosował na forum i jak ocenia efekty, smak i

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1221 | Data: 2012-01-08 14:19:45 | Liczba SOGów: 0
  • Redukcja fatu proszę o ocene diety i treningów

    witam i proszę o ocenienie mojej diety w razie czego wskazanie poprawek. dt wt,czw,sob dnt pon,śr,pią,ndz plan dnia treningowego wygląda następująco : 8:00 pobudka 8:05 zażycie 2 tabs dyma burn extreme i 10g bcaa UNS 8 1 1 8:15 rowerek

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 415 | Data: 2011-06-23 22:16:43 | Liczba SOGów: 0
  • Nowe białko SFD - Super cena 29,90 zł !!!

    ilość porcji w opakowaniu 25 opakowanie 750g zawartość jednej porcji zaw: wartość energetyczna 120 kcal białko 24g węglowodany 1,5g tłuszcz 1,5g kupujcie bo warto ! 1

    Odpowiedzi: 118 | Ilość wyświetleń: 9 | Data: 2010-12-03 13:07:33 | Liczba SOGów: 5
  • Czy mogę brac suple?

    siema mam 15 lat ćwiczę już okolo 8 miesięcy. chciałbym kupić suple pierwszy raz więc chce wypróbować. dietę mam, treningi wykonuje pod siłę. czy mogę już je brać mam na oku o nazwie białko UNS wpc 80 econo

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 520 | Data: 2011-05-14 10:25:18 | Liczba SOGów: 0
  • jakie białko??

    witam planuje kupic bialko i nie wiem które wybrać do wyboru mam 1 UNS wpc 80 econo 4300 209 zł 2 fa whey protein 4.5 kg 230zl 3 strovit wpc 80 eu 3600 179 zł które będzie najlepsze

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 473 | Data: 2013-10-30 16:11:13 | Liczba SOGów: 0
  • mam pytanie odnosnie białka prosze o odpowiedz

    witam czy jesli chce redukowac tkanke tłuszczowa moge pic bialko jako sumplement dokladnie to UNS wpc econo chodzi mi o to czy nie przeszkodzi mi w spalaniu tkanki tluszczowej z gory dziekuje za odpowiedz

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 428 | Data: 2012-04-17 18:08:00 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}