Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko UNS econo opinie

Strona 11 z 1260

  • UNS Bialka co sadzicie?

    czesc co sadzicie o produktach UNS o bialkach szczegolnie chodzi mi o UNS whay protein classic 80+

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1128| Data: 2012-01-19 20:20:32| Liczba SOGów: 0
  • Mój pierwszy cykl . Wasze Opinie ?

    kalorii. do tej pory zrobiłem 2 cykle na kreatynie mono i teraz zaczynam 3 : massakra + kreatyna mono białko 2 gramy białka na kilogram masy ciała węglowodany: 4 gramy na kilogram ii tłuszcz: 1 gram ii 7. ile i jakie przebyte cykle

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1067| Data: 2009-12-22 19:01:01| Liczba SOGów: 0
  • NOWOŚĆ VITALMAX N.O. HARD PUMP ! - Opinie

    najwyższej jakości z najlepszych laboratoriów skład wartość energetyczna: w porcji 20 g: 15 kj / 3 kcal białko [0,5 g węglowodany 0,27 g tłuszcz [0,5 g beta alanina 3,3 g alfa ketoglutaran l argininy aakg 2,4 g jabłczan

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 9419| Data: 2014-08-20 10:24:07| Liczba SOGów: 1
  • Ile gram ma łyżka stołowa białka SFD WPC Protein Econo V2

    witam.mam takie pytanie.mam miarke z poprzedniego białka firmy trec białko to było whey 100 i zostawiłem sobie po nim miarkę.pisało że 3 pełne miarki to 30g.jeżeli dobrze myślę to jedna miarka

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1607| Data: 2013-02-23 09:47:13| Liczba SOGów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7513| Data: 2003-02-02 00:55:37| Liczba SOGów: 2
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec mass xxl a UNS mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9831| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • KIEDY BRAĆ BIAŁKO ???

    witam mam pytanie kiedy najlepiej brać białko UNS bo słyszałem że najlepiej z samego rana,po treningu z carbo i na noc zamiast twarożku. co o tym myślicie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5980| Data: 2012-11-28 19:51:16| Liczba SOGów: 1
  • Jakiej firmy Białko polecacie i smak?

    witam. zależy mi na białku dobrym w smaku, najlepiej czekolada, nugat, orzech lub cappuccino. cena w granicach 40 50zł za 600 750g. chciałbym znać wasze zdanie na temat białek jakie wy testowaliście. czy białka z UNS są rzeczywiście

    Odpowiedzi: 107| Ilość wyświetleń: 5778| Data: 2011-09-12 20:48:02| Liczba SOGów: 1
  • WSZYSTKO DLA PIŁKARZA PROSZE O POMOC OPINIE ITD :)

    piątek: wolny sobota: mecz dieta:ok teraz troche mniej kalori musze troche spalic. ostatni posiłek do 19 20. białko aminokwasy, witaminy minerały. płeć : mężczyzna wiek : 21 waga : 82 wzrost : 178 cel treningowy :

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1294| Data: 2011-09-13 22:54:12| Liczba SOGów: 0
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 69593| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24
  • PIERWSZY CYKL - PROSZE O OPINIE

    3. wzrost: 171 4. wymiary: biceps: 37 klatka: 105 udo: 64 talia: 86 5. staż na siłowni: 2 6. dieta: białko 3 węglowodany: 5 tłuszcz: około 70g 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 0 8. trening: split 9. cel cyklu: masa

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1113| Data: 2010-03-10 23:14:39| Liczba SOGów: 0
  • DIETA CKD -proszę Was o opinię

    5. jabłko x 3 moje suplementy : cla multipower przed głównymi posiłkami bcaa multipower przed treningiem i po białko 100% multipower po treningu hmb biogenix po treningu i na noc l karnityna activita 600x2 przed treningiem vita min

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3467| Data: 2008-02-23 20:44:35| Liczba SOGów: 5
  • prosze o opinie, dieta redukcyjna, kobieta!!!

    okolo 19 biegam wiem ze pozno ale inaczej nie mam mozliwosci niestety. po bieganiu bialko serwatowe. zalozenia: białko 1,5gr/kg węgle: 2gr/kg nie wiem czy nie za malo ale nie mam pojecia ile powinno byc tłuszcze: 0,5 gr/kg wyszlo mi

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 5772| Data: 2009-02-27 00:54:53| Liczba SOGów: 0
  • UNS Good Night PRO

    probowaliście jakieś opinie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1302| Data: 2011-04-22 23:12:46| Liczba SOGów: 0
  • SFD WPC Protein ECONO v2 czy Olimp - Natural 100% Whey Protein Concentrate?

    witam! zastanawiam się które białko wybrać. jak to jest jakościowo, czy cena przekłada się tutaj na jakość pozdrawiam

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1008| Data: 2012-10-02 23:23:28| Liczba SOGów: 1
  • Dieta na mase - opinie, pomoc

    witam!!! potrzebuje troszke pomocy specjalistow w dziedzinie odzywiania co do diety na mase. cwicze od 6 lat z przerwami, najdluzsza to jakies 9m cy. 6 razy w tygodniu jedna grupa miesni dziennie. mam prace aktywna na stojaca. moje dane:

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1018| Data: 2011-02-18 23:14:23| Liczba SOGów: 1
  • PLAN TRENINGOWY W DOMU-PROSZE O OPINIE I PODPOWIEDZI

    mam 15 lat, w październiku tego roku skończę 16. postanowiłem wziąć się za siebie.jestem początkujący jednak już od ok. miesiąca ćwiczę trochę z expanderem, robię pompki, brzuszki, podciągam się na drążku, dużo jeżdżę na rowerze. ułożyłem sobie swój

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2217| Data: 2009-06-24 12:24:45| Liczba SOGów: 0
  • Odzywki firmy UNS

    jak w temacie co sadzicie o odzywkach tej firmy na innych forach sa zachwalane zwlaszcza ich bialko,jest to firma przystepna cenowo. wiec moze ktos bral ich produkty. wazne: nie pytam o smak rozpuszczalnosc kolor proszku jakosc opakowania i czy

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 5398| Data: 2012-04-05 09:07:38| Liczba SOGów: 0
  • Czy mam zaczac brac bcaa ?? Kilka pytan

    witam czy to bcaa http://www.sfd.pl/sklep/aminostar_2x_bcaa_extreme pure_120kap._+_pillbox_gratis opis26456.html jest dobre druga sprawa to czy wogole powinienem brac bcaa teraz jestem na masie a mam problem z przybieraniem na masie w gornych

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1191| Data: 2011-04-30 21:21:13| Liczba SOGów: 0
  • Problem z bicepsem

    nic nie skacze w obwodzie ile było tyle jest, podnoszę prawie tyle samo.. diety nie mam po prostu sporo jem, biorę białko UNS wpc 80 i zacząłem od stycznia cykl na krecie mono ciekawe jak pójdzie ; poproszę o jakieś rady nie mam pojęcia co mogę

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 1705| Data: 2011-02-05 04:56:03| Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}