Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 1 z 1236

  • Białko Ostrowia - opinie.

    proszę tych ktorzy probowali to na sobie , o opinię, czy warto to kupować. dzięki z góry pozdro 31

    Odpowiedzi: 57| Ilość wyświetleń: 39198| Data: 2006-08-27 00:34:44| Liczba SOGów: 11
  • Krótka piłka białko czy bcaa??

    whey za 68,49zł http://allegro.pl/activlab bcaa xtra glutamina 1kg bialko gratis i1584971991.html czy czyste białko łowickie 1,8kg w cenie 84,90zł http://allegro.pl/wpc lowickie 1800g serwatka 80 super bialko i1585000470.html dodam że

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1152| Data: 2011-05-08 11:56:11| Liczba SOGów: 1
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 11615| Data: 2008-08-20 15:21:06| Liczba SOGów: 0
  • Białko Łowickie

    siema. kiedyś tak bardzo popularne białko łowickie udało mi się ujrzeć na allegro za cenę około 70zł za 1800g z przesyłką. oczywiście będąc inteligentną osobą

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 4567| Data: 2013-10-17 18:48:21| Liczba SOGów: 0
  • Białko OVOPOL - opinie

    prosze o wypowiedz ludzi któży jedli je i są z niego zadowoleni lub nie i prosze o wypowiedz sanbatego czy to białko nie jest jak w większości suplementach co tanie to drogie] ] i czy ono pasuje do diety tłuszczwej! dodałem ankiete ponieważ

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 7469| Data: 2003-02-02 00:55:37| Liczba SOGów: 2
  • białko .. łowickie czy drorzsze ?;)

    witam mam takie pytanie .. mianowicie nie wiem czy bardziej sie opłaca kupić białko łowickie dwa opakowania czy białko np. z olimpu c 2 kg kosztuje tyle co ponad 3 kg łowickiegyo .. / chce to

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1058| Data: 2013-12-26 14:50:41| Liczba SOGów: 1
  • Czy biorąc białko można urosnąć?

    cześć wszystkim chciałem się zapytać cz biorąc białko np. białko łowickie czy osrtowii albo inne serwatkowe można urosnąć choć z 5 centymetrów. jestem kompletnie zielony

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1253| Data: 2010-07-26 21:58:49| Liczba SOGów: 0
  • kreatyna + białko + bcaa opinie

    witam. zakupiłem kreatynę dymatize xpand xtreme pump 800g oraz białko vitalmax cfm whey protein isolate 90% 1200g a teraz mam możliwość kupna bcaa scivation xtend 1130g za rozsądną cenę

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 5272| Data: 2012-03-13 18:13:21| Liczba SOGów: 1
  • białko łowickie-gluten z peptydu glutaminy

    panowie niestety już zamówiłem to białko i mam pytanie.skład białka to koncentrat bialka serwatki wpc 80,peptydy glutaminy gluten częściowo hydrolizowany.tego

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1049| Data: 2013-06-26 10:18:05| Liczba SOGów: 0
  • Białko jaj Ovovity - opinie

    2009/20091104193345 witam czy czy znacie to białko dobrą opinie ono ma teraz w nowym mniejszym opakowaniu 2kg jak na zdjęciu. zastanawiam się czy warto zainwestować w ten sprzęt jako uzupełnienie wpc. co myślicie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1873| Data: 2009-11-04 19:33:45| Liczba SOGów: 0
  • Białko - Sandi,opinie,komentarze

    witam, chciałem zapytać o białko firmy sandi, czy stosował to ktoś w ogole, jakie sa opinie na temat tego produktu ewentualne działanie. szperałem coś,ale wszystkie komenty starej daty,wiec dlatego pytam pozdro

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1817| Data: 2013-04-08 21:45:54| Liczba SOGów: 0
  • Białko sojowe-opinie

    witam! właśnie przeglądałem sobie sklepy z suplami i znalazłem tanie i z dobrej firmy bialko olimp sojavit. czy jest ono dobrym źródłem białka jak z przyswajalnością. ja używam białka zazwyczaj przed snem i w trakcie dnia. czy sojavit będzie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2080| Data: 2012-01-30 15:21:53| Liczba SOGów: 0
  • wpc łowickie

    witam na allegro pojawlo sie wpc łowickie slyszal ktos o nim

    Odpowiedzi: 145| Ilość wyświetleń: 47642| Data: 2009-03-19 15:47:43| Liczba SOGów: 47
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 50660| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Białko KFD, a białko SFD

    porcję ichniejszego wpc, i tym razem poraz kolejny się zawiedliśmy, w jednym z opakowań mimo iż było zamknięte , białko było zbrylone i kremowo żółtawe. nie wiem czy było przeterminowane, czy dostała się wilgoć, dlatego postanowiłem wyrazić swoją

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 31186| Data: 2013-02-10 10:50:14| Liczba SOGów: 3
  • jakie białko najlepsze na mase??

    witam mam pytanko jakie białko jest najlepsze na mase dieta jest! czy warto kupic jakies białko z olimpu a jeżeli to które są najlepsze proszę jeszcze o opinie na temat glutaminy firmy trec i nitrobolanu w aspekcie robienia masy

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 26660| Data: 2011-06-13 17:29:56| Liczba SOGów: 1
  • Mini test, opinie o produktach Fitmax

    i delikatny, nie drażni podniebienia, świetnie zaspokaja przynajmniej u mnie chęć sięgnięcia po słodkie łakocie, białko nie jest przesłodzone, co bardzo ważne, jest orzeźwiające, a nie mdłe jak inne 1 rozpuszczalność 100% co, aż mnie

    Odpowiedzi: 201| Ilość wyświetleń: 50771| Data: 2008-07-23 18:21:51| Liczba SOGów: 11
  • Delicious Whey Protein - OPINIE

    whey protein jakie były założenia przy tworzeniu delicious muscle building whey protein !!! stworzyć białko dla elity !!!!! jak ma smakować białko dla elity !! ma smakować jak super smaczny mleczny shake w gorące lato, a

    Odpowiedzi: 372| Ilość wyświetleń: 37878| Data: 2010-11-04 15:20:42| Liczba SOGów: 6
  • OstroVit WPC ISO 80 vs WPC 80 łowickie

    witam, które lepsze białko – ostrovit wpc iso 80 czy wpc 80 łowickie jakieś tam przemyślenia mam, ale chciałbym zapytać innych użytkowników o

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 6316| Data: 2012-11-07 13:47:16| Liczba SOGów: 0
  • Muscle Up Protein - opinie

    bo nie cierpię wszystkiego co ma smak truskawka a tak nie smakuje wszelkie jogurty, lody itd , a tu psikus, białko mi posmakowało. fajny słodki i jednocześnie kwaskowy posmak: duży plus za miarkę w środku tu pytanie ile ma pełna miarka .

    Odpowiedzi: 171| Ilość wyświetleń: 26862| Data: 2010-12-02 12:52:43| Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}