Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 1 z 1

  • łowickie, ostrowia? białko do uzupełnienia diety.

    dobrej cenie rozważałem tez kupienie kreatyny ale myślę że jeszcze zbyt wcześnie, ćwiczę 7 miesięcy . więc padło na białko jednak nie wiem co wybrać, jakie najlepiej się sprawdzi. myślałem o wpc 80 łowickim lub ostrowi, ale opinie na temat tych

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 692| Data: 2013-04-04 16:39:22| Liczba SOGów: 1
  • białko

    testował ktos białko wpc 80 łowickie jest najtanszym bialkiem jakie znalazłem, za 82 zł z przesyłka mozna kupic 1800 g tego białka,

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 397| Data: 2015-02-05 19:39:16| Liczba SOGów: 0
  • Moje drugie białko w życiu - Syntrax - MATRIX - napiszecie coś ? FOTY ;-)

    i jest smaczne. moje pierwsze to było łowickie wpc 80 1,8 kg smak kruche ciasteczko. zeżarłem 7 teraz kupiłem białko syntrax matrix, smak cookies & cream, 1 kilo. foty: http://img13.imageshack.us/gal.php g=imga0896 plusy jakie ma

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2588| Data: 2010-06-21 15:18:42| Liczba SOGów: 0
  • Masa czy redukcja/ AAKG czy Białko?

    kupić dodam, że mam jeszcze z dwa tygodnie cykl kreatynowy. chciałbym kupić gdybym miał dalej mase robić aakg lub białko łowickie 80%.co o tym sądzicie, czekam na opinie pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 641| Data: 2014-05-21 15:37:32| Liczba SOGów: 1
  • Tanie i sprawdzone białko

    witam mam zamiar kupić białko i potrzebuję czegoś co wyjdzie tanio ale będzie dobre. zastanawiałem się nad łowickim, ostrowią i uns econo. z tych

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1272| Data: 2012-06-25 21:45:47| Liczba SOGów: 0
  • WPC 80 ŁOWICKIE

    witam. czy ktoś korzystał z tego białka jestem początkującym kulturystą. te białko chcę jako pierwsze zakupic. czy ono jest dobre zależy mi wyłącznie na masie mięśniowej. moja suplementacja to

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1644| Data: 2010-01-28 17:41:54| Liczba SOGów: 0
  • tanie białeczko

    witam. szukam jakiegoś taniego białka w celu uzupełnienia diety do konca roku moje 1sze białko . myslalem nad wpc 80 łowickie czytałem opinie że białko niesprawdzone, a na allegro schodzi jak świeże bułeczki

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 458| Data: 2012-11-22 16:10:56| Liczba SOGów: 1
  • Białko WPC + Kreatyna

    opinie zacznę od tego że dietę staram się utrzymywać w jak najlepszym porządku. jako uzupełnienie chcę zakupić wpc łowickie + podbicie kalorii i wzbogacenie o bcaa. czy picie białka tylko po treningu ma sens, czy lepiej stosować częściej odnośnie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 489| Data: 2015-03-03 21:56:16| Liczba SOGów: 1
  • Małe zakupy, wasze opinie i pomoc

    siema kończą mi sie zapasy i planuje cos kupic po swietach. wszystko do uzupelnienia diety. białko łowickie wpc 80 jak oceniacie ten produkt carbo: od activlaba na trening to na pewno kupie gdyz mi bardzo

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 844| Data: 2011-12-04 13:04:33| Liczba SOGów: 1
  • The Best Of The Cheapest - czyli, które białko jest najlepszym z najtańszych =D

    a więc tak, które białeczko jest najlepsze jakościowo, w niskiej cenie; ostrowia wpc łowickie vitamin shot whey protein concentrate 80% wiem o tym że opinie na temat każdego z nich, zapewne są na forum

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 784| Data: 2009-04-30 15:41:21| Liczba SOGów: 1
  • Prosze o waszę opinie STACK +bcaa + bialko

    : zamierzam kupic 1: trec saw 400g+cm3 aktivlab bcaa 500 g aktivlab l arginina wpc łowickie 1800g , białko dośc nie drogi jakie jest wasze zdanie na temat tego 2: nutrex hemo rage 292 tylko nie moge znalesc odp ,,jak to

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 829| Data: 2012-10-16 11:39:49| Liczba SOGów: 0
  • WPC 80 ŁOWICKIE Opinie

    jadł ktoś może to białko wyżej jak jest ze składem jest tam te 80% i jak z wchłanialnością }:

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1041| Data: 2012-08-11 16:46:50| Liczba SOGów: 0
  • ** NAJBARDZIEJ OPŁACALNE SUPLE **

    opis363.html http://www.sfd.pl/dymatize_elite_whey_protein t294878.html pyszne białko w przystępnej cenie. jeżeli ktoś jest wybredny w smakach to i tak znajdzie coś dla siebie. e nutrabolics hyperwhey

    Odpowiedzi: 97| Ilość wyświetleń: 13833| Data: 2010-12-24 13:40:33| Liczba SOGów: 21
  • Ocena suplementacji i planów ;)

    witaminy także będe miał drugie opakowanie, więc witaminy cały czas również. do tego do uzupełnienia diety dorzucam białko wpc, które jest tanie a jego profil aminokwasowy nie jest jakis beznadziejny i ponoc wporządku białeczko, stosować będe

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 964| Data: 2014-08-18 12:30:45| Liczba SOGów: 1
  • Czy dobre suplementy? Jak je najlepiej stosować?

    treningiem trec jabłczan cm3 5g podczas treningu hi tec creatine powder monohydrat 5 g przed lub po trenigu białko łowickie wpc 80% na pewno po treningu z 30g, może jeszcze trochę rano dorzucę albo przed treningiem rozpisze mi ktoś

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 392| Data: 2015-01-28 16:02:06| Liczba SOGów: 0
  • Czy dobry zestaw wybrałem na cykl?

    to mój pierwszy cykl i suplementacja kupiłem tak: białko łowickie 1800g. bcaa alphamale kreatyna xtreme creatine z fa. dawkuje rano krete po treningu krete. przed

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 392| Data: 2013-05-05 11:52:59| Liczba SOGów: 0
  • Odżywki - które lepsze?

    t472041.html http://www.sfd.pl/olimp_bcaa_xplode t651918.html białko wpc 80 łowickie 1,8kg 82zł vs. megabol quatro pro econo 1,8kg 65zł http://www.sfd.pl/bia%c5%82ko_serwatkowe_wpc_80_%c5%81owickie t492315.html

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1261| Data: 2012-03-13 16:50:45| Liczba SOGów: 1
  • Cykl na mase

    juz cos lepszego niz ostatnio deca stack z gainerem itp . więc mam zamiar brac : noxplode + metanabol 100 tabs + białko łowickie + carbo + bcaa i witaminy .. brad odblok przy mecie nie ktorzy mowią ze tak a jedni ze nie trzeba clomid .

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 762| Data: 2009-12-26 02:00:41| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}