Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 1 z 621

  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11335| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 54214| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • DIETA - PROSZE O OPINIE

    sesje na silowni bill starr glenn pendlay 5x5 i do tego 3xhiit w dni bez silowni prosze o ocene tej diety, opinie komentarze itp zmieniony przez men.expert w dniu 2009 05 30 01:09:40 zmieniony przez men.expert w dniu 2009

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1144| Data: 2009-05-30 00:51:56| Liczba SOGów: 0
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    siłowych/sylwetkowych, wytrzymałościowo siłowych. jako ciekawa alternatywa dla porcji potreningowej odżywki białkowej i również jako antykatabolik, np. po przebudzeniu czy nawet przed / w trakcie treningu, niezależnie od celu. dawkowanie: na

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13055| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Shock Storm ZMA BCAA Bialko i Wegle + praca na noce. Jak to zrobic?

    witam planuje cykl na podanych suplementach na ok 6 tyg. jest to moj 2 cykl na s+s, jednak teraz chce to polaczyc z zma i bcaa, a do tego musze pogodzic prace na nocki. treningi: pn, sr, pt. po nocce klade sie spac przed 6 rano, wstaje o 12 w

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1021| Data: 2010-11-29 16:00:04| Liczba SOGów: 0
  • HST - priorytet klata i barki

    witam! za 2 tygodnie zamierzam zaczac trening hst. priorytetem bedzie klata i barki szczegolnie boczne aktony . w zwiazku z tym wklejam plan do oceny: klatka wyciskanie sztangi na ławce plaskiej x2 wyciskanie hantli na lawce skosnej x1

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1512| Data: 2009-06-27 10:52:56| Liczba SOGów: 1
  • Jakie wybrac bialko z tych podanych?

    wpc80 ostrowii 1600g konkretnie to http://image.ceneo.pl/data/products/9457334/f megabol wpc 80 lowickie 1800g + łowickie 1800g za 158zł dobra oferta bo wpc ma rozne smaki wiec mam w czym wybierac sfd wpc protein plus v2 3750g za 208zł tak

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1418| Data: 2012-04-20 20:06:59| Liczba SOGów: 0
  • MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

    witam.jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje prohormolnalna na poczatek.jw muscle test od burneiki.jest to niby mix dymethazine podwojnie metylowanego ph podobno jednego z mocniejszych ph na rynku

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 39290| Data: 2012-03-24 23:23:13| Liczba SOGów: 0
  • biovit 80, ostrovit wpc 80, czy wpc 80 lowickie

    witam, mam dylemat co wybrac, co bedzie bardziej sie oplacac pod wzgledem jakosci i ceny do ilosci bialk. obecnie biore ostrovit i jest ok ale rozpuszczalnosc taka sobie a piana to masakra, gdy rozrobie z mlekiem to pol godziny opada a z woda nie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 5152| Data: 2012-05-26 10:26:46| Liczba SOGów: 1
  • Moj cykl metanabolem - prosze o opinie.

    witam wszystkich. 1 duzo czytalem juz artykulow o dopingu i suplementacji na forum sfd. wkoncu zdecydowalem sie na maly cykl metanabolem orginalny rosyjski reaktor 10szt w listakch z kodem, stare zapasy i chcialbym to jak najlepiej

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 11722| Data: 2005-11-19 13:25:21| Liczba SOGów: 0
  • JAKIE PH Cykle i Opinie

    2010/20100303153628 witam wszystkich : od jakiegoś czasu krążą na forum pytania co na 1 cykl co na 2 jakie ph najlepsze kiedy i jak co po cyklu postaram sie i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie odpowiedzieć na większość

    Odpowiedzi: 95| Ilość wyświetleń: 8763| Data: 2010-03-03 15:36:28| Liczba SOGów: 6
  • Powrot do cwiczen po pol roku - SUPLEMENTACJA - prosze o porady i opinie.

    witam. temat zakladam gdyz chce poznac wasze opinie porady badz uwagi dot. moich planow co do przyszlej suplementacji. zamierzam powrocic na silownie po ponad pol

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1625| Data: 2009-08-16 22:15:17| Liczba SOGów: 2
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    tam ale przez premiera znajomość języka by dostać prace powiedzmy ze komunikatywny 15 bardziej rosyjski sie przyda. opinie o tej agencji nie są pozytywnie,niedawno na internecie była jakaś petycja bojkotująca poczynania tej agencji ale nie mogę

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10907| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    ten kotlet schabowy lub jakis sznycel, ziemniaki, surówka i jakas zupa + jogurt 16.00 trening, po treningu białko po raz drugi posiłek 4 19.00 200g piersi z kurczaka, 100g ryżu, warzywa o niskim ig posiłek 5 22.00 500g lekkiego serka

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1288| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • bialko - izolat, koncentrat - watpliwosci

    izolat ma znacznie wyższe bv stopień przyswajalności białka . izolat ma 159 a koncentrat 104 odnosnikiem jest białko jaja kurzego które ma bv100 . krótko mówiąc, przy niewielkiej różnicy w cenie lepiej kupić te z izolatu bigger pisze:

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 31153| Data: 2003-05-29 11:56:42| Liczba SOGów: 11
  • Trening SPLIT REDUKCJA OPINIE !

    witam.koncze program treningowy fbw 6 tygodniowy i mysle teraz nad splitem jako redukcja. waga 69kg wzrost 165 wiek 18 staz po przerwie 2 miechy masa 6 tygodni redukcja sumple,odzywki kreatyna,bcaa,spalacz tluszczu,bialko mysle nad

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 4476| Data: 2011-05-06 10:55:25| Liczba SOGów: 1
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 93176| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Dieta na mase - opinie, pomoc

    witam!!! potrzebuje troszke pomocy specjalistow w dziedzinie odzywiania co do diety na mase. cwicze od 6 lat z przerwami, najdluzsza to jakies 9m cy. 6 razy w tygodniu jedna grupa miesni dziennie. mam prace aktywna na stojaca. moje dane:

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1029| Data: 2011-02-18 23:14:23| Liczba SOGów: 1
  • Napalm- opinie

    2009/20090729213221 nic nie mogę znaleść o tym specyfiku. jakieś opinie ktoś stosował z forum informacja zywieniowa wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9616| Data: 2009-07-29 21:32:21| Liczba SOGów: 1
  • Kiedy co brac? z czym i czego unikac? bialko,carbo,bcaa,kreatyna

    witam mam kilka pytan odnosnie dawkowania powyzej wymienionych supli. mozne napisze jak ja to widze a wy wyrazicie opinie dzien teninku silowego pon,sro,pia wstaje: 1. drink bialkowy + kreatyna mono 5g + spalacz man scorch 2.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 4576| Data: 2012-04-23 23:19:50| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}