Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 2 z 185

  • Białko łowickie

    witam mam zamiar kupić te białko http://allegro.pl/item649327436_extrasmak_wpc_80_lowickie_konkurent_ostrowia.html chciałbym się dowiedzieć czy

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1116 | Data: 2009-06-10 15:04:36 | Liczba SOGów: 0
  • Czy biorąc białko można urosnąć?

    cześć wszystkim chciałem się zapytać cz biorąc białko np. białko łowickie czy osrtowii albo inne serwatkowe można urosnąć choć z 5 centymetrów. jestem kompletnie zielony

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1027 | Data: 2010-07-26 21:58:49 | Liczba SOGów: 0
  • białko łowickie-gluten z peptydu glutaminy

    panowie niestety już zamówiłem to białko i mam pytanie.skład białka to koncentrat bialka serwatki wpc 80,peptydy glutaminy gluten częściowo hydrolizowany.tego

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 578 | Data: 2013-06-26 10:18:05 | Liczba SOGów: 0
  • Nitrobolon II + Creatine+L-karnityna+Białeczko

    nitro ii 1100g kreatyna olimp mega caps 400 tab. l karnityna + zielona herbata trec 180 tab. oraz białeczko łowickie 1,8 kg białeczko rano do śniadania i po treningu zaraz. natomiast jak rozwiązać sprawę z resztą środków z góry dziękuję za

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 852 | Data: 2010-05-28 18:00:06 | Liczba SOGów: 0
  • SPRZEDAM BIAŁKO + MONO + GRATIS :) OKAZJA !!

    witam sprzedam super zestaw : białeczko łowickie 1800g smak: tiramisu zjedzone max 150g a może i mniej ważne do: 01.03.2011!! mono olimp mega caps w blistrach

    Odpowiedzi: 38 | Ilość wyświetleń: 1194 | Data: 2009-12-06 09:54:20 | Liczba SOGów: 0
  • Białko około 2 kg

    witam kupiłem białko łowickie o smaku ciasteczka i wypowiem sie że nikomu tego smaku nie polecam... rozpuszczalność dobra lecz ten smak,

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 378 | Data: 2013-11-30 17:20:33 | Liczba SOGów: 0
  • Białko łowickie polecacie czy nie ?

    chciałem się spytać o to białko ponieważ jeszcze w tym tygodniu będę mieć gotową dietę od dietetyka i czy mógłbym rozpocząć tym białkiem suplementację z góry dzięki za odp!

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 158 | Data: 2014-03-17 23:45:22 | Liczba SOGów: 0
  • BCAA czy białko ??

    witam mam 150zl do wydania. kreatyne juz mam jak pisałem wczesniej. chodzi mi o to co dokupić białko łowickie tec lub sandi czy bcaa z glutamina activlab za tą cene prosze o pomoc

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 621 | Data: 2013-05-03 18:43:01 | Liczba SOGów: 0
  • Jakie białko i kretatyna do 200?

    wiek. 18 wzrost/waga. 180/75 staż. 1 rok. w domu. aktualnie ćwiczę splitem. suplementacja. białko łowickie sporadycznie i bcaa także sporadycznie. chciałbym w końcu zbudować trochę niezłego mięcha, po roku co widać na zdj nie ma tego

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 428 | Data: 2014-07-07 14:45:03 | Liczba SOGów: 0
  • [S] (S) Białko Łowickie 1800g za 30zł

    białko otwarte ,wypiłem może z 5 6 dawek po 30g = 150 200g brakuje czyli zostało 1500 1600g ... za 30zł + wysyłka pocztą 10zł lub odbiór osobisty w częstochowie . smak tiramisu

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 412 | Data: 2012-11-18 18:07:32 | Liczba SOGów: 0
  • kreatyna + białko + bcaa opinie

    witam. zakupiłem kreatynę dymatize xpand xtreme pump 800g oraz białko vitalmax cfm whey protein isolate 90% 1200g a teraz mam możliwość kupna bcaa scivation xtend 1130g za rozsądną cenę

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 2596 | Data: 2012-03-13 18:13:21 | Liczba SOGów: 1
  • Białko, BCAA , Witaminy

    witam zakupiłem własnie białko łowickie oraz bcaa dymatize 400tabs oraz witaminy z olimpu. miałbym pytanie ile brac w wszystkiego w dni treningowe i nei treningowe wiem ze witaminki codzinnie tak samo a reszta bardzo prosze o pomoc. waże 92 kg

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 344 | Data: 2012-04-12 20:37:25 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w wyborze białka.

    witam. panowie mam pytanie, kończy mi się białko łowickie 80 wpc, mogę to zastąpić hi tec protein 80 które lepsze, co szybciej się wchłania, jakie będzie bardziej optymalne podczas redukcji. dzięki za odpowiedzi, pozdro

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 266 | Data: 2013-02-03 12:50:54 | Liczba SOGów: 1
  • Białko + kreatyna + lkarnityna + spalacz

    siema, dostałem od znajomego kilka suplementów białko łowickie 80% 1800g kreatyna z olimpu 150 kapsułek l karnityna trec green tea 180 kapsułek do tej pory ćwiczę

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 230 | Data: 2014-05-07 15:31:07 | Liczba SOGów: 0
  • Białeczko Łowickie WPC 80

    witam, chlopaki macie moze jakies doswiadczenie z tym oto białkiem : http://www.sfd.pl/sklep/%c5%81owickie_wpc_80 opis25905.html jak ktos z was uzywal go ostatnimi czasy lub wie co nieco o nim to byloby mi przyjemnie gdyby krotko powiedzial czy

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 179 | Data: 2013-11-27 21:55:32 | Liczba SOGów: 0
  • Białko jaj Ovovity - opinie

    2009/20091104193345 witam czy czy znacie to białko dobrą opinie ono ma teraz w nowym mniejszym opakowaniu 2kg jak na zdjęciu. zastanawiam się czy warto zainwestować w ten sprzęt jako uzupełnienie wpc. co myślicie

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1390 | Data: 2009-11-04 19:33:45 | Liczba SOGów: 0
  • Białko - Sandi,opinie,komentarze

    witam, chciałem zapytać o białko firmy sandi, czy stosował to ktoś w ogole, jakie sa opinie na temat tego produktu ewentualne działanie. szperałem coś,ale wszystkie komenty starej daty,wiec dlatego pytam pozdro

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 1187 | Data: 2013-04-08 21:45:54 | Liczba SOGów: 0
  • Białko sojowe-opinie

    witam! właśnie przeglądałem sobie sklepy z suplami i znalazłem tanie i z dobrej firmy bialko olimp sojavit. czy jest ono dobrym źródłem białka jak z przyswajalnością. ja używam białka zazwyczaj przed snem i w trakcie dnia. czy sojavit będzie

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1836 | Data: 2012-01-30 15:21:53 | Liczba SOGów: 0
  • dobre białko na cykl

    nie wiem jakie jest dobre. narazie przymierzam się do zakupu system protein 80 olimp słyszałem o tym białku dobre opinie lecz może jest jakieś lepsze białeczko polecacie coś czy zostać przy tym systemie protein 80

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 1110 | Data: 2008-11-23 21:34:08 | Liczba SOGów: 0
  • Białko a różnica w wadze,,,SZOK

    witam. kupiłem nowe białko z firmy oxy gen. wcześniej piłem ostrowie. do nałożenia nowego białka wziąłem miarkę którą używałem od ostrowii.

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 599 | Data: 2012-02-21 16:30:49 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}