Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 2 z 1256

  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    siłowych/sylwetkowych, wytrzymałościowo siłowych. jako ciekawa alternatywa dla porcji potreningowej odżywki białkowej i również jako antykatabolik, np. po przebudzeniu czy nawet przed / w trakcie treningu, niezależnie od celu. dawkowanie: na

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12860| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • wpc łowickie

    witam na allegro pojawlo sie wpc łowickie slyszal ktos o nim

    Odpowiedzi: 145| Ilość wyświetleń: 48018| Data: 2009-03-19 15:47:43| Liczba SOGów: 47
  • Jakie wybrac bialko z tych podanych?

    wpc80 ostrowii 1600g konkretnie to http://image.ceneo.pl/data/products/9457334/f megabol wpc 80 lowickie 1800g + łowickie 1800g za 158zł dobra oferta bo wpc ma rozne smaki wiec mam w czym wybierac sfd wpc protein plus v2 3750g za 208zł tak

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1399| Data: 2012-04-20 20:06:59| Liczba SOGów: 0
  • Dobrej jakości białko

    nie za bardzo orientuje sie w tych białkach. chciałbym abyście mi doradzili, jakie jest waszym zdaniem najlepsze białko dzienne, bez kazeiny, jako dzienne uzupełnienie zapotrzebowań w diecie na białko chodzi mi tu o najlepszy według was

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1870| Data: 2012-08-30 21:36:53| Liczba SOGów: 0
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    ten kotlet schabowy lub jakis sznycel, ziemniaki, surówka i jakas zupa + jogurt 16.00 trening, po treningu białko po raz drugi posiłek 4 19.00 200g piersi z kurczaka, 100g ryżu, warzywa o niskim ig posiłek 5 22.00 500g lekkiego serka

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1244| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • wpi czy bcaa

    witam mam takie pytanie ;p mam dietę po treningu biore białko łowickie wpci jako uzupełniacz dietki mam gainer 737 , oczywiśćie witaminy , magnez cynk . i mam pytanie czy jak

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 1205| Data: 2012-06-01 21:18:17| Liczba SOGów: 0
  • Białko KFD, a białko SFD

    porcję ichniejszego wpc, i tym razem poraz kolejny się zawiedliśmy, w jednym z opakowań mimo iż było zamknięte , białko było zbrylone i kremowo żółtawe. nie wiem czy było przeterminowane, czy dostała się wilgoć, dlatego postanowiłem wyrazić swoją

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 34618| Data: 2013-02-10 10:50:14| Liczba SOGów: 3
  • wpc ostrowia czy łowickie?

    witam chce kupic sobie białko do uzupełnienia go w diecie, nie wiem czy wybrac ostrowie czy łowickie .. moim celem jest nabranie masy, ale walory

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 4933| Data: 2009-11-09 13:37:23| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o MRI - Black Powder

    0 mg sód 230 mg potas 450mg węglowodany 11 g błonnik 0 g cukry 1 g białko 0 g mieszanka size & recovery 3000 mg alfa ketoglutaran argininy wodorochlorek argininy mieszanka

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 8812| Data: 2009-03-10 10:24:33| Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 52610| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • D.Szukała - Białko

    białko kilka słów przypomnienia w wyniku wytężonej pracy mięśniowej trening siłowy, kulturystyczny lub

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 6470| Data: 2002-12-25 18:38:20| Liczba SOGów: 10
  • [BLOG] Dziennik faftaqa Vol. 2

    nr 72: cd wody mineralne jako źródło wapnia, wpływ mg na tolerancję węglowodanową strona nr 74: cd o wit d i k2; białko zwierzęce i roślinne – sumować czy nie. strona nr 75: cd o białkach, strona nr 76: przeliczanie na kg mc czy lbm strona nr

    Odpowiedzi: 3559| Ilość wyświetleń: 417017| Data: 2015-08-17 22:07:17| Liczba SOGów: 166
  • Krytycznie o minimalnym zapotrzebowaniu na białko

    zaskoczę was faktem, że aktualne wytyczne światowych i polskich ekspertów dotyczące dziennego zapotrzebowania na białko dla zdrowego dorosłego człowieka są zadziwiająco niskie 0,8 1,0 g/kg należnej masy ciała/24h. co gorsze nikt nie porusza

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 16073| Data: 2009-11-03 00:29:37| Liczba SOGów: 1
  • Bóle żołądka a dieta

    witam od ponad tygodnia stosuje cm3 z treca i białko łowickie i po 4 dniach pojawiły się bóle żołądka. ogólnie już biorę te odżywki ponad tydzień ale się wytrzymałem

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1490| Data: 2015-05-24 13:07:01| Liczba SOGów: 0
  • Białko i Aminokwasy w Sportach Siłowych

    białko i aminokwasy w sportach siłowych przez wiele lat sporną sprawą było zapotrzebowanie sportowców na białko

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 21421| Data: 2008-04-02 19:15:36| Liczba SOGów: 9
  • DIETA - PROSZE O OPINIE

    sesje na silowni bill starr glenn pendlay 5x5 i do tego 3xhiit w dni bez silowni prosze o ocene tej diety, opinie komentarze itp zmieniony przez men.expert w dniu 2009 05 30 01:09:40 zmieniony przez men.expert w dniu 2009

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1116| Data: 2009-05-30 00:51:56| Liczba SOGów: 0
  • Kiedy stosować białko?

    zamierzam kupic białko wpc ostrowia lub lowickie jeszcze tego dokladnie nie wiem , poniewaz uwazam ze w moim przypadku jest to niezbedne

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2560| Data: 2013-04-17 23:09:13| Liczba SOGów: 0
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    drożdży piwnych z magnezem i witaminą b !! 3 tabletki !! 10:30 posiłek 2 · 1 pomarańcza · 1 napój białkowy przynajmniej 30g białka na bazie mleka beztłuszczowego lub soku może to być 1l mleka 0% + szczypta czosnku z cebulą.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1758| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0
  • Bialko tanie-z mleczarni? Ostrowia, ostrovit, łowickie??

    idzie kupic jeszcze z mleczarni bialko jak ostrowie kiedys byla nawet w workach 15kg: jakas mleczarnia robi takie bialko ostrowia produkuje jeszcze a ostrovit co to za bialko, warte to kupna kto to robi za informacje dziekuje i

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2699| Data: 2013-03-13 21:32:39| Liczba SOGów: 0
  • MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

    witam.jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje prohormolnalna na poczatek.jw muscle test od burneiki.jest to niby mix dymethazine podwojnie metylowanego ph podobno jednego z mocniejszych ph na rynku

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 38007| Data: 2012-03-24 23:23:13| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}