Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: białko łowickie opinie

Strona 2 z 1243

  • Bóle żołądka a dieta

    witam od ponad tygodnia stosuje cm3 z treca i białko łowickie i po 4 dniach pojawiły się bóle żołądka. ogólnie już biorę te odżywki ponad tydzień ale się wytrzymałem

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1467| Data: 2015-05-24 13:07:01| Liczba SOGów: 0
  • Bialko tanie-z mleczarni? Ostrowia, ostrovit, łowickie??

    idzie kupic jeszcze z mleczarni bialko jak ostrowie kiedys byla nawet w workach 15kg: jakas mleczarnia robi takie bialko ostrowia produkuje jeszcze a ostrovit co to za bialko, warte to kupna kto to robi za informacje dziekuje i

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2634| Data: 2013-03-13 21:32:39| Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 51301| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Kiedy stosować białko?

    zamierzam kupic białko wpc ostrowia lub lowickie jeszcze tego dokladnie nie wiem , poniewaz uwazam ze w moim przypadku jest to niezbedne

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2521| Data: 2013-04-17 23:09:13| Liczba SOGów: 0
  • białko wpc a redukcja

    wpc łowickie wraz z mlekiem 250 ml 2% tłuszczu zzucam wage czyli robie ujemny bilans kaloryczny dieta ofc jest białko w dni treningowe pije 2x rano na sniadanko i po treningu w dni nie treningowe 1 na sniadanko czy takie dawkowanie jest do

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2655| Data: 2011-01-19 17:38:56| Liczba SOGów: 0
  • Białko czy gainer? - misja masa

    to nie przytylem bo obwód pasa nie uległ zmianie wszystko poszlo ramiona barki klaciora 3 43 od 2 miechów wcinam białko wpc łowickie 80 nie wiem czy nie przerzucić się z białka na jakiegos gainera licze na jakies uwagi i propozycje/sugestie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 5479| Data: 2009-12-09 15:52:49| Liczba SOGów: 1
  • Białko Serwatkowe ! jakie polecacie ?

    mam zamiar kupic białko serwatkowe , mam 3 na oku jakie byscie mi polecili http://www.sfd.pl/sklep/%c5%81owickie_wpc_80 opis25905.html

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2959| Data: 2013-02-07 18:50:58| Liczba SOGów: 0
  • Białko WPC Łowickie - dawkowanie poczatkowe

    czesc niedawno pisalem ze zaczynam trening silowy ale przy okazju pragne przybrac na masie. kupilem wiec bialko wpc lowickie i teraz mam powazny dylemat jakczesto go stosowac. cwicze silowo 3 x w tygodniu i od czasu do czasu jakies aeroby. moj staz

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3687| Data: 2011-04-27 08:18:38| Liczba SOGów: 0
  • Białko serwatkowe Łowickie WPC 80 czy ...?

    zastanawiac sie nad wspomaganiem sie bialkiem. zaczalem szukac czegos odpowiedniego dla mnie i znalazlem oferte łowickiego białka wpc80. moj kolega nieco ogarniety w temacie powiedzial ze niezbyt poleca. powiedzial ze on bral kiedys inne nie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1328| Data: 2013-11-10 15:24:37| Liczba SOGów: 1
  • Shock Storm ZMA BCAA Bialko i Wegle + praca na noce. Jak to zrobic?

    witam planuje cykl na podanych suplementach na ok 6 tyg. jest to moj 2 cykl na s+s, jednak teraz chce to polaczyc z zma i bcaa, a do tego musze pogodzic prace na nocki. treningi: pn, sr, pt. po nocce klade sie spac przed 6 rano, wstaje o 12 w

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1003| Data: 2010-11-29 16:00:04| Liczba SOGów: 0
  • Białko KFD, a białko SFD

    porcję ichniejszego wpc, i tym razem poraz kolejny się zawiedliśmy, w jednym z opakowań mimo iż było zamknięte , białko było zbrylone i kremowo żółtawe. nie wiem czy było przeterminowane, czy dostała się wilgoć, dlatego postanowiłem wyrazić swoją

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 32161| Data: 2013-02-10 10:50:14| Liczba SOGów: 3
  • biovit 80, ostrovit wpc 80, czy wpc 80 lowickie

    witam, mam dylemat co wybrac, co bedzie bardziej sie oplacac pod wzgledem jakosci i ceny do ilosci bialk. obecnie biore ostrovit i jest ok ale rozpuszczalnosc taka sobie a piana to masakra, gdy rozrobie z mlekiem to pol godziny opada a z woda nie

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 5023| Data: 2012-05-26 10:26:46| Liczba SOGów: 1
  • ostrowia czy łowickie

    j/w jakie polecacie słyszałem ze łowickie bardziej juz do odzywki pasuje

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1457| Data: 2010-11-13 09:55:57| Liczba SOGów: 1
  • Czy mozna rozppuścic wpc łowickie w mleku ?

    czy mozna rozppuścic wpc łowickie w mleku 0,5% bo z wodą mi nie wchodzi;/

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1956| Data: 2011-01-20 20:10:30| Liczba SOGów: 0
  • Białko WPC-80 - OSTROWIA

    2006/20061103124817 wpc ostrowia najtańsza odżywka białkowa na rynku zawierająca w 100% proteinę zwierzęcą zawiera pełnowartościowe wpc dostepna w kilku ciekawych

    Odpowiedzi: 1342| Ilość wyświetleń: 254492| Data: 2006-11-03 12:48:17| Liczba SOGów: 65
  • NAJLEPSZA ODŻYWKA NA REDUKCJE !!

    jakie suple waszym zdaniem sa najlepsze podczas redukcji venom nowy animal cuts sorch moim zdaniem słabe,spodziewałem sie czegoś lepszego chyba.. polecam : dren białko łowickie dobry skład dobra cena

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2696| Data: 2011-01-25 17:14:25| Liczba SOGów: 0
  • HST - priorytet klata i barki

    witam! za 2 tygodnie zamierzam zaczac trening hst. priorytetem bedzie klata i barki szczegolnie boczne aktony . w zwiazku z tym wklejam plan do oceny: klatka wyciskanie sztangi na ławce plaskiej x2 wyciskanie hantli na lawce skosnej x1

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1490| Data: 2009-06-27 10:52:56| Liczba SOGów: 1
  • BIAłKO łOWICKIE

    witam wszystkich dzisiaj rozmawiałem z owej firmy polsport24, która sprzedaje powyższy produkt. zadałem w zasadzie proste pytanie jaki współczynnik przyswajalności posiada ich produkt pani mi odpowiedziala ze takich informacji nie moze mi

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2276| Data: 2009-05-19 12:18:26| Liczba SOGów: 0
  • łowickie WPC 80

    chce dorzucić jakieś białko bo diety myślałem o łowickie wpc 80 cena i etykieta ok więc zaopiniuje ktoś, z góry dzięki za odp

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2065| Data: 2011-01-05 08:38:19| Liczba SOGów: 0
  • Które Białko ?

    mam do was pytanie odnośnie białka , a mianowicie , które wybrać ostrowie wpc 80 czy może łowickie wpc 80

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1033| Data: 2009-05-09 20:43:44| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}