Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: asertin opinie

Strona 6 z 391

  • TRENBOLON MIX PHENOM PHARMACY - OPINIE!!!

    siema! wpadły mi w łapki dwie butle tego trena! ktoś może testował ogólnie firma łapie dobre opinie moja seria to 006. warto przyładowac tego trena myślałem jeszcze o testo mixie z tej firmy. jak opinie pozdro i duże thx!!!

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4515| Data: 2011-01-03 18:40:45| Liczba SOGów: 0
  • Witaminy olimpu...wasze opinie :)

    kompleks witamin z olimpu ...czy moze zestawy witami które można kupić w aptekach co jest lepsze. czekam na wasze opinie beda sogi 15

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 14276| Data: 2006-12-13 14:01:01| Liczba SOGów: 1
  • Trening na mase z naciskiem na klatke:) prosze o opinie...

    33 cm klatka: 101cm wycisk na klate: 90 kg a oto moj plan... cwicze na nim od 2 miesiecy... lecz chcem uzyskac opinie specjalistow poniewaz ukladalem go sam do moich potrzeb: poniedziałek klata wyciskanie płasko leżąc 12,10,8,6

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1260| Data: 2010-03-25 20:23:37| Liczba SOGów: 1
  • Prosze o opinie

    /20030211130445 witam!!! mam 17 lat, 184 m wzrostu, 77 kg i cwicze 5 miesiecy 1 prosze o opinie z góry dziekuje 1 [[wieża radośći, wieża samotności]] 1

    Odpowiedzi: 43| Ilość wyświetleń: 5242| Data: 2003-02-11 13:04:45| Liczba SOGów: 16
  • Centrum Odchudzania Konrada Gacy w Lublinie--Opinie

    witam zastanawiam się nad skorzystaniem z tego centrum ale słyszałam na jego temat dużo różne opinie może ktoś ma wiedzę jak jest naprawdę czy warto czy to tylko marketingowy show. ceny podobno są bardzo wysokie.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5930| Data: 2012-11-13 21:37:21| Liczba SOGów: 0
  • 3 dniowy plan treningowy na mase, proszę o opinie

    . ułożyłem nowy plan treningowy, każda partia ćwiczona raz w tygodniu z wyjątkiem mięśni brzucha 2xw tyg . proszę o opinie i ewentualne zmiany w planie. dziękuję i pozdrawiam. poniedziałek klata+biceps+przedramie+brzuch klata wyciskanie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1588| Data: 2010-07-21 13:12:29| Liczba SOGów: 1
  • Towar z nowego źródła. Pilnie proszę o opinie.

    towar z nowego źródła. bardzo proszę doświadczonych w temacie o opinie czy wygląda to w miarę dobrze czy nie bardzo. dziwna sprawa zwłaszcza z sustanonem 250 ale o tym za moment. 1.

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 9169| Data: 2007-12-12 18:03:25| Liczba SOGów: 2
  • Aero2 - opinie

    ze jest to suplement zbyt swierzy i tym samym ciezko cos na ten temat powiedziec . czy moze ktos juz ma jakies opinie na ten temat stosowal tego supla zakladam tego posta po to aby te osoby ktore stosowaly podzielily sie z nami swoimi

    Odpowiedzi: 67| Ilość wyświetleń: 11203| Data: 2004-12-24 21:22:19| Liczba SOGów: 5
  • PREMIUM ISOLATE 90 - WASZE TESTY I OPINIE

    witajcie, w tym temacie piszcie swoje opinie na temat naszego izolatu. zapraszamy do wpisów również te osoby które nie brały udziału w naszym konkursie, a miały okazję spróbować produktu. pozdrawiamy fitmax team

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 32722| Data: 2013-01-15 15:56:12| Liczba SOGów: 1
  • Green Magnitude - opinie

    jak na was podzialalo chcialbym go kupic ale potrzebuje opini o tym stacku. jest on drogi 180zl. znam tylko jedna opinie z wlasnej silowni, oto ona: w skladzie nie widze nic specjalnego, mieszanka roznych kreatyn, ale byc moze to wlasnie ona

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 15647| Data: 2007-09-14 15:09:10| Liczba SOGów: 1
  • Pudzianowski-Wasze opinie

    co sądzicie o pudzianowskim dla mnie gość jest niesamowity, ale w sumie niewiele o nim wiem dzięki za wszystkie opinie acha jutro i pojutrze mam egzaminy, życzcie mi powodzenia 1 nie dziękuję 1 pozdrawiam wszystkich

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 8642| Data: 2002-06-30 12:03:41| Liczba SOGów: 11
  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    to ten spalacz. malo o nim jest opinii. nie chce ich laczyc wf i tb tylko wrzuc jeszcze pozniej i chodzi mi o opinie na jego temat. kupilbym odrazu oba i spokojnie by czekal na swoja kolej. rok temu bralem jakc3d, poza nim nic z 1,3 nie bralem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3013| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 103222| Data: 2011-01-10 11:01:21| Liczba SOGów: 0
  • Siłownia Gymnasion (przy Manufakturze) - Opinie

    silowni silownie gymnasion wybralem dlatego bo jest najblizej mojego miejsca zamieszkania. czekam na wasze opinie : pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 14276| Data: 2008-11-07 19:20:26| Liczba SOGów: 1
  • Opinie o High Kick Professional - oosby testujące i inni

    porównajcie też proszę oba produkty na którym wam się lepiej ćwiczyło itd. wypowiedzi mogą być luźne..... sam mam opinie od kilku osób zarówno zawodników wyczynowych jak i innych, sam tez testowałem ale na razie wstrzymam się z opisywaniem, żeby

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 11006| Data: 2012-05-15 16:43:56| Liczba SOGów: 2
  • Opinie SWG4000

    piszczcie opinie na temat nowego gainera olimpa a mianowicie: który smak najlepszy ja kupilem bananowy ale na razie go nie używam

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2559| Data: 2003-07-18 15:35:31| Liczba SOGów: 2
  • HCA - opinie

    witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

    Odpowiedzi: 50| Ilość wyświetleń: 13722| Data: 2003-05-15 14:47:05| Liczba SOGów: 3
  • Testosteron propionate Malay Tiger opinie !

    elo planuje cyklon i w jego sklad bedzie wchodzil m.in. jak w temacie ten propek. prosilbym o szczere opinie .. zalozylem drugi taki sam post bo nie da sie wejsc w poprzedni zalozony, ktory prosilbym usunac ...

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 13108| Data: 2007-06-24 22:22:28| Liczba SOGów: 2
  • Orteza stawu kolanowego firmy DonJoy - opinie

    witam! zmagam się z kontuzją stawu kolanowego. po skręceniu kolana mam uszkodzone w około 50% procentach acl. uprawiam czynnie sport tj. futbol amerykański i ćwiczę na siłowni. lekarz polecił mi ortezy firmy donjoy. chciałbym poznać opinię osób,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 5703| Data: 2012-10-16 15:19:05| Liczba SOGów: 0
  • Moja rozpiska na mase... prosze o opinie!

    unoszenie nog w lezeniu na lawce skośnej brzuszki 4 xmax spiecia brzucha 4 x 20 staż;7miesiecy prosze o opinie tej rozpiski:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1060| Data: 2010-01-14 11:54:16| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}