Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: asertin opinie

Strona 6 z 390

  • 20-24 Tyg boldenon, opinie, porady. Zapraszam %-)

    jakis dlugi estr testa w mniejszych dawkach moze do tego cypio ale 20 tyg testa to chyba zbyt wiele. sugestie i opinie i porady mile widziane, zwlaszcza od czołowej elity, bombowca, gregora, jordiego, chudego, marcela i całej reszty której nie

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 6206| Data: 2009-07-03 09:16:05| Liczba SOGów: 2
  • Aero2 - opinie

    ze jest to suplement zbyt swierzy i tym samym ciezko cos na ten temat powiedziec . czy moze ktos juz ma jakies opinie na ten temat stosowal tego supla zakladam tego posta po to aby te osoby ktore stosowaly podzielily sie z nami swoimi

    Odpowiedzi: 67| Ilość wyświetleń: 11180| Data: 2004-12-24 21:22:19| Liczba SOGów: 5
  • PREMIUM ISOLATE 90 - WASZE TESTY I OPINIE

    witajcie, w tym temacie piszcie swoje opinie na temat naszego izolatu. zapraszamy do wpisów również te osoby które nie brały udziału w naszym konkursie, a miały okazję spróbować produktu. pozdrawiamy fitmax team

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 32656| Data: 2013-01-15 15:56:12| Liczba SOGów: 1
  • Witaminy olimpu...wasze opinie :)

    kompleks witamin z olimpu ...czy moze zestawy witami które można kupić w aptekach co jest lepsze. czekam na wasze opinie beda sogi 15

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 13986| Data: 2006-12-13 14:01:01| Liczba SOGów: 1
  • Centrum Odchudzania Konrada Gacy w Lublinie--Opinie

    witam zastanawiam się nad skorzystaniem z tego centrum ale słyszałam na jego temat dużo różne opinie może ktoś ma wiedzę jak jest naprawdę czy warto czy to tylko marketingowy show. ceny podobno są bardzo wysokie.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 5861| Data: 2012-11-13 21:37:21| Liczba SOGów: 0
  • Green Magnitude - opinie

    jak na was podzialalo chcialbym go kupic ale potrzebuje opini o tym stacku. jest on drogi 180zl. znam tylko jedna opinie z wlasnej silowni, oto ona: w skladzie nie widze nic specjalnego, mieszanka roznych kreatyn, ale byc moze to wlasnie ona

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 15533| Data: 2007-09-14 15:09:10| Liczba SOGów: 1
  • Pudzianowski-Wasze opinie

    co sądzicie o pudzianowskim dla mnie gość jest niesamowity, ale w sumie niewiele o nim wiem dzięki za wszystkie opinie acha jutro i pojutrze mam egzaminy, życzcie mi powodzenia 1 nie dziękuję 1 pozdrawiam wszystkich

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 8609| Data: 2002-06-30 12:03:41| Liczba SOGów: 11
  • White Flood 628g opinie i Tested Burner opinie

    to ten spalacz. malo o nim jest opinii. nie chce ich laczyc wf i tb tylko wrzuc jeszcze pozniej i chodzi mi o opinie na jego temat. kupilbym odrazu oba i spokojnie by czekal na swoja kolej. rok temu bralem jakc3d, poza nim nic z 1,3 nie bralem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3007| Data: 2011-08-10 20:45:58| Liczba SOGów: 1
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 103187| Data: 2011-01-10 11:01:21| Liczba SOGów: 0
  • Siłownia Gymnasion (przy Manufakturze) - Opinie

    silowni silownie gymnasion wybralem dlatego bo jest najblizej mojego miejsca zamieszkania. czekam na wasze opinie : pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 14256| Data: 2008-11-07 19:20:26| Liczba SOGów: 1
  • Opinie SWG4000

    piszczcie opinie na temat nowego gainera olimpa a mianowicie: który smak najlepszy ja kupilem bananowy ale na razie go nie używam

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 2547| Data: 2003-07-18 15:35:31| Liczba SOGów: 2
  • TRENBOLON MIX PHENOM PHARMACY - OPINIE!!!

    siema! wpadły mi w łapki dwie butle tego trena! ktoś może testował ogólnie firma łapie dobre opinie moja seria to 006. warto przyładowac tego trena myślałem jeszcze o testo mixie z tej firmy. jak opinie pozdro i duże thx!!!

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4472| Data: 2011-01-03 18:40:45| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o High Kick Professional - oosby testujące i inni

    porównajcie też proszę oba produkty na którym wam się lepiej ćwiczyło itd. wypowiedzi mogą być luźne..... sam mam opinie od kilku osób zarówno zawodników wyczynowych jak i innych, sam tez testowałem ale na razie wstrzymam się z opisywaniem, żeby

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 10797| Data: 2012-05-15 16:43:56| Liczba SOGów: 2
  • MONOVISC na zrypane kolano prosze o opinie

    koledzy tak jak w temacie,prosze o opinie czy ktos mial robiony zastrzyk do stawu kolanowego monovisc.mam troche zrypane kolano i ortopeda sportowy zalecil mi wlasnie ten lek.podobno najlepszy za przystepna kase.sprawdzil ktos

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 10617| Data: 2010-12-10 17:55:31| Liczba SOGów: 0
  • Moja rozpiska na mase... prosze o opinie!

    unoszenie nog w lezeniu na lawce skośnej brzuszki 4 xmax spiecia brzucha 4 x 20 staż;7miesiecy prosze o opinie tej rozpiski:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1052| Data: 2010-01-14 11:54:16| Liczba SOGów: 0
  • XTREME NAPALM SHOT - opinie

    chce sobie cos wziąść pomiedzy cyklami i zastanawiam się czy ten napalm w shotach jest lepszy od tego napalmu w proszku oraz czy jest po nim dobra pompa bo motywacje mam więc zadna poprawa motywacji nie jest mi potrzebna; proszę o opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 12290| Data: 2012-06-28 13:06:31| Liczba SOGów: 0
  • PATRYK BUCZKO - OPINIE PRODUKTÓW SCITEC

    ! , nie zawiera aspartamu ! , beda alanina , acetylo l karnityna ! smaki dostępne : gruszka, jabłko ! same pozytywne opinie , na tym środku można zrobić naprawdę hardcorowy trening ! a więc lece na siłownie ! dzisiaj zrobimy plecy + biceps +

    Odpowiedzi: 264| Ilość wyświetleń: 5551| Data: 2014-02-12 16:48:10| Liczba SOGów: 6
  • Alchemia -Ostateczne opinie ...

    odpowiedzi co siedzi w alchemi i i czy warto co kolwiek jeszce tej firmy kupic czy omijac ja z dalek prosil bym o opinie o srodkach tej firmy wszelkie opinie pozytywne i negatywne mam nadzieje rozwiaza nasze ostateczne watpliwosci tyczace sie tej

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2152| Data: 2007-11-18 16:48:10| Liczba SOGów: 0
  • METHANEX I-25, opinie

    meta w tabletkach razak dziala, iniekcyjna tez dziala ale ktora dziala lepiej prosilbym o opinie osob, ktore mialy doswiadczenie z wersja iniekcyjna w teorii, przy odpowiednim dawkowaniu iniekcyjna dziala lepiej,

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2044| Data: 2009-12-08 16:45:44| Liczba SOGów: 0
  • Najlepsza/najsolidniejsza ławka uniwersalna, proszę o opinie;)

    od ławki laubr 555 oprócz firmy i ceny , czy warta jest wydania na nią blisko 500zł z góry dzięki za wszytskie opinie i rady;

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 6991| Data: 2008-05-26 19:55:06| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}