Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: arkus romet rowery opinie

Strona 1 z 398

  • Jaki rower byście wybrali?

    3. maxim highlander 401 1188zł 4. wheeler wl900zx 1299żł 5. trek 3700 1259żł 6. kelly`s scarpe 1259zł 7. arkus romet arkus vip2001 1266zł 8. kross level a4 1359zł a może coś innego dzięki wielkie :

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 14143| Data: 2005-06-02 09:13:26| Liczba SOGów: 1
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9135| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Arkus..

    i to nie po 20 25 km. ale po 40 70 dziennie jak na poczatek. chciałbym sie na poczatek dowiedziec czegos o firmie arkus z takich bardziej znanych znam tylko scott, wheller, giant, author, merida będąc w geancie na zaukpach jakies 2 tyg. temu

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2098| Data: 2004-07-28 21:19:25| Liczba SOGów: 0
  • Arcus-Romet

    witam,chcialem sie dowiedziec co sadzi o wyrobach,jesli chodzi o rowerki firmy arcus romet potrzebuje do celow typowo tirystycznych zakupic rowerek na ktory bede mial gora 700 zlociszy,wiec raczej musze sie

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 12937| Data: 2004-07-07 23:48:47| Liczba SOGów: 0
  • sprzedam romet i gokart

    od swiateł są wyjete zawsze to cos, cena 1000 do negocjacji film : http://www.youtube.com/watch v=z5gpggh27pu romet 50 t 1 wymienione części: * tłok, pierścienie, sworzeń tulejka wału, szlif cylindra ii * tryb zdawczy, niektóre koła

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 8252| Data: 2009-04-11 20:00:45| Liczba SOGów: 0
  • rowery

    bedzie nowy. nosze sie z zamiarem kupna roweru. niedawno otworzono calkiem ciekawy sklep w trojmiescie. sprzedaja tam rowery marki: kona, cube, gary fisher. przyznam sie ze nie slyszalem o tych markach. moze sa wsrod was uzytkownicy tych rowerow.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3011| Data: 2006-08-27 10:33:05| Liczba SOGów: 1
  • [S] Sprzedam Romet Ogar 205 ORYGINALNY!!!

    do sprzedani romet ogar czerwony, oryginalny lakier i przebieg z domumentami, ubezpieczeniem, instrukcją obłsugi. oddam tanio, bo tylko mi zalega 3 woj. malopolskie, propozcyje prosze tutaj lub 606 743 122

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1342| Data: 2011-01-27 15:41:53| Liczba SOGów: 0
  • Rowery trekkingowe.

    nosze się z zamiarem zakupu dwuśladu trekkingowego marki kelly s axis. opis http://www.rower.com.pl rowery akceroria/2531.html chcę jeżdzić tym rowerem po ulicy, zbaczając w leśne niezbyt strome pagórki i wąwozy. moja

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8626| Data: 2006-08-23 20:01:08| Liczba SOGów: 1
  • Najlepsze rowery górskie !

    jakie waszym zdaniem są najlepsze rowery obecnie dostepne na rynku, no i dlaczego !. sam jestem ciekawy na jakiech rowerkach jeżdżą takie duże chopaki szczała yo! xxl

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 33723| Data: 2001-05-07 22:43:50| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o Konie Scrap i Stuff

    do dualu, na dobrym osprzęcie i mocnych obręczach, a najlepiej żeby tanie to wszystko było. może polecacie inne rowery o podobnej geometrii i cenie co scrap ...::: non compos mentis :::...

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 5004| Data: 2003-07-07 13:15:25| Liczba SOGów: 1
  • bagaźniki samochodowe na rowery

    witam! mam pytanie odnośnie bagaźnika na tylną klapę,może ktoś używa lub używał,proszę o opinie widziałem w selgrosie po 120 zł. i w praktikerze za 170 zl. pamiętaj aby nikt przez ciebie nie płakał!

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1354| Data: 2003-06-19 15:36:06| Liczba SOGów: 0
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 85665| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • wojskowe rowery ;)

    2005/20050420081700 ostatnio dowiedziałem się, że rowery stanowią ważną część odziałów specjalnych ; ciekawie to wygląda hehe, tego to bym raczej nie złamał, nawet z wielkiej hopki ;

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 6526| Data: 2005-04-20 08:17:00| Liczba SOGów: 0
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 51358| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Freeride - trasa, rowery, porady

    :] od pewnego czasu, mamy z ziomkiem pewna zajawke. otoz planujemy zrobic sobie tor do jazdy dualowej, kupic rowery ochraniacze i smigac sobie siedzaca prace mamy, wiec aktywny wypoczynek na popoludnie musi byc no, ale pojawia sie maly

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 5908| Data: 2009-08-26 10:31:44| Liczba SOGów: 0
  • Tylko dwa rowery! Ale co wybrac?? :/

    naprawdę doradźcie mi co mam wybrać i dlaczego!! jeżeli macie inne rowery warte zaoferowania to słucham!! pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi; zmieniony przez kuchcik200 w dniu 2007 05 18 18:38:10

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3176| Data: 2007-05-18 18:34:37| Liczba SOGów: 0
  • rowery do spinningu

    odkupię używane rowery do spinningu.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2615| Data: 2004-06-03 15:39:58| Liczba SOGów: 0
  • Rowery każdy po ok 2.000 PLN dla niej i dla niego.

    itp. na ten cel początkowo przewidywaliśmy wydatek po ok. 1500 pln za każdy rower. zorientowałem się, że polecane rowery chodzą w cenie ok 2.000 pln za szt. dlatego też 2 k. to jest raczej maksimum i tak naciągniętego już budżetu. nie po

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1931| Data: 2010-08-06 08:52:29| Liczba SOGów: 0
  • dwa rowery za 2-2,5 tys.

    uwagę podczas kupowania aby nie zrobiono mnie w h...a propo ,czy nie wiecie ile może kosztować bagażnik na lanosa na rowery pozdrowienia! pamiętaj aby nikt przez ciebie nie płakał!

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1902| Data: 2003-06-04 23:33:37| Liczba SOGów: 0
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 69392| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}