Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: apo tamis lek opinie

Strona 13 z 433

  • MassMaker - opinie?!

    o kilka cm i ogolnie poziom bf sie obnizyl oraz nie mam natkiego wydetego bebecha jak po top masie jakie sa wasze opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3180| Data: 2009-06-04 22:12:03| Liczba SOGów: 0
  • Ławeczka se stojakami na stałe czy osobno wasze opinie.

    siema chciał bym poznać wasze opinie co do ławeczek, które wam bardziej pasują ze stojakami doczepionymi na stałe czy osobno piszcie co wam w nich nie pasuję i co wam pasuje, wady i zalety, i co tam jeszcze macie do powiedzenia 41

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3166| Data: 2010-10-20 18:00:01| Liczba SOGów: 0
  • Omega-3 - fakty, opinie, stosowanie

    kwas omega 3 do diety oraz jakie dawki spożywać . pewnie większość z was go stosowała, ciekawią mnie wasze opinie na temat produktu i rezultatów jakie osiągnęliście podczas jego stosowania. czy produkty firmy olimp są godne uwagi, i który

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 3143| Data: 2011-05-02 16:10:49| Liczba SOGów: 1
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz mass xxl i gość powiedział że najlepszym rozwiązaniem jest: hyper mass 6000 i mass freak. chciałem kupić 5/6kg gain bolica 6000,

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3138| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • Dieta na rzezbe ilosc bialka, wegli i tluszczy, sporne opinie.prosze o odp

    odpowiednio zmienilem oczywiscie dorzucilem aeroby ale chodzi o diete czytajac to forum natknolem sie na rozne opinie co do tego ile powinna zawierac dieta, bialka na kilogram masy ciala i wegli...prosze o odp...bede korzystal z dziennika posilkow

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3133| Data: 2006-04-23 08:55:31| Liczba SOGów: 0
  • Boldenon, Cypionat, Sustanon, Testex z EP proszę o opinie

    witam proszę o opinie co sądzicie o tych produktach, pochodzą rzekomo z firmy ep: http://www.euro pharma.info/ firma założona w 2009 czyli

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 3131| Data: 2010-04-23 23:52:30| Liczba SOGów: 0
  • megavolt blue dragon pharmaceuticals opinie

    wiecie cos o tej mecie jakie opinie , nigdzie nic nie moge znalesc. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/82d0d9e69af54f5ea23d3d9f2b7e266f[/img]

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 3125| Data: 2012-03-15 16:58:34| Liczba SOGów: 0
  • Rozpiska suplementów na kobiety, prosze o opinie !

    witam serdeczenie dzis na silce podeszla do mnie niepowiem fajna lala i powiedziala ze cwiczy dosyc ostro ok. 8 miesiecy i kupila juz sobie suplementy m.in. monohydrat kreatyny, bcaa i l karnityne, wspomniala jeszcze o bialku serwatkowym ale

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3122| Data: 2003-11-12 20:37:19| Liczba SOGów: 1
  • chinskie hgh vs apteka(opinie)

    191a hormonu wzrostu . po kolsultacji z kims bardzo kumatym z polskiego swiata kulturystyki slyszalem tak sama opinie , ze warto stosowac chionskie hgh bo nie odbiega ono jakoscia tak bardzo jak cena . bylo by za***iscie jak by osoby ktore maja cos

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3120| Data: 2011-07-16 18:24:06| Liczba SOGów: 0
  • HMB firmy QNT prosze o opinie

    witam, zastanawiam sie nad zakupem hmb firmy qnt. jak próbował ktoś to niech da opinie i czy to jest oczyszczone hmb, bo słyszałem opinie ze w tych polskich hmb olimp, trec, hi tec jest nieoczyszczone i nie warto go jeść.

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 2315| Data: 2010-03-02 15:24:52| Liczba SOGów: 0
  • Olej lniany/rokitkowy VENTROL - opinie

    proszę o opinię na temat oleju ventrol oto link: http://www.doz.pl/apteka/p19861 ventrol_plyn_500_ml miał ktoś z nim do czynienia nie sądzę aby był trzymany w lodówce i nie wiem też jak jest z datą do spożycia z tego co pamiętam jest to jedną

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 3086| Data: 2012-08-12 10:24:58| Liczba SOGów: 1
  • ułożona dieta - proszę o pomoc i opinie

    i wziąłem się za układanie jadłospisu, bo dobre menu to ponoć ponad połowa sukcesu. oczywiście zdaję sobie sprawę, jak daleka ona jest od właściwej i tutaj liczę na pomoc fachowców. w kwestii treningu również, ale o tym chwilę później. wyglądam

    Odpowiedzi: 68| Ilość wyświetleń: 3083| Data: 2009-01-30 14:34:57| Liczba SOGów: 1
  • Phoenix D-Bol Forte 10mg - Opinie

    2011/20110909084137 witam! zakupiłem właśnie te drażetki i chciał bym się dowiedzieć jakie to ma opinie wśród użytkowników sfd i czy to stężenie w niej 10mg jest zaniżone i czy o dużo

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 3083| Data: 2011-09-09 08:41:37| Liczba SOGów: 1
  • ActiveLab MUSLI GAINBODY - opinie

    witam! prosiłbym o opinie nt. gainera musli firmy activelab. za 3kg 60 zł, więc cena korzystna. z góry dzięki za opinie ;

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2273| Data: 2009-10-22 20:18:44| Liczba SOGów: 0
  • Prop Atomic i DESMA Prośba o opinie

    jak w temacie proszę o opinie co do jakości w/w specyfików. wprawdzie towar od nowego ale jakże zaufanego kolegi ale nie zaszkodzi zapytać. :

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 3060| Data: 2009-08-25 23:30:25| Liczba SOGów: 0
  • *****Neogenix CryoShock-OPINIE*****

    naprawdę sporo po skończonym ćwiczeniu lekko się chwiałem 7 9/10 smak myślałem że wcześniej jadłem smaczne napoje ale to co zrobił neogenix przekracza wszelkie granice ! 17 smak tropical berry ice jest pyszny rozpuściłem w 100 ml wody

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1858| Data: 2011-05-12 12:10:43| Liczba SOGów: 0
  • Massive Whey Gainer ULTIMATE NUTRITION - opinie

    1.jakie sa opinie o tej odrzywce co o niej sadzicie ]massive whey gainer ultimate nutriton 2.moge za darmoche dostac 1 z tych

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 3022| Data: 2004-11-19 21:16:30| Liczba SOGów: 0
  • ClenBurexin-proszę o opinie

    mocz oraz mam rozwolnienie.a oprócz tego cały czas czuję się tak jakby głodny... czy to jest normalne proszę o opinie ..

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3019| Data: 2009-06-03 21:37:07| Liczba SOGów: 0
  • meta unichemu tab 10 mg oceny opinie

    prosze o opinie tych ktorzy brali mete unichemu 10 mg w tabsie dziekuje z gory:

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 3018| Data: 2006-12-06 12:08:15| Liczba SOGów: 5
  • Turanabol opinie

    witam ciekawią mnie opinie po oralu turanabol jakie dawkowanie jak działa bardziej toksyczny od mety winstrolu to pytanie wiec myślę że ankiety nie potrzeba

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3019| Data: 2015-04-29 22:02:55| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}