Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: apo tamis lek opinie

Strona 13 z 1058

  • Lek wspomagający pracę wątroby

    i od bodajże 2 lat moja waga nie przekraczała 70 kg. wahała się pomiędzy 67 70. miesiąc temu zacząłem brać regularnie lek esseliv forte fosfolipidy z nasion soi zawierające polienylofosfatydylocholinę w ilości 300 mg z powodu takiego, iż choruję

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 348 | Data: 2011-10-25 18:18:53 | Liczba SOGów: 0
  • Lek

    ile kosztuje lek megalia proszę o pomoc, bo ten lek jest bardzo potrzebny, a nie wiemy ile on kosztuje, a chcielibysmy mniej wiecej

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 330 | Data: 2011-09-04 18:18:37 | Liczba SOGów: 0
  • stlumic lek

    cze otoz wlasnie dzis maielm walke i wygralem skasowalem koelsia ale czulem sie na poczatku troche wydygany i moje pytanie czy mozna brac ajkies leki tlumaice lek np jakies pochodne benzodiazepiny anksjolityki zeby nie czuc strachu

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 1320 | Data: 2005-09-18 01:02:42 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badań wątroby -prosze o opinie ekspertów

    2009/20090910191154 witam robiłem pare dni temu badania wątroby oraz morfologie wyniki te konsultowałem z lekarzem pierwszego kontaktu stwierdził on że wyniki badania wątroby są zawyżone i że bardzo prawdopodobne że wątroba została uszkodzona

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3320 | Data: 2009-09-10 19:11:54 | Liczba SOGów: 0
  • Expander Megabola - Wasze opinie

    witam czy ktoś suplementował expandera z megabola interesuje mnie wpływ na wydolność tlenową, jest skuteczny za wszystkie opinie dziękuję

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 3306 | Data: 2002-08-01 09:05:38 | Liczba SOGów: 0
  • BJJ - nowy :) + opinie sirius.

    poczytalem troche i wyniklo z tego, ze z sosnowca, katowic, bedzina, czeladzi, dabrowy to wlasnie w dg najlepsze opinie zbiera sirius. wiem, ze w katowicach jest bastion ale koszty wahy mnie zabija : . teraz mam pare pytan do cwiczacych lub

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 3304 | Data: 2010-04-30 23:40:32 | Liczba SOGów: 0
  • Ściemnianie RAVP-A czekam na opinie o tym gościu

    kaske lub coś kręci ja osobiście mam u niego 13cd a jego mail milczy na gg mówi że nie sprzedaje filmów a mieszkam za daleko aby mu to ręcznie wytłumaczyć wiec czekam na wasze opinie o tym gościu!!!!!!!!!

    Odpowiedzi: 134 | Ilość wyświetleń: 3299 | Data: 2004-05-16 17:52:17 | Liczba SOGów: 1
  • Wpływ leków przeciwbólowych na Osiągi sportowe???

    witam. jak w temacie od pewnego czasu szperam po necie szukając wpływu leków przeciwbólowych na osiągi sportowca. oczywiście tych bez recepty typu paracetamol, ibuprofenum,nimesulid,no

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 281 | Data: 2012-10-09 12:35:51 | Liczba SOGów: 0
  • Lek Flamexin

    byłem u lekarza ortopedy który stwierdził martwice guzowatości piszczela ale nie był tego pewny i powiedzial, ze poprostu nie mam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1261 | Data: 2010-04-23 18:23:24 | Liczba SOGów: 0
  • activita massive gainer - opinie

    prosze o opinie na temat gainera activity massive gainera. brał już to ktoś jakie efekty, skutki

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 3252 | Data: 2007-01-27 21:05:04 | Liczba SOGów: 0
  • PATRYK BUCZKO - OPINIE PRODUKTÓW SCITEC

    ! , nie zawiera aspartamu ! , beda alanina , acetylo l karnityna ! smaki dostępne : gruszka, jabłko ! same pozytywne opinie , na tym środku można zrobić naprawdę hardcorowy trening ! a więc lece na siłownie ! dzisiaj zrobimy plecy + biceps +

    Odpowiedzi: 264 | Ilość wyświetleń: 3249 | Data: 2014-02-12 16:48:10 | Liczba SOGów: 6
  • Boldenon lek ?

    mam moze glupi pytanie.. boldek to lek tak wiec czemu nie stosuje sie go u ludzi licze sie z ciekawym spamem : ale moze ktos cos konkretniej napisze.

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1243 | Data: 2009-02-27 23:29:51 | Liczba SOGów: 0
  • siofor 500 czy to uzaleznia czy to lek typowy na cukier

    mam pytanie od paru dni biore siofor czy moge po 2 miesiacach go przerwac czy to juz tak do konca zycia czy to jest lek taki typowo na cukrzyce beata bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1222 | Data: 2011-08-01 19:37:36 | Liczba SOGów: 0
  • metypred lek

    zażywam lek metypred od roku zmniejszyłam dawkę z 8mg nz 2 mg i straciłam władze w nogach , nie moge chodzić, mam złe krążenie w nogach, co to naczy, mam przestać go brać, czy mam wrócić do stanu poprzedniego, mam 51 lat

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1188 | Data: 2011-06-04 14:23:59 | Liczba SOGów: 0
  • BJJ Bastion - Opinie no i czy warto ...

    miał styczność z ta sekcją i jak tam właśnie wyglądają teningi dla osób totalnie zielonych. pozdrawiam i czekam na opinie reyou

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 3184 | Data: 2004-11-06 09:38:23 | Liczba SOGów: 0
  • Siłownia + bieganie - sugestie - opinie

    że po treningu siłowym a przed bieganiem powinienem dostarczyć energii w jakiejś łatwo przyswajalnej formie żeby zapobiec spalaniu mięsni o którym też dużo się mówi mam zamiar uzbroić się w jet fuel , ostrowięwpc i cały czas korzystam z

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 3171 | Data: 2010-07-05 00:25:03 | Liczba SOGów: 1
  • lek przeciwzapalny w Animal Flexie?

    doszedłem do wniosku żeby nie igrać z diabłem i pozbyć się problemu. no i się pozbyłem a że mam doświadczenie w sprawach leków przeciwzapalnych i saa wiem że w animalu musi być jakiś dodatek skoro wszystko mija po 3 dniach stosowania i nie jest to

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 155 | Data: 2014-01-24 19:20:29 | Liczba SOGów: 0
  • ERA NOWYCH LEKÓW

    jest nazwą handlową leku, który zawiera substancję czynną tamoksyfen. jest powszechnie używany przez kulturystów, aby zapobiec ginekomastii. został zaprezentowany szerszemu gronu przez dana duchaine 25 lat temu. teraz, po ponad ćwierć wieku pora

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 1153 | Data: 2011-03-28 12:24:07 | Liczba SOGów: 2
  • co to za lek heparegen

    dostalam na recepte od p doktor heparegen na co ten lek bedzie mi pomagal.a moja babcia zarzywa lipanthyl supra 215 mg. wie ze to sa na cholesterol ,ale ma pytanie czy juz

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1151 | Data: 2011-03-02 11:56:43 | Liczba SOGów: 0
  • przewóz leków

    siema wybieram sie na wyspy i nie moge nigdzie znaleźć info na temat przewozu leków , kiedyś czytałem chyba na sfd że można swobodnie przewieźć 5 najmniejszych opakowań ale nie jestem pewien .. wiecie może jak to jest teraz

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1149 | Data: 2008-04-06 18:50:39 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}