Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: apo tamis lek opinie

Strona 13 z 438

  • Libol 200 - Opinie

    co sadzicie o tym libolu bo opinie sa rozne jedni mowia ze to super deka i polecana a drudzy ze to shit i malo co do deki ma 1

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 7332| Data: 2004-09-07 23:05:48| Liczba SOGów: 3
  • (4) Test i opinie dla X-pomp NOVEM, GAME DAY, EVOLVE, C4

    podziękowania dla user a x pomp za możliwość przeprowadzenia testu. czekamy na foty produktu i pierwsze opinie : d spam = ban

    Odpowiedzi: 75| Ilość wyświetleń: 6785| Data: 2012-04-16 21:21:46| Liczba SOGów: 0
  • Elite Fitness Pharmaceuticals - opinie

    interesuje mnie opinie na temat tej firmy a głównie stanozolu jak i innym produktow w płynie. dodam tylko ze nie chodzi mi o opinie ze kolegi kolega który brał, interesuje mnie tylko info osób co miały z tym odczynienia osobiście.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1941| Data: 2009-04-05 14:54:43| Liczba SOGów: 0
  • Jakie opinie o TREC NUTRITION???

    jakie opinie o trec nutrition witam. ciekaw jestem czy to dobra firma i czy od firmy produkującej odżywki tak wiele zależy,

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7862| Data: 2006-03-15 23:27:49| Liczba SOGów: 1
  • Leader Fox Pro - proszę o opinie.

    3150 . pierwsze słyszę o tej firmie ale rower mi się za***iście podoba, wygląd i wyposażenie. poproszę znawców o opinie http://www.rowmix.com.pl/letnia/karta_produktu.php i_id=916&gr=1 zmieniony przez daro_77 w dniu 2005 06 02 21:42:01

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7041| Data: 2005-06-02 21:36:20| Liczba SOGów: 0
  • Cykl - opinie i porady

    , brak czasu praca,egzaminy na studiach mam takie środki: dekanabol 250mg 10ml*1szt decaject 200mg 10ml*2szt naposim 300tabs omnadren 7op/35szt prop 2*10ml stanoject 2*10ml moj cykl: 1 5 500mg deka e7d 6 15 400mg deka e7d 1 15

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 1798| Data: 2008-01-22 20:45:06| Liczba SOGów: 0
  • wasze opinie

    80kg x 3,5=280g, 280x4=1120kcal zrodla bialka:bialy ser,tunczyk,piersi,jajka,odzywka bialkowa 30min po treningu 30g z mlekiem0,5%,przed snem taka sam porcja zrodla wegli:kasza gryczanna,platki owsiane,ciemne pieczywo,wafle ryzowe,carbo 70g

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 1283| Data: 2005-03-12 21:39:02| Liczba SOGów: 0
  • UNIVERSAL Ultra Mass 4500 4330 g, opinie

    oraz rozpuszczalność. * niezwykłą uniwersalność. * rewelacyjnie sprawdza się jako zamiennik posiłku czekam na opinie na temat tego gainerka ;]

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4511| Data: 2006-06-16 19:13:59| Liczba SOGów: 2
  • JAKIE LEPSZE EFEKTY DAJE TRENING 3 CZY 4 RAZY W TYGODNIU(WASZE OPINIE)

    jakie lepsze efekty daje trening 3 czy 4 razy w tygodniu wasze opinie

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 8168| Data: 2004-07-20 20:45:12| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie odzywek które biore- prosze o poważne podejscie!

    sie rozpisałem ale chciałem jak najbardziej szczegółowo opisac poniewaz podchodze do tego powaznie i prosze o powazne opinie .co zmienic,doradzic itd. waga 84kg wzrost 180cm trening mniej wiecej 12:00 lub 17:00 czas treningu maxx 1:15

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1622| Data: 2009-05-24 08:49:29| Liczba SOGów: 0
  • SULBUTIAMINE , kto stosował, opinie, działanie, dawki

    czesc, posiadam w swojej apteczce sulbutiamine, prosze o wasze opinie co do tego supla. jakie daje efekty, w czym pomaga, jakie dawki stosować , skutki uboczne, czy warto w necie jakoś mało o tym piszą. zapraszam i pozdrawiam!

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 9255| Data: 2009-11-10 07:28:14| Liczba SOGów: 0
  • Białko-opinie i dawkowanie

    2011/20110303001013 witam. zakupiłem białko 900 g w cenie 39 zł, smak czekolada. chciałbym abyście wyrazili opinie na jego temat, ponieważ pierwszy raz je biorę. dodam, że smak ma dobry, słodkawy oraz rozpuszcza się świetny, żadnych

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 3392| Data: 2011-03-03 00:10:13| Liczba SOGów: 1
  • cykl na siłę !! opinie !!

    witam !! prośba o ewentualną korygacje cyklu na siłę którą zapodał mi pewien znajomy !! cykl z 5 zastrzyków omy , 12 strzałów test.prolangatum i około 100 metki , do tego odblok z

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1529| Data: 2006-09-04 13:57:27| Liczba SOGów: 1
  • six pack opinie

    co sądzicei o six packu programie na 3 miechy o tym e booku na cd przekażcie swoje opinie ja już zamówiłem i czekam ale chcem usłyszeć wasze opinie czekam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1986| Data: 2008-02-10 19:26:56| Liczba SOGów: 0
  • ActiveLab MUSLI GAINBODY - opinie

    witam! prosiłbym o opinie nt. gainera musli firmy activelab. za 3kg 60 zł, więc cena korzystna. z góry dzięki za opinie ;

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2287| Data: 2009-10-22 20:18:44| Liczba SOGów: 0
  • cykl dwu fazowy kwiecień-sierpień, opinie i sugestie mile widziane

    nie za krótko oczywiście wiem jak wygląda teoria ale zastanawiam się nad praktycznym aspektem. jakie macie opinie i sugestie jakie poprawki byście nanieśli z góry dziękuję za odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 1415| Data: 2009-01-18 14:26:29| Liczba SOGów: 0
  • Turanabol opinie

    witam ciekawią mnie opinie po oralu turanabol jakie dawkowanie jak działa bardziej toksyczny od mety winstrolu to pytanie wiec myślę że ankiety nie potrzeba

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3795| Data: 2015-04-29 22:02:55| Liczba SOGów: 0
  • XYLO - opinie?

    witam, muszę dokupić kilka gryfów i obciążeń, miał ktoś do czynienia z produktami marki xylo jeżeli tak, bardzo proszę o opinie http://allegro.pl/listing/user.php us_id=22553737

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 9400| Data: 2012-06-01 19:09:37| Liczba SOGów: 0
  • EAP-opinie paru srodkow !

    aloha ! ost. duzo mozna poczytac o firmie eap...ale interesuje mnie opinia paru srodkow tej firmy ....a wiec: propio testbolon testabolon czekam na opinie

    Odpowiedzi: 147| Ilość wyświetleń: 6853| Data: 2006-07-14 19:17:28| Liczba SOGów: 2
  • BOLDENON UNICHEM - OPINIE<SOGI>

    z unichemu. wiem ,że było już taki temat w dziale niżej, ale nic w sumie nie dowiedziałem się dla kumpla.dziekuje za opinie wszystkich szczególnie stosujących ten środek [tylko na ich opiniach mi zalezy]a nie na opowiastkach z miasta

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 2487| Data: 2007-04-01 17:30:36| Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}