Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: animal cuts opinie

Strona 1 z 3

  • Animal Cuts. Wsze opinie

    witam, chciałbym wziąć animal cuts dietka jest siłownia 3x w tygodniu, areoby 3x w tygodniu i to ma być wspomagacz. co o nim sądzicie. zależy mi żeby wypowiadały się osoby które już to testowały. pozdrawiam sebo49

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2225| Data: 2011-02-27 17:05:22| Liczba SOGów: 0
  • Zestaw suplementów - proszę o opinie.

    masy 60 dni nanovaport faza 1 budowanie masy 60 dni stenadiol faza 2 poprawa jakości umięśnienia 30 dni animal cuts faza 2 poprawa jakości umięśnienia 30 dni cla tonalit faza 2 poprawa jakości umięśnienia 30 dni 2* animal pak

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1104| Data: 2008-06-28 03:28:24| Liczba SOGów: 0
  • Dieta prosze o Opinie

    rodzynek,20g migdałów,20g pestek słonecznika,100 150g twarogu,100g truskawek. do śniadania witaminy olimpa+saszetka animal cuts 5mil oliwy na patelnie 10:30 posiłek przed treningowy: 100g ryżu brązowego,100g kuraka. przed treningiem 2 amino

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 431| Data: 2010-03-31 15:41:18| Liczba SOGów: 0
  • WINO OXA NA PIERWSZY? PROSZE O OPINIE I RADE

    nie maja wiekszego znaczenia. vinstrol 1ml e2d oxa 25mg ed odzywki jakie planuje zakupic do cyklu to: animal flex 2 paczki, arthroblock olimp 3x, białko na dzienm na noc, stak po treningowy np adrenoline z ultimate, vitaminy, amino 2700 z

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1908| Data: 2009-11-25 13:25:50| Liczba SOGów: 0
  • Trec L-Carnitine GOLD czy Universal Animal Cuts? Który spalacz wybrać?

    witam! mam dylemat pomiędzy trec l carnitine gold i universal animal cuts słyszałam bardzo dobre opinie o tych dwóch spalaczach, ale nie wiem który będzie lepszy. brałam już kiedyś

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 816| Data: 2014-05-18 19:45:29| Liczba SOGów: 0
  • cuts + pak + redline BEDA SOGI

    witam. interesuja mnie wasze opinie na temat takiego zestawu animal cuts + animal pak + redline. do tego oczywiscie bcaa i bialko. czy ktos stosowal juz takie polaczenie i jakie tego byly efekty. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1200| Data: 2007-02-16 12:04:51| Liczba SOGów: 1
  • Redukcja - Porady, Opinie

    jestem na takiej pierwszej poważnej redukcji. od 2 tyg przestrzegam diety,0 alkoholu, od piątku jestem na spalaczu animal cuts wcześniej pare mięsięcy temu bcaa, nic pozatym . jestem bardzo zadowolony z efektów jak dotychczas. waga zeszła 5,5

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 638| Data: 2015-02-23 21:55:12| Liczba SOGów: 0
  • animal cuts jak to mozliwe???

    czytam opinie o animal cutsie, wszyscy polecaja, ale jestem w szoku: mój chlopak bierze anial cutsa od miesiaca, dokladnie od 30 dni.

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1208| Data: 2010-09-04 12:06:50| Liczba SOGów: 0
  • Spalacze- opinie

    europejskie amerykanskie wersje itp... vpx redline ripped freak muscletech hydroxystim dymatize dymaburn animal cuts najbardziej do mnie przemawia redline poniewaz ma duza dawje johimbiny ale na necie nie moge znalezc zadnych opini, tak

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 589| Data: 2012-09-30 10:48:13| Liczba SOGów: 1
  • Spalanie Tluszczu

    zadnych ktore pobudzaja. chodzi mi o cos konkretnego, co nie pobudza, ale daje efekty. kilka osob proponowalo mi animal super cuts 3. nie wiem co o tym sadzicie, zatem prosze o opinie zainwestowac moge okolo 60zl, nie chce wydac majatku, ale chce

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 456| Data: 2012-05-06 12:37:44| Liczba SOGów: 0
  • Venom HyperDrive 4.0 czy Animal Cuts?

    jechałem na venomie 3.0 ścisła dieta i treningi i miesiac i spadek 9 kg. teraz wyszedł nowy venom i nie wiem jakie są opinie o nim. # razy w tyg trenuje piłkę nożną są to treningi przygotowujące do nowego sezony czyli praktycznie samie bieganie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1788| Data: 2012-08-17 02:00:29| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja- trening rzeźba. opinie

    niezbędnych supli, co o nich myślicie kreatyna: trec cm3 1250 białko: kfd 100% wpc 80 spałacz: animal cuts przedtreningówka: iron horse high kick aminokwasy: fa nutrition xtreme 3r rzeźba na ok 6 tyg myślę ze supli

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 291| Data: 2013-12-08 22:16:39| Liczba SOGów: 0
  • UNIVERSAL ANIMAL CUTS vs Venom Hyperdrive 3,0

    ktore wszyscy proponuja. chcialbym sie dowiedziec czy oba sa stosunkowo bezpieczne dla organizmu no i ogolnie o wasze opinie i porady bo cena jest porownywalna chyba. jest tu efka pozdrawiam

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2296| Data: 2007-09-13 00:31:16| Liczba SOGów: 0
  • VPX Meltdown czy Animal Cuts?

    witam! ogolnie chcialem skonfrontowac te spalacze i zapytac kogos ktos mial juz z nimi do czynienia ktory jest lepszy, zarowno dla szrego zjadacza chleba jak i kogos zajmujacego sie sportami walki, czekam na opinie ; d

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 2880| Data: 2012-02-09 16:35:43| Liczba SOGów: 0
  • trec lipo z-9 OPINIE

    witam czy spalacz lipo z 9 jest godny kupienia i czy jest taka samo silny i skuteczny co scorch lub animal cuts

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1035| Data: 2010-04-23 09:46:36| Liczba SOGów: 0
  • Animal cuts

    co o nim myślicie bo opinie ma różne... co brać w przerwie między cyklami kreatyny

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 262| Data: 2014-04-03 17:39:39| Liczba SOGów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    zawodów, intensywnej pracy gdy nie ma czasu na ścisłe pilnowanie posiłków. 10. nadmiaru witamin, czyli np. animalpaków i innych syntetyków lepiej skup się na diecie, syntetyczne witaminy zbyt wiele nie pomogą a ich nadmiar może

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 162534| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335
  • Suplementacja podczas redukcji

    zwiększami dawkę jeśli jej nie odczuwamy w późniejszym stosowaniu. z dobrych spalaczy można wyróżnić scorch, animal cuts venom 3.0, thyrotherm i jeszcze kilka by się znalazło. spalacze dzielą się na te z efedryną, kofeiną i te bez nich. dobieramy

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 37112| Data: 2008-06-03 10:02:19| Liczba SOGów: 28
  • cykl do oceny

    carbs barki/kaptury moderate carbs nogi/lydki high carbs w dnt low carbs brzuszki i rozciaganie 3.suple animal storm universal bcaa stack universal glutamina universal animal cuts universal bialko serwatka i kazeina

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 323| Data: 2012-10-16 13:35:44| Liczba SOGów: 1
  • DO OCENY: odżywianie+supletmenty+trening=redukcja 10kg???

    86 88kg do czerwca typ pracy: siedząca biurowa mój typowy dzień jeśli chodzi o odżywianie: 7:30 animal cuts x1 8:00 odżywka białkowa myofusion lub optimum whey gold x2 porcje + błonnik xenea, banan x1, kompleks witamin, omega

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 798| Data: 2010-04-06 18:55:47| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}