Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: alpha pharma opinie

Strona 1 z 1

  • Cykl Testo + Boldebolin ( Alpha - pharma)

    chciałem od września rozpocząć następujący cykl testosteron propionicum alpha pharma + boldebolin appha – pharma czas stosowania 13tyg. iniekcja 3 razy w tyg : poniedziałek, środa, piątek

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2264| Data: 2013-08-17 09:16:49| Liczba SOGów: 0
  • Rexogin Alpha-Pharma Londyn

    2010/20101225200739 panowie,mam dostęp do szerokiego wachlarzu środków alpha pharma unigen,ostatnio wpadło mi winko z tej firmy,jak dla mnie wygląda świetnie,ale jak to działa próbował to ktoś z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9236| Data: 2010-12-25 20:07:39| Liczba SOGów: 0
  • T3 alpha pharma w BUTELCE

    tematu ale temat alphy nie cieszy sie ostatnio popularnoscia a potrzebuje szybkiej odpowiedzi. do tej pory z t3 alpha pharmy spotkalem sie tylko w blistrach, a dzisiaj zaoferowano mi w w takiej buteleczce:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2405| Data: 2012-03-28 22:29:56| Liczba SOGów: 1
  • Pomocy Tren Hexa+Boldebolin A Pharma

    propionat 1 amp co 2 dni 6 10 masteron 1 amp co 2 dni 5 11 winstrol 1 amp co 2 dni wszystkie te prodokty sa z alpha pharma i sa injekcyjne prosze o w miare szybka pomoc bo nie moge sie doczekac az odpale ta bombe ;]]] i nie jezdzijcie po

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1921| Data: 2011-02-13 20:57:26| Liczba SOGów: 0
  • boldebolin alpha pharma

    jakie macie opinie na temat tego bolda , przy jakich dawkach widzieliscie ze cos sie dzieje i od którego tygodnia

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 3499| Data: 2013-04-07 15:27:52| Liczba SOGów: 0
  • czy ktos jechal bolda z Alpha Pharma

    ciekawia mnie opinie po cykla, jaka dawka i jak dlugo czy jest duza roznica po cyklu i przed sluchy kraza ze jeden z najlepszych jezeli nie najlepszy dostepny

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1520| Data: 2012-03-18 18:07:59| Liczba SOGów: 3
  • ALPHA PHARMA

    witam wszyskich!! czy ktos slyszal o tej firmie albo ktos bral to. mam mozliwosc kupienia induject 250 i nandrobolin 250 i nie wiem czy warto.prosze o opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2068| Data: 2010-05-14 00:44:26| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl na dlugich estrach...wiele pytan:)

    23 clomid 3 5 dni po 100, reszta po 50 20 26 kreatyna +axis ht lub zma+tribulus srodki propek virormone oraz alpha pharma boldo alpha pharma omo ciegle nad tym mysle po pierwsze walki;/ po drugie moze mnie zalac za bardzo czego nie

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2187| Data: 2010-11-06 22:13:35| Liczba SOGów: 0
  • Enan+Trenbolon

    oczywiscie to priorytet i nie moge przekroczyc 105kg. po glowie chodzi mi cos takiego: 1 12 test enan 500 750 ew z alpha pharma 1 6 meta 30mg 50mg codziennie 7 12 trenbolon 75mg eod pewnie z alpha pharma tez slyszalem tez dobre opinie o

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1755| Data: 2010-10-25 16:50:22| Liczba SOGów: 1
  • deca+tesc+winko

    witam posiadam 20 strzałów deki nandrobolin 250 firmy alpha pharma 1 ml oraz 20 strzalow tescia testobolin 250 rowniez firmy alpha pharma 1 ml,oraz 200tabs stanazolu,prosze o

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 1264| Data: 2014-10-16 14:39:42| Liczba SOGów: 0
  • HCG w trakcie cyklu - do weryfikacji

    być od 1 ale dopiero 3 dostałem hgh mimo recpety była jakas afera w hurtowniach :/ deca: nandrobolin 250 alpha pharma 250mg/ml testosteron propionat: testo p 100 phoenix 100mg/ml hgh: omnitrope sandoz 5mg/1,5ml oryg, apteka

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1977| Data: 2012-10-29 23:15:33| Liczba SOGów: 1
  • CEL: utwardzenie sylwetki, zbicie b-f

    idzie farmakologia test 500mg ew deka 400mg ew po 2 3 tygodniach może clenbuterol dorzuce wszystkie środki alpha pharma planuje pociągnąć tą agonie jakieś 8tyg, później zobaczymy jak wytrzymam to wstawie fotki sprzed i po

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 3072| Data: 2012-02-16 14:36:12| Liczba SOGów: 1
  • WAŻE 119KG / 185CM / 28 LAT, CO NA PIERWSZY CYKL ?

    ze stażem chcę zrobić pierwszy cykl, wcześniej nigdy nic nie brałem. mieszkam w uk, mam aktualnie środki z alpha pharma deca, winstrol i propionat. spore ilości po około 30 ampułek / każdy środek oczywiście nie zamierzam wziąć

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1179| Data: 2012-05-26 02:24:34| Liczba SOGów: 0
  • halotestin z Alpha pharma opinie

    jak w temacie szukam dobrego halo probowal ktos tego z ap

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3299| Data: 2013-06-29 19:35:16| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}