Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: alpha pharma opinie

Strona 1 z 425

  • Rexogin Alpha-Pharma Londyn

    2010/20101225200739 panowie,mam dostęp do szerokiego wachlarzu środków alpha pharma unigen,ostatnio wpadło mi winko z tej firmy,jak dla mnie wygląda świetnie,ale jak to działa próbował to ktoś z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 8776| Data: 2010-12-25 20:07:39| Liczba SOGów: 0
  • Cykl Testo + Boldebolin ( Alpha - pharma)

    chciałem od września rozpocząć następujący cykl testosteron propionicum alpha pharma + boldebolin appha – pharma czas stosowania 13tyg. iniekcja 3 razy w tyg : poniedziałek, środa, piątek

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1870| Data: 2013-08-17 09:16:49| Liczba SOGów: 0
  • Alpha pharma

    siema. widzial ktos w polsce alpha pharma propa 100mg/1ml fajne stezenie maja lub jakiegos innego pewnego propka 100mg/1ml

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 4380| Data: 2010-05-29 11:29:30| Liczba SOGów: 0
  • pytanie o sklad produktow alpha pharma

    tak gdy brałem produkty na składzie alkoholu a nie olejku,wie ktoś może czy moje podejrzenia się spełniają i produkty alpha pharma sa na alkoholu bo jeżeli tak to pieniądze wywalone w błoto bo za chwile będę miał gorączke i będę padał ze zmęczenia

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 2421| Data: 2014-01-27 18:07:25| Liczba SOGów: 0
  • Alpha pharma, mój pierwszy sok.

    witam bije enan od alpha pharma 250mg co 5dni kod działał.. jestem po 2 strzale. i kurde nie wiem czy to wyjebka czy nie. nie wiem jakie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 3089| Data: 2015-10-18 11:30:59| Liczba SOGów: 2
  • T3 alpha pharma w BUTELCE

    tematu ale temat alphy nie cieszy sie ostatnio popularnoscia a potrzebuje szybkiej odpowiedzi. do tej pory z t3 alpha pharmy spotkalem sie tylko w blistrach, a dzisiaj zaoferowano mi w w takiej buteleczce:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2295| Data: 2012-03-28 22:29:56| Liczba SOGów: 1
  • alpha pharma deca

    witam mam pytanko czy to jest orginalna deca dolanczam foto poniewaz nasluchalem sie od paru osob ze alpha ma na rynku teraz duzo wyjebek z kodami ktore mozna sobie sprawdzic sa podrobione z orginalow kilka takich samych

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6186| Data: 2013-06-04 21:28:44| Liczba SOGów: 0
  • Pomocy Tren Hexa+Boldebolin A Pharma

    propionat 1 amp co 2 dni 6 10 masteron 1 amp co 2 dni 5 11 winstrol 1 amp co 2 dni wszystkie te prodokty sa z alpha pharma i sa injekcyjne prosze o w miare szybka pomoc bo nie moge sie doczekac az odpale ta bombe ;]]] i nie jezdzijcie po

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1827| Data: 2011-02-13 20:57:26| Liczba SOGów: 0
  • boldebolin alpha pharma

    jakie macie opinie na temat tego bolda , przy jakich dawkach widzieliscie ze cos sie dzieje i od którego tygodnia

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 3192| Data: 2013-04-07 15:27:52| Liczba SOGów: 0
  • halotestin z Alpha pharma opinie

    jak w temacie szukam dobrego halo probowal ktos tego z ap

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 3023| Data: 2013-06-29 19:35:16| Liczba SOGów: 0
  • DECA-DURABOLIN (Alpha) + TESTOSTERON PROPIONAT (Phoenix) + HGH (Omnitrope)

    przemiana materii : 16. wyniki siłowe: obecnie mam do dyspozycji zakupione: deca: nandrobolin 250 alpha pharma 250mg/ml testosteron propionat: testo p 100 phoenix 100mg/ml hgh: omnitrope sandoz 5mg/1,5ml apteka! w

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 3215| Data: 2012-10-12 02:40:25| Liczba SOGów: 1
  • ALPHA PHARMA

    witam wszyskich!! czy ktos slyszal o tej firmie albo ktos bral to. mam mozliwosc kupienia induject 250 i nandrobolin 250 i nie wiem czy warto.prosze o opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1803| Data: 2010-05-14 00:44:26| Liczba SOGów: 0
  • czy ktos jechal bolda z Alpha Pharma

    ciekawia mnie opinie po cykla, jaka dawka i jak dlugo czy jest duza roznica po cyklu i przed sluchy kraza ze jeden z najlepszych jezeli nie najlepszy dostepny

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1438| Data: 2012-03-18 18:07:59| Liczba SOGów: 3
  • alpha pharma - jak jest rzeczywiście?

    witam, mam 2 opakowania test mixa z alpha pharmu, kody z obu pudelek weszły ale pudełka różnią się odcieniem, jedno jaśniejsze a 2gie ciemniejsze po za tym

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1099| Data: 2014-12-08 13:01:24| Liczba SOGów: 1
  • Stanabol alchemia pharma opinie

    witam jakie sa opinie na temat tego wina dobre sa po nim efekty czy to jakas lipa

    Odpowiedzi: 32| Ilość wyświetleń: 4875| Data: 2011-02-11 12:54:26| Liczba SOGów: 0
  • VAST PHARMA OPINIE

    czekam na opinie od ludzi mających styczność z towarem a nie cytaty teoretyczne z neta.

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 3537| Data: 2011-02-14 21:18:01| Liczba SOGów: 0
  • Prop oraz Npp db pharma/opinie

    jak w temacie. czy warto inwestowac w ta firme db pharma na dzien dzisiejszy zmieniony przez molak18 w dniu 2008 10 21 21:06:57

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2012| Data: 2008-10-21 21:06:17| Liczba SOGów: 0
  • PODSUMOWANIE DLUGIEJ RELACJI+FOTY DO OCENY str 4 2 i 43

    10 16 tren 76/eod prop 1 3 jako kick srodki cypionax t.cypionat virmorone t.propionat testorapid alpha pharma boldebolin alpha pharma parabolin alpha pharma /badz tren acet wciaz czekam i mysle dieta ogolny zarys:

    Odpowiedzi: 509| Ilość wyświetleń: 36436| Data: 2011-01-10 23:28:50| Liczba SOGów: 22
  • Alpha - Pharma 1ml

    2010/20100618221034 2010/20100618220956 2010/20100618220940 2010/20100618220921 wrzucam jako ciekawstke. fotki od znajomego ktory tam studiuje wiec nie pisac privow prosze co po ile bo nie wiem. producent ten sam co unigen wiec ta

    Odpowiedzi: 243| Ilość wyświetleń: 23704| Data: 2010-06-18 22:09:21| Liczba SOGów: 6
  • Alpha-Pharma amp / 10ml s.243 / tbl - (temat zbiorczy)

    dodaje do doping foto albumu: rexogin stanozolol 50mg/ml jutro moge wstawic zdjecie jak sie osadzil proch.ampy maja niebieski pasek na ampie. http://img717.imageshack.us/img717/6985/dscn4710

    Odpowiedzi: 2561| Ilość wyświetleń: 214555| Data: 2010-07-17 19:04:17| Liczba SOGów: 34

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}