Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: alpha pharma opinie

Strona 1 z 2

  • ALPHA PHARMA - Parabolin. Opinie-dawkowanie-cokolwiek:)

    witam jak w temacie interesuje mnie tren hexa z ap. prosze o jakiekolwiek info opinie porady.jak dawkowac standardowo co 3 4dni czy moze ktos kto testowal radzi inaczej ps:na dniach mam zamiar

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1676| Data: 2010-11-19 19:05:19| Liczba SOGów: 0
  • Cykl Testo + Boldebolin ( Alpha - pharma)

    chciałem od września rozpocząć następujący cykl testosteron propionicum alpha pharma + boldebolin appha – pharma czas stosowania 13tyg. iniekcja 3 razy w tyg : poniedziałek, środa, piątek

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2375| Data: 2013-08-17 09:16:49| Liczba SOGów: 0
  • Rexogin Alpha-Pharma Londyn

    2010/20101225200739 panowie,mam dostęp do szerokiego wachlarzu środków alpha pharma unigen,ostatnio wpadło mi winko z tej firmy,jak dla mnie wygląda świetnie,ale jak to działa próbował to ktoś z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 9353| Data: 2010-12-25 20:07:39| Liczba SOGów: 0
  • alpha pharma

    siema co mozecie powiedziec na temat deci z alpha pharma pakowana po 10 amp jakie opinie moze ktos probowal

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 3113| Data: 2013-02-07 20:55:42| Liczba SOGów: 0
  • T3 alpha pharma w BUTELCE

    tematu ale temat alphy nie cieszy sie ostatnio popularnoscia a potrzebuje szybkiej odpowiedzi. do tej pory z t3 alpha pharmy spotkalem sie tylko w blistrach, a dzisiaj zaoferowano mi w w takiej buteleczce:

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2440| Data: 2012-03-28 22:29:56| Liczba SOGów: 1
  • Pomocy Tren Hexa+Boldebolin A Pharma

    propionat 1 amp co 2 dni 6 10 masteron 1 amp co 2 dni 5 11 winstrol 1 amp co 2 dni wszystkie te prodokty sa z alpha pharma i sa injekcyjne prosze o w miare szybka pomoc bo nie moge sie doczekac az odpale ta bombe ;]]] i nie jezdzijcie po

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1958| Data: 2011-02-13 20:57:26| Liczba SOGów: 0
  • test prop , rexogin alpha pharma opinie

    prosze o opinie . ktos bil [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/56cbe1f6f3f44c9e961068fa7adf97a3[/img] [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/b82bf899fd7b47e9b40c08b911f5ee81[/img] [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/741a18fffd22498381ec58d9ff32b5b2[/img]

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 4810| Data: 2014-02-09 15:22:46| Liczba SOGów: 0
  • alpha pharma OPINIE bym prosił

    prosiłbym o opinie osoby stosujące środek lub mające pewną wiedze w temacie

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 2590| Data: 2011-02-02 18:40:46| Liczba SOGów: 1
  • Jakie opinie?

    jakie opinie na temat deca pronabol 200 enan z firmy alpha pharma mam do kupienia a nie chce zakupic lipy .co slyszeliscie na ich temat pozdro

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 968| Data: 2008-04-24 00:59:31| Liczba SOGów: 0
  • Test Prop Alpha Pharma 100mg E2D

    super! pytanie, czy myslicie zeby zmienic na dluzszy ester ja mysle ze to napewno tesc ale chcialbym uslyszec opinie lece dzis na silke, wale kolejny strzal i jak to sie powtorzy to zmeniam na enan ! dajcie znac co myslicie ! dziekuje

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 371| Data: 2015-04-11 16:03:44| Liczba SOGów: 1
  • meta alpha pharma 100tab 10mg jedna kilka pytan

    : ps. dodam, ze ostatnio zaglebilem sie w te forum ja i inne czytalem duzo na te tematy ale chcialbym poznac wasze opinie poniewaz duzo osob zna sie na tym bardzo dobrze czekam z niecierpliwoscia.

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 2296| Data: 2013-02-10 17:30:38| Liczba SOGów: 0
  • Propionat Malaya Tiger vs Alpha pharma

    podobnie do dg, lub aplha farma apteka indyjska , sproo droższy. jeśli ktoś ma o tym większe pojęcie, prosze o opinie chce jak najczystszy towar a nie produkowany w piwnicy: zmieniony przez 87michal w dniu 2015 03 10 13:36:37

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 455| Data: 2015-03-10 13:36:00| Liczba SOGów: 0
  • boldebolin alpha pharma

    jakie macie opinie na temat tego bolda , przy jakich dawkach widzieliscie ze cos sie dzieje i od którego tygodnia

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 3585| Data: 2013-04-07 15:27:52| Liczba SOGów: 0
  • czy ktos jechal bolda z Alpha Pharma

    ciekawia mnie opinie po cykla, jaka dawka i jak dlugo czy jest duza roznica po cyklu i przed sluchy kraza ze jeden z najlepszych jezeli nie najlepszy dostepny

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1539| Data: 2012-03-18 18:07:59| Liczba SOGów: 3
  • Cykl Sustanol,boldenon,tren hexsa,stanazol,t3 prosze o opinie

    raz bede mial styczność z t3 dlatego prosze o pomoc cel cyklu sucha masa miesniowa spalenie fetu wsystkie sirodki z alpha pharma

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 318| Data: 2014-10-31 10:22:20| Liczba SOGów: 0
  • ALPHA PHARMA

    witam wszyskich!! czy ktos slyszal o tej firmie albo ktos bral to. mam mozliwosc kupienia induject 250 i nandrobolin 250 i nie wiem czy warto.prosze o opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2113| Data: 2010-05-14 00:44:26| Liczba SOGów: 0
  • moj cykl prosze o opinie

    cykl na 22 tygodnie boldenon alpha pharma 70 szt omnadren 250 90szt anapolon iran orginal sam kupywalem w aptece 100szt

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 259| Data: 2013-12-28 12:12:45| Liczba SOGów: 0
  • Pierwszy cykl na dlugich estrach...wiele pytan:)

    23 clomid 3 5 dni po 100, reszta po 50 20 26 kreatyna +axis ht lub zma+tribulus srodki propek virormone oraz alpha pharma boldo alpha pharma omo ciegle nad tym mysle po pierwsze walki;/ po drugie moze mnie zalac za bardzo czego nie

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2217| Data: 2010-11-06 22:13:35| Liczba SOGów: 0
  • Enan+Trenbolon

    oczywiscie to priorytet i nie moge przekroczyc 105kg. po glowie chodzi mi cos takiego: 1 12 test enan 500 750 ew z alpha pharma 1 6 meta 30mg 50mg codziennie 7 12 trenbolon 75mg eod pewnie z alpha pharma tez slyszalem tez dobre opinie o

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1799| Data: 2010-10-25 16:50:22| Liczba SOGów: 1
  • problem z gino - wyniki badan

    5 meta 20mg ed 1 5 deka 250 mg e7d 1 5 enan 250 mg e5d 6 18 deka 400 mg/week 6 20 enan 500 mg/week caly towar z alpha pharma jestem w 5 tygodniu cyklu, jakis czas temu pojawil sie problem z gino. nizej wyniki badan. pod reka mam tylko

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 515| Data: 2016-09-29 15:44:05| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}