SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

alc opinie

  • "Doping" mózgu (Smart Drugs) - ktoś się zna?

    Post
    Doping
    PRO

    Sog dla autora. Kazam wyrazie napisał, że nie życzy sobie postów o ziółkach, ale może bana nie dostanę. Nie przez przypadek wstawiam linki do postów Sławomira Ambroziaka. Sam stosuję: Tauryna + kofeina http://www.sfd.pl/TAURYNA_-_Bycza_terapia.-t109592.html Tyrozyna http://www.sfd.pl/Tyrozyna_plus_B6_-_kontra_PROLAKTYNA.-t531757.html Lecytyna Tych

    Odpowiedzi: 292 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-17 09:27:23 Liczba szacunów: 0
  • Jakie suplementy na pamięć i koncentrację ?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    lub bardziej, ale ich wkład w efekt końcowy jest marginalny. innymi słowy naiwne jest podejscie takie, które sprowadza się do myslenia: "jutro kupię lucetam, tyrozynę i alc... i wtedy będę wymiatał". niestety, cudów nie ma. umysł podobnie jak mięsnie - trzeba przede wszystkim rozsądnie trenowac, ponad to jesli mozna mówic o skutecznym do

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-05-05 19:50:45 Liczba szacunów: 0
  • [ART]Nowe formy suplementów by faftaq

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam. Maniek M. masz mylne pojecie o badaniach, metodach i osobach bioracych w nich udzial. Proszę powiedz z jakich zrodel czerpiesz wiedze na ten temat. Po pierwsze nie zamieszczam i nie powoluje się na badania przeprowadzane na zlecenie komercyjnych firm produkujacych suplementy. Po drugie osoby biorace udzial w badanich nie koniecznie musza byc

    Odpowiedzi: 44 Ilość wyświetleń: 4122 Data: 2008-03-05 22:43:37 Liczba szacunów: 0
  • Zma&Dibencozide magnum

    Post
    Odżywki i suplementy

    a jaki steryd wzmacnia sciagna? 2003-04-12 22:51:54 Doping kontrowersyjne zma 2003-04-12 21:44:01 Suplementacja do numizmatyków 2003-04-11 16:51:27 Nasze hobby Zma + tt + alc +? hmb 2003-04-09 23:58:30 Suplementacja NOWOŚĆ - OLIMP ZMA TM 2003-04-09 15:07:53 OLIMP ZMA Orginal 2003-04-08 15:58:50 Suplementacja Urozmaicanie posiłków? :) :) 200

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1881 Data: 2003-08-13 00:10:21 Liczba szacunów: 0
  • Tylko dla Najlepszych - Vol.2 - Kolejny SPAM post

    Post
    Trec

    Panowie jakies opinie o ALC - sensowne dawkwoanie, za i przeciw, warto nie warto ?? Na FA 170g ALC za 100zł z dostawa do domu wiec prawei dwa miechy dawkowania 2x1,5g dziennie co myslicie pod katem sportow zespolowych

    Odpowiedzi: 2939 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-10-06 18:24:41 Liczba szacunów: 0
  • rzucam MJ

    Post
    Odżywki i suplementy

    byc taki zestaw na dwumiesieczna kuracje ? Moze czegos zbyt duzo ? (pro-lecytyna?) a moze za malo ? Czekam na wasze opinie. No i mysle jeszcze jak to lykac - pierwszy miesiac alc, zma, tt, tauryna, zenszen, lecytyna, a w drugim alc, tz3, tauryna, zenszen, lecytyna - czy moze przez pol pierwszego miesiaca tak jak w pierwszym, a drugie pol jak w drug

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1488 Data: 2005-02-12 16:55:26 Liczba szacunów: 0
  • RYWALIZACJA -"Pasibrzuchy vol.2" - ZAGŁOSUJ str.104!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    7) 1) Nick: Zabrzanin Obwody + wymiary:(przed/po) Waga ciała: - 106,50 kg (16 maja) 99,50 kg (3 lipca) - 7 kg Brzuch (na wysokości pępka) - przed 113 cm, po 104 cm (- 9 cm) Klatka - przed 121 cm, po 119 cm (- 2 cm) Barki - przed 136 cm, po 138 cm (+ 2 cm) Bicepsy - przed 42 cm (prawy i lewy), po 43,5 cm (+ 1,5 cm) Przedramiona - 34 cm (prawe i le

    Odpowiedzi: 1154 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-07-05 14:21:52 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    magnezowy chelat kreatyny wypada o tyle lepiej, że oprócz kreatyny - zawiera również dobrze przyswajalny magnez. Poza tym to ja jestem zdania, że nie ma istotnych form w działaniu poszczególnych rodzajów kretki. Sam najczęściej jem mono, stacki kupuję głównie przedtreningowe, lub clouta ze względu na sporą dawę ALC, kwasu orotowego i BA. Suple FA k

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-28 13:02:01 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna CHROM i carbo

    Post
    Odżywki i suplementy

    o chromie: Chemia w cyklu redukcyjnym 2004-07-17 21:24:22 Doping HCA czy warto 2004-07-16 12:28:10 Odżywki, Suplementy analiza preparatów multi - witamin i -minarel 2004-07-14 09:10:22 Odżywki, Suplementy ocena diety i suplementacji 2004-07-08 10:28:05 OLIMP Kupiłem Fatburner 2004-07-06 23:42:21 Odżywki, Suplementy PRZEMIANY CUKRÓW 2004-07-05

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1675 Data: 2004-07-19 15:38:05 Liczba szacunów: 0
  • Damian_619-Road to MPJ 2013

    Post
    Trening dla początkujących

    4s5p(45,51,66,80kg) 1s3p(87kg) 2-5s(103kg) MAX(83kg) 2.Wyciskanie sztangi 2s6p(40,50kg) 4-6p(61kg) 3p(69kg) 2-6(76kg) MAX(61kg) +między seriami wykonywałem pompki z palcami do wewnątrz (10p) 3.Podciąganie 3s5p(5,7,8kg) 3p(10kg) MAX(7kg) 4.Biceps 6s MAX Giant Set -uginanie ze supinacją 8-8-8kg -młoty 8-8-8kg -Modlitewnik (hantla)8

    Odpowiedzi: 280 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-07 22:02:22 Liczba szacunów: 0
  • CYKLICZNOŚĆ -CYKL I SUPLEMENTACJA

    Post
    Odżywki i suplementy

    Wracajac do tematu supelmentacji HMB 12 tygodniowa kuracja - to okolo 300 zl dosc ciezki wybór jeśli chodzi o opinie na temat tego srodka - szczegolnie ze jest jeszcze ALC, TT oraz ZMA do wyboru - mam 2 tygodnie do zastanowienia :) megon tu jestem http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=104938

    Odpowiedzi: 382 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2003-09-17 21:51:24 Liczba szacunów: 0
  • Kilka cykli

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Mam 23 lata wiec nie wiem czy za kilka miesiecy mozna sie zlapac za zma i tt, rozne sa opinie, niektorzy ze po 25 roku a niektorzy ze wczesniej mozna. Danone - co to jest ALC?? Jak ktos napisal narazie efekty sa fajne, cwicze 2,5 tygodnia i co trening to postep Tekst tygodnia: patrz profil. Tekst miesiaca: patrz pro

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 3426 Data: 2003-10-07 23:29:43 Liczba szacunów: 0
  • Zastanawiam się

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    dzięki za odpowiedz! Kiedyś jakiś art. wpadł mi w łapy ale teraz nie odnajdę! Oczywiście przerwy w zma i alc są bez sensu! Na chłopski rozum wytłumaczę tak! O stosowaniu antyestrogenów w czasie i po cyklu saa nie mówię bo to oczywiste i konieczne ( zapraszam do działu doping i do Venoma) Co według nie może dać stosowanie ich od tak sobie. Kolega z

    Odpowiedzi: 73 Ilość wyświetleń: 6387 Data: 2003-06-20 22:11:46 Liczba szacunów: 0
  • wspomaganie u lekkoatlety - do Darka Szukały

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Bardzo proszę o radę odnośnie planu suplementacji przed ważnymi zawodami! Mam 20lat, 178cm wzrostu, 68kg wagi. Trenuję 400ppł, jestem na poziomie 1 klasy sportowej. Start mam 21.05 do tego czasu będę brał Koenzym Q10 po 2kap. dziennie + 3 razy w tyg. po tempie 1 tab. wit. i minerałów NATURE'S BEST Mega 100 + 50g. Carbo Hi-Techa po treningu + izoton

    Odpowiedzi: 73 Ilość wyświetleń: 5448 Data: 2006-04-07 20:16:51 Liczba szacunów: 0
  • Nauka i sen :)

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Biore body max plus wszystkie witaminy i minerały są tam po 100% witamina d jest 200 % ZDS do tego żeń szeń i wyciąg z zielonej herbaty :) Czytałem jeszcze trochę na forum i widziałem całkiem fajne opinie o ALC i acetebolan II, co myślicie o tym jako dodatek? :) Mysłałem jeszcze i piracetamie ale boje się troche, bo to jednak chemia.. Zmieniony pr

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 943 Data: 2012-10-13 21:43:49 Liczba szacunów: 0
  • Suplementy wspomagające naukę i koncentrację

    Post
    Odżywki i suplementy

    1, mozna wszystko dac. opcje sa rozne, rozne opinie 3. tak 3. jako takiej nie ma;-) choline do 1g dziennie mozna dac smialo, alc tez

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1397 Data: 2016-05-02 14:02:54 Liczba szacunów: 1
  • 2 pytania

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    wana naturalna produkcja androgenow. Hcg dziala podobnie do lh i stad pobudza jadra do produkcji normalnych ilosci androgenow.Oczywiscie bierzesz pdo uwage ze jedna chemie zwalczasz druga chemia. Nie obracam sie w srodowisku koksowniczym, ale kazdy by mnie wysmial ze chcialbym brac hcg po 100 metki :P. Hcg zazwyczaj przyjmuje sie juz po ktoryms

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 4358 Data: 2004-02-01 14:59:33 Liczba szacunów: 0
  • Nauka i sen :)

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Biore body max plus wszystkie witaminy i minerały są tam po 100% witamina d jest 200 % ZDS do tego żeń szeń i wyciąg z zielonej herbaty :) Czytałem jeszcze trochę na forum i widziałem całkiem fajne opinie o ALC i acetebolan II, co myślicie o tym jako dodatek? :)

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 943 Data: 2012-10-13 21:43:52 Liczba szacunów: 0
  • nauka

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    jeszcze zapomnialem o moim fajnym dodatku tj. Ginko Bilboa czylu milorzebie japonskim, ktory kupowalem w postaci nalewki ja to widze tak: ALC ok. 1-1,5 g dziennie, pol dawki przed uczeniem sie Lecytyna ok. 10-15 g dziennie, 2-3x5g po posilkach Żeńszeń ok. 500-1000 mg przed wysilkiem umyslowym Ginko Bilboa (nalewka z milorzebu japonskiego) 2-3 dzien

    Odpowiedzi: 65 Ilość wyświetleń: 4351 Data: 2003-09-25 23:50:51 Liczba szacunów: 0
  • PIRACETAM

    Post
    Odżywki i suplementy

    Aniracetam i Alpha GPC wychodzą dosyć drogo :/ Gdzie ty widziałeś tam Pramiracetam ? Nie jestem pewien ale widziałem gdzieś jakieś niepochlebne opinie o DMAE. Natomiast zainteresowała mnie Phenylalanina - stosowałeś ją ? Ja jeszcze dodałbym ALC - dobre na wszystko :D PZdr

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 5834 Data: 2005-02-11 01:52:26 Liczba szacunów: 0