SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

alat 32

  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Meta która nie podnosi alat i aspat to będzie gips? Czy to żaden wyznacznik dobrej mety? totalnie bez zmian ?? bo tak to sprawa indywidualna ,kolezka na mixe wino z metką wyniki podbite o 20-30 oczek tylko inny badania w kosmosie alat i aspat to takie słabe badania ogólnie Alat 32, aspat 28 wyniki kolegi mety leci 40mged.

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-21 22:25:58 Liczba szacunów: 0
  • co robic?

    Post
    Doping

    Witam ponownie heh dzis odebralem badania Bilirubina 0.7 0.3-1.2 Aspat 25 <50 Alat 32 <50 Tak wiec jak to sie mowi ,,jestem w domu,, :D Mysle ze mozna myslec o cyklu ;)

    Odpowiedzi: 125 Ilość wyświetleń: 9642 Data: 2017-10-13 18:47:52 Liczba szacunów: 0
  • Odżywki a ich wpływ na wątrobe...?

    Post
    Odżywki i suplementy

    panowie 8 miechow branai supli i odzywek, 5 dni temu zrobione kompleksowe badania krwi i wszytsko w najlepszym porzadku !! cala morfologia w normie (bez komentarzy) kreatynina - 102,1 ( norma 62-133) cholesterol - 4,27 (norma 3,1-5,2) w tym : HDL 1,63 (1,55-1,7) LDL 3,19 (1-3,7) trójglicerydy 1,21 (0,4-2,26) proby watrobowe : ALAT 32 ( 9-72 ) ASPAT

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 5913 Data: 2008-06-29 10:50:02 Liczba szacunów: 0
  • Niedoczynność tarczycy - problem niedoceniany

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Hej, mam 22 lata i mój problem wygląda podobnie. Mam wiele objawów niedoczynności tarczycy. Bardzo sucha skóra twarzy, myślałam że to alergie, przeszłam wszystkie testy płatkowe, nic nie wykazały. Lekkie bóle w okolicy serca, na Ekg lekarz zauważył niemiarowy rytm. Zaburzenia okresu + bardzo bolesne miesiączki, lekarz powiedział, że taki mój urok,

    Odpowiedzi: 121 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-18 10:52:33 Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl (metanabol) - względnie zdrowo i rozsądnie

    Post
    Doping
    PRO

    Metanabol jest syntetyczną pochodną, budową jest zbliżony do metylotestosteronu. Powstał w roku 1956. Pierwszy raz opisany w roku 1955, na rynku w USA dostępny na receptę od 1958 roku (Referencje: „Anabolics 9th Edition". William Llewellyn). Metanabol (methandienone, methandrostenolone; nazwy handlowe to np. dianabol, metanabol, anabolik) wg budowy

    Odpowiedzi: 357 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-20 10:53:11 Liczba szacunów: 9
  • Wykrywalność BETA HCG we krwi

    Post
    Doping
    PRO

    Zrobiłem na własną rękę badania. I tak: LH 12,9 UI/L Norma do 9,05 UI/L FSH 14,1 UI/L Norma do 22,00 UI/L Estriadol 58,7 Norma 15,00 do 71,00 TSH 2,32 Norma 0,3-0,4 Testosteron całkowity 475,37 ng/dl Norma od 47,01 do 980,56. Cała morfologia krwi książkowa, OB w normie CRP górna granica ale w normie próby wątrobowe jedynie ALAT i ASPAT nie znacznie

    Odpowiedzi: 42 Ilość wyświetleń: 1994 Data: 2018-03-22 15:52:40 Liczba szacunów: 0
  • *** Mini Encyklopedia ***

    Post
    Doping

    Somatostatyna somatostatin hormonum sive analogum H01CB Działanie: Naturalny hormon o budowie tetradekapeptydowej wyizolowany początkowo z podwzgórza, a następnie zidentyfikowany w komórkach D trzustki, błonie śluzowej żołądka oraz w licznych komórkach przewodu pokarmowego. Do celów leczniczych stosowana jest somatostatyna uzyskana syntetycznie.

    Odpowiedzi: 66 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2005-07-25 12:52:45 Liczba szacunów: 0
  • Izotek - Dziennik - Działanie - Skutki

    Post
    Zdrowie i Uroda

    zrob badania watroby (morfologia krwi, profil lipidowy, kreatynina, ALAT, AspAT) i skonsultuj je ze swoim lekarzem a potem wspolnie podejmijcie decyzje. ps. pczywiscie to tylko moje zdanie. Zmieniony przez - killer87 w dniu 2007-07-06 09:32:46

    Odpowiedzi: 107 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-07-06 09:31:30 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Orali aktualnie nie szamię ale leci ursocam do izoteku :-) 2 tab dziennie robią pięknie robotę i trzymają mi alat i aspat pięknie w dolnych normach. Jakie dawki izo? Duże miałeś próby bez udca? 60mg dziennie. Bez udca nie były jakieś ogromne na oko Alat - 75 Aspat - 80 teraz z urso Alat ~30 Aspat - 32 Ogólnie nigdy nawet na oralach prób wątrobow

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-09 13:08:55 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Orali aktualnie nie szamię ale leci ursocam do izoteku :-) 2 tab dziennie robią pięknie robotę i trzymają mi alat i aspat pięknie w dolnych normach. Jakie dawki izo? Duże miałeś próby bez udca? 60mg dziennie. Bez udca nie były jakieś ogromne na oko Alat - 75 Aspat - 80 teraz z urso Alat ~30 Aspat - 32 Ogólnie nigdy nawet na oralach prób wątrobow

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-09 14:06:07 Liczba szacunów: 1
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Orali aktualnie nie szamię ale leci ursocam do izoteku :-) 2 tab dziennie robią pięknie robotę i trzymają mi alat i aspat pięknie w dolnych normach. Jakie dawki izo? Duże miałeś próby bez udca? 60mg dziennie. Bez udca nie były jakieś ogromne na oko Alat - 75 Aspat - 80 teraz z urso Alat ~30 Aspat - 32 Ogólnie nigdy nawet na oralach prób wątrobow

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-09 14:12:41 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Orali aktualnie nie szamię ale leci ursocam do izoteku :-) 2 tab dziennie robią pięknie robotę i trzymają mi alat i aspat pięknie w dolnych normach. Jakie dawki izo? Duże miałeś próby bez udca? 60mg dziennie. Bez udca nie były jakieś ogromne na oko Alat - 75 Aspat - 80 teraz z urso Alat ~30 Aspat - 32 Ogólnie nigdy nawet na oralach prób wątrobow

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-09 12:17:18 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    Orali aktualnie nie szamię ale leci ursocam do izoteku :-) 2 tab dziennie robią pięknie robotę i trzymają mi alat i aspat pięknie w dolnych normach. Jakie dawki izo? Duże miałeś próby bez udca? 60mg dziennie. Bez udca nie były jakieś ogromne na oko Alat - 75 Aspat - 80 teraz z urso Alat ~30 Aspat - 32 Ogólnie nigdy nawet na oralach prób wątrobow

    Odpowiedzi: 23598 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-05-09 13:05:11 Liczba szacunów: 0
  • cykl na mase

    Post
    Doping

    tyle że liv52 to koszt taki sam jak heparegenu z różnica 2-3zł za 100tab. Na pewno liv52 lepszy od essentiale i połowę tańszy te produkty działają ale jeśli chodzi o mocne podniesienie ALAT ASAT nie mają szans pisze o mocnym nie delikatnym Potwierdzone badaniami ASAT 1809 hepa merz 1amp. 758 ALAT 4221 hepa merz 1amp. 1760 tydzień czasu na hepa m

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1056 Data: 2011-09-04 08:45:57 Liczba szacunów: 0
  • suplementy a wątroba ( alat/asp)

    Post
    Odżywki i suplementy

    norma do 41 Asp 39 norma do 37 po 3 tyg. ( 1,5 tyg. na tabl. heparegen ) Alat 42 norma 41 AspAT 32 norma 37 nerki kreatnina 0,83 norma 0,7- 1,20 cztery lata temu było alat 29 asp 26 alat i aps troszke spadły ale chyba nie na tyle aby zacząć cekl na xpandzie, sam nie wiem. Nie wiem czy to przypadek ale po 150 tabletkach (AMINOKWASY 2000 325

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 8244 Data: 2007-05-10 15:30:34 Liczba szacunów: 0
  • Sebastian Mielecki Przygotowania do MPJ

    Post
    Dzienniki Treningowe

    wiem że jest taki ewenement, ale więcej takich przypadków u facetów Badania zrobione. Morfologia ok, wszystko w normie, mocz jw aspat 51 alat 38, przerwy nie było od tre, tak by było niżej pewnie libidogram też ok całkowity 160, trójglicerydy 33, jedynie hdl trochę za nisko i ldl za wysoko, ale już jeden suplement do mnie leci i zobaczymy, cho

    Odpowiedzi: 2143 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-26 23:41:20 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] hardstell redukcja z 196kg

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    Miałeś jakieś badania pod kontem postawienia diagnozy? Tak ogolnie mialem robione badania juz dawno temu ale ani skierowania do endo nie dostalem od rodzinnego ani jakos nie ogarnialem tematu moja mama ma chorobe hashimoto i babcia miala i jakos tak wyszlo zaglebilem sie w temat troche poczytalem wyszlo ze mam niedoczynnosc a moze i chorobe hash

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 6375 Data: 2017-06-12 21:28:35 Liczba szacunów: 0
  • markotki zmagania ze słabościami

    Post
    Ladies SFD

    No i wyniki badań: cholesterol 179 mg/dl - 130-200 trójglicerydy 35,34 md/dl - 30-135 glukoza 85,59 mg/dl 70-99 TSH 1,79 uIU/ml 0,35-4,94 FT4 0,96 ng/dl 0,7-1,48 FT4 2,24 pg/ml 1,71-3,71 ALAT 17,24 U/l 0-31 ASPAT 21,25 U/l 0-32

    Odpowiedzi: 411 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-17 21:55:30 Liczba szacunów: 0
  • bucznet / redukcja...

    Post
    Trening dla początkujących

    17.01.2014 Dzisiejszego dnia trzymałem diete w pełni tak samo z ćwiczeniami, no nie umiałem podciągac się na drążku, za mało siły, ale trener polecił mi opuszczanie się z drążka. Zrobiłem dziisaj badania krwi, jutro wrzuce wyniki, coś nie tak z wynikami z wątroby... :'-( Dieta /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/3686dade9bc14d8b92a74c0ecca52990.png Trening /O

    Odpowiedzi: 104 Ilość wyświetleń: 6803 Data: 2014-01-17 23:52:43 Liczba szacunów: 0
  • Epistane dziele sie informacjami

    Post
    Doping

    WBC 6,7 4-11 RBC 5,26 4-6.1 HGB 15,6 12-18 HCT 47,8 37-54 MCV 90,9 80-99 MCH 29,7 27-34 MCHC 32,6 31-37 PLT 314 130-400 LYMPH% 37,4 20-45 MXD% 9,4 1-14 NEUT% 53,2 45-75 LYMPH 2,5 1-4.5 MXD 0,6 0.1-1.8 NEUT 3,6 1.8-7.7 RDW-CV 11,5 PDW 9,6 MPV 7,6 P-LCR 11,7 Biochemia: ALAt mam 93 norma 0-38 ! Cholesterol 187 mg/dl 150-200 Glukoza 65 m

    Odpowiedzi: 104 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-16 09:49:22 Liczba szacunów: 0