Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: activlab kreatyna jabłczan opinie

Strona 3 z 283

  • który jabłczan wydajniejszy ??

    1 trec kreatyna cm3 500g cena ok 75zl 2 trec cm3 360 kaps ok 78zl 3 olimp tcm 400 +60 znalazłem za 77zl 4 activlab tcm pro jabłczan kreatyna 43 zl z gory dzieki za info.pzdr

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 303 | Data: 2013-10-14 16:25:51 | Liczba SOGów: 0
  • Najlepszy jabłczan

    jaki jest według was najlepszy jabłczan kreatyny.

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 8425 | Data: 2008-11-03 14:20:15 | Liczba SOGów: 1
  • JABŁCZAN ACTIVLAB TCM + AAKG + WHEY C6 + S.A.W.

    aakg 1250 olimp od 3 miesięcy i zjadłem już ponad 1kg hi tec c6. czy dobrym połączeniem będzie do tego jabłczan activlab 300 kaps. + s.a.w. kreatyna wystarczy na 5 tygodni i co potem czytałem, że trzeba odczekać miesiąc i kupić jakąś inną np.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 704 | Data: 2013-11-13 09:07:38 | Liczba SOGów: 0
  • REDUKCJA spalacz +BCAA+jabłczan VS przedtreningówka+BCAA

    w tym roku zastanawiam się żeby spróbować innej opcji. spalacz prawdopodobnie lipoburn lub scortch jabłczan kreatyny podobno wraz ze spalaczem utrzymać można więcej mięcha i nie zalewa bcaa scitec albo fa jakie waszym zdaniem

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 3681 | Data: 2013-04-05 03:30:47 | Liczba SOGów: 1
  • Czy jabłczan kreatyny to dobry pomysł na nabranie masy? - to mój pierwszy suplement.

    witam! mam 16 lat, 178cm wzrostu i 53kg wagi. trenuje 7 miesięcy, a od dwóch tygodni stosuje dietę na masę. mam pytanie: czy jabłczan to dobry pomysł na pierwszą odżywkę i to jeszcze na masę z góry dzięki za odpowiedzi.

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 7670 | Data: 2009-02-08 21:46:23 | Liczba SOGów: 0
  • Beta Alanina, Jabłczan Kreatyny

    = w badaniach naukowych wykazano, ze beta alanina powoduje wzrost sily miesniowej w stopniu 70% wiekszym niz kreatyna i umozliwiaja zwiekszenie intensywnosci treningowe o 16%. inne badania wykazaly, ze karnozyna powoduje zwiekszenie sie

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 3902 | Data: 2011-01-30 14:35:56 | Liczba SOGów: 0
  • Monohydrat i retencja wody vs Jabłczan

    witam! okropnie męczy mnie pewna kwestia, a mianowicie kreatyna monohydrat i zatrzymywanie się wody przez nią w mięśniach i jak to prezentuje się względem jabłczanu kolega jest

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1610 | Data: 2013-04-25 18:54:49 | Liczba SOGów: 0
  • Jabłczan po monohydracie...Czy jest sens ??

    jestem w trakcie cyklu kreatyny monohydratu vitalmaxa, czy jest sens od razu po tym przerzucić się na jabłczan kreatyny czy będą efekty i jabłczan zatrzyma spadki po monohydracie proszę o opinie pozdrawiam

    Odpowiedzi: 18 | Ilość wyświetleń: 2974 | Data: 2009-01-21 15:37:24 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna : Monohydrat & Jabłczan & inne [Opinie]

    mam takie pytanko. z czystej swojej ciekawośći: powiedzcie mi jak działa i czy dobre są efekty po: monohydrat jabłczan kre alkalyn trec creapure+ala+b1 bardzo mnie nurtują te produkty :d

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1973 | Data: 2010-08-17 16:28:00 | Liczba SOGów: 0
  • JABŁCZAN TREC CM3 360 K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16 lat ćwicze około rak z przerwami. waże 65kg biorę 75kg na klate i mam 170 cm wzrostu i chciałbym wziąsc jabłczan trec cm3 360k. co nim myślicie i czy mi go poleceacie czy wręcz przeciwnie. dieta jako tako jest staram sie jeśc produkty

    Odpowiedzi: 44 | Ilość wyświetleń: 6857 | Data: 2008-03-12 16:41:24 | Liczba SOGów: 0
  • mono czy jabłczan?

    witam mam takie pytanko nie wiem czy lepiej wziasc mono czy jabłczan moj staz ok.1,5 roku..dieta jest : mialem juz cykl na cell pumpie i bylo niezle tylko ze to bylo przed

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 2766 | Data: 2008-09-29 21:24:38 | Liczba SOGów: 0
  • Monohydrat+jabłczan

    3 razy dziennie na czczo przed i po treningu czy mugłby mi ktoś powiedzieć w jakich dawkach brać jabłczan i mono kreatyna olimpa 1000 i kreatyna bx m3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2088 | Data: 2005-08-11 01:14:26 | Liczba SOGów: 0
  • Cykl odżywki, kreatyna + wino solo

    na kreatynę i odżywki, aby podtrzymać efekty. od 5 tyg biorę witaminy, minerały, glukozaminę i kreatynę. 1 8 kreatyna jabłczan 2x5g ed + tribusteron + odżywki 6 7 wino 20mg ed + odżywki 7 14 wino 30mg ed + odżywki po zakończeniu winka odblok

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 865 | Data: 2014-08-06 01:32:21 | Liczba SOGów: 0
  • Jabłczan Kreatyny i Drożdze na pryszcze

    mam pełno pryszczy i chciał bym wiedzieć czy jak zaczne brać drożdże na te syfy to nie bedzie to kolidowało z kreatyna czy efekt dalej bedzie taki sam... i przy okazji, co lepsze jabłczan czy mono pozdrawiam !!

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 2812 | Data: 2009-11-29 12:39:56 | Liczba SOGów: 0
  • Białko+Jabłczan+BCAA+Dextroza+Thermo Speed = POMOCY!!!

    na szybki przyrost zbitej masy mięśniowej w 2 miesiące!!!! a o to odżywki które zamierzam zamówić: activlab bcaa xtra 500g activlab whey protein 50 machine man 1500g olimp thermo speed extreme mega caps 120 kaps trec cm3

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 161 | Data: 2015-04-23 02:26:34 | Liczba SOGów: 0
  • Mono i jabłczan. Warto mieszać?

    łączyć jej rodzaje podczas cyklu. więc jeśli tak polecają to czemu by nie spróbować. chciałbym połączyć mono z jabłczanem, a konkretnie 5g mono rano na czczo i po treningu jabłczan no i tu zaczął się mój dylemat. 1. czy mieszanie tych dwóch

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 5499 | Data: 2010-03-06 19:50:37 | Liczba SOGów: 1
  • Redukcja, kreta/jabłczan

    2 3 kg, po zaniechaniu treningów waga wzmogła. stąd moje pytanie. jak przypuszczalnie mogłaby wpłynąć na mnie kreatyna bądź jabłczan przy redukcji trochę mi zależy abym nie tracił na sile, a wydaje mi się, że konkretnych postępów siłowych nie

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1399 | Data: 2010-02-22 12:39:46 | Liczba SOGów: 0
  • jabłczan i monohydrat

    witam wszystkich użytkowników forum. mam pytanko dotyczące jabłczanu kreatyny tcm olimp i monohydratu olimp . a pytanko brzmi: czy moge łączyc oba rodzaje kreatyny na jedną porcje

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1160 | Data: 2008-01-04 12:45:42 | Liczba SOGów: 1
  • jabłczan cytruliny - badania naukowe

    dokładny artykuł i poszukiwania znajdziecie bez problemu w google jak ktoś jest zainteresowany: conclusion jabłczan cytruliny jest interesującym suplementem który pokazał zarówno, że może zwiększyć jak i zmniejszyć wyniki, jedno i drugie

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 3502 | Data: 2010-01-30 19:31:53 | Liczba SOGów: 0
  • Jabłczan kreatyny + Glutamina - jak dawkować?

    snem 5g 4 kapsy nt rano i w ciagu dnia opcja 5g tcm 4 kapsy glutamina przed snem 5g 4 kapsy lub kreatyna i glutamina przed i po treningu po 5g. 4 kapsy tcm i 4 glu w nietrenngowe tylko kreatyna rano i wieczorem. 2x po 4

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 2434 | Data: 2007-12-25 12:17:50 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}