SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

activlab białko opinie

  • BLOG: Rafał_B: ''''Idź więc i bądź lepszy...'''' podsumowanie str. 78

    Post
    ActivLab

    __________________________PODSUMOWANIE______________________________ Wraz z dwójką wspaniałych ludzi – Veną i Chorym - miałem przyjemność równolegle prowadzić blog treningowy dla firmy Activlab. Sponsorowi dziękuję za 3 miesięczną współpracę, a Venie i Choremu jeszcze raz gratuluję wspaniałych osiągów, które widać gołymi okiem. No właśni

    Odpowiedzi: 850 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-17 13:49:58 Liczba szacunów: 0
  • Odżywka = Opinia - słów kilka o suplach Activlab-u, które stosujesz

    Post
    ActivLab
    PRO

    Witam Moje odczucia,opinia dotyczaca supli Activlab w Trojboju Silowym Beta Alanina Bardzo dobry produkt. Zaczynałem od dawki 4 kapsulki i czulem mrowienie, zwiekszona wytrzymalosc, skupienie, koncentracje. Zaczalem brac po zakonczeniu cyklu na mono i redukcji. Przy spadku wagi o -10kg i braku mono, sila wzrosla o 10-15% ( na to sklada sie wiele cz

    Odpowiedzi: 389 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-13 15:43:01 Liczba szacunów: 0
  • TEST SPONSOROWANY ACTIVLAB - redukcja by Przemyski (pods.str.37)

    Post
    Odżywki i suplementy

    ę to bierze na wieczornych treningach, bo nie śpisz całą noc 8-) Ale to już wina użytkownika, a nie tego świetnego produktu! Activlab BCAA XTRA Według mnie najlepszy produkt activlaba jaki powstał. Ocena 10/10, jadłem to jeszcze 2 lata temu i mi smakowało już wtedy. Smak przebija wszystko, nie ma wg mnie smaczniejszych aminokwasów. Skład też bardz

    Odpowiedzi: 414 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-05 13:31:17 Liczba szacunów: 0
  • Ocena suplementacji i planów ;)

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Cześć wszystkim, zwracam się do Was o ocenę tego co sobie pokombinowałem, ew. sugestie, opinie. Po prostu chce sprawdzić czy mój tok myślenia i wiedza jest zbieżna z prawdą :D To może coś na wstęp :p Otóż, przeprowadziłem sie właśnie do Francji, mam 17 lat, wróciłem z terapii leczenia uzaleznien od narkotyków niecaly miesac temu. Kiedyś cwiczyłem,

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1322 Data: 2014-08-19 10:34:30 Liczba szacunów: 0
  • TEST - ActivLab (masa + siła) / by debee / podsumowanie s. 85

    Post
    ActivLab

    PODSUMOWANIE Na początku chciałbym podziękować firmie ActivLab za umożliwienie mi testowania ich produktów. Kolejne podziękowania należą się użytkownikom forum SFD, którzy śledzili i udzielali się w teście. Zapewne ktoś z was sobie pomyśli co ze mną dalej? A więc ubiegając pytanie odpowiem, że jeszcze miesiąc chcę pomasować, później ze 2 miechy l

    Odpowiedzi: 1011 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-06-14 22:56:59 Liczba szacunów: 0
  • less hate=more health vol.2, czyli : WSZYSTKO W GŁOWIE! - nowe foto str. 234

    Post
    ActivLab

    rewelacyjne, podobne smakowo białka ma trec i IHS - miałem okazję kosztować to mam porównanie. Jest nie za słodkie, nie jakieś słone, super rozpuszczalne. Także pod tym kątem activlab zrobił kawał dobrej roboty. Taki dobry smak, nie jednemu uratuje życie w końcówce redukcji, to napewno. Widziałem niektóre opinie, że ludzie mają wzdęcia po białku, c

    Odpowiedzi: 2955 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-08-07 10:10:48 Liczba szacunów: 0
  • Test sponsorowany :Poprawa Wydolności: Beta Alanina i Kreatyna – Rywalizacja Activlab

    Post
    Odżywki i suplementy

    intruktor fitness, tyle o mnie wystarczy. SUPLE: http://imageshack.us/a/img233/3122/dsc01601d.jpg http://imageshack.us/a/img849/7186/dsc01602z.jpg 2x Creatine 300 tabs http://activlab.pl/produkty/dla-sportowcow/sila-i-muskulatura/kreatyna/creatine-tabs 2x Beta alaninę 128 caps http://activlab.pl/produkty/dla-sportowcow/sila-i-muskulatura/beta-alani

    Odpowiedzi: 385 Ilość wyświetleń: 9916 Data: 2012-10-08 21:43:34 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    6) 1) Nick: Bykup-na Przedmowa/wstęp: Dobiegł końca test rywalizacja PS3. Chciałem wszystkim podziękować i przeprosić za to, że móje wyniki nie są zadowalające. Czasem tak bywa, że coś się komplikuje w życiu, a wtedy test trzeba odpuścić Obwody + wymiary: (przed/po) Waga ciała: 88.7/88,0 Brzuch (na wysokości pępka) : 95/85 Klatka: 111/113 Biceps

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 01:19:02 Liczba szacunów: 0
  • WIELKI TEST / RYWALIZACJA 10 osób - ''Pasibrzuchy'' - podsumownie str.126!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ......i nadszedl ten czas,aby fotkami uraczyc Was! Calkowity zakaz wypowiadania sie jesli nawet temat bedzie otwarty - a nie powinien byc - jest 10 osob wiec dajcie nam czas na wrzucenie wszystkiego! Wypowiedz na tej stronie = ban!! Jak beda wszystkie podsumowania - temat zostanie otwarty + wstawiona ankiety i wylonimy zwyciezce. Mam nadzieje ze s

    Odpowiedzi: 1625 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-28 04:39:47 Liczba szacunów: 0
  • TEST NOWOŚCI ACTIVLAB !! DE LUXE WHEY

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Hej! Po pierwsze dziękuję za możliwość przetestowania białek. Firma Activlab ostatnio staje się liderem jeśli chodzi o smak swoich produktów czego najlepszym przykładem jest właśnie seria De Luxe Whey! Ze względu na chorobę i brak poczucia smaku, dodaje opinie jako jeden z ostatnich. Wszystkie porcję były testowane w wielkości 30 gram + 250 ml m

    Odpowiedzi: 76 Ilość wyświetleń: 7372 Data: 2018-02-18 17:46:00 Liczba szacunów: 0
  • TEST NOWOŚCI ACTIVLAB !! DE LUXE WHEY

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    Hej! Po pierwsze dziękuję za możliwość przetestowania białek. Firma Activlab ostatnio staje się liderem jeśli chodzi o smak swoich produktów czego najlepszym przykładem jest właśnie seria De Luxe Whey! Ze względu na chorobę i brak poczucia smaku, dodaje opinie jako jeden z ostatnich. Wszystkie porcję były testowane w wielkości 30 gram + 250 ml m

    Odpowiedzi: 76 Ilość wyświetleń: 7372 Data: 2018-02-18 17:46:44 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: Masa 2) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Kreatyna Mono Vitalmaxa 300kaps (kapsułki 1-gramowe), 2kg Activlab Muscle Up - po cyklu krety z białkiem chciałbym przytyć kilka kilo, najlepiej czystej masy mięśniowej :) 3) staż: Od grudnia 2010 do maja br. (przerwa wymuszona złamaniem golenia), teraz od września 4) dokładny opis problemu/k

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-11-28 16:41:28 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko matrix syntrax, animal flex bcaa dymatize 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2,5 msc 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozytyw(wrost siły pobu

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-22 16:10:27 Liczba szacunów: 0
  • TEST NIESPONSOROWANY: 'PaSiBRZuCHy 4' - zagłosuj -> strona 96

    Post
    Odżywki i suplementy

    jeszcze było ECDY z i-Force - ciężko opisać czy działało czy nie, ciezko wogole określić jak miało działać dla mnie dodatek do supli - nie podstawa,broń Boże. 1/10 (?) DAA z activlab - musze powiedzieć, że tym razem klepło libido cena magiczna - groszowe sprawy - warto sprobowac raz na jakiś czas 8/10 ....a nawet 10/10 jelsi sugerować sie cena/ilo

    Odpowiedzi: 1064 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-02 01:12:41 Liczba szacunów: 0
  • Damian Świtala-Pierwszy sezon w seniorach czas zacząć !!! Road to MP 2017...

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    Wtorek-13.12.2016- Masa 2 tydzień 1 Nocka mineła fajnie ale jakoś po tej noce mi się ciężko spi,praktycznie cały czas się budzę. W dodatku po 13 obudził mnie kurier ale złość mi minęła gdy odebrałem paczkę :-P Bo w niej suple od firmy MuscleCare. Mam je testować na innym forum-żeby nie było problemów tutaj tylko opiszę co i jak i czasami coś tam n

    Odpowiedzi: 1169 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-13 20:02:39 Liczba szacunów: 0
  • Muscle UP Protein

    Post
    ActivLab

    Za tą cenę to bardzo ciekawa oferta. W najbliższym czasie zamierzam wypróbować to białeczko co do dyskusji, to o ActivLab'ie ostatnio w jednym ze sklepów z suplami usłyszałem od sprzedawcy bardzo negatywne opinie: "ActivLab to "chinszczyzna", bierze półprodukty z lipnych, tanich źródeł". Osobiście nic nie mam do tej firmy (jak

    Odpowiedzi: 153 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-13 21:26:50 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    zonym przez siebie temacie za co przepraszam - ten temat zauwazylem dopiero teraz. 1) cel: masa / siła 2a) nazwa produktu/produktów*: Kreatyna Mono Universal 500g, Bcaa Xtraa activlab 500g, Białko Ostrowia 900g 3) staż: 17 miesięcy 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: - 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: jw

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-03-05 19:07:52 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1 cel: aktualnie 80kg masy ciała cel 90 kg do końca grudnia 2 nazwa produktu: Mono(Vital max)BCAA(Activlab Extreme)Mutant Mass Białko(Vita fit to z SFD) 3 staż 1,5roku 4 przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego 7 mies 5 stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Mono(Vital max) to był wielki nie wypał musiałem przerwać w połowi

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-04 08:18:20 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    dzięki! może być przed treningiem Mesomorph a po Man Clout i tyle? Czy dorzucić Orotine? Może jakies białko godne polecenia? Brałem m.in. :myo gaspariego, coś z olimpu, activlab (bleee), nitroprogen... edit: tak sobie patrze i patrze a tu Jack3d zbiera dobre opinie a jest tańszy i chyba bardziej wydajny. Co Ty na to? edit 2: jednak nie jest bardzie

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-15 19:31:26 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand post, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko ON whey, animal flex bcaa x-tend animal rage kapsułki 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 6 tyg 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozyty

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-20 22:35:13 Liczba szacunów: 0