Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: ab rocket opinie

Strona 54 z 396

  • 7 składkowy test białek-opinie

    witam serdecznie w 7 odsłonie testu składkowego. w tym temacie będziemy opisywać smak,rozpuszczalność oraz subiektywne odczucia na temat różnych białek.akcja była składkowa mająca na celu możliwość spróbowania wielu różnych białek w wielu różnych

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 5100| Data: 2015-09-21 11:51:17| Liczba SOGów: 2
  • maślor / Dziennik - Rosnę więc jestem %-)

    swoimi przeżyciami związanymi z siłownią 1 mam nadzieje, ze bedziecie tu w miare czesto zaglądać, wygłaszać swoje opinie dawać rady, mile widziana konstruktywna krytyka. jeżeli chce się być dużym, trzeba słuchać się dużych 7

    Odpowiedzi: 389| Ilość wyświetleń: 19273| Data: 2008-07-06 17:56:14| Liczba SOGów: 14
  • FBW do konsultacji

    6 i 7 dzień wolne zapewne zauważycie, że wybrałem same złożone ćwiczenia ale w każdym dniu są inne. czytałem opinie za, jak i przeciw takiemu stylowi ćwiczenia. jakie są wasze opinie na ten temat teraz pytania. jak wygląda sprawa z

    Odpowiedzi: 177| Ilość wyświetleń: 12718| Data: 2006-12-01 13:51:42| Liczba SOGów: 5
  • Biosira Ltd Indie tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

    jak wiadomo inj są dwie wersje jasne flakony bez op to podróbka: http://www.sfd.pl/temat896929 oryginalna biosira to ciemne flakony w op + ulotka: [img]http://i48.tinypic.com/r9iveh[/img] tbl jest tyko jedna oryginalna wersja w

    Odpowiedzi: 1266| Ilość wyświetleń: 80697| Data: 2013-01-03 11:14:58| Liczba SOGów: 24
  • PŁYWANIE - do Harddude lub innego znawcy tematu

    1.ile razy w tygodniu możesz chodzić na pływalnie 3 razy, wtorek 1h, czwartek 30min, sobota 30min 2.ile w przybliżeniu przepływasz [km lub m] na jednym treningu 1000m 40 basenów /30 min 3.jaki widzisz twój cel w treningu pływackim:

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2723| Data: 2005-01-25 11:47:55| Liczba SOGów: 1
  • Prośba o opinie 39 lat, 186 cm, 130 kg

    2011/20110920131324 cześć, od jakiegoś czasu jestem czytelnikiem forum, ale zarejestrowałem się dopiero dzisiaj. prośba o wasze zdanie czy popełniam błedy i gdzie. bia 20.09.2011 płeć: mężczyzna wiek: 39 lat wzrost: 186 cm waga: 130,2 kg

    Odpowiedzi: 102| Ilość wyświetleń: 17421| Data: 2011-09-20 13:13:24| Liczba SOGów: 5
  • TRENING SIŁY MIĘŚNIOWEJ - co się dzieje ?

    wysilki fizyczne powinno sie wykonywac po okresie pelnego uksztalotwania kośćca czyli ok 20 30 roku zycia. sa takze opinie ktore dopuszczaja trening silowy z umiarkowanym obciazeniem w wieku ok 16 18 lat cwiczenia silowe dzielimy : o

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2636| Data: 2009-08-13 20:19:52| Liczba SOGów: 6
  • G.E.T. SUS 500 PH - relacja z cyklu 30 dni jedno opakowanie

    g.e.t. sus 500, myogenix spawn, kilosports oxanavar wybrałem susa, ze wzgl. ma skład oczywiście i pochlebne opinie amerykanów: estra 4 9 diene 25mg ethyl methoxy gona 12mg atd 7mg milk thistle 80% 144mg tpgs drug delivery system 78mg

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 11867| Data: 2009-09-23 07:50:35| Liczba SOGów: 15
  • FILMY Z MOJEGO TRENINGU 'STRONG' - FAJNE!

    ok, to wszystko 14 jak to się prezentuje no, to teraz czekam na wasze opinie i komentarze aha! tylko prosze mi sie nie smiac z moich bajeranckich sunglasses 1 pozdr 28

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 9136| Data: 2006-06-08 22:31:45| Liczba SOGów: 19
  • MISTRZOSTWA POLSKI POZNAŃ`83

    i jeszcze jedno. wielokrotnie pisaliśmy o organizacji największych polskich imprez kulturystycznych. nie były to opinie entuzjastyczne. działacze z poznania niewątpliwie dokładali wielu starań, aby wypadło okazale. w pięknej i obszernej, jak zwykle

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 10662| Data: 2002-06-22 19:50:47| Liczba SOGów: 4
  • SCITEC MyoMeth

    działa optymalnie podczas spożywania odpowiedniej ilości i jakości białka. stosowal ktos ten produkt , jakie opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 10039| Data: 2011-06-11 16:44:00| Liczba SOGów: 0
  • mk92 & KiKi1702 / BLOG / Zakład o pudło krety;)

    fotek nie ma, bo zapodziałem gdzieś kabel od aparatu, jak będę miał możliwość to jakieś wrzucę. komentarze, opinie krytyka konstruktywna! mile widziane. ! nie pisać póki kiki1702 nie wrzuci swoich danych ! zmieniony przez mk92 w

    Odpowiedzi: 159| Ilość wyświetleń: 8010| Data: 2008-08-29 21:27:35| Liczba SOGów: 6
  • Linux - Ostra redukcja, Walka z fatem!

    witam. zakładam dziennik by poczytać wasze porady oraz opinie co do mojej redukcji, oraz pochwalić się tym do czego mam zamiar dojść . odchudzić staram się nie od dziś, zaczynałem

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1090| Data: 2012-12-10 15:44:14| Liczba SOGów: 0
  • Bartas - MASA

    witam wszystkich, którzy odwiedzają te forum. dziś zakładam dziennik treningowy dla osobistej motywacji do przestrzegania diety i treningów, i do późniejszego wglądu z pracy, którą wykonałem. zapraszam do dyskusji i dzielenia się własnym

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1279| Data: 2014-09-15 21:59:32| Liczba SOGów: 0
  • Początkujący trening na maszynach siłowych,oraz trening Cardio.

    moi drodzy, widze,że mam do czynienia z profesjonalistami,dlatego też chcialem zapytać o fachową poradę. chodze do siłowni fitness,gdzie są nowe maszyny, są dosyc dziwne, i nie jestem narazie do nich przekonany. chciałbym się zapytać,jak na

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 3977| Data: 2011-12-29 12:16:00| Liczba SOGów: 0
  • DT/DŻ Smoothie - aktualizacja str. 9 i 10

    już teraz przeprowadzić. aeroby zaniedbałam przez palenie fajek, intensywnie pływam niestety słyszałam skrajne opinie co do pływania stosowanego jako aeroby że ciało się wychładza ergo nie spala tłuszczu... . mój największy problem:

    Odpowiedzi: 130| Ilość wyświetleń: 10774| Data: 2012-10-20 18:05:20| Liczba SOGów: 5
  • Jak to jest z L-karnityna

    witam. interesuje mnie w jaki sposob przyjmowac l karnityne, zeby byly pozadane efekty. slyszalam i czytalam rozne opinie ze 45min przed treningiem, albo 1h przed treningiem , albo 3h przed treningiem... chcialabym sie dowiedziec ktora

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 62943| Data: 2006-05-28 15:50:39| Liczba SOGów: 1
  • Deca jako lekarstwo

    bym decą wyleczył taki rodzaj schorzenia jeśli ktoś wie o innym sterydzie na stawy też proszę pisać, bardzo proszę o opinie najlepiej tych co mają pojęcie o tym, lecz cenie sobie każdą opinie czekam na odpowiedzi pozdrawiam. płeć : mężczyzna

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 1802| Data: 2009-05-27 11:28:40| Liczba SOGów: 1
  • PLAN - trening podwójnie dzielony, 3 dni, rano/wieczór

    tylko kilka ćwiczeń ; poniżej zamieszczam plan na najbliższe 6 tygodni, który dla siebie opracowałem poproszę o opinie i sugestie czy czegoś w nim nie poprawić. treningowy tydzień to: d1 w d2 w d3 w w. w tej chwili zależy mi

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1325| Data: 2008-04-12 19:05:10| Liczba SOGów: 0
  • "Nie bój się solić"

    ale podobnie jak wielu biegaczy prawdopodobnie zastanawiasz się, czy ulec tej zachciance. czy słusznie opinie na temat sodu, głownego składnika soli, są podzielone. z jednej strony duża ilość soli ma podnosić ciśnienie krwi. zalecana

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 8965| Data: 2007-09-12 13:49:18| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}