Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: ab rocket opinie

Strona 54 z 402

  • Dieta Jogurtowa

    pieczywa. co o tym sądzicie nie oznacza to że jestem leniwy i nie chce mi się ukladać innej tylko chce znać opinie na temat tej diety w ogóle .

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 4747| Data: 2009-06-16 17:34:43| Liczba SOGów: 1
  • Diety redukcyjne o różnych proporcjach makroskładników

    do całości: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/pmc2763382/pdf/nihms138139.pdf ...... jakie są wasze opinie czy uważacie, że dany rozkład makroskładników w diecie redukcyjnej jest lepszy niż inne zmieniony przez martucca w

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 6176| Data: 2011-01-24 18:34:57| Liczba SOGów: 7
  • Trening pod sztuki walki

    witam. napiszę to lakonicznie i czytelnie: wrzucam plan, który ma być podstawą do treningu sztuk walki. będzie to amatorsko trenowane z kimś na podstawie fightube,kanału wycsiktv na youtube oraz własnych upodobań może za parę miesięcy

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2160| Data: 2013-12-27 15:46:09| Liczba SOGów: 0
  • Herbata Gonseen - 24torebki-153zeta

    qrwa wierzyc mi sie nie chce ale znalazłem takie cos i opinie ludzi o tej herbiacie .jestem ciekaw czy to sciema i prawda.czy ktoś ją stosował i może sie wypowiedziec bo dybać

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7958| Data: 2004-06-16 20:44:34| Liczba SOGów: 3
  • FBW - do oceny i poprawki

    rozpisałem sobie fbw i chce cwiczyc 3 razy w tygodniu.dni cwiczace pon,sr i pt.chce aby to był trening na mase.jaka ilosc powtorzen powinna byc np ok 8 9 chce cwiczyc systemem ab, tj. pierwszy tydzien a b a a drugi b a b i na przemian : .moj staz

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1168| Data: 2008-04-09 00:43:02| Liczba SOGów: 0
  • Połączenie dwóch celów - czy to możliwe?

    witam wszystkich, ostatnio po długoletniej rekonwalescencji powracam do treningów. wziąłem się za siebie aż za! mój problem polega na tym, iż nie wiem jak pogodzić basen z bieganiem i siłownią by to miało wszystko ręce i nogi. 1. siłownia

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1713| Data: 2014-08-16 16:04:43| Liczba SOGów: 1
  • Ab Workout

    witam! jestem chudy, odstają mi żebra z czym mam duży problem. według wskaźnika bmi przy moim wzroście powinienem ważyć co najmniej 57 kg, więc mam 7 kg niedowagi. pomyślałem o treningu na mięśnie brzucha, bo może to rozwiąże mój problem z

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1082| Data: 2011-05-23 17:43:10| Liczba SOGów: 0
  • trening glownie boks

    witam wszystkich jestem nowy takze w razie bledow prosze o wyrozumialosc a wiec moj wiek 15 lat waga 60 kg mam silownie taka mozna powiedziec domowa laweczka z mozliwoscia regulacji itp. sztanga prosta i lekko lamana ab rocet [to do

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 1347| Data: 2010-01-10 13:10:15| Liczba SOGów: 0
  • DANABOL 10mg Balkan. Porada.

    dziennie. do tego mam póki co esselive forte 300mg i planuję brac po 2 kapsy na tabletkę metki. co do odbloku różne opinie słyszałem no i mam dylemat czy brać clomid czy booster teścia wystarczy. cykl widziałbym na 5 tygodni. pod koniec kreatyna

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 20259| Data: 2011-11-14 23:46:35| Liczba SOGów: 0
  • Kasia DN redukcyjny?

    najgorsza czasc tego dziennika, przez to wahalam sie z zalozylam dzinnika duuzo wczesniej. trudno. prosze o laskawa opinie :p. zdjecia dorzuce jak malz wroci z pracy i mnie obcyka. narazie moge wrzucic zdjecia, ktore sama sobie zrobilam przed

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 3132| Data: 2016-07-25 21:50:16| Liczba SOGów: 3
  • Jacek335/Dziennik - ,,Trzeba coś ze sobą zrobić bo wstyd ! ''

    pewnie wyjdę płaski jak deska i będę musiał zaczynać wszystko od nowa. tak jest rok w rok }: czekam na wasze opinie komentarze i ew rady : d i zachęcam do odwiedzania dziennika,postaram się wpisywać w miarę regularnie. nie będę codziennie

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 1855| Data: 2012-03-08 20:48:19| Liczba SOGów: 1
  • FBW na mase do oceny (AB)

    witam, mam 14 lat we wrześniu 15 i chciałbym zacząć robić fbw cel masa . ważę 46kg i mam 170cm wzrostu. robiłem 1 miesiąc splita, ale to chyba nie był najlepszy wybór. nie mam pojęcia jakie robić ćwiczenia oraz ile serii więc poprawcie i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1057| Data: 2008-07-20 09:53:46| Liczba SOGów: 1
  • Plan do oceny?

    witam. o sobie: 44 lata, kilka ładnych lat na siłowni co jak pewnie większość z was wie, nie musi świadczyć o super sylwetce :p : , klatka 120, biceps 41, udo 65, w pasie 101, 182cm, 96 kg. ostatnio trenowałem 5x5 billa starra, i chyba

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1611| Data: 2014-03-18 10:05:21| Liczba SOGów: 0
  • Najtańsza dobra ławka do ACT

    witam, potrzebuję taniej do 300pln ławki do trzaskania act przez zimę. ważę 78kg i raczej więcej nigdy nie podniosę obecnie to ledwo 40 , więc ławka ma wytrzymać bezpiecznie 150kg całkowitego obciążenia. do tego musi być możliwie funkcjonalna

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1184| Data: 2009-10-26 02:15:02| Liczba SOGów: 0
  • Dieta-masa-redukcja/ Cwiczenia // czy jest sens?

    piatek barki nogi sobota: przerwa niedziela biegi na powietrzu. ok 30 50min. proszę o opinie na temat tego planu. dodam jeszcze, że mógłbym po jakimś treningu dorzucić aeroby, lecz nie wiem czy jest sens. planuje zakup

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1027| Data: 2013-02-15 11:16:35| Liczba SOGów: 1
  • Poczatki, potrzebna pomoc

    witam mam na imie lukasz i mam 17 lat }: bla bla bla. wlasnie zaczolem mma i szukam jakiegos treningu pod ta sztuke walki chcial bym cos sam ulozyc a pozniej wstawic to do oceny ale nie mam pojecia jak mam sie za to zabrac prosil bym was o linki

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1024| Data: 2012-02-21 00:30:31| Liczba SOGów: 0
  • Bokser-śmieciarz przed życiową szansą - Rendall Munroe

    tytułu 6 razy. teraz celujesz w wbc. czy uważasz, że pas ebu nie jest wystarczająco prestiżowy pojawiają sie takie opinie rendall munroe: wiesz, to nie tak. po prostu staram się iść do przodu a mistrzostwo świata to kolejny, wyższy szczebel.

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1939| Data: 2010-10-22 14:02:08| Liczba SOGów: 0
  • Rewolwer Zoraki K-10!

    razem nie węgierska lecz turecka. sam nie miałem niestety do czynienia nigdy ani z keseru ani z zoraki, jednakowoż opinie o tym pierwszym były rozmaite od pochwał aż do stwierdzeń o przereklamowaniu. zdaniem niektórych gumowe kule w ogóle nie

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 28072| Data: 2011-10-12 16:17:22| Liczba SOGów: 0
  • Zbawienne piwo ???

    witam na jednym portalu o odchudzaniu pojawił się taki o to artykuł. co o tym sądzicie czy wiecie że piwo w małych ilościach może mieć zbawienny wpływ na nasze zdrowie dzięki temu artykułowi, dowiesz się, dlaczego piwo jest …zdrowe.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4161| Data: 2008-09-12 22:11:37| Liczba SOGów: 1
  • FBW zmiana na trening AB

    witam, od października ćwiczyłem cały czas jednym zestawem ćwiczeń, chciałbym przejść na aba, bab. czy owe ćwiczenia są ołkej dodawać coś sprzęt: hantelki, drążek . czy ćwiczeniami fbw osiągnę tyle co splitem trening odbywam w pon/śr/piątki.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1025| Data: 2015-06-17 16:52:05| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}