Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: ab rocket opinie

Strona 54 z 940

  • 17lat - 8 miesięcy efekty redukcja

    chciałbym szczególnie podziękować demolub owi, który pomagał mi od samego początku : proszę o szczere opinie : zmieniony przez szprotulbk w dniu 2010 12 12 10:24:52 zmieniony przez szprotulbk w dniu 2010 12 12 10:26:35

    Odpowiedzi: 99 | Ilość wyświetleń: 48707 | Data: 2010-12-12 10:22:06 | Liczba SOGów: 27
  • Tomek 25 lat cel debiuty 2011

    do sw.fotki będę wklejał w kolejności chronologicznej zaczynając od końcówki roku 2009 r. proszę o rzeczowe opinie i konstruktywną krytykę. pozdrawiam 3

    Odpowiedzi: 127 | Ilość wyświetleń: 38116 | Data: 2011-01-20 20:40:49 | Liczba SOGów: 44
  • TREC S.A.W. potrzebne opinie

    stosował to już ktoś z was jak odczucia dobra pompka zastanawiam się nad kupnem no boostera przed treningowego i zainteresowała mnie ta nowość z trec a...

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 37915 | Data: 2011-08-14 19:18:11 | Liczba SOGów: 3
  • "100 pompek w 6 tygodni" - opinie

    chodzi mi o trening http://100pompek.pl/zasady programu/. co o tym sądzicie jestem poczatkujący, czy jest sens w robieniu tego macie jakieś zastrzeżenia, coś byście zmienili ps.: oczywiście wiem że nie osiągne w 6 tygodni takich efektów jak na

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 26042 | Data: 2011-08-22 21:38:15 | Liczba SOGów: 0
  • Rewolwer Zoraki K-10!

    razem nie węgierska lecz turecka. sam nie miałem niestety do czynienia nigdy ani z keseru ani z zoraki, jednakowoż opinie o tym pierwszym były rozmaite od pochwał aż do stwierdzeń o przereklamowaniu. zdaniem niektórych gumowe kule w ogóle nie

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 22378 | Data: 2011-10-12 16:17:22 | Liczba SOGów: 0
  • Macieeek

    sylwetki przed redukcją i aktualne. zdj będzie 9, proszę się nie wpisywać aż nie skończę ich dodawać ! czekam na opinie wnoszące coś do tematu. pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 21974 | Data: 2011-12-06 16:33:43 | Liczba SOGów: 11
  • NOWY MASS ACTIVATOR OD SFD!!!!!!!!!!!!! opinie.

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=26680&xy=400x400[/img] [size=big][color=red] sfd mass activator [/color][/size] http://www.sfd.pl/sklep/sfd_sfd_mass_activator opis26680.html opis wieloskładnikowa odżywka zapewniająca

    Odpowiedzi: 538 | Ilość wyświetleń: 46917 | Data: 2011-12-19 17:08:51 | Liczba SOGów: 5
  • Redukcja by Jeffrey foto str 38,49,57

    na redukcji. tydzień temu po 2 tygodniach odpustu ważyłem 103 kg. jadę dalej wyżej opisanym systemem. proszę o opinie i konstruktywną krytykę temat będę rozwijał pozdr zmieniony przez jeffrey dahmer w dniu 2012 01 26 23:34:23

    Odpowiedzi: 740 | Ilość wyświetleń: 38130 | Data: 2012-01-26 23:33:18 | Liczba SOGów: 7
  • Sustanaxin PMP Steroids

    warto czy nie opinie użytkowników mile widziane

    Odpowiedzi: 244 | Ilość wyświetleń: 20883 | Data: 2012-02-05 17:22:14 | Liczba SOGów: 4
  • Mniejszy ciężar, więcej powtórzeń = większa masa?

    badani unosili ciężarki 30 proc. co najmniej 24 razy, zanim poczuli wyczerpanie. proszę o komentarze i wasze opinie ile według was powinno być serii i ilep powturzeń

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 24835 | Data: 2012-02-18 14:03:27 | Liczba SOGów: 1
  • MUSCLE TEST od Burneiki... Opinie,porady

    witam.jako ze jestem nowicjuszem dopingu i nie chce narazie siegac po strzykawke rozwazylem opcje prohormolnalna na poczatek.jw muscle test od burneiki.jest to niby mix dymethazine podwojnie metylowanego ph podobno jednego z mocniejszych ph na rynku

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 26124 | Data: 2012-03-24 23:23:13 | Liczba SOGów: 0
  • DOSE GENERICS inj & caps - opinie (temat zbiorczy)

    po długiej przerwie powróciłem do hardkorowych treningów a stamtąd już tylko prosta droga na to forum% zbieram środki na cykla i w łapy wpadł mi taki oto prop, szukałem na forum ale wychodzi na to że chyba jakiś rodzyn

    Odpowiedzi: 1849 | Ilość wyświetleń: 84216 | Data: 2012-04-12 16:07:28 | Liczba SOGów: 23
  • Artykuł Kalistenika, skazany na trening hit czy marketingowy kit?

    po serii przysiadów ze sztangą zrobić przysiady na jednej nodze. brońmy się domatorzy! : chcę poznać wasze opinie i zdanie na poruszony przeze mnie temat.

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 32121 | Data: 2012-04-15 14:32:57 | Liczba SOGów: 4
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    więc teraz tu, tylko panowie, żeby temat nie zrobił takim spamem jak ostatnio, piszmy tylko kto co bierze i jakie opinie a nie że kuzyn znajomego słyszał, że ktoś komuś poddziadział, że coś tam niby działa. i panowie ten temat służy też do

    Odpowiedzi: 2925 | Ilość wyświetleń: 97470 | Data: 2012-05-07 16:22:03 | Liczba SOGów: 46
  • lejdiG/DT/pods.str.28,50

    ; bonusowo dorzucam napinki, a co. szału nie ma... stąd czas na ogarnięcie michy! wszystkie rady, sugestie, opinie mile widziane. pozdrawiam! zmieniony przez lejdig w dniu 2012 05 15 20:10:28 zmieniony przez lejdig w dniu

    Odpowiedzi: 537 | Ilość wyświetleń: 32891 | Data: 2012-05-15 20:09:26 | Liczba SOGów: 15
  • 3 i 1/2 roku

    witam wrzucę parę swoich fotek, proszę o opinie od 3 tygodni jestem na redukcji poszło jakieś 3kg. treningi wznowiłem 19 miesięcy temu po ciężkim złamaniu ręki

    Odpowiedzi: 85 | Ilość wyświetleń: 22552 | Data: 2012-05-30 23:13:34 | Liczba SOGów: 4
  • Hyper Pump

    http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i opinie sam się może na niego skusze we wrześniu/październiku. pozdro

    Odpowiedzi: 84 | Ilość wyświetleń: 30575 | Data: 2012-08-27 15:12:29 | Liczba SOGów: 0
  • Doping bez środków dopingujących-opinie, spostrzeżenia

    podwalanie z ang. halfaping zachowanie seksualne mężczyzn polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych, lecz w przeciwieństwie do masturbacji walenia nie kończące się orgazmem i ejakulacją. techniki podwalanie nie różnią się zbytnio od

    Odpowiedzi: 53 | Ilość wyświetleń: 47487 | Data: 2012-10-09 21:33:45 | Liczba SOGów: 4
  • Sprzęt do MMA! Pytania i opinie - rękawice, ochraniacze, rashguardy itd.

    w tym temacie zadajemy pytania na temat wszelakiego sprzętu oraz odzieży do treningów mma. zainteresowanych kupnem rękawic do mma piąstkówek przed zadaniem pytania odsyłam pierw do przejrzenia tego tematu:

    Odpowiedzi: 218 | Ilość wyświetleń: 50121 | Data: 2012-12-11 10:27:45 | Liczba SOGów: 8
  • Biosira Ltd Indie tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

    jak wiadomo inj są dwie wersje jasne flakony bez op to podróbka: http://www.sfd.pl/temat896929 oryginalna biosira to ciemne flakony w op + ulotka: [img]http://i48.tinypic.com/r9iveh[/img] tbl jest tyko jedna oryginalna wersja w

    Odpowiedzi: 1266 | Ilość wyświetleń: 55045 | Data: 2013-01-03 11:14:58 | Liczba SOGów: 24

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}