Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: ab rocket opinie

Strona 54 z 930

  • DOSE GENERICS inj & caps - opinie (temat zbiorczy)

    po długiej przerwie powróciłem do hardkorowych treningów a stamtąd już tylko prosta droga na to forum% zbieram środki na cykla i w łapy wpadł mi taki oto prop, szukałem na forum ale wychodzi na to że chyba jakiś rodzyn

    Odpowiedzi: 1849 | Ilość wyświetleń: 81278 | Data: 2012-04-12 16:07:28 | Liczba SOGów: 23
  • Artykuł Kalistenika, skazany na trening hit czy marketingowy kit?

    po serii przysiadów ze sztangą zrobić przysiady na jednej nodze. brońmy się domatorzy! : chcę poznać wasze opinie i zdanie na poruszony przeze mnie temat.

    Odpowiedzi: 54 | Ilość wyświetleń: 30977 | Data: 2012-04-15 14:32:57 | Liczba SOGów: 4
  • POLSKIE REALIA - czyli co warto brać, vol.2

    więc teraz tu, tylko panowie, żeby temat nie zrobił takim spamem jak ostatnio, piszmy tylko kto co bierze i jakie opinie a nie że kuzyn znajomego słyszał, że ktoś komuś poddziadział, że coś tam niby działa. i panowie ten temat służy też do

    Odpowiedzi: 2925 | Ilość wyświetleń: 96478 | Data: 2012-05-07 16:22:03 | Liczba SOGów: 46
  • lejdiG/DT/pods.str.28,50

    ; bonusowo dorzucam napinki, a co. szału nie ma... stąd czas na ogarnięcie michy! wszystkie rady, sugestie, opinie mile widziane. pozdrawiam! zmieniony przez lejdig w dniu 2012 05 15 20:10:28 zmieniony przez lejdig w dniu

    Odpowiedzi: 537 | Ilość wyświetleń: 32498 | Data: 2012-05-15 20:09:26 | Liczba SOGów: 15
  • 3 i 1/2 roku

    witam wrzucę parę swoich fotek, proszę o opinie od 3 tygodni jestem na redukcji poszło jakieś 3kg. treningi wznowiłem 19 miesięcy temu po ciężkim złamaniu ręki

    Odpowiedzi: 76 | Ilość wyświetleń: 21385 | Data: 2012-05-30 23:13:34 | Liczba SOGów: 4
  • Hyper Pump

    http://burneikasports.com/20 hyper pump.html . co o nim sądzicie jak ktoś testuje niech pisze tu swoje odczucia i opinie sam się może na niego skusze we wrześniu/październiku. pozdro

    Odpowiedzi: 84 | Ilość wyświetleń: 29666 | Data: 2012-08-27 15:12:29 | Liczba SOGów: 0
  • Doping bez środków dopingujących-opinie, spostrzeżenia

    podwalanie z ang. halfaping zachowanie seksualne mężczyzn polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych, lecz w przeciwieństwie do masturbacji walenia nie kończące się orgazmem i ejakulacją. techniki podwalanie nie różnią się zbytnio od

    Odpowiedzi: 53 | Ilość wyświetleń: 47200 | Data: 2012-10-09 21:33:45 | Liczba SOGów: 4
  • Sprzęt do MMA! Pytania i opinie - rękawice, ochraniacze, rashguardy itd.

    w tym temacie zadajemy pytania na temat wszelakiego sprzętu oraz odzieży do treningów mma. zainteresowanych kupnem rękawic do mma piąstkówek przed zadaniem pytania odsyłam pierw do przejrzenia tego tematu:

    Odpowiedzi: 218 | Ilość wyświetleń: 47395 | Data: 2012-12-11 10:27:45 | Liczba SOGów: 8
  • Biosira Ltd Indie tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

    jak wiadomo inj są dwie wersje jasne flakony bez op to podróbka: http://www.sfd.pl/temat896929 oryginalna biosira to ciemne flakony w op + ulotka: [img]http://i48.tinypic.com/r9iveh[/img] tbl jest tyko jedna oryginalna wersja w

    Odpowiedzi: 1266 | Ilość wyświetleń: 53594 | Data: 2013-01-03 11:14:58 | Liczba SOGów: 24
  • Bioniche Pharma (real white version) tbl & inj - opinie (temat zbiorczy)

    miałem okazję oglądać kilka środków z tej firmy i okazuje się, że oryginał bioniche pharma jest w białych amp nie spodziewałem się także fotki są 2 i w dodatku słabej jakości – w niedługim czasie wrzucę wyraźne :

    Odpowiedzi: 971 | Ilość wyświetleń: 52576 | Data: 2013-03-16 13:00:23 | Liczba SOGów: 17
  • Swiss Lab (temat zbiorczy)

    produktów będą wrzacane systematycznie.proszę nie robić w temacie pimpu i anty pimpu,jak ktoś wbijał niech pisz opinie [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/0702a7cd67c041188caad22b30a0d79d[/img] zmieniony przez lodzianin1 w dniu 2013 08 20

    Odpowiedzi: 517 | Ilość wyświetleń: 21378 | Data: 2013-08-20 08:45:44 | Liczba SOGów: 7
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 2143 | Ilość wyświetleń: 101311 | Data: 2014-02-21 13:02:03 | Liczba SOGów: 51
  • Clenbuterol - skutki uboczne

    czy to moze przez to, ze pomylkowo 1 szego dnia wzialem 4 tabletki 31 spac nie moglem do 3 rano. z gory dzieki za opinie nara

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 19830 | Data: 2003-07-09 14:59:28 | Liczba SOGów: 1
  • Carbo - zestawienie by Piter_1988

    najpopularniejsze carbo dostepne na naszym rynku. będzie duzo ciekawych informacji, zdjęcia, ceny, smaki oraz opinie uzytkowników sfd. wczesniejszy post nie wypalił i poprosiłem o usunięcie go ze względu na brak informacji, poprostu było ich

    Odpowiedzi: 127 | Ilość wyświetleń: 19828 | Data: 2006-07-03 20:35:23 | Liczba SOGów: 55
  • Glutamina, uwaga!

    biologii doświadczalnej , która zwykle porusza problemy w sposób bardzo delikatny i odzwierciedla oficjalne opinie fda, stwierdziła ostatnio w opublikowanym przeglądzie, że rozważnym jest unikać spożywania dodatków dietetycznych pochodnych kwasu l

    Odpowiedzi: 55 | Ilość wyświetleń: 19793 | Data: 2004-10-26 01:19:33 | Liczba SOGów: 7
  • Wyznanie hardgainera, czyli jak budować masę!

    stosunkowo dobrze reagują na trening, czy wtedy, gdy nie możecie w żaden sposób wyśrubować optymalnej formy. czytam opinie że nie warto korzystac ze starszych suplementów i stopniowo przechodzić na lepsze, bo to strata czasu, skoro na rynku są tak

    Odpowiedzi: 55 | Ilość wyświetleń: 19767 | Data: 2006-08-29 13:51:35 | Liczba SOGów: 52
  • Poliole. art

    o słodkim smaku cukrol . często padaja również pytania dotyczące skutkow ubocznych stosowania polioli. coz tutaj opinie są podzielone. u większości ludzi umiarkowane stosowanie polioli nie powoduje kompletnie zadnych efektow nieporzadanych,

    Odpowiedzi: 26 | Ilość wyświetleń: 17151 | Data: 2008-09-13 15:46:26 | Liczba SOGów: 3
  • Co używacie do układania włosów ?

    tak jak w temacie : dlaczego to co wcześniej używaliście i jakie opinie na temat nowego środka ogólnie co możecie powiedzieć... ps. czy guma do włosów da się ułożyć włosy żeby były

    Odpowiedzi: 38 | Ilość wyświetleń: 19550 | Data: 2006-11-26 23:32:11 | Liczba SOGów: 1
  • TEST: Powrót do formy i dobicie do 90kg by Darioman7-pods.str.29!

    o nitroglicerynie czytałem trochę, i mimo że składu nie ma jakoś bardzo skomplikowanego, to zbiera dobre opinie i jednym słowem a właściwie dwoma :d robi swoje. poza tym nigdy jeszcze nie stosowałem suplementu opartego o glicerynę mam

    Odpowiedzi: 294 | Ilość wyświetleń: 16924 | Data: 2010-10-10 23:08:16 | Liczba SOGów: 5
  • O to co może 16 latek...

    mam chyba w genetyce. czekam na zainteresowanych moim tematem, a jak tylko sie pojawią moje zdjęcia to czekam na opinie dzięki

    Odpowiedzi: 185 | Ilość wyświetleń: 19515 | Data: 2004-03-30 20:11:01 | Liczba SOGów: 5

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}