Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: ab rocket opinie

Strona 54 z 398

  • "trochę ćwiczę":)

    mialem kontaktu z siłownią.zdjęcia robione telefonem wiec slaba jakość ale myślę ze coś tam widać i wyrazicie swoje opinie i porady: 1wsza fota biceps sam robilem wiec trochę slabo widac

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 9888| Data: 2006-12-10 20:37:34| Liczba SOGów: 15
  • Po prędkości na Debiuty

    otwieram dziennik. postaram się wrzucać wpisy tak często jak będę mogła. mam na imię magda i pochodzę ze śląska. mieszkam z 7 letnią córką alicją w której próbuję zaszczepić bakcyla treningowego i pracuje zawodowo jako trener personalny. od 2 lat

    Odpowiedzi: 171| Ilość wyświetleń: 11251| Data: 2014-12-31 16:05:44| Liczba SOGów: 5
  • HULA-HOP

    witam, jetem ciekawy czy krecenie hula hop moze miec wplyw na miesnie brzucha lub wplynac na zmniejszenie obwodu w talii, prosze o opinie na ten temat, a moze ktos tego probowal z gory thx za odpowiedzi

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 55531| Data: 2002-05-22 20:24:08| Liczba SOGów: 5
  • Który gainer polecacie? Mass Activator czy Mass xxl?

    witam. mam dylemat co do tych dwóch gainerów. od dawna gainer treca ma bdb opinie w internecie za 5,8 kg zapłacę 155zł. opinie co do mass activatora sa różne, głównie o zbyt słodki smak. jest to

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 7996| Data: 2011-10-10 18:10:09| Liczba SOGów: 0
  • CZY KLATKĘ POWINNO SIE ŁĄCZYĆ Z TRICEPSEM I PLECY Z BICEPSEM???

    t241511.html 12 zdjęcie mam nadzieję, że wiele wyjaśniłem. proszę o komentarze i wasze opinie pozdro!!!!

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 14762| Data: 2007-02-23 22:17:05| Liczba SOGów: 5
  • Przypadki biegacza.Ból śródstopia i inne dolegliwości.

    konto mam od niedawna, postanowiłam do was dołączyć :p szukałam trochę nt. regeneracji stawów glukozamina, jednak opinie co do tego wynalazku są podzielone, ze niby nie działa, że to placebo.pozatym mam niespełna 18lat, czy potrzebuje regeneracji

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 19716| Data: 2008-04-21 17:42:15| Liczba SOGów: 2
  • Animal Flex czy Orton Flex

    to doszły do tego strzelające kolana, kręgi szyjne, piersiowe, barki, kostki itp. animal flex zbiera bardzo dobre opinie ale znajomy brał ostatnio i nie poleca mówił że na jego organizm nie pomógł i zaczął stosować właśnie orton flex o tym

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7728| Data: 2012-11-25 23:53:15| Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna vitalmax czy universal ?

    jestem pewny. myślę nad tymi dwoma kreatynami : 1. http://www.sfd.pl/sklep/vitalmax_creatin_monohydrate opis223.html opinie 2. http://www.sfd.pl/sklep/universal_nutrition_creatine_micronized_powder opis481.html opinie i generalnie niby obie mają

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 1476| Data: 2015-12-09 08:04:13| Liczba SOGów: 3
  • A teraz troche Razak'a

    3 witam co sadzicie o tych srodkach prosze o opinie warto czy nie warto 3 oto one: stanex 10, razak , iran stanozolol 100 tab / 10 mg 1 methanex 10,

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 6552| Data: 2009-11-28 18:09:26| Liczba SOGów: 2
  • OLIMP nr 1 w Polsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    do kogo powędrował tytuł rozstrzygnięto w oparciu o badania popularności produktów i usług na polskim rynku. były to opinie społeczeństwa zweryfikowane ankietami w grupie docelowej adekwatnej do grupy odbiorców produktu. badania miały na celu

    Odpowiedzi: 287| Ilość wyświetleń: 13183| Data: 2007-07-12 15:13:07| Liczba SOGów: 10
  • STIMUL 8 vs MESOMORPH (388g)

    pozycja a cena prawie taka sama. z kumplem upolowaliśmy dzisiaj stimula o którym ostatnio głośno na forum, same dobre opinie że dobrze trzepie beret. ma ktoś punkt odniesienia opinie bardziej ogarniętych w temacie osób mile widziane : d

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 4457| Data: 2014-08-27 23:44:05| Liczba SOGów: 1
  • STANEX 10 MG stanozolol " RAZAK"

    mnie i tego działu bo wczesniej nie widzialem. foliowe opakowanie, małe żólte tabletki bez nadruku ani znaczkow. opinie ktore słyszalem to że jest naprawde dobry i duzo osob z pomorskich bramek zadowolonych 31 zmieniony przez uwe w dniu

    Odpowiedzi: 109| Ilość wyświetleń: 29055| Data: 2008-07-21 19:00:20| Liczba SOGów: 4
  • OPINIE o produktach IRON HORSE SERIES

    http://i52.tinypic.com/2dtdk3l witam. będzie to główny temat do opiniowania marki golden lion & iron horse. każdy kto stestuje nasze produkty i zechce się z nami podzielić opinią może się tutaj wpisać. testy jak i konkursy będą w

    Odpowiedzi: 108| Ilość wyświetleń: 37181| Data: 2010-11-22 19:40:08| Liczba SOGów: 3
  • Mutant Mass 15lb Resealable Bag ??

    http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant_mass opis3333.html witam co myślicie na temat tej odżywki słyszałem dobre opinie o niej ale może mi ktoś dokładnie opisać ile czego tam jest http://www.heavyweights.net/mutant mass 15lb resealable

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 39928| Data: 2007-02-28 18:22:32| Liczba SOGów: 4
  • 3 i 1/2 roku

    witam wrzucę parę swoich fotek, proszę o opinie od 3 tygodni jestem na redukcji poszło jakieś 3kg. treningi wznowiłem 19 miesięcy temu po ciężkim złamaniu ręki

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 24499| Data: 2012-05-30 23:13:34| Liczba SOGów: 4
  • Czerwiec 2008 - miniKOKS

    2008/20080619210607 witam, proszę o opinię

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 6252| Data: 2008-06-19 21:06:07| Liczba SOGów: 18
  • PVL Mutant Test jakies opinie?

    jak w temacie: http://www.sfd.pl/sklep/pvl_mutant_test opis1545.html patrząc po składach, lepsze to,czy test freak

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 16302| Data: 2011-06-12 13:24:43| Liczba SOGów: 3
  • DB Pharma HELIOS (opinie)

    witam. na rynku podobno pojawił juz sie nowy spalacz tłuszczu helios. jest to mieszanina clenu z johimbiną wstrzykiwana podskórnie domiejscowo. 100ml kosztuje ok 220zł. ponoć rewelacja... czy ktos z was to testował jakie rezultaty, jaka

    Odpowiedzi: 47| Ilość wyświetleń: 15133| Data: 2008-02-03 17:17:41| Liczba SOGów: 0
  • Złamanie nosa

    no więc mam takie pytanie: jaki ból towarzyszy nastawianiu nosa oraz przy samym jego złamaniu prosiłbym o opinie tych osób, które przez to przeszły ; .

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 18168| Data: 2007-08-31 22:04:59| Liczba SOGów: 1
  • Dieta/redukcja-dziennik [zdj. str. 10]

    na forum kilka dzienników, które zainspirowały mnie do założenia własnego. mam nadzieje, że wasze złe i dobre opinie zmotywują mnie jeszcze bardziej,a porady i propozycje zmian pomogą mi w osiągnięciu jak najlepszych rezultatów. wiem, że przede

    Odpowiedzi: 221| Ilość wyświetleń: 14167| Data: 2014-03-03 15:58:19| Liczba SOGów: 8

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}