SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

aakg opinie sfd

  • AAKG z SFD/opinie/

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Witam, testowaliscie AAKG z SFD ? Dziala czy raczej nie ?? warto zakupic ?? Naprawde kuszaca cena :)

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1186 Data: 2014-05-22 18:56:38 Liczba szacunów: 0
  • #!#!# Nowe Produkty SFD #!#!# Trimal - Beta Alanine - Pure AAKG #!#!#

    Post
    Odżywki i suplementy

    bo o big zonie można znaleźć same dobre opinie. a o aakg z sfd mało można wyczytać w necie

    Odpowiedzi: 160 Ilość wyświetleń: 16269 Data: 2012-06-23 23:48:55 Liczba szacunów: 0
  • Coś na pompe

    Post
    Odżywki i suplementy

    Myslalem na pure aakg z sfd ale srednie opinie Zmieniony przez - MateoKL w dniu 2014-06-26 14:02:39

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1228 Data: 2014-06-26 14:01:27 Liczba szacunów: 0
  • Coś na pompe

    Post
    Odżywki i suplementy

    Myslalem na pure aakg z sfd ale srednie opinie co znaczy średnie?

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1228 Data: 2014-06-26 14:15:20 Liczba szacunów: 0
  • TEST PRODUKTÓW BIG ZONE - Admin vs Remik7 - pods. 100 str. (atleta.pl)

    Post
    Odżywki i suplementy

    ie może być inaczej skoro substancji , które odpowiadają za to zjawisko mamy w porcji plasmy aż 9 g , wiele produktów pre-workout ma cale porcje w okolicy 5g , a tutaj samego aakg i cytruliny jest blisko dwa razy tyle. Więcej nie trzeba dodawać. Pod względem pobudzenia jest również ok, ale z butów mnie nie wystrzelił, pisałem także parę razy , że

    Odpowiedzi: 1054 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-20 21:20:41 Liczba szacunów: 0
  • TAJEMNICE KREATYNY - S. AMBROZIAK

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Nie wiem, czy ktoś już to wrzucał tu na SFD w tym temacie, ale jeśli nie to tym lepiej. Treść pochodzi z forum Body Factory i jest napisana przez _Knife_ Jeśli już chcesz coś kupić: KREATYNA MONO - dobra jakość, dobra cena (bez trudu kupisz za góra 50 zł - 500 g kreatyny - która wystarczy na bardzo długo - 100 porcji po 5 g). UWAGA: NIE ISTNIEJE SI

    Odpowiedzi: 429 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-18 19:50:19 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] natalijka - Mistrzyni Polski WBBF WFF 2018 str.609

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    g) dieta: IF częściowo IIFYM. kalorie około 2500 w DT i 2000 w DNT, dużo lodów, mięsa z sosami, itp kązdy widział jak moja dieta wyglądała :) suple: kreatyna, bcaa, witaminy, aakg, beta-ala, sarm LGD, magnes, białko, w późniejszym etapie: nitrobolon czasami, TriAnabol , od miesiąca olej lniany 1 łyżka ed dalsze cele: redukcja do wagi 52-51kg . Ch

    Odpowiedzi: 7352 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-01-17 21:02:44 Liczba szacunów: 5
  • TEST NIESPONSOROWANY MASA x3 BY CHORY1985 - pods.str.46!

    Post
    Odżywki i suplementy

    No i jestem po treningu. Jestem z siebie bardzo zadowolony i dumny! Czułem na siłce dużą motywację i MOC! Wznos wylewający siedząc: 1x5kg 20powt rozgrzewka 1x10kg 8powt rozgrzewka 1x12.5kg 8powt 1x15kg 8powt 1x20kg 8powt 1x23kg 8powt 1x28kg 6powt ciężar wyciskałem ok 45stopni w górę piekło i spinało okrutnie !!!!!! Wznosy GIRONDY + wznosy wylewaja

    Odpowiedzi: 575 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-14 13:05:18 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) Cel: Zwiększenie czystej masy mięśniowej oraz siły przy jak najmniejszym BF 2) Nazwa produktu/produktów*: Vitalmax Creatine Monohydrate 1200g, SFD Beta Alanine 250g (x2), SFD AAKG 250g, MVP Biotech Stay Alert Pure Caffeine 200mg (200 kaps.), Ostrovit BCAA 2:1:1 500g 3) Staż: 2 lata (z przerwami) 4) Przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: Około

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-02 17:57:22 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] by Banan - podsumowanie redukcji 2018 str. 451

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    jest, na treningu pompa bardzo dobra - na razie najlepsza z tych paru porannych workoutów (swoją robote robi też Berserk RAVE - jestem bardzo zadowolony + dodałem do niego 5g aakg :-D ) Sporo żył na całej górze klatki/barkach/ramionach, powoli przestawiam się już na te poranne treningi , bo siłowo praktycznie tak samo jak ostatnio wieczorem, a nawe

    Odpowiedzi: 4746 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-17 14:43:39 Liczba szacunów: 0
  • Mój dzień z firmą TREC - MEGA KONKURS WAKACYJNY

    Post
    Trec

    Teraz są wakacje to można sobie pozwolić na odpoczynek. ok. godz. 9.30 wstaje bo lubie sobie pospać troche dłużej, ledwie się trzymam na nogach troche jeszcze śpiący. Łykam 3 kaps. CM3 i witaminke Multi Pack 36 popijając to wszystko ówcześniej uszykowaną wodą przed pójściem spać. Po zażyciu supli zaczynam od razu lepiej się czuć, jak nowo narodzony

    Odpowiedzi: 65 Ilość wyświetleń: 8219 Data: 2008-07-24 20:46:03 Liczba szacunów: 0
  • Cykl Do oceny.

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ale mam rozumieć ze ogólnie AAKG przekoloryzowane jest czy akurat te szoty takie? Bo jak czytałem opinie ogólnie o AAKG (Akurat nie o tym olimpu bo to jest stosunkowo nowe) to chłopacy sie pozytywnie wypowiadali ze naprawde super. Ale mysle ze moze byc spowodowane to tym że w innych AAKG jest na połowe AAKG z Jabłczanem Cytruliny a w tym szocie z t

    Odpowiedzi: 77 Ilość wyświetleń: 3788 Data: 2011-02-20 14:23:17 Liczba szacunów: 0
  • NO BOOSTERS by Marian :]

    Post
    Odżywki i suplementy

    6. Nitrix Producent: BSN Skład: /1 porcja/ -Alfa Keto-Glutarat L-Argininy (AAKG) - 3000 mg, *CRTS2 (Technologia Kontrolowanego Uwalniania i System Wspomagania) - 1897 mg, -Methocel (Micro-Polymer Hydrophillic Ether Matrix), -Phosphaplexx (Fosforan Wapnia, Fosforan Di-Potasu i Fosforan Sodu), -2CM (Jabłczan Dikreatyny), -L-Cytrulina, -NAD (Nikot

    Odpowiedzi: 91 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-05-19 22:00:12 Liczba szacunów: 0
  • Pod okiem zawodowca - odpowiada GISZMAN!

    Post
    Trec

    Witam Wszystkich;) Mam małe pytanko odnośnie mojego zestawu suplementacji w ciągu dnia do Cb Giszman Dopiero co się zarejestrowałem na forum i nic o sobie nie wypełniałem, ponieważ nie mam zbyt dużo czasu na razie, a prawdę mówiąc zarejestrowałem się tylko po to żeby uzyskać Twoją opinie;) Mam nadzieję że to się zmieni i będę mógł częściej odwiedza

    Odpowiedzi: 2710 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-29 09:47:34 Liczba szacunów: 0
  • TEST: Byc sezonowcem %-) Ostateczna Rozgrywka! wg Siodemy/Alkohola pods str 48

    Post
    Odżywki i suplementy

    nany co do monohydratu... Jednak musze przyznac ze jestem za***iscie zadowolony z efektow! Monohydrat w dawce 8-10g/dziennie zadzialal super! Jestem bardzo zadowolony 10/10 aakg http://www.sfd.pl/sklep/Activita_%2FActivLab_Arginine3-opis2306.html Opinia: Przy ilosci <4 kaps pompa byla taka srednia, jednak po ponad 6 kaps do 8 kaps pompa juz ba

    Odpowiedzi: 550 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-03-17 20:02:06 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH v2

    Post
    Odżywki i suplementy

    Czy do Kreatyny i B.A dołączyć jeszcze osobne dekstrozę? Czy to głupi pomysł ? ;) doczytaj co to dextroza - podpowiem cukier prosty /glkoza/ potrzebuejsz jeszcze czy sam se odpowiesz "o sensie" stosowania ?? witam czy do geineratota http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Gainerator-opis26048.html warto kupować creatyne mono choć jest ona zawarta w tej że

    Odpowiedzi: 642 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-06 19:44:53 Liczba szacunów: 0
  • Badania naukowe?

    Post
    Administracja i Moderatorzy

    Słuchaj, nie chce się wykłócać, ale jestem z zawodu informatykiem i wiem jak działają wyszukiwarki. Nie zrozumiałeś o co konkretnie chodzi - CO mam wpisać w tej wyszukiwarce, żeby znaleźć jakieś badania? Polecę z pamięci - był temat "HBM i jego wpływ (PRAWIE ZEROWY!) na wpływ budowy ciała". https://www.google.pl/search?q=hbm+badania+sfd&ie=utf-8&oe

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 5049 Data: 2015-10-09 19:50:07 Liczba szacunów: 1
  • [BLOG]diwadek / Dawid - Redukcja, do czech razy sztuka

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    /SFD/Images/2015/10/16/177bd413f9de4ecb8422a1bfbe4e3727.jpg CZWARTEK DT 15.10.2015 KLATKA, TRICEPS, NOGI HIPERTROFIA Waga z rana 78,3kg KONTUZJA KOSTKI - mimo to trening dobry, dorzuciłem 3 serie na dolnym skosie. Dziś zakwasy spore. Przysiady wczoraj odpuściłem i dobrze, ledwo dokuśtykałem na trening, tam starałem sie nie obciążać stawu skokowego

    Odpowiedzi: 1476 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-10-16 18:52:28 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] Mosto - Historia prawdziwa

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    /SFD/2017/5/1/8da0139c30724c37a9927b7a4689a1b8.jpg Data 30.04.2017 - DT Wpiska z wczoraj bo nie zdążyłem dodać ;-) Poczytałem opinie o spalaczach i chyba wleci Thermal Pro Revolution na ostatnie parę tyg. Jadłem wczoraj placki ziemniaczane z proszku i calkiem przyzwoite są. Wystarczy jedno jajko, szklanka wody i 100g prochu i gotowe %-) Druga spraw

    Odpowiedzi: 2225 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-01 08:44:38 Liczba szacunów: 0
  • Prosze o sprawdzenie cyklu ;)

    Post
    Odżywki i suplementy

    Myślałem żeby zjeśc tak: Teraz tylko aakg które biore i thermala. Tak na razie chce jechac przez około miesiąc, ewentualnie pić wpc jako uzupelnienie diety w białko. Potem myslalem by wrzucić : W dni treningowe: Kreta cell pump przed treningiem, aakg troche dołoze oprocz tego co jest w cp , b-alanina na ukrwienie i pobudzenie tkanek, oraz lipobur

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 545 Data: 2012-09-28 22:10:36 Liczba szacunów: 0