Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 1 z 1934

  • ASSAULT MUSCLE PHARM + Cytogenix Cytocell + UNS Mass Attacker czy Nutrabolics Mass Fu

    witam rozważam dwa zestawy, napiszcie który lepszy, zależy mi tylko na jak najlepszych rezultatach przyrost masy mięśniowej i redukcja tłuszczu z brzucha w jak najkrótszym czasie. napiszcie który zestaw lepszy: zestaw i: assault muscle

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1577| Data: 2011-07-11 01:04:57| Liczba SOGów: 0
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili Mass activator czy UNS Mass Attacker czy UNS Mass shocker czy hi tec nutrition whey Mass builder

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1308| Data: 2014-03-03 17:31:47| Liczba SOGów: 0
  • [S] Gainer UNS - Mass Attacker - 3400g dwa opakowania za 120 ZŁ

    ale stojały w suchym miejscu w szafie jak osoba która nie moze powiedzieć o jakości to daje tylko pilk na opinie z sfd sklepu http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass_shocker opis26647.html smaki: tofi i czarna porzeczka

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 495| Data: 2015-05-14 14:48:11| Liczba SOGów: 0
  • UNS Mass Attacker 2

    witam jako uzupełnienie diety szukam czegoś, co pozwoli mi szybciej nabrać na wadze. rozważam odżywkę na mase podana w temiacie powyżewj 30% białka [url=http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass Attacker opis26507.html]klik UNS Mass Attacker 2[/url]

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 814| Data: 2014-10-09 17:02:05| Liczba SOGów: 0
  • Uns Mass Attacker + Kreatyna

    witam, na siłownie uczęszczam stosunkowo od niedawna dokładnie 5 miesięcy. wiedzę o kulturystyce mam małą, ale staram się dużo czytać. stosuje dietę, ale harmonogram dnia nie pozwala mi przyjmowania odpowiedniej ilosci kalorii. zamówiłem sobie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 613| Data: 2014-01-13 16:15:47| Liczba SOGów: 1
  • [S] UNS Mass Attacker 3280g

    jak w temacie sprzedam gainera UNS Mass Attacker z paki ubyła jedna porcja 120g czyli zostało 3280g. cena jaka mnie interesuje to 65zł [img]/sfd/images/2015/9/25/29d22e8504e7482987ac72ee6b0920a9[/img]

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 318| Data: 2015-09-25 20:23:54| Liczba SOGów: 0
  • UNS - Mass Attacker

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/mass_attacker_i31241_d380x380[/img] opis zwiększa siłę i masę mięśniową przyspiesza regenerację różne rodzaje białka Mass Attacker to preparat wzmagający wzrost beztłuszczowej masy

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2027| Data: 2014-07-11 16:56:29| Liczba SOGów: 0
  • Mass Mutation vs Mass Attacker i ProLongatum vs System Protein 80

    siemka. mam dylemat przy wyborze gainera i białka. gainera zamierzam brać zaraz po treningu i fajnie jakby był mało otłuszczający. białko zamierzam brać jako ostatni posiłek przed spaniem. jako że mam teraz malutki kryzys pieniężny interesuje mnie

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1331| Data: 2011-02-09 20:04:31| Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    witam, zakładam ten temat ponieważ nic nie ma na temat tych odżywek w dziale odżywki i suplementy opinie i zdjęcia i ogólnie ciężko jest coś znaleźć na ich temat, a są to jedne z tańszych gainerów, lecz czy z cena idzie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1450| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 2763| Data: 2011-01-31 12:33:58| Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec Mass xxl a UNS Mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9455| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab czy uns

    witam, jaki wybrac gainer activlab Mass up czy UNS Mass Attacker czy moze jakis inny z tanszych do 120 zl, tamte sa po 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1163| Data: 2011-02-01 14:38:57| Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab, uns czy inny

    witam, jaki wybrac gainer activlab Mass up czy UNS Mass Attacker czy moze jakis inny z tanszych do ok 120 zl, tamte sa 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 968| Data: 2011-02-01 20:54:51| Liczba SOGów: 0
  • Nitro Future Weight Gainer vs UNS Mass Attacker

    siemanko. czy miał ktoś do czynienia z tymi gainerkami: http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._nitro_ _future_weight_gainer opis1407.html http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass Attacker opis26507.html który jest lepszy ceną i składem wydają

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 1079| Data: 2011-02-28 11:49:24| Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie UNS Mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze byc ta odzywka na opakowaniu pisalo zeby brac 3x dziennie ja

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6553| Data: 2012-02-02 18:46:10| Liczba SOGów: 1
  • [S] SPRZEDAM UNS mass shocker gainer ok. 4.8kg

    witam, mam do sprzedania prawie nowy gainer firmy UNS Mass shocker. smak bananowy. pobrałem jedynie 4 miarki, smak mi nie podszedł. cena 110 zl, odbiór tylko w lublinie wysyłka nie opłacalna .

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 771| Data: 2014-04-12 15:23:34| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    witam wszystkich, jestem tutaj pierwszy raz, mam zamiar zacząć moją przygodę z bodybuildingiem czy jak to się tam nazywa :d. moje pytanie to, który z tych dwóch gainerów wymienionych w tytule, byłby dla mnie szczupłego chłopaka, bez masy,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1883| Data: 2013-01-04 22:22:13| Liczba SOGów: 0
  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera UNS Mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1819| Data: 2012-05-23 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam UNS Mass Shocker 2 5000g gajner

    sprzedam UNS Mass shocker 2 5000g gajner,smak czekoladowy, data waz.2017r zuzyte tylko 100g wiec jest 4,9kg ; 100zl z wysylka cena [img]/sfd/images/2015/12/28/a84a6ee475f24bfab72396a05a7127e0[/img] zmieniony przez blach_man w dniu 2015

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1154| Data: 2015-12-28 12:49:38| Liczba SOGów: 0
  • [S] UNS Mass Shocker Warszawa

    witam, do sprzedania mam odżywkę UNS Mass shocker, smak banan. kupiona w lutym tego roku, paczka 5 kilo, zjedzone dosłownie kilka miarek, zostało na pewno więcej niż 4,5 kilo. data ważności 1 2016 cena 70zł. fotki:

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 420| Data: 2014-05-28 12:02:41| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}