Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 1 z 1794

  • ASSAULT MUSCLE PHARM + Cytogenix Cytocell + UNS Mass Attacker czy Nutrabolics Mass Fu

    witam rozważam dwa zestawy, napiszcie który lepszy, zależy mi tylko na jak najlepszych rezultatach przyrost masy mięśniowej i redukcja tłuszczu z brzucha w jak najkrótszym czasie. napiszcie który zestaw lepszy: zestaw i: assault muscle

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1275 | Data: 2011-07-11 01:04:57 | Liczba SOGów: 0
  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili Mass activator czy UNS Mass Attacker czy UNS Mass shocker czy hi tec nutrition whey Mass builder

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 462 | Data: 2014-03-03 17:31:47 | Liczba SOGów: 0
  • Uns Mass Attacker + Kreatyna

    witam, na siłownie uczęszczam stosunkowo od niedawna dokładnie 5 miesięcy. wiedzę o kulturystyce mam małą, ale staram się dużo czytać. stosuje dietę, ale harmonogram dnia nie pozwala mi przyjmowania odpowiedniej ilosci kalorii. zamówiłem sobie

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 306 | Data: 2014-01-13 16:15:47 | Liczba SOGów: 1
  • Mass Mutation vs Mass Attacker i ProLongatum vs System Protein 80

    siemka. mam dylemat przy wyborze gainera i białka. gainera zamierzam brać zaraz po treningu i fajnie jakby był mało otłuszczający. białko zamierzam brać jako ostatni posiłek przed spaniem. jako że mam teraz malutki kryzys pieniężny interesuje mnie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1171 | Data: 2011-02-09 20:04:31 | Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    witam, zakładam ten temat ponieważ nic nie ma na temat tych odżywek w dziale odżywki i suplementy opinie i zdjęcia i ogólnie ciężko jest coś znaleźć na ich temat, a są to jedne z tańszych gainerów, lecz czy z cena idzie

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 1231 | Data: 2011-04-09 11:11:30 | Liczba SOGów: 1
  • UNS Mass Attacker, Pytanie ?

    brał ktoś słyszał ktoś opinie znalazłem go na znanym serwisie aukcyjnym 7 kg za 140zł gratis wysyłka. dodam jeszcze skład: woskowa skrobia

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2530 | Data: 2011-01-31 12:33:58 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab czy uns

    witam, jaki wybrac gainer activlab Mass up czy UNS Mass Attacker czy moze jakis inny z tanszych do 120 zl, tamte sa po 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1007 | Data: 2011-02-01 14:38:57 | Liczba SOGów: 0
  • Gainer activlab, uns czy inny

    witam, jaki wybrac gainer activlab Mass up czy UNS Mass Attacker czy moze jakis inny z tanszych do ok 120 zl, tamte sa 7 kg pozdrawiam

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 834 | Data: 2011-02-01 20:54:51 | Liczba SOGów: 0
  • Nitro Future Weight Gainer vs UNS Mass Attacker

    siemanko. czy miał ktoś do czynienia z tymi gainerkami: http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._nitro_ _future_weight_gainer opis1407.html http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass Attacker opis26507.html który jest lepszy ceną i składem wydają

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 970 | Data: 2011-02-28 11:49:24 | Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec Mass xxl a UNS Mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4257 | Data: 2012-12-31 14:26:51 | Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie UNS Mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze byc ta odzywka na opakowaniu pisalo zeby brac 3x dziennie ja

    Odpowiedzi: 35 | Ilość wyświetleń: 5096 | Data: 2012-02-02 18:46:10 | Liczba SOGów: 1
  • [S] SPRZEDAM UNS mass shocker gainer ok. 4.8kg

    witam, mam do sprzedania prawie nowy gainer firmy UNS Mass shocker. smak bananowy. pobrałem jedynie 4 miarki, smak mi nie podszedł. cena 110 zl, odbiór tylko w lublinie wysyłka nie opłacalna .

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 319 | Data: 2014-04-12 15:23:34 | Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    witam wszystkich, jestem tutaj pierwszy raz, mam zamiar zacząć moją przygodę z bodybuildingiem czy jak to się tam nazywa :d. moje pytanie to, który z tych dwóch gainerów wymienionych w tytule, byłby dla mnie szczupłego chłopaka, bez masy,

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1295 | Data: 2013-01-04 22:22:13 | Liczba SOGów: 0
  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera UNS Mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 1546 | Data: 2012-05-23 22:01:07 | Liczba SOGów: 0
  • [S] UNS Mass Shocker Warszawa

    witam, do sprzedania mam odżywkę UNS Mass shocker, smak banan. kupiona w lutym tego roku, paczka 5 kilo, zjedzone dosłownie kilka miarek, zostało na pewno więcej niż 4,5 kilo. data ważności 1 2016 cena 70zł. fotki:

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 252 | Data: 2014-05-28 12:02:41 | Liczba SOGów: 0
  • Ocena suplemetacji, ew. co dodać.

    witam, jestem lekkoatletą i potrzebna mi nabrać siły i masy na kolejny sezon. jak to bywa w polskich realiach trenerzy ani troche się nie orientują w odżywkach .... przygotowałem sobie porządny zestaw. przymierzam się do podium na ogólnopolskich

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 339 | Data: 2014-08-03 17:51:09 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w dobraniu suplementów

    witam ! zaczynam trening na powiększenie masy. plan treningowy jest już ułożony, dieta również pozostaje mi dobór suplementów i tu prosiłbym was o pomoc. trochę porozglądałem się i zrobiłem mały research jednak wciąż jest tego sporo i nie do

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 150 | Data: 2014-06-19 14:09:56 | Liczba SOGów: 1
  • Proszę o pomoc . :)

    a więc tak mam 181 wzrostu.. i tylko 63 kg. wagi ... zajadam sporo ... a poza tym zaczynam chodzić non stop na siłownię.. 3 razy w tygodniu pod okiem instruktora trenera kulturystyki... także ćwiczenia będę robił dokładnie, po 1,5 godz. do

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 598 | Data: 2011-03-14 17:20:21 | Liczba SOGów: 0
  • [S] Labrada Super Charge - około 400g oraz gainery UNS

    jak w temacie. razem z opakowaniem waży 540g, dlatego myślę, że samego proszku jest 400g. z racji pękniętej nakrętki preferowany odbiór osobisty katowice . cena 60zł. mam również gainery z UNS Mass shocker 3500g i Mass Attacker 3500g. oba

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 376 | Data: 2012-06-07 13:04:53 | Liczba SOGów: 0
  • ktory gainer, prosze o porade

    witam. chcialbym uzupelnic moja diete masowa o jakis w miare przyzwoity gainer i w granicach moich funduszy znalazly sie dwa gainery ze sredniej polki cenowej i jakosciowej, jednak mam dylemat ktory z nich wybrac, o dziwo sa one w jednakowej cenie w

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 365 | Data: 2013-01-15 22:01:21 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}