Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 1 z 633

  • Mass activator czy Uns Mass Attacker czy Hi-Tec Nutrition - Whey czy Uns Mass shocker

    tak jak w temacie poszukuje taniego i dobrego gainera natknołem się na te którego z nich byście mi polecili Mass activator czy UNS Mass Attacker czy UNS Mass shocker czy hi tec nutrition whey Mass builder

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1364| Data: 2014-03-03 17:31:47| Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    witam, zakładam ten temat ponieważ nic nie ma na temat tych odżywek w dziale odżywki i suplementy opinie i zdjęcia i ogólnie ciężko jest coś znaleźć na ich temat, a są to jedne z tańszych gainerów, lecz czy z cena idzie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1465| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • Mass XXL czy UNS Mass Shocker?

    potrzebuje uzupuełniacza diety i zastanawiam się między tymi dwoma: trec Mass xxl a UNS Mass shocker. który polecacie, zew zględów jakościowych i dającego lepsze efekty

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 9709| Data: 2012-12-31 14:26:51| Liczba SOGów: 0
  • Hi Tec Whey Mass Builder kontra UNS Mass Shocker

    witam wszystkich, jestem tutaj pierwszy raz, mam zamiar zacząć moją przygodę z bodybuildingiem czy jak to się tam nazywa :d. moje pytanie to, który z tych dwóch gainerów wymienionych w tytule, byłby dla mnie szczupłego chłopaka, bez masy,

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1908| Data: 2013-01-04 22:22:13| Liczba SOGów: 0
  • Uns mass shocker

    zaczalem cwiczyc na silowni jednoczesnie biore odzywke o nazwie UNS Mass shocker z bialkiem i weglowodanami i tam pare witamin i zaczalem tyc a mam problem z nadwaga i czy przyczyna moze byc ta odzywka na opakowaniu pisalo zeby brac 3x dziennie ja

    Odpowiedzi: 35| Ilość wyświetleń: 6614| Data: 2012-02-02 18:46:10| Liczba SOGów: 1
  • [S] UNS MASS ATACKER 3,5KG 60zł NOWY !!!

    witam sprzedam gainera UNS Mass atacker 3,5kg, nowe opakowanie, nie otwierane. 60zł. zainteresowani pisac tutaj albo gg 7638298

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1829| Data: 2012-05-23 22:01:07| Liczba SOGów: 0
  • [S] Sprzedam UNS Mass Shocker 2 5000g gajner

    sprzedam UNS Mass shocker 2 5000g gajner,smak czekoladowy, data waz.2017r zuzyte tylko 100g wiec jest 4,9kg ; 100zl z wysylka cena [img]/sfd/images/2015/12/28/a84a6ee475f24bfab72396a05a7127e0[/img] zmieniony przez blach_man w dniu 2015

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 1173| Data: 2015-12-28 12:49:38| Liczba SOGów: 0
  • Piotr Cieśla UNS TEAM ,,Od ćwiczących dla ćwiczących''

    witam wszystkich część z was może już mnie kojarzyć oraz znać z innych for jak i również tego.. gdyż jest to pierwsze forum na jakie kiedykolwiek sie zarejestrowałem ok 5 lat temu : i cale szczęście na nie powróciłem wraz z całą ekipą UNS ! tutaj

    Odpowiedzi: 1900| Ilość wyświetleń: 66129| Data: 2014-10-07 17:38:07| Liczba SOGów: 11
  • Który tani gainer wybrac??

    witam szukam jakiegoś dobrego taniego gainera .narazie najlepszy jaki znalazlem to UNS Mass Attacker http://www.sfd.pl/sklep/uns_mass Attacker opis26507.html za 7kg 114zl .do tego niezly sklad i tylko 3g cukrow . jest jakis lepszy gainer tego z

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1496| Data: 2011-06-20 19:18:42| Liczba SOGów: 0
  • UNS ( Dziwne Opakowanie , Smak )

    witam 2 dni temu zakupiłem w sklepie sfp wasz gainer dokładnie to UNS Mass ataccker 2 , i mam pytanie bo po otwarciu ujrzałem torbe foliową zawiniętą recznie na supeł a w środku biały proch% . pytanie czy to normalne w waszych produktach dodam 2

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3950| Data: 2014-12-04 19:56:18| Liczba SOGów: 0
  • HYPER MASS 6000 OPINIE

    witam. co powiecie na temat: hyper Mass 6000 dzwoniłem do sklepu z suplementami, odnoście gain bolica, oraz Mass xxl i gość powiedział że najlepszym rozwiązaniem jest: hyper Mass 6000 i Mass freak. chciałem kupić 5/6kg gain bolica 6000,

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 3148| Data: 2011-03-05 15:21:51| Liczba SOGów: 0
  • Serious Mass. Wasze opinie.... :)

    witam. otoz 2 dni temu skonczylem brac Mass gaina megabol u. teraz zamierzam sobie kupic serious Mass a 5.5 kg firmy optimum nutrition. moje pytanie jest nastepujace, czy dobry jest ten ganierek czytalem jego skladniki itd i z nich wynika ze jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 5854| Data: 2004-11-14 17:17:33| Liczba SOGów: 0
  • SNI PRO MASS 3650g - opinie

    sni pro Mass 3650g , co myslicie otej masowce moge tanio pozniezej 100zł potrzebna szybka odpowiedz

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 4354| Data: 2008-07-06 21:56:59| Liczba SOGów: 0
  • mass gain - opinie

    witam wszystkich, co sadzicie o odzywce Mass gain ht warta zakupu chcialbym aby wypowiadaly sie osoby ktore braly to i jakie mialy efekty po tym.i ktory smak wedlug was jest dobry.pozdrawiam

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 3062| Data: 2005-05-15 14:51:15| Liczba SOGów: 0
  • Kreta + PVLmutant mass+ BCAA opinie??

    witam mam zamiar zakupić takie oto suple kreatyna mono olimpa + pvl mutant Mass bcaa to jest pierwszy taki mój cykl dieta jest a ćwicze już ponad 6 miesięcy jakas konkretna rada co do tego 6 pozdr

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1879| Data: 2009-03-11 12:04:02| Liczba SOGów: 0
  • [Konkurs] Najładniejsza pupa UNS

    lecimy z nowym konkursem najładniejsza pupa UNS : 1. konkurs wyłącznie dla kobiet. 2. należy wstawić zdjęcie całej sylwetki z widoczną pupą. 3. na zdjęciu musi być widoczna kartka z napisem UNS oraz obecną datą. 4. przyjmujemy jedną

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 20948| Data: 2015-06-25 20:59:32| Liczba SOGów: 78
  • 23 lata, rok stazu - ocena ?!

    witam, od dluzszego czasu przegladam forum postanowilem wrzucic moje fotki i poczekac na wasze opinie trening zaczelem w lutym ubieglego roku. mialem 3 miesiace przerwy w wakacje i we wrzesniu wrocilem na silownie.

    Odpowiedzi: 85| Ilość wyświetleń: 30729| Data: 2011-02-10 15:46:16| Liczba SOGów: 3
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9146| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Tested - Adam Suker UNS Team - Spełniamy marzenia z UNS

    witam wszystkich! nazywam się adam suker i wielu z was mnie zna czy to z poprzedniego dziennika na konkurencyjnym forum, który był bardzo popularny czy to ze starych dzienników sfd czy to też z kulturystycznej sceny. moja przygoda z kulturystyką

    Odpowiedzi: 1720| Ilość wyświetleń: 99652| Data: 2014-10-07 10:06:44| Liczba SOGów: 37
  • Dieta na mase do oceny, ok. 4000kcal.

    ocenicie mi tą dietkę na masę niby jestem ektomorfikiem, więc dużo dodatnich kcal lecz nie w wierzę w te budowy. ustalałem wszystko na konkurencji i wrzucam tutaj w razie czego, dajcie swoją opinię. rano: chleb żytni razowy 100g twaróg chudy

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 1679| Data: 2015-08-16 17:23:24| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}