Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 10 z 630

  • ActivLab - Mass Up Gainer - problemy

    kupiłem gainera activlab Mass up i mam pewien problem. mniejsza z tym, że konsystencja jak z kosmosu ni to budyń, ni to kisiel, ni to płyn. h*j ze smakiem co mnie nie zabije to mnie wzmocni. mianowice producent podaje, że 100g produktu to 4

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 9720| Data: 2011-08-04 13:13:06| Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC 80

    ze sklepu sfd i doradził nowe białko UNS wpc 80 180 zl za 4,5 kg! cena trzeba przyznać super ktoś to jadł , jak opinie http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._uns_wpc_80 opis25596.html

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 2827| Data: 2009-10-05 14:07:09| Liczba SOGów: 0
  • Supplemen-t Super Series - Animal Mass

    animal Mass http://www.kulturystyka.nazwa.pl/newsklep/foto/487 opis: animal Mass to odżywka węglowodanowo białkowa, typu gainer. stanowi ona klucz do sukcesu dla osób, którym zależy na szybkim zwiększenie beztłuszczowej masy ciała.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 7544| Data: 2009-05-28 16:14:35| Liczba SOGów: 0
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    tam ale przez premiera znajomość języka by dostać prace powiedzmy ze komunikatywny 15 bardziej rosyjski sie przyda. opinie o tej agencji nie są pozytywnie,niedawno na internecie była jakaś petycja bojkotująca poczynania tej agencji ale nie mogę

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10139| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • HELLBURNER Peak. Wasze opinie o tej nowości

    temu pojawił się nowy spalacz o bardzo chwytliwej nazwie i piekielnym opakowaniu. zastanawiam się jakie macie opinie na jego temat albo też jakie oczekiwania w stosunku do tego produktu piszcie smiało. dwójka moich znajomych juz zakupiła ten

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 10072| Data: 2010-08-11 11:24:53| Liczba SOGów: 0
  • MONOVISC na zrypane kolano prosze o opinie

    koledzy tak jak w temacie,prosze o opinie czy ktos mial robiony zastrzyk do stawu kolanowego monovisc.mam troche zrypane kolano i ortopeda sportowy zalecil mi wlasnie ten lek.podobno najlepszy za przystepna kase.sprawdzil ktos

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 10070| Data: 2010-12-10 17:55:31| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o opinie na temat leczenie falą uderzeniową.

    które i tak jest bardzo rzadko stosowane, bo niesie za sobą wysokie ryzyko powikłań. tak więc proszę was o opinie na temat fali uderzeniowej. czy wam pomogła i ile zabiegów braliście. z góry dziękuje za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 10025| Data: 2012-10-12 11:06:41| Liczba SOGów: 0
  • Megabol - Mass mutation

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/mass_mutation_i952_d400x400[/img] [size=big] Mass mutation [/size] opis new Mass mutation to preparat budulcowy najnowszej klasy opracowany w 2009r. jego przewaga wobec podobnych odżywek wynika z

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 7589| Data: 2012-06-14 14:31:39| Liczba SOGów: 0
  • Ektomorfik 194cm 85kg

    nóg na maszynie 3 serie przysiad ze sztangą na karku 3 serie wspięcia na palcach łydki czekam na wszelkie opinie i sugestie. pozdrawiam

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1181| Data: 2012-07-01 12:54:52| Liczba SOGów: 0
  • HOT SPORT DRINK - wasze opinie i komentarze

    kto już dostał i spróbował niech opisuje swoje odczucia i opinie

    Odpowiedzi: 81| Ilość wyświetleń: 9963| Data: 2008-08-07 12:29:39| Liczba SOGów: 3
  • Leucine Fusion-opinie

    witam ! mam pytanie o opinie na temat tego produktu czy ktos juz moze go testowal moze sa jakies lepsze aminokwasy, z czym najlepiej polaczyc leucine aby uzyskac jak najlepszy przyrost z gory gzieki za podpowiedzi

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 9954| Data: 2010-11-11 21:38:54| Liczba SOGów: 1
  • Supplemen-t Super Series - Mass 5100

    http://www.kulturystyka.nazwa.pl/newsklep/foto/377 Mass 5100 series Mass 5100 jest przeznaczony dla sportowców pragnących zwiększyć beztłuszczową masę ciała. posiada w składzie odpowiednie proporcje białek i węglowodanów, dzięki czemu

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7296| Data: 2009-05-28 16:30:22| Liczba SOGów: 0
  • BIEZNIA ELEKTR BH FITNESS - opinie ?

    konkretnie rozni sie elektroniczna od magnetycznej magnetyczna to ta, ktorą sami napędzamy podczas biegu prosze o opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 9880| Data: 2007-02-16 14:06:23| Liczba SOGów: 0
  • Problem z treningiem biceps i triceps nie rosną

    witam trenuje juz 7 tydzien na tym treningu i niestety efekty na bicepsie i tricepsie to z 34,5 na 35,3 jestem zalamany gdyz odrabialem straty wszystkie partie odrobilem klatem, bary, nogi i plecy ale lapy poprostu zalamka mialem 38,7 przed spadkami

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1038| Data: 2014-04-26 22:14:52| Liczba SOGów: 1
  • [S] otwarte = Mutant Mass, bcaa activlabu, uns econo jagoda, kreayna universala

    witam, mam do sprzedania otwarte suple w atrakcyjnych cenach podlegających dalszym negocjacjom : UNS econo jagoda 1400 g 55 zł mutant mocno ponad 3kg myśle ze 3.5/4 jest w środku wagę mam do 3kg 100 zł bcaa activlabu 400 g 40 zł

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 2033| Data: 2012-03-03 09:15:14| Liczba SOGów: 0
  • TEST SPONSOROWANY - MASS TRAUMA-podsumowanie str.9

    witam pare słów o mnie: waga 87 kg wzrost 178 cm staż 3 lata z kilkoma tyg. przerwy jeżeli chodzi o siłe to tylko sprawdzałem klatke 118kg wymiary: ramie 42.5 cm klata ok. 115cm pas rano 86 87cm udo

    Odpowiedzi: 102| Ilość wyświetleń: 9206| Data: 2012-04-15 18:30:02| Liczba SOGów: 3
  • UNS Agmatine 600 - miarka

    witam, miałem kiedyś próbkę agmatyny, która mnie zachwyciła, więc postanowiłem sobie wczoraj kupić całą puszkę. wg producenta 1 miarka, która jest w środku to 1 porcja, czyli 600mg. wczoraj przed treningiem wziąłem 2 miarki ważę ponad 105kg .

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 4405| Data: 2015-01-09 15:33:18| Liczba SOGów: 0
  • Jaki gainer do 170 zł, wybrane opcje.

    witam, chciałbym zapytać o uzupełnienie diety, wybrałem parę pozycji mianowicie : trec Mass xxl 4,8 kg dymatize super Mass gainer 5,4 kg inner amour hard Mass 6,8 kg nitro future weight gainer 7 kg new Mass mutation 6,8 kg UNS Mass shocker

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 1399| Data: 2012-02-15 11:13:14| Liczba SOGów: 0
  • TESTUJEMY PIGUŁKI UNS- RAZOR7

    [size=big]witam[/size], na wstepie chcialbym podziekowac firmie UNS bo to dzieki nim zostanie otwarty ten dziennik :d bedzie on mial na celu przetestowanie pigulek danej firmy : takze zaczynamy : o mnie, 22lata w sierpniu 185cm 81,5kg

    Odpowiedzi: 174| Ilość wyświetleń: 5533| Data: 2015-05-13 09:46:16| Liczba SOGów: 0
  • Masscore Whey Protein 80 Plus Whey 100 Mass Bomb Redweiler

    witam mam do sprzedania sporo supli nie moge cwiczyc przez kontuzje wiec szkoda zeby sie zmarnowaly masscore 7 kg biala czekolada kokos 180 zl whey protein 80 plus 4 kg banan 200 zl 2x whey 100 2,27 kg czeko sezam 140 zl szt whey 100

    Odpowiedzi: 110| Ilość wyświetleń: 9081| Data: 2013-09-07 14:16:50| Liczba SOGów: 8

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}