Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 10 z 1804

  • No-Shotgun (opinie)

    witam, moj post kieruje do tych ktorzy zazywali no shotgun czekam na wasze opinie i wypowiedzi na temat tego suplementu. z gory dzieki za odpowiedzi 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 9648 | Data: 2008-08-22 23:38:03 | Liczba SOGów: 0
  • GYMNASION Warszawa CH Targówek- OPINIE

    po sylwku wracam do wwa to się sam przejdę ale jestem ciekawy: więc jeśli ktoś tam ćwiczy lub ćwiczył proszę o opinie a no i może wiecie gdzie w okolicy ul. głębockiej jest jakaś siłownia wiem o parku smaku ale to bardziej fitnes dla

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 9537 | Data: 2008-12-27 01:29:19 | Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC 80

    ze sklepu sfd i doradził nowe białko UNS wpc 80 180 zl za 4,5 kg! cena trzeba przyznać super ktoś to jadł , jak opinie http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._uns_wpc_80 opis25596.html

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2676 | Data: 2009-10-05 14:07:09 | Liczba SOGów: 0
  • DT Sylwii- przygotowania do Debiutów 2015_by UNS

    cześć wszystkim !! nazywam się sylwia, mam 25 lat, a swoją przygodę z siłownią zaczęłam ponad 5 lat temu. jest to mój pierwszy dziennik na tym forum : będe w nim opisywała moje przygotowania do debiutów 2015 w kategorii fitness sylwetkowy.

    Odpowiedzi: 276 | Ilość wyświetleń: 7141 | Data: 2014-10-09 20:59:29 | Liczba SOGów: 3
  • GAINER MASS XXL 2000g TREC

    2004/20040530174758 yo, co sądzicie o gainer Mass xxl 2000g trec czy warto ją brać i czy daje dobre efekty np dla ludzi ktorzy są szczupli i czy branie tego jeżeli chodzi sie na siłownie raz w tygodniu jest sensem pozdro ] raymond.

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 9433 | Data: 2004-05-30 17:47:58 | Liczba SOGów: 4
  • białko uns nowosc

    siema widze ze UNS wystawił niby te same białko tylko w nowej szacie i tansze UNS wpc 80 econo co o tym sądzicie cena niska a co siedzi w srodku 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4808 | Data: 2010-03-13 18:30:25 | Liczba SOGów: 0
  • **KAIZEN**ULTRA MASS**PROMOCJA**

    2006/20060406100234 z dniem 1 kwietnia wprowadzilismy promocje na produkt ultra Mass teraz opakowanie zbiorcze 3 sztuki 1550g o wadze 4650g zostało obniżone w cenie hurtowej o 10%. my jako przedstawiciel produktów kaizen nutrition nie

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 7141 | Data: 2006-04-06 10:02:39 | Liczba SOGów: 6
  • Gainer

    droższy od activatora + wzbogacony o witaminy wiem, że moderatorzy polecą sfd% mimo to chcce poznac wasza opinie

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 313 | Data: 2012-08-03 20:23:53 | Liczba SOGów: 0
  • Temat Jak Stosowac... OPINIE/ POMOC !!!

    witam posiadam odzywki tj.: napalm z fa mesomoprh przed treningowka super Mass gainer dymayize crea kong mono kreatyny z dymatize bcaa z UNS waga: 90kg staz ok. 3lat mysle o stosowaniu ich wszystkich trening

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 259 | Data: 2014-07-23 22:19:27 | Liczba SOGów: 0
  • cykl na kreatynie - to już 4rty!

    witam, żeby było łatwiej najpierw trochę o mnie ; wiek ; 19 waga ; aktualnie 78 wzrost ; 177 staż ; ogólnie rzecz biorąc ponad 2 lata , odliczając przerwy, trochę mniej , od stycznia 3x w tyg chodziłem regularnie aż do końca czerwca,

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 211 | Data: 2014-03-05 07:29:35 | Liczba SOGów: 0
  • Co wybrać? masówka

    fitness authority xtreme Mass effect czy UNS Mass shocker 2 oba 5 kg fa ma vitargo itp fitness authority xtreme Mass effect: porcja 167 g skład %zds kalorie 671 kcal 27,4% węglowodany 125 g 41,6% w tym cukry 29 g

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 166 | Data: 2014-05-18 10:11:34 | Liczba SOGów: 0
  • HCA - opinie

    witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 9173 | Data: 2003-05-15 14:47:05 | Liczba SOGów: 3
  • Mass XXL czy Magnum 8000

    witam mam troche pieniedzy i chce me zainwestowac w odrzywke wysoko weglowodanową. tu moje pytanie lepszy bedzie Mass xxl w którym jest wiecej białka czy moze lepszy magnum 8000 w ktorym jest kreatyna ale mniej bilałka. prosił bym o odpowiedz

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 9126 | Data: 2007-01-13 15:15:35 | Liczba SOGów: 2
  • NATURE'S BEST Isopure Mass

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/3220794ad3c44a04a8220719bc2f9f59[/img] isopure Mass to odżywka białkowo węglowodanowa zaprojektowana w ten sposób, aby umożliwić osiągnięcie przyrostów beztłuszczowej masy ciała nawet tym, którzy posiadają z

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 7853 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • co brac?????

    co myslicie o gainerze UNS Mass shocker a mutant Mass z checia bym wzial UNS Mass shocker jest tanszy lecz nie wiem czy wegli nie ma za malo patrzac na ilosc wegli w mutancie

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 394 | Data: 2012-02-11 23:16:09 | Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia Cindy Crawford - opinie

    z ćwiczeniami prezentowanymi przez cindy crawford. chodzi o nowy wymiar oraz kształtuj swoje ciało. bardzo proszę o opinie na ich temat. jakie dokładnie ćwiczenia się tam znajdują czy ktoś z was ćwiczył wg tych instrukcji warto kupić, czy dać

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 8936 | Data: 2006-02-14 11:02:26 | Liczba SOGów: 0
  • 1 cykl na masę

    witam wiek 21 lat staż oko 1 rok cel masa diety nie ma, jem dużo i treściwie suplementy: UNS kreatine plus 200 mesh 500g UNS loader ultra concentrate 265g hi tec nutrisearch vitamin health care 240 tabl UNS Mass shocker 3400g

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 313 | Data: 2013-07-12 22:41:43 | Liczba SOGów: 1
  • Gaspari Nutrition Real Mass - opinie, skutki uboczne

    witam wszystkich! stosował ktoś gainer nie taki zwykły gaspari nutrition real Mass jeśli tak to proszę o podzielenie się opinią na temat tego produktu chciałem zacząć go brać mam 16 lat . widziałem efekty. są naprawdę powalające! ale

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 5627 | Data: 2010-04-21 21:42:59 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol EXP Infusion vs. UNS WheyPure 80

    czy stosowaliście może ten produkt i jest rozpiska na pudełku cokolwiek co wy byście wybrali dziękuję za wszystkie opinie :

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 183 | Data: 2014-06-22 18:18:18 | Liczba SOGów: 0
  • MASS XXL

    http://i45.tinypic.com/2d9o19t opis 1. co to jest Mass xxl Mass xxl to kompleks długołańcuchowych węglowodanów oraz najwyższej jakości białek serwatki. jest produktem przeznaczonym do wspomagania organizmu we wszystkich dyscyplinach

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 6779 | Data: 2008-04-16 18:15:37 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}