Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 10 z 620

  • Hi Tec Whey Mass Gain 4500 g - sprawdzone opinie

    treonina 4,2 g tryptofan 1,5 g tyrozyna 3,4 g walina 4,4 g wszystko fajnie ale na forum widzialem przerozne opinie najczesciej wypowiadali sie ci co nie brali albo im sie opakowanie podobalo. mozna liczyc na jakies przydatne komentarze

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1177| Data: 2010-02-21 13:40:16| Liczba SOGów: 1
  • FIT BEST LINE Iron Mass

    iron Mass http://www.kulturystyka.nazwa.pl/newsklep/foto/559 iron Mass to odżywka zawierająca białka i węglowodany najwyższej jakości w proporcjach 50% na 50%. iron Mass polecany jest zarówno sportowcom, jak i ludziom prowadzącym

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8366| Data: 2009-05-28 17:35:04| Liczba SOGów: 0
  • Trec Mass XXL

    smarki z nosa... % zawsze mnie po nim mdliło..rozpuszczalność jego była średnia ale nie masakryczna. jakie opinie na temat tego gainerka treca głównie chodzi mi o smak i o działanie http://www.sfd.pl/sklep/trec_mass_xxl

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 1076| Data: 2015-12-16 01:47:30| Liczba SOGów: 1
  • ActivLab - Whey Best Mass Dibencozide Positive

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/whey_best_mass_dibencozide_positive_i2095_d400x400[/img] activlab whey best Mass dibencozide positive activlab whey best Mass dibencozide positive to nowoczesna odżywka stworzona specjalnie dla

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 12035| Data: 2007-10-25 11:42:30| Liczba SOGów: 0
  • Białko UNS Econo czy warto?

    witam.mam pytanie odnośnie białka UNS jest to dobre białko za tę cenę chodzi mi o skład i smak jaki konkretny smak polecacie

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 9172| Data: 2013-03-15 19:40:04| Liczba SOGów: 0
  • UP YOUR MASS vs. MASS MAKER?

    Mass xxl. może macie pojęcie na temat stosunki ceny do wagi obydwu tych środków prosze o jakiekolwiek opinie dzięki z góry.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1590| Data: 2009-02-02 19:39:50| Liczba SOGów: 1
  • Crea Mass

    prosze o pomoc!!!zamierzam zaopatrzyc sie w produkt firmy hi tec crea Mass pisze do was zeby sie doweidziec czy warto kupić ten produkt.wyrażcie tu swoje opinie crea Mass jest dość tani ale nie weim czy jest efektywny.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1376| Data: 2003-06-08 12:54:05| Liczba SOGów: 2
  • UNS Good Night PRO

    probowaliście jakieś opinie

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1307| Data: 2011-04-22 23:12:46| Liczba SOGów: 0
  • Olimp Profi mass vs QNT Recall 50/50

    niecale 200zl za 3kg . i profi Mass ma w swoim skladzie kilka roznych bialek a recall tylko wpc. i prosilbym o opinie osob ktore stosowaly te odzywki ktora by byla lepsza lub ewentualnie polecic jakas inna do 200zl. za odpowiedzi z gory dziekuje

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1611| Data: 2011-03-12 16:48:23| Liczba SOGów: 0
  • Moja dieta - proszę o opinie

    i przez ten czas udało mi się już trochę schudnąć . poniżej przedstawiam moją tygodniową dietę i bardzo proszę o opinie na jej temat co dodać, co odjąć, co źle robię . dodam, że bardzo zależy mi na wyrzeźbieniu mojej sylwetki, ostatecznym celem

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1186| Data: 2012-01-08 15:58:41| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 46743| Data: 2006-04-06 19:07:38| Liczba SOGów: 12
  • Opinie na temat ganiera HG MASS

    witam. na forum nikt nie wspomniał o tym gainerze o dziwo , więc proszę o radę. na allegro w atrakcyjnej cenie można dostać 3kg gainera hg Mass przy niezłym zestawianiu wartości odżywczych. czy taki gainer warto kupić jako zapychacz diety

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 2811| Data: 2011-01-16 20:53:24| Liczba SOGów: 1
  • New MASS MUTATION

    new Mass mutation znalazłem takie cos na allegro bo mam mały dylemat ten produkt albo mutant Mass oczywiscie 6.8 kg jeden jak i drugi cena Mass mutationa mniejsza o jakies 50 zł i wiecej białka co o tym myslicie co lepiej kupic

    Odpowiedzi: 187| Ilość wyświetleń: 63995| Data: 2009-08-07 20:58:52| Liczba SOGów: 4
  • OPINIE xtreme NAPALM

    testować nowy produkt fitness authority pozwolę sobie na założenie nowego tematu aby testerzy mogli wyrazić swoją opinie w tym temacie. skala od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 54556| Data: 2009-11-19 19:30:16| Liczba SOGów: 1
  • Nowe smaki Easy Gain Mass'a Wybierz i TY !!! Dodatkowo rozdajemy próbki !!

    jak obiecywaliśmy, umieszczam ankietę oraz informacje dotyczące nowego smaku easy gain Mass a!!! 1 każdy, kto tylko zapragnie może zagłosować na smak który najbardziej będzie mu odpowiadał , lub, co chyba najciekawsze, zaproponować własny

    Odpowiedzi: 413| Ilość wyświetleń: 16291| Data: 2008-11-18 18:56:09| Liczba SOGów: 17
  • DT SoNiC- Test supli UNS

    witam wszystkich, zostałem wybrany do testowania nowej linii suplementów UNS [img]sfd/images/2015/7/22/d9f2e7dd00ff4923bbda757edd7ce82e[/img] [img]sfd/images/2015/7/22/c8c51bccf9c844e8ba1a8641f7e39c63[/img] informacje o mnie: wiek : 19 lat

    Odpowiedzi: 69| Ilość wyświetleń: 2523| Data: 2015-07-08 14:02:57| Liczba SOGów: 0
  • DecaJect + Testosterone Enanthate 250 - Odblok proszę o porady, opinie

    witam, jestem świeży na forum. zwykle korzystałem z niego w celu zdobycia informacji teraz jendak mam problem i piszę do was byście mi poradzili. a więc do rzeczy : przymierzam się do cyklu na dece i teściu enan: 1 8 deca 200mg e7d 1

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2384| Data: 2009-05-05 15:52:52| Liczba SOGów: 0
  • Ubranie na rower; Opinie o: B'Twin, Rockrider, Liquid, Rogelli, Brubeck

    pomiędzy kompletem typowo kolarskim, a shortami rowerowymi z wyjmowana wkładką + koszulka termoaktywna. proszę o opinie spodenki: 1 francuskie spodenki rowerowe b twin rockrider rr5 za ok. 65zł. np

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 14198| Data: 2008-05-17 05:48:42| Liczba SOGów: 0
  • MOJA DIETA - OPINIE I PRZEMYSLENIA DLA POCZATKUJACYCH

    w zycie przygotowana przez siebie diete. oczywiscie zanim to zrobilem przeczytalem sporo materialow w internecie, opinie na forach, przykladowe diety itp. mam 190cm wzrostu i wazylem 24.ix 80,2 kg mam cyfrowa wage i codziennie sie wieczorem przed

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 2484| Data: 2007-11-12 13:29:01| Liczba SOGów: 0
  • ALRI - Bad Ass Mass

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/b20d2dc7012a4fcb8c3598269ae35d7f[/img] opis: alri bad ass Mass to zaawansowany technologicznie suplement diety dla osób aktywnych. oddziałuje na receptory androgenowe rozmieszczone w tkance

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 17752| Data: 2008-07-01 01:34:44| Liczba SOGów: 3

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}