Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 10 z 1859

  • HCA - opinie

    witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 10575 | Data: 2003-05-15 14:47:05 | Liczba SOGów: 3
  • Odżywka proteinowa UNS WPC Econo

    dzisiaj przyszła mi odżywka proteinowa UNS wpc econo 700g. nigdy wcześniej nie miałem styczności z tą firmą, więc zakup bazował głwónie na opiniach przeczytanych na forum. ale do rzeczy: kiedy przeczytałem skład to trochę się przeraziłem:d

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 3921 | Data: 2013-06-20 16:47:54 | Liczba SOGów: 1
  • ile kilo masy po mass xxl - treca ?

    aktualnie biorę Mass xxl treca od 3 dni. slyszałem że to dobry gainer. interesuje mnie to ile kilo można przytyć po opakowaniu 2kg oczywiście do tego dochodzi dieta na masę i odpowiedni trening. prosze o odpowiedź !!! ćwicz i czytaj

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 10508 | Data: 2003-11-27 20:26:10 | Liczba SOGów: 0
  • Whey mass gain

    co myślicie o gainerze hi tec whey Mass gain warto go kupić cena jest dość niska a skład chyba dobry 20% białka ok 80 %węgli. białka serwatki uzupełnione pszenicznym nie potrzebuje gainera o większej ilości białka

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 10507 | Data: 2005-05-01 13:23:48 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Xxl dobra odzywka na mase? skutki uboczne jakies wystepują? Prosze o pomoc

    Mass xxl czy to dobra odzywka na Mass chce troche nabrac cialka tylko nie wiem czy wybralem dobry produkt. wystepuja po tym jakies skutki uboczne

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 9867 | Data: 2006-10-15 22:04:31 | Liczba SOGów: 0
  • Aero2 - opinie

    ze jest to suplement zbyt swierzy i tym samym ciezko cos na ten temat powiedziec . czy moze ktos juz ma jakies opinie na ten temat stosowal tego supla zakladam tego posta po to aby te osoby ktore stosowaly podzielily sie z nami swoimi

    Odpowiedzi: 67 | Ilość wyświetleń: 10401 | Data: 2004-12-24 21:22:19 | Liczba SOGów: 5
  • NOWOŚĆ - BULK MASS!!!

    premiera!!! premiera!!! premiera!!! premiera!!! premiera!!! od dzisiaj w sprzedaży dostępne jest nasze najnowsze dziecko z działu odżywek węglowodanowo białkowych bulk Mass bulk Mass zawiera składowe umożliwiające rozwój masy mięśniowej.

    Odpowiedzi: 141 | Ilość wyświetleń: 9731 | Data: 2013-03-25 14:49:00 | Liczba SOGów: 1
  • Zmiany w UNS Shocker

    odpowiednio dla danego smaku. bardzo zainteresował mnie ten hydrolizowany izolat białka wołowego. czekam na wasze opinie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 367 | Data: 2013-08-01 15:34:33 | Liczba SOGów: 0
  • Droga do debiutów w Ostrowie Mazowieckim w 2016r - DT by Pony

    witam wszystkich bardzo serdecznie ; część z was mnie już na pewno pamięta z poprzedniego dt a reszcie się przedstawię ; mam na imię kamil i co dopiero skończyłem 18 lat . uczęszczam do technikum budowlanego . moim celem jest

    Odpowiedzi: 36 | Ilość wyświetleń: 2343 | Data: 2014-08-04 15:17:05 | Liczba SOGów: 0
  • Witaminy olimpu...wasze opinie :)

    kompleks witamin z olimpu ...czy moze zestawy witami które można kupić w aptekach co jest lepsze. czekam na wasze opinie beda sogi 15

    Odpowiedzi: 32 | Ilość wyświetleń: 10114 | Data: 2006-12-13 14:01:01 | Liczba SOGów: 1
  • No-Shotgun (opinie)

    witam, moj post kieruje do tych ktorzy zazywali no shotgun czekam na wasze opinie i wypowiedzi na temat tego suplementu. z gory dzieki za odpowiedzi 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 10108 | Data: 2008-08-22 23:38:03 | Liczba SOGów: 0
  • Monster mass, mass xxl czy MCT

    witam chciałem sie poradzić który gainer wybrać: 1 Mass xxl 2 mact olipma 3 monster Mass bx oraż jak brać cell pumpa duza pucha z ko. acha jakie sa smaki monstera i jeszcze jedno z kasą się licze ale wole dołożyć 30 zł i kupić coś

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 9078 | Data: 2005-07-15 15:51:47 | Liczba SOGów: 0
  • GYMNASION Warszawa CH Targówek- OPINIE

    po sylwku wracam do wwa to się sam przejdę ale jestem ciekawy: więc jeśli ktoś tam ćwiczy lub ćwiczył proszę o opinie a no i może wiecie gdzie w okolicy ul. głębockiej jest jakaś siłownia wiem o parku smaku ale to bardziej fitnes dla

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 9964 | Data: 2008-12-27 01:29:19 | Liczba SOGów: 0
  • [KONKURS] POKAŻ NAM GDZIE JEST Z TOBĄ UNS

    mamy dla was kolejny konkurs !! zadanie jest bardzo proste : należy wykonać zdjęcie gdzie macie ze sobą UNS a : może to być zdjęcie zrobione w górach, w pracy, na jachcie itp. najważniejsze jest, aby na zdjęciu był jakiś element związany z

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 4320 | Data: 2014-10-22 15:02:31 | Liczba SOGów: 1
  • GAINER MASS XXL 2000g TREC

    2004/20040530174758 yo, co sądzicie o gainer Mass xxl 2000g trec czy warto ją brać i czy daje dobre efekty np dla ludzi ktorzy są szczupli i czy branie tego jeżeli chodzi sie na siłownie raz w tygodniu jest sensem pozdro ] raymond.

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 9927 | Data: 2004-05-30 17:47:58 | Liczba SOGów: 4
  • Trec - Over Mass

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633822262794218750_ove Mass trec over Mass 2720g opis produktu over Mass to preparat węglowodanowo białkowy ze wzbogaconym składem, który wyraźnie intensyfikuje procesy anaboliczne.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 8495 | Data: 2009-08-27 00:16:42 | Liczba SOGów: 1
  • NATURE'S BEST Isopure Mass

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/3220794ad3c44a04a8220719bc2f9f59[/img] isopure Mass to odżywka białkowo węglowodanowa zaprojektowana w ten sposób, aby umożliwić osiągnięcie przyrostów beztłuszczowej masy ciała nawet tym, którzy posiadają z

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 8427 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 9860 | Data: 2008-06-19 17:14:30 | Liczba SOGów: 1
  • Wysoko przyswajalne białko sojowe opinie

    cześć ostatnio kupiłem puszke wysokoprzyswajalnego bialka sojowego pije sobie szklankę po teningu z dwuch łuzeczek proszku. jakie macie opinie o tego typu produktach]

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 9818 | Data: 2008-08-20 15:21:06 | Liczba SOGów: 0
  • OstroVit - opinie o produktach

    witam, kto miał styczność z ich produktami jeżeli to nie problem to piszcie swoje opinie odczucia. sam osobiście zastanawiam się nad zakupem małego co nieco, chciałbym sięgnąć opinii ludzi, którzy mieli

    Odpowiedzi: 39 | Ilość wyświetleń: 9730 | Data: 2011-11-05 21:44:25 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}