Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: UNS Mass Attacker opinie

Strona 10 z 1816

  • Monster mass, mass xxl czy MCT

    witam chciałem sie poradzić który gainer wybrać: 1 Mass xxl 2 mact olipma 3 monster Mass bx oraż jak brać cell pumpa duza pucha z ko. acha jakie sa smaki monstera i jeszcze jedno z kasą się licze ale wole dołożyć 30 zł i kupić coś

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 8950 | Data: 2005-07-15 15:51:47 | Liczba SOGów: 0
  • ile kilo masy po mass xxl - treca ?

    aktualnie biorę Mass xxl treca od 3 dni. slyszałem że to dobry gainer. interesuje mnie to ile kilo można przytyć po opakowaniu 2kg oczywiście do tego dochodzi dieta na masę i odpowiedni trening. prosze o odpowiedź !!! ćwicz i czytaj

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 9903 | Data: 2003-11-27 20:26:10 | Liczba SOGów: 0
  • No-Shotgun (opinie)

    witam, moj post kieruje do tych ktorzy zazywali no shotgun czekam na wasze opinie i wypowiedzi na temat tego suplementu. z gory dzieki za odpowiedzi 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 9775 | Data: 2008-08-22 23:38:03 | Liczba SOGów: 0
  • KSIĄŻKA - "Witaminy, minerały i suplementy" OPINIE !!!

    cześć, mam do was proźbe, napiszcie co sądzicie o tej książce http://witaminy suplementy.zlotemysli.pl/ wasze opinie itd. ma ktoś ją z was. czy godna polecenia, prosze bo chce ją kupić, ale niewiwm czy jest ko. z góry dzięki za

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 9770 | Data: 2008-06-19 17:14:30 | Liczba SOGów: 1
  • uns daa - booster teścia uns tcm - jabłczan PILNA PORADA!

    o połączeniu UNS daa booster i UNS tcm jabłczan używał ktoś kiedyś z was tych odżywek a jeśli tak to dajcie opinie o nich i dajcie mi rade czy warto to kupywać i łączyć . : potrzebuje szybkiej porady, bo musze dać znać koledze.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1135 | Data: 2012-10-08 19:18:57 | Liczba SOGów: 0
  • GYMNASION Warszawa CH Targówek- OPINIE

    po sylwku wracam do wwa to się sam przejdę ale jestem ciekawy: więc jeśli ktoś tam ćwiczy lub ćwiczył proszę o opinie a no i może wiecie gdzie w okolicy ul. głębockiej jest jakaś siłownia wiem o parku smaku ale to bardziej fitnes dla

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 9651 | Data: 2008-12-27 01:29:19 | Liczba SOGów: 0
  • GAINER MASS XXL 2000g TREC

    2004/20040530174758 yo, co sądzicie o gainer Mass xxl 2000g trec czy warto ją brać i czy daje dobre efekty np dla ludzi ktorzy są szczupli i czy branie tego jeżeli chodzi sie na siłownie raz w tygodniu jest sensem pozdro ] raymond.

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 9573 | Data: 2004-05-30 17:47:58 | Liczba SOGów: 4
  • HCA - opinie

    witam chciałbym poznac opinie forumowiczow na temat hca : jak dziala , czy daje efekty itp. za wszystkie odpowiedzi dzieki ruła musi być 7

    Odpowiedzi: 50 | Ilość wyświetleń: 9554 | Data: 2003-05-15 14:47:05 | Liczba SOGów: 3
  • białko uns nowosc

    siema widze ze UNS wystawił niby te same białko tylko w nowej szacie i tansze UNS wpc 80 econo co o tym sądzicie cena niska a co siedzi w srodku 3

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 4833 | Data: 2010-03-13 18:30:25 | Liczba SOGów: 0
  • NATURE'S BEST Isopure Mass

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd3_large/3220794ad3c44a04a8220719bc2f9f59[/img] isopure Mass to odżywka białkowo węglowodanowa zaprojektowana w ten sposób, aby umożliwić osiągnięcie przyrostów beztłuszczowej masy ciała nawet tym, którzy posiadają z

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 8021 | Data: 2006-10-17 03:46:04 | Liczba SOGów: 0
  • **KAIZEN**ULTRA MASS**PROMOCJA**

    2006/20060406100234 z dniem 1 kwietnia wprowadzilismy promocje na produkt ultra Mass teraz opakowanie zbiorcze 3 sztuki 1550g o wadze 4650g zostało obniżone w cenie hurtowej o 10%. my jako przedstawiciel produktów kaizen nutrition nie

    Odpowiedzi: 88 | Ilość wyświetleń: 7214 | Data: 2006-04-06 10:02:39 | Liczba SOGów: 6
  • [KONKURS] POKAŻ NAM GDZIE JEST Z TOBĄ UNS

    mamy dla was kolejny konkurs !! zadanie jest bardzo proste : należy wykonać zdjęcie gdzie macie ze sobą UNS a : może to być zdjęcie zrobione w górach, w pracy, na jachcie itp. najważniejsze jest, aby na zdjęciu był jakiś element związany z

    Odpowiedzi: 58 | Ilość wyświetleń: 3543 | Data: 2014-10-22 15:02:31 | Liczba SOGów: 1
  • Gainer

    droższy od activatora + wzbogacony o witaminy wiem, że moderatorzy polecą sfd% mimo to chcce poznac wasza opinie

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 327 | Data: 2012-08-03 20:23:53 | Liczba SOGów: 0
  • UNS WPC 80

    ze sklepu sfd i doradził nowe białko UNS wpc 80 180 zl za 4,5 kg! cena trzeba przyznać super ktoś to jadł , jak opinie http://www.sfd.pl/sklep/z_pozostalych_firm..._uns_wpc_80 opis25596.html

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 2688 | Data: 2009-10-05 14:07:09 | Liczba SOGów: 0
  • Temat Jak Stosowac... OPINIE/ POMOC !!!

    witam posiadam odzywki tj.: napalm z fa mesomoprh przed treningowka super Mass gainer dymayize crea kong mono kreatyny z dymatize bcaa z UNS waga: 90kg staz ok. 3lat mysle o stosowaniu ich wszystkich trening

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 275 | Data: 2014-07-23 22:19:27 | Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL czy Magnum 8000

    witam mam troche pieniedzy i chce me zainwestowac w odrzywke wysoko weglowodanową. tu moje pytanie lepszy bedzie Mass xxl w którym jest wiecej białka czy moze lepszy magnum 8000 w ktorym jest kreatyna ale mniej bilałka. prosił bym o odpowiedz

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 9252 | Data: 2007-01-13 15:15:35 | Liczba SOGów: 2
  • Trec - Over Mass

    http://www.sfd.pl/sklep/images/produkty/633822262794218750_ove Mass trec over Mass 2720g opis produktu over Mass to preparat węglowodanowo białkowy ze wzbogaconym składem, który wyraźnie intensyfikuje procesy anaboliczne.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 7852 | Data: 2009-08-27 00:16:42 | Liczba SOGów: 1
  • cykl na kreatynie - to już 4rty!

    witam, żeby było łatwiej najpierw trochę o mnie ; wiek ; 19 waga ; aktualnie 78 wzrost ; 177 staż ; ogólnie rzecz biorąc ponad 2 lata , odliczając przerwy, trochę mniej , od stycznia 3x w tyg chodziłem regularnie aż do końca czerwca,

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 219 | Data: 2014-03-05 07:29:35 | Liczba SOGów: 0
  • Co wybrać? masówka

    fitness authority xtreme Mass effect czy UNS Mass shocker 2 oba 5 kg fa ma vitargo itp fitness authority xtreme Mass effect: porcja 167 g skład %zds kalorie 671 kcal 27,4% węglowodany 125 g 41,6% w tym cukry 29 g

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 190 | Data: 2014-05-18 10:11:34 | Liczba SOGów: 0
  • NOWOŚĆ - BULK MASS!!!

    premiera!!! premiera!!! premiera!!! premiera!!! premiera!!! od dzisiaj w sprzedaży dostępne jest nasze najnowsze dziecko z działu odżywek węglowodanowo białkowych bulk Mass bulk Mass zawiera składowe umożliwiające rozwój masy mięśniowej.

    Odpowiedzi: 141 | Ilość wyświetleń: 8517 | Data: 2013-03-25 14:49:00 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}