Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: Trec Omega 3 6 9 opinie

Strona 1 z 655

  • Trec OMEGA 3-6-9

    jak w temacie Trec Omega 3 6 9 dobry na redukcję jak stosować i czy bym go stosował przy redukcje to z żywności normalnie czerpać tłuszcze czy ograniczyć do minimum pozdr

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2569| Data: 2010-09-12 12:54:36| Liczba SOGów: 0
  • Trec Nutrition opinie o produktach ( białka i inne)

    fajne http:/ Trec com.pl/esklep/koszulka damska woman gold nowosc p 462.html wystarczy napisać szczerą, rzetelną opinie o jakimkolwiek produkcie treca i 20 pierwszych ladies otrzymuje koszulkę o wybranym rozmiarze i kolorze. bez nawijania

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 5091| Data: 2011-10-25 20:00:34| Liczba SOGów: 3
  • [ ART ] Odpowiedni dobór suplementów firmy TREC w czasie redukcji.

    witam, jako że niedawno zakończył się konkurs Trec a w dziale odchudzania, w którym również brałem udział, no ale cóż wygrali lepsi, chciałbym podzielić się z wami moim spojrzeniem głownie na aspekt suplementacji podczas redukcji. pisanie pracy

    Odpowiedzi: 38| Ilość wyświetleń: 22080| Data: 2011-08-04 13:54:55| Liczba SOGów: 17
  • BLOG: Nadszedł czas, żeby zacząć jakoś WYGLĄDAĆ- Adzik&Trec-PODS.STR.102 i 107

    2009/20090920181835 witam wszystkich serdecznie! na samym początku chciałbym podziękować firmie Trec nutrition za możliwość podreperowania mojej sylwetki przy pomocy waszych produktów 3 chciałbym też nadmienić, że zaczynam treningi po

    Odpowiedzi: 1082| Ilość wyświetleń: 63754| Data: 2009-09-20 18:18:35| Liczba SOGów: 40
  • BLOG: Od mięczaka do cwaniaka - kwartał z Trec''iem by Bzyk - Podsumowanie str.84!

    ***wstęp*** na wstępie chciałbym bardzo podziękować firmie Trec i odynowi za powierzenie w moje ręce prowadzenie bloga. ze swojej strony zrobię wszystko co w mojej mocy, aby jak najlepiej zaprezentować suplementy tejże firmy oraz efekty jakie

    Odpowiedzi: 883| Ilość wyświetleń: 41017| Data: 2009-09-20 15:42:35| Liczba SOGów: 22
  • Shake your ass with TREC Nutrition! Akcja PUPA 2012 :-D

    [img]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/sfd/baner_pupa[/img] drogie ladies : wszystkim wiadomo, że [color=blue] kobieta bez pupy jest do d.py [/color] \ tak więc...mając to na względzie i w trosce o wasze tyły...

    Odpowiedzi: 118| Ilość wyświetleń: 18944| Data: 2012-01-11 17:54:21| Liczba SOGów: 12
  • Test - xp,cm3,inne czyli atak na masę by pati pods.str.63/64

    2007/20070910185456 ~~test nie sponsorowany~~ na wstępie prosze o nie komentowanie dopuki nie napisze ze skonczone wrzucanie: ~~jest to moj pierwszy test na sfd,cel to jak nawiecej czystej masy mięśniowej,zwłaszcza na plecach i klacie:

    Odpowiedzi: 728| Ilość wyświetleń: 47823| Data: 2007-09-10 18:54:56| Liczba SOGów: 29
  • TEST - Horse Power + mono +... (masa) by Pytajło pods.str.35/36

    2007/20070804201657 *** test niesponsorowany *** czesc 14 celem tego testu jest uzyskanie jak najwiecej masy raczej czystej 7 , bo jestem teraz na lekkich spadkach, waga spadła 1,5kg w dół, biceps spadł 1cm, z resztą reszta obwodów

    Odpowiedzi: 433| Ilość wyświetleń: 36926| Data: 2007-08-04 20:16:57| Liczba SOGów: 26
  • KONKURS "Przemiana Sylwetki" pod patronatem TREC NURTITION

    [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/b4efbcff48864e7badad1c6274f6d2fc[/img] „the time has come.....” by ogłosić, nowe, lepsze, zasady konkursu pod patronatem firmy [color=orange] Trec nutrition [/color] [size=big][color=red]„przemiana

    Odpowiedzi: 600| Ilość wyświetleń: 26950| Data: 2013-03-04 09:10:08| Liczba SOGów: 8
  • TREC sponsoruje: Ruda_29, podsumowanie str. 54

    http://images43.fotosik.pl/1024/9244b8b5c42595d7 bacik: martucca dane: nick: ruda_29 wiek: 29 lat wzrost: 166 cm 2011/20111002095648 cel: poprawienie proporcji ciała, ujędrnienie, domięśnienie

    Odpowiedzi: 614| Ilość wyświetleń: 40139| Data: 2011-10-02 09:56:48| Liczba SOGów: 19
  • Shake your ass with TREC Nutrition!/ DONTKNOW/Podsumowanie str. 35

    witam w dzienniku konkursowym ; od razu przejdę do rzeczy, żeby było ładnie i klarownie: konkurs shake your ass with Trec nutrition! trwa od 16.01 do 26.03 główny cel: rekompozycja całego ciała z naciskiem na pośladki ; d dieta:

    Odpowiedzi: 397| Ilość wyświetleń: 22289| Data: 2012-01-15 18:49:44| Liczba SOGów: 5
  • TEST: Redukcja z Trec''iem - pods.str.12!

    ** słowem wstępu ** witam, jest to mój pierwszy test suplementów. prowadziłem kiedyś dziennik treningowy, więc myślę że poradzę sobie z testem. jest to test niesponsorowany a wszystkie produkty produkowane są przez znaną na polskim rynku firmę

    Odpowiedzi: 124| Ilość wyświetleń: 13549| Data: 2009-10-03 22:04:10| Liczba SOGów: 7
  • TREC S.A.W. potrzebne opinie

    stosował to już ktoś z was jak odczucia dobra pompka zastanawiam się nad kupnem no boostera przed treningowego i zainteresowała mnie ta nowość z Trec a...

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 45441| Data: 2011-08-14 19:18:11| Liczba SOGów: 3
  • Trec - Whey 100

    jakie są wasze opinie na temat białka Trec whey 100 jaki smak polecicie.

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 25501| Data: 2012-07-08 20:10:24| Liczba SOGów: 0
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 83966| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Trec Games Wyciskanie SFD 15 Czerwca

    [size=big] data: 15 czerwiec 2013 miejsce: wrocław wrox gym ul f. chopina 27a [color=red]większość na świeżym powietrzu jak pogoda dopisze[/color] [/size] firma Trec nutrition oraz sfd.pl ma zaszczyt zaprosić na jedyne w swoim rodzaju zawody

    Odpowiedzi: 487| Ilość wyświetleń: 35981| Data: 2013-05-08 09:59:58| Liczba SOGów: 9
  • omega-6 - ostrożnie !!

    z dzisiejszego numeru rzeczpospolitej. myslę, że warto przeczytać.. nadmierna konsumpcja alkoholu może przyczynić się do powstania nowotworów wargi, krtani, przełyku, okrężnicy, wątroby, piersi. zwiększa też ryzyko raka trzustki i płuc. autorzy

    Odpowiedzi: 27| Ilość wyświetleń: 25142| Data: 2006-02-02 15:14:15| Liczba SOGów: 2
  • GOLD OMEGA 3 -nowość

    2006/20060420142501 następny z gamy nowych produktów olimp labs: preparat olimp gold Omega 3 ® zawiera najwyższej jakości koncentrat oleju rybiego o bardzo wysokim ,unikalnym na rynku stopniu skoncentrowania 50% ! najczęściej rozpowszechnione

    Odpowiedzi: 195| Ilość wyświetleń: 30392| Data: 2006-04-20 14:25:14| Liczba SOGów: 4
  • omega 3

    kwasy tłuszczowe Omega 3 występują w porzywieniu oraz w postaci suplementów. najwiecej jest ich w tłuszczu rybim tranie i w oleju lnianym. prawie kazdy, włączając w to kulturystów, zjada ich za mało. ten niedobór moze prowadzić do niepotrzebnej

    Odpowiedzi: 113| Ilość wyświetleń: 30807| Data: 2004-12-23 19:53:13| Liczba SOGów: 26
  • Trec - Super Omega-3

    Trec super Omega 3 [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/super Omega 3_i663_d380x380[/img] opis: super Omega 3 to suplement będący najlepszym źródłem kwasów tłuszczowych Omega 3 epa i dha . zawiera w składzie mocno

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 12577| Data: 2006-10-17 03:46:04| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}