Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: Trec Omega 3 6 9 opinie

Strona 1 z 3

  • Dieta i Suplementy - Do Oceny i Korekty.

    zjadam albo makaron, albo wafle ryżowe + orzechy nerkowca lub migdał wszystko z wagi według tabeli makro : jakie opinie porady, co ogólnie sądzicie o diecie, suplementach dam radę nabrać masy mięśniowej, ale nie zalać się tłuszczem z tym

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 673| Data: 2016-02-02 22:10:11| Liczba SOGów: 0
  • Prop + meta ?? prosba o opinie

    moj pierwszy post na tym forum.nie sugerujcie sie liczba przeczytanych tematow czytalem duzo bedac jeszcze nie zarejestrowanym .dlatego prosze o wyrozumialosc nie zlinczujcie mnie 17 moim glownym problemem jest lapanie wagi .kiedys mialem zle

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 913| Data: 2011-04-11 20:14:05| Liczba SOGów: 1
  • Start za prawie 2000zł. Proszę o opinie i porady.

    dodać, coś wyrzucić z tej listy zakupów, coś się z czymś gryzie czy może czegoś jest za dużo. bardzo liczę na waszą opinie i porady dot, właśnie tych suplementów. całość wyjdzie mi 1500 1600zł zależy czy kupić dodatkowy gainer 2200g . zostaje więc

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 849| Data: 2013-10-11 15:40:53| Liczba SOGów: 0
  • PAZDZIERNIKOWY KONKURS- nagrody oraz opinie

    Omega 3 120 kap. 5.whey protein crunch banana 375g w tym poście umieszczę również w niedługim czasie własna opinie na temat suplementów : [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/766513594ed644a1883661014775dbdb[/img]

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 888| Data: 2011-11-10 20:10:01| Liczba SOGów: 3
  • Pierwszy Cykl Bedzie dobry??

    bcaa system 300kap carbo 1000g 3xvita fit wpc protein plus 750g clomid 30tab odblok prosze o jakies opinie płeć : mężczyzna wiek : 18 waga : 83kg wzrost : 179cm obwód klatki : 105cm obwód ramienia : 37cm

    Odpowiedzi: 24| Ilość wyświetleń: 922| Data: 2010-03-29 18:30:06| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie moje suplementacji

    olimp vita min multiple sport™ w dni treningowe, olimp vita min plus™ w pozostale dni Trec joint therapy na stawy kolana, bark chrzastka rekina w czasie regeneracji olimp thermo speed extreme mega caps® w dni treningowe l karnityna w

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 930| Data: 2009-05-02 12:53:07| Liczba SOGów: 0
  • Dieta CKD do oceny

    cla + green tea Trec super Omega 3 Trec caffeine 200plus olimp taurine mega caps bardzo bym prosił o opinie i doradzenie co ewentualnie zmienić/dodać. pozdrawiam. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd2/4da540aec8cb41d7a9e4c0d2217cec7b.png[/img]

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 322| Data: 2014-02-24 17:22:32| Liczba SOGów: 0
  • zestawik

    pytanie z mojej strony! na grudzien mam zamiar kupic taki zestawik: 1 Trec tribulon 120 kap. slyszalem rozne opinie zarowno negatywne i pozytywne. choc mam 21 lat mam zamiar sprobowac tego specyfiku. powodow jest kilka pale marihuane a co

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 411| Data: 2012-11-15 17:29:04| Liczba SOGów: 0
  • Prosze o opinie nt suplementow

    witam chciałbym usłyszec wasze opinie nt. wybranych przezemnie suplementow. cel:masa poprzednie cykle: 2 cykle na mono vitalmaxa staż: 2 lata wiek: 20

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 536| Data: 2010-07-10 19:42:52| Liczba SOGów: 0
  • Nowy Cykl opinie...

    witam postanowilem od przyszlego tygodnia zaczac nowy cykl prosze o porady czy cos odjac albo dodac cel masa. wiek 25 waga 73 dieta 2800kcal mianowicie zdecydowalem sie na . white flood controled labs no bost green magnitude

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 558| Data: 2010-02-14 15:12:37| Liczba SOGów: 0
  • SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_

    kieruj się tym ] http://www.body factory.pl/showthread.php t=3579 czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj opinie osób które stosowały dane produkty. zwróc uwagę nie tylko na opinie ale kto je wygłasza. 70 kilowy anorektyk nie jest raczej

    Odpowiedzi: 234| Ilość wyświetleń: 162457| Data: 2008-07-13 12:53:20| Liczba SOGów: 335
  • ** NAJBARDZIEJ OPŁACALNE SUPLE **

    wzorował sie na pozycjach z jego profilu gdyż tam nie każdy zagląda.. 31 oraz na dziale suplementy i odżywki opinie i zdjęcia. spis treści. 1. kreatyny pojedyncze formy. 2. stacki kreatynowe. 3. boostery azotowe. 4.

    Odpowiedzi: 97| Ilość wyświetleń: 13672| Data: 2010-12-24 13:40:33| Liczba SOGów: 21
  • 10msc ćwiczeń, podsumowanie, ocena, krytyka

    dni przetrenowania w które osobiście nie wierzę to dobry czas na podsumowanie i krytykę. chciałbym poznać wasze opinie co i jak widzicie, co zmienić, co zjebałem itd. od razu uprzedzam, że z krzesła nie spadniecie . miłej lektury, postaram

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2375| Data: 2013-07-04 00:03:50| Liczba SOGów: 0
  • Wzmocnij Stawy !

    oraz wyglad skóry, paznokci, włosów itd. należy go stosować codziennie. należy przyjmować od 3 do 7 miesięcy. opinie na temat preparatów, który lepszy wg was sa mile widziane. ja stosuję tylko tran z wyżej wymienionych produktów jako

    Odpowiedzi: 97| Ilość wyświetleń: 55993| Data: 2005-08-02 17:10:07| Liczba SOGów: 20
  • 2 cykl. Oparty na CM3....

    zostało. jak myślicie pomyśl mógłby być wszystko chcę zgrać tak, żeby cykl miał 6 tyg. pozdrawiam i czekam na opinie zmieniony przez gawcio w dniu 2007 03 05 12:18:46

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 2586| Data: 2007-03-04 17:08:09| Liczba SOGów: 1
  • Cykl na masę - doradźcie

    dobry a może uważacie że za pomocą innych suplementów, mógłbym zrobić dużo lepszy cykl bardzo proszę o wszelkie opinie i porady. chciałbym zdążyć z kupnem suplementów jeszcze póki trwa promocja na sfd 7 acha, i jeszcze ten nitroprogen trochę

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1592| Data: 2008-03-26 01:07:35| Liczba SOGów: 1
  • REDUKCJA DO OCENY !!!

    minut przed każda aktywnością fizyczną 1 kaps l karnityna + 2 kaps Trec clenburexin 5 gramów bcaa po każdej aktywności fizycznej 30 gramów izolatu białka serwatki – 30 minut później jemy posiłek czekam niecierpliwie na pierwsze opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 257| Data: 2015-11-17 18:41:39| Liczba SOGów: 0
  • ZESTAWIENIE TOP SUPLI Prosze o aktywność

    diety, akcesoriami kulturystycznymi,fitness i sprzętem do sztuk walki i tutaj mam do was prośbę, chce poznać waszą opinie na temat topowych produktów z danych kategorii oraz produktów ,które ciężko jest znależć w sklepach w waszych miejscowośiach

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 931| Data: 2010-08-08 17:39:20| Liczba SOGów: 0
  • Plany suplementacji...

    2 opakowania 8caps 30min przed treningiem starczy na 60 dni chce zwiekszyc dawke vasobolanu z 6 do 8caps czytalem opinie ze 6caps to troche malo ale prosze o ewentualna korekte... to chyba na tyle czekam za wszelkimi sugestiami, pozdrawiam

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 2300| Data: 2005-12-12 17:56:27| Liczba SOGów: 2
  • Trening oraz suplementacja

    witam ulozylem sobie trening prosl bym o opinie oraz czy cos dolozyc do suplementacji i czy biore odpowiednie dawki trening: pon. wolne wot. klata biceps

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 407| Data: 2016-06-06 19:48:04| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}