Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: ROWERY decathlon opinie

Strona 1 z 399

  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9146| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Mistrzowie świata Kamila Porczyk i Piotr Głuchowski w Decathlon Lublin !!!

    12 września zawodnicy olimp team kamila porczyk i piotr głuchowski byli gwiazdami eventu w decathlon lublin. doskonale przygotowana impreza dała możliwość zobaczenia na żywo wszystkim uczestnikom i odwiedzającym

    Odpowiedzi: 33| Ilość wyświetleń: 3319| Data: 2009-09-16 10:56:43| Liczba SOGów: 2
  • Uwaga! Zmiana terminu. Degustacja w Decathlon Bielsko Biała 28.08.2010

    napojów iso plus oraz batonów wysokobiałkowych matrix pro . degustacja odbędzie się w sklepie sportowym decathlon w bielsko białej przy ul. bohaterów monte cassino 425. z tej okazji chcemy serdecznie zaprosić wszystkich chętnych do

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1339| Data: 2010-08-12 17:33:52| Liczba SOGów: 0
  • POKAZY OLIMP TEAM NA EVENT DECATHLON KRAKÓW I SOSNOWIEC

    września olimp team w osobach kamili porczyk i piotra głuchowskiego był główną atrakcją imprez vital sport w decathlon kraków i sosnowiec. w imprezach uczestniczyły kluby fitness, szkoły tańca, kluby karate. firma olimp w trakcie imprez

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 2261| Data: 2009-10-06 09:41:00| Liczba SOGów: 0
  • rowery

    sa wlasciwie zblizone. ktory byscie polecili. wydajac pieniadze chcialbym zainwestowac w cos dobrego. prosze o rade, opinie jakies uwagi.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3011| Data: 2006-08-27 10:33:05| Liczba SOGów: 1
  • MARIUSZ PUDZIANOWSKI w DECATHLON ŁÓDŹ!!!

    mistrzem świata strongman zawodnikiem olimp team mariuszem dominatorem pudzianowskim . wielka impreza w decathlon łódź !!! al. jana pawła ii 30 sobota 2 czerwca 2012 od godziny 16:00. zawody, konkursy, autografy, wspólne zdjęcia

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2591| Data: 2012-05-25 15:46:11| Liczba SOGów: 0
  • DECATHLON BIKE-CUP 2009

    2009/20090624100527 27.06. w krakowie odbędzie się pierwsza w tym sezonie impreza z cyklu decathlon bike cup adresowana dla miłośników maratonów rowerowych xc. firma olimp laboratories® , producent

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1986| Data: 2009-06-24 10:05:27| Liczba SOGów: 0
  • Spotkanie z Anetą Florczyk Kraków - Decathlon 2 październik 2010

    krotną mistrzynią świata stronwoman anetą florczyk. termin: 02.10.2010 od godz. 17:00 miejsce: salon decathlon kraków, centrum handlowe zakopianka, ul. zakopiańska aneta opowie i sobie i swoim zawodzie, rozda autografy, nie

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 2653| Data: 2010-09-28 10:14:28| Liczba SOGów: 0
  • Rowery trekkingowe.

    nosze się z zamiarem zakupu dwuśladu trekkingowego marki kelly s axis. opis http://www.rower.com.pl ROWERY akceroria/2531.html chcę jeżdzić tym rowerem po ulicy, zbaczając w leśne niezbyt strome pagórki i wąwozy. moja jazda na rowerze to

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8629| Data: 2006-08-23 20:01:08| Liczba SOGów: 1
  • Najlepsze rowery górskie !

    jakie waszym zdaniem są najlepsze ROWERY obecnie dostepne na rynku, no i dlaczego !. sam jestem ciekawy na jakiech rowerkach jeżdżą takie duże chopaki szczała yo! xxl

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 33725| Data: 2001-05-07 22:43:50| Liczba SOGów: 0
  • Opinie o Konie Scrap i Stuff

    potrzebuje opinii osób mających kontakt z tymi rowerkami, przymierzam się bowiem do kupna jednego z nich. najprawdopodobniej będzie to scrap, którego można kupić za 2400, podstawowe pytanie czy warto i czy dobry wybór to jest szukam kompromisu

    Odpowiedzi: 30| Ilość wyświetleń: 5004| Data: 2003-07-07 13:15:25| Liczba SOGów: 1
  • bagaźniki samochodowe na rowery

    witam! mam pytanie odnośnie bagaźnika na tylną klapę,może ktoś używa lub używał,proszę o opinie widziałem w selgrosie po 120 zł. i w praktikerze za 170 zl. pamiętaj aby nikt przez ciebie nie płakał!

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1354| Data: 2003-06-19 15:36:06| Liczba SOGów: 0
  • wojskowe rowery ;)

    2005/20050420081700 ostatnio dowiedziałem się, że ROWERY stanowią ważną część odziałów specjalnych ; ciekawie to wygląda hehe, tego to bym raczej nie złamał, nawet z wielkiej hopki ;

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 6526| Data: 2005-04-20 08:17:00| Liczba SOGów: 0
  • Freeride - trasa, rowery, porady

    czesc :] od pewnego czasu, mamy z ziomkiem pewna zajawke. otoz planujemy zrobic sobie tor do jazdy dualowej, kupic ROWERY ochraniacze i smigac sobie siedzaca prace mamy, wiec aktywny wypoczynek na popoludnie musi byc no, ale pojawia sie

    Odpowiedzi: 34| Ilość wyświetleń: 5908| Data: 2009-08-26 10:31:44| Liczba SOGów: 0
  • Tylko dwa rowery! Ale co wybrac?? :/

    tak jak w temacie mam cholerny dylemat!! zastanawiam sie nad zakupem roweru mtb który posłuży mi jeszcze na kilka dobrych lat!! zastanawiam sie nad dwoma rowerami kellys salamander

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 3176| Data: 2007-05-18 18:34:37| Liczba SOGów: 0
  • rowery do spinningu

    odkupię używane ROWERY do spinningu.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2615| Data: 2004-06-03 15:39:58| Liczba SOGów: 0
  • Rowery każdy po ok 2.000 PLN dla niej i dla niego.

    witam, planujemy zrealizować jedno z naszych marzeń i dokonać zakupu rowerów. na razie jesteśmy laikami w tej materii i posiłkuję się wiedzą zawartą na forach internetowych. z tego wszystkiego już sam nie wiem co przeczytałem a co sobie

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 1932| Data: 2010-08-06 08:52:29| Liczba SOGów: 0
  • dwa rowery za 2-2,5 tys.

    cześć,chcę zakupić rower górski dla siebie oraz dla mojej żony.chciałbym przeznaczyć około 2 do 2,5 tys.zł. na te dwa sprzęty .będziemy ich używać do jazdy po dolinkach podkrakowskich głównie oraz czasem po dolinach w tatrach oczywiście po dróżkach

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1902| Data: 2003-06-04 23:33:37| Liczba SOGów: 0
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 85734| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 51377| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}