SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

RBC MORFOLOGIA

  • HTZ moja walka o lepsze zdrowie

    Post
    Doping
    PRO

    Wiec tak odebrałem cześć wyników , reszta będzie dostępna do środy wraz z morfologią , Co do wyników to trochę nie pokoi mnie niskie fsh pomimo 2 mcy pct i brania tamoxifenu /clomidu który wspomaga hpta (fsh/lh ) dziwne ze tak nisko ale przed trt fsh 1,66 lh 4,66 może faktycznie moja taka natura i te żylaki i z

    Odpowiedzi: 152 Ilość wyświetleń: 13679 Data: 2018-07-02 19:01:22 Liczba szacunów: 1
  • odblok po 250 tygodniach cyklu bez hcg

    Post
    Doping
    PRO

    5 pmol. norma 28 - 156 Prolaktyna 360,2 mu. norma 98 - 456 Progesteron nie badany LH 0,33 Ogòlnie po tylu latach wszelkie badania nie wskazały odchyleń poza morfologią RBC 5,71. norma 4,5 - 5,7 Hemoglobina. 18,2. norma 12 - 16,8 Hematokryt 51,4. norma 40 - 49,5 Cała reszta w widełkach Jeżeli chodzi o użycie hcg dopiero w 6 tygodniu( i

    Odpowiedzi: 111 Ilość wyświetleń: 19122 Data: 2017-01-25 18:57:03 Liczba szacunów: 0
  • odblok po 250 tygodniach cyklu bez hcg

    Post
    Doping
    PRO

    Właśnie zauważyłem że morfologia ciężko trybi na zmiany. Mam wyniki miesiąc po miesiącu ( od 3 miesięcy) gdy jeszcze byłem na cyklu i teraz Rbc na cyklu 5,67 teraz 5,71 Hgb na cyklu 18,4 teraz 18,2 Hematokryt 52,8 teraz 51,4 Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2017-01-25 21:04:05

    Odpowiedzi: 111 Ilość wyświetleń: 19122 Data: 2017-01-25 20:59:00 Liczba szacunów: 0
  • Jak i jakie witaminy zażywać codziennie

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    a tym cholesterol całkowity mam zaniżony 140 mg/dl a norma od 150 do 200 (nie wiem czy to dobrze, czy źle). Glukoza ok tj. 5.0 mmol/l przy normie od 3.9 do 5.5 Jedyny minus to zbyt czeste bieganie do WC z moczem. Tak nie ma problemow. Badanie ferrytyny chyba sobie daruję bo HGB, HCT i RBC mam ok. Zmieniony przez - SzeA w dniu 2017-02-21 14:33:31

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 4480 Data: 2017-02-21 14:09:56 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Korzystając z wolnej chwili, wrzucam wyniki badań z ostatniej hospitalizacji (wyniki z 03.08.2012) Morfologia: WBC - 8,5 (norma: 4-10) RBC - 4,39 (3,5-5,5) HGB - 14 (11-18) HCT - 42 (35-55) MCV - 95 (80-100) MCH - 31,1 (26-34) MCHC - 33,6 (31-37) RDW - 13,8 (11,5-14,5) PLT - 280 (150-400) MPV - 8,7 (6-11,5) PCT - 0,243 (0,12-0,36) PDW - 16 (8-18)

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-08 09:28:35 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Jak wcześniej obiecałem - wrzucam wyniki z nefrologii - przyszły pocztą razem z wypisem, kiedy byłem poza domem: Morfologia: WBC - 7,37 (norma: 4-10) RBC - 4,8 (3,5-5,5) HGB - 14,4 (11-18) HCT - 43 (35-55) MCV - 89 (80-100) MCH - 30,1 (26-34) MCHC - 33,9 (31-37) RDW - 13,6 (11,5-14,5) PLT - 327 (150-400) MPV - 7,9 (6-11,5) PCT - 0,26 (0,12-0,36) P

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-26 22:16:28 Liczba szacunów: 0
  • Kalikstat - pokonać przeciwności

    Post
    Trening dla początkujących

    Witam znowu :-) Wczoraj wyszedłem ze szpitala poniżej aktualne wyniki: Morfologia: WBC - 7,10 (norma: 4-10) RBC - 5,03 (3,5-5,5) HGB - 15,2 (11-18) HCT - 46 (35-55) MCV - 91 (80-100) MCH - 30,1 (26-34) MCHC - 33,9 (31-37) RDW - 13,6 (11,5-14,5) PLT - 327 (150-400) MPV - 7,9 (6-11,5) PCT - 0,26 (0,12-0,36) PDW - 47,4 (40-60) Morfologia ok, wszystko

    Odpowiedzi: 2722 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-27 16:23:40 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    1,5 — 3,5 (20,0 - 45,0) MONO 0,5 10^3/μL (7,46 %) 0,2 — 0,8 (3,0 - 8,0) EOS 0,15 10^3/μL (2,25 %) 0,04 — 0,4 (1,0 - 5,0) BASO 0,084 10^3/μL (1,24 %) 0,02 — 0,10 (0,0 - 1,0) · RBC ­ 6,32 10^6/μL 4,1 — 6,2 · HGB 16,82 g/dl 14,0 — 18,0 · HCT 53,66 % 40,0 — 54,0 · MCV 84,93 fL 77,0 — 95,0 · MCH ¯ 26,63 pg 27,0 — 34,0 · MCHC ¯ 31,35 g/dl 32,0 — 36,0 · R

    Odpowiedzi: 22639 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-09 19:54:56 Liczba szacunów: 0
  • wyrostek? jelita? coś z brzuchem...

    Post
    Zdrowie i Uroda

    nie mam krwi w moczu. Więc sami chcieliście,to są wyniki z ostatniego pobytu w szpitalu morfologia w dniu przyjęcia: wbc 7,6 *10^3/mm^3 ly% 26,3 % mo% 7,2 % gr% 66,5 % ly# 1,9 *10^3/mm^3 mo# 0,5 *10^3/mm^3 gr# 5,2 *10^3/mm^3 rbc 4,29 *10^3/mm^3 Hgb 13,3 g/dL Hct 39,1 % mcv 91 fL mch 30,9 pg mchc 34 g/dL rdw 13,7 % plt 305 *10^3/mm^3 mpv 7,9 fL p

    Odpowiedzi: 41 Ilość wyświetleń: 13722 Data: 2007-02-25 15:56:28 Liczba szacunów: 0
  • TEMAT ZAMKNIĘTY

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    oka Marcin dzięki lukne ale też wrzuce tu Morfologia WBC-8,24 RBC- 5,51 HGB- 17 HCT- 46,9 wskaźniki czerwonokrwinkowe MCV 85.2 MCHC 36,1 MCH 30,8 RDW 12,3 płytki krwi PLT, 194 MPV 9.9 później jest jakiś rozmaz (pomiar automatyczny) potrzebne to? nie chce mi się pisać tyle i OB po 1h 1 Zmieniony przez - _BIGuś_ w dniu 2004-12-09 15:50:04

    Odpowiedzi: 23755 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2004-12-09 15:35:30 Liczba szacunów: 0
  • [BLOG] hardstell redukcja z 196kg

    Post
    Odchudzanie i forma po męsku

    5,1(38,1%) pmol/L Rok 2015 TSH(3 gen) - 4,65 ulU/ml FT4 - 14,82(28,2%%) pmol/L FT3 - 5,26(45,96%) pmol/L Rok 2017 Styczeń TSH(3 gen) - 5.01 ulU/ml Morfologia: WBC - 8.9 RBC - 4,61 HGB - 14.6 HCT - 42,3 MCV - 92 MCH - 31,7 MCHC - 34,5 RDW - 13,9 PLT - 178 MPV - 9,2 PCT - 0,164 PDW - 16,8 Jonogram Sód Na - 144 Potas K - 4,92 Chlork

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 6142 Data: 2017-06-12 21:28:35 Liczba szacunów: 0
  • USG?!

    Post
    Doping

    ia, opalanie się na słońcu, ciąża, wysiłek fizyczny, stres) lub patologicznymi (stany zapalne narządów, uszkodzenia tkanek, zakażenia, zatrucia, nowotwory). Krwinki czerwone (RBC) - wzrost ich liczby - erytrocytoza, natomiast spadek - erytropenia. Erytrocytoza (czyli czerwienica) jest rzadko spotykaną chorobą i może być spowodowana nowotworowym roz

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 6520 Data: 2005-08-18 09:35:51 Liczba szacunów: 0
  • NATURALNA GINEKOMASTIA i nie tylko-prosze nie kasować!!

    Post
    Doping

    NA 157 uIU/ml (86-324) teraz np karta informacyjna po pobycie w szpitalu na diagnozie tych objawow ,tez wszystko ok wyszlo RR 125/75 mmHg -mmHg morfologia: WBC tys/uL 5 RBC mln?uL 4,81 HGB g/dL 14,4 HCT % 40,9 MCV fL 85 MCHC g/dL 35,2 PLT tys/uL 151 NEUTR % 54 EOS % 2 BASO % 0,2 LYMPH % 35,2 MONO % 8,6 biochemia: NA m

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 13132 Data: 2007-01-21 23:23:28 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik kalikstat

    Post
    Usuniete tematy

    Korzystając z wolnej chwili, wrzucam wyniki badań z ostatniej hospitalizacji (wyniki z 03.08.2012) Morfologia: WBC - 8,5 (norma: 4-10) RBC - 4,39 (3,5-5,5) HGB - 14 (11-18) HCT - 42 (35-55) MCV - 95 (80-100) MCH - 31,1 (26-34) MCHC - 33,6 (31-37) RDW - 13,8 (11,5-14,5) PLT - 280 (150-400) MPV - 8,7 (6-11,5) PCT - 0,243 (0,12-0,36) PDW - 16 (8-18)

    Odpowiedzi: 856 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-08 09:29:21 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik - poopeye - Spiesz się powoli, czyli endo i masa.

    Post
    Dzienniki Juniorów

    zucie rozbicia. Warto? Pozdr. :-) Ad 3. Trochę poszperałem w internecie i uznałem, że zrobię sobie następujący zestaw: Morfologia z rozmazem manualnym (Hb,HGB,Ht,HCT,WBC,RBC,rozmaz ręczny,Schilling, morfologia 5 diff) Lipidogram (Chol. cał.,HDL,LDL,TG), frakcje cholesterolu CRP, białko C - reaktywne, białko ostrej fazy Transaminazy (ASPAT, A

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 3725 Data: 2015-11-27 11:09:20 Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    rfologia (24.04.12) 10.09.12 (norma) dla porównania w nawiasie wrzucam wyniki z poprzedniego badania, kiedy nie byłem na redukcji WBC-leukocyty (5,6) 9,8 (4-10) górna granica RBC-erytrocyty (5,5) 5,7 (4-5,5) powyżej HGB-hemoglobina (15,8) 16,4 (14-18) HCT-hematokryt (49,7) 50,5 (40-54) MCV-śr.obj.krw.czerw. (90) 89 (84-94) MCH-śr.masa hem.w krw.

    Odpowiedzi: 1214 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-13 16:59:10 Liczba szacunów: 0
  • mega bomb-》mega masa/ostre cięcie-insulinka

    Post
    Doping

    Odebrałem badania krwi i moczu, ogólne bez próby watrobowej i hormonów. Morfologia krwi z rozdziałem 3-czesciowym Wbc 7,2g/l.                   4,0-10,0 Lomfocyty 29,0%.    20-40 Mxd 2,6%.                   3,0-13,0 Neut 68,4%.              40-65 Limfocyty# 2,1 g/l.     0,8-4,5 Mxd# 0,2 g/l.             0,2-1,0 Neut# 4,9g/l.              1,6-6,5 Rb

    Odpowiedzi: 682 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-29 14:15:34 Liczba szacunów: 0
  • INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Proszę o interpretacje Wyniki badania krwi Kobieta 23 lata, brak chorób przewlekłych, nadwaga Badania: Morfologia krwi obwodowej WBC 8,6 RBC 4,77 HGB 14,3 HCT 39,9 MCV 83,6 MCH 30,0 MCHC 35,8 PLT 364,0 LYMPH% 32,4 MXD% 7,1 NEUT% 60,5 LYMPH# 2,8 MXD# 0,6 NE

    Odpowiedzi: 1214 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-21 18:15:49 Liczba szacunów: 0
  • Co dwie żmije to nie jedna / Zouza i Maya S / Redukcja w 50 dni

    Post
    Ladies SFD

    usze Cie zmartwic... Badania sa nie kompletne:) brakuje badania krwi. Najwazniejsza jest: ilosc czerwonych krwinek, i transport bialka W wynikach tego brak - morfologia -> RBC, WBC, HCT oraz ALAT i ASPAT... Przy nastepnym badaniu niech to dorobia, Zuzka Ty tez na badania!! A swoja droga?? Stosujecie jakas suplementacje dodatkowa?? Cos co nakieru

    Odpowiedzi: 1039 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-08-06 07:27:14 Liczba szacunów: 0
  • BO ZEŻARTA JUŻ KIEŁBASA, TERAZ LICZY SIĘ TYLKO MASA !

    Post
    Ladies SFD

    Więc tak: - morfologia generalnie jest ok, nie zgadzają się tylko dwie wartości: MCV - 98,6 (norma77 - 95) i HDW 20 (norma 22-32), przy MCHC w dolnych granicach normy 32,6 (norma 32 - 36). RBC i HCT przy tym w normie. Masz jakiś pomysł o co kaman?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-30 22:25:47 Liczba szacunów: 0