Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: OLIMP CARBONOX opinie

Strona 1 z 1879

  • Olimp - CARBONOX

    http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=2767&xy=350x350 OLIMP CARBONOX 1000g / 4000g opis OLIMP CARBONOX to nowoczesny preparat węglowodanowy z dodatkiem kompleksu witamin i argininy, w formie proszku do rozpuszczania

    Odpowiedzi: 125 | Ilość wyświetleń: 52652 | Data: 2010-09-28 00:55:05 | Liczba SOGów: 1
  • Olimp CarboNOX vs HI TEC Carbo Plus

    pierwsze pytanie: 1. tak jak w tytule które carbo będzie lepsze OLIMP CARBONOX vs hi tec carbo plus 2. powyższe carbo chcę połączyć z białkiem hi tec protein 80. sak carbo i białka to będzie wanilia lub czekolada, w każdym bądź razie taki

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 1935 | Data: 2010-10-30 10:48:12 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp Carbonox

    witam, niezbyt znam się na suplementach więc postanowiłem zapytać. trenuje około 4 5 razy w tygodniu i potrzebuje energii na treningach. czy branie OLIMP CARBONOX pomoże i czy ma to negatywne skutki gdy chce zrzucić kilka kilogramów pozdrawiam

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 940 | Data: 2012-01-02 17:30:59 | Liczba SOGów: 0
  • SPRZEDAM OLIMP CARBONOX 3KG

    witam, mam na sprzedaż nie otwierane, nowe, 3x1kg OLIMP CARBONOX za 55zł, czyli taniej, niż w normalnym sklepie. smaki to ananas, truskawka i pomarańcz. wysyłka na terenie całego kraju 15zł. poczta polska priorytet . możliwość zgadania się na

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 654 | Data: 2011-06-28 19:19:28 | Liczba SOGów: 0
  • OLIMP Carbonox dla początkującego

    cześć,mam pytanie czy dobrym rozwiązaniem jest branie przed i po treningu OLIMP CARBONOX

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 358 | Data: 2013-04-18 22:22:03 | Liczba SOGów: 0
  • Olimp Creatine Xplode cykl 6tyg.

    witam ; co myślicie o połączeniu tych preparatów na jeden cykl OLIMP creatine xplode 500g OLIMP creapure monohydrate powder 500g OLIMP CARBONOX OLIMP pure whey isolate 95 i oczywiscie witaminy jeśli możecie coś doradzić lub

    Odpowiedzi: 23 | Ilość wyświetleń: 8455 | Data: 2011-11-30 23:05:19 | Liczba SOGów: 1
  • Hmb + BCAA + Carbonox - dawkowanie

    witam mam 17lat i jestem kolarzem. chciałybm się dowiedzieć jak dawkować te suple: OLIMP hmb mega caps + OLIMP bcaa mega caps + OLIMP CARBONOX i chciałbym wiedzieć, czy taki dobór jest dobry. ja myślałem o takim dawkowaniu : po 1 kapsułce hmb i

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 999 | Data: 2012-02-21 21:35:05 | Liczba SOGów: 0
  • BCCA xplode+CREATYNA xplode+Olimp PROVIT+CARBONOX

    przed treningiem bcaa 6g OLIMP bcca xplode + kreatyna 5g OLIMP xplode trening napój izotoniczny OLIMP iso plus 750ml trening + w dni nie treningowe 30 40 min biegam, przed bieganiem tez chyba bcaa 5g + kreatyna 5g po treningu:

    Odpowiedzi: 20 | Ilość wyświetleń: 250 | Data: 2014-03-26 21:09:40 | Liczba SOGów: 0
  • Cykl - jabłczan + białko + ... itp. (prośba o opinie)

    witam. chciałbym rozpocząć cykl. ćwiczę 3 razy w tygodniu trening masowy. cykl będzie trwał 6 8 tygodni. oto lista suplementów które chciałbym wziąć podczas cyklu. jabłczan kreatyny: OLIMP tcm 400 caps białko:

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 211 | Data: 2013-09-25 09:22:20 | Liczba SOGów: 0
  • Carbonox + Bcaa Rainer ???

    witam, moje pytanie czy warto brać OLIMP CARBONOX 1000 gr + rainer bcaa liquid razem przed treningiem i zaraz po treningu czy lepiej po treningu samego OLIMP CARBONOX 1000 gr, a później od 30 min. do 45 min. rainer bcaa liquid + whey protein na

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 514 | Data: 2012-06-03 21:11:52 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna + BCAA + Carbonox + N.O-Xplode

    joł, chciałem się dowiedzieć czy takie dawkowanie będzie dobre. odżywki mam takie: OLIMP creatine mega caps 400 kap. OLIMP bcaa mega caps 300 kap. OLIMP CARBONOX 4000g bsn n.o xplode 1025g poniedziałek klata+bicek : przed

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 702 | Data: 2012-05-12 12:08:12 | Liczba SOGów: 1
  • OLIMP Creatine Mega Caps + OLIMP CARBONOX

    witam mam pytanie jak dawkować creatine mega caps 240caps i do tego CARBONOX 1kg . myślałem żeby kreatynę dawkować w dni treningowe 4 przed śniadaniem i 4 po treningu a w dni nie treningowe 4 rano, a carbonoxa tylko w dni treningowe 2x 50g.

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 362 | Data: 2012-02-25 12:40:25 | Liczba SOGów: 1
  • Cykl Olimp TCM 1100 + Muscletech Cell-Tech Performance

    [size=big] witam !!! [/size] chciałem was poprosić o rade jak ma rozpisać cykl dwóch kreatyn OLIMP tcm 1100 i muscletech cell tech moje inne odżywli które będę chciał aby dołączyły do tego cyklu to: 1. trec saw 2. OLIMP bcaa 1100 3. trec

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 343 | Data: 2013-09-02 20:28:13 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Impact + Carbonox + Cytocell + Cm3 - Dawkowanie

    witam. posiadam taki oto zestaw: mass impact 2270g + OLIMP CARBONOX 1000g + cytogenix cytocell 673g + cm3 180 kaps. jakie dawkowanie byłoby odpowiednie oraz jak długo powinien trwać cykl z góry dzięki za pomoc. 3

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 717 | Data: 2011-08-30 14:57:43 | Liczba SOGów: 1
  • Olimp - CARBONOX (początek stosowania, dawkowanie?)

    witam. póki co amatorsko ale biegam wg treningu przygotowanego przez trenującego kolegę, i chciałem zacząć stosować CARBONOX czy ktoś może ma doświadczenie w stosowaniu chciałbym mieć info o dawkowanie dla początkujących.. i sugestia jest żeby

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 325 | Data: 2013-09-21 16:00:06 | Liczba SOGów: 0
  • Czy ma znaczenie, które carbo wybiorę? Trec, Hi-Tec czy Olimp?

    którą z tych firm najlepiej wybrać dotychczas nie brałem carbo, ale teraz postanowiłem to zmienić. mój cel to masa oczywiście. słyszałem, że carbo dużo daje po treningu. producenci zalecają nawet brać 30 min przed treningiem. następujące carbo

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1198 | Data: 2011-06-25 17:02:09 | Liczba SOGów: 1
  • Olimp - Creatine Xplode

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/creatine_xplode_i3554_d380x380[/img] OLIMP creatine xplode 500 g opis nokautująca dawka 6 ciu zaawansowanych form kreatyny ! 3 nieprzeciętne rewelacyjne smaki ! bez dodatku taniego

    Odpowiedzi: 119 | Ilość wyświetleń: 46022 | Data: 2011-01-27 11:56:23 | Liczba SOGów: 4
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105 | Ilość wyświetleń: 36103 | Data: 2006-04-06 19:07:38 | Liczba SOGów: 12
  • "KODY KRESKOWE OLIMP - Rozpoznaj Swoje Opakowanie Aktualizacja s. 32"

    witam zamieszczam liste kodów kreskowych opakowań olimpa i biogenixa i prosze o niewpisywanie sie w tym temacie, jedynie ci którzy posiadają inne kody których tu nie bedzie. więc ograniczcie spam do minimum i wtedy sukcesywnie uzupełnimy

    Odpowiedzi: 343 | Ilość wyświetleń: 39808 | Data: 2007-09-21 22:52:00 | Liczba SOGów: 25
  • TEST - OLIMP -> Massacra2 <- by HadesSquad !!!

    witam 1 mam zaszczyt prowadzić największy test suplementów w historii sfd!! zapraszam do śledzenia 1 http://img38.imageshack.us/img38/1695 OLIMP png http://img196.imageshack.us/my.php image OLIMP png witam wszytskich bardzo

    Odpowiedzi: 705 | Ilość wyświetleń: 70543 | Data: 2009-05-18 13:57:49 | Liczba SOGów: 45

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}