Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: OLIMP CARBONOX opinie

Strona 1 z 700

  • Olimp - CARBONOX

    http://www.sfd.pl/sklep/aspx/getimage.ashx produkt=2767&xy=350x350 OLIMP CARBONOX 1000g / 4000g opis OLIMP CARBONOX to nowoczesny preparat węglowodanowy z dodatkiem kompleksu witamin i argininy, w formie proszku do rozpuszczania

    Odpowiedzi: 127| Ilość wyświetleń: 76172| Data: 2010-09-28 00:55:05| Liczba SOGów: 1
  • Olimp CarboNOX vs HI TEC Carbo Plus

    pierwsze pytanie: 1. tak jak w tytule które carbo będzie lepsze OLIMP CARBONOX vs hi tec carbo plus 2. powyższe carbo chcę połączyć z białkiem hi tec protein 80. sak carbo i białka to będzie wanilia lub czekolada, w każdym bądź razie taki

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 2376| Data: 2010-10-30 10:48:12| Liczba SOGów: 0
  • [S] OLIMP Carbonox 1KG + ACTIVLAB BCAA 100 400g

    witam, do sprzedania mam: 1. kilogramowe opakowanie carbo firmy OLIMP CARBONOX . zostało otwarte, zjedzone 3 porcje po 50 60g, zostało około 830 gram produktu. świetny smak ananasowy. data ważności ponad rok

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1963| Data: 2015-09-13 18:40:59| Liczba SOGów: 0
  • Hmb + BCAA + Carbonox - dawkowanie

    witam mam 17lat i jestem kolarzem. chciałybm się dowiedzieć jak dawkować te suple: OLIMP hmb mega caps + OLIMP bcaa mega caps + OLIMP CARBONOX i chciałbym wiedzieć, czy taki dobór jest dobry. ja myślałem o takim dawkowaniu : po 1 kapsułce hmb i

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 1404| Data: 2012-02-21 21:35:05| Liczba SOGów: 0
  • Olimp Creatine Xplode cykl 6tyg.

    witam ; co myślicie o połączeniu tych preparatów na jeden cykl OLIMP creatine xplode 500g OLIMP creapure monohydrate powder 500g OLIMP CARBONOX OLIMP pure whey isolate 95 i oczywiscie witaminy jeśli możecie coś doradzić lub

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 10789| Data: 2011-11-30 23:05:19| Liczba SOGów: 1
  • Czy ma znaczenie, które carbo wybiorę? Trec, Hi-Tec czy Olimp?

    którą z tych firm najlepiej wybrać dotychczas nie brałem carbo, ale teraz postanowiłem to zmienić. mój cel to masa oczywiście. słyszałem, że carbo dużo daje po treningu. producenci zalecają nawet brać 30 min przed treningiem. następujące carbo

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1509| Data: 2011-06-25 17:02:09| Liczba SOGów: 1
  • Odżywki - Ogarnięta suplementacja

    1 endomorfik + mezomorfik 2 18 lat 3 85kg / 186cm 4 2 lata 5 masa 6 CARBONOX łowickie 80 wpc, scitec 100% whey protein, OLIMP vita min multiple sport 7 żadne 8 9 10 dieta jest 2.5g b/kg / 4.5g w/kg / 1

    Odpowiedzi: 51| Ilość wyświetleń: 1231| Data: 2012-11-14 11:54:00| Liczba SOGów: 0
  • Cykl: Pomoc i Ocena.

    b6, witamina c, bilobil do tego na uzupełnienie diety: megabol isoplex + wpc ostrowia proszę o skomentowanie i opinie co do wyboru supli oraz pomoc w dawkowaniu. obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : avatar wiek : 17

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 1695| Data: 2010-09-15 14:24:24| Liczba SOGów: 1
  • Suple do metki!!!

    kreatynę nie mam jeszcze konkretnego typu wiec będę wdzięczny jak coś dobrego doradzicie: wszelkie poprawki i opinie zarówno pozytywne jak i negatywne mile widziane: pozdrawiam dzieki za pomoc

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 1345| Data: 2015-05-15 10:46:44| Liczba SOGów: 0
  • Olimp - Creatine Xplode

    [img]http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/creatine_xplode_i3554_d380x380[/img] OLIMP creatine xplode 500 g opis nokautująca dawka 6 ciu zaawansowanych form kreatyny ! 3 nieprzeciętne rewelacyjne smaki ! bez dodatku taniego

    Odpowiedzi: 128| Ilość wyświetleń: 73526| Data: 2011-01-27 11:56:23| Liczba SOGów: 5
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9080| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Pomoc w cyklu MESOMORPH + GREEN MAGNITUDE + ....

    witam serdecznie chce zacząć cykl mesomorph + green magnitude + ultimate glutapure + dymatize super amino 4800 + OLIMP profi mass + OLIMP CARBONOX + hi tec zma + oczywiście dieta moj staż na siłowni to 7 lat z małymi przerwami. cykl chyba już 6

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 1495| Data: 2011-09-05 20:20:03| Liczba SOGów: 1
  • Optimum 100% Whey Gold Standard, kreatyna Olimp 1250, activlab bcaa, carbonox,

    witam. kupiłem suplementy jak wyżej wymienione w temacie. chciałbym to w jak nieodpowiedni sposób dawkować. wiem, że dobra dieta to podstawa dlatego chciałbym się dowiedzieć co mam jeszcze poprawić. proszę o pomoc optimum 100% whey gold

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1492| Data: 2012-06-23 22:32:40| Liczba SOGów: 0
  • CARBONOX - Wasze opinie, czy warto kupić, dla kogo przeznaczone ?

    witam czy opłaca sie kupic CARBONOX 4kg treningi: koszykowka wtorek, czwartek, piatek, sobota, niedziela silka poniedzialek, sroda, piatek czy w takim wypadku oplaca się kupic i uzywac CARBONOX jestem szczupły 78kg, 191cm wzrostu. nie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2188| Data: 2012-02-04 15:21:44| Liczba SOGów: 2
  • Dieta dla Endomorfa, redukcja. - Do oceny.

    witam. stosuję się do takiej diety: posiłek 1: jajecznica z pomidorem 2 jaja + 1 maly młody pomidor posiłek 2: 100g piersi kurczaka usmażone na 2 łyżkach oleju z pestek dyni [[ rarytas posiłek 3: brokuły [[ jeszcze nie jem i nie

    Odpowiedzi: 42| Ilość wyświetleń: 1884| Data: 2010-11-12 22:51:03| Liczba SOGów: 1
  • CARBONOX - Carbo nowej generacj! Już w ofercie!

    2010/20100714152135 już jest! następca OLIMP carbo najlepszego preparatu węglowodanowego ostatnich kilkunastu lat. jeszcze lepszy, wzbogacony skład. CARBONOX w najważniejszych chwilach… energii ci nie zabraknie!

    Odpowiedzi: 185| Ilość wyświetleń: 10535| Data: 2010-07-14 15:21:36| Liczba SOGów: 8
  • carbonox a zespól jelita drażliwego

    na początku chcę powiedzieć, że nie mam zamiaru nikogo zniechęcić do tego produktu, lubię firmę OLIMP i chcę tylko uzyskać odpowiedź na moje pytanie. mam zespół jelita drażliwego i po wielu produktach zawierających węglowodany mam problemy z

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1057| Data: 2011-10-21 09:29:00| Liczba SOGów: 0
  • Carbonox Olimp dla nastolatka w wieku 13 lat

    czy CARBONOX OLIMP jest przeznaczony i nie ma żadnych przeciwskazań dla nastolatka w wieku 13 lat i czy jest to dobre i zdrowe , kiedy jest w takim okresie dojrzewania trenuje na hantlach w domu różne partie mięśni.. i zaczął brać właśnie ten

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 1916| Data: 2012-06-15 19:21:31| Liczba SOGów: 1
  • Jaka kretka i dawkowanie carbonox+olimp taurine 1500mg 120 MegaCaps

    witam mam za sobą 4 miesiące treningu na siłowni. zakupiłem dziś CARBONOX 4kg i OLIMP taurine 120 kapsułek dokupuję jeszcze dziś kreatynę prawdopodobnie universala 500g 1. chciałbym się dowiedzieć jaka kretka będzie dobra na 1 cykl słyszałem

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 1098| Data: 2011-06-22 15:54:32| Liczba SOGów: 0
  • Dawkowanie białka i węgli przy FBW.

    cześc. posiadam pvl mutant pro oraz OLIMP CARBONOX treningi mam rozłożone na 3 dni w tygodniu liczac od poniedziałku z czego wtorek aeroby na wzmocnienie.dieta ryż i kurczak nic więcej, lekkie pełnowartościowe śniadania składające się w

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1172| Data: 2010-11-04 10:46:47| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}