Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: OLIMP CARBONOX opinie

Strona 1 z 2

  • ZESTAW NA CYKL JAKIE OPINIE

    witam. chce zacząc cykl na OLIMP xplode bcaa, glutamina OLIMP xplode CARBONOX OLIMP co sadzicie na temat tycho odzywek czy jakies białko do tego jeszcze dokupic dieta oczywiscie jest. przyjmowanie; bcaa tylko przed i potreningu po 10g,

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 455| Data: 2011-01-10 16:34:11| Liczba SOGów: 0
  • Dieta+Trening+Suple - Dziennik Treningowy - prosze o opinie

    2010/20101010214031 witam serdecznie. jestem przemek. mam 29lat, 182cm wzrostu, obecnie 96 97kg wagi. pracuję jako handlowiec, także tryb pracy raczej siedzący. jakiś rok temu ważyłem ze 120kg, sam basen + dieta mż i zredukowałem do około

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 837| Data: 2010-10-10 21:40:31| Liczba SOGów: 0
  • Cykl - jabłczan + białko + ... itp. (prośba o opinie)

    witam. chciałbym rozpocząć cykl. ćwiczę 3 razy w tygodniu trening masowy. cykl będzie trwał 6 8 tygodni. oto lista suplementów które chciałbym wziąć podczas cyklu. jabłczan kreatyny: OLIMP tcm 400 caps białko:

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 366| Data: 2013-09-25 09:22:20| Liczba SOGów: 0
  • Trening na rzeźbę - opinie, zmiany

    siemacie : lato niedługo, więc trzeba jakoś wyglądać :d na siłownie chodzę pół roku, 2 pierwsze miesiące to takie zapoznanie , a następne 4 to ogarnięciu zacząłem robić masę, chyba wyszło całkiem nieźle, no ale tłuszczyku trochę jest więc czas

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 263| Data: 2014-04-09 18:11:01| Liczba SOGów: 0
  • Łączenie BCAA + Carbonox Olimp

    sobota, miedzy tymi dniami tzn. pon,sr,piatek cwicze silowo pod boks m.in biegi bokserskie , wykroki itd. prosze o opinie uzytk. jak i ekspertow. dziekuje :

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 1208| Data: 2012-02-13 17:55:41| Liczba SOGów: 0
  • Dieta i Suplementy - Do Oceny i Korekty.

    zjadam albo makaron, albo wafle ryżowe + orzechy nerkowca lub migdał wszystko z wagi według tabeli makro : jakie opinie porady, co ogólnie sądzicie o diecie, suplementach dam radę nabrać masy mięśniowej, ale nie zalać się tłuszczem z tym

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 639| Data: 2016-02-02 22:10:11| Liczba SOGów: 0
  • Suplementacja.

    1500 extreme http://www .sfd.pl/sk lep/olimp_ l carnitin e_1500_ext reme opis3 570.html proszę o opinie na temat tego połączenia. za głupie odpowiedzi z góry dziękuję.

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 136| Data: 2016-10-12 10:21:20| Liczba SOGów: 0
  • Suple.

    protein 80 z hi tec ponad 3kg i kreatyne hiperfusion z hi tec. zastanawiałem się nad kreatyną ale różne są o niej opinie , dodam że mam 16 lat. oprócz tego na dzień dzisiejszy posiadam: CARBONOX ale też bd musiał dokupić. body fire z

    Odpowiedzi: 63| Ilość wyświetleń: 2534| Data: 2011-12-29 13:05:35| Liczba SOGów: 1
  • Rozpiska na przyszły cykl

    i zapytać jakie suplementy polecacie celem będzie masa osobiście zastanawiam się nad cm3 więc prosiłbym o szczere opinie tego suplementu, i czy lepiej stosować cm3 czy xploda z olimpu jakie białko wpc co jeszcze do tego dobrać co mi się

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 615| Data: 2011-05-25 12:26:56| Liczba SOGów: 0
  • Cykl: Pomoc i Ocena.

    b6, witamina c, bilobil do tego na uzupełnienie diety: megabol isoplex + wpc ostrowia proszę o skomentowanie i opinie co do wyboru supli oraz pomoc w dawkowaniu. obowiązkowa fotografia sylwetki przód lub tył : avatar wiek : 17

    Odpowiedzi: 55| Ilość wyświetleń: 1770| Data: 2010-09-15 14:24:24| Liczba SOGów: 1
  • Suplementacja na Siłę - Wytrzymałość - Szybkość

    jest dobry jak na pierwszy raz co mam dodać lub co ująć wybrałem olimpa może znacie coś lepszego proszę o wasze opinie i pomoc dzięki

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 540| Data: 2013-10-26 10:09:15| Liczba SOGów: 0
  • Suple do metki!!!

    kreatynę nie mam jeszcze konkretnego typu wiec będę wdzięczny jak coś dobrego doradzicie: wszelkie poprawki i opinie zarówno pozytywne jak i negatywne mile widziane: pozdrawiam dzieki za pomoc

    Odpowiedzi: 31| Ilość wyświetleń: 1750| Data: 2015-05-15 10:46:44| Liczba SOGów: 0
  • Suple do metki!!!

    kreatynę nie mam jeszcze konkretnego typu wiec będę wdzięczny jak coś dobrego doradzicie: wszelkie poprawki i opinie zarówno pozytywne jak i negatywne mile widziane: dodam ze zakladam ten temat juz 2x, i prosze o konkret ne odpowiedzi i rady

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 499| Data: 2015-05-17 11:29:56| Liczba SOGów: 0
  • Suplemantacja masa

    vita min multiple sport OLIMP gold lecytyna 1200 myprotein fosfatydyloseryna interesują mnie opinie o przedstawionej suplementacji. co ewentualnie zmienic, co można jeszcze dorzucic itp.

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 424| Data: 2014-08-16 14:03:30| Liczba SOGów: 0
  • dieta na mase ekto do poprawy i opinii

    w dniu. naturalnie nie na noc, tylko 2 3 godziny przed spaniem. czy coś takiego jest dopuszczalne bardzo proszę o opinie poprawy mojej diety, będzie to mi bardzo przydatne 3 pozdrawiam zmieniony przez civicu w dniu 2010 12 26 03:32:13

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 783| Data: 2010-12-26 03:31:16| Liczba SOGów: 0
  • Suple+Doping+Trening+Dieta :)

    może macie jakieś sugestie co do brania supli albo diety, jestem otwarty na podpowiedzi : proszę o jakieś sugestie, opinie z góry dziękuje : zmieniony przez trevis_1989 w dniu 2014 05 31 02:32:49

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 396| Data: 2014-05-31 02:06:53| Liczba SOGów: 0
  • Kolejny cykl

    byłby to dobry cykl czy co ew mógłbym zmienić, aby go polepszyć oczywiście priorytetem jest masa. czekam na opinie

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 657| Data: 2012-09-09 20:35:48| Liczba SOGów: 1
  • Cyklon do oceny

    29 30 wino 50mg e2d 1 35 ghrp 6 3x130mcg ed 1 35 cjc 1295 2x100mcg ed drodzy koledzy planuje cykl, proszę o opinie i korekty,bede bardzo wdzięczny

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 360| Data: 2011-03-04 23:58:53| Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy dla początkującego

    serie 8 12 powtórzeń przedramiona: 1.uginanie nadgarstków podchwytem w siadzie 4 serie 8 12 powtórzeń prosze o opinie i jesli mozna to korektę. dziękuję i pozdrawiam.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 426| Data: 2015-07-27 22:39:38| Liczba SOGów: 1
  • Odżywianie + suplementacja/Trening! PROSZĘ O PORADĘ !

    przysłowiowego s. to tylę tym którym się chciało przeczytać te wypociny wielkie dzięki a za porady i wszelkie opinie ocenę bóg zapłać. pozdrawiam. [img]http://i45.tinypic.com/19w960[/img]

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 747| Data: 2013-04-03 10:45:44| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}