Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: Megabol new Mass mutation opinie

Strona 1 z 1878

  • Gainer XXL MASS + Megabol New Mass Mutation + kreatyna ---> jest sens??

    to dużo ja nie jestem z tego zadowolony... dlatego postanowiłem kupić odżywki. gainer treca xxl Mass 3kg new Mass mutation 3kg kreatyna treca [ creatine 100%] i tu moje pytania : 1. czy warto brać 2 odżywki na masę

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 1533 | Data: 2010-12-23 12:50:17 | Liczba SOGów: 1
  • New MASS MUTATION

    new Mass mutation znalazłem takie cos na allegro bo mam mały dylemat ten produkt albo mutant Mass oczywiscie 6.8 kg jeden jak i drugi cena Mass mutationa mniejsza o jakies 50 zł i wiecej białka co o tym myslicie co lepiej kupic

    Odpowiedzi: 187 | Ilość wyświetleń: 51947 | Data: 2009-08-07 20:58:52 | Liczba SOGów: 4
  • Olimp GainBolic 6000 czy New Mass Mutation

    witam ; mam pytanko, mianowicie kupić gainbolic 7kg+1kg za 180 zeta czy new Mass mutation 6,8kg za 163 zeta składowo new Mass wychodzi lepiej ale niewiadomo co tam moze byc, choc podobno

    Odpowiedzi: 40 | Ilość wyświetleń: 5600 | Data: 2009-09-08 18:39:31 | Liczba SOGów: 0
  • new mass mutation miarka dawkowanie

    panowie, otóż mam duuuzy problem. kupilem gainera new Mass mutation na odwrocie pisze, ze 80g= 8 miarek. w puszcze nie ma zadnej miarki, wiec wzialem miarke z gain bolica i

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 2003 | Data: 2011-07-11 17:12:39 | Liczba SOGów: 0
  • New MASS MUTATION™ BTW ?KCAL?

    witam wie ktos ile ma btw i kcal w 100g new Mass mutation 41

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1120 | Data: 2009-10-13 00:01:38 | Liczba SOGów: 1
  • New Mass Mutation

    witam chciał bym spytać jak stosować new Mass mutation w dni nietreningowe na opakowaniu pisze tylko : porcję 80g 8 miarek zmieszać z 250ml wody. stosować 3

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 912 | Data: 2012-06-28 12:03:17 | Liczba SOGów: 0
  • czy mozna mieszać NEW MASS MUTATION z CM3

    witam kupiłem sobie new Mass mutation 2270g i cm3 360 kaps i nie wiem czy mogę to łączyć czy nie proszę o pomoc jeszcze jedno bo jeszcze mam

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 249 | Data: 2014-03-09 18:28:40 | Liczba SOGów: 0
  • BCAA + NEW MASS MUTATION

    przygodę z suplementacją i mam pytanie odnośnie konfiguracji jak w temacie tzn. activlab bcaa xtra l glutamina + new Mass mutation czy taki zestaw będzie odpowiedni dla początkującego czy może polecilibyście mi coś innego trenuję 3 razy w

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 305 | Data: 2012-08-06 12:52:53 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol - Mass mutation

    Megabol Mass mutation testował ktoś jak się sprawuje he znalazłem w sklepie sfd i mnie zaciekawiło, 3 new Mass mutation to preparat budulcowy najnowszej klasy opracowany w 2009r. jego przewaga wobec podobnych odżywek wynika z

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 5316 | Data: 2010-01-05 22:46:01 | Liczba SOGów: 0
  • Megabol - Mass mutation

    [size=big] Mass mutation [/size] opis new Mass mutation to preparat budulcowy najnowszej klasy opracowany w 2009r. jego przewaga wobec podobnych odżywek wynika z podwyższonej do 30% zawartości białka a co za tym idzie, obniżonej wartości

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 5412 | Data: 2012-06-14 14:31:39 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Mutation vs Mass Attacker i ProLongatum vs System Protein 80

    pieniężny interesuje mnie coś w dobrej cenie, nie zapominając też o jakości i smaku. gainery które mam na oku to new Mass mutation i uns Mass attacker. natomiast białeczka: biogenix pro longatum i olimp system protein 80. które z wymienionych

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1181 | Data: 2011-02-09 20:04:31 | Liczba SOGów: 0
  • New mass mutation

    witam. mam pytanie czy ta odżywka to gainer czy odżywka białkowa, na allegro widzę że składem przypomina gainera, a na sfd sklep że białkowa a drugie pytanie czy mogę połączyć odżywki trec Mass xxl z cm3 i tym Mass mutation o ile to białko

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 296 | Data: 2013-06-13 20:28:38 | Liczba SOGów: 0
  • Mass Mutation gainer 30%

    witam mam pytanko. czy ktoś słyszał o tym http://allegro.pl/4x new Mass mutation 9 1kg mutant gainer 30 bialko i2854968219.html ćwiczę już prawie dwa lata, a nie idzie mi masa. nie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 296 | Data: 2012-12-24 22:08:51 | Liczba SOGów: 0
  • Mass mutation opinie :)

    witam mam zamiar zakupić jakis gainerek do uzupełnienia , szukając natchnęłem się na Mass mutation szamał już ktos , bo w necie bardzo mało opini , składowo lepszy od trec Mass xxl , producent też mało znany i

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 428 | Data: 2013-04-01 22:26:15 | Liczba SOGów: 0
  • Który tani gainer?

    witam! zastanawiam się, który z wymienionych gainer jest najlepszy pod względem składu exp Megabol new Mass mutation hi tec whey Mass builder Megabol whey Mass gain Megabol gainer 737 cenowo są podobne i wahają się od

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 260 | Data: 2014-10-20 19:18:12 | Liczba SOGów: 1
  • Megabol Mass mutation

    witam! co sądzicie o tym produkcie: Megabol Mass mutation czy mogę go brać razem z białkiem ostrowia wpc 80 zmieniony przez karciarz w dniu 2010 09 29 17:08:15

    Odpowiedzi: 15 | Ilość wyświetleń: 2289 | Data: 2010-09-29 16:31:33 | Liczba SOGów: 0
  • Mass xxl czy Megabol - Mass Mutation

    ludzi i polecono mi Mass xxl, ale na stronie sklepu gdzie zamierzałem kupić Mass a znalazłem Megabol Mass mutation z tego co widzę to ten drugi ma więcej białka i jest tańszy w porównaniu do massa. chcę zapytać który gainer jest lepszy bo z

    Odpowiedzi: 9 | Ilość wyświetleń: 444 | Data: 2013-05-19 21:01:32 | Liczba SOGów: 1
  • MEGABOL New Mass Mutation vs HI TEC Whey Mass Builder

    podobny temat ten byl w 2003r od tamtego czasu napewno sie cos zmienilo. z hi tec a jestem zadowolony a megabola nie próbowałem, prosiłbym o ocene tych 2 supli w takich kategoriach jak: składniki: ..... smak: ..... własne spostrzeżenia: ......

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1131 | Data: 2011-01-07 21:52:27 | Liczba SOGów: 0
  • EXP New MASS MUTATION opinie

    czy warto to wziąć czy to jest skuteczne pisze ze w tym jest 30g na 100g białka. i tak tanio czy to nie jest wał doradzcie mi czy naprawde warto takie cos kupic jak moze ktos mi podac dokladniejsze dawkowanie ile tego na ile kg

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 2606 | Data: 2011-01-06 19:28:34 | Liczba SOGów: 0
  • MASS SHOCKER czy MEGABOL Mass Mutation

    witam,chce nabrać trochę masy,i postanowiłem kupić jakiś gainer. bardzo polecane są Mass shocker i Mass mutation cenowo dużo się nie różnią ale shockera jest 3,4 kg a mutationa 2,27kg który z nich wybrać

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 838 | Data: 2012-07-30 20:12:14 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}