Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: MEGABOL GAINER 737 opinie

Strona 1 z 1

  • Allegro >> Megabol Gainer 737

    gainera vitalmax whey pro GAINER bo smakuje dobrze a nie jak ten co w ogole nie smakuje o badziewnym samu gainera 737 , juz sie naczytalem ale bardzo milo ze sprzedawca udziela takich cennych rad :]. plus dla niego ! w nastepnym meilu

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 5002| Data: 2005-12-16 16:17:21| Liczba SOGów: 0
  • co sadzicie o Gainer 737 firmy Megabol

    witam. mam pytanie bo do kupienia mam GAINER 737 w bardzo niskiej cenie! pytanie czy oplaca sie kupowac ten GAINER dlatego ze slyszalem rozne opinie na temat firmy

    Odpowiedzi: 25| Ilość wyświetleń: 11609| Data: 2006-06-12 22:34:11| Liczba SOGów: 1
  • co sadzicie o gainerze 737

    co sadzicie o tym produkcie MEGABOL a czy oplaca sie to kupowac! pytam poniewaz mam mozliwosc kupic taniej GAINER 737 ale nie wiem czy jest sen bo kiedys slyszalem ogolnie opinie o produktach megabola i kazdy mowil ze te produkty to wielka lipa

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 3224| Data: 2006-06-12 22:23:26| Liczba SOGów: 2
  • megabol gainer 737

    MEGABOL wypuścił nowa odżywkę w bardzo niskiej cenie. właśnie zamówiłem, choc MEGABOL kojarzy mi się z bublami. czy może ktos juz korzystał z tego gainera jakie macie opinie

    Odpowiedzi: 174| Ilość wyświetleń: 38537| Data: 2005-10-29 13:53:58| Liczba SOGów: 6
  • Suplementacja po dłuższej przerwie. Opinie.

    podając jedynie nazwy i cene. prosze o opinie nie zależy mi na żadnej reklamie... tak więc: 1. GAINER MEGABOL 737 2x 3kg = 100zł 2. białko why protein concentrate 80 900g = 33zł 3. kreatyna vitalmaxa 300g = 26zł 4. bcaa

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 455| Data: 2011-09-02 13:51:38| Liczba SOGów: 0
  • Wybór gainera MEGABOL vs UNS

    szczególnie do megabola co do jakości białek, czy przypadkiem nie są to w szczególności białka pszeniczne jak w 737 . jadł ktoś coś z tych rzeczy

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1518| Data: 2011-04-09 11:11:30| Liczba SOGów: 1
  • GAINER ZA CENE W OKOLICACH 50 ZŁ

    witam , mam pytanko odnośnie gainera obecnie posiadam MEGABOL 737 , zjadłem połowę no i doszło mi te 1 kg masy 3 jednak czytałem wasze opinie które nie są najlepsze na jego temat,

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 730| Data: 2010-05-18 23:40:32| Liczba SOGów: 2
  • Rozpiska i opinie....

    kasa to gainera.mono + dexsterosa 400gr. i 500gr. cm3 90kap. i hmb fc 180 kap. wszystko z trec.gainer chyba MEGABOL 737 co myslicie o tym, i jak to rozpisac moze cos zmienic.czekam 3

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 430| Data: 2009-03-01 17:19:20| Liczba SOGów: 1
  • megabol gainer 737

    co myślicie o tym gainerku jego cena jest conajmniej atrakcyjna pewnie nie idzie to w parze z jakością, ale kto wie!!! kto coś słyszał, prubował prosze o opinie pzdr

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 1160| Data: 2007-02-04 01:47:19| Liczba SOGów: 0
  • Megabol 737 - proszę o opinie na temat tego gainera

    witam, od niedawna chodzę na siłownię. jednak moim problemem jest brak apetytu ,czy ten GAINER jest dobry dla tych którzy mało jedza i wogóle co sądzicie na jego temat, nie ukrywam że skusiła mnie cena

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 429| Data: 2013-10-09 19:03:50| Liczba SOGów: 0
  • Gainer 737 Megabol

    zamierzam kupić tego gainera i chciałbym poznać o nim opinie

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 647| Data: 2009-03-10 16:56:15| Liczba SOGów: 0
  • Suplementy - samopoczucie i zawroty głowy

    suplementy, które kupiłem 10 dni temu: scitec 100% pure creatine monohydrat activlab bcaa xtra MEGABOL GAINER 737 isostar koncentrat wpc łowickie suplementy, które kupiłem trzy dni temu: GAINER trek mass xxl b12 w kapsułkach trec

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 993| Data: 2013-07-21 10:05:25| Liczba SOGów: 0
  • Pierwsze suple

    węglowodany 280g 11 przewidziane finanse na cykl: 400zł 12 uwagi i sugestie: napewno biorę: MEGABOL GAINER 737 3kg tańszy bo i tak biorę osobno białko ostrowii , ewentualnie może wybrać magnum 8000 trec a dibencozide: MEGABOL

    Odpowiedzi: 15| Ilość wyświetleń: 863| Data: 2009-04-21 21:11:45| Liczba SOGów: 1
  • Ustalenie odżywek

    teraz już mam plan konkretny. jadłem sfd mass activator i kreatyne sfd w kapsach. potem jadłem MEGABOL GAINER 737 i kreatyne sfd w kapsach. waga na początku około 65 kg, aktualnie 80 kg. wzrost 189cm wiek 25 co do diety staram się ja

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 327| Data: 2014-03-23 20:37:37| Liczba SOGów: 1
  • Cykl supli na mase ! dobry ?

    mojego cyklu supli na mase ] mam 2 zestawy do wyboru trec cm3 180 caps / lub olimp tcm 150/180 caps MEGABOL GAINER 737 3000 g. / lub vitalmax GAINER 2 2250 g. vitalmax carbo 3x 2250g g / lub olimp dextro juice 3000 g. oczywiscie GAINER

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1242| Data: 2008-04-05 09:06:58| Liczba SOGów: 0
  • Wybór GAINERA - konkrety!

    sięgnąć po odżywkę węglowodanowo białkową. mam do wyboru: [color=red] sfd mass activator MEGABOL GAINER 737 activlab mass up uns mass shocker hi tec nutrition whey mass builder [/color] mam zajebisty dylemat i tylko 70zł

    Odpowiedzi: 18| Ilość wyświetleń: 842| Data: 2014-11-01 22:03:15| Liczba SOGów: 1
  • Dobra mieszanka?

    mam pytanie czy dobra mieszanka by bylo hi tec hyperfusion+vitalmax creatin MEGABOL GAINER 737 prosze o opinie a takze bardzo bym prosil o rospiske brania ja mysle brac tak: rano przed sniadaniem mono 5g

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 543| Data: 2011-03-18 15:18:12| Liczba SOGów: 0
  • Proszę o ocenę planu treningowego oraz diety

    odżywki olimp gain bolic 6000 chocolate 1000g ,hi tec nutrition creatine powder domyslny 250 g MEGABOL GAINER 737 cappuccino 500 g . dodam że zależy mi na przybraniu na masie max 12 kg , czekam na wasze opinie .posiadam jeszcze z

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 255| Data: 2015-05-06 14:05:43| Liczba SOGów: 0
  • Początek z ćwiczenie, barki, ręce, klatka

    nie mam ale pilnuje by jeść conajmniej te 2g białka dziennie na kg ciała, wspomagam się kreatyną i MEGABOL GAINER 737 jeden duży shake dziennie . proszę o opinie i pomoc : zmieniony przez klator w dniu 2012 03 07 11:49:28

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 609| Data: 2012-03-07 11:48:42| Liczba SOGów: 0
  • Wybór Gainera 3 Opcje

    duzo tanio i nie az takie złe.. chodzi o podbicie kalori. znalazłem 3 a nawet 4 gainery do 55 zł mianowicie: GAINER 737 MEGABOL muss up activlab gain bolic 6000 hg mass sportmax nie znam go prosze o opinie skład jak mass xxl cena

    Odpowiedzi: 3| Ilość wyświetleń: 323| Data: 2012-12-25 22:27:46| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}