Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: GH max opinie

Strona 1 z 2520

  • Plan treningu dla osób początkujących - foty str. 12

    podzielimy na obwody na obwód składać się będą wszystkie wymienione wyżej ćwiczenia. pomiędzy ćwiczeniami odpoczywamy max 30 sekund i tylko wtedy gdy ćwiczenia wymagają przejścia do innego miejsca, przełożenia ciężarów, etc. jeśli to nie

    Odpowiedzi: 1341| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-10-31 12:14:10| Liczba SOGów: 458
  • [ART] Pierwszy rok treningów

    sztangi leżąc rampa 8 2.wyciskanie żołnierskie rampa 8 3.wiosłowanie lub podciąganie na drążku rampa 8 lub 4/5 x max 4.wyciskanie na skosie dodatnim sztangi lub sztangielek rampa 10 5.pompki na poręczach lub wyciskanie wąskim chwytem rampa 10

    Odpowiedzi: 2865| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2012-12-26 20:53:02| Liczba SOGów: 360
  • SPIS TEMATÓW- TRENING

    body recomposition http://www.sfd.pl/temat263263/ masa + rzezba by koniu151 http://www.sfd.pl/temat357604/ max ot by obliques [url=http://www.sfd.pl/ostatnie_powt%c3%b3rzenie_godna_uwagi_lektura. t825063.html

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-04-19 23:57:03| Liczba SOGów: 101
  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7530| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 184
  • ODCHUDZANIE "PORADNIK" CIĄGLE UZUPEŁNIAM :)

    minut. c/ intensywność najłatwiej określić pomiarem tętna. najefektywniejsze do spalania to zakres 65 75% cardio max czyli tętna maksymalnego obliczmy z wzoru 220 minus nasz wiek=cardio max czyli maksymalna dla naszego wieku ilość uderzeń

    Odpowiedzi: 442| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2003-06-06 23:53:16| Liczba SOGów: 193
  • Trening Interwałowy (HIIT)

    co to jest trning interwałowy trening interwałowy polega na przeplataniu wysokiego tetna w granicy 90 100% maxymalnego tętna z tętnem 55 65% maxymalnego tętna. jak go wykonywać przykładowe wykonanie wygląda następująco. 30

    Odpowiedzi: 481| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-05-31 13:58:32| Liczba SOGów: 338
  • Female & Fitness Motivation

    na 1 stronie tematu znacznie spowalnia szybkość wczytywania się strony, prosimy więc o segregowanie swoich propozycji do max 5 zdjęć na post i 2 filmów na post. z góry dziękuję :

    Odpowiedzi: 1299| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-01-06 20:28:26| Liczba SOGów: 20
  • BooM 18 lat, nowe fotki str.73/76/83/95

    zdjec bedzie ok.20 : nie biore sterydów http://www.youtube.com/watch v=kqv28jjbdvc&feature=channel_page wyciskanie max :171kg,na filmie 140kg, fimik z poprzedniego tematu

    Odpowiedzi: 1561| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-12-29 15:45:42| Liczba SOGów: 252
  • gaspari superpump max

    gaspari superpump max opinie

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 1616| Data: 2012-04-17 00:51:43| Liczba SOGów: 0
  • Gaspari Amino Max opinie

    proszę o wasze opinie chce te aminki stosować przed i po treningu ... odzywianie narmalne do każdego posiłku dorzucam aminki z universala 2700...trenuje 2 razy w tygodniu cel ogólny zarys ciała siła i dobre samopoczucie.

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 943| Data: 2011-10-31 13:21:11| Liczba SOGów: 1
  • *** KOLCZYK W PĘPKU ***

    kolczyk w pępku czekam na opinie za i przeciw oraz na fotki. zastanawiam się czy przekłuć sobie brzuszek.

    Odpowiedzi: 1263| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-05-14 21:11:32| Liczba SOGów: 30
  • SNiZ

    w kategorii do 75 kg. wielu kolegów kulturystów mówi,żebym startował w tym roku w październiku. chciałbym znać waszą opinie na ten temat. czy mam jakieś szanse na debiut w którejś z kategorii oto fotki:

    Odpowiedzi: 1673| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-08-01 22:06:01| Liczba SOGów: 119
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-01-10 11:01:21| Liczba SOGów: 0
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • Porusz swoje bicepsy !!!

    polecilem jednemu uzytkownikowi sfd w zwiazku z zastojem bicepsow. milej lektury : czas odpoczynku miedzy seriami max 1 min, zakres ruchu 12 15. wykonuj dwa ćwiczenia, jedno na ogólny rozwój bicepsa i drugie na głowę krótką. sztangielki

    Odpowiedzi: 824| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2002-09-23 16:30:08| Liczba SOGów: 218
  • Doris.K - Fit forma mi się marzy.

    nie odbiegała zbytnio od masowej. polegała ona jedynie na delikatnym obcięciu węglowodanów, ujednoliceniu miski do max 2 źródeł białka oraz węglowodanów oraz na dołożeniu stopniowo cardio od 30 45 minut na czczo plus druga sesja aerobowa 30 45

    Odpowiedzi: 3883| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-10-06 22:40:25| Liczba SOGów: 55
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Aktualizacja!!TU PYTAMY O SPALACZE TŁUSZCZU - TYLKO Z ANKIETA -STR 1

    bcaa, jeżeli nie wpc, solidny posiłek przed i po wysiłku. bcaa w dobre cenie jak i składzie ma wiele firm : fi max olimp kaizen trec kilka firm ma w ofercie bcaa wzbogacone o eaa np.: controlled labs purple wraath fi max bcaa

    Odpowiedzi: 2107| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-02-20 00:58:45| Liczba SOGów: 233
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}