Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: BODYMAX PLUS opinie

Strona 1 z 573

  • Bodymax Sport vs Bodymax Plus

    witam, zastanawiam się nad zakupem witamin BODYMAX kiedyś brałem BODYMAX PLUS bylem zadowolony z efektów. lecz dowiedziałem sie, ze istanieje takie coś jak BODYMAX sport... i tu moje pytanie... czym one się różnią i który warto brać zerkałem na

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 16221| Data: 2009-10-13 20:15:26| Liczba SOGów: 0
  • BODYMAX Plus czy Multiple Sport OLIMPu ?

    które waszym zdaniem witaminy są lepsze i lepiej przyswajalne przez organizm wiem, że są to syntetyki i są słabo wchłaniane przez organizm i najlepiej zapodać witaminy z owoców i warzyw, ale trzeba sporo tego wszamać, aby zaspokoić dzienne

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 13668| Data: 2009-05-22 19:58:52| Liczba SOGów: 0
  • Potrzebuje kilka porad (BODYMAX Plus czy MAXIVIT)

    witam. jestem nowy na tym forum także w tematach zdrowotnych. wcześniej nie zważałem na to uwagi natomiast niedawno zacząłem odczuwać duże zmęczenie nie tyle fizyczne co psychiczne i w ogóle jakiś taki wyrzuty się czuję. więc potrzebuję kilku

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 6886| Data: 2009-10-07 20:50:28| Liczba SOGów: 0
  • BODYMAX PLUS - Jako dodatek lub do profilaktyki/suplementacji na cyklu ?

    witam dzisiaj byłem po pompki i dzidy do startującej od poniedziałku redukcji no i dostałem od koleżanki z apteki 3 flakony preparatu BODYMAX PLUS żeń szeń, witaminy, energia stosował ktoś to jako zastępstwo/dodatek witamin vigor, centrum

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2213| Data: 2010-05-06 19:08:04| Liczba SOGów: 0
  • Bodymax, Zincas Forte i MGB6

    czesc biore codziennie rano 1 tabletke BODYMAX PLUS witaminy + mineraly miedzy innymi zawiera: witamina b6 2,2 mg magnez 250 mg cynk 15 mg do tego mam zma apteczne: zincas forte i mgb6 wiem ze lepszy filomag :/ pytanie:

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3061| Data: 2007-04-06 19:08:53| Liczba SOGów: 0
  • NABÓR ZAMKNIĘTY - str. 18 - Nowe białko - ocena userów, test i opinie

    w którym należy zdawać recenzje z testów [/color] http://www.sfd.pl/test_nowego_bia%c5%82ka__ocena_user%c3%b3w_i opinie t1095033.html#post0 zapraszamy nowych i starszych userów do nowego testu odżywki białkowej. próbki do testów zostały

    Odpowiedzi: 476| Ilość wyświetleń: 20406| Data: 2015-11-12 12:00:43| Liczba SOGów: 43
  • TEST Nowego białka - ocena userów i opinie PODSUMOWANIE str 15

    wybranych w [url=http://www.sfd.pl/nab%c3%93r_zamkni%c4%98ty__str._18__nowe_bia%c5%82ko__ocena_user%c3%b3w%2c_test_i opinie t1094158.html]naborze[/url] osób przyjęła zobowiązanie do przeprowadzenia rzetelnej oceny produktu i i wyrażenia

    Odpowiedzi: 146| Ilość wyświetleń: 7401| Data: 2015-11-20 09:24:25| Liczba SOGów: 27
  • Dieta Low Carb do oceny by Karniak

    cześć, proszę o wskazówki odnośnie mojej diety low carb zapewne coś źle robię bo nie widzę efektów 2 proszę o pomoc odnośnie takich pytań: 1. nie wiem jakie poziomy btw mam ustalić. czy mam jeść więcej/mniej białka czy węglowodanów

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2218| Data: 2011-07-03 21:46:18| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9132| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Redukcja tłuszczu bez spadku masy - pomocy!!!

    proszę o pomoc: może jednak coś robię nie tak. zaczęłam myśleć już nad clenbuterolem słyszałam dość dobre opinie ale trochę się boje faszerować taką chemią. pozdrawiam, wiki:

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1188| Data: 2013-04-03 10:42:15| Liczba SOGów: 0
  • bodymax

    z żeń szenia ktory porawia wykorzystanie tlenu przez komorki zwiekszajac sile i wytrzymalość polecam czekam na opinie paweł łopatyński

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 4932| Data: 2001-07-31 23:05:56| Liczba SOGów: 0
  • Patty dąży do zdrowia

    witam, zacznę ankietą: ****dane podstawowe*************************************** nick: patita_basenji wiek: 25 nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: 0 ****paramtery obwodów************************************* waga ciała: 71 kg

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1229| Data: 2015-08-18 00:33:33| Liczba SOGów: 1
  • Jakie suplementy na pamięć i koncentrację ?

    sesja już blisko więc trzba o tym pomyśleć : jakie waszym zdaniem suple są najlepsze jeśli chodzi o pamięć i koncentrację czytałem coś o alc, taurynie, lecytynie itp. ale nie wiem który jest najbardziej skuteczny a może jalepiej połączyć je

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 38555| Data: 2007-04-27 22:09:22| Liczba SOGów: 3
  • BODYMAX wyciąg z żen-szenia

    witam panowie.!!! dzisiaj na treningu wziąlem od kumpla ulotke pewnego leku. BODYMAX tabletki powlekane zawierajace wyciag z żen szenia w połaczeniu z witaminami i skladnikami mineralnymi poprawiajacy sprawnosc fizyczna i psychiczną

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6837| Data: 2002-04-24 20:59:03| Liczba SOGów: 1
  • Mała redukcja ciała

    witam, obserwuje portal od kilku lat ale zawsze jakoś zawsze nie było okazji zrobić czegoś więcej może teraz przyszedł czas nick: kkaj wiek: 37 lat jeszcze ; nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: od kilku lat coś robię , teraz biegam 3 x

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 5411| Data: 2015-10-07 19:56:25| Liczba SOGów: 0
  • Dieta redukcyjna - proszę o ocenę;)

    tdee=2150kcal 200kcal=1950kcal nie jestem pewna czy rozkład treningów jest prawidłowy, więc póki co przedstawiam plan żywieniowy na pon, wt, pt, 5.20 pobudka 6.15 trening spinning lub siłownia 8.00 śniadanie 125g twarogu chudego

    Odpowiedzi: 44| Ilość wyświetleń: 2357| Data: 2008-03-12 12:26:11| Liczba SOGów: 1
  • Kreatyna - czy to uczulenie? Zdjęcia

    witam, jestem w 2 tygodniu cyklu kreatynowego. na barkach, bicepsie i plecach wyskoczyła mi wysypka... czerwone plamy i małe krosty. czy to uczulenie czy mam przerwać cykl i odstawić kreatynę zażywam olimp, w megatabsach.. jest to mój pierwszy

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 2289| Data: 2009-10-08 19:14:49| Liczba SOGów: 1
  • Dieta i trening na budowę masy mięśniowej - pomoc

    witam serdecznie! : zacznę od obowiązkowej ankiety. ****dane podstawowe*************************************** nick: kaqt wiek: 25 nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: ćwiczę regularnie od stycznia 2015r. zaczynałam od zera zero

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1080| Data: 2015-10-05 23:47:03| Liczba SOGów: 1
  • Sayitright/dziennik redukcji

    witajcie drogie ladies! poniżej moja ankieta: wiek : 24 waga : 57 wzrost : 172 cm obwód w biuście : 98 obwód pod biustem : 73 obwód talii w najwęższym miejscu: 68 obwód na wysokości pępka : 75 obwód bioder: 92 obwód uda w

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 1990| Data: 2013-04-08 22:17:48| Liczba SOGów: 0
  • Dieta do sprawdzenia , pomocy :)

    witam , jestem nowy na forum.proszę o ocenienie mojej diety doświadczonych sportowców, chodzi mi o zrzucenie tkanki tłuszczowej ale powoli : nie zależy mi na jakimś drastycznym chudnięciu , czytałem już dużo o diecie itd... chcę ćwiczyć 4 razy w

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 1034| Data: 2011-01-27 17:09:03| Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}