Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: BODYMAX PLUS opinie

Strona 1 z 578

  • Bodymax Sport vs Bodymax Plus

    witam, zastanawiam się nad zakupem witamin BODYMAX kiedyś brałem BODYMAX PLUS bylem zadowolony z efektów. lecz dowiedziałem sie, ze istanieje takie coś jak BODYMAX sport... i tu moje pytanie... czym one się różnią i który warto brać zerkałem na

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 16580| Data: 2009-10-13 20:15:26| Liczba SOGów: 0
  • BODYMAX Plus czy Multiple Sport OLIMPu ?

    które waszym zdaniem witaminy są lepsze i lepiej przyswajalne przez organizm wiem, że są to syntetyki i są słabo wchłaniane przez organizm i najlepiej zapodać witaminy z owoców i warzyw, ale trzeba sporo tego wszamać, aby zaspokoić dzienne

    Odpowiedzi: 10| Ilość wyświetleń: 13871| Data: 2009-05-22 19:58:52| Liczba SOGów: 0
  • Potrzebuje kilka porad (BODYMAX Plus czy MAXIVIT)

    witam. jestem nowy na tym forum także w tematach zdrowotnych. wcześniej nie zważałem na to uwagi natomiast niedawno zacząłem odczuwać duże zmęczenie nie tyle fizyczne co psychiczne i w ogóle jakiś taki wyrzuty się czuję. więc potrzebuję kilku

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 6993| Data: 2009-10-07 20:50:28| Liczba SOGów: 0
  • BODYMAX PLUS - Jako dodatek lub do profilaktyki/suplementacji na cyklu ?

    witam dzisiaj byłem po pompki i dzidy do startującej od poniedziałku redukcji no i dostałem od koleżanki z apteki 3 flakony preparatu BODYMAX PLUS żeń szeń, witaminy, energia stosował ktoś to jako zastępstwo/dodatek witamin vigor, centrum

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 2232| Data: 2010-05-06 19:08:04| Liczba SOGów: 0
  • Bodymax, Zincas Forte i MGB6

    czesc biore codziennie rano 1 tabletke BODYMAX PLUS witaminy + mineraly miedzy innymi zawiera: witamina b6 2,2 mg magnez 250 mg cynk 15 mg do tego mam zma apteczne: zincas forte i mgb6 wiem ze lepszy filomag :/ pytanie:

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3086| Data: 2007-04-06 19:08:53| Liczba SOGów: 0
  • NABÓR ZAMKNIĘTY - str. 18 - Nowe białko - ocena userów, test i opinie

    w którym należy zdawać recenzje z testów [/color] http://www.sfd.pl/test_nowego_bia%c5%82ka__ocena_user%c3%b3w_i opinie t1095033.html#post0 zapraszamy nowych i starszych userów do nowego testu odżywki białkowej. próbki do testów zostały

    Odpowiedzi: 476| Ilość wyświetleń: 20626| Data: 2015-11-12 12:00:43| Liczba SOGów: 43
  • TEST Nowego białka - ocena userów i opinie PODSUMOWANIE str 15

    wybranych w [url=http://www.sfd.pl/nab%c3%93r_zamkni%c4%98ty__str._18__nowe_bia%c5%82ko__ocena_user%c3%b3w%2c_test_i opinie t1094158.html]naborze[/url] osób przyjęła zobowiązanie do przeprowadzenia rzetelnej oceny produktu i i wyrażenia

    Odpowiedzi: 146| Ilość wyświetleń: 7551| Data: 2015-11-20 09:24:25| Liczba SOGów: 27
  • Patty dąży do zdrowia

    witam, zacznę ankietą: ****dane podstawowe*************************************** nick: patita_basenji wiek: 25 nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: 0 ****paramtery obwodów************************************* waga ciała: 71 kg

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 1274| Data: 2015-08-18 00:33:33| Liczba SOGów: 1
  • Dieta Low Carb do oceny by Karniak

    cześć, proszę o wskazówki odnośnie mojej diety low carb zapewne coś źle robię bo nie widzę efektów 2 proszę o pomoc odnośnie takich pytań: 1. nie wiem jakie poziomy btw mam ustalić. czy mam jeść więcej/mniej białka czy węglowodanów

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2240| Data: 2011-07-03 21:46:18| Liczba SOGów: 0
  • Redukcja tłuszczu bez spadku masy - pomocy!!!

    proszę o pomoc: może jednak coś robię nie tak. zaczęłam myśleć już nad clenbuterolem słyszałam dość dobre opinie ale trochę się boje faszerować taką chemią. pozdrawiam, wiki:

    Odpowiedzi: 29| Ilość wyświetleń: 1211| Data: 2013-04-03 10:42:15| Liczba SOGów: 0
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 10357| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Dieta i trening na budowę masy mięśniowej - pomoc

    witam serdecznie! : zacznę od obowiązkowej ankiety. ****dane podstawowe*************************************** nick: kaqt wiek: 25 nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: ćwiczę regularnie od stycznia 2015r. zaczynałam od zera zero

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 1179| Data: 2015-10-05 23:47:03| Liczba SOGów: 1
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12865| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • BODYMAX wyciąg z żen-szenia

    witam panowie.!!! dzisiaj na treningu wziąlem od kumpla ulotke pewnego leku. BODYMAX tabletki powlekane zawierajace wyciag z żen szenia w połaczeniu z witaminami i skladnikami mineralnymi poprawiajacy sprawnosc fizyczna i psychiczną

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 6882| Data: 2002-04-24 20:59:03| Liczba SOGów: 1
  • bodymax

    z żeń szenia ktory porawia wykorzystanie tlenu przez komorki zwiekszajac sile i wytrzymalość polecam czekam na opinie paweł łopatyński

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 4948| Data: 2001-07-31 23:05:56| Liczba SOGów: 0
  • olimp VITA-MIN Plus -Nowość

    2006/20060613152645 vita min PLUS zdrowie, kondycja i witalność każdego dnia olimp vita min PLUS vita min PLUS kompleksowa kompozycja witamin i łatwoprzyswajalnych składników mineralnych w postaci chelatów* , ułatwiająca

    Odpowiedzi: 58| Ilość wyświetleń: 4820| Data: 2006-06-13 15:26:49| Liczba SOGów: 20
  • Mała redukcja ciała

    witam, obserwuje portal od kilku lat ale zawsze jakoś zawsze nie było okazji zrobić czegoś więcej może teraz przyszedł czas nick: kkaj wiek: 37 lat jeszcze ; nieprzerwany[całkowity] staż treningowy: od kilku lat coś robię , teraz biegam 3 x

    Odpowiedzi: 89| Ilość wyświetleń: 5466| Data: 2015-10-07 19:56:25| Liczba SOGów: 0
  • Jakie suplementy na pamięć i koncentrację ?

    sesja już blisko więc trzba o tym pomyśleć : jakie waszym zdaniem suple są najlepsze jeśli chodzi o pamięć i koncentrację czytałem coś o alc, taurynie, lecytynie itp. ale nie wiem który jest najbardziej skuteczny a może jalepiej połączyć je

    Odpowiedzi: 40| Ilość wyświetleń: 38958| Data: 2007-04-27 22:09:22| Liczba SOGów: 3
  • Opinie TEST NO Xplode XE + batony Syntha Edge

    PLUS komentarz no xplode ex 4 wrażenia treningowe , tzn. pompa, pobudzenie, koncentracja, itp no xplode ex opinie dajemy w tym temacie oraz w sklepie sfd okienko pod obrazkiem opinie w sklepie musza zostac zaakceptowane przez moda sklepu,

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 1926| Data: 2016-08-30 19:52:13| Liczba SOGów: 7
  • VITA-MIN PLUS-nowość!

    2006/20060612163344 vita min PLUS zdrowie i witalność każdego dnia suplement diety zawierający kompleks witaminowo mineralny z luteiną i ginkgo biloba. olimp vita min

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 7348| Data: 2006-06-12 16:33:49| Liczba SOGów: 2

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}