Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 23967 razy
słowa kluczowe: wysokie  ciśnienie 
Autor

wysokie ciśnienie w oku ?

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 16:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

dzisiaj rano jak sie obudziłem to miałem całe prawe oko przekrwione ( czerwone białko ) a w dodatku bardzo mi łzawiło dodam że nie ćwiczyłem na siłowni już od 4 dni więc to chyba nie było z wysiłku prawda ? i mam jeszcze pytanko jakie są objawy zbyt wysokiego ciśnienia w oku i czy można z tym ćwiczyć na siłowni ?

www.pajacyk.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lipca 2006 17:03 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Hellraider

Wysłana - 25 lipca 2006 17:03    Edytuj Cytuj
Witam!!! A czy przypadkiem nie przewiało Cię wczoraj. Bo mojemu pracownikowi tak się zrobiło od siedzenia przy wentylatorze. Pozdrawiam!!!

"Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" - Vince Lombardi
"Życie jest jak Miriam: Niby wszystko ładnie, pięknie, a tu h*j"

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 17:14    Edytuj Cytuj
wczoraj siedziałem przy wentylatorze - a więc jest to przyczyna tak ? a to działa na zasadzie zwikszenia sie cisnienia w oku ? czyli moge mieć wrażliwe oczy na wentylatory ?

Zmieniony przez - Nindżor w dniu 2006-07-25 17:20:12

www.pajacyk.pl

Hellraider

Wysłana - 25 lipca 2006 17:24    Edytuj Cytuj
Witam!!! Ciśnienia raczej to nie zwiększa. Chodzi bardziej o to, że po oczach dostajesz ciągłymi podmuchami schodzonego powietrza, które dodatkowo bobmardują ci oczy różnymi drobnymi śmieciami (kurz, fafrochy, całe to badziewie co sie w powietrzu unosi). Ja to tak rozumuje. I lepiej niech wiatrak nie wieje bezpośrednio na ciebie tylko włącz sobie żeby w trakcie pracy się ruszał i omiatał większe pole, a nie tylko ciebie. Pozdr...

"Jedyne miejsce, gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik" - Vince Lombardi

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 17:33    Edytuj  Cytuj
dzieki a nie wiesz moze jak długo to oko bedzie jeszcze czerwone ?

www.pajacyk.pl

Hellraider

Wysłana - 25 lipca 2006 17:41    Edytuj Cytuj
Wydaje mi się że tak ze 2 dni i bedzie w porządku (regeneracja uszkodzonych naczynek - stopniowo zejdzie. Pozdr...

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 17:48    Edytuj Cytuj
dzieki więc mnie uspokoiłeś bo już sie bałem że mam zbyt wysokie ciśnienie w dnie oka i nie bede mógł ćwiczyć na siłowni ( ale do lekarza okulisty tez sie wybiore niedługo tak dla świętego spokoju ) lepiej dmuchać na zimne

www.pajacyk.pl

Hellraider

Wysłana - 25 lipca 2006 17:57    Edytuj Cytuj
Witam!!! Jasne, dla pewności idź do lekarza, chociażby na kontrole. Nie zaszkodzi się przebadać. Pozdr...

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 18:16    Edytuj Cytuj
a gdyby sie okazało że mam coś nie tak z ciśnieniem w oku to czy to wyklucza mnie całkowicie z tego pięknego sportu jakim jest kulturystyka ?

www.pajacyk.pl

Mati_16

Wysłana - 25 lipca 2006 19:16    Edytuj Cytuj
sadze ze tak moze Cie to wykluczyc poniewaz jak wiadomo cwiczenia siłowe powodauja wzrost cisnienia rózniez w oku ( szczególnie te wykonywane nad głowa czyli np ; wszelkiego rodzaju wyciskania etc. ) jezli powidzmy naturalnie masz wysokie cisnienie w oku to cwiczenia tylko to spoteguja co moze doprowadzic do oderwania sie siatkówki i innych uszkodzen w oku co jest bardzo niebezpieczne ... ostatnio słyszałem ze najniebezpieczniejszym cwiczeniem które w bardzo istotny sposób zwieksza cisnienie w oku jest wycisk na ławce ujemnej to tak dla twojej wiadomosci POZDRO !!!!

" Każda droga nawet ta najdłuższa zaczyna sie od pierwszego kroku "

Nindżor

Wysłana - 25 lipca 2006 19:58    Edytuj Cytuj
ławce ujemnej czyli głową w dół ?

www.pajacyk.pl

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wysokie ciśnienie w oku ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.