Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 34080 razy
Autor

wstydliwy temat OWSIKI :(

linos93

Wysłana - 17 listopada 2007 11:38    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

a więc tak prawdopodobnie mam owsiki bo widziałem je na majtasach więc troche krępujące może macie jakiś sposub jak je wytępić

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 listopada 2007 12:11 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 17 listopada 2007 12:11    Edytuj Cytuj
Idź do apteki i poproś o jakąkolwiek zawiesinę doustną na wyżej wymieniony problem.

doping & zdrowie
Ekspert -

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 listopada 2007 18:17    Edytuj Cytuj
Pyrantelum w tabletkach.
Zawiesina jest dla malych dzieci.
Ale to nie koniec.Posciel,bielizna,reczniki,odziez..wszystko musi byc zmienione podczas leczenie,bo zakonczy sie ono niepowodzeniem.

Martucca Ladies SFD

Wysłana - 17 listopada 2007 22:11    Edytuj Cytuj
Dodam tylko, ze nalezaloby sprawdzic, czy reszta domownikow nie ma podobnego problemu.

Dziennik Lady-SFD-Marmalade
[http://www.sfd.pl/-t610830-s127.html#post7]
foty str.82,94,104,(107),124&127

NIE odpowiadam na priv-y

he_man

Wysłana - 20 listopada 2007 18:59    Edytuj  Cytuj
Może masz w domu małe dzieci - one często łapią takich "przyjaciół" w przedszkolach. Najważniejsze to systematyczne odrobaczanie całej rodziny - cykl rozwojowy tych robaków to 2 tyg. więc dobrze jest powtórzyć odrobaczenie po 2 tyg. Tylko nie jestem pewien czy leki na tę "chorobę" są osiągalne bez recepty.

linos93

Wysłana - 22 listopada 2007 21:27    Edytuj Cytuj
chyba posbyłem sie tych pasożytów,sam dokładni niewiem jak ale to chyba cebula i czosnek ('');

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 listopada 2007 22:04    Edytuj Cytuj
Leki sa na recepte,ale wiadomo,ze jak ktos ma problem,to trudno mu odmowic,a farmaceuta,ktory odmowilby sprzedazy takiego leku,bylby chyba sadysta.

kasiuunia8

Wysłana - 04 września 2008 18:20    Edytuj Cytuj
Hej Wszystkim:) miałam to samo , męczyłam sie niemiłosiernie;/ przepłakane noce,silne swędzenie pupki:(sennośc, brak chęci do życie ale poszlam do lekarza no i przepisała mi:
PYTANTELUM jest rewelacyjne, już od pierwszej nocy gdy je wzięłam (pare godzin przed snem) poczułam ogromną ulgę ( po załatwieniu się) i jak REKA ODIA super !! POLECAM!! nie miałam juz zadnego swedzenia, czy wyłażenia tych robactw, od momentu wyjścia z ubikacji żaden już nie wylazł. Za tydzień powtórzę wzięcie leku czytałam że ludzie znów biora by dobić całkiem te co mogłyby jeszcze zostac, po 2 tygodniach, inni pisali że po 7,toż to nie tak!! za długi okres czasu!! przez ten czas jajeczka które tam pozostały moga się rozwinąc i dalej męczyć człowieka.Dlatego lepiej powtórzyć to po tygodniu.Moja lekarka bardzo dobra mi tak kazła. Nie dziwo że wraca jak ktoś bierze to tylko raz.Albo ciągle leczy się domowymi sposobami,zamiast iść do lekarza (NIE MA CZEGO SIE WSTYDZIC, ONA TO ZROZUMIE, TYLE LUDZI CHODZI WŁAŚNIE W TEJ SPRAWIE a w aptekach aż brak tych leków.
JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z TEGO I JUŻ ŚPIĘ SPOKOJNIE NIC MI NIE PRZESZKADZA.
aaa... i do tego też brałam extra XENNA szybko działa .

JEŚLI CHCESZ BYĆ KOCHANYM- KOCHAJ... :)

kinga1990

Wysłana - 15 grudnia 2008 13:11    Edytuj Cytuj
a jakie sa domowe sposoby na to? a ten pyrantelum to napewno bez recepty mi farmacuta da?? prosze odpiszcie

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

wstydliwy temat OWSIKI :(

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.