mam pytamnie,bo na tym forum jeden facet powiedział,ze na treningu siłowym powinno sie pic wode,ale np.przy boksie ,piłce noznej itp.odradzał,doradżcie,mma teraz trening na rowerku i na brzuszki wypijam na rowerku 2 litry ,a na brzuszki 1 litr,tylko,że właśnie mamm uczucie jakby zaraz mi brzuch sie rozleciał,czy to jest zdrowe?
dragon ball -zaj**ista manga oglądnijcie a nie pożałujecie
i jak robie brzuszki i czasami jak jade rowerem stacjonarnym to ta woda mi tam sie przewraca!!!!
1193154166000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 23 października 2007 17:46
Grawitacja co nie
Pij tyle ile musisz , wypacasz uzupełniasz napij sie ale nie wlewaj na chama w siebie tej wody
W sportach piłce itp. sa intesywne treninigi i mozna by sie zrzygać , czuć dyskomfort, co chwile do WC i możliwe ze złapała by cie kolka dla tego mniej wiecej sie nie pije az tak duzo
Palą to muzycy, nastolatki i dorośli Urzędnicy i graficy, żony, matki i filmowcy Palą biznesmeni, starsze laski, młodzi chłopcy Nikt jeszcze nie poszedł do ziemi, od tej trawki, coś ty? Palą ją dewotki, heretycy nie chcą słyszeć Że to z czym kręcą jointy przestanie być narkotykiem
1193154674000
songo 1
Wysłana - 23 października 2007 17:52
dzięki!!!!!!!!!!!!!
1193154740000
songo 1
Wysłana - 23 października 2007 17:53
sorki,ale zawsze tak jest jak sie napisze wszystko w 1 temacie na kupe i dużo to nie chce sie czytac nimomu i odpowiadac tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1193154833000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 23 października 2007 17:56
Edytować też nie umiwesz ? ile ty masz lat założ jeden Temat z paroma pytaniami dobrze sformułowanymi a napewno ktos ci odpowie.
Jak bedziesz tak zkładał co chwile temat z bessensownym na maxa pytanie to Pan Moderator zarzuci CI Bana i kicha z tym kontem bedzie i tyle ile ty masz lat 14 że zadajesz takie pytania chore
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-10-23 17:56:47
dobrze sorka ,przepraszam! tak zrobię! i dziękuje wam z aodpowiedzi.pozdro!
1193155356000
georgu Ivan Groźny
Wysłana - 23 października 2007 19:43
Jak ladnie wszystko opiszesz i czytelnie rozmiescisz to ktos przeczyta. A jak nasrasz jedno w drugim to nikt sie tego nie chwyci. Opanuj sie bo to wkur... jest. Mam nadzieje ze jakis mod ci da nauczke