czy moglibyscie mi podac DOKLADNY sklad 1 tabletkitych ze witamin
Nie biegnij, kiedy możesz iść; nie chodz, kiedy możesz stać; nie stój kiedy możesz siedzieć; nie siedz, kiedy możesz leżeć, a kiedy leżysz, to najlepiej jest spać.
Nie biegnij, kiedy możesz iść; nie chodz, kiedy możesz stać; nie stój kiedy możesz siedzieć; nie siedz, kiedy możesz leżeć, a kiedy leżysz, to najlepiej jest spać.
...wiec zyc pelnia zycia albo na dystansie...
1018451281000
SFD
Wysłana - 10 kwietnia 2002 18:30
JA właśnie kupiłem te witaminki nie dawno . I musze powiedzieć ze są całkiem spox ;) POzdrawiam
1018456229000
SFD
Wysłana - 10 kwietnia 2002 21:42
a tak przy okazji to mam pytanie ,zazywać dwie tabletki dziennie czy jedna wystarczy?? bo duze te dawki. nie przewitaminizuje sie? mam 16 lat . ? czy brać dwie?
1018467752000
SFD
Wysłana - 15 kwietnia 2002 13:44
NIe jestem żaden ekspert ale myślę że zależy to od intensywnośći i czasu trwania treningu oraz ich częstotliwości. Jeżeli np jesteś maratończyk - spokojnie bierz dwie i nieobawiaj się przykrych efektów. Natomiast dla mniej intensywnie trenujących sportowców (i osób prowadzących sportowy tryb życia - czyli dla większości z nas) jedna będzie ok. Uważam jednak że dobrze byłoby łyknąć coś wieczorem (albo pózniej). Fakt że dawki są spore (ale na szczęście nie końskie) tak więc polecam zaopatrzenie się w dobry suplement witaminowy o umiarkowanych dawkach. Pozdro